staryduster 05.12.08, 14:56 Karski "Siny Nos" wizytówka PIS-komuny.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gamon0 [...] 05.12.08, 15:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
t.w.bolek To co że Rumcajs Karski ma pijackiego kulfona?Mógł 05.12.08, 15:30 być trzeźwy jak świnia gdy szalał meleksem... Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: To co że Rumcajs Karski ma pijackiego kulfona 05.12.08, 16:14 z pewnością był trzezwy. znaczy miał poniżej 2 promili, czyli spełniał normę trzezwości dla pijakow z pisu Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz To co że Rumcajs Karski ma pijackiego kulfona mog 05.12.08, 16:32 t.w.bolek napisał: > być trzeźwy jak świnia gdy szalał meleksem... Odpowiedz Link Zgłoś
dziodu Re: Lepiej, bo zapijaczony Karski mało co pamięta 05.12.08, 15:41 nie ma się co dziwić - gorąc, gorzała i pustka w głowie oraz fałszywe przeświadczenie, że "przeca mi wszystko wolno bo ja poseł" stwarza mieszankę wybuchową Odpowiedz Link Zgłoś
keeslaff Jaki gamoń na forum GW wie lepiej 05.12.08, 15:34 Nie wiesz ani co to kicz, ani co to popkultura :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kraq TU jest kicz i popkultura :)))) 05.12.08, 16:21 razem rąsia w rąsie. z tym, że cyrkowca wisniewskiego cenie wyżej, bo przynajmniej nie wyłudza nie swoich 300pln jak idiota, który siedzi obok deser.pl/deser/51,83452,5903485.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Re: Jakis baran na Cyprze wie lepiej... :))) 05.12.08, 15:44 Wie lepiej niż kto ??? Dla Ciebie słowo posła znaczy więcej niż innych Polaków, bo dla mnie nie .. Poza tym nie wiem jakiej skali musiałby to być spisek żeby Karskiego wrabiać w te nocne ekscesy. W tej chwili Karski postępuje wg zasady "złapią Cię za rękę to mów że to nie twoja ręka" . Zaraz się pewnie dowiemy że to agenci rosyjskich służb specjalnych w przebraniu Kraskiego i tego drugiego dokonali prowokacji, aby zbeszcześcić dobre imię tych wybitnych mężów stanu i ludzi honoru ... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 A teraz niejaki kpaxxx wie lepiej... :))) 05.12.08, 15:46 -- PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Gamoniu ... 05.12.08, 15:54 trzeba być niespełna rozumu żeby wierzyć że właściciel hotelu będzie chciał wywoływać skandal międzynarodowy bez jakikolwiek dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Gamoniu ... 05.12.08, 16:06 moze jest niespelna rozumu, albo ma w tym cel... a potem powie, ze cos mu sie pomylilo... :))) -- PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Oczywiscie biedactwo 05.12.08, 16:10 ciezkie miales dziecinstwo, wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq idz sie lepiej pobaw z pedofilem kaczorem w gestap 05.12.08, 16:17 i małą dziewczynkę. wszyscy już wiedzą, że jesteś debilem, nie musisz się już tu bardziej prężyć Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Nie mierz wszystkich miarką PiS 05.12.08, 16:23 To że niektórzy posłowie PiS rzucają bezpodstawne oskarżenia to już wiemy, ale to nie oznacza że wszyscy tak postępują .. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Gamoniu ... 05.12.08, 16:40 gamon0 napisał: > moze jest niespelna rozumu, albo ma w tym cel... a potem powie, ze cos > mu sie pomylilo... :))) > > -- > PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. A nie przyszlo ci do glupiej glowy, ze taki karski z kolesiem tez mogli miec w tym swoj cel? Przeciez cala Europa od 2 dni wymienia ich nazwiska...! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: Gamoniu ... 05.12.08, 17:03 cierpisz na manie przesladowcza? gamon0 napisał: > moze jest niespelna rozumu, albo ma w tym cel... a potem powie, ze cos > mu sie pomylilo... :))) > > -- > PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Honor posła PiS kosztuje 300 zł 05.12.08, 16:18 Honor posła PiS kosztuje 300 zł. To już ustalono bez żadnych wątpliwości. Zagrożenie odszkodowaniem w wysokości 10 tys. € powoduje, że poseł PiS będzie łgał jak najęty. Mam więcej szacunku dla tirówki, niż dla posła PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Honor posła PiS kosztuje 300 zł 05.12.08, 16:34 maruda.r napisał: > > Honor posła PiS kosztuje 300 zł. To już ustalono bez żadnych wątpliwości. > Zagrożenie odszkodowaniem w wysokości 10 tys. € powoduje, że poseł PiS bę > dzie > łgał jak najęty. Mam więcej szacunku dla tirówki, niż dla posła PiS. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Honor posła PiS kosztuje 300 zł 05.12.08, 18:25 O to na pewno też wiesz ile kosztuje tirówka, taki jesteś biegły w liczeniu pieniędzy. skoro masz większy szacunek to jest droższa czy tańsza? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Honor posła PiS kosztuje 300 zł 05.12.08, 18:42 hurdy-gurdy napisał: > O to na pewno też wiesz ile kosztuje tirówka, taki jesteś biegły w liczeniu > pieniędzy. skoro masz większy szacunek to jest droższa czy tańsza? **************************************** Tirówki są nieco tańsze. Jednak tirówka nie jest zatrudniana w powszechnych wyborach na cztery lata, jako reprezentant narodu. I za 50 zł robi to, za co jej się płaci. Nie demoluje przy tym meleksów, nie uchlewa się i nie kłamie. Kumasz różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
ben_nabrotzky Re: Honor posła PiS kosztuje 300 zł 05.12.08, 20:02 Panie (Pani?) Maruda! Respect za celny i trafny post. Nie doczekamy się chwili, keidy JAKIKOLWIEK parlamentarzysta powie: -Tak, nachlałem się, narozrabiałem, składam mandat, płacę za szkody i idę do normalnej pracy. PiS (chyba i inne partie też) zaraz wietrzą : "bezprzykładny atak", "sprawę o charakterze politycznym", "prowokację" i inne sprawy. Dopiero jak się już nie da wyłgać, to wtedy jest kajanie się. Teraz, skoro posłowie Karski i Zbonikowski są niewinni to poproszę o przedstawienie choćby strzępka papierka potwierdzającego fakt, że była rozmowa z lokalną policją i że sprawa została wyjaśniona. Ba, powiem więcej - będąc posłem Karskim czy Zbonikowskim z ochotą poddałbym się wszelkiego rodzaju procedurom: badaniu DNA, trzeźwości, przesłuchaniom itd. ....po to tylko, żeby zamknąć jadaczki tym wrednym pismakom, któzy uwzięli się na PiS :) Pozdrawiam Pana Prezesa Jarosława Kaczyńskiego, który pewną i twardą ręką steruje Partią, ku uciesze jej przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: A teraz niejaki kpaxxx wie lepiej... :))) 05.12.08, 16:44 gamon0 napisał: > -- > glupoty napisal. Zamilcz smieciu, najpierw naucz sie ze swoja banda szanowac ludzi, potem oceniaj czy "jakis barman" ma prawo do glosu. Bo ma wieksze niz ten Twoj zasrany Kurski Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wytłumacz mi Gamoń co oni chlali że ... :))) 05.12.08, 17:21 aż tak się nawalili... Autovidol , Borygo???? Nie mogli w barze zamówić normalnego drinka? Za mało im było procentów? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Wytłumacz mi Gamoń co oni chlali że ... :))) 05.12.08, 17:32 barman mialby powod do zemsty... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wytłumacz mi Gamoń co oni chlali że ... :))) 05.12.08, 18:03 Może im szaleju do drinka dolał? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Wytłumacz mi Gamoń co oni chlali że ... :))) 05.12.08, 21:28 tw_wielgus napisał: > Może im szaleju do drinka dolał? Albo pigułkę gwałtu i wyżyli sie na biednych Melexach? Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: Jakis baran na Cyprze wie lepiej... :))) 05.12.08, 17:02 swiete slowa kpaxxx napisał: > Wie lepiej niż kto ??? Dla Ciebie słowo posła znaczy więcej niż innych Polaków, > bo dla mnie nie .. Poza tym nie wiem jakiej skali musiałby to być spisek żeby > Karskiego wrabiać w te nocne ekscesy. W tej chwili Karski postępuje wg zasady > "złapią Cię za rękę to mów że to nie twoja ręka" . Zaraz się pewnie dowiemy że > to agenci rosyjskich służb specjalnych w przebraniu Kraskiego i tego drugiego > dokonali prowokacji, aby zbeszcześcić dobre imię tych wybitnych mężów stanu i > ludzi honoru ... Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: Jakis baran na Cyprze wie lepiej... :))) 05.12.08, 16:36 gamon0 napisał: > -- > PO to kicz popkultury, żeruje na naiwnoś ale klepiesz bezmyslnie co Ci Twoj ulubiony bezczelny Kurski podpowiada. Pamietaj zlobie nieumyty - ten "jakis barman" jest czlowiekiem przedewszystkim. Wyrazanie sie o kims w ten sposob pokazuke w prosty sposob dlaczego przechlapaliscie wybory. Jarek, Jacek, Lechu, Edgar i cala banda innych majacych o sobie niezwykle wysokie mniemanie. Za to zwyklych ludzi macie za nic. Kurskiemu juz kilka razy udowodniono klamstwa, jak sie powolujesz na taki "autorytet" to tylko swidczy o Twoim rozganieciu Odpowiedz Link Zgłoś
