claudio1 03.03.09, 20:39 rosja to imperium zla ja wiaze sie tylko z pl, mam jeszcze dwa granaty w swiatecznym ubraniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora się... 03.03.09, 20:40 Jak pisał tydzień temu ten zachodni dziennik - Europie Wsch. w efekcie głębokiego kryzysu gospodarczego (Zachodu i Europy Wsch.) grozi wpadnięcie znów w sferę wpływów Rosji... Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora się... 03.03.09, 20:42 Typowa czeska dziwka,od stuleci i do konca swiata czesi sie nie zmienia. Mam tu na mysli Czechoslowacje bo ja nie widze roznicy pomiedzy Slowacja i Czechami. Moze ktos mi powie gdzie ona jest? Wystyrczy dac troche po pysku i od razu na kolana padaja. Fiutyn powoli ale sukcesywnie kloci panstwa UE a dowedem tego jest niejaki fico-fago. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner od cnotliwej idiotki. 03.03.09, 20:47 [nie mówiąc już o tym , że jest dużo bardziej interesująca] Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Nie zapominaj, że dziwki mają alfonsów :) 03.03.09, 21:55 Nie widzę żadnej mądrości w wiązaniu się z Rosją, bowiem niebawem padnie pod ciężarem swoich ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: A może sprytna dziwka jest mądrzejsza i 03.03.09, 21:57 halfliner napisał: > pozdr Jak na razie to fiutin robi za alfonsa. Jedną dziwkę już ma. Nazywa się Schoreder... Jednak wiele tych dziwek już nie kupi. CO ma takiego do zaproponowania poza gazem i ropą?? nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
ksin Re: A może sprytna dziwka jest mądrzejsza i 03.03.09, 22:15 napweno wiece niz agent usa, ewnetualnie sraela, andrij uciekiniej z zsrr Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: A może sprytna dziwka jest mądrzejsza i 03.03.09, 23:33 Tropiac Twoja logike, osmiele sie stwierdzic, ze Polske "jebie" teraz czarnuch! O yes! Yes! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora s 03.03.09, 20:48 Dajżeszpokój, nie ubliżaj Czechom bo ja tam chętnie jeżdżę Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora s 03.03.09, 20:51 loppe napisał: > Dajżeszpokój, nie ubliżaj Czechom bo ja tam chętnie jeżdżę ------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora s 03.03.09, 20:52 Słowakom też tu nie ubliżajmy. Nasi sympatyczni sąsiedzi zaglądają na te fora tu i zawsze piszą w fajny sposób (no, zapewne zaglądają tu ci którzy cenią sobie Polaków) Odpowiedz Link Zgłoś
odowk Re: Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora s 03.03.09, 21:31 loppe napisał: > Słowakom też tu nie ubliżajmy. > > Nasi sympatyczni sąsiedzi zaglądają na te fora tu i zawsze piszą w > fajny sposób (no, zapewne zaglądają tu ci którzy cenią sobie Polaków) Nie ubliżajmy, nawet jak polityk plecie, bo sami mamy tak odjazdowych polityków. I uważajmy na trolla z ksywą snellville , którego pewnie nasłało KGB w celu obrażania Słowaków, Czechów (i pewnie też innych narodów) i skłócenia ich z Polakami. Wulgarne, obraźliwe odzywki w stosunku do sąsiadów - to brudna kagiebistowska robota, grubymi nićmi szyta. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora s 03.03.09, 21:03 Brawo Panie Premierze Słowacji.Mądry człowiek zawsze prze do zgody,tylko dureń mały szuka zaczepki i gra na niekorzyść narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora s 03.03.09, 21:09 cz27 napisał: > Brawo Panie Premierze Słowacji.Mądry człowiek zawsze prze do > zgody,tylko dureń mały szuka zaczepki i gra na niekorzyść narodu. 60 lat zgody jeszcze cie baranie nie nauczylo byc ostrorznym z kim sie kumpujesz. Mysmy sobie tych kumpli nie wybierali a ten idiota sam pcha sie do dziadostwa. Nie bylo by to takie zle gdyby nie podwarzalo to polityki zagranicznej UE i dlatego pepiczkowi za to sie oberwie. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora s 03.03.09, 21:48 Słowak to nie "Pepiczek", raczej "Juraj". Nie wolno mylić tych dwóch narodowości, podobnie jak nie wolno mylić Ukraińca z Moskalem. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Re: Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora s 03.03.09, 21:55 zigzaur napisał: > Słowak to nie "Pepiczek", raczej "Juraj". Nie wolno mylić tych dwóch > narodowości, podobnie jak nie wolno mylić Ukraińca z Moskalem. a diaspory z rodowtymi wlascielami tych ziem mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
odowk Re: Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora s 03.03.09, 21:23 snellville napisał: > Typowa czeska dziwka,od stuleci i do konca swiata czesi sie nie > zmienia. > Mam tu na mysli Czechoslowacje bo ja nie widze roznicy pomiedzy > Slowacja i Czechami. > Moze ktos mi powie gdzie ona jest? > Wystyrczy dac troche po pysku i od razu na kolana padaja. > Fiutyn powoli ale sukcesywnie kloci panstwa UE a dowedem tego jest > niejaki fico-fago. wiem kretynku, nie wiesz, nie widzisz różnicy, na pewno jeszcze nie widzisz różnicy między Rosjanami i Ukraińcami, Hiszpanami i Portugalczykami. A najgorsze, że głupie gadanie jednego polityka służy ci do obrażania i oczerniania całego narodu, a nawet i kilku narodów. Jesteś brudną ścierą do wycierania dupy KGB-istom, oni mieli takich swoich wtyków, co jątrzyli wśród przyjacielskich narodów ościennych, żeby zachować kontrolę. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora s 03.03.09, 21:30 To wlasnie ty pepiczku ciaGniesz do KGB. Zaleznie z ktorej strony wiatr zawieje i szybciutko sie odwracacie z gola d...pa z zamknietymi oczami i zacisnietymi zabkami. Spadaj knedlu...... Odpowiedz Link Zgłoś
