kormiii 03.04.09, 17:44 Kurde taki pewny? Ja bym czekał na wybór i dopiero wtedy bym coś opuszczał. www.wykopgier.pl/gry-online/376/naughty-classroom/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frisky2 Re: Rasmussen opuści stanowisko premiera 03.04.09, 17:53 Zastrzezenia ma tylko Turcja? A Polska? Ja tez mam zastrzezenia, bo chce Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola_21 powinien uważać z tym fotelem bo jak znowu 03.04.09, 18:47 zabraknie krzeseł to mu Któś może ten fotel myknąć .. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Umarł Rasmussen - niech żyje Rasmussen :-) 03.04.09, 20:10 Według współpracowników premiera, "doskonałym kandydatem" na nowego szefa rady ministrów byłby obecny minister finansów, noszący to samo nazwisko, Lars Loekke Rasmussen. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Rasmussen opuści stanowisko premiera 03.04.09, 18:14 Rasmussen rzadzi juz trzecia kadencje i jest swiadom, ze nadszedl czas na zmiany zarówno w rzadzie, jak i w partii rzadzacej. kormiii napisał: > Kurde taki pewny? Ja bym czekał na wybór i dopiero wtedy bym coś opuszczał. > Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Rasmussen opuści stanowisko premiera 03.04.09, 18:33 Za chudy jest ten Tunczyk. Good baj. Jutro moze? Odpowiedz Link Zgłoś
rekin.finansjery Radzia nawet nie wystawili hihihi... 03.04.09, 20:51 Zdali sobie sprawe, to komedia by byla. Odpowiedz Link Zgłoś