walto51 Idiota do odstrzału. 06.11.08, 22:37 Takich debili powinna dotyczyć specjalna ustawa o eutanazji.Bez litości dla głupoty.Ten typ jest tym usprawiedliwiony,że jest członkiem czyt.penisem,PISuarii.Niestety ,nie ma jeszcze tej ustawy,a wielka szkoda,bo w Polsce bez PISuarów było by normalniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pmargiel Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 22:37 ale ten kurski jest glupi, ja nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
pilsner11 Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 23:01 Takich jak on powinno się utylizować, aby choć nasze dzieci miały lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-------------------------------- ---- 06.11.08, 23:19 Kolejne zero, kłamiące w żywe oczy, a jak złapią za rękę w cudzej kieszeni to mów, że to nie jego ręka... szmaciarz i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Sam Kurski nie widzi w sytuacji nic niezwykłego 06.11.08, 23:22 <<- Nic specjalnego się nie stało - skomentował sprawę w RMF. - Se rządzę, to se mogę. A jak się komuś coś nie podoba, to niech mi uchyli immunitet, haha!>> Czy to nie jest szokujące? Odpowiedz Link Zgłoś
barteks0 Kurski chyba zapomniał zabrać z domu mózgu! 06.11.08, 23:24 Kurski chyba zapomniał zabrać z domu mózgu! Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 06.11.08, 23:24 Najbzrdziej śmieszy mnie tłumaczenie Kurskiego. Pewnie myśli że znów "ciemny lud to kupi"... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Kurski jeszcze raz udowodnił że prawo ma tam, 06.11.08, 23:31 skąd mu smród się wydobywa a sprawiedliwość jest dla niego pojęciem abstrakcyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
hugow Poseł Kurski zastrzelony 06.11.08, 23:39 jak Ukrainiec wiozacy zone do porodu nie zatrzymal sie na wezwanie policji - to go zastrzelili, w zasadzie - mogli zastrzelic bezkarnie bezkarnego Kurskiego Odpowiedz Link Zgłoś
swmikus chciał ich wyminąć? 06.11.08, 23:46 o kutwa! dobrze, że prawyisprawiedliwy imć Kurski nie zechciał policjantów WYMIJAĆ, to by dopiero było wesoło... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszprzybylski Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 07.11.08, 00:01 Panie posle! Polecam odswiezyc sobie prawo o ruchu drogowym. Wymijanie to jest przejezdzanie obok pojazdu jadacego w przeciwnym kierunku. Pan pewnie myslaleś o wyprzedzaniu, a to juz jest inna bajka...Poza tym swiatla awaryjne sluza do czegos zgoła innego. Jest Pan moze i dobrym politykiem w swoim mniemaniu,ale jako kierowca okazal sie Pan dyletantem. Niech Pan uwaza na drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
hanauma "Kurski? Jacek? A co to za m. enda?" 07.11.08, 00:13 "Kurski? Jacek? A co to za m. enda?" gdyby w życiu była opcja "czerwony kosz", to widzac lub slyszac nazwisko "Jacek Kurski" nalezaloby co chwila klikac na czerwony kosz. Taki Urban naszych czasow... I niestety wiem, ze to dla niego komplement... Ale przezyjemy i to! :) Wspolczuje bratu, no ale jak wiadomo, rodziny sie nie wybiera... Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: "Kurski? Jacek? A co to za m. enda?" 07.11.08, 01:14 hanauma napisał: > "Kurski? Jacek? A co to za m. enda?" Partyjno/sejmowa - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Zestrachani Policjanci!!! 07.11.08, 00:20 Kłamał, że był 8 godzin na lotnisku. Samoloty po 10 odlatywały. Zabalował i pędził, czy dmuchnął w balonik czy Policja sie go boi !? Odpowiedz Link Zgłoś