qc Zderzenie swiatow 05.12.08, 15:27 pisowska holota nie jest wyposazona przez nature aby zrozumiec co to odpowiedzialnosc za wlasne czyny, honor czy przyzwoitosc. Te szumowiny i lajzy nie bez przyczyny sa w tej samej bandzie i latwo im trzymac sie standardow wyznaczonych przez przywodce watahy, prezesa-menela. Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Nie dziwi mnie ta pewność... 05.12.08, 15:29 Także pewny jestem ich winy.Tak samo jak pewny jestem ich pokrętnych tłumaczeń o niewinności.Pobłażajcie dalej takiej hołocie na stołkach jak kurski czy ci dwaj.Nie ukaranie ich,i kurskiego np,to przyzwolenie na kolejne tego typu sytuacje,za Wasze pieniądze dodam.Ale czego wymagać od komisji etyki,przecież sami nie mają o niej pojęcia,powinni jej uczyć w chlewie.Same hamy i prostaki.Aż dziw bierze,że takich wybrano.Pozdrawiam z Irlandi Odpowiedz Link Zgłoś
dziodu Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni win... 05.12.08, 15:35 jak to mawiała moja ś.p. Babcia - "wpuść chama do biura to atrament wypije" - tych panów nie powinno się wypuszczać poza granicę Lechistanu, dla naszego wspólnego dobra i wizerunku Polski na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!!!!!!!!!!! 05.12.08, 15:36 ..GENERALNA ZASADA ŚCIERWA PiS-BOLSZEWII: ..PLUJ ŚWINI W OCZY, A TA MÓWI ŻE DESZCZ PADA.... Odpowiedz Link Zgłoś
marslaw1 Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni win... 05.12.08, 15:37 kacze fekalia...! Odpowiedz Link Zgłoś
deddi Re: Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni w 05.12.08, 15:40 No i widac, ze p-Osłowie PiS to banda kmiotów i ksenofobów - tylko ostatni brudas moze miec takie poglady... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Karski to nie barman... :))) 05.12.08, 15:39 -- PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Rzeczywiscie - ale ma sens: barman-baran... :))) 05.12.08, 15:53 -- PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Rzeczywiscie - ale ma sens: barman-baran... : 05.12.08, 15:58 gamon0 napisał: > -- > PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności.Karski stary komuszek już swoje wypił,teraz ma słabą głowę marskość wątroby dokucza,alkochol wchodzi prosto do glowy,brak filtracji.Biedny te3n pijaczek,idze w zaparte. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Hotel,który przyjmuje Rumcajsa to spelunka!I żadne 05.12.08, 17:02 5* nie pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Hotel,który przyjmuje Rumcajsa to spelunka!I 05.12.08, 17:10 mlasskacz napisał: > 5* nie pomoże! Nawet Alganow by tam nie mieszkal, za duzo agentury. A po za tym w nocy zeby skakac pedzacymi meleksami przez samochody, tego by sie James Bond nie powstydzil. I wszyscy goscie oraz personel chodza z noktowizorami na oczach, zeby nie przegapic, ze tymi dwoma 007 sa oczywiscie poslowie z PiSu. Widzieliscie, z daleka, na plecach odblaskowa farba napisane "PiS" znienawidzony wrog PO. Ha, ha, ha, Ubaw PO pachy! Dajcie teraz na deser Paliglupa, albo Niesiola. Kabaret Donka Tuska trwa! Brawo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Hotel,który przyjmuje Rumcajsa to spelunka!I 05.12.08, 18:44 poszeklu napisał: > Nawet Alganow by tam nie mieszkal, za duzo agentury. ********************************************** Więc uważasz, że hotel stosowny dla posła PiS musi zatrudniać dużą ilość agentów? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo ---ales sie poszeliu wd.u.pcył ------ 06.12.08, 01:48 maruda.r napisał: > poszeklu napisał: > > > Nawet Alganow by tam nie mieszkal, za duzo agentury. > Więc uważasz, że hotel stosowny dla posła PiS musi zatrudniać dużą ilość agentó > w? he he he poszeklu jest taki .... zaangazowany w obrone tych pijakow z PISu, ze nawet nie zauwazyl jak sam sie wdu.pc.ył Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Przeproście i Spier.. zapłaćcie i idźcie :) 05.12.08, 23:08 terefere kwadratowe misie Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Co to za ochrona nie potrafiąca zatrzymać dwóch 06.12.08, 05:34 pijanych.Pokazali terrorystom swoją słabość.Bałbym się tam jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Może nie przyzwyczajeni są do okiełznywania bydła 06.12.08, 11:59 i liczyli, że "goście" się uspokoją i jak wytrzeźwieją to pokryją straty i przeproszą za chwilową niepoczytalność. Niestety nasze wsioki pokazały, że niepoczytalnosc wcale nie jest chwilowa tylko permanentna. Odpowiedz Link Zgłoś
t.w.bolek Bycie PiSowcem jest stresujące i sprzyja alkoholiz 05.12.08, 15:58 mowi. Musimy to zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Bycie PiSowcem jest stresujące i sprzyja alkoholi 05.12.08, 16:30 t.w.bolek napisał: > mowi. Musimy to zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Rzeczywiscie - ale ma sens: barman-baran... : 05.12.08, 16:37 gamon0 napisał: ...????????????????????????????????????? Poniewaz jak zwykle niczego nie napisales a w tytule swojego postu drwisz z barmana, zadam ci intelektualne jak na twoje warunki pytanie. ;D Jezeli zdazylaby sie taka sytuacja, ze supertrzezwy karski z supertrzezwym kolega zostali napadnieci w tym hotelu przez superpijanych POwcow i barman by to potwierdzil, tez drwilbys z tego barmana jak teraz, czy raczej oparlbys cala swoja PiSia filozofie i wiare na jego slowach, glupku...??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Rzeczywiscie - ale ma sens: barman-baran... : 05.12.08, 17:13 jesli juz zadajesz to samo pytanie wszystkim, to na Boga rób to chociaż bez błędow ortograficznych, bo przepisując tyle razy utrwalisz sobie te błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Rzeczywiscie - ale ma sens: barman-baran... : 05.12.08, 18:33 Rozumiem, że to ortograficzne wyczulenie spowoduje teraz u ciebie serię podobnych wpisów pod bazgrołami takich tytanów analfabetyzmu jak poszeklu, presentation1 czy gamon0? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Rzeczywiscie - ale ma sens: barman-baran... : 05.12.08, 20:45 Nie. Po prostu na innym wątku te słowa zostały skierowane do mnie osobiście. I tam też mu powiedzialam, że załóżmy pisze się przez o z kreską. Jeżeli zamiast pisać kopiuje, to niech chociaż błędy sprawdzi przed wysłaniem, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
cynik_i_przesmiewca Re: Karski to nie barman... :))) 05.12.08, 15:43 zgadzam sie - barman przynajmniej uczciwie pracuje i zarabia na siebie. zas posel Karski potrafi jedynie pasozytowac i "zasiadac" (oczywiscie kiedy jest w stanie... albo raczej kiedy nie jest "w stanie"...) Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: Karski to nie barman... :))) 05.12.08, 16:59 z reszta barman chyba nie byl jedynym swiadkiem zajscia, skoro poslowie nie chcieli wspolpracowac z policja czy tam ochrona... chyba nie zaslaniali sie immunitetem przed barmanem. kto by sie trudzi zeby dwoch poselkow z Polski bezpodstawnie oskarzac o dewastacje mienia? cynik_i_przesmiewca napisał: > zgadzam sie - barman przynajmniej uczciwie pracuje i zarabia na > siebie. zas posel Karski potrafi jedynie pasozytowac i "zasiadac" > (oczywiscie kiedy jest w stanie... albo raczej kiedy nie jest "w > stanie"...) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Karski to nie barman... :))) 05.12.08, 17:09 A gdzie pisze, ze barman by swiadkiem zajcia? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Re: Karski to nie barman... :))) 05.12.08, 22:42 elena4 napisała: > A gdzie pisze, ze barman by swiadkiem zajcia? Droga polonistko,może poprawniej-A gdzie JEST NAPISANE . Nie należy poprawiać innych,jeżeli sama nie potrafisz pisać po polsku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Karski to nie barman... :))) 05.12.08, 17:11 Do tej pory wersja była taka, ze barman to słyszal od swojego kolegi ochroniarza, który słyszał od innego ochroniarza, swiadka zajścia. czyzby wersja znów się zmieniła? Hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Karski to nie barman... :))) 05.12.08, 17:18 Acha..a Karski dowiedział się o swoim udziale w incydencie od barmana. Znakomite! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Karski to nie barman... :))) 05.12.08, 17:21 Czegoś nie rozumiesz? Nie czytałeś doniesień , hehehe TVN24 a pyszczysz? TVN24 tak podawala. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Karski to nie barman... :))) 05.12.08, 18:02 Oglądasz TVN duszyczko? Dobrze, że pojutrze niedziela będziesz się mogła wyspowiadać... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Karski to nie barman... :))) 05.12.08, 18:03 Czytam a to lepsze. Pisanego nie można się wyprzeć, chociaż w necie można spowodować,że znika, hehehe. A o moją spowiedź się nie martw, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Karski to nie barman... :))) 05.12.08, 18:16 hhehe... dobrze... hehehe... nie będę.... hehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Karski to nie barman... :))) 05.12.08, 19:40 A myślisz o tym, co czytasz? Wózki same się zniszczyły, a agenci Donka wrednie wrobili w to Karskiego? Bajki to sobie opowiadajcie na pisich Parteitagach :) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Karski to nie barman... :))) 05.12.08, 19:54 Hehehe. ja nie jestem partyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Karski to nie barman... :))) 05.12.08, 21:37 elena4 napisała: > Hehehe. ja nie jestem partyjna. Hehehe, "wielu z tych, którzy sie dotąd śmiali, dziś już sie nie śmieje. A tym, którzy się jeszcze śmieją, już wkrótce nie będzie do śmiechu" (Adolf Hitler, hehehe)hehehe, hehehe, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Karski to nie barman... :))) 05.12.08, 22:19 No też tak mówię. Wkrótce zwolennicy PO nos na kwinty pospuszczają, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Karski to nie barman... :))) 06.12.08, 00:59 Nie jestem zwolennikiem PO, ale z przyjemnoscią patrzę na przerażone mordy pisiorów, gdy Donkowi rośnie słupek :) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Karski to nie barman... :))) 06.12.08, 09:09 donkowi rosnie ale szansa na to, że żle skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: Karski to kelner... :))) 05.12.08, 15:44 mentalność jego właściwie jest na niższym poziomie, takiego kaczyńskiego np Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Karski to nie barman... :))) 05.12.08, 17:16 Pewnie, że nie. Moczymorda nie może być barmanem... Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Karski wygląda jak typowy ... 05.12.08, 15:40 Karski wygląda jak typowy menel grasujący w okolicach pawilonów na rogu Marszałkowskiej i Królewskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Kłamski i Zbocznikowski 05.12.08, 15:47 Kłamski i Zbocznikowski, nie idźcie tą drogą! Kłamali, żeby wyłudzić 300 zł z sejmowej kasy, kłamią teraz. Won z parlamentu z tymi prostakami! Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Re: Kłamski i Zbocznikowski 05.12.08, 15:49 Czy jest w PiS ktoś kto nie chleje?, Ktoś kto pracuje na trzeźwo? Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Re: Kłamski i Zbocznikowski 05.12.08, 15:53 Mowi się, że elity się same oczyszczają. Mam nadzieje, ze i tym razem się oczyszcza i Ci panowie, którzy chleją za pieniądze podatników i rozwalają po pijanemu nie swoje mienie wylecą z polityki na zawsze. Jest tylko jedno ale...to nie są elity, to zwykłe chamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Owszem ... 05.12.08, 15:56 Matka przełożona nie pije i steruje całym PiS-em poprzez Jarka .. Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Może im się skończyła wóda ... 05.12.08, 15:59 i musieli skoczyć do sklepu po flaszkę bo na alkohol w hotelu to z ich skromnego uposażenia poselskiego, nie byłoby stać ... BTW Można mieć po pijaku fantazję ułańską, niemal każdemu może się zdarzyć że się upije i zrobi coś głupiego ale trzeba potem ponieść konsekwencje swoich czynów a nie udawać głupa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-83 Re: Może im się skończyła wóda ... 05.12.08, 17:10 oni nie tylko sie nie przyznaja, ale zadaja odszkodowania!!! Ciekawe na jak szczytny cel te osoby publiczne przenaczylyby te kase, jesliby wygrali... kpaxxx napisał: > i musieli skoczyć do sklepu po flaszkę bo na alkohol w hotelu to z ich skromneg > o > uposażenia poselskiego, nie byłoby stać ... > > BTW Można mieć po pijaku fantazję ułańską, niemal każdemu może się zdarzyć że > się upije i zrobi coś głupiego ale trzeba potem ponieść konsekwencje swoich > czynów a nie udawać głupa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
facet_normalny Re: Może im się skończyła wóda ... 05.12.08, 17:20 > BTW Można mieć po pijaku fantazję ułańską, niemal każdemu może się > zdarzyć że > się upije i zrobi coś głupiego ale trzeba potem ponieść konsekwencje > swoich czynów a nie udawać głupa !!! popieram to zdanie w pełnej rozciągłości. kazdemu z nas zdarzyło się na 100% rozrabiać po pijaku, kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem :) a powazniej - skoro narozrabiali, to niech nie odwracaja kota ogonem. W końcu nie jest wazne jak mężczyzna zaczyna, ale wazne jak kończy (cytując leszka co to wiadomo jak skończył). imho trzeba się nieźle upodlic, żeby fakty dokonane przekładac na kłamstwo. Wyznaję zasadę - chcesz być szanowany, to szanuj innych. Nie wiem po co ta cała rozróba, skoro wystarczyło rano czy tam po inszym wytrzeźwieniu pójść do obsługi hotelu i załatwić sprawę. Wstyd mi za tego typu zachowania naszych rodaków, bo potwierdza on znana zasadę że potrafimy sie bawić tylko niestety za często jest to zabawa na czyjś koszt a nie własny Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Może im się skończyła wóda ... 05.12.08, 21:02 kpaxxx napisał: > i musieli skoczyć do sklepu po flaszkę bo na alkohol w hotelu to z ich skromneg > o > uposażenia poselskiego, nie byłoby stać ... > > BTW Można mieć po pijaku fantazję ułańską, niemal każdemu może się zdarzyć że > się upije i zrobi coś głupiego ale trzeba potem ponieść konsekwencje swoich > czynów a nie udawać głupa !!! Fantazja ułańska fantazją ułańską, ale jak nie ma w pobliżu konia, to trzeba sie zadowolić wózkiem golfowym. "Siądę na konika, Podkręcę wąsika, Dobędę pałasza, Wiwat Polska nasza!" Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Kłamski i Zbocznikowski 05.12.08, 16:02 mejlmi napisał: > Czy jest w PiS ktoś kto nie chleje?, Ktoś kto pracuje na trzeźwo? Jest,pani Kruk ona tylko coś tam coś tam.Tak to jest jak na czeloe dużej partii stoi na czele w2strętny pedał. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni win... 05.12.08, 15:44 Proponuję: 1.Odebrać immunitety. 2.Wyrzucić z Sejmu na zbite pyski. 3.Osądzić! Dowód koronny: czerwony nos!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni w 05.12.08, 17:17 No ja to zaproponuję jak zapoznam się z dowodami, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni w 05.12.08, 17:42 nie szkoda ci czasu, to już nie chodzi o sądy, ale o honor polskiego posła, słyszałaś o takich jajach na świecie? Jak ktoś został złapany na ściemnianiu, kłamstwie kończył karierę. Mam nadzieję, przed przyszłymi wyborami prasa i media przypomną ludziom o wpadkach niektórych posłów-osłów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni w 05.12.08, 17:47 No właśnie nie został. Ja siedzę od wczoraj i czytając zmieniające sie wersje wydarzen opisywane przez TVN24 łapie się za głowę. jeśli są winni to na nich napluję i ja. Ale coś widzę że media mnie walą w poroże, a bardzo tego nie lubię, jeśli ktoś mnie usiłuje walic w poroże, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni w 05.12.08, 17:51 możesz je zrzucić, i już nie będzie bolało ;) Takie tłumaczenie... to tylko lumpy..., panie władzo, ja tylko jedno pifffko... Co ja bym zrobił? jeśli napiłbym się, że nie pamiętam nic, i jestem posłem-osłem, to zapłaciłbym odszkodowanie, ale tylko po to, żeby media nie zwęszyły sensacji. Tak czy siak, znów dali osłowie ciała, tak samo jak ten kolo z PO. Dali się złapać, a to już świadczy o ich zacietrzewieniu i wierze w swoje prawa (immunitet) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni w 05.12.08, 18:00 Tacy jak ty dostarczaja mi większej pewności, że się nie mylę w swoich przypuszczeniach co do tego że cały ten szum jest zorientowany nie na prawdę a na wywołanie zamętu i ukrycie czegoś innego, hehehe. Ja tez bym tak zrobila, hehehe. Nawet jak bym nie miala pieniędzy a wiedzialabym, czy czułabym, ze takie coś mogło sie wydarzyć, to zadzwonilabym do swoich kolesi partyjnych i poprosiła o pieniądze i w taki sposób partia uniknęłaby skandalu. Tak robi prawdopodobnie większość sprawców. zastanawiające dlaczego oni tego nie zrobili, nie? A swoją drogą nasze niektore media to są rajfury skrzyzowane z prostytutkami, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni w 05.12.08, 19:26 no jasne, chcieli ukryć kaczyńskiego:D Przestań szukać spisków, to choroba. Cieszę się, że mogłem pomóc w przypuszczeniach :D Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni w 05.12.08, 19:55 Spisków? Prawdy szukam, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni w 05.12.08, 21:39 elena4 napisała: > Spisków? Prawdy szukam, hehehe. ...która zwycieża rzekomo, hehehe. "Kiedy prawda zwycięża, zawsze pytaj, jak wielcy kłamcy o nią walczyli" (F. Nietzsche, hehehe) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni w 05.12.08, 22:21 A ja stoję z boku i patrzę, hehehe. I czekam aż sprawy dojdą do trzeciego rzedu. Odpowiedz Link Zgłoś
waran_z_komodo Re: Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni w 06.12.08, 01:51 Jakis glupi ten wlasciciel hotel ze w hotelu takiej klasy robi rozrobe o byle gowno zamist zalatwic sprawe po cichu. Nie ma hotelu na swiecie, obojetnie jakiej klasy gdzie hotel robilby sprawe tak glosno. WYstarczylo poprosic tych panow o uregulowanie podwyzszonego rachunku jak juz troche wytrzezwieli. Sprawa jest nagrywana przez kogos. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni w 05.12.08, 17:55 michalparadowski napisał: > Proponuję: > 1.Odebrać immunitety. > 2.Wyrzucić z Sejmu na zbite pyski. > 3.Osądzić! > Dowód koronny: czerwony nos!!!! ...ale karski go ma od czasu PRONU:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni w 05.12.08, 18:05 1. Odebrać uprawnienia na wózki widłowe 2. Wyrzucić z Sejmu o suchym pysku 3. Upudrować nos Karskiemu... I starczy... Odpowiedz Link Zgłoś
misiogoqo Ile jeszcze wstydu pijacy z PiS przyniosą Polsce? 05.12.08, 15:45 Jak nie publiczny rasizm, to pijani w hotelu demolują sprzęt. Kaczyńscy i ich kolesie powinni wrócić pod kamień, spod którego wypełzli. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Ile jeszcze wstydu pijacy z PiS przyniosą Polsce? 05.12.08, 16:36 misiogoqo napisał: > Jak nie publiczny rasizm, to pijani w hotelu demolują sprzęt. > Kaczyńscy i ich kolesie powinni wrócić pod kamień, spod którego wypełzli. > Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Ile jeszcze wstydu pijacy z PiS przyniosą Pol 05.12.08, 20:53 misiogoqo napisał: > Jak nie publiczny rasizm, to pijani w hotelu demolują sprzęt. > Kaczyńscy i ich kolesie powinni wrócić pod kamień, spod którego wypełzli. > "Choroba filipińska" szerzy się w zastraszającym tempie! Odpowiedz Link Zgłoś
won-gnoju A co nas jacyś barmani na Cyprze obchodzą 05.12.08, 15:45 Coś tam, coś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz PiS do delegalizacji 05.12.08, 16:37 opt napisał: > Dość kompromitowania Polski i Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni win... 05.12.08, 15:46 MAM nadzieje ze nie zapomnieli przykleic na "meleksach" wizytowki - pis- ze zdjeciem "braci mniejszych",,i chasla ze to samo zrobia z ruskimi czolgami,,a co niech swiat pozna s i l e PIS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni w 05.12.08, 15:48 - Właścicielem hotelu jest milioner, dla którego uganianie się za tysiącem euro byłoby uwłaczające. W tym hotelu czasem tyle wynosi jeden rachunek w restauracji - powiedział nam pan Rafał, hehehehe, 1000 ojro to rzeczywiście pryszczyk. A 10 000? Ja tam, poczekam na "raport Głównego Oficera Policji" ;-) I żeby nie było... 3,14ździelstwa nie trawie. - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
glowarodzinyipsa Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni win.. 05.12.08, 16:07 Panie marszałku, wysoka izbo, w związku z bezczelna nagonką, którą prowadzą wrogie mojej partii media polskojęzyczne, informuję, że padłem ofiarą prowokacji. Prawda w tym zakresie jest bowiem taka, że w późnych godzinach wieczornych, wracając z panelu dyskusyjnego, usłyszałem pro-platformerskich cypryjskich Rosjan - poznałem po akcencie - którzy właśnie oddalali się uprowadzonymi melexami. Pod wpływem właściwego naszej partii moralnego imperatywu rzuciłem się wraz ze swoim partyjnym towarzyszem i uczestnikiem tego samego panelu w pogoń za sprawcami, którzy zaczęli się ostrzeliwać z kałasznikowów, których odgłos pamiętam ze studium wojskowego. Pragnę dodać, że podczas całego panelu spożywaliśmy wyłącznie antybiotyki. Wobec powyższego żądamy przeprosin oraz medalu. Chciałbym też zwrócić się z zapytaniem, do czego jeszcze posunie się Platforma, żeby odwrócić uwagę społeczeństwa od skutków swoich nieudolnych rządów? Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni w 05.12.08, 16:11 glowarodzinyipsa napisał: > Panie marszałku, wysoka izbo, w związku z bezczelna nagonką, którą prowadzą > wrogie mojej partii media polskojęzyczne, informuję, że padłem ofiarą > prowokacji. Prawda w tym zakresie jest bowiem taka,(...) "raport Głównego Oficera Policji" w załączeniu.... (Pan Rafał już uczy się odróżniać nominały ojro? ;-) ) - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
kutzowesz Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni win... 05.12.08, 16:07 A co głupole myślicie ,że ci polacy powiedzą że to nieprawda. W pięć minut mieliby nakopane w dupę i łachy w kontenerze na śmieci.Tam przeciez włascicielem jest Rosjanin,czyli mafia rosyjska. Był kto z forum-idioten na Cyprze w dobrym hotelu,rus na rusie i rusem pogania ,a chamstwo wszechogarniające.Nigdy więcęj. Odpowiedz Link Zgłoś
ubolek Na następny dzień musieliby szukać nowej pracy 05.12.08, 21:33 gdyby zeznali coś innego niż właściciel. Taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Na następny dzień musieliby szukać nowej prac 05.12.08, 21:55 to właściciel hotelu na Cyprze nie ma nic lepszego do roboty tylko biednych posłów pisu oskarżać. Akurat tych dwóch sobie wybrał. Może dlatego, że wyglądają na imbecyli? Odpowiedz Link Zgłoś
ubolek Re: Na następny dzień musieliby szukać nowej prac 06.12.08, 01:05 Być może to (p)osły zrobili jakąś demolkę tego nie neguję, jednak tytuł artykułu i zawarta w nim sugestia jakoby hotelarze byli wyroczniami w tej sprawie jest nie na miejscu. Z własnego doświadczenia wiem że czasami pracownicy hotelu tak by nie płacić z własnej kieszeni, próbują obciążyć gości kosztami usterek wynikłych z ich własnego niedbalstwa. Kiedyś, w środku nocy, wróciłem do hotelu nachlany ale nie aż tak by urwał mi się film więc pamiętam że niczego nie rozwaliłem a przy wyjeździe próbowano mnie obciążyć kosztami jakichś pękniętych przeszklonych drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1251 Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni win... 05.12.08, 16:09 Żenada..... Odpowiedz Link Zgłoś
arturspreier Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni win... 05.12.08, 16:09 jezeli mam dodac swoja opinie na ten temat to bedzie ona krotka,Tych ludzi nie mozna nazwac politykami tylko cholota,prostactwem i chamstwem.Brak slow ze tacy ludzie reprezentuja nas na szczeblu miedzynarodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne kiedy reakcja przyglupa Kaczynskiego??? 05.12.08, 16:22 kiedy te dwie nedze moralne zostana wyrzucone z Sejmu??? juz slysze rejwach w Polsce PiSiorow, gdyby to byli dwaj z innego ugrupowania Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz kiedy reakcja przyglupa Kaczynskiego??? 05.12.08, 16:37 pies_na_prawizne napisał: > kiedy te dwie nedze moralne zostana wyrzucone z Sejmu??? juz slysze > rejwach w Polsce PiSiorow, gdyby to byli dwaj z innego ugrupowania Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni win... 05.12.08, 16:20 Obmierzłe moczymordy z "pisuaru" ! Precz ! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Wystarczy spojrzeć na czerwony kinol Karskieg 05.12.08, 21:06 Fakt, nos ma jak diabeł ciulkę. Odpowiedz Link Zgłoś
offal qqqqqq urwa znowu spisek układu 05.12.08, 16:24 gdzie nie pojadą pisowcy to tam zawsze spisek układu, nawet nachlać i narozrabiać spokojnie nie mogą !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_huncwot Re: qqqqqq urwa znowu spisek układu 05.12.08, 22:10 Offal, jestem Twoim FANEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Polscy pracownicy hotelu na Cyprze są pewni w 05.12.08, 16:27 Menelki w meleksach :D Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Co za holota! 05.12.08, 16:33 Ci ludzie nie sa normalni! J.Kaczynski w parkowych krzakach robi rade ministrow, Gosiewski zmusza ekspresy do zatrzymywania sie w polu, Kaminskiemu wydaje sie ze jest mala dziewczynka, Ziobro nagrywa swoich rzadowych kolegow, L.Kaczynski domaga sie wojny z Rosja i lata po swiecie zeby sie napic wina, kumysu i herbaty... a teraz wystepy tych dwoch PiSich pijakow na Cyprze! Kiedy skonczy sie ten cyrk uposledzonych i ulomnych PiSich kreatur? Ta banda przyglupow powinna budowac drogi w pasiakach! Jak jeszcze dlugo bedziemy tolerowac tych oszolomow? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Co za holota! To PiS!! 05.12.08, 16:38 kazik_b4 napisał: > Ci ludzie nie sa normalni! J.Kaczynski w parkowych krzakach robi > rade ministrow, Gosiewski zmusza ekspresy do zatrzymywania sie w > polu, Kaminskiemu wydaje sie ze jest mala dziewczynka, Ziobro > nagrywa swoich rzadowych kolegow, L.Kaczynski domaga sie wojny z > Rosja i lata po swiecie zeby sie napic wina, kumysu i herbaty... a > teraz wystepy tych dwoch PiSich pijakow na Cyprze! > Kiedy skonczy sie ten cyrk uposledzonych i ulomnych PiSich kreatur? > Ta banda przyglupow powinna budowac drogi w pasiakach! > Jak jeszcze dlugo bedziemy tolerowac tych oszolomow? > Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Co za holota! 05.12.08, 21:09 kazik_b4 napisał: > Ci ludzie nie sa normalni! J.Kaczynski w parkowych krzakach robi > rade ministrow, Gosiewski zmusza ekspresy do zatrzymywania sie w > polu, Kaminskiemu wydaje sie ze jest mala dziewczynka, Ziobro > nagrywa swoich rzadowych kolegow, L.Kaczynski domaga sie wojny z > Rosja i lata po swiecie zeby sie napic wina, kumysu i herbaty... a > teraz wystepy tych dwoch PiSich pijakow na Cyprze! > Kiedy skonczy sie ten cyrk uposledzonych i ulomnych PiSich kreatur? > Ta banda przyglupow powinna budowac drogi w pasiakach! > Jak jeszcze dlugo bedziemy tolerowac tych oszolomow? > Budować drogi? Jak te drogi by wyglądały! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Czy wlascicielem tego hotelu jest Alganow, czy 05.12.08, 16:33 Zacharski? Czy moze WSI bezposrednio razem z GRU? Odpowiedz Link Zgłoś