westbrompton Re: Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora s 03.03.09, 22:03 Snellville cenię cie za twoją walke z netowymi kagiebistami, ale proszę cie nie przeginaj z obrazaniem naszych płd sąsiadów.Z powodu wypowiedzi słowackiego polityka postanowiłeś zelżyć wszystkich Słowaków,a ubliżasz Bogu ducha winnych Czechów.Hamuj się chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora s 03.03.09, 22:13 westbrompton napisał: > Snellville cenię cie za twoją walke z netowymi kagiebistami, ale > proszę cie nie przeginaj z obrazaniem naszych płd sąsiadów.Z powodu > wypowiedzi słowackiego polityka postanowiłeś zelżyć wszystkich > Słowaków,a ubliżasz Bogu ducha winnych Czechów.Hamuj się chłopie. Moze przeginam ,przepraszam ale wkurza mnie naprzyklad to ze jeszcze pare dni temu czytalem artykul o narzekajacch Slowakach. Narzekaja ze po zmianie waluty Polacy przestali u nich kupowac. Teraz nagle wyglada ze rubel dla nich bylby lepszy. Rozumiesz cos z tego bo mnie tylko zlosc ogarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora s 03.03.09, 21:58 matolectwem wlasnym chwalic sie nie nalezy. Nie odroznianie kota od wiewiorki nie jest poza uposledzeniem niczym szczegolnym, ale zeby o tym opowiadac???????? Odpowiedz Link Zgłoś
vladimir.ru A kim jest wtedy premier Hiszpanii Zapatero? 04.03.09, 00:11 A kim wtedy wedlug polskich rusofobow jest premier Hiszpani Sapatero (José Luisa Rodrígueza Zapatero)? 3 marca podczas wizyty Miedwidiewa do Hiszpanii hiszpanski premier powiedzial podczas konferencji prasowej dotyczacej wynikow rosyjski-hiszoanskich rokowan: „Dziekuje, ze wasza pozycja (pozycja Rosji) skierowana jest na rowiniecie energetycznego potencjalu w swiecie i w Europie. Rosja gra tu glowna role. I jesli Europa tego nie rozumie, ona nie rozumie, kto zajmuje kluczowe pozycje w Europie” news.mail.ru/politics/2407263/ www.rian.ru/world/20090303/163722439.html P.S. Podczas tych rokowan Gazprom podpisal z Hiszpanami umowe o dostawe gazu do Hiszpanii. Gazprom wchodzi teraz na hiszpanski rynek energetyczny. Dotychczas Hiszpania nie korzystala z uslug Gazpromu. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: A kim jest wtedy premier Hiszpanii Zapatero? 04.03.09, 05:32 Tow. Jaś Fasola jest lewackim kumplem Fidela. Strachliwym ugodowcem, który publicznie zląkł się wściekłej irackiej bandy. A poza tym błaznem, pozwalającym na rozbijanie UE przez KGBistów. Panjał ałuziju? Podpisano: A Proud Rusafob. Odpowiedz Link Zgłoś
bohemian1 Re: Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora s 04.03.09, 14:30 ...uklidni se mily Polacku, jeste budes rad za par EUR pro Slovaky pracovat... Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora się... 03.03.09, 20:45 A w tym Slovenskym Plynarenskym Priemyselu panstwo ma jakies udzialy czy tez nie? Bo jesli Slowacja jest w jakiejs czesci udzialowcem tej firmy to premier Fico szykuje ladny pasztet. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a [...] 03.03.09, 20:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 krakus24a - przedstawiciel pokolenia JP2? 03.03.09, 21:55 Tak trzymaj, nie popuszczaj (przynajmniej moczu)! Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana a dziadunio herr7 ladnie w felgrau wygladal 03.03.09, 22:08 a krakus sie czepiasz. Niektorzy z Wehrmachtu potem kanaly na Syberii budowali, jak nie wierzysz pytaj herr7 to jego rodzinna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Herr7, przedstawiciel pokolenia WP0 :DDD 03.03.09, 22:11 Czy też adna rassija, jak tam siebie nazywacie, radziecki <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
iwanniegrozny Re: Dobrym rozwiązaniem 03.03.09, 21:23 A to nadałoby sens modernizacji i rozbudowie słowackiej marynarki wojennej, nadal liczącej sie potędze morskiej w tej części Europy Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Wolę inteligentne dziwki niż cnotliwe idiotki 03.03.09, 20:51 trochę się chyba zafiksowałeś na tym skądinąd interesującym koncepcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Wolę inteligentne dziwki niż cnotliwe idiotki 03.03.09, 20:55 halfliner napisał: > pozdr Jesli chesz sobie tylko pogadac.....hej,zboczenia sa rozne. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Pan Premier... 03.03.09, 20:55 ...spóźnił się nieco ze swoją konstatacją, że Rosja rośnie w potęge - co ciekawe, jednocześnie o jakieś 20 lat i o jakieś 6 miesięcy ;-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Pan Premier... 03.03.09, 21:01 kapitan.kirk napisał: > ...spóźnił się nieco ze swoją konstatacją, że Rosja rośnie w potęge - > co ciekawe, jednocześnie o jakieś 20 lat i o jakieś 6 miesięcy ;-) > Pzdr > Nie wydaje mi sie ze sie spoznil,raczej nawywijal. Oj se chlopak nawywijal,ciekaw jestem czy nastepnym jego pomyslem bedzie wymiana uro na rubla.??? Moze byl pijany???...innego wytlumaczenia znajsc nie moge. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Pan Premier... 03.03.09, 21:53 Aby do wyborów. Mecziara wyborcy sprzątnęli, sprzątną i tego "in den Arsch geFickt". Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Re: Pan Premier... 03.03.09, 22:06 zigzaur napisał: > Aby do wyborów. Mecziara wyborcy sprzątnęli, sprzątną i tego "in den Arsch geFi > ckt". co za hutzpah, aj aj Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Tak, jedyna słuszna optyka to polska optyka 03.03.09, 21:53 Slepy ten Fico, że nie widzi, co widzi każdy (prawie) Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Słowacy nigdy nie byli dużymi graczami 03.03.09, 21:56 polityki środkowoeuropejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Nie, ale za Fico Słowacy są mądrymi graczami 03.03.09, 22:20 Nie, bo i jak mieliby być? Słowacja to mały kraj i zna swoje miejsce w szeregu, megalomania jej nie rozdyma. Niemniej - mali Słowacy są od nastania Fico wyjątkowo mądrymi graczami. Na tyle na ile docierają do mnie wieści ze Słowacji, ze zdziwieniem i podziwem patrzę, jak jak odważnie i roztropnie Fico prowadzi swój kraj. W czasach gdy neoliberalizm był jedyną regilią rządzących (a zdalnie kierowanych rządzących) Fico jako JEDYNY miał odwagę przykrócić zachodnie koncerny i zagrozić im nawet upaństwowieniem, jeśli nie zaprzestaną ekscesów wyzysku (np. w energetyce), miał też odwagą ograniczyć bezkarność mediów w niszczeniu niewygodnych im, bo nie będących apostołami neoliberalizmu, ludzi. Jazgot zachodnich właścicieli preasy był ogromny, ale Fico umiał się oprzeć naciskom. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 tak??świetnie! zobaczymy po jego kadencji 03.03.09, 22:26 jak będzie wyglądała gospodarka bo póki co kończą się efekty reform Dzurindy a syf w kraju jest taki jaki był w latach 90. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: tak??świetnie! zobaczymy po jego kadencji 04.03.09, 01:44 mil1231 napisał: > jak będzie wyglądała gospodarka bo póki co kończą się efekty reform Dzurindy No o tym właśnie Ewa pisała, kończy się wyzysk Słowaków w zagranicznych korporacjach, koniec taniej siły roboczej na Słowacji, jeszcze tylko trzeba naprawić rozklekotany przez tego pachołka wielkiej finansjery system podatkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Marginalizacja to nie mądrość 03.03.09, 22:32 Tylko sojusz państw Środkowej Europy jest w stanie zagwarantować pełną niezależność zarówno od Zachodu jak i od Wschodu. Fico skłania się jednak roli satelity Rosji niż do partnerstwa z innymi państwami regionu. Jego wybór, niech jednak pamięta, że z tamtej strony jeszcze nic nigdy dobrego nie przyszło (i co wszystko na to wskazuje prędko nie przyjdzie). Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Polska optyka na Rosję jednyą słuszną? 03.03.09, 22:43 To są typowo polskie fobie i nie da się ich innym narzucić ani wmówić, że tylko Polska zna Rosję. Słowacy też znają i wyciągają, słusznie, inne wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Nie, ale za Fico Słowacy są mądrymi graczam 03.03.09, 22:56 Czy to KGB-owskie bezczelne ścierwo musi zanieczyszczać od miesięcy to forum i siać antypolską, sowiecką propagandę? eva15 napisała: > Nie, bo i jak mieliby być? Słowacja to mały kraj i zna swoje miejsce w szeregu, > megalomania jej nie rozdyma. Niemniej - mali Słowacy są od nastania Fico > wyjątkowo mądrymi graczami. > > Na tyle na ile docierają do mnie wieści ze Słowacji, ze zdziwieniem i podziwem > patrzę, jak jak odważnie i roztropnie Fico prowadzi swój kraj. W czasach gdy > neoliberalizm był jedyną regilią rządzących (a zdalnie kierowanych rządzących) > Fico jako JEDYNY miał odwagę przykrócić zachodnie koncerny i zagrozić im nawet > upaństwowieniem, jeśli nie zaprzestaną ekscesów wyzysku (np. w energetyce), mia > ł > też odwagą ograniczyć bezkarność mediów w niszczeniu niewygodnych im, bo nie > będących apostołami neoliberalizmu, ludzi. Jazgot zachodnich właścicieli preasy > był ogromny, ale Fico umiał się oprzeć naciskom. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Heheh, ależ prostacko prymitywne te propagitki 04.03.09, 05:38 Analogiczne musiałaś, tow. kpt. Eva "Poboczowa" Kacapska Markietanko, sprzedawać na pogadankach TPPRu za tow. Gomułki: Fico i Słowacja liże ruską klamkę, a zatem są: mali ale mondrzy, budzą podziw swoją odwagą i roztropnością, bo walczą z Zachodem, wyzyskiem i mediami Neoliberalizm znów ośmieszył rzucił kacapa na kolana, a więc: zła religia zdalnie kierowanych jazgoczących włascicieli, naciskających na bohatera Fico. Niezwykłe bogactwo erystyczne o olbrzymiej głębi argumentacji. Tylko dlaczego nogami zagłosowałaś za zachodem, sprzedajna kacapska trofiejko? Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "Słowacy nigdy nie byli dużymi graczami" 03.03.09, 22:24 Problem w tym, ze nie bedac "duzymi graczami" wygrywaja (na przyklad jedno z nielicznych w histori Europy skutecznie zrealizowanych pokojowych roszczen narodowych i panstwowych, € ) Jakimi graczami musza byc ci, jak my, co od wiekow przegrywaja i maja megalomanie zarzucac innym ze nie sa "duzymi graczami". To jest dokladnie to samo pajacowanie, ktorego wyrazem jest postawa naszego Prezydenta. To staje sie po prostu juz nie tyle smieszne co wrecz zalosne: za parawanu wlasnych fobi i schizofreni nie widziec wlasnej patetycznej pretensjonalnosci zmieszanej z megalomanstwem. Przyprawia o odruch wymiotny! Re: Słowacy nigdy nie byli dużymi graczami Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Z przykroscia stwierdzam, ze moje "glupoty" 03.03.09, 22:35 odzwierciedlaja i tumacza dziejaca sie rzeczywistosc duzo lepiej niz Twoje "madrosci". Re: ty jak zwykle pier.dolisz te same głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 to tylko twoja ocena :) 03.03.09, 22:37 zapytaj kto się z nią tu zgadza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "kto się z nią tu zgadza" W tym wlasnie jest nasz 03.03.09, 23:05 problem, ze nie potrafimy zaakceptowac ocen, ktore odzwierciedlaja rzeczywistosc i pozwalaja na skuteczne i wiarygodne przewidywania a uczepiamy sie naszgo durnego chiejstwa, ktore wynika z tradycyjnych juz naszych "poboznych" i leniwych zyczen. No to kiedy sie ta Rosja w koncu rozpadnie ? Za piec, dziesiec czy dwadziescia piec lat ? Kiedy wreszcie zastapisz swoje tanie pustoslowie czyms konkretnym ? Re: to tylko twoja ocena :) Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 analizę naszej psychiki zostaw nam 03.03.09, 23:10 My Polacy nie mamy najmniejszej ochoty na twoje pośrednictwo. Już się rozpada- nie panujecie choćby nad Kaukazem. mam nadzieję że kryzys was wykończy Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Nas to znaczy Ciebie i mnie. Ciebie moze wykonczy. 03.03.09, 23:50 Na mnie liczyc nie mozesz bo jesli wiem co to kryzys to tylko dlatego, ze powoli sprawdza sie to na co cierpliwie czekalem i na co po czesci liczylem. Kryzys i rozwoj to jest zwykle ten sam czas tyle, ze zmieniaja sie podzialy. Ci co i bezmyslnie uwierzyli w wieczna "bogode dla bogaczy" dzisiaj zala sie na kryzys. Ci co przewidywali i wierzyli w kryzys dzisiaj maja "pogode dla bogaczy" kosztem wszelkich pajcow i salonowych bysessmenow, wszelkiego naszego prl-owskiego postkomunistycznego, skorumpowanego i sprzedajne badziewia panoszacego sie od czasow kiedy zdjeto im moskiewski kaganiec. Kryzys ekonomiczny i finansowy, nie tylko zreszta ten, ale ten w szczgolnosci to jest zjawisko dotyczace wiekszosci stwarzajace wspaniale mozliwosci dla nielicznych. Re: analizę naszej psychiki zostaw nam Odpowiedz Link Zgłoś
