antykkk Wczoraj rano zjadłem kilka jabłek potem 30.03.09, 11:41 przyjechał szwagier kupiliśmy skrzynke jabłek którą jedliśmy całe popołudnie a wieczorem poszliśmy do kuzyna gdzie konsumowaliśmy kupione po drodze jabłka, kuzyn miał również troche jabłek lecz po dwóch godzinach musieliśmy iść po nowe jabłka do nocnego warzywniaka. Dzisiaj rano bolała mnie łepetyna ale zjadłem jabłko i jest wszystko OK. W najbliższy weekend jak będzie ciepło zrobimy sobie grill jabłkowy Teraz to są fajne czasy jabłka są wszedzie nie tak jak dawniej gdy były na kartki i niesmaczne. Pozdrawiam smakoszy jabłek Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad... 30.03.09, 11:41 jeżeli poseł gada takie głu[poty, to nie powinien być posłem...... A za jazdę po pijanemu to chyba idzie się do więzienia...... Czas najwyższy powyrzucać posłów dających taki przykład i nadużywających władzy...... Takiego posła,należey zatrudnić w monopolu do produkcji wina z jabłek.... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad... 30.03.09, 11:42 Ja też raz wy[piłem 1/2 litra. Ale policja mi nie uwoerzyła, że zjadłem wiadro jabłek i parę śliwek. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Teraz już wiem..Kaczynscy uwielbiają jabłka..! 30.03.09, 11:47 www.youtube.com/watch?v=TXjRvAXmBpo rydzykfizyk.wordpress.com/2008/01/14/prezydent-lech-kaczynski-i-problemy-z-alkoholem/ www.youtube.com/watch?v=qzLEF0kChOw&feature=relate Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator Re: Teraz już wiem..Kaczynscy uwielbiają jabłka.. 30.03.09, 11:54 paralela.1 napisała: Kaczynscy, to smakosze. > www.youtube.com/watch?v=TXjRvAXmBpo > rydzykfizyk.wordpress.com/2008/01/14/prezydent-lech-kaczynski-i-problemy-z-alkoholem/ > www.youtube.com/watch?v=qzLEF0kChOw&feature=relate .. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad... 30.03.09, 11:48 niektórzy się tłumaczą,że zjedli batonik 'Pawełek':) Odpowiedz Link Zgłoś
brzezie76 Pracownica Agory Katarasińska 30.03.09, 11:56 czołowa działaczka z PO spowodowała kolizję drogową po pijaku,dwaj działacze Zachodnio-Pomorskiej PO naćpani i z narkotykami przyłapani lecz nie ukarani.Jeden z tych ćpunów może zastąpić posła Mitrasa w sejmie.O tym GW nie pisze,bo nie wypada i dla Peło żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator brzezie76, nie czytaj nam tu propagandy SB-PIS... 30.03.09, 12:39 łajzo.. Odpowiedz Link Zgłoś
odzim22 Re: temu cieciowi się jabłka z jabolami mylą chyb 30.03.09, 12:15 W zulowskiej nowomowie "jablko" - ale wymawiane z "p" znaczy tyle co tanie wino. Moze gosc probowal mowic prawde, tylko dlaczego zjadl? Ze "szklem" polknal? Odpowiedz Link Zgłoś
puchowy Bo to polskie jabłka były 30.03.09, 12:10 BO TO POLSKIE JABŁKA BYŁY i stąd te promile ;) Ps. PiS nie może jeść jabłek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robkita Musialby jeszcze przegryzc drozdzami.... 30.03.09, 12:39 zeby z tego wyszly jakies promile, a on nic o tym nie wspomina... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Aaaa-a-a-a .... 30.03.09, 13:22 www.tvn24.pl/2111517,26086,0,0,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 kotki dwaaa .... 30.03.09, 13:23 i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/109705964722219115.jpg kici, kici .. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
w.zboralski A wystarczyło powiedzieć, że pił wino na Mszy św. 30.03.09, 13:58 suto zakrapianej "krwią Chrystusa", która chyba jednak nie całkiem się przeistoczyła z wina w krew, bo być może ksiądz miał zbyt słabą wiarę i cud przeistoczenia nie był do końca udany? Policja stanęłaby na baczność na takie słowa! A tak - zrobił z siebie idiotę! Bo jabłka na alkohol fermentują zwykle kilka dłuuuuugich tygodni i to nie w brzuszku konserwatysty a w butli fermentacyjnej gorzelnika- amatpra... Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu1.2 Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad.. 30.03.09, 14:17 Najpierw sobie pisuarowskie chłopaki pojeździli ,elexem, wprawili się i wyjechali na drogi publiczne. Brawo, brawo, po jabłuszku na drogę? Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu1.2 Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad.. 30.03.09, 14:18 Najpierw sobie pisuarowskie chłopaki pojeździli melexem, wprawili się i wyjechali na drogi publiczne. Brawo, brawo, po jabłuszku na drogę? Odpowiedz Link Zgłoś
zawszewilk Cukrzyca a alkohol 30.03.09, 16:35 Cukrzuk a alkohol Prof. dr hab. Tadeusz D. toksykolog z Instytutu Medycyny Pracy w Łodzi miał pacjenta - cukrzyka , u którego badania krwi wskazywały na spożycie alkoholu. Szczegółowe badania - pod nadzorem lekarskim - wykazały błąd metody w odniesieniu do tego pacjenta. Cukrzycy, jeśli rzeczywiście nie piliście alkoholu, żądajcie, aby badania na alkohol były dla was prowadzone w Instytucie Medycyny Pracy w Łodzi. Zanim wydacie wyrok sprawdzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
wandasuchan C U K R Z Y C A, a alkohol! ♥♥♥♥♥ 26.09.13, 21:18 _____________________________________ PIWO. ETYMOLOGIA. ***** BH.236. a._: sandrarecho.pinger.pl/m/1289895 _____________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka po owocach ... go poznacie :)) 30.03.09, 18:34 Nie widzę powodu do hałasu...... wszystko zgodnie z przepowiednia . Odpowiedz Link Zgłoś
szczeragadka Łatas o jeździe po pijanemu: Mam cukrzycę, zjad... 31.03.09, 00:09 ale cymbał!!!!! zamiast być pokornym to bzdury wygaduje.... Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Łatas to nie moczymorda 31.03.09, 02:09 to jest nieszczęśliwy, chory człowiek. Od dawna walczy z chorobą alkoholową. Odpowiedz Link Zgłoś