ogul_borsuka Dostanie odpłatę, będą go gwałcić krzesłem 12.02.09, 15:29 mam sąsiada, który siedział w pierdlu 10 lat. Powiedział mi ciekawą rzecz: "polskie prawo jest łagodne dla zwyrodnialców, dlatego my więźniowie bieżemy sprawy w swoje ręce i dajemy kiepskimcw...om, co się im należy" Dlatego jak gość trafi do pierdla, to zrobią mu ostry fisting i penetrację dupy krzesłem Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek nie lepiej go było odstrzelić? jest fundacja chyba 12.02.09, 16:13 więc i kasa na płatnego by się znalazła, odstrzelić go trzeba było po wyjściu z pierdla i po herbacie Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: nie lepiej go było odstrzelić? jest fundacja 12.02.09, 19:40 antypisiorek napisał: > więc i kasa na płatnego by się znalazła, odstrzelić go trzeba było > po wyjściu z pierdla i po herbacie Jest szansa na identyfikacje "antypisiorka". PS. NIE jestem z PiS Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikarz12 Oprawca Tomka Jaworskiego zgwałcił nieletnią 12.02.09, 16:18 szkoda ze nie ma kary smierci-co za sedzia debil wypuscil takiego zwyrodnialca???pierwsze przestepstwo kwalifikuje sie na dozywocie-za komuny powiesili by go i to szybko!!!komuna miala swoje zalety!!! powinni tego sedziego posadzic razem z nim w jednej celi-przyklad kolejny-jakie kompromitujace polskie prawo i jacy ludzie pracuja a slepej temidzie-slepi -glupcy i debile!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: Oprawca Tomka Jaworskiego zgwałcił nieletnią 12.02.09, 19:41 dziennikarz12 napisał: > szkoda ze nie ma kary smierci-co za sedzia debil wypuscil takiego > zwyrodnialca???pierwsze przestepstwo kwalifikuje sie na dozywocie-za > komuny powiesili by go i to szybko!!!komuna miala swoje zalety!!! > powinni tego sedziego posadzic razem z nim w jednej celi-przyklad > kolejny-jakie kompromitujace polskie prawo i jacy ludzie pracuja a > slepej temidzie-slepi -glupcy i debile!!! Temida ma byc SLEPA www.kancelaria-cracow.pl/images/temida.gif Odpowiedz Link Zgłoś
oloros Re: Zabójca Tomka Jaworskiego zgwałcił nieletnią 12.02.09, 16:28 dlatego funkcja Ojca Chrzestnego jest tak potrzebna Panstwo chroni a nie karze bandytów Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman system karny autorstwa Zoll - Ćwiąkalski 12.02.09, 16:34 et concortes skutecznie wspierany przez części mediów co to za system w którym zabójca - oprawca może po kilku latach wyjść na wolność Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Kara śmierci dla mordeców-psychopatów! 12.02.09, 17:00 Dlaczego skazuje się społeczeństwo na utrzymywanie takich śmieci którzy mordują w psychopatyczny sposób ludzi tak jak został zamordowany Tomek Jaworski? Ten morderca dostał tylko 10 lat za znęcanie się i zakatowanie tego młodego człowieka! HAŃBA dla sędziego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olerwator Oprawca Tomka Jaworskiego zgwałcił nieletnią 13.02.09, 06:59 Zabić s-syna, zabić!!! Jego istnienie zagraża bezpieczeństwu innych! Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Zabójca Tomka Jaworskiego zgwałcił nieletnią 13.02.09, 08:15 ma zgnić w więzieniu do końca życia . Ot i resocjalizacja więzienna . Więzień ma pracować na swój chleb . Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala Zagadka 20.02.09, 13:34 Na jaka partię głosowało 99 procent więziennego elektoratu?. Aby żyło się lepiej się starym garusom. Odpowiedz Link Zgłoś