sharn.1 20.11.08, 10:00 Jacek Kurski wielokrotny przestępca z 5 wyrokami{prawomocnymi} za Kłamstwa i pomówienia... Osobnik bez zadnych zasad moralnych i etycznych...Moralne dno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlomas1 Kurski: brak podstaw do wezwania o. Rydzyka prz.. 20.11.08, 10:24 Przy jakiej to okazji pismeni jęczeli że komiska ma prawo wezwać każdego? Odpowiedz Link Zgłoś
kot.puszek.okruszek Poseł Kurski a wazelina :) 20.11.08, 11:02 Nie mam nic przeciwko T. Rydzykowi, jednak uwielbiam patrzeć na zaciekłą obronę Rydzyka w wykonaniu środowiska PIS. Dosłownie czuć wazelinę w powietrzu :) -- Przebudowa Wyzwolenia DK52 Bielsko-Biała Makiety kolejowe Egipt zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza PO chce sie skompromitowac do reszty 20.11.08, 18:29 Sa granice glupoty, a ci faceci uwierzyli w sondaze? Jesli tak to sa na najlepszej drodze aby rzad Tuska nie doczekal konca kadencji. Dzisiejsze demonstracje w Warszawie tego dowodza. Podwyzki dopiero sie zaczna i bedzie coraz mniej wesolo. Chora idea Tuska zeby w czasie kryzysu zmieniac walute polska na obca, to jak w przyslowiu, o podmianie koni w czasie przeprawy. W tym roku juz co drugi Polak czeka kiedy ten rzad wykopia, a w przyszlym prawie kazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Wezwac, oj wezwac. Wlasciwie on sam by wystarczyl 20.11.08, 10:44 do wyjasnienia calego tego bajzla. Tylko, ze Rydzyk, jak to katolicki ksiadz, bedzie klamal w zywe oczy. Oni juz to potrafia. To zawdodowcy, a sczegolnie ten gagatek z Torunia. A na koniec powie, ze byl szykanowany, ha, ha, ha... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Kurski, Rydzyk, Głódź... 20.11.08, 11:06 "Według "Rzeczpospolitej", przed komisją może też stanąć abp Leszek Sławoj Głódź." ********************************** Kurski, Rydzyk, Głódź - cwaniacy żerujący na ciemnym ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 Kurski: brak podstaw do wezwania dra Idiotensteina 20.11.08, 11:39 do....mnie, jestem zdrowy na ciele a tym bardziej na umyśle, co najmniej tak jak Pan Prezydent ! Odpowiedz Link Zgłoś