borow4 25.10.08, 11:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borow4 [...] 25.10.08, 11:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 niczym sie nie rozni od Ziobry- identyczna swolocz 25.10.08, 11:24 tylko z innej partii Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Poddaję się wenie o Pe Zet Pe eNie. Przesłali 25.10.08, 16:54 Poddaję się wenie o Pe Zet Pe eNie. Przesłaliśmy Zaliczkę, Przegramy Nie dopłacimy! Połamany Zawodnik Popamięta Nieprzekupność. Pieniądze Znajdziecie Pod Narzutą Partacko Zagraliśmy, Prosimy o Nagrody. Pokurcze Zagarnęli Przekazaną Należność. Prezes Zagaił, Powiało Nadzieją. Przekupny Związek Panów Nieusuwalnych. Pan Zarządca Poniekąd Nieskazitelny. Pan Zatuskowy Przegrał Nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
wsi-owy_masralek_komorow Piterwa_To_Sowiecka_Enkawudzistka _?:o((((((((((((( 25.10.08, 23:23 Polskojęzorne GWno kabluje: Nie ukrywam, że doniosłam na PZPN do wydziału kontroli skarbowej w jednym z miast - przyznała Piterwa w programie "Ranni i zabici politycy" w polskojęzycznym Radiu TŁOK Feee. Polski poseł Krzysztof Putra ocenił, że ostatnie działania nierządu w sprawie PZPN są "jedną wielką kompromitacją". - Teraz te działania jako żywo przypominają mi czasy komuny, jak nękano przedsiębiorców: jak się coś nie podobało, to naślemy jedną kontrolę, drugą, trzecią - powiedział..... ............................................................................................................ POpaprańcy z POkomuny z POmocą POstesbecji robią z POlski PRL-bis :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: niczym sie nie rozni od Ziobry- identyczna sw 25.10.08, 11:42 borow4 napisał: > tylko z innej partii No, jeszcze jeden post i sie przygotuj, skarbowka juz czycha za drzwiami...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: niczym sie nie rozni od Ziobry- identyczna sw 25.10.08, 11:47 Dobrze zrobiła, metoda na al capone:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: niczym sie nie rozni od Ziobry- identyczna sw 25.10.08, 13:09 pszeszczep666 napisał: > Dobrze zrobiła, metoda na al capone:)) ********************************** W rzeczy samej. Odpowiedz Link Zgłoś
powiec2005 Zemsta za kuratora 25.10.08, 13:21 Pitera dopiero teraz wyciąga te papiery. Na polityczne zamówienie Tuska po tym jak dostał policzek od FIFA. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 PZPN jest na krótkiej liście Tuskacza ? 25.10.08, 13:37 A to ci niespodzianka ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Zemsta za kuratora 25.10.08, 13:44 powiec2005 napisał: > Pitera dopiero teraz wyciąga te papiery. Na polityczne zamówienie Tuska po tym > jak dostał policzek od FIFA. A toba PiSdzica trzesie jak febra, Pitera wsadzi zlodzieji z PZPN do kryminalu tam gdzie jest juz lipiec z kolegami PiSimi, a toba dalej bedzie PiSdzica trzasla, a ja sie beda smial...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh niczym sie nie rozni od Ziobry? 25.10.08, 12:14 Jest jednak mala, ale zasadnicza róznica: Ziobro scigal na skutek politycznych, paranoicznych urojen swojego szefa, natomiast Pitera podaje sprawe, w której juz pare osób siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZPN... 25.10.08, 11:26 Zwracam się do polityków PO i PSL, aby dali odpór insynuacjom, jakie propaguje m.in. TVN24, ale też część dziennikarzy spoza tej stacji, na temat "rozprawiania się" rządu z PZPN. Dziś rano słyszałam w TVN24 wypowiedź w tej sprawie J. Żakowskiego, która była Jedną Wielką Insynuacją i Propagandową Brednią, jeśli chodzi o stosunek rządu PO i PSL do PZPN. Sądzę, że J. Żakowski, który notorycznie obraża naszą inteligencję, obraził dziś inteligencję nawet tych najmniej inteligentnych. Widać, że bardzo się boi, że rząd odniesie sukces w walce z patologią w polskiej piłce nożnej! Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Brawo J.Pitera!..Niech kundle PZPN-PIS warczą! 25.10.08, 11:32 róbmy swoje.... htwyborcza.pl/1,75478,5714048,Honor_posla_za_300_zlotych.htmltp://wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html Odpowiedz Link Zgłoś
rorkdcr Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZPN... 25.10.08, 11:30 Wreszcie ma się gdzie Pitera wykazać,bo coś ostatnio przycichły jej żałosne próby bycia na topie. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster rorkdcr, "opozycjonista" z PZPN-PIS ? 25.10.08, 11:33 znamy; Lipiec,Kaczynscy itd... Odpowiedz Link Zgłoś
rorkdcr Re: rorkdcr, "opozycjonista" z PZPN-PIS ? 25.10.08, 12:26 bynajmniej.Po prostu nie lubię tej baby,mam do niej awersję.Uważam ją za karierowiczkę,która jak sęp krąży i czeka aż znajdzie się coś pod co będzie się mogła podpiąć.Osoba znana z tego że jest znana,bo jakichś szczególnych dokonań,poza wypowiedziami w mediach sobie nie przypominam. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: rorkdcr, "opozycjonista" z PZPN-PIS ? 25.10.08, 13:08 rorkdcr napisał: > bynajmniej.Po prostu nie lubię tej baby,mam do niej awersję.Uważam ją za > karierowiczkę ******************************* Dlaczego więc zrezygnowała z proponowanych jej wyższych stanowisk? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: rorkdcr, "opozycjonista" z PZPN-PIS ? 25.10.08, 13:49 maruda.r napisał: > rorkdcr napisał: > > > bynajmniej.Po prostu nie lubię tej baby,mam do niej awersję.Uważam ją za > > karierowiczkę > > ******************************* > > Dlaczego więc zrezygnowała z proponowanych jej wyższych stanowisk? > A czy to wazne dlaczego? PiSdoglowy powiedzial, znazwal, okreslil i ocenil, chcesz z tym dyskutowac...? ;DDD Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: rorkdcr, "opozycjonista" z PZPN-PIS ? 25.10.08, 17:27 > Dlaczego więc zrezygnowała z proponowanych jej wyższych stanowisk? > A jakież to jeszcze wyższe stanowiska pan tusk jej proponował? Generassimusa klozetowego? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: rorkdcr, "opozycjonista" z PZPN-PIS ? 25.10.08, 13:47 rorkdcr napisał: > bynajmniej.Po prostu nie lubię tej baby,mam do niej awersję.Uważam ją za > karierowiczkę,która jak sęp krąży i czeka aż znajdzie się coś pod co będzie się > mogła podpiąć.Osoba znana z tego że jest znana,bo jakichś szczególnych > dokonań,poza wypowiedziami w mediach sobie nie przypominam. Jezeli ty zaczynasz emocjonalnie zwiazywac sie z postaciami publicznymi w taki sposob, ze one wzbudzaja w tobie emocje, to ty bratku powinienes poddac sie opiece psychiatrycznej...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: rorkdcr, "opozycjonista" z PZPN-PIS ? 25.10.08, 14:22 Póki co, to w Tobie grają emocje, kilkanaście postów w jednym wątku, lepiej poszukaj opieki. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: rorkdcr, "opozycjonista" z PZPN-PIS ? 25.10.08, 15:56 acid.jazz napisał: > Póki co, to w Tobie grają emocje, kilkanaście postów w jednym wątku, lepiej > poszukaj opieki. > Ja sobe moge napisac i 500 postow w jednym watku tak dlugo jak mam cos do powiedzenia, teraz popatrz na siebie PiSglowku, na ile postow ciebie stac??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Taktyka idioty 25.10.08, 12:27 Czyzby PiS postanowil na zlosc Platformie odmrozic sobie i nam uszy? Reforma zdychajacej sluzby zdrowia - nie, bo to reforma PO. Reforma oswiaty - nie, choc bylismy za, ale teraz jestesmy przeciw, bo to PO. Rozbicie mafii pilkarskiej? Nie, chociaz mozeby i za, ale to nie Pitera powinna przeslac dokumenty, lecz Ziobro. Czy PiS placac 35000 zlotych za najem willi w Klarysewie nie potrafi nic innego wymyslec? Niezla burza pólmózgów tam musi byc... Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Taktyka idioty 25.10.08, 17:29 reforma służby zdrowia w formie proponowanej przez po to idiotyzm do kwadratu i każdy średnio zorientowany w temacie o tym wie poza zwolennikami po, którzy uważają, ze reforma służby zdrowia proponowana przez po jest dobra, bo jest proponowana przez po. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoto.1 Re: Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZ 25.10.08, 12:09 O przepraszam.Wlasnie wczoraj w trakcie glosowan sejmu wspolnie z Palikotem ratowala resztki reputacji poslow przed kamerami TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoto.1 Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZPN... 25.10.08, 11:32 Ona jest robrajajaco szczera i dobra.Powinna zostac raczej zakonnica.Szkoda tylko ze nie powiedziala kiedy Jasio T. te dokumenty ukradl i dlaczego dopiero teraz ujawnil. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZ 25.10.08, 11:45 pocoto.1 napisał: > Ona jest robrajajaco szczera i dobra.Powinna zostac raczej > zakonnica.Szkoda tylko ze nie powiedziala kiedy Jasio T. te > dokumenty ukradl i dlaczego dopiero teraz ujawnil. Jezzzzzzu, sle dupami trzesiecie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pocoto.1 Re: Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZ 25.10.08, 12:02 "Kralik" do szkoly.Ty nawet nie rozumiesz tego co przeczytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZ 25.10.08, 12:19 pocoto.1 napisał: > "Kralik" do szkoly.Ty nawet nie rozumiesz tego co przeczytasz. Rozumie za to twoj strach...:DDDDDDDDDDDDDDD uuuuuuuuuu brbrbrbrbrbrrrrbrb uuuuuuuuuuuuu :( Odpowiedz Link Zgłoś
tomqqq Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZPN... 25.10.08, 11:38 Ciągle tylko PZPN i PZPN. A zaległości podatkowe powstały pewnie przedwczoraj? Co? Teraz dopiero robicie aferę? G...no obchodzi zwykłego człowieka los PZPN. Może tą energię media i rządzący poświęciliby na ważniejsze sprawy. Np: jak działa lobbing otwartych funduszy emerytalnych, dlaczego konkurencja między nimi to fikcja, jak robiono reformę emerytalną i dlaczego osoba za nią odpowiedzialna w rządzie Buzka w tej chwili jest przedstawicielem w OFE. To są patologie naszej polityki a nie "piłka nożna". Z tego czy Rząd obejmie kontrolę nad PZPN czy nie, nic nie wyniknie dla zwyklych obywateli. Dość wciskania kitu i odwracania uwagi maluczkich. Odpowiedz Link Zgłoś
chwdkaczki Re: Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZ 25.10.08, 12:28 Też mam gdzieś ten cały PZPN. A do tego co powyżej dodam - jak to się stało że Donek zapewnił ostatnio OFE iż nie będą musiały oddać po śmierci środków zgromadzonych na koncie spadkobiercom zmarłego oraz to iż emeryt nie będzie mógł zdecydować co zrobić ze środkami z OFE (np. wypłata jednorazowa lub np. w ciągu 5 lat)tylko jego kapitałem dalej będzie obracać OFE (nie za darmo) i wypłacać mniej ZUS+OFE niż gdyby okradał człowieka tylko państwowy ZUS. Ludzi pewnie tez interesuje jak to się dzieje że tysiące hektarów wpadają w łapy czarnej pazernej instytucji po zaniżonej cenie i do tego za plecami gmin na których ternie grunty te są. Ale co się dziwić gdy burmistrz Białołęki (PO) poszedł z problemem do prokuratury to WŁADZE PO uciszyły i dały wybór : albo POlityka albo próba własnego zdania (sprzecznego z interesem KRK). No i chyba już wybrał. Było troche hałasu przez parę dni i zapadła cisza po OPR. od kolegów z władz PO. W końcu Donek liczy na poparcie czarnych w wyborach - nie po to brał ślub u biskupa przed poprzednimi wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZ 25.10.08, 12:46 chwdkaczki napisał: > Też mam gdzieś ten cały PZPN. A do tego co powyżej dodam - jak to się stało że > Donek zapewnił ostatnio OFE iż nie będą musiały oddać po śmierci środków > zgromadzonych na koncie spadkobiercom zmarłego oraz to iż emeryt nie będzie móg > ł > zdecydować co zrobić ze środkami z OFE (np. wypłata jednorazowa lub np. w ciągu > 5 lat)tylko jego kapitałem dalej będzie obracać OFE (nie za darmo) i wypłacać > mniej ZUS+OFE niż gdyby okradał człowieka tylko państwowy ZUS. Ludzi pewnie tez > interesuje jak to się dzieje że tysiące hektarów wpadają w łapy czarnej pazerne > j > instytucji po zaniżonej cenie i do tego za plecami gmin na których ternie grunt > y > te są. Ale co się dziwić gdy burmistrz Białołęki (PO) poszedł z problemem do > prokuratury to WŁADZE PO uciszyły i dały wybór : albo POlityka albo próba > własnego zdania (sprzecznego z interesem KRK). No i chyba już wybrał. Było > troche hałasu przez parę dni i zapadła cisza po OPR. od kolegów z władz PO. W > końcu Donek liczy na poparcie czarnych w wyborach - nie po to brał ślub u biskupa przed poprzednimi wyborami. Jezeli teraz masz w dupie PZPN to przejdz na inne forum, tutaj dyskutujemy o PZPN a nie o SLD-owkskich wyziewach...;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
karol-t-s Pitera i Tomaszewski - idealna para 25.10.08, 11:40 Oboje mają podobne predyspozycje umysłowe i zblizone horyzony intelektualne :) A wykorzystywanie organów kontroli skarbowej dla POlszewickich Gierek nie może pozostać bezkarne. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pitera i Tomaszewski - idealna para 25.10.08, 12:22 karol-t-s napisał: > Oboje mają podobne predyspozycje umysłowe i zblizone horyzony > intelektualne :) > A wykorzystywanie organów kontroli skarbowej dla POlszewickich > Gierek nie może pozostać bezkarne. Na tym glupku polega tego typu urzad na calym swiecie, ze korupcje zwalcza poprzez kontrole fiskalne, ale widze, ze strach czy zwykla PiSdzica zaslepia ci metne oczeta i tego nie widzesz...:DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Nawet Ziobro nie nasyłał skarbówki, jak POlszewicy 25.10.08, 13:31 POlszewicy potrafią zabierać z domu o 6 rano nawet dziennikarzy (Sumliński i inni), kompromitują się próbami zamykania blogów (tuskwatch i hgw-watch), ścigają za śledzie po 8 zł, etc. POlszewicy kompromitują się już nawet w oczach swego betonowego, osiedlowo-dresowego elektoratu (tzw. wykształciuchy). Miał rację premier Kaczyński, mówiąc, że gdy wygra PO to będzie jak w 1981. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Nawet Ziobro nie nasyłał skarbówki, jak POlsz 25.10.08, 13:34 niestaly_czytelnik napisał: > POlszewicy potrafią zabierać z domu o 6 rano nawet dziennikarzy > (Sumliński i inni), kompromitują się próbami zamykania blogów > (tuskwatch i hgw-watch), ścigają za śledzie po 8 zł, etc. > > POlszewicy kompromitują się już nawet w oczach swego betonowego, > osiedlowo-dresowego elektoratu (tzw. wykształciuchy). > > Miał rację premier Kaczyński, mówiąc, że gdy wygra PO to będzie jak > w 1981. > > > > > > > > Czyli przyznajesz glupku, ze PO naslalo skarbowke na PiS, skoro twierdzisz, ze nawet zi0bro nie nasylal skarbowki na PO? A jak chcesz walczyc z korupcja, metodami stalinowskimi, zaszczuciem, oszczerstwem, wskazaniemn palca? No jak glupku? Za pomoca skarbowki zwalcza sie korupcje i mafie na calym cywilizowanym swiecie, jakie ty masz lekarstwo PiSizwisie??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
karol-t-s karlik111 typowy POlszewik 25.10.08, 14:28 Umiesz jedynie wyzywać ukryty za monitorem czy kradniesz też nie gorzej od Sawickiej? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: karlik111 typowy POlszewik 25.10.08, 15:55 karol-t-s napisał: > Umiesz jedynie wyzywać ukryty za monitorem czy kradniesz też nie > gorzej od Sawickiej? No co PiSizwisie, widze, ze cie PiSdzica dopadla, strach przed kryminalem, ciszy mnie to, cieszy tym bardziej bo takie cyki male jak ty takimi postami potwierdzaja,ze PiS=PZPN...:DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
karol-t-s Re: karlik111 typowy POlszewik 25.10.08, 16:31 Karlik, pryszczaty onanisto, nie uduś się kablem od myszki w swym wirtualnym orgaźmie. Procedury kontrolne w których obwiniony (kontrolowany nota bene wcześniej wielokrotnie, ostatnio w kwietniu 2008 ) dowiaduje się z mediów o zajęciu rachunku bankowego są charakterystyczne dla państw totalitarnych. A mocodawcy takich działań skończą prędzej czy później tak jak ich duchowi idole, na śmietniku historii. Odpowiedz Link Zgłoś
twojalewareka Pitera to DNO, nikt mnie tak nie zawiodl... 25.10.08, 11:40 Publiczka, minka do kamer, ale niestety merytoryczne dno, do tego metne samo w sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pitera to DNO, nikt mnie tak nie zawiodl... 25.10.08, 12:25 twojalewareka napisał: > Publiczka, minka do kamer, ale niestety merytoryczne dno, do tego metne samo w > sobie... Pitera to dno, bo Pitera dziala a nie szczeka, Pitera to dno, bo zi0bro byl wielki, Pitera to dno, bo bande zlodzieji kryminal dopadl a reszta dupami trzesie..:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Pitera to DNO, nikt mnie tak nie zawiodl... 25.10.08, 17:33 a co zdziałała ? Jeden, durniou przykład POdaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZ 25.10.08, 11:41 borow4 napisał: > nie myslalem ze to taka sama swolocz jak Ziobro Strach ci z pyska patrzy...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajca1 Każdy człowiek ,który poświadczy nieprawdę 25.10.08, 11:51 z urzedu jest ścigany pezez prokuraturę.Posłowie PIS na oczach całej Polski przedstawili fałszywe oświadczenia o dietach.Gdzie byłaś Pitttero? Gdzie jesteś Komorowski? Wszyscy po jednej kasie.A PZPN z papierkami Jasia Tomaszewskiego w dup. możecie pocałować.Dobrze,że nieudało się PO rozwalić CBA to chociż paru urzędasów z MSWiA z działki dla kościoła straci robotę.Od dziś na pytanie na kogo będe głosował - odpowiemnie wiem.Głosowałem przeciw PIS i to pozostało, ale za PO coraz mniej nas w tym kraju.Zawsze można założyć kolejna partię. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Każdy człowiek ,który poświadczy nieprawdę 25.10.08, 12:29 zdrajca1 napisała: > z urzedu jest ścigany pezez prokuraturę.Posłowie PIS na oczach całej > Polski przedstawili fałszywe oświadczenia o dietach.Gdzie byłaś > Pitttero? Gdzie jesteś Komorowski? Wszyscy po jednej kasie.A PZPN z > papierkami Jasia Tomaszewskiego w dup. możecie pocałować.Dobrze,że > nieudało się PO rozwalić CBA to chociż paru urzędasów z MSWiA z > działki dla kościoła straci robotę.Od dziś na pytanie na kogo będe > głosował - odpowiemnie wiem.Głosowałem przeciw PIS i to pozostało, > ale za PO coraz mniej nas w tym kraju.Zawsze można założyć kolejna > partię. Powinienes jednak rozwazyc mozliwosc glosowania na PiS, wiem zdenerwuje cie to, ale prawda jest taka, ze tylko PiS gwarantuje ci to czego oczekujasz, czyli nagonki polityczne itd. gdybys byl z wydarzeniami na bierzaco to pewnie wiedzialbys o tym, ze sprawa 300 zl zajmie sie teraz prokuratura, ale ty przeciez wolisz sobie poszczekac, dlatego dla kogos takiego jak ty przyjacielu PiS jest jedyna opcja...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chwdkaczki Re: Każdy człowiek ,który poświadczy nieprawdę 25.10.08, 12:41 Akurat - cała zabawa w to ze niby CBA coś robi w sprawie NIEGOSPODARNOŚCI NA WIELKĄ SKALĘ przez państwowych urzędników przekazujących mienie wg kościółkowych wycen to tylko pic na wodę i zasłona dymna. Zrobiło się o tych przekrętach KK tak głośno ze trzeba dać społeczeństwu sygnał że niby służby (CBA, ABW) znają temat i dziłają. Sprawa przyschnie i nikt za nic nie odpowie. Zbyt wysokich urzędasów powiązanych ze wszystkimi partiami by trzeba powsadzać a z nimi licznych sukienkowych ( a tego się w nie praktykuje na skale przemysłową). A byłoby za co bo zagrabione mienie wielokrotnie przewyższa rywiny+pęczaki+PZPN-y . PS. A do tego trzeba dodać że instytucja KK podpisała z PRL umowwę na mocy której za ZABRANE ziemie utworzono fundusz kościelny z którego państwo wypłacało emerytury księżom, zakonnikom itp kościółkowym oraz za darmo byli przez cały czas objęci ubezpieczeniem zdrowotnym. I państwo się z umowy wywiązało a KRK teraz odbiera to za co dostał określona rekompensatę - to właśnie zadanie dla SKARBÓWKI - policzyć ile się ta instytucja nienależnie wzbogaciła i opodatkować wraz z odsetkami a nie jakieś PZPN-y Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianin83 tym sie rozni od ziobro,ze ziobro ma klase ona nie 25.10.08, 11:57 i to po 5 min zachowania sie obu widac, zreszta pitera palikot i niesiołowski to mniej wiecej jeden poziom, beblania byle by beblac Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: tym sie rozni od ziobro,ze ziobro ma klase on 25.10.08, 12:35 ziobro ma klasę? drugą gimnazjum w najlepszym wypadku.. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c POlityzna prokuratura.Gdzie obrońcy doktora G? 25.10.08, 12:14 Dlaczego nikt nie broni działączy??? Przecież brali tak jak doktor G który dla GW był i jest bohaterem. To, że PZPN to bagno to fakt. Ale to, że prokuratura jak kundel macha ogonkiem i gryzie na każde grzesiowe bierz, tego "obiektywni" dziennikarze nie zauważają. Gdzie obrońcy doktora G? Przecież to, że brał to widział każdy i to za LECZENIE!!!! A co mnie obchodzą szmaciani kopacze. Dla każdego myślącego człowieka większym zagrożeniem jest KORUPCJA W SŁUŻBIE ZDROWIA. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: POlityzna prokuratura.Gdzie obrońcy doktora G 25.10.08, 13:52 tony.c napisał: > Dlaczego nikt nie broni działączy??? Przecież brali tak jak doktor G > który dla GW był i jest bohaterem. To, że PZPN to bagno to fakt. Ale > to, że prokuratura jak kundel macha ogonkiem i gryzie na każde > grzesiowe bierz, tego "obiektywni" dziennikarze nie zauważają. Gdzie > obrońcy doktora G? Przecież to, że brał to widział każdy i to za > LECZENIE!!!! A co mnie obchodzą szmaciani kopacze. Dla każdego > myślącego człowieka większym zagrożeniem jest KORUPCJA W SŁUŻBIE > ZDROWIA. Jezeli zi0bro udowodnilby, ze doktor G bral tak jak Pitera zrobila to z dzialaczami PZPN, to bylaby to zupelnie inna sprawa a zi0bro bylby mezczyzna, tak sie jednak nie stalo, zi0bro sie poplu a na koniec poplakal, a ty wraz z nim...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana 4:0 25.10.08, 12:16 Przy takiej drużynie (Tomaszewski,Pitera) obstawiam kolejną wygraną PZPN. A jako numer dodatkowy obstawiam wycofywanie się po porażce J.Pitery z tego że miała z tym cokolwiek wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 4:0 25.10.08, 13:54 fletniapana napisał: > Przy takiej drużynie (Tomaszewski,Pitera) obstawiam kolejną wygraną PZPN. A jak > o > numer dodatkowy obstawiam wycofywanie się po porażce J.Pitery z tego że miała z > tym cokolwiek wspólnego. Gdybys mial choc odrobine rozumku w tej wygolonej glowce, to moze dotarloby do ciebie, ze tym zajmue sie skarbowka a nie Pitera, a skarbowka juz oszacowala dlugi PZPN wiec nie rob z siebie glaba...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 teraz wiadomo dlaczego tak trzymaja sie michy w 25.10.08, 12:17 pzpn...zwyklego szaraka "zjebi.." w skarbowce za 1 loty a tu w miliony!!!!!!!!!!!!!!!wyrwac co do grosza z tego panstewka w panstewce a pozniejza wsiasc sie za wszytskie koscioly .... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Mysle................ 25.10.08, 12:28 ze nie ma w Polsce osoby, ktora nie chce czystosci w PZPN.Okazuje sie jednak ze dzisiaj jest to nie problem korupcji ale polityczny.PO dziala jak PZPR.Miesza wszystko , jakby zalezalo wladzom(PO) na tym zebysmy zostali wykluczeni z Euro 2012(jako organizatorzy).Nikt z UEFA czy FIFA nie kwestionuje rozprawienia sie z korupcja w Polsce.UWAGA.Moga zakwestionowac polityke ktora PO robi w PZPN.Wiem ze krecenie lodow jest domena PO.Moze i spoleczenstwo polskie ulegnie Tuskowi i pozwoli PO krecic lody chociazby w sluzbie zdrowia.UEFA i FIFA nie pozwola na konkurencje. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Mysle................ 25.10.08, 12:30 I jeszcze cos.Od trzech lat(od dojcia PiS do wladzy) nie bylo zadnej afery w PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Mysle................ 25.10.08, 12:33 I dodam.FFA wykluczyla dzisiaj dwa kraje ze swojej federacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mysle................ 25.10.08, 12:38 presentation1 napisał: > I dodam.FFA wykluczyla dzisiaj dwa kraje ze swojej federacji. Dodaj to prezydentowi i jak on sam twierdzi poprzedniemu rzadowi ktory to niby rozpoczal walke z korupcja w PZPN na szeroka skale, przez przypadek ten rzad sam stworzyl korupcje na szeroka skale a jego minister ze swoim sztabem siedza w kryminale...:DDDDDDDDDDDDDD www.sport.pl/pilka/1,65029,5848090,Prezydent__chce_porozmawiac_z_ministrem_sportu_o_sytuacji.html Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mysle................ 25.10.08, 12:41 presentation1 napisał: > I jeszcze cos.Od trzech lat(od dojcia PiS do wladzy) nie bylo zadnej afery w PZ > PN. No po tym jak skazano ministra sportu lipca za korupcje i jego sztab to faktyczne, korupcja na szeroka skale zostala zwalczona, ale na wolnosci pozostaja jeszcze osoby ktore jeszcze za korupcje nie zaplacily...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD www.sport.pl/pilka/1,65029,5848090,Prezydent__chce_porozmawiac_z_ministrem_sportu_o_sytuacji.html Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Mysle................ 25.10.08, 12:45 I dlatego musza odpowiedziec.Nie moze byc jednak tak ze organizuje sie pokazowke w postaci wezwan na przesluchania swiadkow(chociazby Streylau)a pozniej robic afere bo tylu to, a tylu przesluchano.Schetyna powiedzial ze nie bedzie wyborow .PO sobie tego nie zyczy?.To nie PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mysle................ 25.10.08, 12:48 presentation1 napisał: > I dlatego musza odpowiedziec.Nie moze byc jednak tak ze organizuje sie pokazowk > e w postaci wezwan na przesluchania swiadkow(chociazby Streylau)a pozniej robic > afere bo tylu to, a tylu przesluchano.Schetyna powiedzial ze nie bedzie wyboro > w .PO sobie tego nie zyczy?.To nie PRL. Wajdzik, o czym ty pierniczysz? Czlowieku przeciez tego belkotu w zaden sposob nie mozna zrozumiec, jezeli chcesz podyskutowac to napisz to jeszcze raz, tak zeby to mialo jakikolwiek logiczny sens ! Przy okazji odnies sie do slow prezydenta...:DDD www.sport.pl/pilka/1,65029,5848090,Prezydent__chce_porozmawiac_z_ministrem_sportu_o_sytuacji.html Odpowiedz Link Zgłoś
