Dodaj do ulubionych

Angielskie nastolatki pobiły 15-letnią Polkę

• spam.nl A niby w polskiej szkole .... 13.03.09, 01:17
      A niby w polskiej szkole TOLERANCJI i RASISTOWSKICH problemów mniej !

MURZYN wśród uczni - CZARNO to widzę !
      • tittiritti Re: A niby w polskiej szkole .... 13.03.09, 01:24
        Nie ma idealnej spolczneosci, i wszedzie trzeba powiedziec nie,
        pozatym to dziewczynie nalezy sie niezle odszkodowanie, 10 angielek
        po 15tys od lebka to niezla kaska na mieszkanko, mo i + szkola bo
        takie rzeczy nnie biora sie z dnia na dzien, skarzyc chamstwo nie
        placa za szkody moralne
      • minipolak Re: A niby w polskiej szkole .... 13.03.09, 04:02
        spam.nl napisał:
        ...
        >> MURZYN wśród uczni - CZARNO to widzę !

prawie jak Lec ale polskiego jeszcze nie opanowal.

• ben_jehuda Angielskie nastolatki pobiły 15-letnią Polkę 13.03.09, 03:30
      Przeczytałem wszystkie komentarze - 44 na chwile obecną - i ... strasznie mi smutno. Obraz jaki się wyłonił po tej "lekturce" jest prawie tak straszny jak samo zajście którego dotyczyły.
      Oto co mi się wyłoniło z całego tego zgiełku:
      * dużo plucia na własny naród - przejaw głęboko zakorzenionych kompleksów;
      * niemniej opluwania innych nacji, niewyłączając "dyżurnych" żydów.
      Pewnie jestem nieobiektywny i pewnie głupi, ale ... ani jednego zdania o tym co najważniejsze w całym tym zajściu ... dziecko - jestem staroświecki i dla mnie 15-latka to jednak dziecko - doznało ciężkiego urazu i nie mam na myśli siniaków. Odebrano jej poczucie bezpieczeństwa - cecha którą zwykłem przypisywać dzieciństwu.
      Szukałem choć słowa w komentarzach o tym że oto kogoś - niezależnie od narodowości - pozbawiono dzieciństwa ... bezskutecznie.

Czy już nie potrafimy czytać ze zrozumieniem???

Tyle metakomentarza - SMUTNO.

A co się tyczy samego zajścia ... wszystko to wina telewizji, gier komputerowych, pop kultury i McDonalda -
      • gm114 Masz dużo racji, brawo, ale nie zapominaj, że... 13.03.09, 06:49
        Nie zapominaj, że nawet przeciętnie wyglądające Polki uchodzą w Anglii za
        piękne, na tle kobyłowatych Angielek. To jest stale powtarzająca się rzecz, już
        wielokrotnie pisała o tym GW, młode Angielki są zazdrosne o urodę Polek, bo
        koledzy nagle przestają się nimi interesować a zaczynają interesować się Polką.
        W tej sytuacji trzeba Twoją teorię rozbudować, młoda Polka odebrała młodym
        Angielkom dziciństwo, młodzieńcze pierwsze miłości itd. Kuriozalne jest, że
        mogła sobie w ogóle nie zdawać sprawy z tzw. "powagi sytuacji".

Rozwiązaniem sytuacji jest jednak całkowita rezygnacja z koedukacyjności szkół,
        przynajmniej na poziome od najniższego do średniego. W szkolnictwie wyższym już
        raczej podobne problemy nie występują...
        • ben_jehuda Re: Masz dużo racji, brawo, ale nie zapominaj, że 13.03.09, 14:10
          .......... nie zapominam. Proponujesz ciekawe rozwiązanie, choć wybacz ale skrajnie nieskuteczne.

Wszystkiemu winna jest telewizja, gry wideo i McDonald - i nadal uważam, że nie zwariowałem.

Wychowanie - w stopniu podstawowym - zapewniłoby ofiarom inne niż przemoc rozwiązanie zaistniałej - jak sugerujesz - sytuacji. Proszę zastanów się. Ukończyłem szkoły koedukacyjne - na wszystkich etapach - i nigdy nie spotkałem na swojej drodze osoby dla której przemoc byłaby jedynym rozwiązaniem. Dlaczego ... może dlatego, że nie spotkałem osoby której wychowanie zostało scedowane na TV/Internet/BigMaca, a może poprostu jestem największym szczęściarzem w tej galaktyce .......

• gm114 Nie tylko jesteś wielkim szczęściarzem... 13.03.09, 20:46
            Nie jesteś też dziewczynką. To zaś zmienia postać rzeczy.
    • francuz51 Angielskie nastolatki pobiły 15-letnią Polkę 13.03.09, 05:48
      ZAREAGOWAL BYM TAK SAMO NA CUDOZIEMCOW W POLSCE gdy by mnie pozbawiali pracy w
      wlasnym kraju,to normalne;w angli polak pracuje a angoli wysyłają na
      zasiłek;coś tu nie tak???
      • waariat Re: Angielskie nastolatki pobiły 15-letnią Polkę 14.03.09, 00:15
        nie do końca tak jest. Cześć ludzi co idzie na zasiłek tego chce bo tam mają
        niezłe socjalne. Aczkolwiek poniekąd zgadzam sie z Tobą:) bo tak samo bluznimy
        na rumunów czy ukraińców jak nam robote zabieraja;)
        Zresztą ile tam patologi z polski wyjechalo, ostatnie kilka lat było zajebiste,
        większosc patologi wyemigrowała i był spokoj w mieście, ale już powoli wracaja;((((
    • gm114 Dlaczego? Banalne, za ładna... 13.03.09, 06:38
      To jest znana rzecz, gdy do szkoły angielskiej zaczyna chodzić byle jaka
      Polka, to oczywiście nowi koledzy są zachwyceni, bo Polki słyną w Anglii z
      urody. Zresztą nic dziwnego, wystarczy spojrzeć na młode Angielki...
      No więc w efekcie "koleżanki" robią się coraz bardziej zazdrosne... itd...
    • wieczyslaw124 A co one robią u blądasów 13.03.09, 08:30
      Polaszki damoj!!!!Po kiej cholerę tam się pchacie.Blądasom usługiwać.Nie macie
      swej ojczyzny.Dobrze Wam tak.Zmywaki do domu!!!!!!!!!!
    • vicheer Angielskie nastolatki pobiły 15-letnią Polkę 13.03.09, 13:17
      kiedy jeszcze mieszkalem w polsce, corka opowiadala mi jak wszyscy leli mala
      czeczenke ktora w dodatku nie mowila po polsku. nauczyciele udawali, ze nie
      widza. sama sie relegowala ze szkoly - przestala chodzic po prostu. moja corka
      od kilku lat chodzi do angielskich szkol. cos tam pare razy wspomniala o
      krzywych spojrzeniach, ale przyznala, ze jak wspomina dzicz w polsce, to zle
      jej sie robi.
      • annetje Re: Angielskie nastolatki pobiły 15-letnią Polkę 13.03.09, 21:16
        moj boszszszsz. Strasna ta polska dzicz.

No comment sir, try not to generalise too much.
    • copyland Angielskie nastolatki pobiły 15-letnią Polkę 13.03.09, 22:53
      biją naszych !!!
      kolejny ohydny atak na Polskę (i zapewne kościół)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka