hapita 02.04.09, 07:17 To tylko męty,działające na szkodę kraju w imię partyjnych interesów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mestwinus Re: Szef CBA strzelił sobie samobója 02.04.09, 07:58 Całe to ujawnienie materiałów operacyjnych to przestępstwo. O tym nie może decydowac Ziobro ale tylko i wyłącznie prokurator prowadzacy sprawe . Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <---------------------=-=--- 02.04.09, 08:59 Zi0bro pod celę, tam docenią jego dziewicze maniery i rumiane policzki. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Chcę zobaczyć Piterę jak przeprasza!!!! 02.04.09, 10:01 I będzie musiała to zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Ewidentne przekręty Kamińskiego, CBA i Ziobry ! 02.04.09, 10:05 Czarno na białym... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojaz Re: Ewidentne przekręty Kamińskiego, CBA i Ziobr 02.04.09, 10:22 Ziobro i Kamiński do pudła!. Sawicka na ministra zdrowia, ma przecież dobry program. Orwell by tego nie przewidział,a Pitera jest wielka i z a w s z e ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 wrojaz, ciebie wyróżnia, wybitne kretynstwo... 02.04.09, 10:23 czuwaj towarzyszu ! Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Chyba tylko sąd może mieć wątpliwości 02.04.09, 17:17 że ta konferencja to nie była akcja sterowana politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: i calkiem przypadkiem tuż przed wyborami:) he 02.04.09, 19:52 Pewnie sąd nauczył się tego od niejakiego Kamińskiego szefa tajnej policji politycznej i niejakiego pana Ziobro zwanego ZERO. Hihihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ewidentne przekręty Kamińskiego, CBA i Ziobr 02.04.09, 15:37 wrojaz napisała: > Orwell by tego nie przewidział, Możesz mieć rację. Wprawdzie facet miał wyobraźnię, ale pisiaki, zwłaszcza niektóre, chyba jeszcze większą... Odpowiedz Link Zgłoś
paralela.1 Ewidentne przekręty Kamińskiego, CBA i Ziobry ! 02.04.09, 10:43 pierot6 napisał: > Czarno na białym... bez dyskusji, przewał ! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Chcę zobaczyć Piterę jak przeprasza!!!! 02.04.09, 15:34 fly8171 napisał: Kogo i za co? > I będzie musiała to zrobić! Czyżby? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Szef CBA strzelił sobie samobója 02.04.09, 10:46 Gazeta za mało chwali CBA a to przecież tak jak IPN dzieło Platformy i D.Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Szef CBA strzelił sobie samobója 02.04.09, 11:14 Nic. Chodziło mi tylko o wyśmianie adoracji Tuska przez redattores przy jednoczesnym wieloletnim krytykowaniu jego owoców z udawaniem że Tusk z nimi nie ma nic wspólnego a nawet walczy z nimi jak redattores:) Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 nie rozumiesz, bo z rozumkiem średnio.. 02.04.09, 12:17 CBA to dobry pomysł, choć nieco nadmiarowy - podobne uprawnienia i zadania mialy obecne wczesniej słuzby, ale ok.. niech bedzie IPN to bardzo dobry pomysł, lepszy niz CBA i bardziej potrzebny Problem nie jest w tych instytucjach tylko w tym, co za debili osadzono na ich czele... zwyklych partyjnych aparatczykow dlaczego CBA nie robila takich prowokacji jak z Sawicką wobec baboli z PISDY? dlaczego IPN nie dotyka nawet teczek "prawdziwych patryjotów" z PISDY? rozumiesz? pomysł byl ok, ale jak zwykle upolityczniono wszystko... POlak-ateista ps. no chyba, ze wierzysz w niemozność skorupomowania przez seks itp. babiszonów z PISDY i w swietosc lustracyjną kaczych pomiotków..:) Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Re: nie rozumiesz, bo z rozumkiem średnio.. 02.04.09, 17:19 Masz racje panie Monster.Tylko dlaczego Tusk tego nie rozumie? Przeciez trzeba do kibla wrzucic nie tylko przydupasa kaczorow z CBA,ale i Kurtyke.Mysle,ze ci z PO juz to zrozumieli.Bo jak nie,to jazda bedzie na okraglo... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 bo to nie Tusk ich wybiera...i odwoluje 02.04.09, 18:09 musialby zrobic jakis zamach stanu a tego chyba nie chcemy, co? :) pisdzielcy przejeli telwizje z pogwałceniem prawa... PO takich numerow na razie nie robi.. i mam nadzieje, ze nie bedzie robiła POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: bo to nie Tusk ich wybiera...i odwoluje 03.04.09, 08:33 > pisdzielcy przejeli telwizje z pogwałceniem prawa... PO takich > numerow na razie nie robi.. i mam nadzieje, ze nie bedzie robiła Dle tego PiSfani traktują ich za leni i nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Szef CBA strzelił sobie samobója 02.04.09, 13:48 > Nic. Chodziło mi tylko o wyśmianie adoracji Tuska przez redattores > przy jednoczesnym wieloletnim krytykowaniu jego owoców z udawaniem > że Tusk z nimi nie ma nic wspólnego a nawet walczy z nimi jak > redattores:) Szkoda tylko że to wszystko nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Szef CBA strzelił sobie samobója 02.04.09, 11:23 Parchy PISOWSKI do momentu przekazania władzy mieli tyle czas że można było spokojnie pozacierać wiele nieprawidłowości to o czym dowiadujemy się teraz to są tylko szczątki. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Szef CBA strzelił sobie samobója 02.04.09, 11:25 Ujawniane są kolejne dowody,na mafijne sprawowanie władzy,przez kaczystów.Tow.Wyszyński,turla się w trumnie ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Szef CBA strzelił sobie samobója 02.04.09, 11:27 M. Kamiński to drugi, obok J. Kurtyki, do szybkiego "odstrzału" funkcjonariusz polityczny PiSu na czele instytucji państwowej, oczywiście do odstrzału ze względów merytorycznych i prawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Szef CBA strzelił sobie samobója 02.04.09, 12:26 CBA działa w obronie demokracji,dlatego też ich esbeckie metody są usprawiedliwione. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Szef CBA strzelił sobie samobója 02.04.09, 15:43 aekielski napisał: > CBA działa w obronie demokracji,dlatego też ich esbeckie metody są usprawiedliw > ione. Należałoby sprecyzować: ...w obronie "pisdemokracji". To taka bolszewicka odmiana demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa_beta1 A na koniec tej konferencji Kamiński powiedział 02.04.09, 13:11 patrząc prosto w kamerę "teraz juz państwo wiedzą na kogo głosować" na reaktywowaną UB o tym zapomniał wspomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: A na koniec tej konferencji Kamiński powiedzi 02.04.09, 13:44 alfa_beta1 napisał: > patrząc prosto w kamerę "teraz juz państwo wiedzą na kogo głosować" na > reaktywowaną UB o tym zapomniał wspomnieć. Cały PiSuar to zbiorowisko byłych UBeków i SBeków. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re:A na koniec tej konferencji Kamiński powiedział 02.04.09, 15:47 alfa_beta1 napisał: > patrząc prosto w kamerę "teraz juz państwo wiedzą na kogo głosować" I słusznie powiedział. Państwo się dowiedzieli i zagłosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa_beta1 To wiem tyle ze Kamińskiemu 02.04.09, 16:06 w małej łepetynie coś takiego nie zaświtało :) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: To wiem tyle ze Kamińskiemu 04.04.09, 10:39 alfa_beta1 napisał: > w małej łepetynie coś takiego nie zaświtało :) DOKŁADNIE Odpowiedz Link Zgłoś
mista_onanista Kaczka - teraz poszczekaj, broń demokracji i wolno 02.04.09, 14:21 Kaczka - teraz poszczekaj, broń demokracji i wolności swych cebeków Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kaczka - teraz poszczekaj, broń demokracji i 02.04.09, 19:13 Miotacz jaj trafil zbukiem sam w swoj wlasny durny leb. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Szef CBA strzelił sobie samobója 02.04.09, 19:49 Młyn miele, może wolno miele, ale miele. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Gestapo z pisuaru coraz bardziej się 02.04.09, 23:27 kompromituje. czyżby był to początek końca tych cymbałów,czy tylko ich szefa Kamińskiego, kundelka Jarosława K.? Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Szef CBA strzelił sobie samobója 03.04.09, 01:03 Przeciez od samego poczatku bylo wiadomo, ze tajna policja pisowska pod nazwą CBA nie zostala powolana do tropienia korupcji, ale do zwalczania i kompromitowania opozycji, aby mały wodzunio mógł rzadzic latami i to samodzielnie ! Jeszcze przed slynna konferencją Kaminskiego (wyszyta wyjatkowo grubymi nicmi) byl pewien min 260 mandatow w sejmie, a na 2 dni przed wyborami gdy sondaze dawaly mu coraz mniej szans na wygraną krzyczal histerycznie w tvp ze sa manipulowane ! Tylko zahipnotyzowany duren moze jeszcze wierzyc w czystość intencji malego wodzunia, chorego z nienawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman oczywiście torturami przymusili 08.07.09, 17:23 poslankę PO do odegrania scenki z przyjęcia łapówki Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman dał zgodę - ci nie musi być jednoznaczne 08.07.09, 17:22 że tego samego dnia podpisał papier danie zgody - to jednak co innego niż danie pisemnej zgody, a to że Sierak pisał do Kamińskiego 25 nic jeszcze nie znaczy, Odpowiedz Link Zgłoś