zoofka 30.05.09, 21:53 ja tylko na chwilę, bo jestem wycieńczona długim pobytem w szpitalu. Urodziłam 18 maja, a dziś dopiero wypuścili mnie stamtąd. Niestety były komplikacje :( Wpadam przedstawić wam małą zoofkę tak, jak obiecałam. Panie panowie - oto ona: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursyda Re: Nowe forumowe dziecko :) 30.05.09, 21:56 Zoofka, bój się Boga toć ona do waszego listonsza podobna!:))) Piękna kobietka:) moje gratulacje i mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko ok!!?? Odpowiedz Link
zoofka Re: Nowe forumowe dziecko :) 30.05.09, 21:58 cicho bo stary usłyszy :) jest ok. Jestem trochę wystraszona, ale szczęśliwa. Odpowiedz Link
ursyda Re: Nowe forumowe dziecko :) 30.05.09, 22:00 zoofka napisała: > cicho bo stary usłyszy :) > jest ok. Jestem trochę wystraszona, ale szczęśliwa. to dobrze bo już mię tymi komplikacjami wystraszyłaś! Odpowiedz Link
wilowka Re: Nowe forumowe dziecko :) 30.05.09, 22:16 Serdecznie Wam gratuluję I ściskam Ciebie i Maleńką (delikatnie) :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Nowe forumowe dziecko :) 30.05.09, 22:23 Gratulacje ! :* Trzymajcie się tam obie :) Odpowiedz Link
palya Re: Nowe forumowe dziecko :) 30.05.09, 22:37 brawo..dla Mamy za wysiłek, Małej za spokojny sen i Fotografa/fki za świetne zdjęcie:) Odpowiedz Link
stedo Re: Nowe forumowe dziecko :) 30.05.09, 22:52 Noo, wreszcie jesteście!!:))Gratulacje!!Wszystkiego najlepszego!! Już kilkakrotnie na forum niepokoiliśmy się że tak długo Ciebie nie widać. Tak myślałam że widocznie nie wszystko poszło "jak po maśle". Zakładałam że może cesarka była konieczna i dlatego tak długo Cię trzymają. A maleństwo śliczne.Dochodż szybko do siebie. Zdrówka!!:)) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Nowe forumowe dziecko :) 30.05.09, 22:57 Witaj, miło Was widzieć :) A ja zaczynam wpadać w deprechę. Kolejna moja licealna koleżanka została mamą, 6 dni temu. Mała ma na imię Majka dla odmiany :) Odpowiedz Link
zoofka Re: Nowe forumowe dziecko :) 31.05.09, 09:49 majowa maja :) nie wpadaj w złe nastroje. Na ciebie też przyjdzie pora Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nowe forumowe dziecko :) 30.05.09, 23:40 Ale śliczna dziewuszka! Zoofko :) Serdeczne buziaki dla Ciebie i dla niej :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Nowe forumowe dziecko :) 31.05.09, 03:17 Gratuluję! Zosia jest przepiękna :-) Niech się zdrowo chowa :* A Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!! P.S. Po cichu zazdroszczę... Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Nowe forumowe dziecko :) 31.05.09, 09:30 Aniołek!...Wszystkie wyglądają jak aniołki...jak śpią:DDD Odpowiedz Link
zoofka Re: Nowe forumowe dziecko :) 31.05.09, 09:51 eheh :) masz rację. Dzięki za wszystkie miłe słowa! mała śpi teraz, więc mam czas na komputer. Bo niestety w innych sytuacjach mogę zapomnieć o forum :( a tak się stęskniłam. Odpowiedz Link
i.nes Re: Nowe forumowe dziecko :) 31.05.09, 10:34 Śśśśliszności!!! Gratulacje i niech się zdrowo chowa :D Odpowiedz Link
conena Re: Nowe forumowe dziecko :) 31.05.09, 11:12 gratulacje! śliczna córeczka:-) na drugie mam Zofija, piękne imię. drobnym drukiem: też chcę taką.... Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Nowe forumowe dziecko :) 31.05.09, 11:14 Gratulacje dla dzielnej mamy! Masz śliczną córeczkę!!:) Trzymamy kciuki, żeby była grzeczna i nie płakała za bardzo;) Pauli -- Różnica pomiędzy trudnym a łatwym sposobem polega na tym, że trudny działa. [T.P] Odpowiedz Link
sundry Re: Nowe forumowe dziecko :) 31.05.09, 12:14 Gratulacje,fajowy maluszek:) Trzymam kciuki,żeby się zdrowo chowała:) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Nowe forumowe dziecko :) 31.05.09, 13:43 Ooo, dziecko ! :) Odpowiedz Link
lounger Re: Nowe forumowe dziecko :) 31.05.09, 15:22 Gratuluję :) Dziewcze prześliczne i jakie ma usteczka :) :) :) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Nowe forumowe dziecko :) 31.05.09, 16:26 Takie ładne, że ...chyba nieprawdziwe.:-D Gratulacje dla producentów.:-) Odpowiedz Link
bertrada Re: Nowe forumowe dziecko :) 31.05.09, 20:29 Gratulacje, dla Ciebie i Zofii. ;)) Wrzuć więcej fotek. Na pewno masz ich już sporo. ;P Odpowiedz Link
zoofka Re: Nowe forumowe dziecko :) 01.06.09, 13:51 co dziwne nie mam :) ja dopiero uczę się żyć :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Nowe forumowe dziecko :) 31.05.09, 21:12 Jaki sympatyczny człowieczek. Kobieta znaczy. :D Dużo zdrowia, uciechy i szczęścia! :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Nowe forumowe dziecko :) 31.05.09, 22:00 Gratuluję :) A dla Zosi cmoki od ciotki baby :* Odpowiedz Link
karka831 Re: Nowe forumowe dziecko :) 01.06.09, 08:39 Ojej, ale śliczna dziewczynka :) Gratulacje Zoofka, a dla Zosi najserdeczniejsze życzenia z okazji Dnia Dziecka. :* Odpowiedz Link