aloese 31.10.08, 21:41 "...Postkomuniści mogą liczyć na głosy 9 procent..." Skoro ja, popierający lewicę, jestem postkomunistą, to osoba pisząca ten artykuł, to POSTFASZYSTA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prezydent2008 Trzeba nowych wyborow 31.10.08, 21:49 W takiej sytuacji trzeba koniecznie rozpisac nowe wybory i zmarginalizowac PiS i wysadzic ich na jaskolke w Sejmie tam gdzie siedzi mniejszosc niemiecka..PO przejmie zdecydowanie wladze samodzielnie.. i w takiej sytuacji SLD polaczy sie z PiS-em przeciez to ta sama retoryka .. udaja oponentow publicznie a sami razem kreca lody... Odpowiedz Link Zgłoś
wermahtowy_kastrat_maczo_piczo Kolejny_Łże-Sondaż_Ubekistanu__:) ))))))))))))))))) 31.10.08, 23:54 Ubekistan szaleje ze swoimi łże-sondażami :)) TNS = To Nie Sondaż OBOP = Olej Bzdety Oszalałej POstkomuny ps www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682 Grupa trzymająca łżesondaże - str.14 Piotr Lisiewicz Sondaże mogą zniszczyć lub wylansować kandydata na prezydenta, zdymisjonować ministra, a nawet skasować niewygodny telewizyjny program. Tymczasem w polskich sondażowniach rządzą ludzie z powołanego przez Wojciecha Jaruzelskiego w stanie wojennym „mundurowego” CBOS, który był orężem generalskiej junty. Dziś zasiadają we władzach OBOP, Pentora, PBS i IPSOS. Stworzyli też od podstaw GfK Polonia. Publikujemy dziś dziennikarski raport, który pokazuje, jak działa patologiczny układ, na który składają się wzajemne powiązania sondażowni, mediów oraz medialnych ekspertów. Mechanizm, który czyni z polskiej demokracji zabawkę w rękach postkomunistycznej oligarchii. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Kolejny_Łże-Sondaż_Ubekistanu__:) ))))))))))) 01.11.08, 02:37 Czyli w Polsce macie 28% kurdupli. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Tuszczyna się trzyma... jak wisielec suchej gałęzi 01.11.08, 07:09 :))) -- PO to kicz popkultury żerujący na naiwności... Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Tuszczyna się trzyma... jak wisielec suchej g 01.11.08, 11:07 Potęga głupoty i ciemnoty jest nieograniczona - szczególnie w Polsce, gdzie dodatkowo zdobyła patent na mundrości narodowe. Kurduple do gazu (w szambie)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: Trzeba nowych wyborow 01.11.08, 01:45 Śmieszny jesteś gościu! Elektorat który dawniej głosował za SLD, teraz głosuje na PO bałwanie! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Trzeba nowych wyborow 01.11.08, 01:47 piotrek_meteorolog napisał: > Śmieszny jesteś gościu! Elektorat który dawniej głosował za SLD, > teraz głosuje na PO bałwanie! a ile płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar jak na populistów i tak nieźle 31.10.08, 21:50 biada wam leszku i jarku jak na wsiach tusek internet wprowadzi - co raz mniej ciemnoty będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: jak na populistów i tak nieźle 31.10.08, 22:01 friedmar napisał: > biada wam leszku i jarku jak na wsiach tusek internet wprowadzi - co > raz mniej ciemnoty będzie... ================================== Czy ty naprawde wierzysz w cuda? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: jak na populistów i tak nieźle 31.10.08, 22:24 darkraj napisał: > ================================== Czy ty naprawde wierzysz w cuda? Dobre pytanie, tez nie wierze. Jeszcze niedawno mieliśmy 20% poparcia dla PiS, dziś cyfra wzrosła do 28% czyli grono ciemnoty zwiększa się i to poważnie. O czym to świadczy, Polakowi wystarczy pokazać przysłowiową kiełbasę na patyku a on zaraz by sprzedał siebie i wszystkich dookoła w imię pokazanej mu kiełbasy. 28% czyli więcej jak 1/4 ludności i co tu mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: jak na populistów i tak nieźle 31.10.08, 22:31 myślałem że piszesz o PO bo oni mieli tak populistyczną kampanię że nawet lepper by wszystkim lepiej i cud nie obiecał Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: jak na populistów i tak nieźle 31.10.08, 23:27 koballt napisał: > myślałem że piszesz o PO bo oni mieli tak populistyczną kampanię że > nawet lepper by wszystkim lepiej i cud nie obiecał Czyżbyś kampanii PiS nie obserwował a co było w 2005 roku? Populizm i jeszcze raz populizm. W ostatniej kampanii tez mieliśmy populizm goniący drugim populizmem ale tu był konieczny mus wybrania mniejszego zła od zła, sami widzieliśmy co było i jak było i do czego by doszło gdyby głupole sami na siebie nie zastawili pułapki. Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi PiS - partia dla nieszczęsliwych! 31.10.08, 22:36 Kim jest to 28% ludzi głosujących na tych zakompleksionych, małych ludzi?? Gdzie się ukrywacie? Przykład choćby z dzisiaj: Jak można głosować na kogoś kto z zazdrości wstrzymuje przyznanie legii honorowej ludziom którym Francuzi ja przyznali? PiS jest partia małych, nic nie znaczących, zakompleksionych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
4v Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 21:51 scena polityczna się polaryzuje, 80% popiera antagonizujące i dryfujące miernoty. lud chce igrzysk, lud je ma. podniecajcie się, polityczne zwierzaczki z obu obozów, póki nie macie jeszcze wielu większych problemów... PS. żeby nie było: POSTKOMUNISTÓW (dobrze napisane) też nie popieram, ani chłopów, ani mniejszych kanap też. po prostu - polityka jest dla idiotów, kto się umoczył ten kmiot. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Czyli mamy prawdziwy, demokratyczny wybor... 31.10.08, 21:55 ========================== ale tylko miedzy dzuma a cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
jkal nędzne 52%, PO wsaniałym zwycięstwie nad PZPN i ro 31.10.08, 22:04 rozwaleniu służby zdrowia, to przynajmniej POparcie POwinno byćna POziomie 152% z dalszą tendencją zwyżkową Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Czyli mamy prawdziwy, demokratyczny wybor... 31.10.08, 22:27 darkraj napisał: > ========================== ale tylko miedzy dzuma a cholera. A lewica zamiast wykorzystywać ten moment niszczy się na wzajem. Dam jedna rade Polakom, zaimportować polityków a te polityczna sitwę wysłać na banicje. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 liberalizm ktorego nie ma 31.10.08, 22:05 52 procent za PO ? czy raczej przeciw PiS ? 52 procent za liberalizmem ? czy za tym co PO uwaza za liberalizm ? szkoda mi jedynie tego ze 'liberalizm' wbije sie na dlugo tym 52 % procentom wyborcow w pamiec jako cos nieudanego, nieefektywnego czy byla szansa na PRAWDZIWY LIBERALIZM ? bo ze nie bedzie , o tym przekonuja nas kazdego dnia wynalazki UE i PO ktos pamieta zapewnienia o zniesieniu podatku Belki ? Zbigniew Chlebowski, przewodniczący klubu PO, w dzisiejszym „Pulsie Biznesu” zapowiedział, że wynoszący 19% podatek od zysków kapitałowych nie zostanie zlikwidowany. Chlebowski zaproponował natomiast, żeby wpływy z tego podatku były przeznaczane na emerytury w III filarze. Platforma Obywatelska chce wprowadzić obligatoryjne kierowanie kwot z tytułu podatku Belki do indywidualnych kont emerytalnych (IKE). a to glos liberala z UPR : „Jeśli ktoś będzie chciał przeznaczyć dobrowolnie te pieniądze na składki emerytalne, to droga wolna. Ale przymusowe przeznaczanie tych środków na emerytury jest niedopuszczalne. Sen o Irlandii zmienia się w koszmar” Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: liberalizm ktorego nie ma 31.10.08, 22:18 o90 napisał: > 52 procent za PO ? > czy raczej przeciw PiS ? > 52 procent za liberalizmem ? > czy za tym co PO uwaza za liberalizm ? > szkoda mi jedynie tego ze 'liberalizm' wbije sie na dlugo > tym 52 % procentom wyborcow w pamiec jako cos > nieudanego, nieefektywnego > czy byla szansa na PRAWDZIWY LIBERALIZM ? > bo ze nie bedzie , o tym przekonuja nas kazdego dnia > wynalazki UE i PO > ktos pamieta zapewnienia o zniesieniu podatku Belki ? > Zbigniew Chlebowski, przewodniczący klubu PO, w dzisiejszym „Pulsie Bizne > su” > zapowiedział, że wynoszący 19% podatek od zysków kapitałowych nie zostanie > zlikwidowany. Chlebowski zaproponował natomiast, żeby wpływy z tego podatku > były przeznaczane na emerytury w III filarze. Platforma Obywatelska chce > wprowadzić obligatoryjne kierowanie kwot z tytułu podatku Belki do > indywidualnych kont emerytalnych (IKE). > > a to glos liberala z UPR : > „Jeśli ktoś będzie chciał przeznaczyć dobrowolnie te pieniądze na składki > emerytalne, to droga wolna. Ale przymusowe przeznaczanie tych środków na > emerytury jest niedopuszczalne. Sen o Irlandii zmienia się w koszmar” > Lubie widok zaplutego PiSglowka miotajacego sie w magliinie ogarniajacej go PiSdzicy...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: liberalizm ktorego nie ma 31.10.08, 22:23 kralik111 cos belkoczesz ale nie idzie zrozumiec o co ci idzie jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: liberalizm ktorego nie ma 31.10.08, 22:34 o90 napisał: > kralik111 cos belkoczesz > ale nie idzie zrozumiec o co ci idzie > jak zwykle A to tylko dlatego, ze za glupi jestes i wsciku PiSdy dostajesz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: liberalizm ktorego nie ma 01.11.08, 01:49 Reprezentujesz tak niski poziom, ze w sam raz nadajesz się do PO! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: liberalizm ktorego nie ma 01.11.08, 02:02 piotrek_meteorolog napisał: > Reprezentujesz tak niski poziom, ze w sam raz nadajesz się do PO! przeceniasz go, on nawet do po się nie nadaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: liberalizm ktorego nie ma 31.10.08, 22:37 koballt napisał: > ja widzę oszołoma z PO Tak swojega ptaszka nazwales...??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: liberalizm ktorego nie ma 31.10.08, 22:39 nie wiedziałem, że na forum Gazety panuje taki niski poziom jak ten reprezentowany przez kralika Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: liberalizm ktorego nie ma 31.10.08, 22:42 koballt napisał: > nie wiedziałem, że na forum Gazety panuje taki niski poziom jak ten > reprezentowany przez kralika Malo wiesz, a to swiadczy o tym, ze bardzo glupi jestes...;DDD Idz cyku spac zanim cie zjem na kolacje...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
1.fanfan Re: liberalizm ktorego nie ma 31.10.08, 23:56 kralik111 napisał: > Lubie widok zaplutego PiSglowka miotajacego sie w magliinie ogarniajacej go > PiSdzicy...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To wypowiedź "dobrze wykształconego" zwolennika PO, który oczywiście nie należy do 28% ciemnoty. Wraz z innymi degeneratami, ale już nie będących na wolności tworzą elitę wyborczą Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
johansson44 Re: liberalizm ktorego nie ma 01.11.08, 12:47 I o to chodzi. Dla PO liberalizm oznacza, że robią co chcą. Narzucając innym swoje zdanie. A Ci którzy się nie zgadzają, są uważani za wrogów. Ale to już było ..... . Naród z partią, partia z narodem. Czy ktoś zauważył, że przy sporze o pomostówkach obok Tuska stali pracodawcy ? A wydawało się, że jest premierem państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Dobrze że sondaże wskazują 31.10.08, 22:09 Na bezapelacyjne zwycięstwo PO może będą wcześniejsze wybory i wyborcy PO zostaną w domach a ja i inni betonowi postkomuniści pójdziemy i wybierzemy przyszłość[księża na księżyc] Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Dobrze że sondaże wskazują 01.11.08, 09:01 st1111 napisał(a): > Na bezapelacyjne zwycięstwo PO może będą wcześniejsze wybory i wyborcy PO > zostaną w domach a ja i inni betonowi postkomuniści pójdziemy i wybierzemy > przyszłość[księża na księżyc] --------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 22:15 i jako tacy obaj jestescie czerwoni :) ktora lewice popierasz ? PO - populistyczna PIS - narodowo - socjalistyczna SLD - mafijna Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 22:26 o90 napisał: > i jako tacy obaj jestescie czerwoni :) > > ktora lewice popierasz ? > > PO - populistyczna > PIS - narodowo - socjalistyczna > SLD - mafijna Jak do tej pory glupku partiami postkomuniestycznymi sa PiS i SLD, to te dwie partia calkowicie wstrzymaly prywatyzacje, to te dwie partie uwlaszczaja sie na majatku narodowy, to te dwie partie utrzymuja wywalczona przez komunistow przyokraglym stole ordynacje wyborcza, to te dwie partie uwlaszczaja na zmiane media publiczne, no i to te dwie partie od wielu lat zawsze glosuja razem w sejmie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 22:16 aloese napisała: > "...Postkomuniści mogą liczyć na głosy 9 procent..." > Skoro ja, popierający lewicę, jestem postkomunistą, to osoba pisząca ten > artykuł, to POSTFASZYSTA! No to prawda, brzmi to brzydko, ale SLD jest partia postkomunistyczna, tak przynajmniej okreslaja ta partie wszystkie media swiatowe, nie jako partie lewicowa, ale wlasnie postkomunistyczna, niestety w Polsce nie ma partii lewicowej nie obciazonej komunizmem i do mometu powstania nowej lewicy, nie majacej korzeni w PZPR, SLD bedzie postrzegana i nazywana partia postkomunistyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 22:25 kralik111 napisał: > aloese napisała: > > > "...Postkomuniści mogą liczyć na głosy 9 procent..." > > Skoro ja, popierający lewicę, jestem postkomunistą, to osoba pisząca ten > > artykuł, to POSTFASZYSTA! > > No to prawda, brzmi to brzydko, ale SLD jest partia postkomunistyczna, tak > przynajmniej okreslaja ta partie wszystkie media swiatowe, nie jako partie > lewicowa, ale wlasnie postkomunistyczna, niestety w Polsce nie ma partii > lewicowej nie obciazonej komunizmem i do mometu powstania nowej lewicy, nie > majacej korzeni w PZPR, SLD bedzie postrzegana i nazywana partia postkomunistyc > zna. ====================================== Zgadza sie. Dlatego Olejniczak i Napieralski, zamiast klocic sie podpuszczeni przez "starych wyjadaczy", powinni na zbity ryj wywalic tych kolaborantow jak najdalej od lewicy. Inaczej postkomuszy garb nigdy nie pozwoli im stanac wyprostowanym i spojrzec elektoratowi prosto w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 22:30 darkraj napisał: > Dlatego Olejniczak i Napieralski, zamiast klocic sie podpuszczeni > przez "starych wyjadaczy", powinni na zbity ryj wywalic tych > kolaborantow jak najdalej od lewicy. > Inaczej postkomuszy garb nigdy nie pozwoli im stanac wyprostowanym i > spojrzec elektoratowi prosto w oczy. Dokladnie, ale niestety napieralski postanowil wskrzeszac stare trupy, czym niestety doprowadza lewice na skrajny margines, chociaz moze to nawet nie jest takie zle, bo w perspektywie dluzszego okresu czasu daje to miesce na stworzenie nowej, "nieskalanej" lewicy. Osobiscie nie jestesm wyborca lewicy, nigdy nie bylem i raczej nie bede, ale zdaje sobie sprawe z tego, ze demokracja bez lewicy przestaje byc demokracja. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 22:37 kralik111 napisał: > Osobiscie nie jestesm wyborca lewicy, nigdy nie bylem i raczej nie bede, ale> zdaje sobie sprawe z tego, ze demokracja bez lewicy przestaje byc demokracja. Tez nie czuje sympatii do lewicy, ale aktywna lewica jest konieczna w Polsce, to się widzi. Ja nie widzę różnicy miedzy PO i PiS, tylko taka: jedni odrobinę inteligentniejsi od od drugich czyli konkretnie od bliźniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 22:41 nie-tak napisała: > kralik111 napisał: > > Osobiscie nie jestesm wyborca lewicy, nigdy nie bylem i raczej nie bede, > ale> > zdaje sobie sprawe z tego, ze demokracja bez lewicy przestaje byc demokracja. > > Tez nie czuje sympatii do lewicy, ale aktywna lewica jest konieczna w Polsce, t > o > się widzi. > Ja nie widzę różnicy miedzy PO i PiS, tylko taka: jedni odrobinę > inteligentniejsi od od drugich czyli konkretnie od bliźniaków. Naprawde nie rozumiem ludzie twierdzacych, ze nie widza roznicy pomiedzy PO a PiS,gdy slysze lub czytam cos takiego chce mi sie smiac i plakac jednoczesnie, wielokrotnie pytalem sie autorow takich slow o przyczyny, na czym to podobienstwo polega, ale nigdy jeszcze nikt nie potrafil mi na to pytanie odpowiedziec, zwykle ludzie tacy od tematu uciekaja, nie odpowiadaja, moze tym razem ty wytlumaczysz mi logicznie, na czym to podobienstwo wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 22:46 Gdzie widzisz w PO liberalna partie? A o PiS nie trzeba dyskutować to jest moim zdaniem pomieszanie z poplątaniem którego nie można do niczego przypiąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 22:58 nie-tak napisała: > Gdzie widzisz w PO liberalna partie? A o PiS nie trzeba dyskutować to jest moim > zdaniem pomieszanie z poplątaniem którego nie można do niczego przypiąć. Po pierwsze, ja zawsze twierdze, ze PO nie jest partia liberalna, tylko partia srodka o liberalnych pogladach na gospodarke, to wielka roznica, z PO libaralow zrobilo PiS i SLD straszac tym wyborcow. ;D Ale przejdzmy do sedna, jestes w stanie okreslic podobienstwo PO do PiS, czy tak jak PiS bedziesz sie wyglupiac wykrzykujac o podobienstwie PO do SLD...? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 23:07 Gdzie ta widzisz liberalne poglądy PO na gospodarkę? Uwidocznili to? O PiS nie ma co dyskutować, już raz dałam im określenie które nie wymaga dyskusji. Dla mnie PO pokazało się z strony bardzo konserwatywnej prawicy a nie liberalnej prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 23:10 nie-tak napisała: > Gdzie ta widzisz liberalne poglądy PO na gospodarkę? Uwidocznili to? > O PiS nie ma co dyskutować, już raz dałam im określenie które nie wymaga > dyskusji. Dla mnie PO pokazało się z strony bardzo konserwatywnej prawicy a nie > liberalnej prawicy. Prywatyzacja, prywatyzacja i jeszcze raz prywatyzacja, na wiecej liberalizmu zaden kraj europejski nie moze sobie pozwolic, teraz postaraj sie odpowiedziec na zadane ci pytanie, bez unikow i matactwa w stylu junkra, presentaion1, palestriny czy zi0bra, bo przykro mi patrzec, jak mila i inteligetna osoba zniza sie do tego poziomu...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 23:12 Czy prywatyzacja jest już znakiem liberalności jakiejś partii? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 23:24 nie-tak napisała: > Czy prywatyzacja jest już znakiem liberalności jakiejś partii? Prywatyzacje w krajach europy wschodniej jest znakiem libaralizacji jezeli o to pytasz, ale zaczynasz byc monotematyczna, bo juz ci wytlumaczylem, ze PO nie jest partia liberalna lecz partia srodka, dlatego ma tak wysokie poparcie, bo spelnia oczekiwania wielu grup spolecznych. Czasy gdy liberalowie byli libaralami, konserwatysci konserwatystami a socjalisaci socjalistami dawno przeszly do historii, popatrz na swiat, popatrz na Europe, partie zwace sie lewicowymi okazuja sie byc bardziej liberalne w kwestiach gospodarczych niz sami liberalowie, wiec prosze cie raz jeszcze, nie znizaj sie do PiSiego poziomu, to ci zupelnie nie pasuje, jestes mila osoba, jestes osoba szanowana na forum, po co to zmieniac, odpowiedz na zadane ci pytanie bez gowniarskiego przekamarzania sie, ty nie masz PiSiej mentalnosci zeby to robic, a jezeli nie potrafisz odpowiedziec, to uczciwie to przyznaj, na uczciwosci jezcze nigdy nikt nie stracil...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 23:38 Ale kralik111, PiS tez sprywatyzował, sprzedał osła (Mielec) sypiącego złote dukaty z uszu za srebrniki USA, nazwiesz ich tez liberałami? Powiedz co widzisz liberalnego w PO, to ze jednych chciał kastrować? :-))) PO nazwala się liberalna partia ale nie jest nią niestety, jeszcze tego niestety nie pokazali. Wiec jak można nazywać ich liberałami? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 23:47 nie-tak napisała: > Ale kralik111, PiS tez sprywatyzował, sprzedał osła (Mielec) sypiącego złote > dukaty z uszu za srebrniki USA, nazwiesz ich tez liberałami? > Powiedz co widzisz liberalnego w PO, to ze jednych chciał kastrować? :-))) > PO nazwala się liberalna partia ale nie jest nią niestety, jeszcze tego niestet > y > nie pokazali. Wiec jak można nazywać ich liberałami? SLD tez tam cos sprywatyzowalo, ale prywatyzacja nie polega na tym, ze sprywatyzuje sie ochlap a smaczne kaski sie uwlaszczy, tylko na tym, ze prywatyzuje sie wszystko, smaczne kaski i ochlapy bez uwlaszczania sie...:DDD Widze, ze rozmowa z toba staje sie farsa jak z junkrem czy presentaion1, mylilem sie bardzo co do ciebie, myslelaem, ze jestes inteligentna osoba i zrozumiesz co sie do ciebie pisze, ale pomimo, ze tlumacze ci, ze PO nie jest partia iberalna, ty dalej mnie pytasz o ich liberaizm, dlaczego? Dlatego, ze nie stac cie jak junkra do tego by przyznac sie, ze nie potrafisz udzielic odpowiedzi, dlatego, ze nie masz nic rzeczowego do powiedzenia, czy dlatego, ze jednak posiadasz PiSia mentalnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 23:58 Kralik111, dochodzę do wniosku ze ty prywatyzacje nazywasz liberalizmem, tu jesteś w błędzie. Poczytaj sobie najpierw co oznacza liberalizm i zobacz do czego ten liberalizm doprowadził w USA, Anglii. Liberalizm jest tak samo niebezpieczny jak nieokiełznana prawica jaka jest PiS. Tu nawet już ci poszukałam w polskiej Wiki żebyś się trochę doszkolił. pl.wikipedia.org/wiki/Liberalizm Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:15 nie-tak napisała: > Kralik111, dochodzę do wniosku ze ty prywatyzacje nazywasz liberalizmem, tu > jesteś w błędzie. > Poczytaj sobie najpierw co oznacza liberalizm i zobacz do czego ten liberalizm > doprowadził w USA, Anglii. > Liberalizm jest tak samo niebezpieczny jak nieokiełznana prawica jaka jest PiS. > > Tu nawet już ci poszukałam w polskiej Wiki żebyś się trochę doszkolił. > pl.wikipedia.org/wiki/Liberalizm Do zlych wnioskow dochodzisz i juz ci to wytlumaczylem, dlatego nie widze mozliwosci kontynuowania z toba dyskuzji, bo ty dyskutowac nie potrafisz, nie potrafisz zrozumiec co ci sie mozi, nie potrafisz zrozumiec co sie ciebie pyta, zakonczmy ta farse, bo wiem ze nie potrafisz odpowiedziec na to dlaczego uwazasz, ze PO jest podobne do PiS, ty podobnie jak ci z PiS uczepisz sie jednego watku i ciagniesz go jak flaki z olejem, szkoda, bo myslalem, ze po lewej stronie sa ludzie innego pokrije niz PiSowcy, twoja osoba mnie przekonuje, ze sie mylilem. :( Dobranoac. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:22 kralik111, gdzie widzisz w PO liberalizm? Nazwa nie mówi nic o partii, czyny jej wyłaniają jej prawdziwe oblicze. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:26 nie-tak napisała: > kralik111, gdzie widzisz w PO liberalizm? > Nazwa nie mówi nic o partii, czyny jej wyłaniają jej prawdziwe oblicze. Juz ci napisalem, ze ja nie widze w PO liberralizmu, ile razy jeszcze mam ci to powtarzac, az tak glupia jestes, ze tego nie rozumiesz? Odpowiedz ty sama, gdzie ty w PO widzisz podobienstwo do PiS, zdobadz sie na to, potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:31 Joz ci raz napisałam ze PO i PiS nie widzę idiologicznej różnicy, w jednej są politycy trochę więcej inteligentni jak w drugiej, ta druga to jest dno jakiego Polska zaznała przez dwa lata, przez to wybrała w ostatnich wyborach mniejsze zło bo nic innego do wyboru nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:42 nie-tak napisała: > Joz ci raz napisałam ze PO i PiS nie widzę idiologicznej różnicy, w jednej są > politycy trochę więcej inteligentni jak w drugiej, ta druga to jest dno jakiego > Polska zaznała przez dwa lata, przez to wybrała w ostatnich wyborach mniejsze > zło bo nic innego do wyboru nie było. Umiem czytac wiec wiem co mi juz raz napisalas, ale ja sie ciebie zapytalem dlaczego nie widzisz tej roznicy, a nie czy ja widzisz, ty tez podobnie jak junkier czy presentaion masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego? Co masz na mysli piszac o podobienstwie ideologicznem? Czy chcesz zademonstrowac swoja niechec do kosciola? Nie jestes sama, ja tez nie lubie kosciola, bardzo go nie lubie, ale w PO nie widze przyjaciela koscielnego, PO nie dalo mi konkodratu, a jezeli ktos w swoim prywatnym zyciu jest osoba wierzaca i do kosciola chodzi, ja potrafie to zrozumiec i uszanowac, czy ty to potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:54 Kralik111, tak samo jestem wierząca osoba, ale czy nie sadzisz ze w Polsce wiara przybierała już fanatyczne etapy? Fanatyzm jest tak jak u protestantów, tak samo u katolików zwalczany, to są już objawy chorobowe. Ale są to sprawy kościoła i polskiego społeczeństwa, co by było koniecznością w Polsce trochę realizmu i powściągliwości w szeregach duszpasterzy. Ale to nie jest moja sprawa, skoro polskiemu społeczeństwu podoba się ten styl i go akceptują, mnie wara od tego. Co ty zarzucasz PO czy mnie niechęć do kościoła w czym to widzisz, bo ja tej niechęci nie widzę. Jak na razie na dziś tyle, jutro tez jest dzień (skoro znajdę czas) wiec z poważaniem dziękuje za dyskusje, tym kończę ja Pozdrowienia Gute Nacht / Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 22:49 kralik111 napisał: moze tym > razem ty wytlumaczysz mi logicznie, na czym to podobienstwo wyglada? Podobieństwo polega na tym że obie te partie są kościelne jedna ma ośrodek władzy w Toruniu a druga w Łagiewnikach.Oraz na tym że obie w zasadzie nie mają programu i działają chaotycznie skupiając się głównie na dokopaniu przeciwnikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 23:01 st1111 napisał(a): > kralik111 napisał: > > moze tym > > razem ty wytlumaczysz mi logicznie, na czym to podobienstwo wyglada? > > Podobieństwo polega na tym że obie te partie są kościelne jedna ma ośrodek > władzy w Toruniu a druga w Łagiewnikach.Oraz na tym że obie w zasadzie nie mają > programu i działają chaotycznie skupiając się głównie na dokopaniu przeciwnikow > i. > > Nie wyglupiaj sie chlopino, bo nie ma bardziej koscielnej partii od tej, ktora zafundowala nam konkordat, a co do programu, to fakt, ze ty go nie znasz nie znaczy, ze on nie istnieje. Moze dla odmiany pokazesz mi jakis program SLD czy kogokolwek innego ?? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
szenio Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:14 kralik111 napisał: > nie-tak napisała: > > > kralik111 napisał: > > > Osobiscie nie jestesm wyborca lewicy, nigdy nie bylem i raczej nie > bede, > > ale> > > zdaje sobie sprawe z tego, ze demokracja bez lewicy przestaje byc demokra > cja. > > > > Tez nie czuje sympatii do lewicy, ale aktywna lewica jest konieczna w Pol > sce, t > > o > > się widzi. > > Ja nie widzę różnicy miedzy PO i PiS, tylko taka: jedni odrobinę > > inteligentniejsi od od drugich czyli konkretnie od bliźniaków. > > Naprawde nie rozumiem ludzie twierdzacych, ze nie widza roznicy pomiedzy PO a > PiS,gdy slysze lub czytam cos takiego chce mi sie smiac i plakac jednoczesnie, > wielokrotnie pytalem sie autorow takich slow o przyczyny, na czym to > podobienstwo polega, ale nigdy jeszcze nikt nie potrafil mi na to pytanie > odpowiedziec, zwykle ludzie tacy od tematu uciekaja, nie odpowiadaja, moze tym > razem ty wytlumaczysz mi logicznie, na czym to podobienstwo wyglada Maja wspólną matkę i ojca- AWS.Zapomniałaś już , jak w 2005 roku latali razem przyjaciele i opowiadali jak to razem bedą wspólnie świetnie rządzić?Jak razem głosowali za becikowym , za CBA, za rozwiazaniem WSI, a jak pokłócili się o stołki- nastapiła klapa.I teraz głosują sobie na złość.mentalnie to ci sami ludzie- mali, zakłamani, prowincjonalni, obłudni .prawica jest w Polsce okropna.Gdyby ktoś w Europie głosił takie hasła wyborcze to w tamtych warunkach bylaby to partia skrajnie prawicowa i narodowa.Ale tego nasi prawicowi, katoliccy, zakłamani wyborcy nie widzą.jedyną sensowną partią jest lewica, która teraz przezywa ciężkie dni za sprawą mediów, które oszalały i są skrajnie nieobiektywne.jaka kłótnia Olejniczaka I napieralskiego? A jak chyba dwa lata temu szefem klubu zostawał Zdrojewski, o odpadł kandydat Tuska to media przeszły nad tym do porzadku dziennego, nikt nie pisał , że w PO jest konflikt.Jak słyszę , postkominiści to mnie śmiech ogarnia , 20 lat po PRL , Olejniczak z Napieralskim maja po trzydzieści kilka lat, jacy postkominiści? Czy wam ludzie media i prawica naprawdę wyprała mózgi?HNiech jeszcze porzadzi prawica , jak zapomnieliście o AWS, zatęsknicie jeszcze za lewicą, wspomniecie moje słowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:20 szenio napisała: Jak słyszę , postkominiści to mnie śmiech ogarnia , 20 > lat po PRL , Olejniczak z Napieralskim maja po trzydzieści kilka > lat, jacy postkominiści? Czy wam ludzie media i prawica naprawdę > wyprała mózgi?HNiech jeszcze porzadzi prawica , jak zapomnieliście o > AWS, zatęsknicie jeszcze za lewicą, wspomniecie moje słowa!!! Jestem tez tego samego zdania. Większość Polaków to jak chorągiewki na wietrze. Ja dziś już wiem co będę u nas wybierać w następnym roku w wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:37 nie-tak napisała: > szenio napisała: > Jak słyszę , postkominiści to mnie śmiech ogarnia , 20 > > lat po PRL , Olejniczak z Napieralskim maja po trzydzieści kilka > > lat, jacy postkominiści? Czy wam ludzie media i prawica naprawdę > > wyprała mózgi?HNiech jeszcze porzadzi prawica , jak zapomnieliście o > > AWS, zatęsknicie jeszcze za lewicą, wspomniecie moje słowa!!! > > Jestem tez tego samego zdania. > Większość Polaków to jak chorągiewki na wietrze. > > > Ja dziś już wiem co będę u nas wybierać w następnym roku w wrześniu. Roznica pomiedzy kobieta a mezczyzna polega na tym, ze kobieta przyklada wage do nic nie znaczasych szczegolow, a nie jest w stanie ogarnac calosci, podczas gdy mezczyzna o szczegoly nie dba i uwaza je za nic nie warte...;DDD Fakt, ze Olejniczak i Napieralski maja po trzydziescikilka lat o niczym zupelnie nie swiadczy, bo w szeregach partii istnieje jeszcze sporo betonu, niewidocznego betonu od ktorego zalezy poparcie w wyborach na szefa partii. Obecne starcie pomiedzy Olejniczaiem a Napieralskim ukazuja prawdziwe oblicze tej partii, gdzie beton pokazal ktora droga isc, niestety ta droga jest droga millera, tutaj uwidocznia sie stare dobre PZPR, gdzie liczy sie tylko krotkotrwaly interes, powidzcie same dziewczeta, czy nie razi was kumanie sie z PiSem, czy takiego SLD chcecie, a moze wam to sie jednak nie podoba i dlatego za wszelka cene chcecie widziec podobienstwo do PiSu w PO a nie we wlasnym gronie, wstydzicie sie tego, jest wam z tym zle? Nie rozumiem was dziewczeta...:DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:40 kralik111 napisał: > Roznica pomiedzy kobieta a mezczyzna polega na tym, ze kobieta przyklada wage d > o > nic nie znaczasych szczegolow, a nie jest w stanie ogarnac calosci, podczas gdy > mezczyzna o szczegoly nie dba i uwaza je za nic nie warte...;DDD > -------------- kralik, a kogo ty dymasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:43 carpaccio4 napisał: > kralik111 napisał: > > > > Roznica pomiedzy kobieta a mezczyzna polega na tym, ze kobieta przyklada > wage d > > o > > nic nie znaczasych szczegolow, a nie jest w stanie ogarnac calosci, podcz > as gdy > > mezczyzna o szczegoly nie dba i uwaza je za nic nie warte...;DDD > > > -------------- > kralik, a kogo ty dymasz? Ciebie w dupe wulgarny ciulu dymam, bo ty urodzony do dymania jestes...:DDD Podaj nazwe tego banku ty w zope dymany glupku...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:49 kralik111 napisał: > > Ciebie w dupe wulgarny ciulu dymam, bo ty urodzony do dymania jestes...:DDD > > Podaj nazwe tego banku ty w zope dymany glupku...:DDD kralik, nie stać cię na to. nawet gdybyś się poskręcał to mnie nie wydymasz. a nazwy nie podam. bo szanuję dyrektora za to, że wypłacił i na dodatek napisał. a ty napisz kralik dla kogo szpiclujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:48 carpaccio4 napisał: > kralik111 napisał: > > > > Roznica pomiedzy kobieta a mezczyzna polega na tym, ze kobieta przyklada > wage d > > o > > nic nie znaczasych szczegolow, a nie jest w stanie ogarnac calosci, podcz > as gdy > > mezczyzna o szczegoly nie dba i uwaza je za nic nie warte...;DDD > > > -------------- > kralik, a kogo ty dymasz? carpaccio, ty na razie kralika nie draznij, bo potem bedzie sie bronil, ze zostal "provoked"... jak sam widzisz na razie skulil ogon miedzy nogi i schowal sie do swojej nory, bo jakos nie odpowiada na nasze posty 00:01 i 00:08... btw. kralik, jesli czytasz tego posta, powtorz to, co napisales w zalaczonym linku... be a man for once and stand by your word... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86615962&a=86623605 Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:58 rooboy napisał: > carpaccio4 napisał: > > > kralik111 napisał: > > > > > > > Roznica pomiedzy kobieta a mezczyzna polega na tym, ze kobieta > przyklada > > wage d > > > o > > > nic nie znaczasych szczegolow, a nie jest w stanie ogarnac > calosci, podcz > > as gdy > > > mezczyzna o szczegoly nie dba i uwaza je za nic nie warte...;DDD > > > > > -------------- > > kralik, a kogo ty dymasz? > > > carpaccio, ty na razie kralika nie draznij, bo potem bedzie sie > bronil, ze zostal "provoked"... jak sam widzisz na razie skulil ogon > miedzy nogi i schowal sie do swojej nory, bo jakos nie odpowiada na > nasze posty 00:01 i 00:08... > > btw. kralik, jesli czytasz tego posta, powtorz to, co napisales w > zalaczonym linku... be a man for once and stand by your word... > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86615962&a=86623605 jak mawial arnie "i'll be back", aby sprawdzic, czy kralik111 to jest faktycznie kralik (a man), czy tez moze karlik (a chicken)... a na razie szkoda pieknego wiosennego dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:41 Kralil11, zwróciłeś uwagę ile tego betonu jest w PiS czy PO? Tez by chcieli mieć najwyższe stołki. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:50 nie-tak napisała: > Kralil11, zwróciłeś uwagę ile tego betonu jest w PiS czy PO? > Tez by chcieli mieć najwyższe stołki. Zwrocilem uwage, w jednym z postow napisalem, ze w PiS jest rownie wielu PZPR-owcow niz w SLD, PZPR-owcy tez sa w PO, ale jest ich znacznie mniej i to sa inntego kalibru PZPR-owcy, bo PZPRowcy w PO nie sa nastawieni na uwlaszczenie sie na majatku narodowym jak ma to miejsce w SLD i PiS, to jest wlasnie zasadnicza roznica pomiedzy tymi partiami, uwlaszczeniowe PiS-SLD z jednej strony i antyuwlaszczeniowe PO z drugiej strony, to jest dzisiejsza scena polityczna i tak ja widzi spoleczenstwo, ktore wbrew waszym (PiS-SLD) wyobrazeniom nie jest wcale takie glupie, czego dowodem sa ostatnie wybory i rankingi jak dzisiejszy...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
muphygen Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 03:04 To wskaż mi PZPRowca w SLD który jest nastawiony na uwłaszczanie się na majątku narodowym. Sugerujesz, że jestem głupi tak, bo w każdych wyborach od uzyskania prawa wyborczego głosuję na lewicę (z wyjątkiem senatora Rockiego z PO) Jeżeli już ktoś jest głupi (a tak nie uważam) to ludzie, którzy owczym pędęm głosują na PO, tak jak kiedyś SLD, tak jak kiedyś za OKP. Może jednak jest głupie, bo Marcinkiewicz ma najwyższy współczynnik zaufania, a przecież chyba każdy widzi jak jego kariera od nauczyciela, premiera, prezesa PKO, komisarza Wawy, dyrektora EBOiR wyglądała żałośnie. Wystarczy, że Fakt, GW i TVN jest proPO, TVP nie jest już anty i dopóki dużego kryzysu nie będzie to 50% w sondażach będzie Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:24 Ja pamietam rowniez jak SLD wspolnie glosowalo z PiSem w okresie rzadow M.Belki, widze jak SLD glosuje dzisiaj, widzialem jak SLD zafundowalo nam konkordat, widzialem i widze jak SLD uwlaszczylo na zmiane z PiS mienie i firmy panstwowe, widzialem ostatnio jak SLD oddalo PiSowi telewizje publiczna, ktora wczesniej samo uwlaszczalo, widzialem jak SLD korumpowalo i bylo korumpowane, tutaj mozna to podobienstwo przytoczyc do wszystkich partii, ale prawda jest taka, ze SLD kiedys podobnie jak PiS doszlo do wladzy na obietnicach rozliczen podczas gdy samo stalo sie rozliczane. Jezeli juz mowa o matkach, to w SLD jest tulu bylych PZPR-owcow co w PiS, styl wladzy j.kaczynskiego przypominal do zludzenia styl wladzy millera czy cimoszewicza, ordynacje wyborcza wywalczona przez jedna matke komune tez SLD wraz z PiSem nie dadza ruszyc, wiec o czym z toba tutaj dyskutowac, jakie masz argumenty...??? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
muphygen Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 03:11 Taaak, a Platforma jak głosowała: za rządów Belki - razem z PiSem: -raport Ziobry, raport Orlenowskki (a tu jeszcze razem z Macierewiczem!) -przeciwko reformie KRUS -przeciwko weryfikacji rent -od początku przeciwko planowi Hausnera Za rządów Marcinkiewicza i Kaczyńskiego: -za likwidacją WSI -za becikowym dla wszystkich kobiet (!!absurd) razem z LPR i Samoobroną -za lustracją niekonstytucyjną -za CBA A Ty mówisz, że SLD głosuje razem z PiSem. Nieprawda, to, że PiS też jest przeciwko, to nie znaczy, że SLD ma zmienić zdanie. SLD przynajmniej negocjuje i zgłasza poprawki (któ¶e i tak są odrzucone). Nie to co PiS, który bezczelnie kłamie, że komercjalizacja=prywatyzacja i klapki na oczy. Co do mediów, to dlaczego nie protestowałeś gdy Waniek przepchnęła Dworaka z PO do TVP? Jakoś pasuje? Jesteś zacietrzewiony co najmniej jak wyborca UPR, a niby popierasz inteligencką PO. Hipokryzja Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 15:29 kralik111, a czarownice widziałeś? Kaczyński widział, potwierdził to na jednym z zjazdów PiS. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
koballt OBOP: Platforma 52, PiS 28 = 80 31.10.08, 22:26 Prawica pozbawiająca esbeków przywilejów, której głosami wspólnymi utoworzono IPN i CBA ma pełne zaufanie społeczeństwa Gazeta Wyborcza nie ma już wpływu na politykę w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 = 80 31.10.08, 22:36 koballt napisał: > Prawica pozbawiająca esbeków przywilejów, której głosami wspólnymi > utoworzono IPN i CBA ma pełne zaufanie społeczeństwa > Gazeta Wyborcza nie ma już wpływu na politykę w kraju kobalt, jezeli za glupi jestes na to by zrozumiec, ze gazeta.pl przytacza wyniki badan OBOP a nie tworzy je, to tym bardziej za glupi jestes na to, zeby zrozumiec jakiego glupka robisz z siebie ta wklejka...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 = 80 31.10.08, 22:38 naucz się czytać ze zrozumieniem i pisać z kulturą (inaczej wyrzucą cię z tej młodzieżówki) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 = 80 31.10.08, 22:44 koballt napisał: > naucz się czytać ze zrozumieniem i pisać z kulturą (inaczej wyrzucą > cię z tej młodzieżówki) Ej, Koballt!!! Slyszales co ci twoj klon powiedzial, odmul sie matole bo cie z mlodziezowki wyPiSdziela...!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 nie może być. przecież to tuscy ludzie 31.10.08, 22:30 są najlepsi i tylko im należą się miejsca w parlamencie. chyba nie stwierdzą, że nie chcieli by 100%? to takie białoruskie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: nie może być. przecież to tuscy ludzie 31.10.08, 22:33 carpaccio4 napisał: > są najlepsi i tylko im należą się miejsca w parlamencie. chyba nie stwierdzą, ż > e > nie chcieli by 100%? to takie białoruskie.... Czekaj, czekaj carpaccio, bo dalej nie rozumiem jak to bylo, bank nie chcail wyplacic ci pieniedzy to postraszyles prokuratorem, wtedy pieniadze sie znalazly, ale mimo wszystko dyrektor dal ci zaswiadczenie na to, ze bank pieniedzy ci nie dal...:-O Jaki to bank byl carpaccio...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: nie może być. przecież to tuscy ludzie 31.10.08, 23:12 zanim pogonisz frytę to przyjmij do wiadomości, że wypłacił a równolegle napisał oświadczenie, że nie zrobił tego w umówionym dniu o umówionej godzinie zgodnie z awizowaniem, o czym nie omieszkałem napisać. ty jednak jako wtórny anal-fabeta nie jesteś w stanie zrozumieć słowa pisanego. a teraz to goń te frytę i pozdrów starego. a! i tę damską bokserkę, zanim zeżresz kolejną porcję kaszanki czy innego schabu, co najprawdopodobniej spowoduje u ciebie problemy gastryczne mające ścisły związek z umysłowym ograniczeniem. a teraz pozwól, że strzelę szklaneczkę lambrusca za wszystkich, których wyśmiewasz i wyszydzasz. goń się goju. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: nie może być. przecież to tuscy ludzie 31.10.08, 23:26 carpaccio4 napisał: > zanim pogonisz frytę to przyjmij do wiadomości, że wypłacił a równolegle napisa > ł > oświadczenie, że nie zrobił tego w umówionym dniu o umówionej godzinie zgodnie > z > awizowaniem, o czym nie omieszkałem napisać. ty jednak jako wtórny anal-fabeta > nie jesteś w stanie zrozumieć słowa pisanego. a teraz to goń te frytę i pozdrów > starego. a! i tę damską bokserkę, zanim zeżresz kolejną porcję kaszanki czy > innego schabu, co najprawdopodobniej spowoduje u ciebie problemy gastryczne > mające ścisły związek z umysłowym ograniczeniem. a teraz pozwól, że strzelę > szklaneczkę lambrusca za wszystkich, których wyśmiewasz i wyszydzasz. goń się > goju. Capaccio, musze przyznac, ze masz wyobraznie zuzytego condoma...;DDD Dalej nie przypucowales sie jaki to jest bank, podaj nazwe banku to sprawdzimy czy mowisz prawd, czy klamiesz...:DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: nie może być. przecież to tuscy ludzie 31.10.08, 23:35 kralik111 napisał: > Dalej nie przypucowales sie jaki to jest bank, podaj nazwe banku to sprawdzimy > czy mowisz prawd, czy klamiesz...:DDDDDDDDDDDDDDDDD że niby czego nie zrobiłem???? z kontekstu rozumiem, że chodzi ci o informację. w dalszym ciągu twierdzę, że tak naiwnie i bezpośrednio formułowane pytania klasyfikują cię jako szpicla. i na dodatek z twoich, przez ciebie ujawnianych sympatii wiadomo chyba czyjego. zawsze i wszędzie w jakiejś grupie znajdzie się jakiś szpicel. z jakiego powodu nie miało by go być na tym forum? nie podoba mi się to co zaistniało ale chodzi mi o system. wybacz ale nie doniosę ci jak nazywa się bank i jakie nazwisko nosi dyrektor. to nie moja natura. szukaj gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: nie może być. przecież to tuscy ludzie 31.10.08, 23:51 carpaccio4 napisał: > kralik111 napisał: > > > > Dalej nie przypucowales sie jaki to jest bank, podaj nazwe banku to spraw > dzimy > > czy mowisz prawd, czy klamiesz...:DDDDDDDDDDDDDDDDD > > że niby czego nie zrobiłem???? z kontekstu rozumiem, że chodzi ci o informację. > w dalszym ciągu twierdzę, że tak naiwnie i bezpośrednio formułowane pytania > klasyfikują cię jako szpicla. i na dodatek z twoich, przez ciebie ujawnianych > sympatii wiadomo chyba czyjego. zawsze i wszędzie w jakiejś grupie znajdzie się > jakiś szpicel. z jakiego powodu nie miało by go być na tym forum? nie podoba mi > się to co zaistniało ale chodzi mi o system. wybacz ale nie doniosę ci jak > nazywa się bank i jakie nazwisko nosi dyrektor. to nie moja natura. szukaj gdzi > e > indziej. carpaccio nie pluj sie jak stara querwa, tylko podaj nazwe banku o ktorym pisales, ze ci pieniedzy nie wyplacil, ale jednak wyplacil, tylko , ze nie wyplacil a dal ci pokwitowanie na to, ze ci nie wyplacil po tym jak ci wyplacil glupku. podaj nazwe tego banku i zamkniemy dyskusja, ja sprawdze czy mowisz prawde, i jezeli mowisz prawde obiecuje, ze wykupie w GW ramke i cie przeprosze publicznie, ale jezeli nie, bedziesz zwyklym smierdzacym i tchorzliwym klamca i smieciem, wiec przestam wyzywac i ublizac, a podaj nazwe banku, choc raz w swoim zasranym zyciu zachowaj sie jak mezczyzna, z honorem...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: nie może być. przecież to tuscy ludzie 31.10.08, 23:54 kralik111 napisał: > z honorem...;DDD Odezwał się "honorowy" postkomunista ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: nie może być. przecież to tuscy ludzie 31.10.08, 23:56 bwwald07 napisał: > kralik111 napisał: > > > z honorem...;DDD > > Odezwał się "honorowy" postkomunista ;) Wytrzezwiej chwieju, nie przemawiasz do tatusia...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: nie może być. przecież to tuscy ludzie 31.10.08, 23:59 kralik111 napisał: > bwwald07 napisał: > > > kralik111 napisał: > > > > > z honorem...;DDD > > > > Odezwał się "honorowy" postkomunista ;) > > Wytrzezwiej chwieju, nie przemawiasz do tatusia...:DDD A ja Ciebie nie potępiam. Nikt przecież Tobie czerwonych rodziców i wychowania nie wybierał. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: nie może być. przecież to tuscy ludzie 31.10.08, 23:59 kralik111 napisał: > carpaccio nie pluj sie jak stara querwa, tylko podaj nazwe banku o ktorym > pisales, ze ci pieniedzy nie wyplacil, ale jednak wyplacil, tylko , ze nie > wyplacil a dal ci pokwitowanie na to, ze ci nie wyplacil po tym jak ci wyplacil > glupku. podaj nazwe tego banku i zamkniemy dyskusja, ja sprawdze czy mowisz > prawde, i jezeli mowisz prawde obiecuje, ze wykupie w GW ramke i cie przeprosze > publicznie, ale jezeli nie, bedziesz zwyklym smierdzacym i tchorzliwym klamca i > smieciem, wiec przestam wyzywac i ublizac, a podaj nazwe banku, choc raz w swoi > m > zasranym zyciu zachowaj sie jak mezczyzna, z honorem...;DDD słuchaj no ty, a może to tobie nie chcą wypłacić (za donosicielstwo)? a te ku... i śmiecie to ci daruję. a dla czego? bo mnie bawisz. ale to nie jest jedyna przyczyna. bawisz również moją młodą żonę o której już kiedyś pisałem. i bądź łaskaw mnie nie rozśmieszać przez chwilkę, bo muszę wysłać statystykę, a i pliki xsp mogą się posypać. wtedy musiał bym cię przestać tolerować ze względu na potrzebę wysyłki do 24 co spowodowało by opóźnienie w płatności. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekn66 Czyli naprawdę jest 45:35 31.10.08, 22:30 Czyli naprawdę jest 45:35. To dobrze, bo trend się odwraca. Mysle, że Po wyciagnęła wnioski z 2005. roku i ma teraz prawdziwe sondaże, a tym publikowanym nie wierzy, bo wie że maja tylko funkcje perswazyjna i propagandową.. Dlatego nie będzie żadnych wcześniejszych wyborów. O co się założymy. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Czyli naprawdę jest 45:35 31.10.08, 22:41 tomekn66 napisał: > Czyli naprawdę jest 45:35. To dobrze, bo trend się odwraca. Mysle, > że Po wyciagnęła wnioski z 2005. roku i ma teraz prawdziwe sondaże, > a tym publikowanym nie wierzy, bo wie że maja tylko funkcje > perswazyjna i propagandową.. Dlatego nie będzie żadnych > wcześniejszych wyborów. O co się założymy. No i co z tego ze ma sondaże? Co jest w Polsce lepszego do wyboru? NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 Elektorat samoobrony i lpr przepłynął do PO 31.10.08, 22:39 ale na jak długo?? Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: Elektorat samoobrony i lpr przepłynął do PO 31.10.08, 22:53 trzeźwa, inteligentna analiza (inni nawet się nie zastanawiają skąd się bierze 52%) Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: Elektorat samoobrony i lpr przepłynął do PO 31.10.08, 22:54 w końcu aż 52% nie ma wyższego :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Elektorat samoobrony i lpr przepłynął do PO 31.10.08, 23:07 koballt napisał: > w końcu aż 52% nie ma wyższego > :) Gdybys nie byl glupkiem, nie tworzylbys sobie w swojej malej swiadomosci podzialow na ludzi wyksztalconych (wrogow) i glupich (swoich)...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Elektorat samoobrony i lpr przepłynął do PO 31.10.08, 23:05 koballt napisał: > trzeźwa, inteligentna analiza (inni nawet się nie zastanawiają skąd > się bierze 52%) Jezeli w PiS trzezwy znaczy glupi, to wyjasnia to dlaczego prezydent wiecznie chodzi napruty tanim winem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Elektorat samoobrony i lpr przepłynął do PO 31.10.08, 23:04 k1985 napisał: > ale na jak długo?? Gluku, nawet jaroslaw kaczynski potulnie przyznaje, ze obecny elektorat Prawa i Sprawiedliwosci to stary elektorat Samoobrony i LPR, bo stary PiSi z 2005 roku glosowal w 2007 za Platforma, lub nie glosowal w ogole...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ktopyta Wielkie pytanie do forumowiczow 31.10.08, 22:57 czy odpowiada Wam poziom dyskusji jaki wprowadza 'kralik111' moze czas wyrwac chwasta ? poziom wypowiedzi zerowy, rynsztokowy jezyk ile to mozna znosic ? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Wielkie pytanie do forumowiczow 31.10.08, 23:21 ktopyta napisał: > czy odpowiada Wam poziom dyskusji jaki wprowadza 'kralik111' > moze czas wyrwac chwasta ? > poziom wypowiedzi zerowy, rynsztokowy jezyk > ile to mozna znosic ? Ja proponuje, aby złożył chociaż samokrytykę, wtedy my, jako partia, mu może odpuścimy. Jak myślicie, towarzyszu? Wystarczy. PS. ... Nawet wulgaryzmu nie chce się użyć na taką ciemnotę. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wielkie pytanie do forumowiczow 31.10.08, 23:23 ktopyta napisał: > czy odpowiada Wam poziom dyskusji jaki wprowadza 'kralik111' > moze czas wyrwac chwasta ? > poziom wypowiedzi zerowy, rynsztokowy jezyk > ile to mozna znosic ? ktopyta, powoli przyjdzie na niego/nia czas... proponuje lekture ponizszych postow Re: Jaki wielki "mediator"! - rooboy 30.10.08, 19:44 Re: Jaki wielki "mediator"! - kralik111 30.10.08, 20:01 Re: Jaki wielki "mediator"! - carpaccio4 30.10.08, 20:07 Re: Jaki wielki "mediator"! - rooboy 30.10.08, 20:44 Re: Jaki wielki "mediator"! - carpaccio4 30.10.08, 21:02 Re: Jaki wielki "mediator"! - rooboy 30.10.08, 21:08 Re: Jaki wielki "mediator"! - carpaccio4 30.10.08, 21:25 z watka "ws zwiazkowcow nie chce dolewac oliwy do ognia"... carpaccio i ja czekamy na odpowiedz kralika... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wielkie pytanie do forumowiczow 31.10.08, 23:31 rooboy napisał: > ktopyta napisał: > > > czy odpowiada Wam poziom dyskusji jaki wprowadza 'kralik111' > > moze czas wyrwac chwasta ? > > poziom wypowiedzi zerowy, rynsztokowy jezyk > > ile to mozna znosic ? > > > ktopyta, powoli przyjdzie na niego/nia czas... proponuje lekture > ponizszych postow > > Re: Jaki wielki "mediator"! - rooboy 30.10.08, 19:44 > Re: Jaki wielki "mediator"! - kralik111 30.10.08, 20:01 > Re: Jaki wielki "mediator"! - carpaccio4 30.10.08, 20:07 > Re: Jaki wielki "mediator"! - rooboy 30.10.08, 20:44 > Re: Jaki wielki "mediator"! - carpaccio4 30.10.08, 21:02 > Re: Jaki wielki "mediator"! - rooboy 30.10.08, 21:08 > Re: Jaki wielki "mediator"! - carpaccio4 30.10.08, 21:25 > > z watka "ws zwiazkowcow nie chce dolewac oliwy do ognia"... > > carpaccio i ja czekamy na odpowiedz kralika... Rooboy, nareszcie znalazl sie temat na forum adekwatny do twojego PiSiego poziomu intelektualnego, nareszcie masz cos do powiedzenia...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA HA H A HA H A H AH A H AH A HAH A H A A H AH A H A A H Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wielkie pytanie do forumowiczow 31.10.08, 23:37 keep going, kralik... it'll only make the case stronger still waiting for an answer... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86615962&a=86626814 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wielkie pytanie do forumowiczow 31.10.08, 23:55 rooboy napisał: > keep going, kralik... it'll only make the case stronger > > still waiting for an answer... > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86615962&a=86626814 Dawaj rooboy, zapluj mnie linkami, zapluj mnie wklejkami, na tyle cie stac pochlopku z poglgwizdkiem w rozporku...:DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wielkie pytanie do forumowiczow 01.11.08, 00:01 kralik111 napisał: > rooboy napisał: > > > keep going, kralik... it'll only make the case stronger > > > > still waiting for an answer... > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86615962&a=86626814 > > > Dawaj rooboy, zapluj mnie linkami, zapluj mnie wklejkami, na tyle cie stac > pochlopku z poglgwizdkiem w rozporku...:DDDDDDDD > keep going, kralik, and be a man for once and respond to the issue... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Wielkie pytanie do forumowiczow 01.11.08, 00:08 kralik111 napisał: z poglgwizdkiem w rozporku...:DDDDDDDD > poglglało ci się kralik, poglglało ci się.... swoją drogą mógłbyś napisać o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wielkie pytanie do forumowiczow 31.10.08, 23:29 ktopyta napisał: > czy odpowiada Wam poziom dyskusji jaki wprowadza 'kralik111' > moze czas wyrwac chwasta ? > poziom wypowiedzi zerowy, rynsztokowy jezyk > ile to mozna znosic ? Milo mi PiSia ...., ze pragniesz wyrwac chwasta, twoj poziom jest poziomem grupy spolecznej i partii od wyrywania chwastow, dlatego tak wielu z was siedzi w kryminale...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ktopyta dlaczego zaden moderator nie reaguje na tego chama 31.10.08, 23:52 dlczego to forum przez takie dno jak kralik111 musi przypominac chlew czy tak trudno dac ban na IP ? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: dlaczego zaden moderator nie reaguje na tego 01.11.08, 00:06 ktopyta napisał: > dlczego to forum przez takie dno jak kralik111 musi przypominac chlew > czy tak trudno dac ban na IP ? ktopyta, nie przesadzaj, kralik reprezentuje uwielbiana przez gazwyb linie, wiec zadnego banu zainicjowanego przez gazwyb nie bedzie... ale zbliza sie czas, kiedy ktos oficjalny bedzie ip kralika bardzo zainteresowany.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: dlaczego zaden moderator nie reaguje na tego 01.11.08, 07:54 rooboy, widze, ze marzy ci sie powrot "bandy czworga"....Kaczynski & Kaczynski, Ziobro & Gosiewski...Pogratulowac. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: dlaczego zaden moderator nie reaguje na tego 01.11.08, 07:52 bo "Wersalu" juz nie ma, jak mawial polski wicepremier..... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Wielkie pytanie do forumowiczow 01.11.08, 07:49 nie odpowiada. Ale musialbys tez usunac wielu innych. Mokradlo, junkier, polonski..... Odpowiedz Link Zgłoś
dyl.sowizdrzal Jacy "postkomuniści"?! 31.10.08, 23:02 Redaktor portalu Gazety, przeklejając bezmyślnie notkę zredagowaną przez IAR z takimi bzdurami, kompromituje całą swoją firmę. Ale, oczywiście, znacznie smutniejsze jest to, że jakiś palant z IAR-u tak notatkę sformułował. To znaczy mniej więcej tyle, że to już druga - obok PAP-u - agencja informacyjna "odzyskana" przez PiSiorów. Ładne kwiatki. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jacy "postkomuniści"?! 31.10.08, 23:32 dyl.sowizdrzal napisał: > Redaktor portalu Gazety, przeklejając bezmyślnie notkę zredagowaną > przez IAR z takimi bzdurami, kompromituje całą swoją firmę. > > Ale, oczywiście, znacznie smutniejsze jest to, że jakiś palant z IAR-u > tak notatkę sformułował. To znaczy mniej więcej tyle, że to już druga > - obok PAP-u - agencja informacyjna "odzyskana" przez PiSiorów. Ładne > kwiatki. Partia SLD jest partia ze swoimi korzeniami w postkomunistycznej PZPR, przeciez to jest oczywiste, w czym wiec problem...? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Jacy "postkomuniści"?! 31.10.08, 23:37 kralik111 napisał: > dyl.sowizdrzal napisał: > > > Redaktor portalu Gazety, przeklejając bezmyślnie notkę zredagowaną > > przez IAR z takimi bzdurami, kompromituje całą swoją firmę. > > > > Ale, oczywiście, znacznie smutniejsze jest to, że jakiś palant z IAR-u > > tak notatkę sformułował. To znaczy mniej więcej tyle, że to już druga > > - obok PAP-u - agencja informacyjna "odzyskana" przez PiSiorów. Ładne > > kwiatki. > > > Partia SLD jest partia ze swoimi korzeniami w postkomunistycznej PZPR, przeciez > to jest oczywiste, Kudrycka, Cwiąkalski, Jasiński nigdy nie byli w SLD (?), ale byli w PZPR i zakorzenili się w PIS i PO = postkomuniści. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 23:07 aloese napisała: > "...Postkomuniści mogą liczyć na głosy 9 procent..." > Skoro ja, popierający lewicę, jestem postkomunistą, to osoba pisząca ten > artykuł, to POSTFASZYSTA! To był czeski błąd Autora tekstu ;) Postkomuniści mogą liczyć na 80%: Jasiński, Kudrycka, Ćwiąkalski itd. Odpowiedz Link Zgłoś
qbutkovy OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 23:11 Łoaał! "Postkomuniści mogą liczyć na głosy 9 procent Polaków ..........." Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Jakie "szyfladki"; poskomuniści :)... ale GW... 31.10.08, 23:20 chyba już nie pamięta sojuszu z Demokratów z SLD w czasie przedwyborczym. Lubię czytać GW, ale czasem trzeba kontrolować niektórych swoich dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ninie +++ postfaszysta i I D I O T A ++++ 31.10.08, 23:34 niestety, takich matolowow jak ten "dziennikarz" w tym POST PEERELU nie brakuje,mchyba wykupili wieloletni abonament.... Odpowiedz Link Zgłoś
rojblik Hi,hi,hi! 31.10.08, 23:37 Zaraz przed oczami stanął mi Boniek z poparciem ponad 60%. Sami widzicie, jak łatwo spaść na samo dno. A na wielkie sukcesy nie ma co liczyć, nie ta formacja, nie ci ludzie. PO i PiS kojarzą mi się z rycerzami - te same zakute łby, a tu trzeba rozmachu, wyobraźni i kompromisu. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Hi,hi,hi! 31.10.08, 23:41 rojblik napisał: > Zaraz przed oczami stanął mi Boniek z poparciem ponad 60%. Sami > widzicie, jak łatwo spaść na samo dno. A na wielkie sukcesy nie ma > co liczyć, nie ta formacja, nie ci ludzie. PO i PiS kojarzą mi się z > rycerzami - te same zakute łby, a tu trzeba rozmachu, wyobraźni i > kompromisu. wiec co zrobic, rojblik??? przeciez kazda nowa partia to nowe opakowanie tych samych twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Hi,hi,hi! 31.10.08, 23:45 rooboy napisał: > > wiec co zrobic, rojblik??? przeciez kazda nowa partia to nowe > opakowanie tych samych twarzy... Juz raz dałam propozycje importu do Polski polityków a tych obecnych wydalić na banicje. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Hi,hi,hi! 31.10.08, 23:48 nie-tak napisała: > rooboy napisał: > > > > wiec co zrobic, rojblik??? przeciez kazda nowa partia to nowe > > opakowanie tych samych twarzy... > > Juz raz dałam propozycje importu do Polski polityków a tych obecnych wydalić na > banicje. :-))) tyminski??? a po co importowac nowych, skoro znaczna czesc obecnych pochodzi z tego zrodla... np. sick-orski... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Hi,hi,hi! 01.11.08, 00:05 rooboy napisał: > > tyminski??? a po co importowac nowych, skoro znaczna czesc obecnych > pochodzi z tego zrodla... np. sick-orski... Wybierałbyś brzytwę dla Polski? To by było ostatnie, tego bym nigdy nie życzyła Polsce. Powiedzcie sami jaki jest w Polsce wybór? Dwie partie zmieniają się na wzajem i nic poza tym nie ma. Czyżby brakowało w Polsce światłych ludzi korzy by coś nowego, logicznego dla Polski utworzyli? Najwyższy czas, na co czekacie? Posssuuucha. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Hi,hi,hi! 31.10.08, 23:48 rooboy napisał: > przeciez kazda nowa partia to nowe > opakowanie tych samych twarzy... Ścierwo, które farbuje się z każdym podmuchem wiatru (- być może Jasiński, Kudrycka, Ćwiąkalski itd) jest mniejszym złem niż ten, który zmienia poglądy, co drugi podmuch. Odpowiedz Link Zgłoś
4v gdybyscie jeszcze nie zauwazyli... 31.10.08, 23:43 ... to to coś powyżej mojego postu tylko udaje oszołoma z PO tak naprawde popiera PiS. ot, tak sobie wykombinował. że niby taki cwaniak. bo prawdziwych POwców, piszących tym językiem, jakoś nie widać. po prostu impotenci po 50-tce, spełniających swoją męskość w polityce, to raczej domena PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: gdybyscie jeszcze nie zauwazyli... 31.10.08, 23:53 4v napisał: > ... to to coś powyżej mojego postu tylko udaje oszołoma z PO > > tak naprawde popiera PiS. > > ot, tak sobie wykombinował. że niby taki cwaniak. > > bo prawdziwych POwców, piszących tym językiem, jakoś nie widać. po prostu > impotenci po 50-tce, spełniających swoją męskość w polityce, to raczej domena P > iS. Wytrzezwiej, albo zejdz na zieme, a zeby zejsc na ziemie musisz wpasc na forum gazety.pl znacznie czesciej...;DDD Poczytaj dalsze posty zanim obrzucisz gownem, bo w ten sposob sam przybierasz postac PiSiego wyciora...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
szenio OBOP: Platforma 52, PiS 28 31.10.08, 23:53 Czekam na sondaż , który da PO 130% poparcia!!!Czemu nie? 52% , niedługo 72% to i 130% może byc!!!!A dla dziennikarzy byłoby najlepiej bdyby tylko PO było w parlamencie, wówczas w Polsce byłaby sielanka, Olejnik z Tuskiem piliby sobie z dziubków, TVN byłby przeszczęśliwy, GW w pełni usatysfakcjonowana, społeczeństwo- uszczęsliwione, tylko gospodarka chyba by nie wytrzymała.Bo tak się dziwnie składa, że rządy prawicowe AWS , wczesniej Suchocka i jej pobratymcy zostawiaja gospodarkę w opłakanym stanie, lewica ciągnie to za uszy, przychodzi prawica , korzysta z koniunktury i .... gospodarka znów leci w dół.No , ale teraz media dają taki popis medialnej nagonki na lewicę, że w sumie chciałabym , aby prawica skompromitowała się doszczętnie, do cna , bardziej niż AWS, żeby ludzie odczuli na własnej skórze rządy prawicowe i może wówczas zaczną prawidłowo kojarzyć fakty, wyciągać wnioskii dojdą do takiej konkluzji: PO,PiS- to obłudne , zakłamane , klerykalne i wsteczne partyjki, lewica na ich tle to orły- co prawda ostro pokiereszowane przez media i oplute, ale jednak tylko oni są w stanie normalnie, podkreslam normalnie rzadzić Polską.Bo już Piłsudski mawiał , że prawica w Polsce jest organicznie niezdolna do rządzenia!!!Może młode pokolenie , nie te ze styropianu, stworzy jakąs sensowną prawicę, ale watpię, bo jak rozmawiam z młodymi ludźmi o pogladach prawicowych - to bije taka buta, fałsz i zakłamanie, że szkoda gadać.A w sondaże te absolutnie nie wierzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wermahtowy_kastrat_maczo_piczo Kolejny_Łże-Sondaż_Ubekistanu__:o ))))))))))))))))) 31.10.08, 23:56 Ubekistan szaleje ze swoimi łże-sondażami :)) TNS = To Nie Sondaż OBOP = Olej Bzdety Oszalałej POstkomuny ps www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682 Grupa trzymająca łżesondaże - str.14 Piotr Lisiewicz Sondaże mogą zniszczyć lub wylansować kandydata na prezydenta, zdymisjonować ministra, a nawet skasować niewygodny telewizyjny program. Tymczasem w polskich sondażowniach rządzą ludzie z powołanego przez Wojciecha Jaruzelskiego w stanie wojennym „mundurowego” CBOS, który był orężem generalskiej junty. Dziś zasiadają we władzach OBOP, Pentora, PBS i IPSOS. Stworzyli też od podstaw GfK Polonia. Publikujemy dziś dziennikarski raport, który pokazuje, jak działa patologiczny układ, na który składają się wzajemne powiązania sondażowni, mediów oraz medialnych ekspertów. Mechanizm, który czyni z polskiej demokracji zabawkę w rękach postkomunistycznej oligarchii. Odpowiedz Link Zgłoś
szenio Re: Kolejny_Łże-Sondaż_Ubekistanu__:o ))))))))))) 01.11.08, 00:18 człowieku , idź się leczyć!!! Komuny nie ma 20 lat, Jaruzelski dobrowolnie oddał władzę /choc nie musiał!!!/, a ty o komunie, ubekach.Mysl o przyszłości a, nie przeszłości!!!Ale prawica zawsze rozdrapywała rany , stawiała pomniki, składała wieńce,a o przyszłośći ani słowa.Pomyśl o przyszłości a nie przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:10 Człowieku ale lewica nie jest aktywna, ona jest sparaliżowana tak jak PO było przed wyborami do pewnego momentu (konfrontacji: Tusk - J. Kaczyński), lewica jednym słowem nie bierze udziału w życiu politycznym Polski. Partia bezużyteczna.:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
szenio Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:27 nie-tak napisała: > Człowieku ale lewica nie jest aktywna, ona jest sparaliżowana tak jak PO było > przed wyborami do pewnego momentu (konfrontacji: Tusk - J. Kaczyński), lewica > jednym słowem nie bierze udziału w życiu politycznym Polski. Partia > bezużyteczna.:-((( Lewica nieaktywna?Czy może media nie nagłasniają aktywności lewicy? Jest to im z jakiś powodów nie na rękę!!!A kto nagłośnił sprawe prywatyzacji szpitali, lewica powiedziała , żę absolutnie nie zaakceptuje takiego kształtu ustawy, a in vitro? a traktat lizboński, a przedszkola obowiązkowe, a abolicja podatkowa dla pracujących za granicą, za rozdzieleniem funkcji ministra i prokuratora generalnego.Lewica jest aktywna , ma wiele fajnych projektów, ale niestety nie przebijaja się do opinii publicznej.naglasnie się wszystko negatywne , pozytywy nie maja prawa wyjść na światło dzienne.Nie wiem dlaczego media chca doprowadzić do tego aby Polska byla tylko prawicowa! Nie pamietają AWS? Ale wówczas jeszcze byli obiektywni, pisali prawdę o prawicy i dlatego wygrała lewica.Drugi raz postanowili, że takiego błędu nie zrobią.I słowa dotrzymują!!!Tylko czy omamią ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 00:38 Ale mimo to mało się o niej słyszy. Czytam nie tylko Gazetę, czytam tez trybunę w necie, czytam prawie wszystkie media dostępne w necie i nie widzę tej aktywności lewicy w polskiej polityce. Dlatego jest jak jest i na lepsze się nie zanosi jak dalej tak będzie. Wiem ze polskie media są stronnicze i jak chorągiewki na wietrze ale są tez niezależne media i tam tez nic. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: OBOP: Platforma 52, PiS 28 01.11.08, 01:50 Lewica kolego to złodzieje, które rozkradli ten kraj! Afera za aferą, masz krótką pamięć jak rząd lewicowy bratał się z mafią jawnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
rojblik Nie wiem co! 31.10.08, 23:58 Przypatrzcie się politykom. Od lat te same mordy kręcą naszym grajdołem. Niektórzy z nich nie mają już żadnych zahamowań. Jak rękawiczki zmieniają poglądy i partie. Jedni mają w nazwie "obywatelska" a w doopie mają społeczeństwo obywatelskie. Druga ma w nazwie "prawo" i "sprawiedliwość", toż to jakieś kpiny. Lewica robi za liberałów. A młodzież tych wszystkic partii, to jakieś mało wykształcone przygłupy. Idę spać, jutro są ważniejsze sprawy, które nas połączą. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 kralik, a ten raś to jakiś twój znajomy? 01.11.08, 00:04 serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,4447747.html Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 gdybym był tuskiem i dowiedział bym się, że 01.11.08, 00:15 niejaki kralik w taki a nie inny sposób popiera linię mojego działania, zrobiłbym wszystko aby kralik, w celu każdorazowego łączenia się z internetem, musiał uprzednio konsultować się z ministrem obrony narodowej. na całe szczęście nie jestem tuskiem i nie muszę wstydzić się za takie indywiduum. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: gdybym był tuskiem i dowiedział bym się, że 01.11.08, 00:24 carpaccio4 napisał: > niejaki kralik w taki a nie inny sposób popiera linię mojego działania, > zrobiłbym wszystko aby kralik, w celu każdorazowego łączenia się z internetem, > musiał uprzednio konsultować się z ministrem obrony narodowej. na całe szczęści > e > nie jestem tuskiem i nie muszę wstydzić się za takie indywiduum. carpaccio, przesadzasz... mnie sie tak jakos wydaje, ze "deep down" wiekszosc czolowych politykow po reprezentuje podobny poziom kulturydo kralikowej, a jedynie w wystapieniach oficjalnych przyjmuja inne twarze, wiec czego maja sie wstydzic... byc moze kralik jest nawet jednym z nich??? byc moze tez wkrotce sie dowiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: gdybym był tuskiem i dowiedział bym się, że 01.11.08, 00:27 rooboy napisał: a jedynie w wystapieniach oficjalnych > przyjmuja inne twarze, wiec czego maja sie wstydzic... byc moze > kralik jest nawet jednym z nich??? byc moze tez wkrotce sie > dowiemy... tak sobie skrycie myślałem Odpowiedz Link Zgłoś