darkraj Czy w tym PiSie rzeczywiscie sa tylko ulomni 02.12.08, 14:55 ==================================== na ciele i umysle? Przeciez karzelek Gosio tworzy bajeczke, ktorej Komorowski nigdy nie opowiedzial. Wyssana z brudnej, kaczej lapy teoryjka o arogancji Marszalka, nijak sie ma do wysmiewania ogloszanych "sensacji" Kwaczora Glupszego. Robilo to zreszta miliony Polakow, nie wykluczajac nawet srednio rozgarnietych gimnazjalistow. Od samego poczatku bylo wiadomo, ze prowokacja Srakiswiniego byla warta tylko kabaretowego skeczu. Za to osobisty udzial Prezia Kwaczora w gruzinskiej prowokacji wart jest Trybunalu Stanu. POtuskowi z Sikorkiem i Klichem tez nalezy sie "natarcie uszu" z probe wmieszania polskich sil zbrojnych w zaplanowany konflikt na Kaukazie. Chociazby za nie oponowanie w wybrykach Prezia i wyslanie w rejon konfliktu na Morze Czarne polskiego okretu flagowego Marynarki wojennej. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek_sc Gosiewski: Chcemy odwołania Komorowskiego. Prze... 02.12.08, 14:56 Ja też żałuję i pewnie jakieś 50% Polaków. Może by odwołać Gosiewskiego z tej planety? Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb uwazaj, co piszesz/mowisz... 02.12.08, 15:03 ...bo cie hetman "pre panią" gosieSki oskarzy o szykowanie zamachu :) maciek_sc napisał: > Może by odwołać Gosiewskiego z tej planety? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: cz27 02.12.08, 14:58 cz27 napisał: > Gosiewski cały twój widok jest bardzo arogancki,przestańcie gnidy > pisowskie już Komorowskiemu z dupy krew wypijać Komorowski powinien byc natychmiast zdjety a urzedu (i wyladowac w sadzie!), ktory doszczetnie zbrukal przez swoje wypowiedzi na temat prezydenta oraz szacher-macher ze sluzbami specjalnymi i swinska nagonke na Sumlinskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
acidhead Gosiewski:jestem super kul kolo 02.12.08, 14:59 powiedział co wiedział/lub co mu naPISali/ pierwszy błazen 4rzeszypospolitej.obrońcy zasad i demokracji.BUHAHAHAHAHAHA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma to, że L. Kaczynski, w imię interesu gruzińskiego 02.12.08, 14:59 watażki, narażał swoje kacze życie to, pies go trącał, bo ma do tego prawo. To, że naraził prestiż mojego kraju, jest ze wszech miar naganne i niewybaczalne. Dam temu wyraz w wyborach. A co do bełkotu p. Gosiewskiego to ja juz przywykłem. W mojej wsi, w mojej parafii ksiądz powiedział, że jak PiS-owcy przyjdą agitować za pisem to ich psami, ze wsi, wyszczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
spamowisko Gosiewski: Chcemy odwołania Komorowskiego. Prze... 02.12.08, 15:03 ja tam myślę, że większość polaków żałował, że nie strzelił mu w głowe. Same plus: przedterminowe wybory, nie śmiano by się z nas, trumna byłaby zamknięta... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: spamowisko 02.12.08, 16:00 spamowisko napisał: > ja tam myślę, że większość polaków żałował, że nie strzelił mu w głowe. Same > plus: przedterminowe wybory, nie śmiano by się z nas, trumna byłaby zamknięta.. A ja mysle, ze nienawistne glupoty piszesz. Prezydent cieszy sie sympatia zdecydowanej wiekszosci Polakow. Potwierdzone to zostalo w sondazu na temat chamstwa wobec prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Gosiu, nasmaruj 50 stron a nie 15, to może wniosek 02.12.08, 15:08 przejdzie. No, nie leń się, grubasku :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 dać spokój gosiowi jest po Heine-Medina+kurdupel 02.12.08, 15:10 szanowni internauci, miejcie trochę litości dla tej kreatury, nie jego wina, że takim się urodził. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: dać spokój gosiowi jest po Heine-Medina+kurdu 02.12.08, 15:11 nie piszemy o wyglądzie, ale o rozumie/jego braku Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ułomnośc fizyczna to nie usprawiedliwienie 02.12.08, 15:12 ułomnośc fizyczna nie może być usprawiedliwieniem dla ułomnosci intelektualnej Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: ułomnośc fizyczna to nie usprawiedliwienie 02.12.08, 15:21 Zwłaszcza że u Gosia, ułomność umysłowa spowodowana jest świadomą i systematyczną denaturacją komórek istoty szarej mózgu przez samego zainteresowanego :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ułomnośc fizyczna to nie usprawiedliwienie 02.12.08, 15:26 Ułomność fizyczna...?!!?? Jaka ułomność.. !?... wszakże gość płaci alimenty. Wykazał się zatem jako sprawna jednoska podstawowej komórki społecznej. No może przesadziłem.... nieco przyskąpa w utrzymaniu własnego przychówku. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Sprawa Komorowskiego pokazuje jak zdegenerowaną 02.12.08, 15:15 formacją jest Platforma Obywatelska. Członkowie tej pożal się boże partii życzą śmierci Prezydentowi Kaczyńskiemu, który został wybrany w demokratycznych wyborach. Żal mi imbecyli, którzy zagłosowali na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Nie bluzgaj na PiS -brak kultury pozostaw dla nich 02.12.08, 15:16 Nie bluzgaj na PiS -brak kultury pozostaw dla nich. To, że ich elektorat na każdym kroku z frustracji opluwa kogo się da nie znaczy, że ich również trzeba opluwać. Chorych psychicznie należy żałować, a nie opluwać. Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Re: Nie bluzgaj na PiS -brak kultury pozostaw dla 02.12.08, 15:20 Bluzgaj na PiS, bluzgaj. Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: Nie bluzgaj na PiS -brak kultury pozostaw dla 02.12.08, 15:22 mikwa napisał: > Bluzgaj na PiS, bluzgaj. Nigdy tego nie robiłem i nie będę. Dużo milsze jest wytykanie sytuacji gdy sami się ośmieszają. Śmiech jest często bardziej zabójczy niż nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Re: Nie bluzgaj na PiS -brak kultury pozostaw dla 02.12.08, 15:24 Chodziło mi o to, że profanum bluzgał (może to za mocne słowo) na PO a nie na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Nie bluzgaj na PiS -brak kultury pozostaw dla 02.12.08, 15:23 Zamiast "żałować" proponowałbym "izolować". Wtedy będzie przynajmniej z pożytkiem dla społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: Nie bluzgaj na PiS -brak kultury pozostaw dla 02.12.08, 15:24 llawrynowicz napisał: > Zamiast "żałować" proponowałbym "izolować". Wtedy będzie przynajmniej z > pożytkiem dla społeczeństwa. > To też :D ale po uprawomocnionym wyroku sądu lub komisji lekarskiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kosa Re: Nie bluzgaj na PiS -brak kultury pozostaw dla 02.12.08, 15:30 nie robię sobie nigdy żartów z nazwiska, imienia, wyglądu, kalectwa.Jakiego Go Bozia stworzyła ,takiego Go mamy. Przyznaję ,że bardzo się cieszyłam,że pan Prezydent wrócił cały i zdrowy - przeszły by mi koło nosa trzy wieczorki andrzejkowe ,które były zaplanowane / i się odbyły/ w ubiegłym tygodniu - a tak byłaby żałoba narodowa .Ludzie w takiej chwili............... Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: Nie bluzgaj na PiS -brak kultury pozostaw dla 02.12.08, 16:24 Wobec tego żałuję PiS, że tacy głupi a uważają sie za głowną siłę patriotyczną. Są nieszcześciem naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Nie życzcie komukolwiek śmierci! 02.12.08, 15:21 profanum_vulgus napisał: > formacją jest Platforma Obywatelska. Członkowie tej pożal się boże > partii życzą śmierci Prezydentowi Kaczyńskiemu, który został wybrany > w demokratycznych wyborach. Żal mi imbecyli, którzy zagłosowali > na PO. Również uważam, że życzenie śmierci komukolwiek jest totalnym przegięciem. Wolę życzyć prezydentowi Kaczyńskiemu pozostania w Ułan Bator jako ambasadora. Więc niektore osoby nieh się faktycznie pohamują od życzenia KOMUKOLWIEK śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Re: Nie życzcie komukolwiek śmierci! 02.12.08, 15:28 Trzeba wyjątkowo złej woli albo kompletnej tępoty, aby słowa Komorowskiego uznać za życzenie śmierci prezydentowi. "Trzeba ślepego snajpera, żeby z 30 m nie trafić w samochód" - to ma być życzenie śmierci LK ? Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: Nie życzcie komukolwiek śmierci! 02.12.08, 15:31 mikwa napisał: > Trzeba wyjątkowo złej woli albo kompletnej tępoty, aby słowa > Komorowskiego uznać za życzenie śmierci prezydentowi. "Trzeba > ślepego snajpera, żeby z 30 m nie trafić w samochód" - to ma być > życzenie śmierci LK ? Mój apel nie był skierowany w słowa Komoroskiego, bo ja odróżniam ironię od powagi. Apelowałem do osób z tego forum, by opanowali sie w tych swoich życzeniach śmierci, bo to ironią już nie jest lecz brakiem kultury. Bez względu na to w kogo to życzenie jest kierowane. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Nie życzcie komukolwiek śmierci! 02.12.08, 15:48 tu nie o słowa Komorowskiego chodzi. L. Kaczyński, wbrew polityce rządu, wbrew stanowisku UE, prowadzi własną, korporacyjną politykę zagraniczną. Za wszelką cenę, nawet cenę utraty życia pcha się na linię frontu. Bazuje przy tym na głupim, antyruskim zadęciu. Są to próby zjednania sobie i, partii brata, poparcia - tej części społeczeństwa - którą Kurski określa "ciemny lud". To, że Rosja, na Kaukazie, realizuje swoje imperialne cele wiadomo i, nie dlatego sze Kaczor tam pojechał, a dlatego, że ze swego jestestwa Rosja jest taka. UE jest podzielona. Włosi, Francja, Niemcy chcą z Rosją robić interesy i są gotowe na to, jej pozwolić. My, kraje bałtyckie dobrze wiemy czym jest rosyjski imperializm i się, całkiem słusznie, jego boimy. Ale, nie możemy się zgodzić aby pomagać Saccaschwilemu iwywoływać kolejną kaukazką wojnę. Gdyby na ostatnim szczycie UE wszedł prezydent RP, premier na trybunę i piękną francuszczyzną, albo po angielsku, o tym wszystkim powiedział. Byłoby to odebrane inaczej, mam nadzieję, z powagą. Ale tak ? Gdy mówi: "biegłem, biegłem i zabłądziłem" albo jedzie mały człowieczek, na linię frontu i woła "krzyczeli po rosyjsku i strzelali z kałacha". Zażenowanie wywołuje i wzruszenie ramion. Śmiech na sali. Nie chcę mieć w moim państwie "takich" polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Sprawa Komorowskiego pokazuje jak zdegenerowa 02.12.08, 15:33 tfu tfu tfu, czyli tyle samo z sensem co twój post :D Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Sprawa Komorowskiego pokazuje jak zdegenerowa 02.12.08, 15:34 cholera, to było do: profanum_vulgus Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A mnie żal imbecyla, profana, który nie potrafi 02.12.08, 16:07 ani czytać ani słuchać ze zrozumieniem, ale cóż chyba to nie twoja wina że nawet blondynki IQ ci nie zazdroszczą:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Ojej, Gosiu! Już 3-ci grudnia !! 02.12.08, 15:17 Zajmujesz się pierdołami, a tu alimenty nie wysłane i zaraz komornik... Zabiorą Ci prawo jazdy i nie dadzą telewizora na raty! Odpowiedz Link Zgłoś
zyks No, Gosiu,przecie mówił Komorowski, że to było do 02.12.08, 15:20 inteligentnych;-) Chcesz, żeby cię kto wziął za normalnego buraka/głąba? Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Gosiu, Gosiu, coś ty zrobił ??!! 02.12.08, 15:22 Czem ty dzieci będziesz robił?? Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: a ja zaluje ze nie trafil, i co? 02.12.08, 15:26 plus_minus_zero napisał: > ?????????????? Tylko to, że niczym się nie różnisz swoim postępowaniem od pana Zero. Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero lubie byc 0 podobnie jak co niektore balony 02.12.08, 15:34 wypelnione odchodami z PISuaru! Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Gosiewski: Chcemy odwołania Komorowskiego. Prze.. 02.12.08, 15:25 A my nie chcemy odwołania Gosia! Te trochę rozrywki musi być! Życie i tak jest wystarczająco smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Gosiewski: Chcemy odwołania Komorowskiego. Pr 02.12.08, 15:28 cz27 napisał: > Gosiewski cały twój widok jest bardzo arogancki,przestańcie gnidy > pisowskie już Komorowskiemu z dupy krew wypijać Chyba nie jest taki głupi ani wrażliwy, żeby się facecjami Gosia przejmować? To jest dosyć rozrywkowe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadmar7 Gosiewski: Chcemy odwołania Komorowskiego. Prze... 02.12.08, 15:30 Prawnika powinna cechować LOGIKA. Mniemam że tą partie reprezentują własnie ONI .PAN PREZYDENT REPREZENTUJE CAŁE SPOŁECZEŃSTWO CZY TYLKO PARTIE SWOJEGO BRATA? Zapytam tego "Pana" co znacza w kościołach treści " PIS zę do CIEBIE" .Bo dla mnie jest to tragiczne WASZE zachowanie/nie mówiąc że z duszpasterzy robicie duszpastuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Gosiewski: Chcemy odwołania Komorowskiego. Pr 02.12.08, 17:45 tadmar7 napisał: > Prawnika powinna cechować LOGIKA. Mniemam że tą partie reprezentują > własnie ONI .PAN PREZYDENT REPREZENTUJE CAŁE SPOŁECZEŃSTWO CZY TYLKO > PARTIE SWOJEGO BRATA? Zapytam tego "Pana" co znacza w kościołach > treści " PIS zę do CIEBIE" .Bo dla mnie jest to tragiczne WASZE > zachowanie/nie mówiąc że z duszpasterzy robicie duszpastuchów. Zawsze byli tam gdzie władza ,kasa i koryto!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Gosiewski: Chcemy odwołania Komorowskiego. Pr 02.12.08, 18:17 tadmar7 napisał: > Prawnika powinna cechować LOGIKA. Mniemam że tą partie reprezentują > własnie ONI .PAN PREZYDENT REPREZENTUJE CAŁE SPOŁECZEŃSTWO CZY TYLKO > PARTIE SWOJEGO BRATA? Zapytam tego "Pana" co znacza w kościołach > treści " PIS zę do CIEBIE" .Bo dla mnie jest to tragiczne WASZE > zachowanie/nie mówiąc że z duszpasterzy robicie duszpastuchów. jaki wygląd tacy prawnicy,Gosiewski student 14 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Gosiewski: Chcemy odwołania Komorowskiego. Prze.. 02.12.08, 15:31 Zdziczenie pisowskich pajaców sięgnęło dna, wbiło się w muł i sukcesywnie podąża w sobie znanym kierunku omijając po drodze kamienie. Co chwila starają się torpedować obecny rząd będąc najbardziej zajadłą i destruktywną opozycją od czasów Pisata Kołodzieja. I ten ich prezydent… miłośnik wstrząśniętego kumysu w schłodzonym Tupolewie, gruziński James Bond, weto-destruktor lojalny wobec prezesa a nie narodu, który zauroczony wizją 3mln. mieszkań powierzył mu mandat. Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero bardzo lubie byc zero w porownaniu do balonow 02.12.08, 15:32 wypelnionych przeciekami z PISuaru! Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Gosiewski: Chcemy odwołania Komorowskiego. Prze.. 02.12.08, 15:32 Widzi mi sie, że Edgar Krótkoręki nijak nie rozumie znaczenia słowa "ironia". Odpowiedz Link Zgłoś
mironek47 Re: Gosiewski: Chcemy odwołania Komorowskiego. Pr 02.12.08, 17:12 lehoo napisała: > Widzi mi sie, że Edgar Krótkoręki nijak nie rozumie znaczenia słowa "ironia". A co moze rozumiec facet co studiowal 11 lat prawo i niczego sie nie nauczyl,gdyby cos rozumial to nigdy nie sluzyl by kaczorom za kapciowego. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Gosiewski: Chcemy odwołania Komorowskiego. Pr 02.12.08, 19:48 lehoo napisała: > Widzi mi sie, że Edgar Krótkoręki nijak nie rozumie znaczenia słowa "ironia". ------------------------ rozumie, rozumie ale to jemu wolno obśmiewać kogoś .... innym nie. Na tym polega problem jaki mają te kacze prostaki. A tu proszę bardzo, każdy dzień przynosi rozrywkę z tych zapętlonych przygłupków. Kabarety chyba zbankrutują... Odpowiedz Link Zgłoś
kitikitik Ja bym go załatwił z 200m. 02.12.08, 15:41 Ja miałem doskonałe wyniki w strzelaniu. Na pewno nie było by pudła. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Gosiewski: Chcemy odwołania Komorowskiego. Pr 02.12.08, 15:44 Po skończeniu kadencji Pan Prezydent będzie mógł robić z siebie błazna na własny rachunek. Teraz ośmiesza kraj, którego jest reprezentantem, a nie właścicielem. Pora wytłumaczyć się z tej gruzińskiej błazenady i uroczyście ślubować przed Sejmem i marszałkiem Komorowskim, że to się więcej nie powtórzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
4dick obu ku...wa odwolac 02.12.08, 15:44 jeden jak Muminek, drugi jak troche wiekszy Muminek. A tak na powaznie to Komorowski swoim postewpoaniem to nie zasluguje nawet dorgi budowac - wszyscy by w dziury wpadali. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny A prezydent też jest prezydentem jednej opcji... 02.12.08, 15:49 Oj Edgar, Edgar... A prezydent też jest prezydentem jednej opcji. I też nie da się go odwołać (niestety). Przyganiał kocioł garnkowi a sam smolił. Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta "Mydlem go, mydlem" 02.12.08, 15:56 Albo z buta. No dobra barzdziej serio wydaje mi sie ludzie broniacy prezydenta za bardzo sie rozpolitykowali i przekrecaja intencje wypowiadajacego sie na swoje potrzeby. To taka technika dziennikarska troche i to z tych raczej podlych brukowcow. Wydaje mi sie ze to raczej p. Kaczynski nie jest odpowiednim czlowiekiem na odpowiednim miejscu a a nie p. Komorowski. Z tym zdjeciem z funkcji to radzilbym lepiej sie zastanowic. Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online Hrabia Komorowski 02.12.08, 16:00 Fausz w oswiadczeniach to niedawna wpadka tego POstkomucha, to bandzior byly czonek PZPR,POwinien byc publicznie wyprostowany jak i trn caly nierzad. Gdzie K;;;; ta Irlandia?. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: Hrabia Komorowski 02.12.08, 16:16 pandora-online napisał: > Fausz prosze, nie "fauszuj" tak (fałsz). ty tez nalezysz do tych, ktorzy nie zrozumieli tej wypowiedzi? snajper strzelajacy z automatu? co za przedszkole ten caly pis hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 pandora-online , ty zakłamana,SBecka dziwko! 02.12.08, 16:53 Komorowski członkiem PZPR!?, ty męska kur.o, kiedy ty dawałes du.u Kiszczakowi,Komorowski gnił w kryminale ! Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Hrabia Komorowski 02.12.08, 18:25 pandora-online napisał: > Fausz w oswiadczeniach to niedawna wpadka tego POstkomucha, > to bandzior byly czonek PZPR,POwinien byc publicznie wyprostowany jak i trn > caly nierzad. > Gdzie K;;;; ta Irlandia?. Rozumiem, że jak na pisowca i każdego pisowskiego przydupasa przystało, łżesz przy każdej okazji. Jest to dla was swego rodzaju narkotyk. Trzeba to sprostować. Komorowski nigdy nie był członkiem PZPR. A publiczna wypowiedź Gosiewskiego (osobiście słyszałem w TVN24) w formie domniemania, że Komorowski "żałował, że snajper nie strzelił do prezydenta" jest zwykłym łajdactwem. Co więcej, kilka dni temu w „Dzienniku” pisowskiej TVP1 o 19:30, prezenterka zmanipulowała wypowiedź Komorowskiego kłamliwie cytując: „jaki prezydent taki zamach”. Drobna zamiana, słowo „prezydent” zamiast „wizyta”, sens całkiem inny. Na temat irlandzkiego cudu można zażartować. Irlandia zmaga się z ogromnym kryzysem gospodarczym i bezrobociem, nas to póki co jeszcze nie dopadło i jest nadzieja, że nie dopadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Hrabia Komorowski 02.12.08, 18:57 @pandora-online napisał - oczywiście z ohydnym błędem ortograficzym > Fausz w oswiadczeniach to niedawna Ucz sie pisać "fauszywy" kmiotku Mamy też prezia jednej opcji politycznej - prezia swojego brata Odpowiedz Link Zgłoś