szlakuls 50% IQ pisu odeszło z Dornem 13.11.08, 20:24 Pozostałe 50% trzeba podzielić na bliźniaków, Gosiewskiego, Kurskiego, Brudzińskiego, Karskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer Chamie Kurski zapominasz, że złodzieja nie karzą 13.11.08, 20:30 za to, że kradł, ale, że dał się złapać. Jeśli taki z ciebie ułan, to legitymację poselską i imunitet zostaw w domu i szalej na własny rachunek. Jeśli tak nie robisz to jesteś pośle Kurski zwykłym małym gnojkiem. Poniał!? Odpowiedz Link Zgłoś
marekak Kurski kontratakuje. Co z "rajdem Tuska i Nowaka"? 13.11.08, 20:46 JA ZWYKLE ROBIĘ TRASĘ GDYNIA-ŁOMIANKI W 4 GODZINY. Później jest gorzej. Ale jadę bez podłączania się pod konwoje - ryzykuję utratę prawa jazdy. Gdyby policja miała tyle dowodów co w sprawie bulteriera, musiałbym jeździć pociągiem (za samolot mi nie płacą). A jeżdżę służbowo - wykonywać swoje obowiązki zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynymaria Kurski kontratakuje. Co z "rajdem Tuska i Nowaka"? 13.11.08, 21:02 panie kurski jakie to jest niskie-jak on zabil to mnie tez mozna- oiecywalismy inne standarty.obiecanki cacanki Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Kurski kontratakuje. Co z "rajdem Tuska i Nowaka"? 13.11.08, 21:28 A u was niegrow bijut,oj mały Jacusiu.Pse pani Jasio też sikał na kwiatki.Ot takich mamy posłów z pisiu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_nameless Co za bezczelny gozdek... 13.11.08, 22:09 Co za bezczelny typ, trzeba miec naprawde niesamowite predyspozycje do takiego hamskiego, bezczelnego zachowania, klamania w twarz, oczerniania innych. Ja gdybym byl gosciem wstydzilbym sie pokazac swoja twarz na ulicy. Pomijam juz pisiory, ten facet to poprostu kompletne dno ktore powinno odejsc w totalny niebyt... Odpowiedz Link Zgłoś
kuc_szetlandzki Re: Kurski kontratakuje. Co z "rajdem Tuska i Now 13.11.08, 22:33 łajza qrska była bez uwłaczania Odpowiedz Link Zgłoś
bolekso Kurski kontratakuje. Co z "rajdem Tuska i Nowaka"? 13.11.08, 23:24 To jest tak jak z dziadkiem Tuska.Co innego jest przekraczać dozwoloną prędkość (robi to prawie każdy)co jest naganne ale nie można tego porównać do podwieszenia,się pod konwój.Kurski to wyjątkowa menda,godny sługa pryncypała. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek2235 wojenne losy Józefa Tuska 14.11.08, 08:25 Brawo że "Wyborcza" raz pisze co powiedział Kurski. Kiedy Kurski w dniu 26.03.2006 w TV2 pokazywał otrzymany z archiwum w Northolt ( Londyn ) fax że nie ma tam informacji ( recordu ) Józefa Tuska ur. 23.03.1907 "Wyborcza" to przemilczała, chociaż rozpisywała się o "ciemnym ludzie".- patrz pl.wikipedia.org/wiki/Dyskusja:Józef_Tusk Odpowiedz Link Zgłoś