latino-lover LPR i Samoobrona przejęły TVP. Urbański zawieszony 19.12.08, 14:41 hehe, ładne wałki w TV sie dzieja :d teraz Roman i Andrzej baedz rzadzic, szkoda ze nie zrobili ich jeszcze na sporki.pl wygrana gwarantowana :D hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Kto poprowadzi Wiadomości... 19.12.08, 15:06 Jak wiadomo zarząd LPR-Samoobrona (czytajLiS) nie ma swoich dziennikarzy, kto więc przeczyta informację o zawieszniu Urbańskiego? Czy na Woronicza zapanował stan wojenny? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Wiadomości poprowadzi albo pani Beger, albo pani 19.12.08, 15:42 Łyżwińska:) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l stawiam naqrwiki i owies, będzie smiesznie 19.12.08, 16:23 i może zaczne oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
malutki-pistolecik Re: towarzyszu europacierz 19.12.08, 14:45 europacierz napisał: > na WSI24, twoja wrażliwość będzie usatysfakcjonowana Twoja wulgarnosc jest niesmaczna. Co do tych idiotow to masz racje. Potwierdzasz to kazdym swoim wpisem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: On ma tak po szkoleniu.... 19.12.08, 14:50 Rokita popita itd... Pisali o tym w "Fakcie", musisz mu darować, to dziecko "stanu wojennego" którego cud poczęcia w połowie przerwała interwencja ZOMO w parku. Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz [...] 19.12.08, 15:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ty masz tak po wódce, uchlewasz się na smutno 19.12.08, 15:39 europacierz napisał: > i wypisujesz potem smuty na forum Jeszcze nigdy nie widzialem zebys ty uchlal sie na wesolo, nawet teraz smutny taki jestes, jakis taki przygnebiony, nerwy cie ponosza, ale tak juz jest jak z lepperem i giertychem w romanse mesko meskie sie wchodzi...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ty masz tak po wódce, uchlewasz się na smutno 19.12.08, 17:27 Generalnie to zależy od trunku... Pijąc denaturat eurpoaździerz widzi skutki swojego łakomstwa na etykiecie... To zazwyczaj skłania go do refleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dorabiasz w reklamówakach? 19.12.08, 14:47 Ostatnio oglądałem reklamę karpi w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Tez cie widziałem. w reklamie wafli, Grzesiek? 19.12.08, 15:05 czy Pawełek? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Coś Ci się pomyliło... 19.12.08, 15:35 W reklamie wafli występował Urban z Glempem.. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Kto mieczem wojuje, od miecza ginie 19.12.08, 14:51 Chciał PiS partyjności w składzie rady, no to partyjność im wyszła bokiem. Oj nie mają oni szczęśliwych tych Świąt. Od 2 miesięcy przegrywają na wszystkich frontach, a ta ostatnia klęska to przecież nie knowania Tuska, z którego dyżurni internetowi wklepywacze robią Belzebuba. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne teraz PiS zbojkotuje TVP hi hi 19.12.08, 15:41 zostal im tylko TVnieprzeTRWAM Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Będzie zarząd komisaryczny 19.12.08, 15:43 mal49 napisała: > nareszcie!!! ------------- skad wiesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Czkawka Pisu po przystawkach. Mowilem, ze to niest 19.12.08, 15:44 rawne. Odpowiedz Link Zgłoś
sell987 prezes "karaluch" i jego brat w opałach 19.12.08, 15:51 Dwaj ci panowie bedą jechać po równi pochyłej aż wpadną w szambo które sami przygotowali kopiąc fundamenty pod IV rzeczpospolitą Odpowiedz Link Zgłoś
thecheshirecat LPR i Samoobrona przejęły TVP. Urbański zawieszony 19.12.08, 16:07 Nie no! Jak saoobrona i lpr przejely telewizje, to lece do sklepu telewizor kupowac. Cuda wianki i niezle bajki beda! Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 LPR i Samoobrona przejęły TVP. Urbański zawieszony 19.12.08, 16:19 Nareszcie! Uwolnic TV od PISu! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Wigilia blisko więc bydło chce zabrać głos w TVP 19.12.08, 16:26 Endrju na prowadzącego wiadomości a łyzwa na pogodynkę. Niedzielną msze poprowadzi sam Belzebub. Ogladalność wzrośnie do 100% niepłacenia za abonament Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Kłótnia w chlewie. Dopiero byłbym zły, gdybym 19.12.08, 16:29 na to łożył. A tak mam to gdzieś - odnowa moralna za 300 zł niech się dalej ośmiesza. Abonamentu za ten cyrk płacić nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz990 Czego Rzad nie potrafil, zrobila sama rada ! Bardz 19.12.08, 16:41 dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
andrew-live LPR i Samoobrona przejęły TVP. Urbański zawieszony 19.12.08, 17:15 NAJWYŻSZA PORA ROZWIĄZAĆ TVP.I CO PANIE JK I PREZYDEŃCIE PISOWSKI -VETO ,MACIE DOBRE SAMOPOCZUCIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz114 LPR i Samoobrona przejęły TVP. Urbański zawieszony 19.12.08, 17:36 Jaka to rewolucja ??! Przecież to wszystko jedno: Urbański, Siwek, Farfał czy Czabański... Co za różnica, który z nich.... Odpowiedz Link Zgłoś
solardragon a w efekcie czego ... 19.12.08, 18:37 po prostu nie będę zaglądać do telewizora bo średnio mam ochotę czytać o walkach polityk albo ustawach ws. aktorów, które rzeźbi PSL ----------------------------------------- www.slodkiezycie.pl - portal społecznościowy dla CUKRZYKÓW, ich rodzin i LEKARZY DIABETOLOGÓW Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski LPR i Samoobrona przejęły TVP. Urbański zawieszony 19.12.08, 18:54 TVP publiczna czy partyjna? Ja mam płacić,a partie będą decydować co i w jakim duchu mam oglądać.Komuna? Odpowiedz Link Zgłoś
y_anio LPR i Samoobrona przejęły TVP. Urbański zawieszon 19.12.08, 19:40 wreszcie - czas na zmiany. Precz z abonamentem wykorzystywanym przeważnie na realizacje zadań partyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Urbański nie chce odejść 19.12.08, 20:26 A może by tak zrobić ustawkę: oba zarządy walczą na placu Defilad, władzę przejmuje ekipa, w której po ustalonym czasie zostanie więcej żywych, przegraną ekipę wbija się na pale. TVP transmituje akcję na żywo, żeby wyrównać straty wynikające z faktu, że nikt normalny nie płaci abonamentu, a kretynów w narodzie (wbrew pozorom) coraz mniej. Na początku może pojawić się ojdyr w celu poświęcenia noży, bejsbolów i siekier, co dodatkowo przyciągnie milionową widownię z moherolandu i podniesie oglądalność. Odpowiedz Link Zgłoś
jagpoljer LPR i Samoobrona przejęły TVP. Urbański zawieszon 19.12.08, 21:02 W tej sytuacji tylko jeden człowiek może zbawić tzw. publiczną telewizje przed atakiem liberałów i masonów. Tadzio Rydzyk. Zrobi tam porzadek od zaraz. Wogóle najlepiej jakby TVP włączyć do jego imperim medialnego. Przecież to co nadaje pisowka TVP niczym sie nie rózni od TV Trwam i R.M.. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 I pomyśleć, że ludzie na ten żałosny cyrk wpłacają 19.12.08, 21:14 pieniądze w postaci abonamentu. Czas najwyższy zlikwidować ten relikt PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare PIS-owskie wieprze przyspawały się do stołków 19.12.08, 21:20 Chcą nadal doić, doić i jeszcze raz doić państwową kasę, bo się jeszcze nie nachapali. Same pisocurvy i złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 J. Szmajdziński jest teraz rozgrywającym! 19.12.08, 21:29 Tych panów i tej pani właściwie już nie ma. Jako brat, taki prezydent! Odpowiedz Link Zgłoś
ivrp układ działa prawidłowo - czyli chodzi Lis koło 19.12.08, 21:32 interesu, a Agora udzieli przebaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigstar Urbański nie chce odejść 19.12.08, 21:44 Wataha wilków gryzie się między sobą. Już wiedzą, że idzie nagonka i że są do odstrzału, ale chcą się jeszcze dorwać się do żłobów, zabrać ile się da kasy za tłuste odprawy z naszych opłat abonamentowych. Na szczęście po pałacowym przewrocie PiS w mediach przestałem płacić. Wystarczy, że opłatę 55 zł pobiera ode mnie kablówka. Poza tym jestem emerytem, a więc mam zwolnienie z tych opłat, które jednak zatrzymał nasz niezawodny prezydencik kierując ustawę do TK. Jak nie wetem to Trybunałem i tak da capo al fine. Koniec jednak będzie żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś