flyb52 Prezes PiS pisze nowy program partii 24.10.08, 08:53 Wutz pisze mein kampf. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Jakim prawem... 24.10.08, 08:53 ... ja, podatnik, podwójnie za to płacę? Bo na jego zasmarkany pis i braciszka ps.prezydent? Wypas za moje pieniądze. Kolejny przykład uczciwości po pisowsku. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Tow.J.Kłamczynski,prezes Przekupni i Skorumpowani. 24.10.08, 09:00 wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/news/swiadek-ws-lipca-mowili-ze-to-fundusz-bielana,1128382 Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Jakim prawem... 24.10.08, 09:41 eszp napisała: > ... ja, podatnik, podwójnie za to płacę? Bo na jego zasmarkany pis i > braciszka ps.prezydent? Wypas za moje pieniądze. Kolejny przykład > uczciwości po pisowsku. Ja płącę za wycieczki rodzinne płemieła do Maczu Pikczu i jakoś nie płaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
diabetyczka Program PiS to "kartoflanka" czy "zupa kartoflowa" 24.10.08, 09:03 Ogłaszam konkurs na nazwę dla nowego programu PiS. Jako pierwszy uczestnik zgłaszam do szanownego jury, którym są uczestnicy forum projekt nazwy programu PIS , a mianowicie - "Kartoflanka vel zupa kartoflowa". Pozdrawiam, ale osobiście nie lubię kartofli w zupie. Odpowiedz Link Zgłoś
trippinonahole Re: Program PiS to "kartoflanka" czy "zupa kartof 24.10.08, 09:08 A może "Bez przebaczenia"? "Porachunki" jednak są zbyt banalne. Myślałem również o "Titanicu". Odpowiedz Link Zgłoś
trippinonahole ^^ 24.10.08, 09:03 Nie mogę się doczekać. Przebieram niecierpliwie nóżkami. Mam nadzieję, że to będzie coś na miarę "Iliady i odyseji" i to koniecznie z obrazkami (jestem wzrokowcem). Miłość, nienawiść, przyjaźń, zdrada, walka, wybory, alimenty, tanie państwo. Może nawet doczeka się ekranizacji jak Harry Potter^^. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----Jarosław Kaczyński Onowicielem RP------------ 24.10.08, 09:06 Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: -----Jarosław Kaczyński Onowicielem RP------- 24.10.08, 09:11 Jaki prezes taki elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: -----Jarosław Kaczyński Onowicielem RP------- 24.10.08, 09:13 eszp napisała: > Jaki prezes taki elektorat. jasne - jaki POkomuszy elektoret PO takie |PO-komuchy z Herr Thuske wlazacym w tylek chinskim komuchom na czele Odpowiedz Link Zgłoś
trippinonahole Re: -----Jarosław Kaczyński Onowicielem RP------- 24.10.08, 09:17 Zagrzałeś się jak Prezydent na Olejnik. Eszp - uciekaj z kraju. Chrabia ma Cię na liście, stokrotku^^. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie --Jarosław Kaczyński OnowicielemIV RP i komuny !!! 24.10.08, 09:21 sprzedawczk i komuch... Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 --Jarosław Kaczyński OnowicielemIV RP i komuny!!! 24.10.08, 09:25 pies_na_lewiznie napisał: > sprzedawczk i komuch wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----towariszcze z PO-mlodziezowki juz na dyzurze- 24.10.08, 09:29 towarzysz Schetyna musi byc z was dumny - co tam dzisiaj na temat przewodni zaPOdal wam w smsach ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: -----towariszcze z PO-mlodziezowki juz na dyz 24.10.08, 10:26 hrabia-monte-christo napisał: > towarzysz Schetyna musi byc z was dumny - co tam dzisiaj na temat przewodni > zaPOdal wam w smsach ? wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: -----towariszcze z PO-mlodziezowki juz na dyz 24.10.08, 10:28 wiadomosci.wp.pl/kat,18011,title,Mlodziezowka-PO-steruje-internetem,wid,10190102,wiadomosc_prasa.html?ticaid=16d72 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: -----Jarosław Kaczyński Onowicielem RP------- 24.10.08, 10:21 hrabia-monte-christo napisał: > eszp napisała: > > > Jaki prezes taki elektorat. > > jasne - jaki POkomuszy elektoret PO takie |PO-komuchy z Herr Thuske wlazacym w > tylek chinskim komuchom na czele Zamelduj to Rajmundowi z bukietem czerwonych roz w reku zamiast chryzantem na 1 listopada, a pozniej potrwierdz to 1 maja...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie Jarosław Kaczyński Onowicielem Afer PZPR i SB.... 24.10.08, 09:23 wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Lead33&news_cat_id=933&news_id=254943&layout=18&forum_id=15098&fpage=Threads&page=text forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=83055656&a=83085095 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: -----Jarosław Kaczyński Onowicielem RP------- 24.10.08, 10:18 Nie onowicielem PiSimozczku, tylko onanicielem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hno3 Czasam wpadnie Napieralski-uściślić pewne kwestie 24.10.08, 09:08 A potem juz tylko zjazd zjednoczeniowy . Wspólny . Bo tylko "wspólne zjazdy" mają jakąś wartość . Każdy seksuolog to powie . Odpowiedz Link Zgłoś
rnnowak2459 ponad 70 lat temu...... 24.10.08, 09:10 ponad 70 lat temy pewien malarz tez pisal swoj program.... tyle z w celi więziennej Odpowiedz Link Zgłoś
ebrieta Prezes PiS pisze nowy program partii 24.10.08, 09:11 Ciekawe czy uwzględnione bedą postulaty Radia Maryja i popieranie działalności tego radia, o.dyrektora oraz postępowanie według naka- zów i zaleceń ,,mędrców", ktorzy tam występują i grają pierwsze skrzypce jak J. Robert Nowak itp. Również być może nie zabraknie ukłonow w stronę nacjonalisty i sponsora Radia Maryja Kobylańskiego. Oczywiście najważniejsze to będzie posłuszństwo wodzowi i dyktatorowi jego wysokości prezesowi Jarosławowi Kaczyńskiemu, nietykalności itp Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ---w tym czasie Herr Tusk wprowadza cenzure z Chin 24.10.08, 09:12 zakazujac wynajecia sali Cenckiewiczowi w Opolu brawo PO-kraki - ale wam PO-komuszki zawsze bylo blisko do komuszkow Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewiznie hrabia-idiota, czyta biuletyny SB.... 24.10.08, 09:20 www.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3pcY Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ---w tym czasie Herr Tusk wprowadza cenzure z 24.10.08, 10:27 hrabia-monte-christo napisał: > zakazujac wynajecia sali Cenckiewiczowi w Opolu > > brawo PO-kraki - ale wam PO-komuszki zawsze bylo blisko do komuszkow wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ebrieta Prezes PiS pisze nowy program partii 24.10.08, 09:14 I na to forum weszły PiS-aki? Do wora ich i w krzaki. Głodne są robaki. Odpowiedz Link Zgłoś
amiauczynski Przecież to info "Rzeczpospolitej" - kłamstwo chyb 24.10.08, 09:19 Tak jak w przypadku posłanki Lidii Staroń ,CBA,US ... Czym się przejmować. To tylko info za "Rz". Odpowiedz Link Zgłoś
ros.targniony Prezes PiS pisze nowy program partii 24.10.08, 09:22 czyli co zrobić żeby odzyskać władzę absolutną i tanio sprzedać swoje tyłki zgniłym usa.panowie się kompromitują na każdym kroku.profesorki za żyta dwa worki. Odpowiedz Link Zgłoś
republika-jednojajowa Kaczor duma jak tu znowu dorwać się do koryta? 24.10.08, 09:26 Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Prezes PiS pisze nowy program partii 24.10.08, 09:33 Pragnę wspomóc prezesa PIS, podsuwając generalne tezy programu: 1.Najważniejsi są Jarosław Kaczyński i Jego Brat! 2.Konstytucja i Trybunał Konstytucyjny do likwidacji. 3.Przewiduje się koronachję jednego z nich, tylko jeszcze nie wiem którego. 4.Wyremontować obóz w Oświęcimiu, bo może się przydać, dla wszystkich którzy pracowali w PRL, z wyjątkiem nas dwóch. 5.Połączyć IPN i CBA w jedną organizację p.n. "Bataliony Szturmowe" oczywiście wyposażoną w broń! 6.Przenieść stolicę do Krakowa, a siedzibę władcy na Wawel. 7.Zamówić u mistrzów włoskich (na przyszłość) dwa sarkofagi, najlepiej marmurowe. 8.Obdarzyć Mamuskę tytułem: Matki Wszystkich Prawdziwych Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
levy Ująłbym to krócej :) 24.10.08, 09:55 1. Ja Jarosław Kaczyński jestem Bogiem, a Świętą Trójcę stanowią także Brat Mój i Matka Moja. Odpowiedz Link Zgłoś
republika-jednojajowa Jakim prawem Kczor korzysta z willi Prezydenta RP? 24.10.08, 09:38 Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 Re: Jakim prawem Kczor korzysta z willi Prezydent 24.10.08, 10:28 Bo jest jego bratem-bliźniakiem. Ale rezydowanie w willi (chyba jeszcze o gierkowskiej tradycji) niewiele pomoże, jeżeli podstawą programu będzie: odzyskać władzę za wszelką cenę i dalej leczyć własne kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Nie tylko dla kota. Także dla panny Zbysi. 24.10.08, 17:08 Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Nie tylko dla kota. Także dla panny Zbysi. 24.10.08, 18:31 masz na myśli p. Ćipińską ? No tak, ona jest zbok. Odpowiedz Link Zgłoś
mb.3 Prezes PiS pisze nowy program partii 24.10.08, 09:49 Ciekawe czy z willi prezydenta może skorzystać też Tusk lub Pawlak. Odpowiedz Link Zgłoś
anbowi Prezes PiS pisze nowy program partii 24.10.08, 10:23 Preambuła do programu: Idealny członek PiS "nie ma jednej własnej myśli; jeśliby zaś i urodziła się w którym myśl własna, już ja przegonię albo myśl, albo myśliciela"(Ferdydurke. Gombrowicz). Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 Prezes PiS pisze nowy program partii 24.10.08, 10:25 Czy to ta sama willa, w której swego czasu rezydował Edward Gierek? Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online Jarek niech se pisze 24.10.08, 10:26 co jest z kolejnym cudem Tuska? Slyszalem ze z Chinach kupil se kimono i nowe trampki na kolejna wyprawe do Peru. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Czy partia polityczna ma jakiekolwiek prawo 24.10.08, 10:58 obradować czy raczej wiecować na Wawelu?! Jeśli nawet ma, to szkoda mi Wawelu. No cóż, J. Kaczyński sam się pozbawił, dzięki Bogu, możliwości legalnego zamieszkiwania w willi rządowej, to zamieszkał w willi prezydenckiej. Mnie to ostatnie nie dziwi, skoro wszyscy mówią, że władzę prezydencką sprawuje w jego imieniu brat Leszek. A co do pisanego obecnie przez prezesa nowego (?) programu PiSu, mam pytanie: czy będzie jeszcze bardziej narodowy i jeszcze bardziej socjalistyczny? Brat Leszek wczoraj dukał w pałacu prezydenckim jakieś komunały na temat edukacji, mając u boku R. Legutkę, a przed sobą dwa dzbanki - jeden z sokiem pomarańczowym, a drugi (chyba) z wodą mineralną. Dziś finanse... Uff... Zapewne potrzebuje wzmocnienia programowego Big Brothera. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Prezes PiS pisze nowy program partii 24.10.08, 11:10 Słońce Tatr. Geniusz Beskidów. Tylko mała uwaga: cwaniaczek żoliborski prędzej czy później znajdzie się tam gdzie jego miejsce! Na śmietniku historii.Razem z braciszkiem (Panie prezesie...etc) Wstyd dla kraju i świata. Odpowiedz Link Zgłoś
koala307 Prezes PiS pisze nowy program partii 24.10.08, 11:24 On nie powinien tam być! Rezydencja Prezydenta -nawet brata- to nie hotel do wynajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś