drojb 29.10.08, 22:34 Ło Jezusicku! Podczas tego śpiewu połowa publiczności zgodziła się dać datki - byle tylko przestał śpiewać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aardvaark Posłuchaj, jak śpiewa minister finansów o. Rydzyk 29.10.08, 23:10 Ja nie mogę. Znowu o Radiu Maryja... Myślę sobie, że Rydzyk nie istniałby bez Michnika, a Michnik bez Rydzyka. Obaj są siebie warci, bo obaj uważają własne osoby za nieomylne, obaj uważają, że mają dostęp do Najprawdziwszej Objawionej Prawdy. I, last but not least, obaj są żenujący jak sku...syn. Nie będę płakał po Rydzyku, nie będę płakał po Michniku. Obu im ch.. na grób - bez nich będzie normalniej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sklis , mylisz się, obaj mogliby istnieć bez siebie 30.10.08, 00:47 ale w odróżnieniu od Rydzyka Michnik NIE uważa się za nieomylnego. Przypuszczam zresztą, że jest gorzej - Rydzyk wie, że jest omylny, ale się do tego nie przyznaje, bo się boi, że utraciłby znaczenie i mamonę. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Dobrze spiewa, szczegolnie te goralskie ciagnienia 30.10.08, 12:46 Przyznam ze tego kawalka z Podegrodzia nigdy nie slyszalem. Szkoda ze nie mial podkladu muzycznego, moglby byc hit. Ale czemu Gazeta Wyborowa sie wybrzydza? Moze dlatego, ze ich nie wpuszczaja na takie imprezy. Niech Adam Michnik zrobi swoja imprezke i tez cos dla publiki zaspiewa. Nie bedzie mu zal, a ludziska sie posmieja. Proponuje "Goralu". Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski czemu go nie chce? 30.10.08, 00:42 Wysłuchałem i natychmiast zrozumiałem myśli tej, co go nie chce. Ale jednak znalazł inną. Głuchą? Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: O finansach to wy GWniarze możecie się uczyć 30.10.08, 00:58 od naszego Ojca Dyrektora ! : www.wsksim.edu.pl/wsn.php Na waszym miejscu rozdziawłbym dziuby i się cieszył taki czy inny człowiek z Jego otoczenia chce przemawiać a co dopiero śpiewać ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
star-uch Posłuchaj, jak śpiewa minister finansów o. Rydzyka 30.10.08, 06:17 Jakie radio taki śpiewak.Bez krzty fałszu! Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi3 wyje,bo ma jeszcze dla kogo. 30.10.08, 09:10 Jak naukowcy odkryją wszystkie kłamstwa na jakich oparto wiarę katolicką w kościołach zrobi się pusto! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Ale chyba nie aż tak bardzo... 31.10.08, 20:33 jak w Twojej łepetynie... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
togo13 Posłuchaj, jak śpiewa minister finansów o. Rydzyk 30.10.08, 10:54 Niestety religia jest pełna przemocy i nietolerancyjna, i narzucana dzieciom.A tylko powiedz nie, to jest do ciebie wrogo nastawiona. Nie ma dyskusji.Same dogmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
pritwitz Posłuchaj, jak śpiewa minister finansów o. Rydzyk 30.10.08, 12:56 Rzeczywiście, bulwersująca wiadomość. Może dla równowagi posłuchamy, jak śpiewa oberredaktor Michnik. Najchętniej piosenki radzieckie i żydowskie, które tak ochoczo śpiewał w hufcach walterowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Posłuchaj, jak śpiewa minister finansów o. Rydzyka 30.10.08, 17:45 Czyżby już skończyły się czasy, gdy koncerty Radia Maryja odbywały się w Palacu Kultury i występowały różne zespoły jak Mazowsze oraz soliści itd? Teraz mają jednego solistę. Ciekawe czy śpiewał o tych pieniądzach, które zbierało Radio Maryja na stocznię i nikt ich w stoczni nie widział? Odpowiedz Link Zgłoś