wbka1 Ciekawe co na to " malpa w czerwonym " 07.11.08, 12:06 cicho!!!!!!!!!!! bo filmuja. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Dostali od Jarka rozkaz ...niszczyć Tuska.... 07.11.08, 12:09 ...jedynie brak szczegółowych instrukcji w jakich okolicznościach można to robić świadczy o bezmózgowiu ludzi z PiSu..... Inteligencja jest "rzeczą" nabytą a CHAMEM zostaje się obcując z CHAMAMI..... _______________________ Tak to jest na tym świecie....już SENEKA wiedział o tym co PiSuarom nawet na myśl nie przyjdzie..... ..."człowiek,który współżyje z ludźmi łagodnym,nie tylko za ich wzorem staje się lepszy,lecz nie znajdując okazji do gniewu,nie rozwija tej swojej słabości.Musi więc unikać tych wszystkich,o których wie ,że będą go pobudzać do gniewu....." Odpowiedz Link Zgłoś
rorio2 Kaczyński: Jak można nazywać reprezentanta prez... 07.11.08, 12:09 Chama można nazwać chamem. Nie ważne przedstawicielem kogo jest. Na miejscu prezydenta zastanowiłbym się jakimi ludźmi się otaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Jak rozumiem, A. Duda dał nam próbkę 07.11.08, 12:11 tej kindersztuby, jaką reprezentuje prezydent, o istnieniu której przekonała się wcześniej m.in. M. Olejnik. Oczywiście chciał tym, co powiedział, obrazić - kosztem ciąży A. Chłoń-Domińczak - przede wszystkim D. Tuska i niewprost nazwał go chamem, prostakiem itd. Trudno się dziwić, że oburzeni jego skandalicznym zachowaniem posłowie wprost nazwali go chamem, prostakiem itd., choć lepiej by, było, żeby ugryźli się w język. Ale w zaistniałej sytuacji łatwo powiedzieć, trudniej wykonać... Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 PO się babą w ciazy zasłania 07.11.08, 12:18 to sa dupki, może myśleli, że będzie dobrze dla PR jak urodzi przy mównicy, co za show, mieliby medialny spokój i wczasy zapewnione na następne 2 lata, Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: PO się babą w ciazy zasłania 07.11.08, 12:21 PO nie ma szacunku nawet dla kobiet w zaawansowanej ciąży... WSTYD! -- PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: PO się babą w ciazy zasłania 07.11.08, 12:40 paralela1 napisała: > to sa dupki, może myśleli, że będzie dobrze dla PR jak urodzi przy mównicy, co > za show, mieliby medialny spokój i wczasy zapewnione na następne 2 lata, A teraz przeczytaj spokojnie to, co napisałaś i zastanów się nad każdym słowem.Podpowiem - myślałam, że rynsztokowy sposób myślenia jest immanentną cechą mężczyzn-wyznawców pisu. A tutaj - proszę! Jakie zaskoczenie! I jaka osobista gracja i kultura słowa! Widocznie jesteś "kobietą-inaczej". Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Kaczyński: Jak można nazywać reprezentanta prez... 07.11.08, 12:18 Minister prezydencki nie powinien się zajmować miejscem dla ciężarnej pani minister . Ale skoro się tym zajął , nic złego , to niestosowne są wypowiedzi pana Niesiołowskiego - bardzo negatywna postać i drugiego posła o równie negatywnej ocenie Palikota . Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend krotki postulat 07.11.08, 12:19 odebrac NIE NALEŻNĄ ochronę Jarosławowi Kaczyńskemu Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: krotki postulat 07.11.08, 12:20 wyślij babe w ciaży na front, a ty jedz na wczasy Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!!!!!!!!!!! 07.11.08, 12:20 ..CAŁY SKŁAD OSOBOWY KANCELARII PREZYDENTA CECHUJE CHAMSTWO I WYJĄTKOWA INDOLENCJA. ŁĄCZNIE Z PIERWSZYM BUFONEM RP... Odpowiedz Link Zgłoś
bagienne_dno prezwrwatywa1 to UBeckii bolszewik z PiS 07.11.08, 12:27 siedzący ze strachu we Francji, śmierdzącym tchórzem podszyty Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: prezwrwatywa1 to UBeckii bolszewik z PiS 07.11.08, 12:43 bagienne_dno napisała: > siedzący ze strachu we Francji, śmierdzącym tchórzem podszyty Nie denerwuj się, proszę. To zwykły, zgorzkniały troll, prowokujący pod kilkoma nickami. Jakaś pandora-online, presentation1...Szkoda naszego zdrowia na takie indywidua. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide POslowie PO pokazali swa prawdziwa twarz 07.11.08, 12:33 Ich slownictwo pokazuje jacy to przedstawiciele narodu. Jesli juz to przedstawiciele kryminalistow. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 [...] 07.11.08, 12:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..PO to tasiemiec i...... 07.11.08, 12:42 pasozyt w Polsce.I tak nalezy ich traktowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek-1 Kaczyński: Jak można nazywać reprezentanta prez... 07.11.08, 12:46 Ja odnoszę wrażenie , że posłowie pis-u są na sali nie po to by zrobić coś dla Polski lecz po to by prowokować burdy. Sami prowokują bez przerwy na każdym kroku a później upominają się o przeprosiny czy tacy ludzie powinni nas reprezentować. Przecież to nie są dzieci tylko dorośli ludzie a zachowują się jak przedszkolaki. Kiedyś byłem dumny, że jestem Polakiem a teraz mi jest wstyd, że nim jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Słoma z butów jak należy wnioskować 07.11.08, 12:47 z Twojej wypowiedzi, to właśnie Tobie zastępuje skarpetki. Zali nie rozumiem jeszcze jednej sprawy. O czym by nie dyskutowali ty tylko o jednym.... Masz jakąś obsesję na punkcie sexy analnego...? Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz A stylistycznie i gramatycznie to jak to będzie? 07.11.08, 12:50 drżysz czy tak piszesz po polsku bo nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A stylistycznie i gramatycznie to jak to będz 07.11.08, 12:57 .... że nic nie rozumiesz - to zrozumiałe.....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Masz rację, to zdecydowanie sympatyczniejsze 07.11.08, 13:24 stworzenie niż, Ty mój przyjacielu...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Proponuje pudla, w sam raz na parade z Biedroniem 07.11.08, 13:32 twoim kolegą agnostykiem Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proponuje pudla, w sam raz na parade z Biedro 07.11.08, 13:55 On nie jest moim kolegą. Zasadniczo nie znam nikogo z tych środowisk, ale ty się, jak widać biegle w temacie poruszasz, znasz nazwiska, zwyczaje, wiesz co pasuje na paradę, co nie...?!?!?!? No i ten upór z jakim wracasz w rozmowie do tego tematu, zastanawiające.... niezmiernie zastanawiające.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Do tw_wielgusa 07.11.08, 14:07 Myślę, że szkoda zdrowia na polemiki z ludzmi, których jedynymi argumentami są wiadra słownych pomyj. Co prawda, okazują swoją pustkę by nie powiedzieć - nicość, ale o tym i tak wszyscy wiemy. To są kompleksy, bicie w domu, nieudane dzieciństwo,kłopoty z seksem... I genetyczny brak kultury. Zatem szkoda naszej adrenaliny na takie "zjawiska". Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Do tw_wielgusa 07.11.08, 14:15 Nutka.To Ty rzucasz pomyje.Od urodzenia(W PRL) do smierci w PO(podobna formacja). Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Do tw_wielgusa 07.11.08, 14:26 Nie wcinaj się, prese... to nie jest dyskusja na Twoim poziomie pojmowania metafor... Możesz zabłądzić w labiryncie aluzji i innych domen pojęciowych. Słowem.... spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Do tw_wielgusa 07.11.08, 14:23 Szanowna Nutko, Wiem, że przypomina to po orkę na ugorze, ale kontynuuję tą organiczną pracę w nadziei i katechetycznej trosce o umysł tego młodego bezbronnego człowieka. Umysł skażony złymi wpływami i ideami, których znaczenia nie jest w stanie pojąć, a jedynie chwyta ich PRowskie tezy tak sprytnie podsuwane przez bezczelnych pisowskich spin doktorów. Dziękuję za dobre słowo, nie ustanę jednak w wysiłkach aby te zagubione duszyczki wyprowadzić na prostą drogą. Nie wiem czy zwróciłaś uwagę ale europaciorkowiec ma wyraźnie problemy z określeniem swojej tożsamości seksualnej. Bez naszego wsparcia może stoczyć się na manowce. Wyobrażasz sobie to poniżenie jakie go może spotkać, gdy będzie tańczył przy rurze w gejowskich klubach.....:))))) Co do "adrenaliny" to jej poziom jest jak najbardziej w normie. Podwyższony mam jedynie poziom endorfiny wywołany dobrym humorem w jaki wprawia mnie obnażanie wspomnianej przez Ciebie nicości....:P Pozdrawiam. jaki zawsze wywołują we mnie szamo stwierdzam u siebie występowanie jedynie Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Re: Do tw_wielgusa 07.11.08, 15:50 "jaki zawsze wywołują we mnie szamo stwierdzam u siebie występowanie jedynie" co to za bełkot w twojej głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Do tw_wielgusa 07.11.08, 16:12 Ta cześć wypowiedzi była skierowana specjalnie do Ciebie. I jak widać zaaportowałeś prawidłowo. Teraz potrenujemy "siad" i "waruj"... Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: Proponuje pudla, w sam raz na parade z Biedro 07.11.08, 14:23 Zakładam, że idiotą jesteś ty. Czy tak? Nie wycieraj sobie paszczy Lemem, bo do paznokci u nóg mu nie dorastasz. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proponuje pudla, w sam raz na parade z Biedro 07.11.08, 14:29 Ależ on sobie nie wyciera paszczy... On z dumą stwierdza, że jest jednym z tych, na których uwagę zwrócił wielki filozof w chwili, gdy zasiadł do internetu....;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Kaczyński: Jak można nazywać reprezentanta prez... 07.11.08, 12:50 Katyllina z uporem maniaka dodawał zdanie, że Kartagina powinna być zburzona. Ja nie mam takich aspiracji, ale powtarzam - dość już mam tego "prezydęta" Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo Re: Kaczyński: Jak można nazywać reprezentanta pr 07.11.08, 12:58 aleksandra991 napisała: > Katyllina z uporem maniaka dodawał zdanie, że Kartagina powinna być > zburzona. Ja nie mam takich aspiracji, ale powtarzam - dość już mam > tego "prezydęta" to się powieś, będzie jednej "inteligentnej inaczej" mniej Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Sejm: prezydencki minister wywołał awanturę o m.. 07.11.08, 13:01 słucha łem wczoraj relacji zx posiedzenia komisji sejmowej w sprawie Krzysztofa Olewnika .to co wczoraj tam powiedział poseł POdyskwalifikuje go jako człowieka posła ojca .ale już zadne polskojęzyczne media nie wspomniały o tym . dzien wczesniej słuchałem reportazu na żywo z Rypina gdzie burmistrz z PO wynalazł sposób na usunięcie bezprawne radnych jego wypowiedzi były dla mnie szokujące .widać jaki to burak który dla kasiory dla siebie zrobi wszystko PO to buraki Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <--------------------- 07.11.08, 13:05 Ich triki logiczno-socjotechniczne są niesamowite: 3 posłów powiedziało czwartemu że jest prostakiem i kimś tam jeszcze zatem CAŁY SEJM ma przeprosić PANA PREZYDENTA. Popieram! Ale zaraz potem wszyscy, którzy głosowali na PiS mają przeprosić MNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chma wysłał chama 07.11.08, 13:05 to że jeden cham został przez przypadek wybrany prezydntem nie spowodowało że nagle chamem byc przestał, swiadczy o tym otoczenie jakim sie otacza Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus A kogo miał wysłać.... 