Dodaj do ulubionych

bolący brzuch 7 t.c

30.05.12, 19:20
Witam, według OM jestem w 7 tyg ciąży (koniec 7 tyg.) Właściwie od samego początku pobolewa mnie brzuch, niekiedy ból jest tępy, ale dokuczliwy. Raz boli jedna strona brzucha, jakby jajnik, raz druga. Czasem boli tak jak na miesiączkę- byłam u lekarza dwa tyg temu i stwierdził, że wszystko jest ok. Plamień brak (dzięki Bogu) , ale czy ten ból może niepokoić, skoro boli od początku a ciąża wciąż trwa. Juz sama nie wiem co mam robić, próbuję nie panikowac, ale czasem się nie da. Czy któraś z Was ma to samo?
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: bolący brzuch 7 t.c 30.05.12, 20:27
      meliski się napij.
      a jak nie pomoże, to idź do lekarza.
      • bisiek10 Re: bolący brzuch 7 t.c 30.05.12, 21:51
        To pewnie rozciagajaca sie macica.Tez tak mialam dosc dlugo smile Skoro nie plamisz i lekarz mowi ze wszystko ok to nie ma sie czym martwic
    • rozalka81 Re: bolący brzuch 7 t.c 30.05.12, 21:56
      Nie martw się, brzuch może cię boleć jak na miesiączkę, zwłaszcza jesli akurat w tym czasie normalnie byś ją miała, mogą się nawet zdarzyć plamienia w tym czasie, ja tak miałam jakoś do 3 miesiąca, że bolał brzuch i plamiłam dzień lub dwa. Gorzej jak plamisz poza tymi dniami kiedy miałabyś miesiączkę... Mnie co jakiś czas kłuło w brzuchu, że czasem potrzebowałam się położyć i to też ponoć normalne, macica się rozciąga. Najlepsze co możesz zrobić jeśli się nie uspokoisz to iść do lekarza bo zamartwianie się niczego dobrego nie przyniesie, powinnaś unikać wszelkiego stresu. Ja w razie różnych wątpliwości dzwoniłam do lekarki a raz nawet poszłam do innego lekarza niż ona-prowadząca, bo coś mnie zaniepokoiło chociaż ona twierdziła, że OK. I faktycznie było OK ale gdybym nie odiwedziła innego lekarza to bym się chyba wykończyła zamartwianiem sie...
    • anusia_magda Re: bolący brzuch 7 t.c 30.05.12, 22:26
      Mnie brzuch bolał bardzo długo , tak przez ok. 2-3 tyg. od zrobienia testu..brałam nospe i duphaston...później mi przeszło smile
    • ochra Re: bolący brzuch 7 t.c 31.05.12, 17:49
      Tak może boleć, mnie bolał w pierwszej ciąży dość mocno, teraz też.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka