gammma 27.11.03, 14:23 jestes naszym opiekunem :)) zycze powodzenia z tymi wariatami! pzdr g Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszx Re: O! Janusz! napisali cie! 27.11.03, 14:29 ale ja nie rozumiem o czym Ty do mnie mówisz?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
januszx Re: O! Janusz! napisali cie! 27.11.03, 14:30 teraz juz widzę:-) pozdrawiam j Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: O! Janusz! napisali cie! 27.11.03, 14:49 gammma napisała: > jestes naszym opiekunem :)) > zycze powodzenia z tymi wariatami! > pzdr > g Gdoga Gammmciu Tylko jedno pytanie, ale zawsze........ Jakich wariatów masz na myśli.... .....wstrzymam sie jednak, abym nie musiał, po raz wtóry przepraszać. Pozdr. Woj Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: O! Janusz! napisali cie! 27.11.03, 14:50 skromnosc mi nie pozwala mowic "w tym temacie" :)) g Odpowiedz Link Zgłoś
users1 Re: O! Janusz! napisali cie! 27.11.03, 15:50 Gammmciu Co do Twojej skromności nie mam najmniejszej wątpliwości! A o mnie różnie mówią.....nie raz......nie tylko wariat... Myślę że rozumiesz, że mam specyficzne poczucie humoru. Woj Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: O! Janusz! napisali cie! 27.11.03, 17:24 Ooo.teraz jak już napisane to jak przybite. Nie wykręcisz się:)) Swoja droga wielu dałoby sie p[ociąc , zeby ich nazwiako znalazło sie w "Gazecie" ;p) Odpowiedz Link Zgłoś