hrabia-monte-christo -----to sondaz, w ktorym brala udzial redakcja GW- 27.02.09, 09:56 buhahaha i tyle jest wart co sondaze, wedlug ktorych Tusio mial byc Prezyentem przed poprzednimi wyborami buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Prezydencki sondaż w redakcji "Gazety" 27.02.09, 10:03 Ponoć ze względów oszczędnościowych badanie przeprowadzono tylko w wsród pracowników GAZETY. To ciekawe,że tylu odważyło się zagłosować na Kaczyńskiego. W Gazecie mówią, że to dlatego,że Michnikowaty Go lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Re: Prezydencki sondaż w redakcji "Gazety" 27.02.09, 10:10 ...kurka czyżby wszyscy Polacy pracowali w GW, już rozumiem dlaczego ma jeden z największych nakładów i rozchodzi się jak swieże bułki Odpowiedz Link Zgłoś
grzyb_torunski Toczycie piane z pyska, szmondaki z SB-PIS.... 27.02.09, 10:14 wasza wściekłośc oznacza, że sondaż trafiony... Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 Donek-Pustak będzie dobrym prezydentem ... 27.02.09, 10:41 dla pozostałych polskich pustaków ... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Tragedia.... Kaczyński tonie! 27.02.09, 10:42 To chyba pierwsza na świecie kaczka, która nie umie pływać. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Oj sbeckie pieski ze schroniska GW sie podnieciły 27.02.09, 10:45 sondażem, szczekają od rana. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Oj sbeckie pieski ze schroniska GW sie podnie 27.02.09, 10:49 co prawda pałą nie mogaą, to choć sondażem przyłożą Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Oj sbeckie pieski ze schroniska GW sie podnie 27.02.09, 10:50 sondażem Kaczyńskiemu przyłożą i paru bezmyślnych durniów zmanipulują Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Oj sbeckie pieski ze schroniska GW sie podnie 27.02.09, 10:57 paralela1 napisała: > sondażem Kaczyńskiemu przyłożą i paru bezmyślnych durniów zmanipulują Aż tak...? Bardzo czujesz się zmanipulowana? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Jesteś w depresji... 27.02.09, 10:55 Może najwyższy czas przestać udawać bohatera, bo skoro po półtora roku objawy nie ustępują należy w końcu iść do psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
z.wyspy zrób coś, kostek! donek. 27.02.09, 10:53 przeciez widzisz, co się dzieje! może niech ania wróci z włoch? albo coś... proszę cię - donek. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Zawsze mnie zadziwia, że respondenci 27.02.09, 10:55 nie zwracają uwagi na to, że T. Lis nie jest politykiem (choć jakąś politykę w swoich programach uprawia), a K. Marcinkiewicz jest byłym politykiem (i niech już tak zostanie). Co do W. Cimoszewicza, to po wolcie, jaką wykonał w kampanii prezydenckiej, jest, przynajmniej dla mnie, politykiem nieudacznikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Dlaczego nie głosuję 27.02.09, 11:05 1. Prezydent wdaje się w niepotrzebne awantury międzynarodowe ślepo wierząc w strategiczne przymierze z USA (które to USA ma Polskę głeboko w poważaniu - czytaj w tyłku). W polityce wewnętrznej LK przeszedł na stronę populizmu. 2. Premier nie potrafi w odpowiedni sposób zareagować na kryzys światowy, a ludzie tracą pracę, zarobki i cierpliwość... 3. Minister finansów nie ma recepty na uzdrowienie finansów publicznych, zdaje się że nigdy nie miał. 4. Minister spraw zagranicznych reprezentuje w Polsce interesy USA. 5. Media zajmują się tematami zastępczymi. Czy kogokolwiek obchodzi jeszcze ile razy Marcinkiewicz przespał się z Izabelą i w jakich pozycjach. 6. Premier "z Krakowa" ośmiesza się podgrzewając nastroje antyniemieckie. 7. Kościół katolicki miesza w polityce, a ja myślałem że to nie jest jego zadanie. 8. Lewica w Polsce nie istnieje. 9. Partie ludowe bo nie tylko PSL tak bronią rolników jak wczoraj Lech bronił przewagi z Udinese. 10. LPR jeśli ma być nową endecją, to powinien jednak przeczytać kilka książek Dmowskiego. 11. Polsce grozi bunt społeczny, ludzie nie wszystkie porażki potrafią znieść. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dlaczego nie głosuję 27.02.09, 11:26 To może wystartuj z nową inicjatywą wyborczą. Będziesz mógł zaproponować: 1) Zerwanie stosunków dyplomatycznych z USA 2) Stworzenie 1,5 mln nowych dobrze płatnych miejsc pracy. 3) Zredukowanie deficytu budżet. do 0 4) Bezpardonową politykę zagraniczną z wysoko uniesionym podbródkiem. 5) Zmuszenie wydawców do pisania o Twoich sukcesach w polityce wew i zew. 6) Uspokojenie w stosunkach polsko- niemieckich. 7) Spacyfikowanie Kk. 8) Wzmocnienie lewej nogi. 9) Karę chłosty dla piłkarzy za przegrany mecz. To całkiem zgrabny program wyborczy... przemyśl, zastanów się. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Towarzyszu Wielgusie Szanowny 27.02.09, 11:31 Twoje umiejętności retoryczne doceniam. Czy uważasz że moja diagnoza jest słuszna? Jeśli nie, to dlaczego? tw_wielgus napisał: > To może wystartuj z nową inicjatywą wyborczą. > Będziesz mógł zaproponować: > 1) Zerwanie stosunków dyplomatycznych z USA > 2) Stworzenie 1,5 mln nowych dobrze płatnych miejsc pracy. > 3) Zredukowanie deficytu budżet. do 0 > 4) Bezpardonową politykę zagraniczną z wysoko uniesionym podbródkiem. > 5) Zmuszenie wydawców do pisania o Twoich sukcesach w polityce wew i > zew. > 6) Uspokojenie w stosunkach polsko- niemieckich. > 7) Spacyfikowanie Kk. > 8) Wzmocnienie lewej nogi. > 9) Karę chłosty dla piłkarzy za przegrany mecz. > > To całkiem zgrabny program wyborczy... przemyśl, zastanów się. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Szanowny j23 27.02.09, 11:50 Z niektórymi przedstawionym w Twoim poście stwierdzeniami oczywiście się zgadzam, z innymi częsciowo ale są i takie z którymi się zgodzić nie mogę. Niemniej napisałeś swój mail w kontekście uzasadnienia dlaczego nie będziesz głosował. To postawa pasywna, pełna rezygnacji a wiec nic nie wnosząca w nasze życie publiczne. Dlatego zaproponowałem Ci drogę alternatywną dając do ręki prawie gotowy program wyborczy, który będziesz mógł doszlifować w Klarysewie ( kuźnia myśli politycznej) jak tylko Palikot skończy okupację. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Szanowny Wielgusie 27.02.09, 11:56 Nie mam zamiaru zmieniać rzeczywistości w skali państwa. Wolę w wolnej chwili posadzić kwiatki w ogródku, to bardziej przyjemne i mniej stresujące niż kolejne artykuły na ten sam temat w Gazecie Wyborczej. tw_wielgus napisał: > Z niektórymi przedstawionym w Twoim poście stwierdzeniami oczywiście > się zgadzam, z innymi częsciowo ale są i takie z którymi się zgodzić > nie mogę. > Niemniej napisałeś swój mail w kontekście uzasadnienia dlaczego nie > będziesz głosował. To postawa pasywna, pełna rezygnacji a wiec nic > nie wnosząca w nasze życie publiczne. Dlatego zaproponowałem Ci > drogę alternatywną dając do ręki prawie gotowy program wyborczy, > który będziesz mógł doszlifować w Klarysewie ( kuźnia myśli > politycznej) jak tylko Palikot skończy okupację. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Prezydencki sondaż "Gazety" 27.02.09, 11:06 Oczywista oczywistosc,ze wysokie poparcie Tuska bierze sie napewno z wysokiego stopnia anty-Kazczyzmu. Ewenementem jest wysoka pozycja Cimoszewicza.Wystarczylo,ze raz zabral glos a juz wszyscy przypomnieli go sobie.Marcinkiewicz jest sezonowa gwiazda i po nastepnych wyborach juz nikt o nim nie bedzie pamietal,chociaz Cimoszewicz tez jest juz taka byla gwiazda polityki. Ja,osobiscie nie jestem zwolennikiem PO,dla mnie sa zbyt prawicowi i trzymaja w swoich szeregach takich skrajnych jak Gowin,kolega biskupow.Jednak z powodu obawy przed Kaczynskimi napewno bede glosowal na Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
pollion1 Prezydencki sondaż "Gazety" 27.02.09, 11:11 Naturalnym kandydatem jest Cimoszewicz zawsze po prawicy do władzy dochodzi lewica a Cimoszewicz to nie skrajna lewica. Obecni liderzy lewicy nie dorastają do piet Cimoszewiczowi i nie doceniają go a to wielki błąd. Walka rozegra się na prawicy Kaczyńscy -Tusk czyli Pis PO a z boku wejdzie niezrzeszony były premier. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol pollion1 27.02.09, 11:20 A mozesz kolego sympatyczny wyjasnic jak to jest ze lewica ma w Polsce 8% poparcia i kto bedzie glosowal na Cimoszkę w obliczu rozkładu lewicy? pollion1 napisał: > Naturalnym kandydatem jest Cimoszewicz zawsze po prawicy do władzy dochodzi > lewica a Cimoszewicz to nie skrajna lewica. Obecni liderzy lewicy nie > dorastają do piet Cimoszewiczowi i nie doceniają go a to wielki błąd. Walka > rozegra się na prawicy Kaczyńscy -Tusk czyli Pis PO > a z boku wejdzie niezrzeszony były premier. Odpowiedz Link Zgłoś
dedalus1 Poczytajcie matkę kurkę czyli prawdę o Donaldzie T 27.02.09, 11:19 kontrowersje.net/node/2043 Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Śliska sprawa 27.02.09, 11:23 Bardzo możliwe że prezydentem zostanie ktoś spoza tercetu Kaczor, Thuske i Cimoszka. Ktoś nie umaczany w łajno w jakim się obecnie znajdujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster j23plpol,sliska sprawa? co wdepnąłeś we własne g ? 27.02.09, 11:28 pośliznąłeś i nos masz w gów.nie? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Staryduster 27.02.09, 11:33 Takie posty jak Twój są odpowiedzią na pytanie dlaczego w Polsce nie może być normalnie. staryduster napisał: > pośliznąłeś i nos masz w gów.nie? Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus j23plpol , ty nie czytasz swoich postów ? 27.02.09, 13:05 twoje posty, to wyraz ciemnoty, chamstwa i zwykłego nieuctwa... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Nie lubie Marcinkiewicza... 27.02.09, 11:31 powodow wiele. Kto go zniszczyl?.Czesciowo On sam.Reszte pomogly media zwiazane z Platforma,slupki byly za wysokie.Wykonczyli wiec cieniasa. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Presentation1 27.02.09, 11:39 Społeczeństwo nasze jest dość fałszywe. Wielu kolesi w jego wieku chciałoby posuwać taką Isabel, ale żeby się do tego przyznać to broń katolicki Boże...oficjalnie to wszyscy popierają wartości prorodzinne, jeśli nie dotyczą ich samych. A media? Można czytać GW i oglądać TVN. Można wyłączyć mózg i we wszystkie bajki wierzyć, można też podchodzić krytycznie. To zależy od inteligencji człowieka. W Polsce za dobrze z tym nie jest. presentation1 napisał: > powodow wiele. > Kto go zniszczyl?.Czesciowo On sam.Reszte pomogly media zwiazane z Platforma,sl > upki byly za wysokie.Wykonczyli wiec cieniasa. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Presentation1 27.02.09, 11:45 Posuwanie.Zgaza sie.I nie tylko w Polsce.Znam zycie.Wiec nie oceniam z tej strony Marcinkiewicza.Normy moralne(nasze) nie sa oceniane tak jak politykow.I to nie tylko w spoleczenstwie polskim.Tak to dziala.Oczekujemy wiecej od politykow, niz od nas samych.I wydaje mi sie, ze tak powinno byc.Co do inteligencji.Otoz mam nadzieje ze nie cofamy sie do czasow prehistorycznych, gdzie posuwanie bylo tylko zwierzecym odruchem? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Presentation1 27.02.09, 11:54 Tzn. że jeśli oczekujemy od polityków więcej niż od nas samych a politycy wywodzą się z narodu (czyli są tacy jak my)to po objęciu władzy mają przeżyć katharsis i nagle stać się inni? Lepsi? Posuwanie. No niestety, seks bez zobowiązań (zawsze można sobie znaleźć nową Isabel) i zaprezentowanie się z młodszą i całkiem niebrzydką laską to nadal marzenie wielu nowobogackich. presentation1 napisał: > Posuwanie.Zgaza sie.I nie tylko w Polsce.Znam zycie.Wiec nie oceniam z tej stro > ny Marcinkiewicza.Normy moralne(nasze) nie sa oceniane tak jak politykow.I to n > ie tylko w spoleczenstwie polskim.Tak to dziala.Oczekujemy wiecej od politykow, > niz od nas samych.I wydaje mi sie, ze tak powinno byc.Co do inteligencji.Otoz > mam nadzieje ze nie cofamy sie do czasow prehistorycznych, gdzie posuwanie bylo > tylko zwierzecym odruchem? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Presentation1 27.02.09, 11:55 Dlaczego idziesz na wybory skoro nie kandydujesz?Chcesz wybrac lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Presentation1 27.02.09, 11:58 Właśnie dlatego nie chodzę na wybory. Bo uważam że ja jestem lepszy. presentation1 napisał: > Dlaczego idziesz na wybory skoro nie kandydujesz?Chcesz wybrac lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Presentation1 27.02.09, 12:07 Kilka lat temu(gdy mocno podrozowalem)bylem w wielu wsiach francuskich.Rzadzil wtedy Chirac.Co zaobserwowalem?.Wedlug kazdego z prowincji-Francja jest na prowincji.Sa rasistami.Kolorowy jest dla nich Paryz czy Marsylia.Ale to nie Francja.Kazdy ma recepty na problemy Francji ale..ma gdzies zostac politykiem.I wtedy, a takze dzis mysle.Prawdziwi Francuzi sa jak prawdziwi Polacy.A ci, tu i tam-pozostali na prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Presentation1 27.02.09, 12:19 Po co być politykiem? Nie łatwiej jest sadzić sobie kwiatki w ogródku i pracować 8-16? Polityka jest skomplikowana, problemy realne. Po godzinach trzeba zostawać. Wódki się napić nie można na mieście bo zaraz jakiś paparazzi z tefauenu przyuważy. Za kratki też można pójść albo zawistny sąsiad do zupy napluje. A i brat się może przestać odzywać. Jak widzisz ludzie kombinują całkiem rozsądnie. presentation1 napisał: > Kilka lat temu(gdy mocno podrozowalem)bylem w wielu wsiach francuskich.Rzadzil > wtedy Chirac.Co zaobserwowalem?.Wedlug kazdego z prowincji-Francja jest na prow > incji.Sa rasistami.Kolorowy jest dla nich Paryz czy Marsylia.Ale to nie Francja > .Kazdy ma recepty na problemy Francji ale..ma gdzies zostac politykiem.I wtedy, > a takze dzis mysle.Prawdziwi Francuzi sa jak prawdziwi Polacy.A ci, tu i tam-p > ozostali na prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Presentation1 27.02.09, 12:29 Nie znam twoich pogladow politycznych jednak...Pytanie.Dlaczego udzielasz sie na forum zamiast podlewac kwiatki?.Ja udzielam sie na forum reprezentujac jakas opcje.Czy sluszna?Czas oceni.Tak samo jak czas oceni czy moj syn slusznie jedzie do Afganistanu.Dzis jest w domu.Byl ranny.I czas oceni ogrodek i kwiatki. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Kazia-Błazna pozycja w rankingach miała 27.02.09, 11:36 dla mnie zawsze posmak absurdu. Coś w nim jest, co pociąga publikę i czego ja nie pojmuję. Nie spotkałem się z rozsądnym wytłumaczeniem tego fenomenu. Żeby stracić pozycję w rankingu musiał aż "rzucić poczciwą żonę z gromadką dziatek dla występnej lafiryndy" i "zdradliwie, za judaszowe srebrniki, zaszkodzić naszej złotówce" i spowodować, że "Kowalski zapłaci za wczasy w Turcji o 30% więcej". Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Zyks 27.02.09, 11:41 To diabelnie proste. Niemal jak teksty Wujka Dobra Rada w "Misiu". Po prostu część naszego narodu to kompletni idioci. zyks napisał: > dla mnie zawsze posmak absurdu. Coś w nim jest, co pociąga publikę i czego ja > nie pojmuję. Nie spotkałem się z rozsądnym wytłumaczeniem tego fenomenu. Żeby > stracić pozycję w rankingu musiał aż "rzucić poczciwą żonę z gromadką dziatek > dla występnej lafiryndy" i "zdradliwie, za judaszowe srebrniki, zaszkodzić > naszej złotówce" i spowodować, że "Kowalski zapłaci za wczasy w Turcji o 30% > więcej". Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Zyks 27.02.09, 12:06 To wyjaśnienie nasuwa się, ale to za mało. W Kaziu jest jakaś tajemnicza moc. j23plpol napisał: > To diabelnie proste. Niemal jak teksty Wujka Dobra Rada w "Misiu". > Po prostu część naszego narodu to kompletni idioci. > > zyks napisał: > > > dla mnie zawsze posmak absurdu. Coś w nim jest, co pociąga publikę > i czego ja > > nie pojmuję. Nie spotkałem się z rozsądnym wytłumaczeniem tego > fenomenu. Żeby > > stracić pozycję w rankingu musiał aż "rzucić poczciwą żonę z > gromadką dziatek > > dla występnej lafiryndy" i "zdradliwie, za judaszowe srebrniki, > zaszkodzić > > naszej złotówce" i spowodować, że "Kowalski zapłaci za wczasy w > Turcji o 30% > > więcej". Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Zyks 27.02.09, 12:15 Ta moc wygląda tak: jest sobie Kazio z Gorzowa (strasznie brzydkie miasto), czegoś tam się nauczył w stopniu podstawowym, zapisał się do PiS, lansowali go na premiera więc nim został, syn go nauczył jak mówić "yes, yes, yes" więc i do młodzieży dotarł. Reszta to już tylko życie - po co bujać się ze starą żoną skoro można mieć młodszą i ładniejszą (a laski na premiera polecą, kasę przecież ma). Każdy by tak chciał ale nie każdy może. Ale głosować każdy może. Wot i cała moc. zyks napisał: > To wyjaśnienie nasuwa się, ale to za mało. W Kaziu jest jakaś tajemnicza moc. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Prezydencki sondaż "Gazety" 27.02.09, 11:42 Obydwa Kaczory + krótkoskrzydły Gosiewski będą prezydentami na zalewie Zegrzyńskim,Cimoszewicz-Cipuszka nie będzie mógł być prezydentem, a nawet prezerwatywą bo musi w końcu odsiedzieć w pierdlu razem z Olkiem K.,Leszkiem M. i paroma innymi baranami z czerwonej gwardii(mam nadzieję, że ich wreszcie rozliczą i wsadzą). A nasz flagowy herr dupoliz wraz ze swoim błaznem mogą "prezydentować" w cyrku jeżeli ich jakiś zatrudni bądź na Saharze, ale boję się, że po tygodniu ich rządów zabraknie tam piachu i będą musieli importować, a Arabowie ich szybciutko rozliczą za taką ekonomię. Sprawa prezydentury jest więc załatwiona to znaczy otwarta i tak zostawmy. Lepsze bezku...e niż to co jest. Czasami lepiej samotnie niż w złym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol 13ronin 27.02.09, 11:44 No to jeżeli tak to w zasadzie żadna władza nie jest potrzebna. 13ronin napisał: > Obydwa Kaczory + krótkoskrzydły Gosiewski będą prezydentami na zalewie > Zegrzyńskim,Cimoszewicz-Cipuszka nie będzie mógł być prezydentem, a nawet > prezerwatywą bo musi w końcu odsiedzieć w pierdlu razem z Olkiem K.,Leszkiem M. > i paroma innymi baranami z czerwonej gwardii(mam nadzieję, że ich wreszcie > rozliczą i wsadzą). A nasz flagowy herr dupoliz wraz ze swoim błaznem mogą > "prezydentować" w cyrku jeżeli ich jakiś zatrudni bądź na Saharze, ale boję się > , > że po tygodniu ich rządów zabraknie tam piachu i będą musieli importować, a > Arabowie ich szybciutko rozliczą za taką ekonomię. Sprawa prezydentury jest wię > c > załatwiona to znaczy otwarta i tak zostawmy. Lepsze bezku...e niż to co jest. > Czasami lepiej samotnie niż w złym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: 13ronin 27.02.09, 11:48 No to wreszcie załapałeś? Brawo! Jeżeli chcesz to mogę głosować na Ciebie z przyjemnością z resztą. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: 13ronin 27.02.09, 11:49 Muszę Cię rozczarować. Nie chcę brać udziału w tym cyrku. 13ronin napisał: > No to wreszcie załapałeś? Brawo! > Jeżeli chcesz to mogę głosować na Ciebie z przyjemnością z resztą. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: 13ronin 27.02.09, 11:52 Szkoda może Ty byłbyś ten normalny, a tak nie mamy szansy się o tym przekonać i znów wybiorą jakiegoś bałwana. Odpowiedz Link Zgłoś
pollion1 Prezydencki sondaż "Gazety" 27.02.09, 11:47 Ostatnia sonda sprzed kilku minut: Marek Borowski 1567 3% Włodzimierz Cimoszewicz 13314 28% Roman Giertych 946 2% Lech Kaczyński 7149 15% Jarosław Kaczyński 1403 3% Bronisław Komorowski 2135 4% Andrzej Lepper 1223 3% Leszek Miller 395 1% Grzegorz Napieralski 367 0% Wojciech Olejniczak 725 2% Waldemar Pawlak 490 1% Donald Tusk 16556 34% Lech Wałęsa 1854 4% Odpowiedz Link Zgłoś
tatarskibat Lech Weto Kaczyński 27.02.09, 12:10 już nie będzie prezydentem. I dobrze. Ale po co był? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Prezydencki sondaż "Gazety" 27.02.09, 12:49 Ale NABZDYCZONY jest cienki , odpadnie w przedbiegach i Szczęść Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Malo brakowalo 27.02.09, 12:52 jeszcze nie pozbylismy sie obecnego glupka a juz nastepny czekal w odwodzie. Lesio, Kazio, co jest ze zdolnoscia obserwacji i refleksji u 25% populacji? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 myślę, że konopny dziadek powinien celować raczej 27.02.09, 13:05 w posady w klozetach czy sortowniach śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus carpaccio4,upadły rogacz,którego żona wali w łosia 27.02.09, 13:08 bidula carpaccio4,pomieszkuje w szaletach miejskich, i wylewa swoje żale... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: carpaccio4,upadły rogacz,którego żona wali w 27.02.09, 13:13 profanum-vulgus napisał: > bidula carpaccio4,pomieszkuje w szaletach miejskich, i wylewa swoje żale... chciałbyś mieć wymoczku taki pałac jak ja klozet, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
palkota Prezydencki sondaż "Gazety" 27.02.09, 15:07 No i tyn sondoż je prowdziwny, bo tyn Kaczyński nie nadajo sie na prezydynta. No moze w nasyj wiosce na sołtysa to jescek moze być. Ale my widzim co un ino robi to co kaze mu tyn braciok Jarek co to przesiadywo w tem Radium Maryja i tam ciengiem słucho co te mundre godajo. A uny mundre so ino dlo siebie i dlo takich tan róznistych co głupoty gadajo bo uny myślo ze ino Polsko je najwazniejso i zodne narody nie so takie mundre jak uny, bo unu zjadły mundrości z całygo świto i tam tyz PiS-owe dziewuchy te janiłki bajdurzo i insze takie i tyn prezys co boi sie Europy i otca Rydzyka, bo musi godoć jak un kce to bedzie mioł podpórke jak bedo wybiroć. Ale nikt jeich juz nie kce. A tyn Jarek to potym godo co mo robić prezydetn i tyn robi i jakby wygroli te PiS-owe to Polskaą bedzie rzundzić Radio Maryjo i o. Rydzyk, a Kaczyńskie ino robić jak te z Torunia by chciały. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje W1. turze dam głos na Cimoszkę, żeby wykosić z 2. 27.02.09, 19:11 mlaskacza. A potem się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Az 13 % dla mlaskacza???! 28.02.09, 07:42 nie wiedzialem ze tylu oszolomow jeszcze w Polsce zyje..... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeo60 Prezydencki sondaż "Gazety" 28.02.09, 12:42 Ta pseudogazeta foruje tumana Tuska. Lepszy osioł niż prawdziwy mąż stanu. Zydowstwo gazety dba o swoje, więc nagina sondaże a co tam Polska.. to łupoland byle byśmy mieli duuużo Odpowiedz Link Zgłoś