marfi Re: to tylko twoja ocena :) 03.03.09, 23:11 A tu tzn gdzie? Zresztą sam zapytaŁeś... Otóż ja się zgadzam ze Stańczykiem. Uważam, że to bardzo trafny opis polskiego pajacowania. Dostrzegam to na poziomie robotnika jak i prężydęta. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 prezydęta?? chyba "prezydęta" fiutina :) 03.03.09, 23:16 spadaj KGBowski śmieciu Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Z przykroscia stwierdzam, ze moje "glupoty" 03.03.09, 22:57 Jeszcze jedna gnida KGB-owska. Won smieciu do moskwy. 1stanczyk napisał: > odzwierciedlaja i tumacza dziejaca sie rzeczywistosc duzo lepiej niz > Twoje "madrosci". > Re: ty jak zwykle pier.dolisz te same głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: "Słowacy nigdy nie byli dużymi graczami" 03.03.09, 22:36 "Kto nie walczy musi przegrać. Kto walczy przegrać może ale ma też szanse na wygraną". Wygraliśmy tę szansę również dla Słowacji. Sądzę, że mamy zatem dobry ogląd stosunków w regionie. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 oj slepi są ci Słowacy, ślepi... 03.03.09, 21:57 i nie widzą tego, co widzi każdy prawdziwy Polak. Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana herr7, masz zdolnosci przywodcze - jestes firere 03.03.09, 22:12 herr7 napisał: > i nie widzą tego, co widzi każdy prawdziwy Polak. Amen! Jakbys byl Polakiem to mozesz w ich imieniu pisac ale tak to nie . Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Nie sugeruj, że tylko świnia jest Polakiem 03.03.09, 22:21 Jesteś bezczelny tak sugerując świnio-spiegelmana Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana nei jstem swinia tylko swinia spigelmana 03.03.09, 22:34 eva15 napisała: > Jesteś bezczelny tak sugerując świnio-spiegelmana a to kolosalna roznica. Wole byc swnia niz kotem czy mysza. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 świnia zawsze jest świnią, niezależnie od 03.03.09, 22:44 świnia zawsze jest świnią, niezależnie od jej akutalnego właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_tiger Re: świnia zawsze jest świnią, niezależnie od 04.03.09, 09:07 Kup sobie komiks:D Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: oj slepi są ci Słowacy, ślepi... 03.03.09, 22:40 Dałam głos o Leontiewie Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 daj jeszcze głos!! hau hau hau hau!!! 03.03.09, 22:43 i pod stół marsz! hau hau hau!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_ksiazka gdzie? 03.03.09, 23:17 Gdzie można przeczytać twój tekst o Leontiewie, evo15? W którym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Zawsze, natychmiast do usług, gdy tylko pytasz 03.03.09, 23:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=92082720&a=92181470 Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_ksiazka Re: Zawsze, natychmiast do usług, gdy tylko pytas 04.03.09, 00:34 Dzięki śliczna i przeinteligentnie mądra evo15! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Zawsze, natychmiast do usług, gdy tylko pytas 04.03.09, 00:43 Od komplementów nadymam się tak, że chyba pofrunę... A wszytkie zasłużone, to ci dopiero! Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Ależ mdlące jest to wirtualne tokowanie 04.03.09, 05:41 robotnika z poboczową kołchoźnicą. BTW, te poboczowe anonimowe zaloty niezwykle mocno odsłaniają waszsą stronę emocjonalną, kacap-janczarzy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Ależ mdlące jest to wirtualne tokowanie 04.03.09, 09:46 To jest działanie celowe . Myślą ,że jak pokażą na forum jak się szaniują i lubią to będą bardziej wiarygodni :) Takie numery to przed wojną ... Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Przeciez wy kacapy lecicie juz centralnie na morde 03.03.09, 22:44 Juz ci evcia pisalem, ze jestescie skonczeni i pokladanie w was jakiejkolwiek nadziei to totalna glupota. Zawsze kiedy surowce byly tanie bezwzglednie obnazala sie slabosc rosyjskiego panstewka. Fico to debil albo agent. Innej mozliwosci nie ma. A zapowiada sie, ze surowce beda jeszcze tanie przez dlugi czas. Czeka was wpieprzanie brukwi przez nastepna lata, ale ludzie tego juz chyba tego nie wytrzymaja i trzeba bedzie wybrac nowe wladze. Moze Chodorkowski z Putinem zamienia sie miejscami??? Odpowiedz Link Zgłoś
szabepio Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora się... 03.03.09, 21:01 o juz widac, rosja chce powolac te joinventure rusko-slowacką w sprawach energetycznych - po co skoro jest slowacka spółka? ano po to żeby najpierw przejąc tą spólkę potem przejąć gazociąg i ropociąg a potem zacząć wszystko po rosyjsku: z kalaszem przy skroni. Odpowiedz Link Zgłoś