herzlos Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 07.11.08, 00:22 Poza terenem zabudowanym można wyprzedzać pojazdy uprzywilejowane... Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 07.11.08, 00:27 Takiemu to wszystko wolno.... Odpowiedz Link Zgłoś
papciu1948 Poseł Kurski zatrzymany na policyjnej blokadzie 07.11.08, 00:28 pan bóg go stworzył...a głupota rozum mu odebrała!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trewas Poseł Kurski ma prawo do kazdego swinstwa. 07.11.08, 00:29 bo poseł Kurski jest Prawy i Sprawiedliwy. A ty i ja za to samo pojdziemy do pudla na pare lat. Ale jemu wolno. Prezesunio na to mu zezwolił. Odpowiedz Link Zgłoś
trzywdar poza terenem zabudowanym można... 07.11.08, 00:42 wyprzedzić pojazd uprzywilejowany... . Odpowiedz Link Zgłoś
century211 Kurski jest nalogowym / notorycznym przestepca! 07.11.08, 00:59 On popelnia przekroczenia, przestepstwa, klamie, etc. w imie budowania panstwa prawa i sprawiedliwosci. Oni wlasnie tacy sa. Cel uswieca srodki dla tego typa. Przychodzi jednak czas, ze facet zaplaci za wszystkie swoje niecne czyny. Mam nadzieje, ze tym razem nawet Kaczor go nie osloni swoim kaczym skrzydelkiem. Smiec! tyle mozna o nim powiedziec od pewnego czasu. Od kiedy? Od tego momentu gdy postawil sie ponad prawem, obok prawa, od kiedy zyje poza prawem... Kurski...jestes zero! Odpowiedz Link Zgłoś
pinocchio W USA złożyłby mandat, jego partia by go zmusila 07.11.08, 01:02 Jest jakiś kres bezczelnosci i hipokryzji. Traktowanie mandatu posła do łamania przepisów. Uwazam ze powinien złożyć mantad posla Odpowiedz Link Zgłoś
liberty76 Kurski = Rubber Duck 07.11.08, 01:08 Może fantazja posła Kurskiego poniosła? Słyszałem ze Kurski i koledzy z PiSu są wielkimi fanami amerykańskiego reżysera Sama Peckinpaha, Kurskiemu podobno szczególnie imponuje Chris Kristofferson jako "Rubber Duck" w filmie "Konwój", z nieoficjalnych źródeł wiem że kilku ludzi PiSu podziela tą pasje , poseł Gosiewski identyfikuje się z postacią "Pig Pen" (Świński Ryj), J. Kaczmarek to "Spider Mike" (Pajęczynowy Jasiek) wsadzony za kratki przez Ziobre "Texas Sheriff" . Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: Kurski = Rubber Duck 07.11.08, 16:20 liberty76 napisał: > Może fantazja posła Kurskiego poniosła? > Słyszałem ze Kurski i koledzy z PiSu są wielkimi fanami amerykańskiego reżysera > Sama Peckinpaha, Kurskiemu podobno szczególnie imponuje Chris Kristofferson ja > ko "Rubber Duck" w filmie "Konwój", z nieoficjalnych źródeł wiem że kilku ludzi > PiSu podziela tą pasje , poseł Gosiewski identyfikuje się z postacią "Pig Pen" > (Świński Ryj), J. Kaczmarek to "Spider Mike" (Pajęczynowy Jasiek) wsadzony za > kratki przez Ziobre "Texas Sheriff" . "Posel" Kurski jest nie "rubber duck" ale "lame duck" www.merriam-webster.com/dictionary/lame+duck Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Poseł Kurski to chlop z fantazja ale tu przesadzil 07.11.08, 01:30 Nie wolno jezdzic jak wariat, panie Kurski. Na to nie ma usprawiedliwienia. Powinien Pan sie uderzyc w piersi, przyrzec poprawe, i w ramach zadoscuczynienia dokonac wplaty na jakis fundusz zwiazany z bezpieczenstwem drogowym. Bo inaczej daje Pan wymowke innym piratom drogowym. Odpowiedz Link Zgłoś