punter Minister Czuma na debecie 10.02.09, 20:32 Czuma jak każdy <cenzura> ze styropianu ma piękny życiorys i bogatą kartotekę kryminalną. A już szczególnie ministrowie Słońca Peru upodobali sobie pogrywanie z prawa w jueseju (vide damski bokser Drzewiecki). Odpowiedz Link Zgłoś
wioocha Tteraz wreszcie będzie miał z czego, to odda 10.02.09, 20:34 No, raczej sobie sami wezmą :) Żałosne. Nie tyle raczej, że nie zwracał tych w końcu drobnych sum, ale że przyjął stanowisko wiedząc że ciągnie za sobą taki smród. To, że wisiał bankowi Rockefellera czy innemu bankowi można olać. Ale pożyczył od osób prywatnych które znał i które mu zaufały, prawdopodobnie wiedząc że nie zamierza oddać. A to już dno. Minister sprawiedliwości krzywdzący swoich bliźnich. Tfu Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Dno to jest to : 10.02.09, 20:53 " Pożyczyłem mu wtedy wszystko, co miałem – mówi Klasa, ale nie doczekał się zwrotu pieniędzy w terminie. Pisał w liście: „Po kilku tygodniach powiedział, że oddanie trochę się przeciągnie, a panienka, z którą mieszkał, wyprowadziła się od niego razem z moimi pieniędzmi. Dług zaczął oddawać w nieregularnych ratach, ale po paru miesiącach raty się skończyły. Moje ponaglenia spotkały się z próbami szantażu, groźbami pobicia przez nieznanych sprawców, dewastacji samochodu i troską o rzekomo nielegalny pobyt mojej żony w Stanach. Próby ugodowego załatwienia sprawy nie powiodły się, zawiadomiłem policję o pogróżkach i wystąpiłem na drogę sądową o zwrot pieniędzy”. z p/w ( o ile to jest prawda, oczywiście) wynika, że ministrem sprawiedliwości jest zwyczajny bandyta. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 . 10.02.09, 21:11 www.polityka.pl/minister-na-debecie/Lead33,933,282253,18/ Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to wyjaśnia zachwyty prezydenta 10.02.09, 20:47 powołując pana Czume na ministra Kaczyński był bardzo zadowolony, rozpływał się w usmiechach i prawił komplementy - od razu wiedziałem że coś jest nie tak - jak widać Kaczyński już wiedział Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Minister Czuma na debecie 10.02.09, 21:09 sku...synek - debeciarz na ministra - pojebane ryże donki Odpowiedz Link Zgłoś
preczzpreczem Minister Czuma na debecie 10.02.09, 21:27 no to teraz odda z pensji ministra dobrzy ludzie mu POmogli Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Minister Czuma na debecie 10.02.09, 21:28 w takiej sytuacji należało by zapytać na czyim? Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch hm.... 10.02.09, 21:34 az mnie zatkało jak te newsy przeczytałem, z reguły bronie platformersów przed pisdami chociaz obydwie te formacje mi wala w ch.., nad debetami w jakichs usa bankach mozna sobie lache połozyc i pies ich dymał z zasranymi paru tałzenami $ bo to grosze wszystko sa.Ale wpieniły mnie teksty o straszeniu prywatnych wierzycieli...jesli to prawda a nie pomówienia to p.Czuma powinien na kopach wyleciec ze stanowiska. I tyle w temacie..wypowiedzi dyzurnych pisdowskich szmat nie bede komentowac...jak zwykle gó... wypływa na wierzch i pierdami zanieczyszcza nam powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Co napisał w oświadczeniu jak został posłem 10.02.09, 21:56 Czy przyznał się do długów w oswiadczeniu poselskim ? Dlaczego nie wracał do Polski prze kilkanascie lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
mlusca Minister Czuma na debecie 10.02.09, 22:06 W artykule zamieszczonym w ''Polityce'' jest napisane,że Czuma mieszkał z jakąś panienką,która podobno zwiała i zabrała 8000dolarów.Nasz następny /po Marcinkiewiczu/wyznawca i obrońca zasad chrześćijańskich.WSTYD panie Czuma.Moj dziadek siedział w więzieniu za przekonania w roku1950-1952 i nie przyszło by mu do głowy żądanie od państwa polskiego za swój parriotyzm odszkodowania.No,ale może jakas nowa panienka ma duże potrzeby finansowe? Odpowiedz Link Zgłoś
jozin.z.bazin Minister Czuma na debecie 10.02.09, 22:18 I tyle w temacie: w3.courtlink.lexisnexis.com/cookcounty/FindDock.asp?NCase=&SearchType=2&Database=1&case_no=&Year=&div=&caseno=&PLtype=2&sname=czuma+andrzej&CDate= Odpowiedz Link Zgłoś
mordaprostaczek no to Polityka utopiła, jestem w szoku 10.02.09, 22:44 no to Polityka utopiła, jestem w szoku wobec takiej oczywistej nieporadności godnej dziennikarzy brukowców, ale nie tego kiedyś szacownego tygodnika Czytamy: "Ostatnia sprawa dotyczy Alicji Jonik, właścicielki zakładu dentystycznego Pro-Se w Chicago, która oskarżyła obecnego ministra, że nie oddał jej prywatnej pożyczki w wysokości 2,3 tys. dol., zaciągniętej jeszcze w kwietniu 2002 r. Oskarżony..." Otóż nie oskarzyła, a pozwała, nie oskarżony, a pozwany. Oskarża prokurator. Nawet jeśli ten Pan ma jakieś długi, dziś sporo zarobił. Odpowiedz Link Zgłoś
2kbb Nawet wybudowanie dworca w kieleckim to małe piwo 10.02.09, 22:49 przy takiej maści zbieraninie jaką Tusk się posługuje.Toż to zwykła miernota i dyletanci, ale najbardziej przerażające jest to że po 20 latach wolności w naszym kraju nie potrafiły się wykształcić w elity polityczne zdolne do rządzenia 38 milionowym narodem prawie w Centrum Europy. To najlepszy dowód jak nasz kraj był przez te 20 lat skorumpowany, uwikłany i spętany przez układ postsowiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Pasuje do PO jak ulal!!! 10.02.09, 23:08 deathheartbeates napisał: > D-Y-M-I-S-J-A!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dodo_999 Minister Czuma na debecie 10.02.09, 23:23 ej spojrzcie na niego..... widac ze kolega bardziej przypomina.... niz... ehhh i zostal misnistrem sprawiedliwosci ... bez komentarza ale tak to to juz bywa.... w polsce jest ciezko obsadzac ludzi na nie ktore stanowiska,zbyt zetelny by sie nie nadawal.... Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Czuma bez honoru pfuuuuuuu 10.02.09, 23:31 topi cala Platforme ( a swoja droga co za pierdoly ze go nie sprawdzili) Odpowiedz Link Zgłoś
pisdode Kręcenie 10.02.09, 23:38 Jak to mówi Korwin-Mikke , minister rżnie głupa.Może i spłacił długi ale w jakim stylu? Z wyjaśnień wynika, że potrzebne były wyroki sądów a długi ściągnięto mu przymusowo po sprzedaży domu.Wynika z tego, że pan Czuma unikał dobrowolnego spłacania długów. Nie świadczy to 100% uczciwości i solidności ani o prawym charakterze. Czy taki człowiek może być Ministrem sprawiedliwości RP? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.niekoszerny Minister Czuma - zlodziej i terrorysta 10.02.09, 23:38 Ze terrorysta to wiedzialem, ale ze na dodatek jeszcze zlodziej? Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch Re: Minister Czuma - zlodziej i terrorysta 11.02.09, 01:12 dr.niekoszerny napisała: > Ze terrorysta to wiedzialem, ale ze na dodatek jeszcze zlodziej? terrorysta bo chciał takie jak ty swinie komunistyczne zabijac pie...na kacapska gnido??? z rozkosza rozpie...łbym ci jebany łeb łomem sqrwielu i calej twojej rodzinie kacapskich kurw!!! smierc komunie do zdechu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch Re: pupa jak wszyscy wiemy 11.02.09, 01:13 carpaccio4 napisał: > jest zwykłą pupą piszesz o swojej zjechanej w dworcowej bardaszce styji jebany geju komuchu pie...ny??? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Ale mamy kadry... 11.02.09, 00:15 Ktos w ogole w Polsce pozostal uczciwy? Hehe, wszyscy to zlodzieje. To i ja zaczne krasc, przyklad idzie z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
verity89 Establishment PO zanurzony w brudach po szyje ! 11.02.09, 01:59 Czuma,to tylko jeden z mataczy mafijnego establishmentu POszalbierzy i niecnych kosmopolitycznych karierowiczow! Przekrety "Samoobrony" w porownaniu z mafia POszalbierzy,to tylko male piwo ! Te wszystkie Tuski,Komorowskie,Czumy,Niesiolowskie,Sawickie,Schetyny,Palikoty, Karnowskie,Chlebowskie,Kopacze,Cwiakalskie,Rostkowskie,Bonie, Sikorskie i pozostali kretacze,to cwaniacy, ktorzy na kanwie PO stworzyli sobie potezny uklad mafijny i oszukujac perfidnie miliony uczciwych ludzi w tym czlonkow PO dorwali sie do wladzy ! Gdyby bylo inaczej,to czy ktos taki jak A.Czuma moglby zostac ministrem sprawiedliwosci,a kapusie m.in.Boni i Niesiolowski odgrywac czolowa role we wladzach naszego panstwa ? Tadeusz Dolega-Mostowicz ze swoim przeslaniem w powiesci "Kariera Nikodema Dyzmy" na temat kreatur, ktore dochodza do wladzy nie musialby juz pisac ponownie takiej powiesci na temat establishmentu PO,bo teraz jest ona w odniesieniu do hochsztaplerow trzymajacych wladze w PO zaskakujaco aktualna i uniwersalna !! Widac,ze establishment PO,to wypisz wymaluj cwaniacy z powiesci Mostowicza ! HerrTusk stoi na czele mafii,ktora sprytnie przejela wladze w Polsce i ktora w imie wlasnej prywaty zaprzepasci szanse Polski na stanie sie znaczacym krajem w Europie i Swiecie !! Stad nie ma co sie nawet dziwic,ze ta mafia stwarzala tylko pozory,ze probuje ratowac zycie naszego rodaka zamordowanego przez Talibow!! Oni sa zajeci tylko tym jak ukrecic dla siebie dobre lody! Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 No to teraz postkomuchy i pisiory 11.02.09, 02:03 będą próbowały zbić na sprawie Czumy kapitał polityczny! Ale ponieważ z powodu swego prostactwa nie wyjdą poza krąg swej prostackiej klienteli politycznej, żadnego kapitału politycznego nie zbiją. I na szczęście! Rzeczywiście w takim kraju, który chyba najbardziej nadaje się do rozbiorów, trudno rządzić. Współczuję D. Tuskowi, ale ktoś musi tu rządzić, bo zniszczą nas do końca różni Kaczyńscy, Napieralscy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
deskowy dlugi Czumy 11.02.09, 02:30 To niesamowite ze taki nieudacznik zyciowy jak Czuma jest ministrem sprawiedliwosci.Ci ,ktorzy go wybrali powinni sie spalic ze wstydu,shame on you Mr.Czuma,podaj sie natychmiast do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
deskowy Minister Czuma na debecie.. 11.02.09, 02:33 Wstyd Panie Czuma,podaj sie Pan do dymisji i to teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
matt7893 Obozy koncetracyjne dla Polakow w USA 11.02.09, 02:42 Obozy koncetracyjne dla Polakow w USA na zdjeciach satelitarnych: mkk.blox.pl mkk.blox.pl mkk.blox.pl mkk.blox.pl mkk.blox.pl mkk.blox.pl mkk.blox.pl mkk.blox.pl mkk.blox.pl mkk.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nobull Wiezienia deportacyjne dla idiotow w USA 11.02.09, 17:47 Nie obozy koncentracyjne dla polakow, a dla idiotow. Byles slusznie deportowany ze stanow, i to tylko przez swoja wlasna glupote, za swiadome zlamanie prawa amerykanskiego. Wiedziales o tym dobrze, po prostu podejmujac kakulowane ryzyko swiadomie arogancko ignorowales prawo amerykanskie. Przez 10 lat nie bedziesz mogl wjechac do USA. Nie kompromituj siei przestan TROLOWAC po wszystkich stronach swoje poglady. Nie jestes zadnym naukowcem, za ktorego sie podajesz, nie jestes profesorem (naukowym), jestes po prostu typowym idiota z Ciemnogrodu! W USA kazdy nauczyciel ktory pracuje w szkole podstawowej, czy liceum jest nazywany profesorem .... so WTF? Odpowiedz Link Zgłoś