respiral 02.02.09, 00:44 Skądże znowu!!! To zgłodniały władzy wilk w gustownym kostiumiku z owieczki. A pod pomadą na twarzy i słodziutkim lukrem, wylewającym się z ust korali ten sam kaczorek-dyktatorek:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quovadis2 Kaczyński - z wilka owieczka? 02.02.09, 01:52 Kaczynski byl szczery poprzednio a teraz probuje ludzi oczarowac swoja zmiana. Nie wirze ze mlodzi inteligetni ludzie pojda na ta przenete. Mam nadzieje ze za czas jakis obaj beda mogli sobie powiedziec "Miales chamie zloty rog". Zycze im szczerze aby obaj jak i ich sluzba dostali od narodu to na co sobie zasluzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 To się nazywa szybka ucieczka do przodu! 02.02.09, 01:57 To się nazywa szybka, sprawna ucieczka do przodu! Kulturalne nagle Kaczki zostawiły z tyłu beznadziejnie chamskiego chuligana/błazna politycznego - Palikota, rozwrzeszczanego, ordynarnego dziadka - Bartoszewskiego, hałaśliwego kameleona Niesiołowskiego i kilku im podobnych zadymiarzy z PO. PO, dowcipna ponoć i rzekomo inteligentna stoi teraz niczym nagi król - z tą swą poniżej krytyki hałastrą. A Kaczka zabawia się w kulturalnego, wyważonego męża stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Re: To się nazywa szybka ucieczka do przodu! 02.02.09, 02:44 > To się nazywa szybka, sprawna ucieczka do przodu! Na razie to są cyniczne frazesy. Jak będzie to zobaczymy i ocenimy po czynach, gadać przed gronem klakierów zawsze jest łatwo. > Kulturalne nagle Kaczki zostawiły z tyłu beznadziejnie > chamskiego chuligana/błazna politycznego - Palikota, Jakie zachowania Palikota oceniasz jako chamstwo czy chuligaństwo? Palikot celnie i inteligentnie wyszydza kaczyzm. Ja tam w tym chamstwa i chuligaństwa nie widzę. I wielu podobnych mnie również. Chamstwem i chuligaństwem politycznym było wprowadzenie Leppera i Giertycha do rządu. Giertych już im się czkawką odbija vide TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
gollum.z.kremla Jest tylko jeden problem - kto... 02.02.09, 12:40 ...się na to nabierze ?... ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
gollum.z.kremla Re: rozwrzeszczanego dziadka Bartoszewskiego 02.02.09, 12:43 Dla ciebie, ściero, to jest PAN Bartoszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 skrzeczącego dziada Bartoszew. z pianą na ustach 02.02.09, 16:50 gollum.z.kremla napisał: > Dla ciebie, ściero, to jest PAN Bartoszewski. dla mnie to zapluty i zasmarkany zydek obrażający Patriotów Polskich Odpowiedz Link Zgłoś
grajag Kaczyński - z wilka owieczka? 02.02.09, 06:12 Myślę,że prawdziwy charakter i temperament Kaczyńskiego wcześniej czy później i tak się ujawni...Wszyscy pamiętają z jaką pasją głosił poprzednie opinie.Na nic jednorazowa dyscyplina :) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro To kolejna bajka "o wilku i czerwonym kapturku"... 02.02.09, 07:06 tym razem Jarek przebral sie za babcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
easy.teraz Kaczyński - z wilka owieczka? 02.02.09, 07:24 Z artykułu nie wynika czy ta zmiana skóry wynika z tęsknoty za władzą czy z tęsknoty za doskonałym państwem. Czy to nie jest tak, że on mówi "no dobra nie będę już taki upiorny, tylko dajcie mi władzę..." Polityka jest chora. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Wredne teksty malych ludzi 02.02.09, 09:21 Charakterystyczne dla szczeniackich wyglupow pismakow z wybiorczej jest wredne przemilczanie faktow. Beda chcieli dezawuowac Kaczynskiego za brak konta, ale tego, ze i Tusk nie mial konta to juz nie powiedza. Sadze, ze jest jedno okreslenie tej "publicystyki wybiorczej", jest zwyczajnie wredna. Tak jak wredne bylo udawana chec Tuska by przyjechac na kongres PiS-u, potem jeszcze bardziej chamskie teksty osobnika od brudnej roboty Nowaka, jak to niby PiS obawial sie Tuska na kongresie. To sa wlasnie wredne zagrania malych kreatur. I pismak z wybiorczej tez jest tego przykladem Odpowiedz Link Zgłoś
czarnykogutek yanuss...kaczynski może założył już konto,ale... 02.02.09, 14:14 w odrożnieniu chocby do tuska, musi jeszcze postarac się o prawo jazdy i żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Kaczyński lansuje szalbierstwo 02.02.09, 09:42 "Pomysł" na "modyfikację ordynacji wyborczej" dowodzi, że PiS to partia groźna dla demokracji, partia, którą powinno się zmieść z polskiej sceny politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 PIS partią cywilizowaną? 02.02.09, 11:50 To już było, w kampanii przed wyborami 2005. Potem wylazło szydło z worka jaka to cywilizacja. PIS to taka sama partia antysystemowa jak Samoobrona i tak samo jak ona skończy, gdy z pałacu prazydenckiego wyprowadzi się obecny lokator. Odpowiedz Link Zgłoś
tbarbasz Między Kaczorem i Donaldem 02.02.09, 12:19 To symbol polskiej polityki. Dwóch WODZÓW walczących (za moją i Waszą kasę) o WADZĘ (dla młodzieży - fragment ze skeczu J.Fedorowicza za wspaniałego okresu I Solidarności: "Rakowski powiedział: Okno chcecie otworzyć? To znaczy, że wy chcecie WADZY! Bo kto ma powietrze ten ma WADZE!") Jeden i drugi myśli tylko o tym, jak być u żłobu - a Rzeczpospolita to kawał czerwonego sukna - można podrzeć, byle większa część przy mnie została. Kasa na bilbordy z "Aniołkami Kaczyńskiego", na spoty w TV (z tymi samymi) - na przecież "społeczeństwo powinno finansować partie polityczne, bo to zapobiega korupcji". A Tusk zapomniał o zakończeniu finansowania partii z budżetu, o okręgach jednomandatowych... Tak, tak wiem, przyczyny obiektywne, brak większości! Dajcie mi WADZE, to Was urządzę!... Kaczyński przynajmniej nigdy tego nie obiecywał. Podwyżki dla posłów i urzędasów - oczywiście muszą być! Nowe idee się nie przebiją - bo za co? Od biznesu brać nie wolno, a prawie cała KASA leci tylko do tych, którzy w Sejmie. Jednym słowem - MASZ WOLNOŚĆ! Możesz głosować albo na Donalda, albo na Kaczora! Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Kaczyński - ale 02.02.09, 13:14 Ale ciągle nie podoba mi się gdy prezes podnosi argument , że za jego rządów wzrost gospodarczy był 5-7 procent ( i sugestia , że to jest zasługa PiS-u i prezesa ) a za rządu Tuska ten sam wzrost spada do zera- 2 % ( i sugestia , ze to wina tylko Donka ). To jest zwykłe robienie wody z mózgu Dobrze jest się pozbyć tego argumentu na rzecz PiS i takich chwytów . Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 UBowcy pałają jadem miłości do Kaczyńskiego i Pols 02.02.09, 16:42 Polskości Satyra na POstkomunę jak POstkomuna pluje jadem na Polaków to niby wyraża POglądy tych głuptaków a jak Polak powie kilka słów prawdy to to badziewie larum ogłasza zawdy Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Re: UBowcy pałają jadem miłości do Kaczyńskiego i 02.02.09, 17:59 Z twoich wypocin wylewa się nienawiść wymieszana z endeckim, śmierdzącym gównem. Sposób, w jaki obrażasz ludzi świadczy o tym, że jesteś nie tylko chamem, ale skończonym prostakiem, taplajacym się we własnym słowotoku jak w gnojówce. Więc przyjmij do wiadomości, że takie złamasy jak ty predzej czy póżniej skończą podobnie - na śmietniku. Nie masz pojecia, co to polskośc, Polacy. A twój "patriotyzm" śmierdzi na odległość komunizmem i faszyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: UBowcy pałają jadem miłości do Kaczyńskiego i 02.02.09, 18:30 Częstochowskie rymy abby15 lokalizują postać ckliwego ojcaszka. "Nasz Dniewnik" tudzież inne antysemickie pisemka nie pozwalają sobie na swobodne wypowiedzi,więc to bydlę zanieczyszcza tutejsze forum. A kysz! Zgiń,przepadnij - siło nieczysta! Odpowiedz Link Zgłoś