servicio 11.11.08, 16:45 Histeria politycznej poprawności. Nic innego, tylko czysta histeria. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszz "Washington Post" pisze o pośle Górskim 11.11.08, 16:47 DOŚĆ PIS-u i dość niekończącego się wstydu Polaków za tę formację!!! Miło mi złożyć ten pierwszy komentarz w imieniu milionów Polaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
rekin.finansjery Re: "Washington Post" pisze o pośle Górskim 11.11.08, 16:53 Wstyd, wstyd, wez facet juz przestan, przesadzasz, co ty sie tak wstydzisz, typowy zakompleksiony Polak, wstydzilby sie tylko bidak. Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnymaciek Obama nienawidzi żydów i to bardzo dobrze !!! 11.11.08, 17:37 Obama nienawidzi Izraele i żydów, tak jak większość Murzynów jest wielkim antysemitom. Wszyscy Murzyni, których znam nienawidzą żydów... Głupi Michnik jeszcze sobie z tego nie zdał sprawy. Buhahahaha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Obama nienawidzi żydów i to bardzo dobrze !!! 11.11.08, 19:07 mysle, że o tym gorski koniecznie powinien również powiedzieć w kolejnym publicznym wystąpieniu! więcej gorskiego w mediach, więcej kurdupla w głupawych teleturniejach obok wisniewskiego dody i innej szmiry, więcej kompromitacji w wykonaniu pisuaru, więcej szcześcia dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great PO - to jest szmira szmiry !!! 11.11.08, 21:18 PO - to jest szmira szmiry !!! kraq napisał: > mysle, że o tym gorski koniecznie powinien również powiedzieć w > kolejnym publicznym wystąpieniu! więcej gorskiego w mediach, więcej > kurdupla w głupawych teleturniejach obok wisniewskiego dody i innej > szmiry, więcej kompromitacji w wykonaniu pisuaru, więcej szcześcia > dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
expert_spod_mostu_kierbedzia po mojemu Górski właśnie załatwił Lechowi fotel 11.11.08, 21:28 emeryta .. w wyborach prezydenckich Biały Dom poprze premiera Tuska .. Odpowiedz Link Zgłoś
norman_bates cenzura logicznego myślenia na GW 11.11.08, 22:09 Czy moja wypowiedź została usunięta dlatego, że napisałem iż Obana jest Afroamerykaninem -ba! nawet napisałem, że nie napiszę że jest "czarny" bo mnie zaraz oskarżą o rasizm? Zapytam jeszcze raz - czy Barak Obama zwolniony jest z krytyki tylko dlatego że jest Afroamerykaninem? Czy George Bush zwolniony jest z krytyki tylko dlatego, że jest rasy białej? Czy Kim Dzong Il zwolniony jest z krytyki bo należy do rasy żółtej? Czy jak powiem, że rewolucja Mao zakończyła wielką -podejrzewam, że większą niż europejską- cywilizację człowiek żółtego, to jestem rasistą? Z Górskim można się zgadzać albo nie ale posądzanie go o rasizm to absurd. Nie dajcie sobie wciskać kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
norman_bates [...] 11.11.08, 21:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kas.ia Re: Obama nienawidzi żydów i to bardzo dobrze !!! 11.11.08, 19:07 on jest antysemitom a ty jestes kosmitom. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Barak Obama - pierwszy i ostatni czarny prezydent! 11.11.08, 21:20 Barak Obama - pierwszy i ostatni czarny prezydent! kas.ia napisała: > on jest antysemitom a ty jestes kosmitom. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_endecje Re: Obama nienawidzi żydów i to bardzo dobrze !!! 11.11.08, 19:13 Pewnie, ze nienawidzi...Dlatego polowa jego administracji to beda ludzie pochodzenia zydowskiego z Rahmem Emanuellem jako jego szefem sztabu na czele...Ty facet nie rozumiesz, ze slowo nienawisc jest w ogole obca Obamie. Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnymaciek Re: Obama nienawidzi żydów i to bardzo dobrze !!! 11.11.08, 19:27 jasne, ty w swojej koziej wólce wiesz lepiej, a ja w Bostonie wiem mniej o prezydencie USA, tak pacanie... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Obama nienawidzi żydów i to bardzo dobrze !!! 11.11.08, 19:47 Jak jestes taki sprytny to zauwaz jak sprytnie wywindowali twoj komentarz na sama gore :)! Dajesz pole do napasci antypolakom . Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great To pojedź gdzieś gdzie jest mniej gejów-ha, ha!!! 11.11.08, 21:22 To pojedź gdzieś gdzie jest mniej gejów-ha, ha!!! sprytnymaciek napisał: > jasne, ty w swojej koziej wólce wiesz lepiej, a ja w Bostonie wiem mniej o > prezydencie USA, tak pacanie... Odpowiedz Link Zgłoś
aliceo Re: Obama nienawidzi żydów i to bardzo dobrze !!! 11.11.08, 22:08 A ty nie z koziej wolki przyleciales do Bostonu?Chyba nie bo tam maja wiecej kultury....czy nie mozna rozmawiac nie obrazajac nikogo i siebie nazwajem? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Obama kocha jak Tusk! Może się sobą zajmną ??? 11.11.08, 21:21 Obama kocha jak Tusk! Może się sobą zajmną ??? pies_na_endecje napisał: > Pewnie, ze nienawidzi...Dlatego polowa jego administracji to beda > ludzie pochodzenia zydowskiego z Rahmem Emanuellem jako jego szefem > sztabu na czele...Ty facet nie rozumiesz, ze slowo nienawisc jest w > ogole obca Obamie. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Obama nienawidzi żydów i to bardzo dobrze !!! 11.11.08, 20:15 już, już miałem ci coś napisać ale, na szczęście, odpuszczam, zyj sobie i karm się swoją nienawiścią wielki znawco amerykańskiej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: Obama nienawidzi żydów i to bardzo dobrze !!! 11.11.08, 20:34 sprytnymaciek napisał: > Obama nienawidzi Izraele i żydów, tak jak większość Murzynów jest wielkim > antysemitom. Wszyscy Murzyni, których znam nienawidzą żydów... > Głupi Michnik jeszcze sobie z tego nie zdał sprawy. > Buhahahaha !!! Nie jesteś sprytny Maciek ! Narobiłes mnóstwo błędów w tym krótkim tekscie. Nie Izraele lecz Izraela. Nie antysemitom lecz w tym kontekscie antysemitą. Jeśli piszesz murzyni jako o nacji, to pisz z małej litery tak jak napisałeś "żydów". Nie wierzę że znasz osobiście jakiegokolwiek murzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Miejsce małpy jest na drzewie, a Żyda... ??? 11.11.08, 21:17 Miejsce małpy jest na drzewie, a Żyda... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aliceo Re: Miejsce małpy jest na drzewie, a Żyda... ??? 11.11.08, 22:37 mike-great napisał: > Miejsce małpy jest na drzewie, a Żyda... ??? "great"???you are NOTHING...szkoda mi ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
6.henryh Re: Obama nienawidzi żydów i to bardzo dobrze !!! 11.11.08, 21:18 Ja osobiscie znam czarnoskorych jewish, wiec nie rozumiem, skad te insynuacje. a Obama bedzie prezydentem wszystkich amerykanskich obywateli. sprytnymaciek napisał: > Obama nienawidzi Izraele i żydów, tak jak większość Murzynów jest wielkim > antysemitom. Wszyscy Murzyni, których znam nienawidzą żydów... > Głupi Michnik jeszcze sobie z tego nie zdał sprawy. > Buhahahaha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Obama nienawidzi żydów i to bardzo dobrze !!! 11.11.08, 21:31 "jest antysemotom" powiadasz... Może naucz się najpierw ortografii na poziomie 1 klasy podstawówki, a potem pisz, będzie lepszy efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
spawkalendarz Re: "Washington Post" pisze o pośle Górskim 11.11.08, 16:56 A ile milionów na Ciebie głosowało. Bo zdaje mi się że milionu głosowały na PIS, PO, Kaczyńskiego i Tuzka pszz napisał: > DOŚĆ PIS-u i dość niekończącego się wstydu Polaków za tę formację!!! Miło mi zł > ożyć ten pierwszy komentarz w imieniu milionów Polaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
spawkalendarz a ile minionów na ciebie głospowało 11.11.08, 16:58 Miliony to głosowały na Platformę, PIS, Kaczyńskiego i Tuzka i im dały prawo do reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
indimenticabile Re: a ile minionów na ciebie głospowało 11.11.08, 21:24 Na Pladforme, na PIZ i na Kadzynskiego spawkalendarz napisał: > Miliony to głosowały na Platformę, PIS, Kaczyńskiego i Tuzka i im > dały prawo do reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
wtc2004 Re: "Washington Post" pisze o pośle Górskim 11.11.08, 17:01 pszz napisał: >> DOŚĆ PIS-u i dość niekończącego się wstydu Polaków za tę formację!!! Miło mi złożyć ten pierwszy komentarz w imieniu milionów Polaków :) Pocaluj mnie, jednego Palaka, w dupe milion razy. Ja nie bede sie wstydzil za cudze wypowiedzi. Kazdy jest odpowidzialny za wlasne czyny. Precz z POprawnoscia polityczna!! Kto dal ci prawo wypowiadac sie w moim imieniu, POpaprancu?! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Czy czasami Washington Post to nie zydowski kapita 11.11.08, 17:19 Czy czasami Washington Post to nie jest zydowski kapital i czy nie jest powiazany z polakozercami ze srodowiska nowojorskich roszczeniowcow sponsorujacych klamstwa o bajki Grossa o Jedwabnem? To by wiele tluamczylo. A poza tym zawsze rzekome "rewelacje" na zachodzie sa inspirowane przez rodzimych zdrajcow i targowiczan, dla ktorych patriotyczna prawica niepodleglosciowo-antykomunistyczno-antyokraglostolowa, a juz zwlaszcza monarchistyczno-konserwatywna, jest sola w oku. I czas tych rodzimych zdrajcow i kapusi wreszcie napietnowac i rozliczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
patriota21wieku junkier, idz sie wyspac bo bredzisz! 11.11.08, 17:40 Ty wszedzie widzisz zydowskie spiski. A co do Jedwabnego, to wcale nie jest to nieprawdopodobne ze Polacy nie sa czesciowo winni! Moja babcia kiedy zyla opowiadala mi jak w jej miasteczku Polacy denuncjowali Niemcom ukrywajacych sie Zaydow, tylko po to zeby zagarac ich majatek. A kiedy ja sie wychowywalem, pogarda dla Zydow (czy murzynow albo homoseksualistow) byla nagminna, na szczescie z tego wyroslem. A co do pietnowania, to dziekuje bardzo za pietnowanie przez narodowych socjalistow takich jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Czy czasami Washington Post to nie zydowski kapita 11.11.08, 17:44 Nie wybielaj Zydow, ktorzy na kresach masowo dopuszczali sie po wkroczeniu Armii Czerwonej z 1939 r. zdrady i denuncjowania Polakow do zbrodniczej NKWD. Sa na to twarde dowody w postaci meldunkow do rzadu emigracyjnego. Co do socjalizmu - narodowego czy socjaldemokratycznego - ten zarzut sam sobie postaw, buhaha! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok junkier, jak górski, najadł sie szaleju 11.11.08, 20:26 to przeciez podobna hołota, jak górski i ty "dżankie", rozłożyła ten kraj i doprowadziła do rozbiorów 200 lat temu. A teraz jakis półgówek wstaje i opowiada w sejmie dyrdymały i to o kim? O prezydencie kraju, który jest gwarantem naszej wolności. Junkier! Wy z patriotyzmem macie tyle wspólnego, co ja z podróżami na Marsa. I to wasze paranoiczne pomysły należałoby rozliczyc i rozpirzyc was na cztery wiatry. Prawica antyokrągłostołowa - wiekszego idiotyzmu nie słyszałem. Jestescie przeciw POLSCE i reprezentujecie interesy moskwy! JAKIEJ WYSOKOSCI STYPENDIUM PLACI CI AMBASADA FEDERACJI ROSYJSKIEJ???? Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a piszą o Benito Berlusconim 11.11.08, 17:53 w amerykańskich gazetkach czy się boją włoskiej diaspory Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski Re: Czy czasami Washington Post to nie zydowski k 11.11.08, 22:22 junkier napisał: > Czy czasami Washington Post to nie jest zydowski kapital i czy nie > jest powiazany z polakozercami ze srodowiska nowojorskich > roszczeniowcow sponsorujacych klamstwa o bajki Grossa o Jedwabnem? > ... > A poza tym zawsze rzekome "rewelacje" na zachodzie sa inspirowane > przez rodzimych zdrajcow i targowiczan, Drogi junkier! Na Twoje pytanie odpowiadamy zarowno "tak" jak i "nie". Prawda jest, ze Washington Post to nasz kapital - dodajmy - dochodowy kapital. Z drugiej zas strony, my nie zajmujemy sie sponsorowaniem klamstw. My zajmujemy sie - jak to mowi nasz ksiegowy - zbieraniem owocow tych klamstw. Jesli chodzi o zdrajcow, to jestesmy zainteresowani i prosimy o blizsze dane. Zawsze Twoj kongreszydowski Odpowiedz Link Zgłoś
cat_1 brawo Górski ! 11.11.08, 20:31 chcemy więcej Górskiego , więcej Kurskiego ... tak tak pisowskie barany ! już niebawem wasza partia kanapową się stanie buuuuuuHAHAHAHAHAH ! Odpowiedz Link Zgłoś
aliceo Re: "Washington Post" pisze o pośle Górskim 11.11.08, 22:23 Ty sie wstydzisz wsrod swoich ja sie wstydze za swoich tu gdzie mieszkam w Kanadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c "Washington Post" pisze o pośle Górskim 11.11.08, 16:50 Panie były premierze Kaczyński,pański ruch czekamy,pan odpowiada za swoich ludzi.Dlaczego musimy sie zawsze za was wstydzić? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice "Washington Post" pisze o pośle Górskim 11.11.08, 16:51 Gdyby nie rasistowskie poglądy posła,to dalej byłby anonomowym,nikomu nieznanym posłem z pisu... Odpowiedz Link Zgłoś
mech-k "Washington Post" pisze o pośle Górskim 11.11.08, 16:53 Po raz kolejny "politycy" PiS udowodnili... Udowadniaja od zawsze, że są rasistami, ksenofobami, żyją nienawiścią i nie szanują nikogo poza sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Poseł Górski 11.11.08, 16:53 Poseł Górski - nowy wzór Polaka ciemniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
rekin.finansjery Re: Poseł Górski 11.11.08, 16:59 Zgadzam sie, ale w swojej masie nie pobije Polakow Otumanionych - to jest dopiero problem, a nie slowa jakiego pajaca, ktorych i tak nikt nie bierze na serio. Zreszta nie oszukujmy sie, Polska to kraj rasistowski i antysemicki, niejeden Polak Otumaniony "zartowal" ze bialy dom maja przemalowac na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
zawojaaa "Washington Post" pisze o pośle Górskim 11.11.08, 16:57 przeciez widac ze twarz kretyna. Cala partia to w calosci partyjka nawiedzonych zyciowych nieudacznikow. Precz z PISuarem Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Tylko że obecną cywilizację zbudował biały człowie 11.11.08, 17:01 k. A czarni z tych zdobyczy tylko korzystają. Ilu jest czarnych noblistów? A sam Obama jest pół biały, gdyby był 100% czarny siedziałby na obskurnych przedmieściach jakiegoś amerykańskiego miasta lub w więzieniu stanowym. Odpowiedz Link Zgłoś
nfplakto Re: Tylko że obecną cywilizację zbudował biały cz 11.11.08, 18:10 > Ilu jest czarnych noblistów? A ilu Polakow (poza noblem za literatura i pokojowym)? Curie sie nie liczy, wiekszosc zycia spedzila we Francji. Jak widzisz, jako Polak nalezysz do gorszej ra.sy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_endecje Re: Tylko że obecną cywilizację zbudował biały cz 11.11.08, 19:17 Ty nie rozumiesz, ze obecna cywilizacja zostala zbudowana, tak, przez bialych ludzi, ale na krzywdzie pozostalych. Inkwizycja, Kolonializm, niewolnictwo, wyzysk...Zastanawiasz sie dlaczego nie ma czarnych noblistow? Nawet jak by napisali lub stworzyli cos wartego uwagi, to nie zauwazono by tego. A napisali i stworzyli cala mase rzeczy. Chociazby pierwszy kalendarz. Nagroda Nobla byla wymyslona przez i dla bialych ludzi...no ale to sie teraz tez zmieni. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
6.henryh Re: Tylko że obecną cywilizację zbudował biały cz 12.11.08, 01:48 Przepraszam, a z jakiej dziedziny Ty dostales Nobla, bialy czlowieku? Ze tez tacy ignoranci jeszcze sie rodza. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
stamp Re: "Washington Post" pisze o pośle Górskim 11.11.08, 17:02 Poglądy można mieć różne, mądrzejsze lub głupsze, ale poglądy pana Górskiego to czysta gnojówka. Co najgorsze, wielu Polaków się z nimi utożsamia. Może na pierwszy rzut oka nie widać związku, ale właśnie dlatego nie mamy autostrad, państwa prawa, bogatych i szczęśliwych obywateli. Nie mamy, bo mentalnie jesteśmy w wiekach średnich. Jeszcze przez całe tysiąclecia będziemy zadupiem Europy, niejako z definicji, tak jak i przez całe tysiąclecia działo sie to do tej pory. Zawsze będziemy ją gonić i zawsze będziemy sfrustrowani. Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien A o ZdRadku i jego kawale to nic nie piszą ? 11.11.08, 17:02 Ma ten Obarak polskie korzenie czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek He he he 11.11.08, 17:08 ale nie zmienia to faktu, że dowcip Radka był przedni :) Odpowiedz Link Zgłoś
qfc Nie dowcip Radka przedni nie jest. 11.11.08, 19:13 Psycholog ci powie, ze ludzie w wieku okolo 17 lat przestaja sie smiac z tego rodzaju dowcipow. One dla dojrzalego czlowieka po prostu nie sa smieszne. Po Radku widac, ze jest niedojrzaly. Chyba zbyt wczesnie z domu wyszedl czy nie bylo odpowiedniej osoby jak dojrzewal. O Tobie wniskuje, ze jestes ponizej 17 lat. I wtedy w porzadku... Odpowiedz Link Zgłoś
wtc2004 Re: A o ZdRadku i jego kawale to nic nie piszą ? 11.11.08, 17:08 >A o ZdRadku i jego kawale to nic nie piszą ? > Ma ten Obarak polskie korzenie czy nie ? Radka nie wolno atakowac. Odpowiedz Link Zgłoś
zbinie przecież to nie jest rasizm 11.11.08, 17:08 dość rzeczowa wypowiedz wyliczajaca obawy zwiazane z wyborem Obamy. Zakonczona przesadnym i DWUZNACZNYM stwierdzeniem. Po tym co stało się w XX wieku fraza :cywilizacja bialego człowieka wcale sie nie kojarzy dobrze. Jak dla mnie gdy sie nad tym zamysle to przeciez była bardzie cywilizacja Mojżesza Nerona Babilonu i Asyrii niz Grekow Słowian czy Celtów. Bo przeciez to nie Chrystus czy Dionizos ale demoniczne bóstwa Jehowy i Baala ządne krwi i płomieni nadawały jej ton. I wystarczyło zwykle geograficzne oddalenie od Bliskiego wschodu aby znikneła zarówno akceptacja ideologicznych wojen i mordów jak i dyskryminacja innych nacji narodów i płci - a mysle o nowej zelandii i ameryce polnocnej , kolebce prawa człowieka. ja sie z posłem Gorskim zgadzam to jest koniec ale to wcale nie jest katastrofa zgoła przeciwnie. Byc moze jest to odrodzenie początek oczyszczania naszej europejskiej kultury z niezdrowych wpływów i otwarcie na inne , takie które nie służa dominacji i podbojom ale wzbogacaja zwykły codzienny sens zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
do100jnik zbiniu, jak historię czytałeś to ci się chyba 11.11.08, 17:36 kartki posklejały (ze smolenia i laskowika wzięte, ale pasuje jak ulał) Odpowiedz Link Zgłoś
ryslis Re: przecież to nie jest rasizm 11.11.08, 18:46 Okreslenie co jest rasizmem co odmiennoscia kultorowa,zwyczajowa,obyczajowa itp. jest zawsze bardzo trudne i subiektywne.Osobiscie w mojej wedrowce po Swiecie bedac w Afryce przyjaznilem sie z ludzmi o brazowej i czarnej skorze ale tylko do momentu jakichs swiat religijnych.Wymagania jakie stawiaja rozne religie,rozne to znaczy najwieksze;Chrzescijanstwo,islam,judeizm i inne mniesze wprowadzaja a raczej wymuszaja taki a nie inny sposob postepowania.Obiecujac zbawienia czy laski a czasem wiele dziewic,naciagaja ludzi na takie lub inne poswiecenia.W Polsce niby ksiadz,niby zakonnik Rydzyk robi spoleczenstwo w balona i jak caly kosciol katolicki pozostaje ponad prawem,nikt go nie chce sprawdzic ani a tembardziej ukarac. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to wielki dzień dla Pisu 11.11.08, 17:14 "The Washington Post" powazny opiniotwórczy amerykański dziennik poswięcił dużo miejsca opiniom członków Pisu - Jaroslaw i Lech Kaczyńscy pewno pękaja z dumy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 "Washington Post" pisze o pośle Górskim 11.11.08, 17:15 Zyd Gorski ma prawo do wlasnej opinii, z Czarnymi jak z Zydami, im wolno byc rasistami.Mam na mysli oficialnych Zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
l005 PiS to wylęgarnia rasismu i nietoleracji 11.11.08, 17:17 Nie ma co oddzielać PiSu od Górskiego. Na to nikt w Polsce ani zagranicą nie nabierze się i zabezpieczymy prawdę aby nikt się nie nabierał. Za dużo uzbierało się dowodów z PiSowskiego i Radio-Maryjnego oszołomstwa aby ludzie mogli uwierzyć że rasism, antysemityzm i agresja do wszystich i wszystkiego co inne jest jakimś przypadkiem. Oni są historycznym spadkobiercą najgorszej polskiej tradycji która w demokracji znalazła drogę na wierzch. Wiernopoddańcze gesty P(iS)rezydenta Kaczyńskiego w stosunku do Ameryki nie pomogą. Takich przyjaciół nie potrzebujemy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Najgorsza "polska" tradycja to KPP, PZPR i KOR 11.11.08, 17:25 Najgorsza "polska" tradycja to KPP, PZPR, KOR i UDecja. A Radiem Maryja sobie oszolomie boozki nie wycieraj. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Najgorsza "polska" tradycja to KPP, PZPR i KO 11.11.08, 17:36 > oszolomie Odezwał się wzór umiarkowania i kultury politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok żeby nie KOR oszołomie, 11.11.08, 20:29 to bys teraz skakał słupka wcczerwonym krawacie. radio ma-ryja nie ma nic wspólnego z chrzescijanstwem wspólnego. To radio to postkomunistyczna szczekaczka. Kiedys Raio Tiran, dzis Radio Ma-ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: żeby nie KOR oszołomie, 11.11.08, 20:44 Nie żadne "radio Maryja" tylko "radio Jewgienij Primakow". Odpowiedz Link Zgłoś
dwuchromian_amonu górski to katolicyzm 11.11.08, 17:18 górski, to polski narodowy katolicyzm: autorytarny, szowinistyczny, rasistowski, budujący swoją tożsamość na nienawiści do innych. to paranoidalny strach przed obcym. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Katolicyzm mowi prawde o zagrozeniach tak jak mowi 11.11.08, 17:26 Katolicyzm mowi prawde o zagrozeniach tak jak mowil prawde o zagrozeniu totalitaryzmami XX wieku, ciemniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Katolicyzm mowi prawde o zagrozeniach tak jak 11.11.08, 19:03 zdaje się idioto, że katolicyzm pertraktował z Hitlerem w XX wieku,ale ty masz przecież pamięć selektywną Odpowiedz Link Zgłoś
ewolucja3 Re: Katolicyzm mowi prawde o zagrozeniach tak jak 11.11.08, 19:24 Właśnie - było jak mówi el_bogos - czy to nie katolicki papież błogosławił oddziały Mussoliniego? Odpowiedz Link Zgłoś
do100jnik dwucghromianie, a co robić polak ma robić, jak 11.11.08, 17:56 grozi mu, że ci inni, tam zydzi. zamordują mu dziecko, sam na własne oczy widziałem dowód w postaci obrazu w katedrze w sandomierzu Odpowiedz Link Zgłoś
agent-bolek "Washington Post" pisze o pośle Górskim 11.11.08, 17:19 A CO Z DZIAŁANIAMI PROKURATURY W SPRAWIE KONTAKTÓW Z ESBEKAMI?NA WIECU W STOCZNI GDAŃSKIEJ PANI WALENTYNOWICZ OSKARŻYŁA WPROST BYŁEGO WICEMINISTRA OBRONYWY WYMIENIAJĄC GO Z IMIENIA I NAZWISKA O HANDEL BRONIĄ.JAKBY PAN TO SKOMENTOWAŁ? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad NIE dla ograniczania wolności słowa 11.11.08, 17:19 i dla wrzaskliwego terroru politycznej poprawności. Poseł Górski być może nie powinien przedstawiać swojego wystąpienia w Sejmie, bo to nie było dyplomatyczne, ale w żadnym wypadku nie było nic takiego w jego wypowiedzi, co nadawałoby się na zgłoszenie do prokuratury. PS Wyjaśnień wymagają natomiast kłamstwa marszałka Komorowskiego w zeznaniach złożonych w prokuraturze: www.wybranowski.salon24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no popatrz nawet Amerykanie docenili Górskiego 11.11.08, 17:33 Ameryka, tak znana z wolności słowa jest pełna zachwytów dla politycznego talentu górskiego posła. Tylko pogratulować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Jak 'prof.' Bartoszewski nazwał Polaków 11.11.08, 17:21 bydłem, media się nie oburzały a ten nawet awansował. Typowa moralność kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 Poki co to "Washington Post" przeprasza za wybory 11.11.08, 17:29 i sposob w jaki w nich podawal informacje na temat kandydatow www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/11/07/AR2008110702895_pf.html Odpowiedz Link Zgłoś
yaicarz PISuarowe "przyjemniaczki" 11.11.08, 17:31 Nawet nic nie wiedząc o tych jegomościach, na pierwszy rzut oka można się domyśleć, że to "chłopcy z PISuaru" ;) Oni mają to na swoich obliczach wyPISane. A ten "patryjota" o bogatej PRON-owskiej przeszłości, rumcajs Karski to nawet nos przypudrował na okoliczność publicznego występu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
patman Polityczna poprawność się nie podoba 11.11.08, 17:33 No to spróbujcie przejść spokojnie obok takiego stwierdzenia, że jakiś głupi polaczek był papieżem. Nie boli? Ot, zakłamani katole. Odpowiedz Link Zgłoś
kutzowesz "Washington Post" pisze o pośle Górskim 11.11.08, 17:35 Żadna PO-stępowa łajza po małketingu plująca na polskiego prezydenta,plująca na Polskę,wyszydzająca Polską tradycję niepodległościową,pogardzająca i agresywna wobec prezydenta Busha i zakochana w Donaldzie Obamie nie będzie mi dyktowała co mam myśleć i mówić.Mam prawo mówić ,że murzyn jest czarny,mam prawo ich nie cenić,mam prawo poddawać się watpliwościom co do ich siły intelektualnej[może Kopernik był murzynem] i mam prawo mówić,że prawie nic nie wnieśli w rozwój cywilizacji zachodniej[oprócz jazzu]. Wszystko co jest prawdą mam prawo mówić,prawdą jest,że jest takim samym plastikowym produktem jak Barak Tusk,zero osiągnięć zawodowych,podejrzane lewackie kontakty i lużny murzyński krok. Dać mu na ramię dużego boom-boxa,duży złoty sygnet i juz będzie bratem. Odpowiedz Link Zgłoś
ateus77 Re: "Washington Post" pisze o pośle Górskim 11.11.08, 18:44 No już spokojnie, spokojnie, bo zaraz puścisz patriotycznego bąka z tych emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: "Washington Post" pisze o pośle Górskim 11.11.08, 17:36 Bardzo dobrze! niech caly swiat sie dowie,jakie charakterki sie zadekowaly w polskich wladzach. Jestem neutralny w stosunku do Afrykanow: zyje wsrod nich od dziecinstwa w kilku megalopoliach i znam ich wady,jak i zalety. To,co nasi przedstawiciele glosza to strach i wstyd. Strach z powodu ciemnoty,jaka jeszcze panuje w naszym narodzie. Czekamy na dalsze popisy klamstw i obelg od naszego "El Prezydencika" i innych asow polityki z tytulami magistrow,doktorow i innych niedyplomowanych luminarzy! Odpowiedz Link Zgłoś