edi54 Zabezpieczeni przez Czabańskiego 08.12.08, 10:24 Trzeba pilnie i za wszelka cene rozbic ten gangstersko-zlodziejski uklad pisuarow w mediach publicznych.Pisuarowscy nikczemnicy za pieniadze z abonamentu zyja sobie jak moznowladcy ,jednoczesnie uprawiajac za darmo propagande pisuaru.Napieralskiemu nigdy nie zostanie wybaczone,ze "skumal " sie z pisuarem popierajac prezydenckie veto do ustaw medialnych.Sam sobie zalozyl w ten sposob petle na szyje.Bo tzreba bylo veto odrzucic i podjac rozmowy z PO w kierunku nowelizacji przyjetych wowczas ustaw medialnych.A tak w ogole, to najlepiej w cholere sprywatyzowac wszystkie media! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_gm Gdzie mieszka pan czabański? 08.12.08, 10:25 Chcę mu tylko bardzo gorąco pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
jogibaboo Niezłe pensyjki i nagrody. 08.12.08, 10:25 A ty, ciemny narodzie, płać na nich abonament i morda w kubeł. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Zabezpieczeni przez Czabańskiego 08.12.08, 10:29 Kolejny raz wyłazi prawdziwe oblicze etosowców.Czabański zaś to typowy PISowski gangster.Pani Julio - do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
yky Bez opłat z abonamentu nie byłoby tej audycji... 08.12.08, 10:32 Podwójna moralność PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz czy gamon0..... 08.12.08, 10:35 Był tu na forum by napisać że to dla dobra Polski ? Odpowiedz Link Zgłoś
buk-humor-dziczyzna nie podskakiwać emeryckie gnoje-dostaniecie 12 zł 08.12.08, 10:52 nie podskakiwać emeryckie gnoje-dostaniecie 12 zł podwyżki od srycznia Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej554 Zabezpieczeni przez Czabańskiego 08.12.08, 11:03 Wygląda to na wspaniałą "pracę" pisowskich złodziei. Zadupców kaczora i jego świty. Prawo i Sprawiedliwość tylko dla wybranych. Moim zdaniem, jeżeli zarząd nic o tym nie wiedział sprawa powinna trafić natychmiast do prokuratury. A bydle Czabański do kamieniołomu, wreszcie by schudł. Kaczogród nadal kwitnie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegra1 Zabezpieczeni przez Czabańskiego 08.12.08, 11:05 A najbardziej wk...ia fakt,że ci wszyscy dziennikarze pouczją że należy wprowadzać oszczędności i to kosztem najsłabszych grup społecznych i zawodowych(PIELĘGNIARKI, nauczyciele itp itd).moralizatorzy jedni!! i nie będę kłąć ,bo szkoda na nich języka. Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Jaką "działke" z tego ,ma J.Kaczynski ??? 08.12.08, 11:08 To on ich tam 'wstawił", napewno nie za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina-monte-christo Re: Jaką "działke" z tego ,ma J.Kaczynski ??? 08.12.08, 11:35 połowe... Odpowiedz Link Zgłoś
drakaina Zabezpieczeni przez Czabańskiego 08.12.08, 11:07 Zaraz, a nie można po prostu cofnąć nielegalnie zmienionych umów??? Skoro nic się o tym nie mówi, to znaczy, że nikomu naprawdę nie zależy na tym, żeby tych wypłat nie było. -- antiquitates.blox.pl ferengis.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
swinna Zabezpieczeni przez Czabańskiego 08.12.08, 11:07 Bez abonamentu ta dyskusja nie mogłaby się odbyć! Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 PIS-komuna,śmieje sie Polako w twarz !!! 08.12.08, 11:13 Afery,przekręty, pomówienia, to domena Kaczynskich i ich organizacji! Odpowiedz Link Zgłoś
hel14 Zabezpieczeni przez Czabańskiego 08.12.08, 11:12 Tak patrzę na tych PISowskich złodziei i myślę sobie: kiedy nam w kńcu "nerwy puszczą". Panie premierze niech pan coś zrobi z tym bo niedługo będzie za późno. Ile jeszcze ta hołota będzie okradać biednych ludzi. Przecież niektórzy przez całe życie nie zarobią takiej kasy (nie mówiąc już o tym, że ta hołota dostaje nie za pracę) Odpowiedz Link Zgłoś
efefe Zabezpieczeni przez Czabańskiego 08.12.08, 11:14 Skowroński postawił trójkę na najwyższy poziom i wyciagnął z szamba na jaki spadła za czasów sld. Widac trzeba jeszcze miec odpowiednią legitymację- Jak piszecie pismaki artykuł to zapoznajcie się z faktami, a nie tylko tzn "faktami"... Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz111 Co tu komentować? Prawi i Sprawiedliwi! 08.12.08, 11:19 Czabański to fragment większej całości "odnowy moralnej". Odpowiedz Link Zgłoś
totyczyja Re: Zabezpieczeni przez Czabańskiego 08.12.08, 11:20 Tak jest. I dlatego nie płacę na tych krętów. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Znowu naprany Minister.......... 08.12.08, 11:22 m.onet.pl/_m/6b2d272e6819a2542215f2be7e6e4cac,5,1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mado4 Zabezpieczeni przez Czabańskiego 08.12.08, 11:45 Codziennie pojawiał się "Nasz Dziennik"? Słucham "Trójki" i zastanawiam się dlaczego problemem nie jest fakt, że pojawiają się również artykuły "wyborczej", "dziennika", "polski" i "trybuny"? Wam w wyborczej od afery Rywina coś się poprzestawiało... To co robicie z pewnością nie jest obiektywne, ale na pewno dalekie od dziennikarstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
rf174 Obrona Skowrońskiego 08.12.08, 11:59 Notatkę o Skowrońskim uważam za mocno krzywdzącą i koniunkturalną. Wiele lat słucham Trójki i uważam, że Skowroński przywrócił jej ducha, charakter, "wpuścił powietrze" po masakrze jego poprzednika Witolda Laskowskiego. Nie ma rzeczy idealnych, ale to co jest, jest ok. Audycje publicystyczne Trójki są na wysokim poziomie, jest racja wielu stron i dobre dziennikarstwo. Pokłony dla niezmordowanej Beaty Michniewicz poskramiającej polityczne harce, a za publicystykę niepolityczną szczególne brawa dla Dariusza Bugalskiego! Poza tym za powrót do znakomitych reportaży, teatru. Skowroński nawet jeśli poddawany presji, broni się profesjonalizmem. Po wyczynach jego poprzednika boję się kolejnego majstrowania przy tej stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 I kto to robił i robi? Wprowadził toR. Kwaitkowski 08.12.08, 12:00 z SLD, mentor G. Napieralskiego, i B. Wildstein - tak związany z PiS, że osobiście J. Kaczyński namaścił go na szefa TVP, czyli robił to i robi nadal PiSoLew... Niestety, dopóki o polityce SLD będzie decydował G. Napieralski (wraz z wymienionym wyżej i innymi mentorami), nic się nie zmieni, bo obecna sytuacja w mediach publicznych jest w gruncie rzeczy korzystna dla tej partii. Bracia Kaczyńscy mogą dać SLD mnóstwo stanowisk, programów, audycji itd., byle tylko partia ta - firmowana przez G. Napieralskiego jako nieodrodne dziecko PRL - nie poparła żadnych planów PO i PSL mających na celu wprowadzenie pozytywnych zmian... Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski droga korekto 08.12.08, 12:01 > Michalska to jedna z najbliższych współpracowniczek Czabańskiego. Mam duże wątpliwości co do potrzeby zdrabniania słowa współpracownica/współpracownic do współpracowniczka/współpracowniczek. Taka zdrobniała forma jest dopuszczalna, ale brzmi trochę dziwnie. Proszę żeby współpracowniczkowie korekty rozważyli tę kwestię. Odpowiedz Link Zgłoś
tilow3 Zabezpieczeni przez Czabańskiego 08.12.08, 12:06 Jestem czytelnikiem "gazety" od 1994 roku. Ufałem Wam czasami bezgranicznie, choc wielu mi mowilo, ze maja dystans wobec dziennikarzy ktory i mi polecaja. Ja nie widzialem w Waszych tekstach niczego niestosownego. Do dzisiaj... Okazuje sie, ze gaczeta odkryla cos niesamowitego w poczynaniach dziennikarzy radiowej "trojki" a mainowicie, redakcja tejze rozglosni ma czelnosc cytowac w eterze "nasz dziennik" tube propagandowa ojca rydzyka. Tksie sklada, ze obok czytania Waszej gazety jestem rowniez sluchaczem "trojeczki. Dziennikarka "wybrczej" nawet nie zajaknela sie , ze obok dziennika niemal co chwila, cytowana jest wlasnie WASZA gazeta na antenie. Obok niemoralnych dziennikarzy sporzyjajacych wladzy prezydenta, pojawiaja sie tam redaktorzy gazety. Pani Wielowiejska, Weglarczyk... ja te nazwiska ciagle slysze na antenie trojki... Po co bylo tedy dowalac w tak plytki i zenujacy sposob redakcji naprwde ciekawej stacji radiowej? kompletnie tego nie rozumiem... Gazeto OPAMIETANIA!!! bo nadejdzie taki dzien, ze i ja nabiore dystans (podobnie jak do poczynan "faktu" czy "superekspresu")do tego co wypisujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
greetgreet sprzątanie pisowskiego ścierwa chyba trochę potrwa 08.12.08, 12:27 ale wierzę że będzie skuteczne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdapaw4 Zabezpieczeni przez Czabańskiego 08.12.08, 12:38 Skowronski to mdły nudny katolicki lizus. A program gosc Trojki to nie jego autorski program, bo był robiony jeszcze w czasach, gdy on na plebanii krzyzem lezał. Odpowiedz Link Zgłoś