covaciu I bardzo mądry ruch... 03.03.09, 21:04 Śmiać mi się chce z Waszych durnych postów... Ciągle zaślepieni na zachód jak ubogie dzieci cygańskie, które zakompleksione starają się na każdym kroku okazywać europejskość. Prawda jest taka że za 5-80 lat zachodnia europa będzie już ledwo dyszeć, targana społecznymi i kulturowymi sporami. To my mamy potencjał (wschód) mamy potencjał i wschodu należy się trzymać. A kierowanie się idiotycznymi historycznymi hasełkami to typowo polskie myślenie niemowlaków. Że niby miłujemy historię tak?? Gó..., nie miłowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: I bardzo mądry ruch... 03.03.09, 21:08 covaciu napisał: > Śmiać mi się chce z Waszych durnych postów... Ciągle zaślepieni na zachód jak > ubogie dzieci cygańskie, które zakompleksione starają się na każdym kroku > okazywać europejskość. Prawda jest taka że za 5-80 lat zachodnia europa będzie > już ledwo dyszeć, targana społecznymi i kulturowymi sporami. To my mamy > potencjał (wschód) mamy potencjał i wschodu należy się trzymać. A kierowanie si > ę > idiotycznymi historycznymi hasełkami to typowo polskie myślenie niemowlaków. Że > niby miłujemy historię tak?? Gó..., nie miłowanie...100% prawdy napisałeś,Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: I bardzo mądry ruch... 03.03.09, 21:11 covaciu napisał: > Śmiać mi się chce z Waszych durnych postów... Ciągle zaślepieni na zachód jak > ubogie dzieci cygańskie, które zakompleksione starają się na każdym kroku > okazywać europejskość. Prawda jest taka że za 5-80 lat zachodnia europa będzie > już ledwo dyszeć, targana społecznymi i kulturowymi sporami. To my mamy > potencjał (wschód) mamy potencjał i wschodu należy się trzymać. A kierowanie si > ę > idiotycznymi historycznymi hasełkami to typowo polskie myślenie niemowlaków. Że > niby miłujemy historię tak?? Gó..., nie miłowanie... Jaki potencjal???..w takim tempie wydobywania waszych zloz naturalnych za 30 lat twoje dzieci beda trawe na stepie wpierdzielac. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: I bardzo mądry ruch... 03.03.09, 21:12 covaciu napisał: > Prawda jest taka że za 5-80 lat zachodnia europa będzie > już ledwo dyszeć, targana społecznymi i kulturowymi sporami. Trochę spory rozrzut czasowy - mógłbyś jakoś uprecyzyjnić? Bo np. dla mnie osobiście to, czy katastrofa kontynentalna nastąpi w roku 2014 czy dopiero w 2089 ma znaczenie zasadnicze. Skądinąd zresztą zamartwianie się przez Rosję o rozpad UE wskutek sprzeczności wewnętrznych przywodzi na myśl stare (i znane też w mowie rosyjskiej) ludowe przysłowie o tym, że nim gruby schudnie, to chudy kipnie ;-) Btw. z takim nickiem, to mógłbyś chociaż pisać o dzieciach "romskich", a nie "cygańskich" ;-P Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
antyreakcjonista Re: I bardzo mądry ruch... 03.03.09, 21:27 Miast budwac wnioski o ograniczone zbory logiczne radzilbym zwyczajnie zainteresowac sie strategia i kierunkami w polityce zagranicznej Rosji, niema w niej nawet cienia prob rozbijania Unii a poglebianiu z nia integracji, zreszta po co rozbijac Unie skoro samo Euro przyczynia sie dow wkieszej stabilizacji Rosji:) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Re: I bardzo mądry ruch... 03.03.09, 21:30 Mam taką umowę z Putinem, że ja nie dokonuję głębszych analiz na temat polityki Roisji, a on w zamian za to nie pisuje na tym forum. A tak poważniej, to po prostu odpowiadałem Przedmówcy ;-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
antyreakcjonista Re: I bardzo mądry ruch... 03.03.09, 21:31 szkoda energii na jalowe wywody;)_ Odpowiedz Link Zgłoś
covaciu Re: I bardzo mądry ruch... 03.03.09, 21:26 zapomniałem 0 dodać przy piątce :) A stosowanie fajnych przysłów jest fajne i lanserskie, lecz najczęsniej niewiele ma wspólnego z rzeczywistością ekonomiczną. Po prostu z czasem Zachod bedzie coraz bardziej uzalezniony od rozwijajacych sie wschodnich rynkow. A z tymi romskimi i cyganskimi... Jesli to mial być super-żarcik czy dowód Twojej bystrości umysłu jestem pełen uznania. Polotnie przymierzając Katiuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
antyreakcjonista Re: I bardzo mądry ruch... 03.03.09, 21:30 naturalne jest zw poludniowo-wschodnia Azja bedzie swiatowym cetrum cywilizacyjo-ekonomicznym a Rosja jestdo niej doskonala brama i trampolina, jendak by Polacy to zrozumieli musieliby porzucic zimnowojenne myslenie a z tym w narodzie ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: I bardzo mądry ruch... 03.03.09, 21:39 antyreakcjonista napisał: > > naturalne jest zw poludniowo-wschodnia Azja bedzie swiatowym cetrum cywilizacyj > o-ekonomicznym a Rosja jestdo niej doskonala brama i trampolina, jendak by Pola > cy to zrozumieli musieliby porzucic zimnowojenne myslenie a z tym w narodzie ci > ezko Glos ROSJI z poddasza w Gdansku, czy ty nie rozumiesz kacapie ze mieszkasz gdzies gdzie chamie nie lubia. Powiedz mi tylko czy wieczorem przemykasz sie po gdanskiej staowce w obawie ze moze ktos cie rozpozna i wysle z powrotem do maciuszki rosyji. Ale bys plakal posrancu...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 a od czegóż na wschodzie zachód może byc 03.03.09, 21:42 uzależniony??? skoro nawet ropy i gazu będzie od was coraz mniej potrzebował :) was niedługo nie będzie więc nic już nie będziemy od was potrzebować :) Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Gdybys choc troszeczke znal historie 03.03.09, 22:49 to wiedzialbys, ze Rosja rokuje nadzieje od 200 lat i nic z tego nie wynika. To panstwo bez przyszlosci, prawdopodobnie zostanie rozparcelowane. Teraz juz nawet armii nie maja i programow kosmicznych na poziomie. Syf, nedza i ubostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pio765 Re: Gdybys choc troszeczke znal historie 03.03.09, 23:16 lej_czerwonego napisał: > to wiedzialbys, ze Rosja rokuje nadzieje od 200 lat i nic z tego nie > wynika. To panstwo bez przyszlosci, prawdopodobnie zostanie > rozparcelowane. Teraz juz nawet armii nie maja i programow > kosmicznych na poziomie. Syf, nedza i ubostwo. Gdybyś troszeczkę znał rzeczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Re: Gdybys choc troszeczke znal historie 04.03.09, 00:08 > Gdybyś troszeczkę znał rzeczywistość... Fakty poprosze. Bo jedno glupie, nic nie wnoszace do dyskusji zdanie kazdy moze napisac. Udowodnij mi, ze ta armia z demobilu przedstawia jakas wartosc i rokuje nadzieje na poprawe a programy kosmiczne powalaja na kolana. Teraz przez nastepne lata budzet Rosji bedzie wiecej niz skromny. Nawet najlepsze plany zostana wylacznie na papierze. Rosja ma przed soba jedynie perspektywe coraz wiekszego upadku. Przepieprzyli najlepszy czas, teraz sie to na nich zemsci. Odpowiedz Link Zgłoś
