edi54 Kaczyński zaniepokojony "prorosyjskim lobby" w ... 24.11.08, 17:23 Lech Kaczynski ,intelektualny karzel,w swej umyslowej ograniczonosci ,nie potrafi zrozumiec,ze ci ,ktorzy sie z nim nie zgadzaja w sprawach polityki zagranicznej wobec Rosji sa z krwi i kosci polskimi patriotami,podczas gdy on okazuje sie zloczynca godzacym w polska racje stanu. Przy braku argumentow siega po bolszewicka metode - przypisuje swym przeciwnkom stygmat "rosyjskiego lobby" (bolszewicy uzywali bardziej drastycznej formy - "wrogowie ludu").Kaczynski ,ogarniety patologiczna obsesja antyrosyjskosci,nie moze zrozumiec ,ze w najlepiej pojetym interesie Polski jest by ,Polska miala z Rosja bardzo dobre stosunki (niezaleznie od tego kto "zasiada" na Kremlu).Wydaje sie to moze paradoksem ,ale dobre stosunki Polski z Rosja umacniaja pozycje Polski w Unii Europejskiej.Historia uczy, ze Zachod w relacjach z Rosja nigdy sobie nie pozwoli na nieodpowiedzialne zaczepki z jakich slynie Lech Kaczynski. Jastrzebia zajadlosc "polskiej kaczki" budzi na europejskich salonach z jednej strony wielka irytacje , z drugiej jeden wielki chichot.Wspolczesna Europa nie zna podobnego mu blazna na prezydenckim(premierowskim ) stolcu. Odpowiedz Link Zgłoś
sturmpioniere LOL 24.11.08, 17:23 Podobno na stole w kancelarii leży już wniosek o nadanie orderu Virtuti Militari prezydentowi i jego dzielnej komórce. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Kaczyński zaniepokojony "prorosyjskim lobby" w ... 24.11.08, 17:24 Przepraszam, pomyliłem płeć, więc poprawiam: BIEDNEJ IDIOTKI!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Kaczyński zaniepokojony "prorosyjskim lobby" w ... 24.11.08, 17:25 Chciałbym, żeby wreszcie rząd, zapytał prezydenta, na czyje zlecenie uprawia taką dziwną politykę, sprzeczną nie tylko z naszym interesem ale i całej Unii Europejskiej. Bo może jest to polityka, prościutko z programu wypracowanego w Klarysewie? Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Kaczyński zaniepokojony "prorosyjskim lobby" 24.11.08, 18:48 michalparadowski napisał: > Chciałbym, żeby wreszcie rząd, zapytał prezydenta, na czyje zlecenie > uprawia taką dziwną politykę, sprzeczną nie tylko z naszym interesem > ale i całej Unii Europejskiej. > Bo może jest to polityka, prościutko z programu wypracowanego w > Klarysewie? Ja tez bym sie chciala dowiedziec, koniecznie, zwlaszcza na czyje zlecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Kaczyński zaniepokojony "prorosyjskim lobby" w .. 24.11.08, 17:34 Panie prezydencie ale tak szczerze, narobił pan w spodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Swoją głupotę Kaczy młotek próbuje 24.11.08, 17:38 tłumaczyć jakimś mitycznym prorosyjskim lobby. Paradne. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory701 Kaczyński zaniepokojony "prorosyjskim lobby" w ... 24.11.08, 17:44 Napewno rozbiory Polsiki nie były spodowane przez braci Kaczyńskich ,ale nie chce ,mimo wszystko, aby w dalszych latach nie było tak nielubianych przez Nich III Rzeczpospolitej ,tylko "putniada" . Czy Prezydent ma prawo wystawiać na szwank naszą suwerenność ?. Jeszcze jeden wyjazd na granice z Osietia i Rosja nam dołozy . Tego boje sie nie tylko ja , ale wielu Polakow i Polek . Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l słuchaj no mały podły intrygancie 24.11.08, 17:44 nie lubie ruskich bo kacapstwo to odwieczny wróg. Szwaby podobnie. Ale jak pieprzysz bucu wychowany na komunistycznym chlebie te swoje głodne kawałki, jak nie potrafisz nawet szkolnej intrygi sklecić i wykonać to naprawdę zastanawiam się czy sqrwiel Ławrow nie ma racji a ty sam czy aby nie jesteś sowieckim agentem. Utop sie w klozecie DURNIU i nie obrażaj Polaków swoja komunistyczna tępotą i pijanym postrzeganiem świata. Pieprz głodne kawałki do spółki ze swoim psychicznym bratem i niedorobionym otoczeniem sfilcowanym mózgom spod znaku nadajników na Uralu i jumanych w latach 80tych samochodów dla prominentów KPZR. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga2 Kaczyński zaniepokojony "prorosyjskim lobby" w .. 24.11.08, 17:47 a mnie irytuje zachowanie Pana Prezydenta,godne skauta piwnego oraz antyrosyjska fobia na granicy paranoi Odpowiedz Link Zgłoś
mironek47 Kaczyński zaniepokojony "prorosyjskim lobby" w .. 24.11.08, 17:49 To nienawisc przezarla im tak mozgi,ze gotowi sa wywolac nawet wojne zeby leczyc swoje fobie.Pewnie niedlugo zacznie chodzic na golasa zeby tylko zwrocic na siebie uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
mironek47 Kaczyński zaniepokojony "prorosyjskim lobby" w .. 24.11.08, 17:53 Biedny kurdupel czego on jeszcze nie wymysli? Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Kaczyński zaniepokojony "prorosyjskim lobby" w ... 24.11.08, 17:54 A to wszystko jest rezultatem, KLARYSEWSKICH przemyśleń Arcywodzusia. "Gieniusia" politycznego! Odpowiedz Link Zgłoś
mironek47 Re: Kaczyński zaniepokojony "prorosyjskim lobby" 24.11.08, 17:57 michalparadowski napisał: > A to wszystko jest rezultatem, KLARYSEWSKICH przemyśleń Arcywodzusia. > "Gieniusia" politycznego! Raczej gienialnego partacza. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Kaczyński zaniepokojony "prorosyjskim lobby" w ... 24.11.08, 17:55 Mnie niepokoi debilizm polityczny Pana Prezydenta.Przeżyłem wojnę, okupcję,PRL.Nie chcę przeżywać skutków polityki kaczyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
quando.quando Świst kul 24.11.08, 18:07 Rany boskie, Borubar słyszał świst kul. A to tylko świstak świstał i zawijał te papierki. Odpowiedz Link Zgłoś
bobeniek Za duzo politykow, bo kazdy Polak to polityk 24.11.08, 18:09 i wie najlepiej. Zostawic polityke dla politykow a reszta niech sie w koncu wezme za robote i uczciwie zacznie pracowac dla swojego dobra i rozwoju kraju. Wtedy mniej bedzie tych zawodowych narzekaczy co nic nie robia tylko szczekaja na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
mileg Re: Za duzo politykow, bo kazdy Polak to polityk 24.11.08, 18:16 nasr.ra wam rusek na głowę a będziecie mówić, że to wina kaczyńskiego; przerażające ilu tu pisze debili; Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Lepiej mieć ruska za przyjaciela, jak wroga 24.11.08, 18:35 bo anglicy i francuzi znowu wystawią nas do wiatru jak w 1939-ym. Musimy robić swoje i nie ulegać nikomu a nie świstać szabelką naokoło głowy jak prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Zostawić politykę politykom? Toż nas okradną ze 24.11.08, 18:32 szczętem. Im trzeba patrzeć na ręce i temperować głupotę. Na razie kaczki biją innych na głowę w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucacd Po nazwiskach 24.11.08, 18:11 Mam nadzieję, że K.Lech poleci po nazwiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
zooolw on rozpęta wojnę - zobaczycie.... :(:(:( 24.11.08, 18:21 Nie dosyc ze mamy najwiekszy od prawie 100 lat globalny kryzys i ogromną ilość zwolnien za rogiem to ten cholerny Napoleon rozpęta nam wojne... Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Re: on rozpęta wojnę - zobaczycie.... :(:(:( 24.11.08, 18:26 zooolw napisał: > Nie dosyc ze mamy najwiekszy od prawie 100 lat globalny kryzys i > ogromną ilość zwolnien za rogiem to ten cholerny Napoleon rozpęta > nam wojne... no ale może za pół wieku ktoś nakręci film " Jak rozpętałem Kaczą Wojnę Światową" Odpowiedz Link Zgłoś
perkal Kaczyński zaniepokojony "prorosyjskim lobby" w .. 24.11.08, 18:23 Prezydentowi podpowiadam, że niepokojące są wpływy lobby: proamerykańskie,proniemieckie .proukraińskie i prożydowskie.Jak widać dużo ma do porządkowania za swojej kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Najpierw jednak niech idzie do lekarza i poukłada 24.11.08, 18:38 swoją mokrą wełnę pod garnkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: ruscy chcieli wyrwać chwasta 24.11.08, 20:00 a myslisz ze w takiego kurdupla łatwo trafic...obawiam sie ze nawet słynny Zajcew by nie podołał:) Odpowiedz Link Zgłoś
bigblue77 Kaczyński zaniepokojony "prorosyjskim lobby" w .. 24.11.08, 18:26 ....taki "zamach" jaki prezydent....JFK to on nie jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Samiście szli jak Dzierźyński 24.11.08, 18:28 On był waszym wzorem tworzenia zamordyzmu, a teraz krytykujecie Polski handel z Rosjanami? Czym nam grożą? Ropę i gaz dostarczają taniej niż przyjaciele z USA!!! A p.Kaczyński niech skończy z pajacowaniem i kulkami westernowymi. Jakby chcieli to by ustrzelili ale to byli swoi ci od kolegi Szakaszwilego. Wiedzieliście o tym wyłażąc z aut, że nic wam nie grozi, a kamery sfilmują co trzeba żeby wywołac 5 wojenkę światową. Już widzę Kaczora na bialym koniku... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Lal inne zdanie.......... 24.11.08, 18:28 anizeli Prezydent, jednak nie pofatygowalbym sie na wypowiedzi typu czlonkow Platformy Obywatelskiej.Nie zrobilbym tego co Komorowski.Tak wyglada antypolskosc.Wydaje mi sie ze wiekszosc Polakow kibicowala Ukrainie czy Gruzji.Robil to takze Prezydent Kaczynski.Mozna zauwazyc zbieznosc tego co robi dzis PO a robila wczoraj.Ta SLD, ze swoja komunistyczna przeszloscia wspierala tak Ukraine i Gruzje.PO bylo jakby w zaspieniu.I jest do dzisiaj.Nie jestem antyrosyjski , jednak prorosyjskosc w wykonaniu obecnie rzadzacych przeraza.Jestem przychylny Rosjanom, stad na moim blogu teksty ktore nigdy nie kasowalem.Pozostaly.Jednak sympataia to nie antypanstwowosc w wykonaniu obecnej ekipy rzadzacej. Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Kaczyński zaniepokojony "prorosyjskim lobby" w .. 24.11.08, 18:29 a ja jestem zaniepokojony lobby usraela i jego agentura typu kaczki sikorsztajn i reszta zdrajcow Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Musisz usiąść na kibelku i zrobić co trzeba 24.11.08, 18:51 a niepokoje ustąpią... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony On tego nie zrozumie. 24.11.08, 19:32 On tego nie zrozumie. W Rosji podobno nadal spora cześć domostw nie ma tego urządzenia. Jest natomiast zwykła dziura w podłodze - widziałem na filmie z 2005 roku! Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Kaczyński zaniepokojony "prorosyjskim lobby" w .. 24.11.08, 18:35 ale ten kaczor jest porąbany. Ludzie trzeba to wyrzucic na smiertnik historii, bo jak 2x2 jest 4 doprowadzi pijak do wojny Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Kaczynscy to proleninowscy i proidiotyczni.... 24.11.08, 18:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=73879635&a=73885130 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Skoro Kaczynski jest antyrosyjski............. 24.11.08, 18:53 To kim jest PO krytykujac go za antyrosyjskosc?Partia agentury moskiewskiej.To juz nie ulega watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: ..Skoro Kaczynski jest antyrosyjski.......... 24.11.08, 19:06 Gdybyz Prezydent Kaczynski byl tylko antyrosyjski Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Strzel sobie w łeb i wstydu oszczędź 24.11.08, 19:39 Na tym twoja głowa na pewno skorzysta. Cęższa będzie. Odpowiedz Link Zgłoś