znajdz_glupszego_od_siebie Re: Myslisz? Ty? A czym?............... 25.10.08, 12:31 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Myslisz? Ty? A czym?............... 25.10.08, 12:33 Wajdzik mysli... yyyyyyyyy, no tym.... yyyyyyy, a! dupa mysli! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Mysle................ 25.10.08, 12:32 presentation1 napisał: > ze nie ma w Polsce osoby, ktora nie chce czystosci w PZPN.Okazuje sie jednak ze > dzisiaj jest to nie problem korupcji ale polityczny.PO dziala jak PZPR.Miesza > wszystko , jakby zalezalo wladzom(PO) na tym zebysmy zostali wykluczeni z Euro > 2012(jako organizatorzy).Nikt z UEFA czy FIFA nie kwestionuje rozprawienia sie > z korupcja w Polsce.UWAGA.Moga zakwestionowac polityke ktora PO robi w PZPN.Wie > m ze krecenie lodow jest domena PO.Moze i spoleczenstwo polskie ulegnie Tuskowi > i pozwoli PO krecic lody chociazby w sluzbie zdrowia.UEFA i FIFA nie pozwola n > a konkurencje. Przeczytaj jeszcze raz glupku co napisales i skoryguj to z wczorajszymi slowami prezydenta lecha kaczynskiego idioto, no i przestan udawac, ze myslisz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Mysle................ 25.10.08, 14:50 presentation1 napisał: > Ble, ble, ble Nawet nie pisz takich bzdur: "myślę..", aby myśleć trzeba mieć mózg, lub przynajmniej miejsce po nim, a ty nigdy czegoś takiego nie posiadałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 I dalej................ 25.10.08, 12:41 Jezeli PO zablokuje konta PZPN a okaze sie ze PZPN placil, rzad powinien podac sie do dymisji.Caly PZPRowski(PO) rzad.Tak wlasnie po wojnie komunisci niszczyli wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: I dalej................ 25.10.08, 12:50 presentation1 napisał: > Jezeli PO zablokuje konta PZPN a okaze sie ze PZPN placil, rzad powinien podac > sie do dymisji.Caly PZPRowski(PO) rzad.Tak wlasnie po wojnie komunisci niszczyl > i wszystko. Rzad esbeku nie kontroluje podatkow PZPN, robi to urzad skarbowy, poza tym idac twoim tokiem myslenia, do dymisji w takiej sytuacji wraz z rzadem powinien sie podac rowniez prezydent...:DDD www.sport.pl/pilka/1,65029,5848090,Prezydent__chce_porozmawiac_z_ministrem_sportu_o_sytuacji.html Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: I dalej................ 25.10.08, 12:53 Prezydent nie ma mocy prawnych.To Tusk rzadzi.I wszystko co niszczy, zbliza go do Trybunalu Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: I dalej................ 25.10.08, 12:56 presentation1 napisał: > Prezydent nie ma mocy prawnych.To Tusk rzadzi.I wszystko co niszczy, zbliza go > do Trybunalu Stanu. Powiedz jeszcze raz glupku, ze prezydent jest glowa panstwa przy najblizszym szczycie europejskim to napluje ci tym postem w glupi pysk...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: I dalej................ 25.10.08, 12:58 Prezydent jest glowa panstwa, ale rzadzi Tusk.I ON jest za wszystko co dzieje sie w panstwie odpowiedzialny.Chcial rzadzic pomimo ze nie mial i nie ma o tym najmniejszego pojecia.Jak go ludzie nie rozszarpia to skonczy gorzej niz Kiszczak czy Jaruzelski. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: I dalej................ 25.10.08, 13:03 presentation1 napisał: > Prezydent jest glowa panstwa, ale rzadzi Tusk.I ON jest za wszystko co dzieje s > ie w panstwie odpowiedzialny.Chcial rzadzic pomimo ze nie mial i nie ma o tym n > ajmniejszego pojecia.Jak go ludzie nie rozszarpia to skonczy gorzej niz Kiszcza > k czy Jaruzelski. Za medal dla jaruzelskiego tez odpowiada Tusk??? :-D Zachowam esbeku ten post i przy najblizszym szczycie europejskim przedstawie go kazdemu PiSmatolkowi wydzierajacemu ryja o tym, ze prezydent rzadzi Tuskiem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA HA H A H AH A H A H AH A H AH A HAH Juz nie tyle zrobiles glupiego wala z siebie, co ze swojego prezydenta glupi esbeku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: I dalej................ 25.10.08, 12:58 presentation1 napisał: > Prezydent nie ma mocy prawnych.To Tusk rzadzi.I wszystko co niszczy, zbliza go > do Trybunalu Stanu. Wiem co cie esbeku tak wyprowadzilo z rownowagi, ty nie mozesz zniesc mysli , ze Tusk niszczy struktury, ktorych tacy jak ty sa kamieniem wegielnym...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: I dalej................ 25.10.08, 16:17 presentation1 napisał: > Prezydent nie ma mocy prawnych.To Tusk rzadzi.I wszystko co niszczy, zbliza go > do Trybunalu Stanu. Chyba nie rozumiesz tego co sam wypisujesz. Imputujesz Pisdentowi że ponieważ nie ma mocy prawnych nie powinien wciskać się tam gdzie go nie potrzebują, np. do Brukseli???????? Nie idź tą drogą bo na pewno stracisz wierszówkę za swoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
m6000 Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZPN... 25.10.08, 12:48 Ludzi, opamietajcie sie. Jesli rzad wspolpracuje z kims takim jak Jan T. (wczoraj skazany) to juz nie wiem co powiedziec. To tak jakby rzadowi w sprawie molestowania kobiet doradzal Pan Lyswinski. Pan Jan T. sam przyznal sie, ze bral udzial w ustawionym meczu. Nie mowiac juz, ze to stary komuch, ktory poparl stan wojenny: Członkami PRON byli m.in.: Jan Dobraczyński – działacz PAX o poglądach katolicko- nacjonalistycznych, pisarz, lekkoatletka Irena Szewińska, bramkarz Jan Tomaszewski, chirurg Zbigniew Religa, aktor Wojciech Siemion, aktorka Halina Kossobudzka, architekt Adolf Ciborowski, socjolog Mikołaj Kozakiewicz, socjolog Kazimierz Żygulski, profesor pedagogiki Anna Przecławska, Zenon Komender pl.wikipedia.org/wiki/Patriotyczny_Ruch_Odrodzenia_Narodowego Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZ 25.10.08, 12:52 m6000 napisał: > Ludzi, opamietajcie sie. Jesli rzad wspolpracuje z kims takim jak > Jan T. (wczoraj skazany) to juz nie wiem co powiedziec. To tak jakby > rzadowi w sprawie molestowania kobiet doradzal Pan Lyswinski. > Pan Jan T. sam przyznal sie, ze bral udzial w ustawionym meczu. Nie > mowiac juz, ze to stary komuch, ktory poparl stan wojenny: > > Członkami PRON byli m.in.: > Jan Dobraczyński – działacz PAX o poglądach katolicko- > nacjonalistycznych, pisarz, > lekkoatletka Irena Szewińska, > bramkarz Jan Tomaszewski, > chirurg Zbigniew Religa, > aktor Wojciech Siemion, > aktorka Halina Kossobudzka, > architekt Adolf Ciborowski, > socjolog Mikołaj Kozakiewicz, > socjolog Kazimierz Żygulski, > profesor pedagogiki Anna Przecławska, > Zenon Komender > pl.wikipedia.org/wiki/Patriotyczny_Ruch_Odrodzenia_Narodowego A gdzie ty wyczytales, ze rzad wspolpracuje z Tomaszewskim, Tomaszwski przekazal rzadowi dokumenty, ktore to dokumenty rzad przekazal CBA, masz jakis problem z tym, czy ze zrozumieniem tego? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: .PRON doradza Tuskowi............... 25.10.08, 12:54 presentation1 napisał: > PrOn to PO. Esbek podchwycil watek, ale esbek jest za glupi zeby zrozumiec, ze jepluje rowniez na swojego prezydenta, jezeli rzad wspolpracuje z PRON to robi to rownie3z glowa panstwa na wlasne rzyczenie...:DDDDDDDDDDDD www.sport.pl/pilka/1,65029,5848090,Prezydent__chce_porozmawiac_z_ministrem_sportu_o_sytuacji.html Czy ty wajdzik nie potrafisz napisac choc jednego tekstu bez kompromitowania sie i PiSu ??? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
cobra01 Pani Pitera jest polonistką i jej miejsce jest w.. 25.10.08, 12:53 szkole. Powinna uczyć dzieci w szkole i to najwyżej w gimnazjum, bo do LO pewnie się nie nadaje. Zajmuje się rzeczami o których nie ma bladego pojęcia. Podobnie ogromna większość naszych polityków. Zabierają głos i tonem mędrca kategorycznie stwierdzają że ma być tak i tak. Podobnie Kaziu Marcinkiewicz do szkoły fizyki uczyć. Rozbawiło mnie niezmiernie jak Kaziu kiedyś powiedział, odpowiadając na pytanie żurnalisty, co właściwie robi w banku w Londynie. Jego odp: mniej więcej tak : Podejmuje codziennie bardzo ważne decyzje w bardzo trudnych kwestiach". Ludzie wybierajcie jakiś sensownych ludzi!!!!!!. Donek, Schetyna, Komorowski, Putra itp. tak samo historii uczyć (Putra jest chyba po technikum), a nie podejmować "bardzo ważne decyzje". Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pani Pitera jest polonistką i jej miejsce jes 25.10.08, 13:00 cobra01 napisał: > szkole. Powinna uczyć dzieci w szkole i to najwyżej w gimnazjum, bo do LO > pewnie się nie nadaje. Zajmuje się rzeczami o których nie ma bladego pojęcia. > Podobnie ogromna większość naszych polityków. Zabierają głos i tonem mędrca > kategorycznie stwierdzają że ma być tak i tak. Podobnie Kaziu Marcinkiewicz do > szkoły fizyki uczyć. Rozbawiło mnie niezmiernie jak Kaziu kiedyś powiedział, > odpowiadając na pytanie żurnalisty, co właściwie robi w banku w Londynie. Jego > odp: mniej więcej tak : Podejmuje codziennie bardzo ważne decyzje w bardzo > trudnych kwestiach". Ludzie wybierajcie jakiś sensownych ludzi!!!!!!. > Donek, Schetyna, Komorowski, Putra itp. tak samo historii uczyć (Putra jest > chyba po technikum), a nie podejmować "bardzo ważne decyzje". Pan lech kaczynski jest profesorem komunistycznego prawa pracy i powinien wystepowac w muzeum jako zywy eksponat okresu rezimu komunistycznego, mimo to jest prezydentem RP, jak takie zjawisko wytlumaczysz??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Pani Pitera jest polonistką i jej miejsce jes 25.10.08, 13:03 Ciekawe w jakim muzeum ulokowalbys Geremka(czlonek PZPR w najgorszym okresie przesladowan stalinowskich w Polsce) i lewaka Adama Michnika.Moze ich zagipsowac jak Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pani Pitera jest polonistką i jej miejsce jes 25.10.08, 13:06 presentation1 napisał: > Ciekawe w jakim muzeum ulokowalbys Geremka(czlonek PZPR w najgorszym okresie pr > zesladowan stalinowskich w Polsce) i lewaka Adama Michnika.Moze ich zagipsowac > jak Lenina. Geremek nie zyje ty podla esbecka swinio, a gdzie bym go umiescil? Na pewno nie przy grobie komunisty edmunda kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Banda idiotow ....... 