07.11.08, 13:10 Wysłał osobę kompatybilną (trudne słowo dla moherów) z głową państwa. Poza tym innych tam nie zatrudniają. Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Chyba nowy zwrot w slowniku politycznym 07.11.08, 13:10 Po skrocie myslowym nalezy dodac do slownika zwrot "przekroczenie misji". Cale PiS jest przekroczeniem misji... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: czy komorow wyjaśnił już sprawę 07.11.08, 13:20 tak, rośnie na niej zielona trawa, jak tego nie rozumiesz, to może czas się cofnąć, tylko gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 aaaaaaaaaaaa 07.11.08, 13:22 siedlisko? i tu jest piesek pogrzebany? czy stoi już tam jakaś zabudowa zbliżona swoim charakterem do zabudowy dworskiej? slimak.onet.pl/_m/TVN/tvn/komorowski1.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: aaaaaaaaaaaa 07.11.08, 13:25 nie wiem, to ty jesteś od węszenia, więc szukaj ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: aaaaaaaaaaaa 07.11.08, 13:41 cillian1 napisał: > nie wiem, to ty jesteś od węszenia, więc szukaj ;) > > :) węszenie? miał obowiązek wycenić, nie wycenił: slimak.onet.pl/_m/TVN/tvn/komorowski1.pdf (to ostatnie oświadczenie) ale czego się spodziewać...... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: aaaaaaaaaaaa 07.11.08, 13:45 no i dobrze, że go przyłapali, jeśli w ogóle. Nie bronię go, wręcz przeciwnie. Jeśli winny, udupić i koniec, tak samo jak Kurskiego (temu drugiemu mandat 3000 i 15 pkt. karnych). Nie ma świętych krów!!! Mam nadzieję, że dostanie za swoje tzn. obydwaj dostaną;) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: aaaaaaaaaaaa 07.11.08, 13:48 Mandatu nie daje sie ze wzgledow na polityke.Latwo przeliczyc ile dostanie.I to wszystko.On nikogo nie zabil, zlamal przepisy ruchu drogowego, ktore kazdego dnia lamia dziesiatki tysiecy Polakow.I tych z PiS czy PO.Chyba ze z PO nie lamia. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: aaaaaaaaaaaa 07.11.08, 13:59 no właśnie o to mi chodziło. Nigdy nie będzie dobrze w polskiej polityce, bo swojego zawsze się obroni!!! Co i ty czynisz: > wszystko.On nikogo nie zabil, zlamal przepisy ruchu drogowego, ktore > kazdego dnia lamia dziesiatki tysiecy Polakow. z zawziętością. Zamiast napisać, że tak, zawalił, pozwolił sobie na coś, na co nie powinien! Nie wiem, jak inaczej to ująć. Przypominasz mi matkę jakiegoś smarkacza. Widziałem to w TV. Gnojek, chyba 14l. kradł itp. A ona go zawzięcie broniła!!! Nic się nie zmieni, jak nie będziemy się odwracać od fałszywych wzorców! Taka Polaka mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: aaaaaaaaaaaa 07.11.08, 14:03 Zaplaci.Sluchalem z nim wywiad.W czym problem?Prawo bedzie egzekwowane. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: aaaaaaaaaaaa 07.11.08, 14:33 presentation1 napisał: > Mandatu nie daje sie ze wzgledow na polityke.Latwo przeliczyc ile dostanie.I to > wszystko.On nikogo nie zabil, zlamal przepisy ruchu drogowego, ktore kazdego d > nia lamia dziesiatki tysiecy Polakow.I tych z PiS czy PO.Chyba ze z PO nie lami > a. Masz rację, tylko że tu jeszcze raz ujawniła się jego bezczelność i głupota. Wystarczyło posłuchać jego wyjaśnień. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: aaaaaaaaaaaa 07.11.08, 14:15 cillian1 napisał: > no i dobrze, że go przyłapali, jeśli w ogóle. Nie bronię go, wręcz przeciwnie. > Jeśli winny, udupić i koniec, tak samo jak Kurskiego (temu drugiemu mandat 3000 > i 15 pkt. karnych). Nie ma świętych krów!!! Mam nadzieję, że dostanie za swoje > tzn. obydwaj dostaną;) jestem pewien, że nie dostaną. bo to tak naprawdę, żadne przewinienia. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: aaaaaaaaaaaa 07.11.08, 14:28 no mam nadzieję, że coś będzie na rzeczy, bo jak nie to jeszcze kaczyńscy wsiądą za kierownicę, a wtedy to... no nawet nie umiem sobie tego wyobrazić :D Masakra to mało powiedziane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rosi26 mozna bo jest chamem 07.11.08, 13:19 a jaki Pan taki kram,w iec chyba nie musze mowic skad sie minister prezydencki nauczyl chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Premier już zwiał wypoczywać :) 07.11.08, 13:23 A kobita w ciąży musi dla niego pracować. Coś w tym jest hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Kaczyński: Jak można nazywać reprezentanta prez... 07.11.08, 13:35 BURAKI CHAMY PROSTAKI PALIGLUPY i NIEDOROZWOJE z PO ,typu KOmorowski Paliknur z Lublina Niesiolowski o mozdzku komara i insekta moga wyzyzwac inych. PRzypominam ze podobne okreslenia nie obrazaja nikogo wg orzeczenia sadu IIIRp. Wiec mozna lzyc i ublizac sobie nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Kaczyński: Jak można nazywać reprezentanta pr 07.11.08, 13:37 Co właśnie uczyniłeś:) jesteś gorszy od nich, bo o oni przynajmniej w twarz, a ty w necie, pod przykrywką niby anonimowości. :D Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kaczyński: Jak można nazywać reprezentanta pr 07.11.08, 13:58 Na tym polega legendarna odwaga obrońców IV RP. I jeszcze ta niezwykła szybkość zmiany nicka, dające złudne poczucie anonimowości. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: Kaczyński: Jak można nazywać reprezentanta pr 07.11.08, 17:53 goj68 napisała: > BURAKI CHAMY PROSTAKI PALIGLUPY i NIEDOROZWOJE z PO ,typu KOmorowski Paliknur > z Lublina Niesiolowski o mozdzku komara i insekta moga wyzyzwac inych. > PRzypominam ze podobne okreslenia nie obrazaja nikogo wg orzeczenia sadu > IIIRp. Wiec mozna lzyc i ublizac sobie nawzajem Obawiam się, że niezbyt dokładnie zapoznałeś się z wyrokiem sądu. I już wylewasz gejzer jadu. Żal mi ciebie, takie pokłady nienawiści chyba muszą przeszkadzac w życiu. Ulżyj sobie, bluzgnij, kopnij staruszkę, powieś kota (tylko nie Alika!) a nas nazwij bandą kogo tam chcesz. Od razu lepiej, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ceoll Sejm: prezydencki minister wywołał awanturę o m.. 07.11.08, 13:57 Dobrali się: duda PaliKot i ten cały niesiołowski...Same tuzy. Jedyne co potrafią to bluzgać, obrażać....I zabierać ludziom pracy szanse na przyszłość. Niech powiedząi, ile odlozyli ze swoich poborów na przyszłe skladki emerytalne, ile miesięcznie odprowadzają do ZUS-u? I le ze swoich zarobków odprowadzaja sędziowie, prokuratorzy, policjanci, wojskowi? Kto na ich wcześniejsze emerytury odkłada....? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 A o co chodzi? 07.11.08, 13:59 Przeczytałem ten artykuł i nie wiem kompletnie o co tam poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: A o co chodzi? 07.11.08, 14:15 placebo99 napisał: > Przeczytałem ten artykuł i nie wiem kompletnie o co tam poszło. > Nie wystarczy przeczytać, trzeba było zobaczyć i posłuchać. Niestety, ten wybryk miał miejsce po północy. Można było go zobaczyć w transmisji na żywo TV3 (albo TVN24 - nie pamiętam)z sali Sejmowej. Odpowiedz Link Zgłoś