darekvtb Re: Gdybys choc troszeczke znal historie 04.03.09, 15:53 lej_czerwonego, ty sie, q-wa, lecz bo szkoda bedzie chlopa.. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit To Putin już eurokanał zakupił ? 03.03.09, 21:05 To Putin już eurokanał zakupił ? Ciekaw jestem ile trzeba wydać aby fikołka kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: To Putin już eurokanał zakupił ? 03.03.09, 22:11 A gdzież tam? Putinowi pali się stołek pod tyłkiem, więc szuka możliwości wyprowadzenia pieniędzy za granicę i ucieczki z tego niewdzięcznego kraju. Niewykluczone, że przebierze się za kogoś. Podobno założył kolejne konto na hasło w banku zagranicznym. Według niepotwierdzonych wiadomości jest to jakiś nowy bank: Dogger Bank. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Re: To Putin już eurokanał zakupił ? 03.03.09, 22:13 a ucieknie tam gdzie wszyscy przetepcy gospdarczy? ja baksik i gosiarowski? Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Za pare lat i tak Rosja i Zachod sie zbliza 03.03.09, 21:13 Jest i bedzie to korzystne i dla Rosji, i dla Zachodu. I nie myslcie, ze ktokolwiek bedzie sluchal waszych durnych "opinii" albo przejmowal waszym zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 za parę lat to CCCP nie będzie 03.03.09, 21:23 Już wkrótce wasze nędzne ubogie państwo się rozpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Napisz konkretna date za 5 moze 10 lat 03.03.09, 22:31 Tak, zeby mozna bylo wspolnie sie z Ciebie posmiac z uplywem daty wyznaczonej Twoim chciejstwem. Te zyczeniowe perspektywy sa od lat propagandowym belkotem daleko nie odbiegajacym od tego, ktorego jeszcze tak niedawno broniles piszac o silnych podstawach naszej gospodarki. Wystarczyly dzialania jednego czy dwoch duzych bankow inwestytcyjnych by Twoje chciejstwo utopic w lyzeczce goryczy 5 zlotych wartych jedno € ! Re: za parę lat to CCCP nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 to nastą;pi szybciej niż ci się wydaje kacapie 03.03.09, 22:35 nie da się podać dokładnej daty- zapytaj chinoli, oni mają tu klucz :) oby jak najszybciej, bo marzę o rozpadzie i chaosie w CCCP. Polska gospodarka jest bardzo silna- podtrzymuje tę tezę. Spadek wartości PLN nie ma z tym nic wspólnego- to tylko gra spekulantów. zobaczysz jaki będziemy mieć wzrost PKB my a jaki wy, biedacy w 2009 roku ;) do tego dodamy inflację i rus znowu będzie kit z okien wpier.dalał :) i dobrze :) bądźcie biedakami na wieki Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Nie wysluguj sie smiesznie Chinczykami,Amerykanami 03.03.09, 23:23 Europejczykami w realizacji Twoich marzen. Twoje marzenia to jest Twoja sprawa. Sam je sobie zrealizuj a nie ogladaj sie na innych jak wiekszosc w nasym kraju w swoim tanim chciejstwie. Kiedy bedziemy miec ten wzrost PKB ? W 2009 ? W 2010 ? Jeszcze nie tak dawno "spiewales", ze nie bedziemy miec kryzysu. Ze dotychczasowy rozwoj to nasza zasluga. Jak tylko zaczeli pompowac z nas pieniadze rozwoj sie skonczyl. Wystarczylo okolo 150 mld $ w ciagu ostatnich dwoch lat. Zadnej autostrady, zadnego osrodka przemyslowego, naukowego, zadnej infrastruktury, skonczone po 25 latach budowy, metro w Warszawie swietowane jako sukces, z Wroclawia, Szczecina, naszych ziem odzyskanych "blizej" jest do Berlina niz do Warszawy. Przeciez to jest nic innego jak katastrofa ! Dla Michnika to jest "sukces"! Re: to nastą;pi szybciej niż ci się wydaje kacapi Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 no i od razu widać żeś z rassiji :) 03.03.09, 23:40 wzrost PKB mamy ciągle mimo kryzysu we wszystkich krajach euorpy i krachu na wschodzie :) autostrad budujemy najwięcej w europie a polskie miasta to ogromne place budów! a rassija??? buahahahaha...nawet jednojezdniowych porządnych dróg nie macie, nie macie niczego oprócz syfu i drożyzny Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Radziecki, zamiast komiksów i bulwarówek poczytaj 03.03.09, 21:32 sobie poważniejsze opinie na temat tego, co naprawdę Amerykanie sądzą o Rosji. Nikt tam tak naprawdę nie traktuje was poważnie, jesteście potrzebni do tego czy tamtego (Iran, Afganistan), a poza tym powinniście znać swoje miejsce w szeregu, bo inaczej wam je wskażą wcześniej czy później. Wasze demonstracyjne przeloty starych gruchotów czy wysłanie armady przerdzewiałych balii za Atlantyk wzbudzają pusty śmiech i są kwitowane wzruszeniem ramion. Jedyne obawy są o to, czy to stare g.. nie spadnie / zatonie i będą problemy ze skażeniem środowiska :DDDDDDDDDDDD Wodę z mózgu możecie jeszcze robić sflaczałym politykom z zachodniej części EU, ale po waszych wyczynach w Gruzji i zakręcaniu gazu na Ukrainie i tu coraz częściej otwierają się szeroko oczy (z niedowierzania i przerażenia, z jakimi bucami ma się do czynienia ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
antyreakcjonista Re: Radziecki, zamiast komiksów i bulwarówek pocz 03.03.09, 21:34 Sposob nyslenia iscie religijny z tym ze w roli jezusja mamy Jeuesej, ale zascianek:) Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Chciałbyś, radziecki, he he he :)) 03.03.09, 21:37 Każdy sądzi po sobie, prawda radziecki? :DDDD Myślisz że jak ty ślepo wierzysz w swojego faszystę fiutina, to inni mają tak samo? Oj durak ty nastajaszczij, durak! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
covaciu Re: Chciałbyś, radziecki, he he he :)) 03.03.09, 21:53 ooo znalazł sie forumowy john wayne i znawca poglądow amerykanow. Typowy amerykanin myśli ze rosja jest kolejna planeta w ukladzie slonecznym A Moskwa?? To chyba stolica Iowy... Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Moskwa? Nie ma takiego miasta, radziecki. Albo już 03.03.09, 22:06 niedługo nie będzie <rotfl> P.S. Nie twoje ryją, nie wyciągaj szyją - znasz takie porzekadło? Pewnie nie, skoro ledwo-co nie stukasz cyrylicą, russkij durak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
covaciu Re: Moskwa? Nie ma takiego miasta, radziecki. Alb 03.03.09, 22:13 Oooo.. jaki z siebie dumny... Kumple na podwórku na bank myślą, żeś miszczunio ciętej riposty. ALe ferie już sie skonczyly. Lepiej byś sie czegoś pouczył... Jak wpadnie but, to niestety będzie szlaban na neta. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Zawsze miałem Fico za skończonego debila, a teraz 03.03.09, 21:15 to już debil do kwadratu :) taka typowa sprzedajna qrwa jak Marcinkiewicz :) zresztą nasz obecny premier też jest nielepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_al To typowy dyplomatyczny bełkot 03.03.09, 21:16 Ech Fico gdybyś nawet wlazł tym azjatyckim głąbom bez mydła w odbyt i tak zrobią co swoje. Chyba że słowakom spieszno ze strefy euro do strefy rubla razez z rusami białoruchami. Dodatkowo te demonstracje przyjaźni razem z Wenezuelą, Koreą Północną Kubą i Białorusią. Dobrany psiamać klub demokratów. Nie no ludzie... bądzmy rozsądni Odpowiedz Link Zgłoś
deval Re: Co za debil z tego Fico 03.03.09, 21:17 Gdyby nie oni to pan z wąsikiem możliwe że ogóle by na nas nie uderzył / został odparty. Ale rusofile nie lubią faktu, że ich ukochani fiu... ciągnęli Hitlerkowi aż furczało, a we Lwowie wspólnie z nim naszych mordowali... Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Co za debil z tego Fico 04.03.09, 06:16 a ty i tobie podobni macie tych samych wrogow, ktorych mial hitler i tamie same poglady Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora się.. 03.03.09, 21:22 Gwarantuje wam wszystkim ze najwyzej za dwa dni bedzie to co powiedzial odszczekiwal,az mi szkoda pepiczka. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Fico to postkomunistyczny lewicowiec 03.03.09, 21:29 blisko mu do kagebistow z kremla. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana my kochamy godlam Sachs i Balcerowicza 03.03.09, 22:05 marcowsky napisał: > blisko mu do kagebistow z kremla. bo tyle dla Polski zrobili. A Fico to debil i wiaadomo Slowacja lezy i kwiczy gospodarczo a Polska exportuje sile zywa ! Odpowiedz Link Zgłoś
antyreakcjonista Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora się.. 03.03.09, 21:33 wszystko wskazuje ze jest i bedzie odrotnie, byle CCCP reintegruje sie:)co nie wolno im?? Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 taaak??a gdzież to niby?? 03.03.09, 21:35 pewnie na Kaukazie (sic!) albo na Dalekim Wschodzie :) CCCP czeka rozpad i to bolesny Odpowiedz Link Zgłoś
antyreakcjonista Re: taaak??a gdzież to niby?? 03.03.09, 21:38 zeby sie wypowiadac trzeba widziec najpierw gdzie lezy Rosja;) Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Jak to gdzie leży Rosja? Tam gdzie była zawsze, 03.03.09, 21:39 czyli w du.pie.... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana zgadzam sie Japonia korea i Singapur takze 03.03.09, 22:10 co do peiro o Australii mowic. Sama dzicz Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana wlasnie caly hollywood 03.03.09, 22:24 pogarda swiniami spiglemana. A te z wdziecznoscia kasaja jak pieski po lydkach. Debile co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Polska to Europa Centralna, wschód jest na wschód 03.03.09, 22:29 Bugu- tam jest dzicz Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Polska najwazniejsza dkla Zachodu ! 03.03.09, 22:33 mil1231 napisał: > Bugu- tam jest dzicz bez polski zadne zachodnie kraj peirdnac nie mzoe. Ba kazda decyzja jest najpeirw z nami konsultowana. Zanik Kaczor-Donald nie dadza zielonego swiatla nic sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Więc jeszcze raz pytam się ciebie co ty robisz w 03.03.09, 23:00 Polsce jak twoje miejsce jest na wschodzie, gdzie jak piszesz jest dzicz. Odpowiedz Link Zgłoś
odowk proszę o wywalenie chamskiego trolla! 03.03.09, 21:34 Ktoś nasłał trolla z ksywą snellville - styl agentaKGB w celu obrażania Słowaków, Czechów (i pewnie też innych narodów) i skłócenia ich z Polakami. Wulgarne, obraźliwe odzywki w stosunku do sąsiadów - to brudna kagiebistowska robota, grubymi nićmi szyta. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 [...] 03.03.09, 21:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: proszę o wywalenie chamskiego trolla! 03.03.09, 21:58 odowk napisał: > Ktoś nasłał trolla z ksywą snellville - styl agentaKGB > w celu obrażania Słowaków, Czechów (i pewnie też innych narodów) i > skłócenia ich z Polakami. Wulgarne, obraźliwe odzywki w stosunku do > sąsiadów - to brudna kagiebistowska robota, grubymi nićmi szyta. No choc odwloko i pokarze ci kgb-oskie potraktowanie. Ty pajacu popierasz wspolprace z ruskimi i nazywasz mnie kagebowcem??? Jeszcze raz troche pomysl i napisz co co bedzie mialo sens pajacu. A jesli chcesz to moge ci jeszcze tym komunistycznym polskim paszportem morde obic(jeszcze go mam, dali mi go gdy uciekalem z Polski przed komunistycznym dobrobytem). Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: proszę o wywalenie chamskiego trolla! 04.03.09, 06:24 ot i caly twoj patriotyzm, gdzie dobrobyt, tam ojczyzna...tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
antyreakcjonista Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora się.. 03.03.09, 21:35 skoro tak to wieszosc naszych elyt politycznych jest agentami kgb;) Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta euro na rubla też zamienią? 03.03.09, 21:36 Fico to typowa lewacka menda, co jakis czas musi ruskim doope cmoknąć. Choćby tylko to , bo nic więcej z tego nie będzie, aż tak głupi nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Posla bedzie do ostaka walczyc za USA i Israel ! 03.03.09, 21:58 a wy rosofile zamknijcie sie. Polska nigdy nie bedzie juz slowianska. Teraz pora sluzyc prawdziwym panom. Nasi sojusnzicy z USA i Israela nam tyle daja co dnia to musimy sie wdzieczyc czy odwdzieczac. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Posla bedzie do ostaka walczyc za USA i Israe 03.03.09, 22:21 A taka Rosja kiedyś była? Ładne mi słowiańskie państwo, ze stolicą w Petersburgu. Tak to się może wiocha w Niemczech nazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana Re: Posla bedzie do ostaka walczyc za USA i Israe 03.03.09, 22:29 zigzaur napisał: > A taka Rosja kiedyś była? Jesli kiedys przeczytasz historie dowiesz sie, ze to slowianskie panstwo graniczace w Polska. Israel ani USA nie granicza. > Ładne mi słowiańskie państwo, ze stolicą w Petersburgu. Tak to się może wiocha w Niemczech nazywać. > Stolica Rosjii to Moskwa. A myslelem, ze wasi sa madrzejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Posla bedzie do ostaka walczyc za USA i Israe 03.03.09, 23:04 Rosja z Polską nie graniczy. Okupowany rejon Królewca nie liczy się, bo to nie jest własność Rosji. W czasach, kiedy Rosja bawiła się w panslawizm, miała stolicę w Petersburgu. Car pochodził z rodu Holstein-Gottorp. Idące w 1914 przeciwko Niemcom i Austrii armie były dowodzone przez gienierałów o takich nazwiskach jak Rennenkampf, Salza, Plehve. Skąd wiesz, czy niedługo Polska nie będzie graniczyć z Izraelem? Odpowiedz Link Zgłoś
arkady.ronin ciekawa teza 03.03.09, 23:14 Polska to może nie, ale Unia Europejska być może. Wystarczy by Unia zainteresowała się bliskim wschodem. region: Turcja, Syria, Gruzja, Armenia. Ukraina czy Białoruś to nie jest kierunek, którym Unia się interesuję(to co ma Ukraina czy Białoruś już w Unii jest produkowane)... za to Turcja i granicząca z Turcją bardzo liberalna jak na kraj arabski Syria mają dużo nowych produktów do zaoferowania w wymianie handlowej( i surowców też:) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Jak nie III Reich to CCCP 03.03.09, 22:12 Słowacy chyba mają nierówno pod kopułą. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Zapominasz że za III Rzeszą to byli Słowacy katole 04.03.09, 01:49 Między innymi dzięki temu katolstwo na Słowacji jest już niemal całkiem wytrzebione. :o] Odpowiedz Link Zgłoś
rekin2008 Opanujcie się z tą nienawiścią do Rosji... 03.03.09, 22:12 Skąd tyle pogardy do braci Rosjan jęczących w niewoli własnych elit od stuleci? My Polacy mamy obowiązek wspierać zwykłych Rosjan w ich potrzebie większej demokracji i respektowania praw człowieka. Nie są gorsi od nas. A może nawet....? Polak jak się uchla to ryczy "Góralu, czy ci nie żal" a Rosjanin recytuje wiersze Lermontowa. Skąd w was ta pogarda, nawet nie wiecie kto to Lermontow... Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 pogarda dla biednych ale przemądrzających 03.03.09, 22:15 się forumowych radzieckich debili... wiesz, mamy wiele powodów aby nienawidzić tego biedamocarstwa- lata 1939-89 to raz, a chamska putinowska propaganda to najważniejszy powód. w zasadzie gdyby nie to drugie, to jakoś bysmy się dogadali, bo przecież nie można wiecznie się kłócić ale w CCCP niestety nic się nie zmieniło od tego czasu a nawet jest coraz gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jeżeli uda ci się znaleźć kilka gram rozumu, to 03.03.09, 22:29 może i ty awansujesz z imbecyla na debila. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 [...] 03.03.09, 22:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Znajdź sobie innego homofaszysto. Ja takich 03.03.09, 22:39 erotycznych znajomości nie zawieram. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 zrób sobie test na hiv pedale :) 03.03.09, 22:41 statystycznie rzecz biorąc to jest spore prawdopodobieństwo że masz adidasa :) a w rassiji to już 90 % :) tam albo hiv albo alkoholizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Przeciez to ty a nie ja tęsknisz do 03.03.09, 23:03 homoseksualnych stosunków. Sam o tym powyżej napisałeś, więc zrób sobie ten test. ja nie muszę bo nie mam ochoty p.....c się z tobą. Budzisz wstręt rusofobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 jeśli rusofobia to pogarda dla takich 03.03.09, 23:07 ruskich śmieci jak ty i reszta tej forumowej KGBowskiej zgrai, to tak, jak najbardziej jestem rusofobem i jestem z tego bardzo dumny Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Nie pieprz, Pietrze... 03.03.09, 22:17 rekin2008 napisał: > Skąd tyle pogardy do braci Rosjan jęczących w niewoli własnych > elit od stuleci? (...) Każdy odpowiada za swoje elity. Jaki naród, takie elity, nigdy odwrotnie. Z Księżyca te elity nie spadły. Twój punkt widzenia jest dla Polski niezwykle niebezpieczny, usprawiedliwia np. niemieckie próby rewizji historii. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Opanujcie się z tą nienawiścią do Rosji... 03.03.09, 22:22 rekin2008 napisał: > Skąd tyle pogardy do braci Rosjan jęczących w niewoli własnych elit > od stuleci? My Polacy mamy obowiązek wspierać zwykłych Rosjan w ich > potrzebie większej demokracji i respektowania praw człowieka. Nie są > gorsi od nas. A może nawet....? Polak jak się uchla to > ryczy "Góralu, czy ci nie żal" a Rosjanin recytuje wiersze > Lermontowa. Skąd w was ta pogarda, nawet nie wiecie kto to > Lermontow... Ten...no....co pierwszy w kosmos polecial.... A moze pies...juz kuzwa nie wiem,u nich "ludzi mnoga".. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Premier Słowacji: Rosja rośnie w siłę, pora s 03.03.09, 22:16 Hm, a czy ten jak mu tam premier był badany alkomatem po tej wypowiedzi? To by dużo wyjaśniało. Odpowiedz Link Zgłoś