25.10.08, 12:54 Nastepne kroki: - US zajmuje konto PZPN - Zjad sie nie odbywa - FIFA/UEFA odbiera nam ME I co wtedy? Bo to kolejna polityczna sprawa, smierdzaca na kilometr. Ten podatek sie nie nalezy, co latwo udowodnic w sadzie, chocby US twierdzil inaczej. Wiele juz podobnych spraw w RP bylo. Te lawine mozna powstrzynmac w jeden sposob - pelna odpowiedzialnosc z majatku wlasnego urzednika za bledna decyzje i jej skutki. A w Polsce upadaja firmy, po 10 latach wygrywaja w sadzie i co z tego maja? Satysfakcje? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Banda idiotow ....... 25.10.08, 13:05 ws21 napisał: > Nastepne kroki: > - US zajmuje konto PZPN > - Zjad sie nie odbywa > - FIFA/UEFA odbiera nam ME > I co wtedy? > Bo to kolejna polityczna sprawa, smierdzaca na kilometr. > Ten podatek sie nie nalezy, co latwo udowodnic w sadzie, chocby US > twierdzil inaczej. Wiele juz podobnych spraw w RP bylo. Te lawine > mozna powstrzynmac w jeden sposob - pelna odpowiedzialnosc z majatku > wlasnego urzednika za bledna decyzje i jej skutki. > A w Polsce upadaja firmy, po 10 latach wygrywaja w sadzie i co z > tego maja? Satysfakcje? > Jezeli zjazd sie nie odbedze, to tylko z winy PZPN ktora nie miala na to funduszy, wiec schowaj swoje glupie PiSie smutki w swoja glupia PiSia dupe...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Banda idiotow ....... 25.10.08, 13:07 Bzdury.PZPN juz dawno zaplacil za sale.Nie rob z siebie idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Banda idiotow ....... 25.10.08, 13:09 presentation1 napisał: > Bzdury.PZPN juz dawno zaplacil za sale.Nie rob z siebie idioty. Ale nie zaplacilo podatkow glupku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Banda idiotow ....... 25.10.08, 13:12 Zaplacilo podatki.Chyba ze PO chce sie dorwac do podatkow od FIFA.A to grozne.Nie da rady krecic lodow z tymi co sa bardziej cwani.Tusk wykreci Polakow ze szpitalami, nie wykreci wiekszych od siebie.Maly jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Banda idiotow ....... 25.10.08, 13:24 presentation1 napisał: > Zaplacilo podatki.Chyba ze PO chce sie dorwac do podatkow od FIFA.A to grozne.N > ie da rady krecic lodow z tymi co sa bardziej cwani.Tusk wykreci Polakow ze szp > italami, nie wykreci wiekszych od siebie.Maly jest. Twierdzisz glupku, ze FIFA sama sobie placi podatki? :-D Co za idiota z ciebie wajdzik, FIFA podobnie jak Cocacola czy inna firma jest podmiotem gospodarczym i jak kazdy inny podmiot gospodarczy placi podatki w panstwie w ktorym prowadzi swoja dzialalnosc, wiem, ze twoj esbecki rozumek nie potrafi tego zrozumiec, wiec sie nie staraj, zamiast tego przykmij to do wiadomosci..:DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 presentation1..prawdziwa morda PZPN-PIS i...SB! 25.10.08, 13:30 szambownik... Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 PiS? 25.10.08, 13:13 Uwazam ze nikt bedacy przy zdrowych zmyslach do tej partii nie nalzey. Mnie przeraza bezkarnosc urzednikow. Szeremietiew nie jest postacia z mojej bajki. Urzednik zrobil z niego lapownika. Zniszczyl czlowieka. Dzis sad uniewinnl od tego zarzutu. I co? Spotka urzednika jakakolwiek kara? Bo nie sadze aby takie indywidua posiadaly sumienie. Bo jesli tak, to jedyne wyjscie - galaz ..... Pani Pitera uwielbia zabawe w obrzucania blotem. Czuje sie odpowiedzilana za skutki? Nie sadze. Bo wracajac do poprzedniej mysli. Trzeba miec sumienie. Byc czlowiekiem ..... POdobnie Tomaszewski. W zadnym razie Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PiS? 25.10.08, 13:30 ws21 napisał: > Uwazam ze nikt bedacy przy zdrowych zmyslach do tej partii nie > nalzey. > Mnie przeraza bezkarnosc urzednikow. Szeremietiew nie jest postacia > z mojej bajki. Urzednik zrobil z niego lapownika. Zniszczyl > czlowieka. Dzis sad uniewinnl od tego zarzutu. I co? Spotka > urzednika jakakolwiek kara? Bo nie sadze aby takie indywidua > posiadaly sumienie. Bo jesli tak, to jedyne wyjscie - galaz ..... > Pani Pitera uwielbia zabawe w obrzucania blotem. Czuje sie > odpowiedzilana za skutki? Nie sadze. Bo wracajac do poprzedniej > mysli. Trzeba miec sumienie. Byc czlowiekiem ..... > POdobnie Tomaszewski. W zadnym razie Pan. Albo, albo, albo nie czytales artykulu, albo go nie zrozumiales, Pitera przekazala dokumenty izbie skarbowej ktore dostala od Tomaszewskiego bo taki jest jej zasrany obowiazek, Pitera nie rzuca oskarzeniami, urzad skarbowy zbadal te dokumenty i stwierdzil, ze PZPN nie zaplacilo ponad 18 mln zl podatku. Wytlumacz mi wiec, w czym masz problem, czego oczekiwales i czego oczekujesz, jak wedlug ciebie powinna byla postapic Pitera, wyrzucic dokumenty do kosza i narazic skarb poanstwa na straty, czyli popelnic przestepstwo, no co chcesz wyPiSkac bo cie zupelnie nie rozumiem? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: PiS? 25.10.08, 13:34 drodzy pisowcy to przecież waszym sztandarowym hasłem jest walka z korupcją....a co instytucja piłkarska może bo wg was wszyscy są winni tylko nie oni..przestańcie z dwoistością...a tak na marginesie te 35000zł to pis zarobił czy też są z naszych podatków Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PiS? 25.10.08, 13:55 Rok fiskalny zakonczony.I nie US ale Tomaszewskie wie ze do US nie wplynela jakas kwota.To jest smieszne.Nie US ale Tomaszewski sle do Pitery papiery. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PiS? 25.10.08, 13:56 Widocznie czlonek PRON jest wazniejszy od US. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PiS? 25.10.08, 14:01 presentation1 napisał: > Widocznie czlonek PRON jest wazniejszy od US. PRON to karski, urbanski i wielu, wielu innych PiSesmanow glupku. A co ty wajdzik z tym US? chodzi ci i U.S and A ??? :DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PiS? 25.10.08, 14:05 presentation1 napisał: > Chlopcze.To Urzad Skarbowy. Czyli nie U.S and A...:DDDDDDDDDDDDDD OK wajdzik, to wytlumacz mi, o co ci chodzi z ta wanzoscia PRON i pomijaniem US, przeciez Pitera dostarczyla dokumenty wlasnie do US a US na podstawie tych dokumentow stwierdzilo, ze PZPN zalego z 18 mln nie zaplaconych podatkow, co jest przestepstwem kryminalnym...:DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 A któryż to " członek" ? 25.10.08, 14:04 Pisowski minister Religa, czy też koalicyjny przydupas Giertych ? pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Dzia%C5%82acze_PRON Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PiS? 25.10.08, 13:58 presentation1 napisał: > Rok fiskalny zakonczony.I nie US ale Tomaszewskie wie ze do US nie wplynela jak > as kwota.To jest smieszne.Nie US ale Tomaszewski sle do Pitery papiery. No popatrz wajdzik popatrz, ty dalej jestes glupszy od lecha kaczynskiego...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD www.sport.pl/pilka/1,65029,5848090,Prezydent__chce_porozmawiac_z_ministrem_sportu_o_sytuacji.html Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Kralik.......... 25.10.08, 14:00 starasz sie obronic Tuska.Jego juz nic nie obroni.Chyba ma nadzieje na kit w Wyborczej,TVN czy Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Kralik.......... 25.10.08, 14:03 presentation1 napisał: > starasz sie obronic Tuska.Jego juz nic nie obroni.Chyba ma nadzieje na kit w Wy > borczej,TVN czy Fakt. Wajdzik, szczerze powiedziawszy to osobiscie Tusk mi zwisa, on nie jest moja rodzina, nie jest mi nikim blizkim, wiec nie mam zadnego powodu zeby go bronic, ja wajdzik bronie rozumu, ale na prozno by ci to tlumaczyc, bo ty go nie posiadasz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Kralik.......... 25.10.08, 14:06 Nie zal ci Wajdzika?On mieszka w Polsce jak we Francji.Mi go zal.Jezdzicie po facecie jak idioci, a on nie zostal skazany zadnym wyrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Kralik.......... 25.10.08, 14:13 presentation1 napisał: > Ja we Francji-sorry. I know mate...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Kralik.......... 25.10.08, 14:12 presentation1 napisał: > Nie zal ci Wajdzika?On mieszka w Polsce jak we Francji.Mi go zal.Jezdzicie po f > acecie jak idioci, a on nie zostal skazany zadnym wyrokiem. Nie wajdzik, przyznales sie publinie do tego, ze jestes wajdzikiem i byles funkcjonariuszem SB, tlumaczyles to tym, ze takie byly czasy a ty patriota jestes i chciales pomoc Polsce, fakt, ze teraz klamiesz udowadnia tylko to, ze esbekiem byles bo taka masz nature, a Polske masz w dupie, w przeciwnym razie nie uciekalbys z niej nielegalnie bez paszportu, jak sam sie chwaliles...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Kralik.......... 25.10.08, 14:16 Jestes naprawde smieszny.Ja mam swoje foto, ktore udostepniam.Mam swoje dane, ktorych sie nie wstydze.Ja nie mam nic do ukrycia.A TY?Udostepniles swoje foto?Boisz sie zeby ludzie nie pluli na ciebie?Ja sie tego nie boje.Sfrustrowani z Wyborczej maja problem.Problem Kralika. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wajdzik, ty tępe esbeckie ścierwo ..... 25.10.08, 14:19 dlaczego cię nie ma na tej "długiej liście zasłużonych" PiS ? www.wybory-parlamentarne.pl/dlaczego-pis-to-postkomuna-43-suche-fakty/ Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: ..Kralik.......... 25.10.08, 16:32 kralik111 napisał: > presentation1 napisał: > > > starasz sie obronic Tuska.Jego juz nic nie obroni.Chyba ma nadzieje na ki > t w Wy > > borczej,TVN czy Fakt. > > Wajdzik, szczerze powiedziawszy to osobiscie Tusk mi zwisa, on nie jest moja > rodzina, nie jest mi nikim blizkim, wiec nie mam zadnego powodu zeby go bronic, > ja wajdzik bronie rozumu, ale na prozno by ci to tlumaczyc, bo ty go nie > posiadasz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A skądbyś wziął ten rozum od tuby PiSuaru, w tej sekcie z rozumem nikt nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman popis - nie poprawać nie dorośli do dużych liter 25.10.08, 23:22 kralik111 napisał: > ws21 napisał: > > > Uwazam ze nikt bedacy przy zdrowych zmyslach do tej partii nie > > nalzey. > > Mnie przeraza bezkarnosc urzednikow. Szeremietiew nie jest postacia > > z mojej bajki. Urzednik zrobil z niego lapownika. Zniszczyl > > czlowieka. Dzis sad uniewinnl od tego zarzutu. I co? Spotka > > urzednika jakakolwiek kara? Bo nie sadze aby takie indywidua > > posiadaly sumienie. Bo jesli tak, to jedyne wyjscie - galaz ..... > > Pani Pitera uwielbia zabawe w obrzucania blotem. Czuje sie > > odpowiedzilana za skutki? Nie sadze. Bo wracajac do poprzedniej > > mysli. Trzeba miec sumienie. Byc czlowiekiem ..... > > POdobnie Tomaszewski. W zadnym razie Pan. > > > Albo, albo, albo nie czytales artykulu, albo go nie zrozumiales, Pitera > przekazala dokumenty izbie skarbowej ktore dostala od Tomaszewskiego bo taki > jest jej zasrany obowiazek, Pitera nie rzuca oskarzeniami, urzad skarbowy zbada > l > te dokumenty i stwierdzil, ze PZPN nie zaplacilo ponad 18 mln zl podatku. > > Wytlumacz mi wiec, w czym masz problem, czego oczekiwales i czego oczekujesz, > jak wedlug ciebie powinna byla postapic Pitera, wyrzucic dokumenty do kosza i > narazic skarb poanstwa na straty, czyli popelnic przestepstwo, no co chcesz > wyPiSkac bo cie zupelnie nie rozumiem? > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD obowiązkiem Pitery było przekazanie dokumentów, jeżeli wynika z nich że dokonano przestępstwa karno-skarbowego, a nie paplanie o tym po mediach, ją także obowiązuje tajemnica służbowa Pitera sama przyznaje że nie potrafiła ocenić zawartości tych dokumentów, więc nie wie czy poświadczają przestępstwo, a jak nie wie czy popełniono przestępstwo to pomawia insynuując o tym że zawierają informacje będące do zajęcia konta PZPN według innych informacji [Dolniak] decyzja skarbówki jest następstwem odrzucenia przez UKS odwołania PZPN, ciekawe kto mu ujawnił tajemnicę skarbową i czy w związku z tym podjęte zostanie dochodzenie i wyjaśnianie sprawy [np, przez PITERĘ co jest psim obowiązkiem] czy człowiek honoru który przyniósł swoją głowę do studnia TVN-24 wiedział o planowanych działaniach - czy będzie komisja sejmowa do wyjaśnienia bezprawnych działań wymierzonych przez organa i przedstawicieli Państwa Polskiego w niezależne i samorządne stowarzyszenie i na koniec czy TUSK, DOLNIAK i DRZEWIECKI wierzą że Blatter i Platini uwierzą w ten zbieg okoliczności - tak samo jak uwierzyli w kuratora nasłanego przez "niezależny" sąd sportowy Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman Re: o wyroku Tomaszewskiego ani słowa 25.10.08, 23:07 jak długo będą olewać wyrok Sądu Okręgowego w Łodzi [prawomocny] dla Tomaszewskiego 2,5 tys. grzywny, 1 tys. zł na Caritas i opublikowanie informacji o wyroku w Gazecie Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Tomaszewski , patriota jak Jaruzelski........... 25.10.08, 13:06 popieral stan wojenny.Dzis koles Tuska.Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Tomaszewski , patriota jak Jaruzelski...... 25.10.08, 13:08 presentation1 napisał: > popieral stan wojenny.Dzis koles Tuska.Bez komentarza. predzej tego ktory udekorowal medalemjaruzelskiego glupku...:DDDDDDDDDDDD Lech kaczynski uhonorowal ostatnio kiszczaka, szczycac sie tym, ze wieksza radosc sprawilo mu usciskanie reki komunistycznego generala, niz demokratycznego premiera...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Presentation1 , jak Kiszczak i Piotrowski.. 25.10.08, 13:13 ma dużo miejsca w bagażniku, na zwłoki... Odpowiedz Link Zgłoś
estees Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZPN.. 25.10.08, 13:11 Gdzie diabeł nie moze tam babe poślą. Odpowiedz Link Zgłoś
tonette Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZPN... 25.10.08, 13:27 W rezerwie na PZPN jeszcze jest przynależność do ZMS,odmowa uczestnictwa w pielgrzymce na Jasną Górę i brak stadionu im Jana Pawła II Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZ 25.10.08, 13:56 tonette napisał: > W rezerwie na PZPN jeszcze jest przynależność do ZMS,odmowa uczestnictwa w piel > grzymce na Jasną Górę i brak stadionu im Jana Pawła II PZPN nie buduje stadionow a jego dzialacze chetnie pokazuja sie na pielgrzymkach...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZ 25.10.08, 14:01 Skad wiec Tomaszewski wykradl te papiery?Z US?Przeciez nad US jest Minister. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZ 25.10.08, 14:08 presentation1 napisał: > Skad wiec Tomaszewski wykradl te papiery?Z US?Przeciez nad US jest Minister. Skad wiesz, ze wykradl, moze je dostal i dlaczego plujesz na czlowieka ktory ujawnil przestepstwo, brzydzisz sie takimi, ty lubisz tych panow z PZPN, tych panow od ministra lipca, siemrane cFaniaczki, faflusie gogusie sa twoimi idealami esbeku??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZ 25.10.08, 14:12 Powiem ci cos.Jestem za przejrzystoscia w kazdej dziedzinie.Pamietasz rzady PiS?Przejechali sie na PZPN.Powiem cos innego.Tu nie powinno byc rozwiazan politycznych.Prawne tak.Dzis do PZPN zawitala polityka.Nie prawo.Ktos to wykorzysta.I to jest tragiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pitera: To ja przekazałam część dokumentów PZ 25.10.08, 14:16 presentation1 napisał: > Powiem ci cos.Jestem za przejrzystoscia w kazdej dziedzinie.Pamietasz rzady PiS > ?Przejechali sie na PZPN.Powiem cos innego.Tu nie powinno byc rozwiazan polityc > znych.Prawne tak.Dzis do PZPN zawitala polityka.Nie prawo.Ktos to wykorzysta.I > to jest tragiczne. Pamietam rzad PiS esbeku, pamietam rzucajace przez ten rzad oskarzenia bez zadnego pokrycia w faktach, pamietam ministra lapowke lipca i jego administracja, ale co z tego wajdzik, ze ja pamietam skoro ty zaponiales..;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy pitera jak po... 25.10.08, 14:14 "dostałam dokumenty dotyczące PZPN od Jana Tomaszewskiego. Jako że nie byłam w stanie ich ocenić"... to calkiem dla po typowe, ze trudno im cokolwiek wlasciwie ocenic... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:17 rooboy napisał: > "dostałam dokumenty dotyczące PZPN od Jana Tomaszewskiego. Jako że > nie byłam w stanie ich ocenić"... > > to calkiem dla po typowe, ze trudno im cokolwiek wlasciwie ocenic... Chodzi o jej kompetencje rooboy, ale skad cos tak skomplikowanego mogloby ci przyjsc do glowy, przeciez najlatwiej jest bezmyslnie z siebie idiote zrobic...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:21 kralik111 napisał: > rooboy napisał: > > > "dostałam dokumenty dotyczące PZPN od Jana Tomaszewskiego. Jako że > > nie byłam w stanie ich ocenić"... > > > > to calkiem dla po typowe, ze trudno im cokolwiek wlasciwie ocenic... > > > Chodzi o jej kompetencje rooboy, ale skad cos tak skomplikowanego mogloby ci > przyjsc do glowy, przeciez najlatwiej jest bezmyslnie z siebie idiote > zrobic...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=84581625&a=84602995 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:26 rooboy napisał: > kralik111 napisał: > > > rooboy napisał: > > > > > "dostałam dokumenty dotyczące PZPN od Jana Tomaszewskiego. Jako > że > > > nie byłam w stanie ich ocenić"... > > > > > > to calkiem dla po typowe, ze trudno im cokolwiek wlasciwie > ocenic... > > > > > > Chodzi o jej kompetencje rooboy, ale skad cos tak skomplikowanego > mogloby ci > > przyjsc do glowy, przeciez najlatwiej jest bezmyslnie z siebie > idiote > > zrobic...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=84581625&a=84602995 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86392503&a=86396988 Szkoda, ze nie masz nic do powiedzenia, jeszcze wieksza szkoda, ze jestes ciota nie potradiaca sie sama obronic...:DDDDDDDDDD szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=rooboy&y=0&x=0 Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=84160456&a=84175268 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:32 Szkoda, ze matka ci urodzila takim kalmukiem nie posiadajacym swojegozdania, rozumu i odwagi by samemu stanac w swojej obronie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Takie zdanie maja o tobie foruowicze rooboy, ty jestes postrzegany przez praktycznie wszystkich jako pajac i glupek...:DDDDDDDDDDD szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=rooboy&y=0&x=0 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:34 I znowu Kralik przegrales.Ja sie ciesze ze mam inne zdanie.I w dodatku w przeciwienstwie do ciebie mam racje. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:38 presentation1 napisał: > Wajdzik ja sie nie ukrywam, a Polsce i Polakom tyle zlego zrobilem, ze bedac w tym roku w Cannes nie znalazlem czasu zeby ci morde stluc, ale jak to mowia, co ma wisiec nie utonie...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:36 presentation1 napisał: > I znowu Kralik przegrales.Ja sie ciesze ze mam inne zdanie.I w dodatku w przeci > wienstwie do ciebie mam racje. Ja w nic nie gram wajdzik zeby przegrac, a zdania swojego do tej pory nie byles w stanie przedstawic, bo jedyne co tu widze to szczeniackie wyzwiska na Pitere, czy to jest cale twoje zdanie ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:41 Problem jest jeden.Zostaw Wajdzika w spokoju.Napisalem szkoda chlopa.Ja nazywam sie Osinski.I jestem dumny.Szkoda Wajdzika.Moj syn jest aw Armmi.Pomimo ze mogl zmienic nazwisko.Uparl sie.Jest Osinski. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Teraz ................ 25.10.08, 14:43 zmiencie Wajdzika na Osinskiego.Widzisz dziadu.Ja mam honor , ktorego Wam brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Teraz ................ 25.10.08, 14:48 presentation1 napisał: > zmiencie Wajdzika na Osinskiego.Widzisz dziadu.Ja mam honor , ktorego Wam braku > je. Honor to jest cos takiego wajdzik, ze jezeli jednego dnia przyznajesz sie publicznie do czegos, drugiega dnie nie mozsz klamstwem zmienic, to jest honor wlasnie wajdzik..:DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wajdzik - a nie jesteś czasem z tych Osińskich ? 25.10.08, 15:07 " Potwierdzeniem tego stanu rzeczy są dokumenty wytworzone przez pracowników więzienia. Podczas zebrania członków PPR w świetlicy więziennej 12 października 1945 roku ówczesny naczelnik więzienia por. Rudolf Osiński zauważył, że nie wszyscy funkcjonariusze straży więziennej należycie spełniają swoje obowiązki, a niektórzy pozwalają sobie na poufałość wobec osadzonych. Na tym zebraniu Osiński mówił: ,,takich wypadków nie będę w przyszłości tolerował, lecz karał''. [64] w.icm.edu.pl/ak/txt/kobietyInowr.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wajdzik - a nie jesteś czasem z tych Osińskic 25.10.08, 15:12 presentation1 napisał: > Nie mamy sie co zastanawiac wajdzik, ty juz rozwiales wszelkie watpliwosci z chwila gdy publicznie na tym forum przyznales, ze jestes wajdzikiem i byles funkcjonariuszem SB...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wajdzik - a nie jesteś czasem z tych Osińskic 25.10.08, 15:20 "Wajdzik - Osiński" - jak to pięknie brzmi, machnąłeś się esbecka gnido na wygnaniu za dworcową męską francę dla paszportu, czy co ? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wajdzik - a nie jesteś czasem z tych Osińskic 25.10.08, 15:11 indeed4 napisał: > " Potwierdzeniem tego stanu rzeczy są dokumenty wytworzone przez > pracowników więzienia. Podczas zebrania członków PPR w świetlicy > więziennej 12 października 1945 roku ówczesny naczelnik więzienia > por. Rudolf Osiński zauważył, że nie wszyscy funkcjonariusze straży > więziennej należycie spełniają swoje obowiązki, a niektórzy > pozwalają sobie na poufałość wobec osadzonych. Na tym zebraniu > Osiński mówił: ,,takich wypadków nie będę w przyszłości tolerował, > lecz karał''. [64] > > w.icm.edu.pl/ak/txt/kobietyInowr.htm Wajdzik jest za glupi zeby wymyslec inne nazwiska niz te, ktore na codzien przewijaly sie w jego marnym zywocie esbeka...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Imienia nie zmieni :-D 25.10.08, 15:56 ludzie.gazeta.pl/presentation1/0,0.html Esbecki dupek wpisał "Lech", "Lesław" by go natychmiast zdemaskowało. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:45 presentation1 napisał: > Problem jest jeden.Zostaw Wajdzika w spokoju.Napisalem szkoda chlopa.Ja nazywam > sie Osinski.I jestem dumny.Szkoda Wajdzika.Moj syn jest aw Armmi.Pomimo ze mog > l zmienic nazwisko.Uparl sie.Jest Osinski. Nie wajdzik, nie zostawie cie w spokoju, poniewaz przyznales sie publicznie do tego, ze jestes wajdzikiem, ze byles funkcjonariuszem SB. Czasami wajdzik trzebaa panowac nad tym co sie mowi i pisze, bo skutki sa takie jakie sa, a w zuciu juz tak jest, ze dorosli ludzie zawsze ponosza konsekwencje swoich slow i czynow...:DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:48 -Przegrales dziadu postkomunistyczny.Nazywam sie Osinski.Za komuny przesiedzialem wiecej niz Niesiolowski .I tyle.Nie chce od Was niczego.- www.bloguez.com/POLSKA/ Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:49 presentation1 napisał: > > -Przegrales dziadu postkomunistyczny.Nazywam sie Osinski.Za komuny przesiedzial > em wiecej niz Niesiolowski .I tyle.Nie chce od Was niczego.- > www.bloguez.com/POLSKA/ Nazywasz sie wajdzik i za komuny byles funkcjonariuszem SB,tak przynajniej utrzymywales kilka miesiecy temu...:DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:49 i dodam.Moj ojciec przesiedzial z PRL-11 lat.Bardzo brzydki facet- nie zgadzal sie z komunizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:53 presentation1 napisał: > i dodam.Moj ojciec przesiedzial z PRL-11 lat.Bardzo brzydki facet- nie zgadzal > sie z komunizmem. Ty go tam ulokowales wajdzik ? To dobrze, przez 11 lat stary lump mial prace, a kim byl, klawiszem czy kogutkowym? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: pitera jak po... 25.10.08, 15:01 Powiem ci cos POstkomunistyczny pacholku.Moja matka w zwiazku z sytuacja ojca zmarla gdy mialem 2 lata.Mnie na sile zabrano do domu dziecka.O reszcie pomysl.Lub tylko mysl. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: pitera jak po... 25.10.08, 15:02 Dokumenty o jej smierci sa w szpitalu w Kostrzyniu.PRL zniszczyl ja i dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 15:04 presentation1 napisał: > Dokumenty o jej smierci sa w szpitalu w Kostrzyniu.PRL zniszczyl ja i dzieci. I dlatego z tatusia zrobiles kogutkowego...??? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: pitera jak po... 25.10.08, 15:06 Pomysl o sobie i Wajdziku?Ile u wyznawcow PO prymitywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 15:09 presentation1 napisał: > Pomysl o sobie i Wajdziku?Ile u wyznawcow PO prymitywizmu. Mam pomyslec o sobie i wajdziku? a w jakich okilicznosciach mam soboe wyobrazic ciebie i mnie, chcesz sie przytulic ? Skladasz mi propozycje, szukasz przyjaciela? Co ty waflu sobie myslisz, ze ja jestem taki jak ty ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Kralik........ 25.10.08, 15:11 mam zone i dzieci.Wspanialych.Zakonczylem dyskusje ze zbokiem.Moze zjma sie toba inne sluzby. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Kralik........ 25.10.08, 15:15 presentation1 napisał: > mam zone i dzieci.Wspanialych.Zakonczylem dyskusje ze zbokiem.Moze zjma sie tob > a inne sluzby. wajdzik, lzesz jak bura suka, wielokrotnie twierdziles,ze nie masz zony i nigdy nie miales, mieszkasz sam z psem ktrego oprowadzasz codziennie po plazy itd. Badz mezczyzna i przyjmij konsekwencje swojego gadulstwa, ktore co tu ukrywac, jest konsekwencja twojej glupoty i opijstwa...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 15:04 presentation1 napisał: > Powiem ci cos POstkomunistyczny pacholku.Moja matka w zwiazku z sytuacja ojca z > marla gdy mialem 2 lata.Mnie na sile zabrano do domu dziecka.O reszcie pomysl.L > ub tylko mysl. Wspolczuje twojej matce i tobie, gdyby moj tatus tak chlal i bil moja mamusie pewnie tez by zmarla, wspolczuje ci jeszcze tym bardziej, ze wychowal cie tatus na swoje podobienstwo...:( Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=84291631&a=84297376 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:40 Jestes rooboy mieTkiem robiony...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To jak to bylo z ta Pitera rooboy, przemysl to jeszcze raz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA HA H A H AH A H AH A H A H AH A H A H AH A HAH Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=84581625&a=84610855 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:50 Smutny jest czlowiek nie posiadajacy swojego zdania, opini, czy honoru...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=84291631&a=84298518 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 15:00 rooboy = blazen forumowy, glupek, ciota i idiota. Dowody? Prosze bardzo: szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=rooboy&y=0&x=0 Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: pitera jak po... 25.10.08, 15:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=84581625&a=84596586 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 15:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86392503&a=86398082 Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: pitera jak po... 25.10.08, 15:22 kralik111 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86392503&a=86398082 only idiot can quote him/herself... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 15:25 Rooboy, nie masz czasami wrazenia, ze idac ulica ludzie sie z ciebie smieja, wytykaja palcami??? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: pitera jak po... 25.10.08, 15:27 kralik111 napisał: > Rooboy, nie masz czasami wrazenia, ze idac ulica ludzie sie z ciebie smieja, > wytykaja palcami??? > > ;DDD forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=84160456&a=84175268 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:17 Pitera jak Tusk po prochach.Pozniej powie ze nie pamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:20 presentation1 napisał: > Pitera jak Tusk po prochach.Pozniej powie ze nie pamieta. prese, niejaki kralik sugeruje, ze pitera ma kompetencje... nie wiadomo, czy smiac sie czy plakac... pitera jak shit kicker tusk... tusk = totally useless shit kicker... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:23 rooboy napisał: Tusk po prochach spi z kazda. > presentation1 napisał: > > > Pitera jak Tusk po prochach.Pozniej powie ze nie pamieta. > > > prese, niejaki kralik sugeruje, ze pitera ma kompetencje... nie > wiadomo, czy smiac sie czy plakac... pitera jak shit kicker tusk... > > > tusk = totally useless shit kicker... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wajdzik, ty tępy esbecki trepie ... 25.10.08, 14:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86392503&a=86397049 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:28 I jeszcze cs.Simone Moleke lub Simone Mol. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Mol też był aktywnym działaczem PRON 25.10.08, 14:44 jak pisowscy koalicjanci Giertychowie i minister Religa ? Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia czy chlopo Pitera to lesbijka? 25.10.08, 14:24 tak sie o niej /nim mowi w srodowisku PO Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: czy chlopo Pitera to lesbijka? 25.10.08, 14:33 malpiarnia napisał: > tak sie o niej /nim mowi w srodowisku PO Szukasz przyjaciolki dla mamusi..? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Tego nie wiemy ... 25.10.08, 14:34 .... natomiast wiemy, że Joerg Heider uwielbiał koty. www.tvn24.pl/12691,1570058,0,1,nastepca-heidera-byl-jego-kochankiem,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:30 rooboy napisał: > presentation1 napisał: > > > Pitera jak Tusk po prochach.Pozniej powie ze nie pamieta. > > > prese, niejaki kralik sugeruje, ze pitera ma kompetencje... nie > wiadomo, czy smiac sie czy plakac... pitera jak shit kicker tusk... > > > tusk = totally useless shit kicker... szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=rooboy&y=0&x=0 Pan Kralik twierdzi, ze Pitera nie ma kompetencji oceniac dokumentaci podatkowej glupku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=84291631&a=84302957 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:51 Powiedz mi rooboy, czyty kiedys miales kobiete? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:59 Re: Jestem w Polsce 1 raz od 3 lat : jak bym na m - mysikot 28.08.08, 19:48 Re: Jestem w Polsce 1 raz od 3 lat : jak bym na m - kralik111 28.08.08, 22:38 Wladasz jeszcze innym jezykiem.. - mysikot 29.08.08, 00:34 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 15:02 rooboy napisał: > Re: Jestem w Polsce 1 raz od 3 lat : jak bym na m - mysikot > 28.08.08, 19:48 > Re: Jestem w Polsce 1 raz od 3 lat : jak bym na m - kralik111 > 28.08.08, 22:38 > Wladasz jeszcze innym jezykiem.. - mysikot 29.08.08, 00:34 Masz powazne kompleksy PiSglowku, ale ja cie z nich nie wylecze, jezeli nie potrafisz tego zalatwic po mesku, kup sobie gumowa babe...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: pitera jak po... 25.10.08, 15:10 kralik111 napisał: > rooboy napisał: > > > Re: Jestem w Polsce 1 raz od 3 lat : jak bym na m - mysikot > > 28.08.08, 19:48 > > Re: Jestem w Polsce 1 raz od 3 lat : jak bym na m - kralik111 > > 28.08.08, 22:38 > > Wladasz jeszcze innym jezykiem.. - mysikot 29.08.08, 00:34 > > > Masz powazne kompleksy PiSglowku, ale ja cie z nich nie wylecze, jezeli nie > potrafisz tego zalatwic po mesku, kup sobie gumowa babe...;DDD forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=83955074&a=83961338 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=83955074&a=83971344 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=83955074&a=83975226 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 15:20 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=rooboy&y=0&x=0 Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: pitera jak po... 25.10.08, 15:25 kralik111 napisał: > szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=rooboy&y=0&x=0 only moron can quote him/herself... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:27 presentation1 napisał: > Pitera jak Tusk po prochach.Pozniej powie ze nie pamieta. Czego nie pamieta, rzadow PiS, konferencji prasowych zi0bry, no czego wajdzik ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:30 PO prochach wszystko jej sie wycwiakalo.Jak Cwiakalskiemu.Bylemu aparytczykowi PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pitera jak po... 25.10.08, 14:34 presentation1 napisał: > PO prochach wszystko jej sie wycwiakalo.Jak Cwiakalskiemu.Bylemu aparytczykowi > PZPR. Wajdzik, a argumenty? Nie posiadasz zadnych, zabraklo czy nigdy ich nie bylo szczeniaku? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 policyjno prokuratorskie działania pisu 25.10.08, 14:35 były niczym przedszkole wobec tego co dzieje się dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: policyjno prokuratorskie działania pisu 25.10.08, 14:43 carpaccio4 napisał: > były niczym przedszkole wobec tego co dzieje się dzisiaj No pewnie, szkoda tylko, ze rozumku ci zabraklo do tego, by zauwazyc, ze wszedzie na swiecie gdzie walczy sie z korupcja i organizacjami mafijnymi, walczy sie za pomoca nie ministerialnych konferencji prasowych, lecz za pomoca urzedow skarbowych...:DDDDDDDDDDDDDD Znowu PiSdzica ci ustami wylazi carpaccio, tym razem tez bedziesz zaprzeczal, ze dla PiS pracujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
janspruce kralik to panski login Panie Maleszka? 25.10.08, 14:54 Jak moze admin puszczac w ulgaryzmy i wyzwiska tegoz kralika? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: kralik to panski login Panie Maleszka? 25.10.08, 15:00 janspruce napisał: > Jak moze admin puszczac w ulgaryzmy i wyzwiska tegoz kralika? co to sa "ulgaryzmy" PiSglowku...??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 To rzeczywiście skandallll ..... 25.10.08, 15:01 Postuluję bezzwłoczne wpisanie < kralika > na krótką listę admina - KTO ZA ? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: To rzeczywiście skandallll ..... 25.10.08, 15:14 indeed4 napisał: > Postuluję bezzwłoczne wpisanie < kralika > na krótką listę admina - > KTO ZA ? a co to jerst skandallll, pisglowku??? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: To rzeczywiście skandallll ..... 25.10.08, 15:17 rooboy napisał: > indeed4 napisał: > > > Postuluję bezzwłoczne wpisanie < kralika > na krótką listę > admina - > > KTO ZA ? > > > a co to jerst skandallll, pisglowku??? Rooboy, no popatrz na siebie miernoto, nawet jak chcesz komus ublizyc to kradniesz cudze slownictwo i przypisujesz swoje cechy, wiesz kto tak postepuje...??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: To rzeczywiście skandallll ..... 25.10.08, 15:20 kralik111 napisał: > rooboy napisał: > > > indeed4 napisał: > > > > > Postuluję bezzwłoczne wpisanie < kralika > na krótką listę > > > admina - > > > KTO ZA ? > > > > > > a co to jerst skandallll, pisglowku??? > > > Rooboy, no popatrz na siebie miernoto, nawet jak chcesz komus ublizyc to > kradniesz cudze slownictwo i przypisujesz swoje cechy, wiesz kto tak postepuje. > ..??? > > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=84581625&a=84596627 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: To rzeczywiście skandallll ..... 25.10.08, 15:22 Tobie rooboy naprawde sprawia satysfakcje robienie z siebie gnoja, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: To rzeczywiście skandallll ..... 25.10.08, 15:30 kralik111 napisał: > Tobie rooboy naprawde sprawia satysfakcje robienie z siebie gnoja, dlaczego? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=84291631&a=84298819 Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: To rzeczywiście skandallll ..... 25.10.08, 15:27 Jego mistrz tak postępuje - kilka lat temu językoznawcy orzekli, że język, którym się posługują Kaczyńscy jest "knajacki", po krótkim czasie mieliśmy okazję usłyszeć, że jest to cecha ... PO :-D www.dziennik.pl/polityka/article57662/Kaczynski_Nie_przewyzszymy_PO_w_knajackich_atakach.html Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: To rzeczywiście skandallll ..... 25.10.08, 15:15 indeed4 napisał: > Postuluję bezzwłoczne wpisanie < kralika > na krótką listę admina - > KTO ZA ? JA !!! ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś