polonski 24.02.09, 12:09 przypomina awanture o von Hagena i jego hitlerowskiego lojca. Niech jej noga przestapi odre to ja ja "godnie" po slowiansku przywitam. Hrrr..hrrr.kaput. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zojek2 Awantura o Steinbach 24.02.09, 13:15 Jego słowa nie zostawiają złudzeń, że podobnie jak SPD, będzie w sporze o wypędzenia stał po stronie Polski. Tu redaktor nieco przesadza. Beda stali niekoniecznie po stronie Polski, lecz po stronie rozsadnie rozumianego interesu Niemiec, który w stosunku do Polski ma wiekszy wymiar niz spór o jakies muzeum i glupia babe, która usiluje uwiecznic sie tym muzeum. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Awantura o Steinbach 24.02.09, 16:39 polonski napisał: > przypomina awanture o von Hagena i jego hitlerowskiego lojca. > Niech jej noga przestapi odre to ja ja "godnie" po slowiansku przywitam. > Hrrr..hrrr.kaput. Ty kacapski lbie, tylko pryskasz truciznę wokół siebie, jak zwykle, bo nic innego jak ślepa nienawiść, i chory rasistowski faszyzm siedzi w twej zakutej pale. Piszesz ze jesteś Słowianinem. W to tu nikt nie wierzy, taka horoba siedzi tylko w Arabach, dlatego ty jestes raczej, ten slowianin ze skosnymy oczamy. Odpowiedz Link Zgłoś