cyndyndanda 16.01.09, 08:42 kaczy szaleniec z uporem maniaka szuka okazji zeby osmieszyc Polske! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyndyndanda kaczy szaleniec z uporem maniaka szuka okazji zeby 16.01.09, 08:45 osmieszyc Polske i urzad prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 To już naprawdę nie ma żadnego znaczenia. 16.01.09, 09:20 cyndyndanda napisał: > kaczy szaleniec z uporem maniaka szuka okazji by > osmieszyc Polske i urzad prezydenta. Bez przesady... Mamlaty już zdążył ośmieszyć SIĘ tyle razy, że nikt na świecie nie traktuje go poważnie i jego zachowanie, Bogu dzięki, przestało mieć jakikolwiek wpływ na postrzeganie Polski za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: To już naprawdę nie ma żadnego znaczenia. 16.01.09, 09:23 ale pomysl sobie o tym jak poczuje sie nastepca ciamkuna, chcial b ys byc prezydentem po ciamkunie? Ten urzad jest skompromitowany na zawsze. Polska powinna miec Króla!! I to ja powinienem nim być! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: To już naprawdę nie ma żadnego znaczenia. 16.01.09, 09:42 kalfas2 napisał: > ale pomysl sobie o tym jak poczuje sie nastepca ciamkuna, chcial b > ys byc prezydentem po ciamkunie? Boże uchowaj! Ten urzad jest skompromitowany na > zawsze. Polska powinna miec Króla!! I to ja powinienem nim być! Biorąc pod uwagę to, co pamiętam, gdy idzie o Twoje posty w różnych forumowych dyskusjach - propozycja warta rozważenia... Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: To już naprawdę nie ma żadnego znaczenia. 16.01.09, 09:47 Rozważenia? Uwazam ze majestat mojej skromnej osoby był by zaszczytem dla stanowiska "Króla Polski". To ja powinienem sie ewentualnie zastanowić czy mi sie opłaca!heh.Tak czy owak ciamkun musi odejść, -precz z mojego Królestwa karle moralny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: To już naprawdę nie ma żadnego znaczenia. 16.01.09, 10:28 kalfas2 napisał: > ... Uwazam ze majestat mojej skromnej osoby był by zaszczytem dla stanowiska "Króla Polski". Kalfasie Wielki, w razie elekcji, możesz liczyć na mój głos [albo nawet dwa głosy] Odpowiedz Link Zgłoś
enki79 Re: To już naprawdę nie ma żadnego znaczenia. 16.01.09, 11:38 chylę również czoło przed jaśnie naszym oświeconym... i liczę na karierę w kancelarii. Może być też BBN ;-) Zajmę się tarczą i modernizacją wojska :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: To już naprawdę nie ma żadnego znaczenia. 16.01.09, 11:54 rozpatrzymy...Towarzyszu...rozpatrzymy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Kalfas 16.01.09, 09:44 Jak juz bedziesz Krolem to daj mi znac, potrzebuje pilnie lepszej roboty. kalfas2 napisał: > ale pomysl sobie o tym jak poczuje sie nastepca ciamkuna, chcial b > ys byc prezydentem po ciamkunie? Ten urzad jest skompromitowany na > zawsze. Polska powinna miec Króla!! I to ja powinienem nim być! Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Kalfas 16.01.09, 09:49 cos tam dla ciebie znajdziemy, chcesz być namiestnikiem na Litwie? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Kalfas 16.01.09, 09:50 Na Litwie???? Ja chyba wyraznie napisalem, ze potrzebuje LEPSZEJ roboty. kalfas2 napisał: > cos tam dla ciebie znajdziemy, chcesz być namiestnikiem na Litwie? Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Kalfas 16.01.09, 09:54 heh,to chyba bede musial zostac Carem Rosji, chcesz byc namiestnikiem na Polske, czy to tez za mało?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Kalfas 16.01.09, 09:56 wiem, wtedy to pewnie chcial bys byc Burmistrzem Ameryki, i najlepiej podbitej i zniewolonej, z urzedowym jezykiem Rosyjskim i cyrlicą:) Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Kalfas 16.01.09, 10:00 TYLKO takiej! kalfas2 napisał: > wiem, wtedy to pewnie chcial bys byc Burmistrzem Ameryki, i > najlepiej podbitej i zniewolonej, z urzedowym jezykiem Rosyjskim i > cyrlicą:) Odpowiedz Link Zgłoś
noducks na ksiedza trzeba bylo isc 16.01.09, 10:29 a nie biedzic teraz, ze chcesz lepszej roboty :D Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: na ksiedza trzeba bylo isc 16.01.09, 10:36 nie tylko kasa sie liczy, trzeba byc uczciwym czlowiekiem, a nie ksiedzem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Kalfas 16.01.09, 14:51 A przestań już ujadać, uprzykrzony, wyliniały kundlu z Łubianki, Kalfasie. Myslisz, że to ciekawe albo śmieszne? Paszoł won, pizdiuk, w kibini matier' Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Kalfas 16.01.09, 11:43 j23plpol napisał: > Na Litwie???? Ja chyba wyraznie napisalem, ze potrzebuje LEPSZEJ > roboty. > > kalfas2 napisał: > > > cos tam dla ciebie znajdziemy, chcesz być namiestnikiem na Litwie? A może za trefnisia? On najwięcej może na królewskim dworze (tak mi się rymnęło przypadkowo) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Kalfas 16.01.09, 11:33 j23plpol napisał: > Jak juz bedziesz Krolem to daj mi znac, potrzebuje pilnie lepszej > roboty. > Jako hetman, pionek czy jako laufer? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: To już naprawdę nie ma żadnego znaczenia. 16.01.09, 11:29 kalfas2 napisał: > ale pomysl sobie o tym jak poczuje sie nastepca ciamkuna, chcial b > ys byc prezydentem po ciamkunie? Ten urzad jest skompromitowany na > zawsze. Polska powinna miec Króla!! I to ja powinienem nim być! To byłbyś uzurpatorem. Żyją jeszcze członkowie rodów, które mogłyby wysunąć jakieś roszczenia: Poniatowscy, Sobiescy, Habsburgowie, a ile jeszcze po kądzieli! Np. Bourbonowie (po Marii Leszczyńskiej), itd. A ilu jeszcze z nieprawego łoża! Które nazwisko z wymienionych nosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: To już naprawdę nie ma żadnego znaczenia. 16.01.09, 11:57 Te nazwiska nic nie znaczą, oni juz mieli swoje 5 minut. Nedzne koltuny nic wiecej, skostniala zdegenerowana genetycznie pseudoarystokracja.Co do mojego nazwiska, to poznasz je we wlasciwym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: To już naprawdę nie ma żadnego znaczenia. 16.01.09, 11:41 kalfas2 napisał: > ale pomysl sobie o tym jak poczuje sie nastepca ciamkuna, chcial b > ys byc prezydentem po ciamkunie? Ten urzad jest skompromitowany na > zawsze. Polska powinna miec Króla!! I to ja powinienem nim być! Jak na króla, to MY (pluralis maiestaticus) powinniśmy być! Przyzwyczajaj się do formuły "MY z Bożey Łaski, Król Polski, Wielki Xiążę Litewski, Ruski, Pruski etc., Mołdawski, Inflancki, etc. etc..." Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: To już naprawdę nie ma żadnego znaczenia. 16.01.09, 12:00 to etc. jest wlasciwe, jak panowac to z rozmachem i na skale szeroką. Widze ze rozumiecie, Towarzyszu podstawy monarchii absolutnej, tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: To już naprawdę nie ma żadnego znaczenia. 16.01.09, 12:06 kalfas2 napisał: > to etc. jest wlasciwe, jak panowac to z rozmachem i na skale > szeroką. Widze ze rozumiecie, Towarzyszu podstawy monarchii > absolutnej, tak trzymać. Z przekonania jestem monarchistą. Kiedy elekcja? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: To już naprawdę nie ma żadnego znaczenia. 16.01.09, 12:12 kalfas2 napisał: > to etc. jest wlasciwe, jak panowac to z rozmachem i na skale > szeroką. Widze ze rozumiecie, Towarzyszu podstawy monarchii > absolutnej, tak trzymać. Słusznie, słusznie. A o "towarzysza" nie obrażam się. Na dworze królewskim w Polsce też tak się tytułowano, zwłaszcza wojskowi, że przypomnę "towarzyszy pancernych" z "Trylogii". "Mały Jasio przychodzi do nauczycielki i mówi: -Towarzyszko, macie ochotę na szybki numerek ze mną? Nauczycielka wymierza mu policzek, a potem mówi: -To masz za tą towarzyszkę. A teraz chodź, ty niecierpliwcu!" Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Znany reżyser: Palikot jest biseksualistą 16.01.09, 08:45 Seksualne insynuacje, którymi posłużył się Janusz Palikot, pytając na swoim blogu premiera Kaczyńskiego "Czy Jarosław jest Jarosławą?", obróciły się przeciw niemu samemu. Sylwester Latkowski, reżyser filmów dokumentalnych i dziennikarz, twierdzi, że Palikot jest biseksualistą - czytamy w dzienniku "Polska". Z kolei "Super Express" donosi o "romantycznej kolacji" posła z "tajemniczym brunetem". Sylwester Latkowski napisał na swoim blogu, że znajomy Janusza Palikota opowiadał mu o tym, co mówi się o kontrowersyjnym pośle. "Palikot ma być biseksualistą, nie sypiał tylko wyłącznie z kobietami, jak zapewnia w blogu, ale i z mężczyznami. Ta sprawa jest dobrze znana w Lublinie" - napisał reżyser. Dziennik "Polska" zapytał Latkowskiego, skąd ma takie informacje. - Polityk, który mi o tym powiedział, to bliski znajomy Janusza Palikota. Nie zdradzę jego nazwiska, ale wystarczy popytać wśród lokalnych polityków w Lublinie, jak to jest z orientacją seksualną posła. Nigdy bym o tym nie napisał, ale jeśli Janusz Palikot takim mieczem walczy z politycznym przeciwnikiem, to powinien mieć świadomość, że ten miecz ma dwa ostrza. I to drugie ostrze bije w niego - tłumaczył dokumentalista. Jak pisze dziennik "Polska" plotka o biseksualizmie Palikota jest w Lublinie coraz głośniejsza. Miała pojawić się dwa lata temu, gdy poseł forsował kandydaturę jednego z lokalnych działaczy na stanowisko sekretarza lubelskiego Urzędu Miasta. Jeden z członków lubelskiej PO zaznaczył, że ostatnio "mówiono coś na ten temat w ratuszu". - Janusz Palikot, pisząc o rzekomym homoseksualizmie Jarosława Kaczyńskiego, obraca się w świecie plotek, więc i ja odważyłem się napisać to, o czym huczy Lublin - powiedział "Polsce" Latkowski. "Super Express" wypatrzył z kolei Palikota w luksusowej restauracji w jednym z warszawskich hoteli. Pod koniec romantycznej - jak pisze gazeta - kolacji przy winie, poseł PO objął i przytulił swego "tajemniczego bruneta", z którym spędzał wieczór. /WP/ "Wystarczy popytać wśród lokalnych polityków w Lublinie, jak to jest z orientacją seksualną posła Palikota" Janusz Palikot i popytali Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika sypiał z prezydentem? 16.01.09, 08:48 tekameka napisał: ... i może jeszcze lecą rządowym samolotem uprawiać seks na Ukrainę, bo nie widzę innego powodu dla którego to tutaj wklejasz Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: sypiał z prezydentem? 16.01.09, 09:47 republika.republika napisała: > tekameka napisał: ... > > i może jeszcze lecą rządowym samolotem uprawiać seks na Ukrainę, > bo nie widzę innego powodu dla którego to tutaj wklejasz > Dostal emaila i wkleic musial, miejmy zrozumienie dla PiSdoglowych...;DDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: Znany reżyser: Palikot jest biseksualistą 16.01.09, 10:08 myślę że to co piszesz tutaj , może / ale nie musi / być prawdą . Poseł Palikot jest odważny - to może Jego o to zapytać ? Ma swój blog ! A pisanie tutaj , na zasadzie " jedna pani , drugiej pani " .... jakoś mi pachnie PiS-uarostwem. I też nie muszę mieć racji . Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Znany reżyser: Palikot jest biseksualistą 16.01.09, 10:13 nie-naiwniak napisał: > myślę że to co piszesz tutaj , może / ale nie musi / być prawdą . > Poseł Palikot jest odważny - to może Jego o to zapytać ? Ma swój blog ! > A pisanie tutaj , na zasadzie " jedna pani , drugiej pani " .... > jakoś mi pachnie PiS-uarostwem. I też nie muszę mieć racji . Ja bym nie odpowiadal na partyjne agitki...;DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nie bądź taki skromny! 16.01.09, 10:31 nie-naiwniak napisał: > myślę że to co piszesz tutaj , może / ale nie musi / być prawdą . > Poseł Palikot jest odważny - to może Jego o to zapytać ? Ma swój blog ! > A pisanie tutaj , na zasadzie " jedna pani , drugiej pani " .... > jakoś mi pachnie PiS-uarostwem. I też nie muszę mieć racji . Ależ MASZ! Odpowiedz Link Zgłoś
zippopot Re: Znany reżyser: Palikot jest biseksualistą 16.01.09, 11:13 Aż taki odważny Palikot nie jest. Napisał, ze nie sypia z facetami a jednak okazuje się że trochę się z prawdą w tej sprawie mijał. nie-naiwniak napisał: > myślę że to co piszesz tutaj , może / ale nie musi / być prawdą . > Poseł Palikot jest odważny - to może Jego o to zapytać ? Ma swój blog ! > A pisanie tutaj , na zasadzie " jedna pani , drugiej pani " .... > jakoś mi pachnie PiS-uarostwem. I też nie muszę mieć racji . Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Znany reżyser: Palikot jest biseksualistą 16.01.09, 11:12 Latkowski,jeżeli masz córkę,to podsuń do łóżka Palikotowi, zobaczysz jak będzie pierdziała.Latkowski coś mi się wydaje że bierzesz zaduzo prochów,dlatego u ciebie są takie duże chalucynacje. Odpowiedz Link Zgłoś
halinkis Szczyt na Ukrainie: Sikorski jest na miejscu, s.. 16.01.09, 08:53 po co tam jedzie , nie jest ani wazny ani nie ma respektu , wtraca sie i prowadzi kampanie wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Szczyt na Ukrainie: Sikorski jest na miejscu, 16.01.09, 09:15 jak to po co? Bo chce! To jeszcze dziecko, mentalnie,umysłowo i intelektualnie. Polityk powinien kierować sie rozumem, powinien umiec zachowac zimną krew zdrowy rozsądek, tego wymaga racja stanu, dobro narodu.Kaczynski kieruje sie emocjami, i to destruktywnymi, - bo kieruje sie nienawiścią, ślepą bezgraniczną nienawisćia do "Ruskiego".Nawet z banderowcem sie skuma, by cianko popiskiwac na Iwana, tyle ze to małe debilontko tym kwikiem ośmiesza Polske, i urząd do ktorego nie dorósł. Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Szczyt na Ukrainie: Sikorski jest na miejscu, 16.01.09, 09:47 Kieruje do matolow u ktorych w zyciu wystepuje zawisc i debilizm. W panstwie prawa i demokracji liczy sie wybor wiekszosci glosujacej. Konstytucja mowi iz Prezydent jest najwaznieszym reprezentantem narodu i panstwa. Samolot rzadowy Tu-154 jest prezydencki a drogi premiera. Dla mninistrow sa przeznaczone Jak-40. Czy polskiego podatnika /pracujacego/ stac na to by jakis minister nawet jesli to jest Sikorski latal samolotem ktory na poklad zwyczajowo zabiera 150 osob. Jesli nie rejsowka to wystarczajacy jest Jak-40 dla kilku osob z MSZ. Czy kochana PO i uwielbiany wodz wytlumaczy sie z kosztow jakie podatnik ponosi. Kto jest odpowiedzialny za szastanie spolecznymi pieniedzmi? Jak widac nie licza sie koszty, liczy sie werbalne zamieszanie i sposobnosc przywalania glowie panstwa. Kilkuletnie osmieszanie Prezydenta na trwale wejdzie w nawyk spoleczny i nawet ewentualna zmiana osobowa pozostawi w narodzie /szczegolnie matolow/ nabyte przyzwyczajenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Szczyt na Ukrainie: Sikorski jest na miejscu, 16.01.09, 09:53 no dobra , Prezes. Skoro bronisz karliczuszka-ciamkuna, to wiedz ,że to rząd rządzi, i okresla polityke w tym miedzynarodowa,-i do rzadu naleza tu decyzje, rola prezydenta jest reprezentowanie POlski, zgodnie z polityka rzadu. Tymczasem karlic sabotuje politke rzadu, uprawiajac wlasne warcholstwo i pielęgnując monstrualnych rozmiarów wszawego kołtuna na pustej łepetynie. Tym samym kartofel powinien zostac przerobiony na frytki, i sprzedany w MC Donaldsie, tak po amerykansku, jak on lubi. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Szczyt na Ukrainie: Sikorski jest na miejscu, 16.01.09, 10:02 rosol4 napisał: > Kieruje do matolow u ktorych w zyciu wystepuje zawisc i debilizm. > W panstwie prawa i demokracji liczy sie wybor wiekszosci glosujacej. > Konstytucja mowi iz Prezydent jest najwaznieszym reprezentantem > narodu i panstwa. > Samolot rzadowy Tu-154 jest prezydencki a drogi premiera. > Dla mninistrow sa przeznaczone Jak-40. > Czy polskiego podatnika /pracujacego/ stac na to by jakis minister > nawet jesli to jest Sikorski latal samolotem ktory na poklad > zwyczajowo zabiera 150 osob. > Jesli nie rejsowka to wystarczajacy jest Jak-40 dla kilku osob z MSZ. > Czy kochana PO i uwielbiany wodz wytlumaczy sie z kosztow jakie > podatnik ponosi. > Kto jest odpowiedzialny za szastanie spolecznymi pieniedzmi? > Jak widac nie licza sie koszty, liczy sie werbalne zamieszanie i > sposobnosc przywalania glowie panstwa. > Kilkuletnie osmieszanie Prezydenta na trwale wejdzie w nawyk > spoleczny i nawet ewentualna zmiana osobowa pozostawi w > narodzie /szczegolnie matolow/ nabyte przyzwyczajenie. Twoi koledzy z PiS cie rozumieja, wiec nie musisz do nich tego kierowac, ludzie myslacy natomiast wiedza, ze konstytucja rowniez mowi wyraznie o tym kto prowadzi polityke zagraniczna i wewnetrzna Polski, wiec kieruj dalej swoje slowa do idiotow, bo tylko oni je podzielaja...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Szczyt na Ukrainie: Sikorski jest na miejscu, 16.01.09, 10:08 halinkis napisała: > po co tam jedzie , nie jest ani wazny ani nie ma respektu , wtraca > sie i prowadzi kampanie wyborcza ..."i prowadzi kampanie wyborcza"... Sama sobie odpowiedzialas na pytanie...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy Sikorski jeszcze nie jest głową państwa mądrale 16.01.09, 09:14 ale ma duże szanse aby być i niech się uczy u boku prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus Znowu szum wokół Kaczynskiego..Chory pajac. 16.01.09, 09:17 i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus podkanclerzy, ty czytasz swoje posty,idioto? 16.01.09, 09:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=71635053&a=71696065 Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Znowu szum wokół Kaczynskiego..Chory pajac. 16.01.09, 09:28 а что это? картофеля? (pisane z ambasady) --moja kandydatka na prezesa Gazpromu www.youtube.com/watch?v=-5LsnEDL-_c Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Sikorski jeszcze nie jest głową państwa mądra 16.01.09, 09:23 podkanclerzy napisał: > ale ma duże szanse aby być i niech się uczy u boku prezydenta. Jezusmaria, a czegóż to on "u [tego] boku" mógłby się nauczyć?! Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy w Kijowie ma być spotkanie prezydentów 16.01.09, 09:32 przede wszystkim a jeśli nie wiesz czego Sikorski mógłby się nauczyć od prezydenta to jesteś ofiarą mediów , które zupełnie nic nie piszą o merytorycznych sprawach lecz zajmują się kacapskim samolotem ostatnim w układzie arszawskim TU-154M . Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: w Kijowie ma być spotkanie prezydentów 16.01.09, 09:50 podkanclerzy napisał: > przede wszystkim a jeśli nie wiesz czego Sikorski mógłby się nauczyć > od prezydenta to jesteś ofiarą mediów , Bóg zapłać za dobre słowo... > które zupełnie nic nie piszą > o merytorycznych sprawach W związku z tzw. prezydentem? Trudno by im było; może - po prostu - nie mają dość wyobraźni, albo nie chcą zmyślać... > lecz zajmują się kacapskim samolotem > ostatnim w układzie arszawskim TU-154M . No, gdyby to nie był "KACAPSKI [podkreśl. moje] samolot", to niechby się nawet nim zajmowały... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: w Kijowie ma być spotkanie prezydentów 16.01.09, 09:50 podkanclerzy napisał: > przede wszystkim a jeśli nie wiesz czego Sikorski mógłby się nauczyć > od prezydenta to jesteś ofiarą mediów , które zupełnie nic nie piszą > o merytorycznych sprawach lecz zajmują się kacapskim samolotem > ostatnim w układzie arszawskim TU-154M . No nie wiem kto tutaj jest ofiara mediow, piszesz o tym, ze Sikorski moglby sie wiele nauczyc od prezydenta, ale juz braklo ci oleju w PiSglowiu by napisac czego mialby sie nauczyc...;DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Bronię mego adwersarza: 16.01.09, 09:54 kralik111 napisał: > No nie wiem kto tutaj jest ofiara mediow, piszesz o tym, ze Sikorski moglby sie > wiele nauczyc od prezydenta, ale juz braklo ci oleju w PiSglowiu by napisac > czego mialby sie nauczyc...;DDDDDDDDDDDDDDDDD Chyba nie "oleju w PiSgłowiu" mu zabrakło, ale - wyobraźni, żeby na poczekaniu coś wymyślić... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Bronię mego adwersarza: 16.01.09, 09:59 koloratura1 napisała: > kralik111 napisał: > > > No nie wiem kto tutaj jest ofiara mediow, piszesz o tym, ze Sikorski mogl > by sie > > wiele nauczyc od prezydenta, ale juz braklo ci oleju w PiSglowiu by napis > ac > > czego mialby sie nauczyc...;DDDDDDDDDDDDDDDDD > > Chyba nie "oleju w PiSgłowiu" mu zabrakło, ale - wyobraźni, żeby na poczekaniu > coś wymyślić... Jakkolwiek do tego tez potrzebny olej i glowa, kolega adwersaz nie posiada tak jednego, jak i drugiego...;DDD Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Bronię mego adwersarza: 16.01.09, 10:38 kralik111 napisał: > koloratura1 napisała: > > Chyba nie "oleju w PiSgłowiu" mu zabrakło, ale - wyobraźni, żeby na pocze > kaniu > > coś wymyślić... > > Jakkolwiek do tego tez potrzebny olej i glowa, kolega adwersaz nie posiada tak > jednego, jak i drugiego...;DDD Fakt, jedno z drugim jest, bezsprzecznie, związane. Ta "obrona" wyszła mi średnio... Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy twój świat dzieli się na PO i PiS , tak ? 16.01.09, 10:06 ubogi to świat. Ja nie mam nic wspólnego z tzw.politykami Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: twój świat dzieli się na PO i PiS , tak ? 16.01.09, 10:10 podkanclerzy napisał: > ubogi to świat. Ja nie mam nic wspólnego z tzw.politykami Uwazasz, ze politycy znajduja sie tylko w PO i PiS ? To gratuluje PiSiego mozczku...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy przeczytaj co napisałeś.he,he 16.01.09, 10:19 nie ma z kim dyskutować. obnażyłeś swoją głowę.Enter Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: przeczytaj co napisałeś.he,he 16.01.09, 10:24 podkanclerzy napisał: > nie ma z kim dyskutować. obnażyłeś swoją głowę.Enter Widze, ze jak sie w PiSdoglowie lopatologicznie nie wbije, to nie zrozumiesz...;DDd Napisales, ze dziele swiat tylko na PO i PiS, po czym dodales, ze ty z politykami nie masz nic wspolnego, to znaczy, ze dajesz do zrozumienia, ze politycy istnieja tylko w PiS i PO. Zrozumiales ironie PiSglowku...? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: przeczytaj co napisałeś.he,he 16.01.09, 10:40 podkanclerzy napisał: > obnażyłeś swoją głowę. Nie wierzę - za zimno; Kralik na pewno chodzi w czapce. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: przeczytaj co napisałeś.he,he 16.01.09, 10:43 koloratura1 napisała: > podkanclerzy napisał: > > > obnażyłeś swoją głowę. > > Nie wierzę - za zimno; Kralik na pewno chodzi w czapce. Ba, w czapce, kalesony tez nosze...;DDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: przeczytaj co napisałeś.he,he 17.01.09, 10:11 kralik111 napisał: > koloratura1 napisała: > > > podkanclerzy napisał: > > > > > obnażyłeś swoją głowę. > > > > Nie wierzę - za zimno; Kralik na pewno chodzi w czapce. > > Ba, w czapce, kalesony tez nosze...;DDDDDDDDDDDDDd Ależ on o obnażaniu zgoła czego innego nie pisał! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: przeczytaj co napisałeś.he,he 16.01.09, 11:26 Myślę, że na noc ją jednak zdejmuje lub zamienia na szlafmycę... ale niech w tej sprawie on sam nas rozsądzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: w Kijowie ma być spotkanie prezydentów 16.01.09, 09:53 podkanclerzy napisał: > przede wszystkim a jeśli nie wiesz czego Sikorski mógłby się nauczyć > od prezydenta to jesteś ofiarą mediów , które zupełnie nic nie piszą > o merytorycznych sprawach lecz zajmują się kacapskim samolotem > ostatnim w układzie arszawskim TU-154M . Pokaz nam i "lzemediom" ze jestes madrzejszy od nas i "lzemediow" i podaj kilka merytorycznych przykladow na temat merytorycznych spraw...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Merytorycznie prezydent otatnio spoznil sie na samolot i dzisiaj chce nadrobic merytoryczne zaleglosci, to chciales naPiSac...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: w Kijowie ma być spotkanie prezydentów 16.01.09, 10:01 ale jak sobie pomysle tylkko jak karliczek pragnie tego kacapskiego samolotu, jak o niego walczy, jak sie ciskaczy do środka...ohhh....ten kacapski samaliot jest ulubioną zabawka karliczuszka...czyz to nie urocze??? Kacapstan zły i niedobry, deski od kibla i zegarki kradnie...a karliczek kacapska maszyna lata ujadajac na zly kacapstan...i zacofany...jakie to śmieszne:)) Takie milutkie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: w Kijowie ma być spotkanie prezydentów 16.01.09, 10:56 Czy mógłbyś nam wyjaśnić znaczenie terminu "sprawy merytoryczne". Tak w trzech zdaniach, własnymi słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Sikorski jeszcze nie jest głową państwa mądra 16.01.09, 11:29 koloratura1 napisała: > podkanclerzy napisał: > > > ale ma duże szanse aby być i niech się uczy u boku prezydenta. > > Jezusmaria, a czegóż to on "u [tego] boku" mógłby się nauczyć?! Jak to czego? Jak NIE należy postępować. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Sikorski jeszcze nie jest głową państwa mądra 16.01.09, 10:05 podkanclerzy napisał: > ale ma duże szanse aby być i niech się uczy u boku prezydenta. Tak, od prezydenta bycia idiota trzeba sie nauczyc, bo takie przypadki w przyrodzie zdazaja sie jeden na 40 000 000...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rafalres Re: Sikorski jeszcze nie jest głową państwa mądra 16.01.09, 10:43 Kto tu się może od kogo uczyć tak prawdę mówiąc ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski jeszcze nie jest głową państwa mądra 16.01.09, 10:53 Uczy..?! Czego..? Wyszukanej galanterii względem dam? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Sikorski jeszcze nie jest głową państwa mądra 16.01.09, 11:23 podkanclerzy napisał: > ale ma duże szanse aby być i niech się uczy u boku prezydenta. Jeśli będzie się uczył u boku TEGO prezydenta, to jego szanse będą marne. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Polska i świat wstrzymały oddech 16.01.09, 09:17 Zatroskany mąż stanu postanowił wziąć sprawy w swoje wypróbowane ręce i rozwiązać problem gazowy. Polska i świat wstrzymały oddech. Odpowiedz Link Zgłoś
hel14 Zmieszanie wokół szczytu: wciąż nie wiadomo, cz... 16.01.09, 09:19 Takiego cyrku z własnym prezydentem kraju nie ma chyba nikt na świecie. Uparł się na latanie wszędzie, gdzie się coś dzieje a szczególnie do byłych krajów ZSRR. Popiera w ciemno wszystkich, którzy mają jakiś spór z Rosją. Drugi kierunek to UE chociaż ani tam ani tu nikt poważny go nie zaprasza lub tylko chce rozegrać swoją kartę. A ten ciągle daje się nabrać. No i te "środki transportu" ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka Porąbany PIS, porąbany prezydent PIS-u..... 16.01.09, 09:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=89548656&a=89556425 Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Re: Porąbany PIS, porąbany prezydent PIS-u..... 16.01.09, 10:19 czarytka napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=89548656&a=89556425 och losie,losie... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Jak pech, to pech... 16.01.09, 09:36 hel14 napisał: > Takiego cyrku z własnym prezydentem kraju nie ma chyba nikt na świecie. Uparł > się na latanie wszędzie, gdzie się coś dzieje a szczególnie do byłych krajów > ZSRR. Popiera w ciemno wszystkich, którzy mają jakiś spór z Rosją. Drugi > kierunek to UE chociaż ani tam ani tu nikt poważny go nie zaprasza lub tylko > chce rozegrać swoją kartę. A ten ciągle daje się nabrać. A jak już doleci, to zaczyna się i kończy na poklepaniu kogoś ważnego po plecach, wymiany z nim paru zdań na migi oraz na paru głupawych chichotach z równie głupawą miną. Nawet tam, gdzie - ponoć - miał coś do powiedzenia i chciał to coś powiedzieć, nie wyszło, bo się, bidota, spóźnił na dyskusję (choć - jak sam twierdził - biegł ile sił w krótkich nóżkach). Odpowiedz Link Zgłoś
o.beyzyma Re: Jak pech, to pech... 16.01.09, 09:50 A kiedy gościł Juszczenkę w Wiśle,to pan prezydent wcale nie był zainteresowany tym, co jego gość ma do powiedzenia.Widzieliśmy, że podczas konferencji prasowej Juszczenki do Kaczyńskiego podchodził dwa razy Kamiński (ten gruby,spocony) i coś mu mówił (pewno jakieś dowcipy, bo Kaczor się śmiał). Ostentacyjnie ze znudzoną miną LK popijał wodę, wiercił się, aż w końcu zirytowany Juszczenko położył mu rękę na przedramieniu, aby go uspokoić jak dziecko. Podobnie przed wejściem do budynku Juszczenko musiał kierować Kaczorem trzymając go pod ramię,bo ten by się zupełnie pogubił i mógłby spaść ze schodków ;) oto "mąż stanu"! Po co więc jedzie do Kijowa, skoro go to wcale nie obchodzi i nie zna się na tym!? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jak pech, to pech... 16.01.09, 09:57 o.beyzyma napisała: > A kiedy gościł Juszczenkę w Wiśle,to pan prezydent wcale nie był zainteresowany > tym, co jego gość ma do powiedzenia.Widzieliśmy, że podczas konferencji prasowe > j > Juszczenki do Kaczyńskiego podchodził dwa razy Kamiński (ten gruby,spocony) i > coś mu mówił (pewno jakieś dowcipy, bo Kaczor się śmiał). Ostentacyjnie ze > znudzoną miną LK popijał wodę, wiercił się, aż w końcu zirytowany Juszczenko > położył mu rękę na przedramieniu, aby go uspokoić jak dziecko. Podobnie przed > wejściem do budynku Juszczenko musiał kierować Kaczorem trzymając go pod > ramię,bo ten by się zupełnie pogubił i mógłby spaść ze schodków ;) oto "mąż > stanu"! Po co więc jedzie do Kijowa, skoro go to wcale nie obchodzi i nie zna > się na tym!? Kaczynski chce wybadac Jusczenke w kwestii bycia najmniej popularnym prezydentem, nasz prezydent wychodzi z zalozenia, ze jezeli nie moze byc najlepszy, to musi byc najgorszy, bycie niewidocznym jest jego dramatem zyciowym...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Jak pech, to pech... 16.01.09, 10:08 ot i sedno sprawy> Kaczynski jest czlowiekiem nieszczesliwym, skrzywdzonym przez zly los i paskudny noród, ktory obarczył go ciezarem urzędu ponad jego sily. Jego kartoflane ego zostało wystawione na ogien baterii "Katiusz", i rozjechane przez dzieciecy rowerek. Ciemkaty probuje odnalezc sie w tym zlym i okrotnym swiecie, zrozumiec i ogarnac przytlaczajaca go rzeczywistosc, walczac z nietoperzami ktore osaczaja go ze wszystkich stron. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Jak pech, to pech... 17.01.09, 10:18 ...tym razen - mój. Przez Ciebie, Kalfas, zniszczyłam bezpowrotnie klawiaturę od kompa. kalfas2 napisał: > ot i sedno sprawy> Kaczynski jest czlowiekiem nieszczesliwym, > skrzywdzonym przez zly los i paskudny noród, ktory obarczył go > ciezarem urzędu ponad jego sily. Jego kartoflane ego zostało > wystawione na ogien baterii "Katiusz", i rozjechane przez dzieciecy > rowerek. Ciemkaty probuje odnalezc sie w tym zlym i okrotnym > swiecie, zrozumiec i ogarnac przytlaczajaca go rzeczywistosc, > walczac z nietoperzami ktore osaczaja go ze wszystkich stron. Amen. Jak dojechałam do tego "rowerka" - nie wyrobiłam... A miałam w ustach sporo kawy... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Jak pech, to pech... 16.01.09, 10:02 o.beyzyma napisała: > Widzieliśmy, że podczas konferencji prasowe > j > Juszczenki do Kaczyńskiego podchodził dwa razy Kamiński (ten gruby,spocony) i > coś mu mówił (pewno jakieś dowcipy, bo Kaczor się śmiał). Nie koniecznie dowcipy; od pewnego czasu Mamlaty na wszystko reaguje głupawym chichotem. > Ostentacyjnie ze > znudzoną miną LK popijał wodę [?], wiercił się, aż w końcu zirytowany Juszczenko > położył mu rękę na przedramieniu, aby go uspokoić jak dziecko. Podobnie przed > wejściem do budynku Juszczenko musiał kierować Kaczorem trzymając go pod > ramię,bo ten by się zupełnie pogubił i mógłby spaść ze schodków ;) Może jakaś szuja zamieniła butelki (z wodą, na...). > oto "mąż > stanu"! WOW! > Po co więc jedzie do Kijowa, skoro go to wcale nie obchodzi i nie zna > się na tym!? Pewnie brat mu kazał. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Zmieszanie wokół szczytu: wciąż nie wiadomo, 16.01.09, 10:19 hel14 napisał: > Takiego cyrku z własnym prezydentem kraju nie ma chyba nikt na świecie. Uparł > się na latanie wszędzie, gdzie się coś dzieje a szczególnie do byłych krajów > ZSRR. Popiera w ciemno wszystkich, którzy mają jakiś spór z Rosją. Drugi > kierunek to UE chociaż ani tam ani tu nikt poważny go nie zaprasza lub tylko > chce rozegrać swoją kartę. A ten ciągle daje się nabrać. No i te "środki > transportu" ... No bo lesio kaczynski chce byc troche jak Lech Walesa i Karol Wojtyla w jednej osobie, raz naszczeka na wiecu, innym razem pielgrzymuje...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
s3kawka Lepiej durniowi nie dawac' samolotu, bo znowu 16.01.09, 09:40 Jak mu dadzą samolot, to znowu poleci sprawdzic', czy ruskie w Gruzji, albo Izrael w Palestynie! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-44 Gazownik Wielki 16.01.09, 09:44 Tak mi się wydaje,że z Prezydentem powinien lecieć specjalny doradca - ob.Wasserman. Jeśli ktoś pamięta,to pamiętam na osiedlu domków jednorodzinnych,gdzie doradca zamieszkuje w Krakowie - taką żółtą miękką rurkę zawieszoną na drzewach -jako uzupełniający,brakujący gaz do ogrzewania domów.Ob.Wasserman wie jak to się robi i może podpowiedzieć jak sobie z tymi rurami i kurkami na Ukrainie poradzić! Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Wielkie zamieszanie wokół szczytu: prezydent po... 16.01.09, 09:49 Jeszcze tylko niecałe 2 lata toto będzie kompromitowało Polskę na arenie międzynarodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
marian391 Ambasador Ukrainy 16.01.09, 09:49 Działania prezydenta szkodzą interesom Polski, w istocie swej pełni on rolę "ambasadora" Ukrainy. Antyrosyjska fobia skutkuje u niego polityczną ślepotą. Chyba jak jedyny europejski "polityk" bezkrytycznie wierzy w każdą bajeczkę Juszczenki. Nie dostrzega, zę kryzysowa sytuacja jest też wynikiem walki na szcytach władzy na Ukrainie i bezmyślnie wpisuje się w jedną stronę tego sporu. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Ambasador Ukrainy 16.01.09, 09:52 Dzieki Marian, sam nie ujalbym tego lepiej. Dokladnie o to chodzi. marian391 napisał: > Działania prezydenta szkodzą interesom Polski, w istocie swej pełni > on rolę "ambasadora" Ukrainy. Antyrosyjska fobia skutkuje u niego > polityczną ślepotą. Chyba jak jedyny europejski "polityk" > bezkrytycznie wierzy w każdą bajeczkę Juszczenki. Nie dostrzega, zę > kryzysowa sytuacja jest też wynikiem walki na szcytach władzy na > Ukrainie i bezmyślnie wpisuje się w jedną stronę tego sporu. Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Żenada i nieudolność kmpromitująca Polskę. 16.01.09, 09:52 Raptem dwa dni temu był bal na zamku w Wiśle, teraz samolot krąży między Warszawą i Kijowem. Kto za to ,wszystko płaci .... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Żenada i nieudolność kmpromitująca Polskę. 16.01.09, 10:07 q3000 napisał: > Raptem dwa dni temu był bal na zamku w Wiśle, teraz samolot krąży > między Warszawą i Kijowem. Kto za to ,wszystko płaci .... Ty, ja, Pan, Pani... MY wszyscy podatnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Wielkie zamieszanie wokół szczytu: prezydent po... 16.01.09, 09:55 Należy natychmiast wybudować gazociągi obchodzące ten nieprzewidywalny kraj. Postępowanie Ukraińców to zwykły bandytyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wielkie zamieszanie wokół szczytu: prezydent 16.01.09, 10:15 123rbr napisał: > Należy natychmiast wybudować gazociągi obchodzące ten nieprzewidywalny kraj. > Postępowanie Ukraińców to zwykły bandytyzm. To już zainteresowani dobrze rozumieją: Nord Stream, South Stream... Jeśli nadal będziemy "umierać za Ukrainę" i pryncypialnie protestować przeciwko bałtyckiej rurze, zamiast się do niej podłączyć, jak nam to proponowano, to zostaniemy z ręką w nocniku: bez ruskiego gazu, skazani wyłącznie na ten, hmm,... "zdywersyfikowany". Odpowiedz Link Zgłoś
f_a_k_y Szczyt na Ukrainie: Sikorski jest na miejscu, s.. 16.01.09, 09:57 jAK JUZ DOLECI NA uKRAINE TO MOZE BY TAM ZOSTAL..... Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Szczyt na Ukrainie: Sikorski jest na miejscu, 16.01.09, 09:57 do Ciebie, do Tobie podobnych pełnych kultury wykształconych, inteligentnych: szanuje swoje państwo, chamie dopuki go masz. Czy to ci się podoba czy nie prezydent jest wybierany w Polsce przez najwyzszego suwerena - naród. narodu zmienić nie możesz. obywatelstwo - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 podkanclerzy..Kaminski pojechał po nauki ? 16.01.09, 10:03 Przy Sikorskim,ten prostak,może nabierze troche ogłady... Jak ty to pisałes 'znawco" ?..Do Kijowa jądą sami prezydenci???? Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: podkanclerzy..Kaminski pojechał po nauki ? 16.01.09, 10:08 Żeby przewieźć takie cielsko potrzebny jest bombowiec a nie awionetka typu JAK Odpowiedz Link Zgłoś
krukowy Re: Szczyt na Ukrainie: Sikorski jest na miejscu, 16.01.09, 12:12 Chamie, dopoki nie na uczysz sie jezyka polskiego nie masz prawa zabierac glosu Odpowiedz Link Zgłoś
road_66 Re: Szczyt na Ukrainie: Sikorski jest na miejscu, 16.01.09, 13:05 srutututu Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Szczyt na Ukrainie: Sikorski jest na miejscu, 17.01.09, 10:29 road_66 napisał: > srutututu A co? Nie ma go? Zaginął po drodze? Ejże, on nie Mamlaty, coby ginął... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 dopÓki ... JE... 17.01.09, 10:27 olias napisał: > do Ciebie, do Tobie podobnych pełnych kultury wykształconych, > inteligentnych: > szanuje swoje państwo, chamie dopuki go masz. ...dopóki JE masz (państwo - r. nijaki: to państwo, a nie - ten państwo; zatem - JE, a nie - go). Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Zachlał wczoraj 16.01.09, 10:07 Raczej sraka go dopadła. Albo zarazić się trądem od Juszczenki. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Zachlał wczoraj 16.01.09, 10:14 moherowiec napisał: > i wyszło jak wyszło. Rura go suszy i ma nadzieje, ze z Juszczenka kaca wyleczy...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Zachlał wczoraj 16.01.09, 10:20 kralik111 napisał: > moherowiec napisał: > > > i wyszło jak wyszło. > > Rura go suszy i ma nadzieje, ze z Juszczenka kaca wyleczy...;DDD Klin klinem? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Zachlał wczoraj 16.01.09, 10:25 koloratura1 napisała: > kralik111 napisał: > > > moherowiec napisał: > > > > > i wyszło jak wyszło. > > > > Rura go suszy i ma nadzieje, ze z Juszczenka kaca wyleczy...;DDD > > Klin klinem? A jaaaak...;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zachlał wczoraj 16.01.09, 11:47 Zastanówcie się proszę! Może właśnie poczęstunku na dworze Juszczenki najbardziej obawia się prezydent. Może dba o cerę i dlatego wysłał Kamińskiego. kralik111 napisał: > koloratura1 napisała: > > > kralik111 napisał: > > > > > moherowiec napisał: > > > > > > > i wyszło jak wyszło. > > > > > > Rura go suszy i ma nadzieje, ze z Juszczenka kaca wyleczy...;DDD > > > > Klin klinem? > > > A jaaaak...;DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Zachlał wczoraj 16.01.09, 11:52 koloratura1 napisała: >> > > > Rura go suszy i ma nadzieje, ze z Juszczenka kaca wyleczy...;DDD > > Klin klinem? Jeden Prezio tez próbował na Wschodzie leczyć kaca. Do dziś mu to wypominają. Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Szczyt na Ukrainie: Sikorski jest na miejscu, s.. 16.01.09, 10:16 slyszeliscie? kareł jednak nie leci, moze przeczytal posty na tym forum i narobił w gacie...? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 prezydent uznał,że Kaminski jest mądrzejszy.... 16.01.09, 10:18 i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: prezydent uznał,że Kaminski jest mądrzejszy.. 16.01.09, 10:21 amdrzej.11 napisał: > i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Prezydent wpadl na forum gazety.pl pod pseudonimem rosol4, poczytal i sie speszyl, stad jego decyzja...;DDDDDDDDDDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: prezydent uznał,że Kaminski jest mądrzejszy.. 16.01.09, 10:22 wiec jednak ma pelno, a to naburmuszony purchlak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
acs-13 jaja dopiero bylyby jakby chcial na ten szczyt 16.01.09, 10:23 poleciec i ojciec Rydzyk ,w koncu jest zauwazalna sila w polsce To dzieki niemu w koncu kaczki dostaly sie na szczyty. Dzieki Rydzykowi i jego sile zagrzybialych popaprancow Co by bylo jakby i ojciec Rydzyk chcial leciec ? skad by znalazl sie trzeci( 3 ) samolot aby go tam dostarczyl ? Tak ze cyrki jeszcze w tym kraju glupota chodzaca nie skaczyly sie , drzyjcie aby sie Rydzyk nie zdecydowal wtedy macie przesrane Odpowiedz Link Zgłoś
rafalres Re: jaja dopiero bylyby jakby chcial na ten szczy 16.01.09, 10:47 Skąd by wzięli 2! samolot bo jeden jest w remoncie przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
kajman6 kurdupel zostawia "przyjaciela" w biedzie!! 16.01.09, 10:17 Wreszcie przejrzał? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: kurdupel zostawia "przyjaciela" w biedzie!! 16.01.09, 10:22 kajman6 napisał: > Wreszcie przejrzał? A coś Ty?! Dał mu najlepsze, co miał. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.milutki.facio Kurdupel się samolotu przestraszył 16.01.09, 10:20 Po wczorajszym wypadku w NY cała noc na sedesie przesiedział, teraz traumę ma już na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka a kim jest Kaminski,do cholery !? 16.01.09, 10:23 Przecież to 5 garnitur w polityce!..On chce brać udział w I lidze ? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: a kim jest Kaminski,do cholery !? 16.01.09, 10:26 czarytka napisała: > Przecież to 5 garnitur w polityce!..On chce brać udział w I lidze ? Jaka "I liga"?! Taż Kamiński tam świetnie pasuje! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: a kim jest Kaminski,do cholery !? 16.01.09, 11:55 koloratura1 napisała: > czarytka napisała: > > > Przecież to 5 garnitur w polityce!..On chce brać udział w I lidze ? > > Jaka "I liga"?! > Taż Kamiński tam świetnie pasuje! A może mamy sie przygotować, że w RP będzie stanowisko wiceprezydenta? W USA jest, to czemu nie może być w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Re: a kim jest Kaminski,do cholery !? 16.01.09, 11:46 No - jak by nie było - zna angielski, a to w otoczeniu Pana Prezydenta już coś! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kurdupel się samolotu przestraszył 16.01.09, 10:25 derduch.milutki.facio napisała: > Po wczorajszym wypadku w NY cała noc na sedesie przesiedział, teraz traumę ma > już na zawsze. Sądzisz, że można liczyć, iż już nigdy więcej nie będzie się wygłupiał "udziałem" (patrz: dyskusja o Gruzji w Brukseli) w szczytach? Odpowiedz Link Zgłoś
francisco18 Prezydent zostaje, do Kijowa leci Kamiński 16.01.09, 10:21 No to niech posiedzi w domciu troche nasz prezydent, co będzie tam leciał, pozatym teraz jest fajnie od kiedy jest na sporki.pl tam nasz prezydent jest najlepszy według mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt No ale to w dziennikarskich głowach to zamieszanie 16.01.09, 10:21 Nielepiej spokojnie pczeka i poinformować po wylocie:) a nie przed:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: No ale to w dziennikarskich głowach to zamies 16.01.09, 10:35 koballt napisał: > Nielepiej spokojnie pczeka i poinformować po wylocie:) a nie przed:)) No ale ministerstwo ukrainskie spodziewalo sie wizyty prezydentow Polski i Litwy, nie doczytales, czy nie zrozumiales...;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: No ale to w dziennikarskich głowach to zamies 17.01.09, 10:36 kralik111 napisał: > No ale ministerstwo ukrainskie spodziewalo sie wizyty prezydentow Polski i > Litwy, I co z tego?! Nasz Mamlaty też nie tak dawno się spodziewał... I to nie tylko dwóch! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: No ale to w dziennikarskich głowach to zamies 17.01.09, 10:34 koballt napisał: > Nielepiej spokojnie pczeka i poinformować po wylocie:) a nie przed:)) A najlepiej - po powrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: kaminski na szczyt! buhahahahahaha 16.01.09, 10:39 sirseb napisała: > ale teatrzyk :D A niech sobie chlopak polata, koledzy mieli frajde na wozkach akumulatorowych to jemu tez od zycia cos sie nalezy...;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Jedziesz? Nie wiem jeszcze. Dam znać. No to pa. 16.01.09, 10:32 Konsultacje polsko-ukraińskie na szczeblu prezydenckim. Odpowiedz Link Zgłoś