leszekes 19.01.09, 10:20 Mam już dość tej kobiety w mediach. To osoba prywatna. Niech sobie pieprzy trzy po trzy w zaciszu domowym. Po co robić z niej na siłę "gwiazdę"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angrusz1 [...] 19.01.09, 10:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 10:30 Liberałowie? Buahahaha. Uderz się w głowę, tylko mocno, może pomoże, kto wie. Cała afera też się za tych "liberałów" rozegrała, czy nie przypadkiem za populistów z PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Smiać się czy płakać? 19.01.09, 10:39 Nie sądzę, żeby PiS lub PO, a nawet SLD i UW odpowiadały bezpośrednio za tę sytuację. To raczej objaw impotencji prokuratury i siły lokalnych powiązań (układów) biznesowo-kryminalnych, a generalniej - objaw słabości państwa. No, chyba że uznamy, iż porwania dla okupu, tortury i morderstwa to branża opanoweana przez delikatnych psychicznie narcyzów, którzy nie są w stanie wytrzymać więziennej atmosfery. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_murzyn To jedź do silnej Rosji tam się nikt nie wiesza .. 19.01.09, 10:46 sam heheheh . Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 ^^^^^^^^^^^^^^Czekam na konferencję prasową Ziobry 19.01.09, 11:16 Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: Zbójów szukać w prokuraturze 19.01.09, 11:29 Zbrodnia została tak zaplanowana, aby główni zbóje czuli się bezpieczni. Wystarczy pociągnąć za jaja tego proka, który gmatwał sprawę. I tych śledzi policyjnych, którzy to samo robili. Oni wiedzą kto stał na czele bandy i zgarnął kasę. "A w tym lesie byli zbóje, co się nazywali ...je!". Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Nie mam słów na te głupoty... 19.01.09, 11:33 Policja winnych znalazła, prokuratorzy dobrze sprawę poprowadzili a sąd winnych ukarał. Koniec. Kropka. Faktem jest, że błędy były na wszystkich szczeblach, ale kto ich nie robi? j-50 napisał: > Zbrodnia została tak zaplanowana, aby główni zbóje czuli się > bezpieczni. Wystarczy pociągnąć za jaja tego proka, który gmatwał > sprawę. I tych śledzi policyjnych, którzy to samo robili. Oni wiedzą > kto stał na czele bandy i zgarnął kasę. "A w tym lesie byli zbóje, > co się nazywali ...je!". Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki Re: ...to bądź konsekwentny i oszczędź sobie 19.01.09, 13:36 pisania. my nie bedziemy musieli czytać twoich kacabołów. same zyski jak widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki Re: stawiaj kropkę w tytule a pisz 19.01.09, 13:47 w treści. nie będziemy narażeni na mimowolne czytanie twoich rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Do leszekes 19.01.09, 14:46 Kliknąłem na kosz w Twoim poście, gdzie pisałeś o komuś mniej więcej: "Sanitariusze rozwiązali Ci ręce" Żałuję tego. Również i ten post powinien być Twoją wizytówką. Odpowiedz Link Zgłoś
pikorab Re: Smiać się czy płakać? 19.01.09, 13:00 Lokalne powiązania z zasady były nie tylko poziome ale jednocześnie pionowe,znane były z długich rąk, to zaś zapewniało bezkarność i bezsilność samotnych Don Kichotów. Czy w opisanej sprawie tak trudno zidentyfikować lokalne powiązania, wykonawców i mocodawców ? <pikorab> Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes [...] 19.01.09, 10:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niekarmictrola Re: Skąd ta kobieta wie, że to nie przypadek? 19.01.09, 10:52 leszekes napisał: > To najzwyklejsze spekulacje. Od wyjaśnienia sprawy jest prokuratura, > policja, władze więzienne. Na pewno dochodzenie będzie. Szum medialny > jaki robi ta jedna rodzina milionerów wokół swojej prywatnej tragedii > przekroczył już wszelkie granice przyzwoitości. Jeszcze troszkę a > zażądają trzech dni żałoby narodowej w rocznicę śmierci tego biednego > chłopaka... a za pięć lat będą chcieli go kanonizować jak > Popiełuszkę. swieta racja jak dotad nikt mi jeszcze nie wyjasnil co rodzina tego chlopaka ma za uszami ze tak sie na nich uwzieli ludzie z "najwyzszych szczebli wladzy" ze az w gangsterski sposob im syna/brata zamordowali brud za paznokciami musza miec nielichy bo za niewinnosc nikogo w tym kraju wladza zycia nie pozbawia Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Przeginasz. Co ma władza do kryminalnej sprawy? 19.01.09, 10:58 To nie czasy stalinizmu. Władza jeżeli już zabija, to w "białych rękawiczkach"... pozbawionych środków do życia biedaków (brak przeszczepów, lekarstw, spóźniona opieka medyczna). Milionerów nie tyka. Milionerzy są na celu zwyczajnych kryminalistów. Tak jak w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 10:41 No tak , ale ostatnie samobójstwo jest wyjaśniane cały rok ...i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
xjerzy1 Nazwisko mordercy to może być szok dla siostry!!! 19.01.09, 10:46 ..i ma rację że jeżeli komuś zależało na tym, żeby Pazik nie powiedział nic, bo kogoś by to obciążyło, to w tym kierunku trzeba iść, żeby odszukać prawdę. A prawda, prawda jest prosta, podejrzewam że bliska domu rodzinnego zamordowanego i śledczy do tego dojdą mimo czynionych przez strony manipulacji. Ci co zgineli byli tylko narzędziem, wiedzieli czyja jest kasa i dlatego zgineli. Przynajmniej wiedział R.Pazik i dlatego milczal. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Nazwisko mordercy to może być szok dla siostr 19.01.09, 11:01 No i w sumie chyba był głupi, bo czy by milczal, czy nie i tak go wreszcie by zabili, takze nic nie stracił. Człowieka zabili, z zarobionej kasy się nie nacieszyli, do wiezienia poszli, gdzie niemal na pewno czyjes ręc im pomogly wzejsciu ze swiata, a do samego końca kryli swojego zleceniodawcę jak ostatni idioci, bo trudno w tym wypadku mówić o jakimś honorze bandyty. Jakby sypneli, to przynajmniej mogliby mieć satysfakcję z udupienia kogoś . No chyba, ze sami tez nie wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
zsxdcf Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 10:57 Danka jak nie przestaniesz gonić tych nieudaczników do roboty,to te bandyty wszystkie się powywieszają.Potem przyjdą do Ciebie sieroty i wdowy po tych wisielcach i będą gadać,że jakbyś dała spokój,to przynajmniej oni by żyli.Zastanów się kobieto.Trzy trupy powinny Ci wystarczyć.Pomijając grozę sytuacji to dodam,że baranina i jeszcze inni byli lepiej chronieni i co?Baranina gadał przecież do tej Inki,czy jak jej tam,że grozi mu śmierć i co?W Austrii siedział.Nie dopilnowali.Odetchnij i daj już sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Danka spokoju nie da, bo ma parcie na szkło. 19.01.09, 11:02 Na dodatek dzięki pieniądzom się przez nie przebija. "Robi" sobie nazwisko na śmierci brata. To przykre i żałosne. Niedługo pewnie wystartuje w wyborach do Parlamentu Europejskiego, albo naszego Sejmu... zsxdcf napisał: > Danka jak nie przestaniesz gonić tych nieudaczników do roboty,to te bandyty wsz > ystkie się powywieszają.Potem przyjdą do Ciebie sieroty i wdowy po tych wisielc > ach i będą gadać,że jakbyś dała spokój,to przynajmniej oni by żyli.Zastanów się > kobieto.Trzy trupy powinny Ci wystarczyć.Pomijając grozę sytuacji to dodam,że > baranina i jeszcze inni byli lepiej chronieni i co?Baranina gadał przecież do t > ej Inki,czy jak jej tam,że grozi mu śmierć i co?W Austrii siedział.Nie dopilnow > ali.Odetchnij i daj już sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Danka spokoju nie da, bo ma parcie na szkło. 19.01.09, 11:06 Ciekawe czy jakby tobie matkę zabili i trzymali wczesniej w jakiejś studni , bo miała własną firmę to tez byś siedział cicho i nie miał parcia na szkło, jesli prokuratura nie jest w stanie przez lata nic wyjasnic, a zabójcy giną w tajemniczych okolicznosciach zwanych samobójstwem - jeden po drugim... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Kobieto! Czy ty masz wszystko dobrze pod kopułką? 19.01.09, 11:25 Sama sobie przeczysz pisząc, że mordercy zostali ukarani. Poza tym rodzina O. powinna się cieszyć, że winni popełnili samobójstwa. Na sali sądowej kary śmierci dla nich na pewno chcieli i żądali. Sprawa została osądzona i czas wysłać akta do archiwum. W Polsce co roku ginie mnóstwo ludzi. Sam takich znałem. Problem w tym, że nie mieli takich milionów, żeby "zainteresować" polityków. Z wszystkiego można ukręcić aferę jak się chce i ma na to przeznaczone bardzo duże środki. hermina5 napisała: > Ciekawe czy jakby tobie matkę zabili i trzymali wczesniej w jakiejś > studni , bo miała własną firmę to tez byś siedział cicho i nie miał > parcia na szkło, jesli prokuratura nie jest w stanie przez lata nic > wyjasnic, a zabójcy giną w tajemniczych okolicznosciach zwanych > samobójstwem - jeden po drugim... Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Kobieto! Czy ty masz wszystko dobrze pod kopu 19.01.09, 11:37 > Sama sobie przeczysz pisząc, że mordercy zostali ukarani. Poza tym > rodzina O. powinna się cieszyć, że winni popełnili samobójstwa Zostali ukarani tylko i wyłacznie ci, którzy zabili, ale nie ci- którzy to zlecili i zapalanowali. róznica jest diametralna. >rodzina O. powinna się cieszyć, że winni popełnili samobójstwa Jakos to jeden z licznych przypadków nagłych i niespodziewanych wyrzutów suminia u "lumpów" którzy maja na sumieniu po kilka istnień ludzkich. Sprawa > została osądzona i czas wysłać akta do archiwum. Jak czytam twoje posty w tym watku, to jakoś bardzo ci zalezy na tym, zeby tę sprawę odesłać do archiwum i zapięczetować- bo wszystko w niej takie jasne, ze z wyrzutow sumienia nawet mordercy sie pozabijali... > wszystkiego można ukręcić aferę jak się chce i ma na to przeznaczone > bardzo duże środki. Przypominam- jak zatłuką ci matkę , nie zapomnij tak samo siebie podsumowac. Olewnikom prokuratura przez ponad rok sugerował, z e ich syn wyjechał za granice . Bardzo to ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Kobieto! Czy ty masz wszystko dobrze pod kopu 19.01.09, 12:02 1. Nie ma dowodów na udział innych sprawców (np. zleceniodawców). 2. Rozumiem niechęć do życia kogoś, kto dostał dożywocie. Też by mi się nie chciało żyć w takim przypadku. 3. Mam w nosie, czy sprawa będzie leżała w archiwum, czy szafie prokuratora. 4. Nie wiem jak bym zareagował na tragiczną śmierć Matki, ale na pewno bym z niej nie robił cyrku. Nad śmiercią należy się pochylić z godnością a nie robić z niej publiczny teatr. Patrząc co Olewnikowie robią i jak się zachowują odnoszę wrażenie, że nie chodzi im o syna, czy brata, ale o wykreowanie medialne własnej osoby. Temu się sprzeciwiam. Nie podoba mi się wykorzystywanie śmierci bliskiej osoby dla własnych celów. Jesteś w stanie to zrozumieć, czy mam spróbować raz jeszcze? Przystępniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki Re: mie mierz innych według siebie, 19.01.09, 13:52 to że ty byś chętnie pojeździł na tragedii kogoś bliskiego, nie znaczy zaraz że wszyscy są tak zwichrowani. Jesteś w stanie to zrozumieć, czy mam spróbować raz jeszcze? Przystępniej. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: mie mierz innych według siebie, 19.01.09, 14:51 Błąd. Kombinuj dalej... może się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: mie mierz innych według siebie, 19.01.09, 16:55 pissglowki napisała: > to że ty byś chętnie pojeździł na tragedii kogoś bliskiego, nie > znaczy zaraz że wszyscy są tak zwichrowani. Jesteś w stanie to > zrozumieć, czy mam spróbować raz jeszcze? Przystępniej. "Nie ma takiego nieszczęścia ludzkiego, z którego ktoś nie próbowałby czerpać korzyści"(Talmud, Bereszit Rabba 35). A największą korzyść czerpią media, bo to jest bardzo nośny temat, co widać po dyskusji na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: Kobieto! Czy ty masz wszystko dobrze pod kopu 19.01.09, 12:54 leszekes napisał: > Sama sobie przeczysz pisząc, że mordercy zostali ukarani. Poza tym > rodzina O. powinna się cieszyć, że winni popełnili samobójstwa. Na > sali sądowej kary śmierci dla nich na pewno chcieli i żądali. Sprawa > została osądzona i czas wysłać akta do archiwum. > W Polsce co roku ginie mnóstwo ludzi. Sam takich znałem. Problem w > tym, że nie mieli takich milionów, żeby "zainteresować" polityków. Z > wszystkiego można ukręcić aferę jak się chce i ma na to przeznaczone > bardzo duże środki. Panie "leszekes", czy Pan ma jakiś interes w tej sprawie? Boś się Pan tak niewyobrażalnie emocjonalnie zaangażował na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Kobieto! Czy ty masz wszystko dobrze pod kopu 19.01.09, 12:58 Ależ z przyjemnością odpowiem... interesu nie mam żadnego. Leżę chory w łóżeczku i się nudzę... Poza tym oburza mnie wykorzystywanie śmierci bliskiej osoby do swoich li tylko prywatnych celów. Ot i cała prawda... Szokujące? Według mnie dziwne nie jest. r1111111 napisał: > leszekes napisał: > > > Sama sobie przeczysz pisząc, że mordercy zostali ukarani. Poza tym > > rodzina O. powinna się cieszyć, że winni popełnili samobójstwa. Na > > sali sądowej kary śmierci dla nich na pewno chcieli i żądali. > Sprawa > > została osądzona i czas wysłać akta do archiwum. > > W Polsce co roku ginie mnóstwo ludzi. Sam takich znałem. Problem w > > tym, że nie mieli takich milionów, żeby "zainteresować" polityków. > Z > > wszystkiego można ukręcić aferę jak się chce i ma na to > przeznaczone > > bardzo duże środki. > > Panie "leszekes", czy Pan ma jakiś interes w tej sprawie? Boś się > Pan tak niewyobrażalnie emocjonalnie zaangażował na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: Kobieto! Czy ty masz wszystko dobrze pod kopu 19.01.09, 13:05 leszekes napisał: > Ależ z przyjemnością odpowiem... interesu nie mam żadnego. Leżę chory > w łóżeczku i się nudzę... Jakoś mnie Pan nie przekonał. Może adres, aby ktoś z forumowiczów mógł sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Kobieto! Czy ty masz wszystko dobrze pod kopu 19.01.09, 13:10 Numer buta też by się przydał? Czyż nie jest obojętne z jakiego może się być potraktowanym? :)) To taki żart był, więc się nie ma co podniecać tym za bardzo. To, że kogoś nie przekonałem mi kalafiorem... :)) Nie zależy mi na tym. r1111111 napisał: > leszekes napisał: > > > Ależ z przyjemnością odpowiem... interesu nie mam żadnego. Leżę > chory > > w łóżeczku i się nudzę... > > Jakoś mnie Pan nie przekonał. Może adres, aby ktoś z forumowiczów > mógł sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki Re: sanitariusze! do roboty 19.01.09, 13:59 leszekes napisał: > Ależ z przyjemnością odpowiem... interesu nie mam żadnego. Leżę chory > w łóżeczku i się nudzę... " ...a sanitariusze niepotrzebie rozwiązali ci ręce. chyba mają jeszcze za mało doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Wygląda na to, że znasz to miejsce... 19.01.09, 14:55 Ja nie... i to jest zasadnicza różnica między nami :)) pissglowki napisała: > leszekes napisał: > > > Ależ z przyjemnością odpowiem... interesu nie mam żadnego. Leżę > chory > > w łóżeczku i się nudzę... " > > ...a sanitariusze niepotrzebie rozwiązali ci ręce. chyba mają > jeszcze za mało doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Zadamy powolania sejmowej komisji sledczej 19.01.09, 10:58 Prokuratura nie radzi sobie z trudnym wyzwaniem. Caly wymiar sprawiedliwosci nieustannie sie kompromituje. Slyszymy zapewnienia o tym, ze zbrodnia bedzie wkrotce wyjasniona, mijaja miesiace i lata, a sprawa nie posuwa sie do przodu nawet o milimetr. PO lekcewazy znaczenie tej afery dla polskiej praworzadnosci. Czyzby PO chciala ukryc inspiratorow ohydnego morderstwa? Sprawa ma wyrazne dno mafijno-biznesowo-polityczne. Jakas wplywowa grupa bez przerwy rzuca klody pod nogi osob, ktorym zalezy na ujawnieniu calej prawdy o zabojstwie Krzysztofa. Najpierw trzeba wyjasnic okolicznosci naglej smierci skazanego, ktory mial byc oczkiem w glowie sluzby wieziennej. Rodzina Olewnikow musi walczyc dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Prokuratura sobie radzi. Winni zostali ukarani. 19.01.09, 11:16 Na dodatek postanowili siebie ukarać dodatkowo sami. To tylko powód do radości, bo nie będziemy musieli ich utrzymywać a za 35 lat nie będą na wolności... Jeżeli był ktoś jeszcze to nie został złapany i tyle. A Sejmowych Komisji Śledczych już dość. Tracą tylko pieniądze a nic nie wyjaśniają. Służą li tylko własnej promocji posłów i walce politycznej partii. sarmata napisał: > Prokuratura nie radzi sobie z trudnym wyzwaniem. Caly wymiar > sprawiedliwosci nieustannie sie kompromituje. Slyszymy zapewnienia o > tym, ze zbrodnia bedzie wkrotce wyjasniona, mijaja miesiace i lata, > a sprawa nie posuwa sie do przodu nawet o milimetr. PO lekcewazy > znaczenie tej afery dla polskiej praworzadnosci. Czyzby PO chciala > ukryc inspiratorow ohydnego morderstwa? Sprawa ma wyrazne dno > mafijno-biznesowo-polityczne. Jakas wplywowa grupa bez przerwy rzuca > klody pod nogi osob, ktorym zalezy na ujawnieniu calej prawdy o > zabojstwie Krzysztofa. Najpierw trzeba wyjasnic okolicznosci naglej > smierci skazanego, ktory mial byc oczkiem w glowie sluzby > wieziennej. Rodzina Olewnikow musi walczyc dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 sarmata, żądacie,kto? Ty,babcia,pies,sasiad itd? 19.01.09, 11:32 powołajcie, po co czekać!? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_murzyn Po tym przykładzie widać ,że mamy chore państwo .. 19.01.09, 11:07 i od upadku komuny nic się nie zmieniło . Rządzą nami te same mordy betonowe . Demokracja i kapitalizm w tym kraju to złudzenie kreowane przez "obiektywne" media . Gratuluję - właśnie się obudziliście . Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Masz rację. Państwo chore jest. 19.01.09, 11:30 I będzie chore tak długo, aż nie zamilknie pewien oszołom z Torunia, będzie chore tak długo, aż pewien prezydent z braciszkiem nie odleci na zawsze do Gruzji, albo na Madagaskar. Będzie chore tak długo, jak będą w nim mieszkali tacy ludzie jak ty. polski_murzyn napisała: > i od upadku komuny nic się nie zmieniło . Rządzą nami te same mordy > betonowe . Demokracja i kapitalizm w tym kraju to złudzenie kreowane > przez "obiektywne" media . Gratuluję - właśnie się obudziliście . Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-ryszard55 Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 11:19 Fakt,tej pani jest za duzo.Mam gdzies jej domysly.Na sile usiłuje upolitycznic smierc jej biednego brata.Przez kogos jest sterowana. Dramatem jej rodziny nie moze zyc cala Polska.Co ta rodzina ma za uszami,moze zaczac i to wyjasniac. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 D.Olewnik ma dużą wiedze na ten temat, opłaciła? 19.01.09, 11:21 Powinna zająć sie stawianiem kabały.... Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Re: D.Olewnik ma dużą wiedze na ten temat, opłaci 19.01.09, 13:30 albo zamiast stawianiem kabały "babraniem" się w polityce - to do niej prawdopodbne - Ziobro w spódnicy - wendeta na całego Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 11:21 Medialna kobieta.... ciekawe jak tobie ktoś katował by najbliższą osobe 2 lata jak byś sie czuł??? Zrobił byś cokolwiek? Czy uciekł jak tchórz? Masz zasady jekieś??? Tylko podziwiać tą kobietę, bo ma charakter, umie sie sprzeciwiać i walczyć o sprawiedliwosć! I tak trzymać! O kur****wie mówi się głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 12:10 Ta kobieta wykorzystuje śmierć brata dla promocji własnej osoby. Manipuluje przy tym faktami, opinią publiczną... Ta kobieta charakteru nie ma. Jest bezczelna. Można walczyć, ale trzeba wiedzieć kiedy odpuścić. Sprawcy nie żyją już (i b. dobrze). ona3010 napisała: > Medialna kobieta.... ciekawe jak tobie ktoś katował by najbliższą > osobe 2 lata jak byś sie czuł??? Zrobił byś cokolwiek? > Czy uciekł jak tchórz? Masz zasady jekieś??? > Tylko podziwiać tą kobietę, bo ma charakter, umie sie sprzeciwiać i > walczyć o sprawiedliwosć! I tak trzymać! > O kur****wie mówi się głośno. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
monash nawet jest bezczelna? puszczaja ci nerwy? 19.01.09, 12:18 cos tu smierdzi kolo ciebie. Moze czas zainteresowac sie kim jestes, bo nie kazdy zdobylby sie na takie chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Chciałbyś, ale to się udać nie może. 19.01.09, 12:30 Jak chcesz to spróbuj się zainteresować... będzie śmiesznie. Chamstwem jest wykorzystywanie bliskiej podobno osoby do autopromocji. Ten brak pochylenia się z szacunkiem nad tą śmiercią jest przerażający. Jak tak można? Trzeba być wyjątkowo bezczelnym, aby tak robić jak ta kobieta. monash napisał: > cos tu smierdzi kolo ciebie. Moze czas zainteresowac sie kim jestes, > bo nie kazdy zdobylby sie na takie chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: Chciałbyś, ale to się udać nie może. 19.01.09, 13:15 Jestes jakims bandytą? Zgadzam się, coś tu wyraźnie śmierdzi. Takie chamstwo i zadufanie cechują psychopatów. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Chciałbyś, ale to się udać nie może. 19.01.09, 13:19 Naprawdę na takiego wyglądam? To się zmartwiłem... :)) A nie martwi ciebie wykorzystywanie nieszczęśliwej i tragicznej śmierci brata przez tą kobietę dla własnych, prywatnych celów? armagon napisał: > Jestes jakims bandytą? Zgadzam się, coś tu wyraźnie śmierdzi. Takie chamstwo i > zadufanie cechują psychopatów. Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: Chciałbyś, ale to się udać nie może. 19.01.09, 13:23 O czym ty piszesz do mnie, ta kobieta chce poznac prawdę, ktośbestialsko zamordował jej brata, dla pieniędzy. Też bym robił tak jak ona./ Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Chciałbyś, ale to się udać nie może. 19.01.09, 13:31 Nie jestem przekonany, czy chodzi tak naprawdę jej o wyjaśnienie sprawy... czy o autopromocję w mediach. Według mnie ta druga możliwość jest bardziej prawdopodobna. Był Sąd, pani O. była na rozprawie i prawdę według mnie zna już od dawna. Nic więcej nie "wypłynęło" więc i sprawa się uprawomocniła (przeszła przez wszystkie instancje). Sprawcy zostali skazani. Jeżeli uważa, że polski wymiar sprawiedliwości nie popisał się to zawsze może wysłać skargę do Brukseli. Problem w tym, że tam pewnie by ją spuścili w dół z wodospadem. armagon napisał: > O czym ty piszesz do mnie, ta kobieta chce poznac prawdę, ktośbestialsko zamord > ował jej brata, dla pieniędzy. Też bym robił tak jak ona./ Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 cwiakalski juz powiedzial, ze nie widzi w tym 19.01.09, 11:25 nic dziwnego, moze wiec Olewnik zapomniec, ze bandyci zostana zlapani, prokuratura przeciez czuwa... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: cwiakalski juz powiedzial, ze nie widzi w tym 19.01.09, 12:12 Bandyci ZOSTALI ZŁAPANI i UKARANI! Dziwne jest, że komuś to jeszcze mało... zg13 napisał: > nic dziwnego, moze wiec Olewnik zapomniec, ze bandyci zostana zlapani, > prokuratura przeciez czuwa... > Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 Re: cwiakalski juz powiedzial, ze nie widzi w tym 19.01.09, 14:48 wynajeci oprawcy zostali zabici w wiezieniach by nie powiedzieli nic o zleceniodawcach chronionych przez wysoko postawione szychy w MSWiA oraz prokuraturze twoj glos w obronie kurestwa nie jest natomiast wcale dziwny, taka mentalnosc i juz, uklad broni sie glosem swych przydupasow i 'pozytecznych idiotow' Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: cwiakalski juz powiedzial, ze nie widzi w tym 19.01.09, 14:52 Kombinuj, kombinuj... na razie jesteś śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 Re: cwiakalski juz powiedzial, ze nie widzi w tym 19.01.09, 15:26 dla czerwonego kurestwa wszyscy sa smieszni, oni wiedza ze sa nie do ruszenia i moga kazac ukatrupic kogokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: cwiakalski juz powiedzial, ze nie widzi w tym 19.01.09, 16:02 Oj... już się bój... a swoją drogą: co ta pisowska mania prześladowcza robi z ludzi... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: cwiakalski juz powiedzial, ze nie widzi w tym 19.01.09, 17:36 Ja na PiS nie głosowałem, ale wiem, jak głęboko sięga mafia w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 Re: cwiakalski juz powiedzial, ze nie widzi w tym 19.01.09, 18:45 gdyby bylo 100 oprawcow Olewnika i wszyscy 'popelnili samobojstwo' to taki pajac dalej by belkotal, ze to zwyczajny zbieg okolicznosci, a doszukiwanie sie w tym czegokolwiek to pisowska psychoza Odpowiedz Link Zgłoś
bohdanek-net A może fatum... 19.01.09, 11:32 Spiskowa teoria dziejów,ile to już takich teorii było w różnych sprawach w tym kraju a kończyły się niczym.I ta pewnie też się tak skończy.Gangsterzy są mocni w kupie,silni duchem gdy ktoś inny cierpi natomiast pozostawieni sobie z perspektywą życia bez doczesnych uciech są poprostu słabi.Samobójstwo tego gościa po przypadkach jego kolesi było tylko kwestią czasu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Może i reszta też sie powiesi?..i dobrze! 19.01.09, 11:34 kara musi być! Odpowiedz Link Zgłoś
puzerjoczek Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 11:34 jak tutaj widze i czytam, ze ktos chce rodzine olewnikow sprawdzac, bo zwyklych ludzi taka sitwa by nie tknela, to mysle ze ci ludzie sa pojebani. o tak przewrotnym pomysle rok bym myslal i bym nie wymyslil Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Sprawa prosta jak zdrowy wacek! 19.01.09, 11:36 Usuwa się najważniejszych świadków, a mniej ważnych świadków w ten sposób się zastrasza. Ja uważam, że śmierć tych gnojków została spowodowana przez kogoś z prokuratury. Śledź powinien przyjrzeć się trzęsącemu tyłkowi proka, który wcześniej gmatwał sprawę. Tu wcale nie muszą maczać palców główni prowodyrzy. Ogień pod tyłkami poczuli bowiem gmatwacze z policji i prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Możesz sobie uważać co chcesz. Dowody proszę. 19.01.09, 12:33 Nie ma? Tym gorzej dla dowodów? Toż to komunistyczne myślenie. j-50 napisał: > Usuwa się najważniejszych świadków, a mniej ważnych świadków w ten > sposób się zastrasza. Ja uważam, że śmierć tych gnojków została > spowodowana przez kogoś z prokuratury. Śledź powinien przyjrzeć się > trzęsącemu tyłkowi proka, który wcześniej gmatwał sprawę. Tu wcale > nie muszą maczać palców główni prowodyrzy. Ogień pod tyłkami poczuli > bowiem gmatwacze z policji i prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Państwo Olewnik - jestem w Państwem Popieram Was 19.01.09, 11:36 ....w walce z rządzącą wymiarem sprawiedliwosśi mafią, mafia która zwie się PO Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: Państwo Olewnik - jestem w Państwem Popieram 19.01.09, 11:44 brynk napisał: > Państwo Olewnik - jestem w Państwem Popieram > ....w walce z rządzącą wymiarem sprawiedliwosśi mafią, > mafia która zwie się PO POPiS synu, ta mafia to POPiS. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Napisz jeszcze, że to Tusk za tym stał... 19.01.09, 12:05 Głupota ludzka nie ma granic jak widać... Przykre to. brynk napisał: > ....w walce z rządzącą wymiarem sprawiedliwosśi mafią, mafia która zwie się PO Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 11:52 Myślę że a tym porwaniem stały najpotężniejsze siły! Może nawet sam płezydęt i papież. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 11:53 nie wiem jak wy..ale ja mam juz dosc Olewnikow..a szczegolnie tej siostry Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 12:04 Racja. Wszyscy mają już ich dość. Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 12:11 Czy to zleceniodawcy mordu przyslali cie na forum, abys mieszal ludziom w glowach? Cel twojego tutaj grasowania jest bardzo oczywisty. Nie wysilaj sie. Wiadomo, ze sprawa musi byc dokladnie wyjasniona a inicjatorzy zbrodni ujeci i skazani. Problem w tym, ze caly obecny establishment moze byc jakos umaczany w tym szambie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 12:15 Nikt mnie "osiołku" (przepraszam, jeśli poczułeś się urażony) nie przysłał. Po prostu wkurza mnie jak się wykorzystuje śmierć biednego chłopaka do celów politycznych (lub innych) sarmata napisał: > Czy to zleceniodawcy mordu przyslali cie na forum, abys mieszal > ludziom w glowach? Cel twojego tutaj grasowania jest bardzo > oczywisty. Nie wysilaj sie. Wiadomo, ze sprawa musi byc dokladnie > wyjasniona a inicjatorzy zbrodni ujeci i skazani. Problem w tym, ze > caly obecny establishment moze byc jakos umaczany w tym szambie. Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 12:44 Nie martw sie. Nie jestes w stanie mnie urazic, a sprawa i tak musi byc wyjasniona. Jesli ktos obawia sie wykorzystywania jej w celach politycznych, tym bardziej musi byc skuteczny oraz szybki w wykrywaniu przestepcow. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 12:51 Nie mam nic przeciwko wyjaśnianiom okoliczności śmierci tego śmiecia, ale nie życzę sobie robienia z tego afery politycznej. Sensacji. Sprawa jest już rozdmuchana ponad miarę... sarmata napisał: > Nie martw sie. Nie jestes w stanie mnie urazic, a sprawa i tak musi > byc wyjasniona. Jesli ktos obawia sie wykorzystywania jej w celach > politycznych, tym bardziej musi byc skuteczny oraz szybki w > wykrywaniu przestepcow. Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki Re: ty to możesz sobie życzyć szybkiego 19.01.09, 14:02 wyzdrowienia, ja też ci tego życzę, choć to pobożne życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: ty to możesz sobie życzyć szybkiego 19.01.09, 14:53 Dziękuję. Też zdrowia życzę. Psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: ty to możesz sobie życzyć szybkiego 19.01.09, 14:57 leszekes napisał: > Dziękuję. Też zdrowia życzę. Psychicznego. Twoje arumenty powalają.... Nie umiesz cytować, żeby łatwo wiedzieć, komu odpowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: ty to możesz sobie życzyć szybkiego 19.01.09, 14:59 adamie.eu! Za błędy przepraszam. W cytowaniu. To pośpiech... Odpowiedz Link Zgłoś
monash trolu, dziwnie ci zalezy na zlekcewazeniu sprawy, 19.01.09, 12:13 i pelno cie tutaj jakby to dotyczylo ciebie osobiscie. Boisz sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: trolu, dziwnie ci zalezy na zlekcewazeniu spr 19.01.09, 12:23 Nie mam się czego bać, osiołku. Mnie to dotyczy o tyle, że z moich podatków prowadzi się sprawę na siłę. Dla zaspokojenia ambicji jakiś tam milionerów. Ciągnie dalej, chociaż sprawa dawno jest już wyjaśniona. Nie chcę już słyszeć o śmierci tego biednego chłopaka w kontekście autopromocji tej pani. monash napisał: > i pelno cie tutaj jakby to dotyczylo ciebie osobiscie. Boisz sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 13:57 leszekes napisał: > Racja. Wszyscy mają już ich dość. Re: Na tym forum, jedynie >leszekes< pisze sensownie. Śmierć to jest śmierć. Chyba już czas, aby było ciszej nad tą trumną, choćby dla szacunku zabitego w bestialski sposób człowieka. Zbiry, którzy popełnili tą zbrodnię, to nie ludzie pokroju Masy,Słowika, Pershinga, czy innego Krakowiaka, im po wyroku poprostu psycha siadła, a ich samobójstwa to tego logiczne zakonczenie. Nie wiem jak wysoko musieliby być zlecenidawcy, aby bez wzgledu na polityczną karuzelę pozostawali anonimowi. bicie piany nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Gwiazdę? 19.01.09, 12:07 Kobieta szuka sprawiedliwości... oj, człowiczeństwa w tobie tyle ile brudu za paznokciem Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Gwiazdę? 19.01.09, 12:19 Gdybyś dokładnie przeczytała to wszystko co napisałem to wiedziałbyś, że uważam iż na sprawę Olewników (bo już nie Olewnika) szkoda pieniędzy z naszych podatków. Proponowałem przeznaczenie ich na dom dziecka, lub starców. W kim jest więc więcej człowieczeństwa, "człowieku"? We mnie, czy w tobie? ontos2 napisał: > Kobieta szuka sprawiedliwości... oj, człowiczeństwa w tobie tyle ile > brudu za paznokciem Odpowiedz Link Zgłoś
ted49 Re: Gwiazdę? 19.01.09, 12:53 Prokuratura powinna całkiem serio zidentyfikować leszeks'a. Działa na tym forum serio i bez skrupułów. Pani Olewnik całkowicie racjonalnie mobilizuje opinię publiczną. To jej nacisk aktywizuje śledztwo, a oprychy duszą się wzajemnie. Posty leszeks'a też pokazują, że dymi im się koło tyłków. Jest pani bohaterska, pani Olewnik. jestem pełen uznania! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Gwiazdę? 19.01.09, 13:04 Chcesz trwonienia publicznych pieniędzy na ściganie mnie? Śmieszny jesteś. Napisz do prokuratury, aby mnie zidentyfikowała. Każdy komp ma swój adres, więc trudne to nie będzie:)) Może ciebie nie oleją... Przyznaj się tylko, że masz gdzieś ściganie prawdziwych przestępców i uważasz, iż pieniądze publiczne można trwonić bez końca. A mediami można manipulować jak się chce. Co oczywiście widać po działaniach pewnej bardzo, bardzo bogatej pani. ted49 napisał: > Prokuratura powinna całkiem serio zidentyfikować leszeks'a. > Działa na tym forum serio i bez skrupułów. > Pani Olewnik całkowicie racjonalnie mobilizuje opinię publiczną. To jej nacisk > aktywizuje śledztwo, a oprychy duszą się wzajemnie. Posty leszeks'a też > pokazują, że dymi im się koło tyłków. > Jest pani bohaterska, pani Olewnik. jestem pełen uznania! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Gwiazdę? 19.01.09, 13:12 leszekes napisał: ................. > można manipulować jak się chce. Co oczywiście widać po działaniach > pewnej bardzo, bardzo bogatej pani. > > ted49 napisał: > > > Prokuratura powinna całkiem serio zidentyfikować leszeks'a. > > Działa na tym forum serio i bez skrupułów. ..................... *Naucz się odpowiadać pod cytatem* Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Przykro mi, że ktoś ciebie moderuje. Ja nie. 19.01.09, 13:16 Nigdy tego nie robię. Z zasady jestem przeciwny cenzurze. Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Gwiazdę? 19.01.09, 14:03 ted49 napisał: > Prokuratura powinna całkiem serio zidentyfikować leszeks'a. > Działa na tym forum serio i bez skrupułów. > Pani Olewnik całkowicie racjonalnie mobilizuje opinię publiczną. To jej nacisk > aktywizuje śledztwo, a oprychy duszą się wzajemnie. Posty leszeks'a też > pokazują, że dymi im się koło tyłków. > Jest pani bohaterska, pani Olewnik. jestem pełen uznania! Re: Może by tak powołać komisję śledczą p-ko >leszekes<? Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 12:24 Odnoszę wrażenie że niektórzy to nie widzą problemu w niczym... to może poróbmy sobie mydło z ludzi? materacyk dla dziecka z włosów umierających? Przecież o nich już nikt nie bedzie pamietał. Atakujecie rodzine Olewników jakby conajmiej to oni byli bandziorami. A chcą tylko sprawiedliwosci prawda? Nie chcesz patrzeć na kobiete to nie patrz! nikt ci nie karze ale siedz cicho gnido. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Obrażasz ludzi a to już nieładnie... 19.01.09, 12:37 Rodzina O. nie będzie atakowana jak się usunie z przed naszych oczu i pochyli w pokorze nad śmiercią. Niech sobie walczy w Sądzie do woli (jej prawo), ale niech nie pcha się do mojego telewizora, do mojej gazety. To sprawa prywatna. Codziennie giną ludzie... codziennie gdzieś, ktoś jest poszkodowany... Dlaczego oni tak nie pyszczą? Nie mają pieniędzy? To prawda. Tyle nie mają. Czy przez to są gorsi? ona3010 napisała: > Odnoszę wrażenie że niektórzy to nie widzą problemu w niczym... > to może poróbmy sobie mydło z ludzi? materacyk dla dziecka z włosów > umierających? Przecież o nich już nikt nie bedzie pamietał. > Atakujecie rodzine Olewników jakby conajmiej to oni byli bandziorami. > A chcą tylko sprawiedliwosci prawda? > Nie chcesz patrzeć na kobiete to nie patrz! nikt ci nie karze ale > siedz cicho gnido. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiazofia Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 12:31 A może za tymi samobójstwami stoi pan Olewnik, który tak właśnie mści się za syna. A możliwości i znajomości ma jak mało kto. Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 14:16 zosiazofia napisała: > A może za tymi samobójstwami stoi pan Olewnik, który tak właśnie mści się za > syna. A możliwości i znajomości ma jak mało kto. Re: Ta teza nie jest wcale pozbawiona sensu, biorac pod uwagę wypowiedzi rodziny Olewników. P.S. Ciekaw jestem czy teraz ja zostanę zapytany o mój adres dla wiadomości sledzi. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 14:21 gajerek3 napisał: > zosiazofia napisała: > > > A może za tymi samobójstwami stoi pan Olewnik, który tak właśnie mści się > za > > syna. A możliwości i znajomości ma jak mało kto. > > Re: Ta teza nie jest wcale pozbawiona sensu, biorac pod uwagę wypowiedzi rodzin Więc tym bardziej trzeba to wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Gratuluję sprawnego ukarania winnych śmiercią 19.01.09, 12:45 Tak, tak Pani Danuto. To nie przypadek ;-) Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Ziobro znalazł winnych i ujawnił..teraz osądza! 19.01.09, 12:54 Sprawa jest prosta..Całą te sprawe,od początku do końca, zmontował Ćwiąkalski z Tuskiem!..To Ćwiakalski kazał porwać,zabic,a teraz likwiduje świadków, tak wynika z ogłoszonych wyników sledztwa Ziobry i PIS-u !!!i co najgorsze, Tusk wiedział o wszystkim.... Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Ziobro znalazł winnych i ujawnił..teraz osądza ! 19.01.09, 13:07 amdrzej.11 napisał: > Sprawa jest prosta..Całą te sprawe,od początku do końca, zmontował > Ćwiąkalski z Tuskiem!..To Ćwiakalski kazał porwać,zabic,a teraz likwiduje > świadków, tak wynika z ogłoszonych wyników sledztwa Ziobry i PIS-u !!!i co > najgorsze, Tusk wiedział o wszystkim.. śledczy Ziobro,wykonał kawał dobrej roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Ziobro znalazł winnych i ujawnił..teraz osądz 19.01.09, 13:33 Na miejscu Ziobra bym uważał, by mu mieszkań nie zabrakło... amdrzej.11 napisał: > Sprawa jest prosta..Całą te sprawe,od początku do końca, zmontował > Ćwiąkalski z Tuskiem!..To Ćwiakalski kazał porwać,zabic,a teraz likwiduje > świadków, tak wynika z ogłoszonych wyników sledztwa Ziobry i PIS-u !!!i co > najgorsze, Tusk wiedział o wszystkim.... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Gratuluję sprawnego ukarania winnych śmiercią 19.01.09, 12:55 Przypadek to może i nie jest, ale... też bym odebrał sobie życie, gdybym dostał taki wyrok. Odpowiednie organy już się tym zajmą i sprawę wyjaśnią. Po co więc się na szkło pcha siostrzyczka zamordowanego w bestialski sposób? Nic tylko autopromocja w mediach. Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości. placebo99 napisał: > Tak, tak Pani Danuto. To nie przypadek ;-) > Popieram. > Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Jaka "autopromocja" ? 19.01.09, 13:10 leszekes napisał: > Przypadek to może i nie jest, ale... też bym odebrał sobie życie, > gdybym dostał taki wyrok. Odpowiednie organy już się tym zajmą i > sprawę wyjaśnią. Po co więc się na szkło pcha siostrzyczka > zamordowanego w bestialski sposób? Nic tylko autopromocja w mediach. > Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości. Jaka autopromocja? Czy ta Pani jest jakąś gwiazdą filmową , telewizyjną , aktorką,piosenkarką, dziennikarka , moze politykiem - aby musiała się w mediach promować ? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Jaka "autopromocja" ? 19.01.09, 13:14 A jednak na szkło się pcha... może chce być jedną z osób o których piszesz? Podobno to prawniczka... Może pomaga to w prowadzeniu kancelarii? Może stawki za usługi prawnicze wzrastają po każdym wywiadzie telewizyjnym? Do tego wrodzona niektórym kobietom chęć pokazania się... i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: Jaka "autopromocja" ? 19.01.09, 14:23 remik.bz napisał: > > Jaka autopromocja? > Czy ta Pani jest jakąś gwiazdą filmową , telewizyjną , > aktorką,piosenkarką, dziennikarka , moze politykiem - aby musiała > się w mediach promować ? Re: No właśnie dlatego, że nie jest, to się promuje! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Jaka "autopromocja" ? 19.01.09, 14:27 gajerek3 napisał: > remik.bz napisał: > > > > Jaka autopromocja? > > Czy ta Pani jest jakąś gwiazdą filmową , telewizyjną , > > aktorką,piosenkarką, dziennikarka , moze politykiem - aby musiała > > się w mediach promować ? > > Re: No właśnie dlatego, że nie jest, to się promuje! Idźmy dalej Twoim tropem. A więc rodzina sama wynajęła zorganizowała porwanie od początku, aby się promować. Dalej uważasz to za autopromocję? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Jaka "autopromocja" ? 19.01.09, 14:57 Ta pani wykorzystuje okazję. Nikt nie mówi, że ją sprowokowała. Każdą okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Jaka "autopromocja" ? 19.01.09, 15:00 leszekes napisał: > Ta pani wykorzystuje okazję. Nikt nie mówi, że ją sprowokowała. Każdą > okazję. To jest Twoje zdanie, już go przedstawiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Już JE przedstawiłeś. 19.01.09, 15:18 "Je" a nie "go". Przedstawiłem. To prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Teraz w pudle będzie tylko tata Olewnik. 19.01.09, 12:56 Za pobicie prokuratora. I słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 13:08 To widać jak na dłoni że masz kompleks mentalnośći pl. Co cie to boli że ich stać na to?? Sa zamażni i bardzo dobrze. A w twoim telewizorze nie muszą być po prostu zrób switch off. I daj ludziom walczyć. A tym co sie powiesili to nich ziemia ciężka bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 13:25 Nie zamierzam rezygnować z telewizji, bo jakaś "nawiedzona" kobieta chce zaistnieć w mediach. Nie zazdroszczę jej również pieniędzy... ma to ma. Mi też ich nie brakuje, chociaż tyle to na pewno nie mam. Nie podoba mi się nagłaśnianie jednej sprawy a przemilczanie tysięcy innych, też nie najlepiej poprowadzonych przez prokuraturę. Mam świadomość, że odbywa się to właśnie ich kosztem. Nie żałuję tych śmieci. Uważam, że dobrze się stało, iż ich już nie ma. Gdyby to ode mnie zależało to byliby na szubienicy oficjalnie, ale... nie zależy. ona3010 napisała: > To widać jak na dłoni że masz kompleks mentalnośći pl. > Co cie to boli że ich stać na to?? Sa zamażni i bardzo dobrze. > A w twoim telewizorze nie muszą być po prostu zrób switch off. > I daj ludziom walczyć. A tym co sie powiesili to nich ziemia ciężka > bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 13:32 Pisz pod cytatem. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 13:36 Nie wiem dlaczego ciebie nie "wydrukowano". Może nie na temat pisałeś i moderatorzy uznali, że nie warto, albo po obrażałeś ludzi? adam.eu napisał: > Pisz pod cytatem. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 14:07 leszekes napisał: > Nie wiem dlaczego ciebie nie "wydrukowano". Może nie na temat pisałeś > i moderatorzy uznali, że nie warto, albo po obrażałeś ludzi? Pierwszy mój post jaki wyleciał na osła dotyczył akurat między innymi Olewnika. Więc nie trafiłeś tym razem. Snuj przypuszczenia dalej Widzę też, że moderator "opiekun tego forum" nie zwraca Ci uwagi, że dla możliwości dalszego cytowania wskazane jest pisanie pod postem. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <==---00------ 19.01.09, 13:08 Ciekawe czyje długie macki sięgają aż tak daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Wszystkiemu winien jes Ćwiąkalski,PO i basta!! 19.01.09, 13:14 Tak uznał sledczy Ziobro... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: <==---00------ 19.01.09, 16:48 3cik napisał: > Ciekawe czyje długie macki sięgają aż tak daleko. Jak to: kogo? Określonych sił, wiadomych ośrodków i pewnych kręgów! Odpowiedz Link Zgłoś