r.maszkowski 20.12.08, 09:35 Nie pozostaje nic innego jak założyć religię chustkowców. Jeżeli brakne członków do oficjalnej rejestracji, to moge się zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
japolak Zdjęcie do dowodu bez 20.12.08, 10:18 Zapewne są jakieś szczegółowe ministerialne instrukcje. Ja 40 lat nosze ciemne okulary fotochromatyczne, tylko do urzędowych zdjęć zmieniając na zwykłe. Czasem mam brodę... Wyobraziłem sobie dowód jakiegoś urzednika, gdzie na zdjęciu będzie demonstrować swoją ogoloną d... - albo j..a Odpowiedz Link Zgłoś
janina38 Zdjęcie do dowodu bez włosów 20.12.08, 21:07 Nieustannie zdumiewa mnie głupota i tępota urzędnicza, a Gogol był ciągle żywy.Minęło sto lat, nie ma cara batiuszki, inny kraj a tępota taka sama Dzięki takim "mózgowcom" społeczność narzeka na urzędy, żąda zmiany prawa, nie wiedząc,że to ich urzędnik gminny uzurpuje sobie prawo to tępego intarpretowania przepisów, O tępoto, tępoto jak długo jeszcze będzisz królowała !! Odpowiedz Link Zgłoś
sajm Re: Zdjęcie do dowodu bez włosów 22.12.08, 13:59 Współczuję dziewczynie. Ale urzędnik musi przestrzegać przepisów. Nie ma tu mowy o żadnej interpretacji, skoro zdjęcie ma być bez nakrycia głowy, to wynika to wprost z przepisów, są określone wyjątki i tyle na ten temat. Winni sa nie urzędnicy , a prawo, jesli MSWiA chce być takie dobre, to niech wyda takie rozporządzenie w tej sprawie. Potem urzędnik w gminie dostanie w tyłek od ministerstwa za empatię, o której mówi jego rzecznik. Odpowiedz Link Zgłoś
basiak63 Zdjęcie do dowodu bez włosów 03.04.09, 22:28 Dominika 26 marca przegrała z chorobą. Już nie będzie stanowić problemu dla urzędników Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: Zdjęcie do dowodu bez włosów 04.04.09, 01:58 Jezu,ten ostatni wpis Basiak to tragiczne podsumowanie Odpowiedz Link Zgłoś