jurek4491 07.04.09, 08:33 No i proszą oto jest prawdziwe oblicze tych szlachetnych, uczciwych i kościółkowych PISIORÓW. Jest to najbardziej wredne i podłe ugrupowanie na polskiej scenie politycznej po II wojnie światowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exuk Kurski wyłudzał piss-owski haracz? 07.04.09, 08:41 Wyłudzanie partyjnych haraczy to nic innego jak wyłudzanie haraczy przez mafie i bandytów.... Odpowiedz Link Zgłoś
librek Re: Kurski wyłudzał piss-owski haracz? 07.04.09, 14:20 Dlatego te wszystkie mendy pchają się do świata polityki i władzy. W normalnej pracy lub biznesie gros wybrańców narodu nie miałaby szans na chociaż połowę takich dochodów. I dotyczy to wszystkich opcji politycznych, oczywiście najbardziej irytujące jest gdy złapani zostają wyjątkowo "uczciwi" i "świętojebliwi" posłowie i posłanki. Odpowiedz Link Zgłoś
hitpol1994 Netzel oskarża Jacka Kurskiego 07.04.09, 09:58 Najbardziej wredna twarz na politycznym rynku - z jego oczu twarzy zieje nienawiść do przeciwnika politycznego....a to co on wyprawia swoją działalnością przekracza wszelkie ...nie wiem jak to nazwać.. Odpowiedz Link Zgłoś
xxsiedleckaxx Re: Netzel oskarża Jacka Kurskiego 07.04.09, 10:47 hitpol1994 napisał: > Najbardziej wredna twarz na politycznym rynku - z jego oczu twarzy zieje > nienawiść do przeciwnika politycznego....a to co on wyprawia swoją > działalnością przekracza wszelkie ...nie wiem jak to nazwać.. Wredna twarz na scenie politycznej-Polski to twarz z wrednymi wilczymi oczami.Zgadnij kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
janina38 Netzel oskarża Jacka Kurskiego 07.04.09, 11:58 Nie przepadałam za p.Nezlem ale znając Jacka Kurskiego z działalności w samorządzie i dość liberalnego podchodzenia do finansów i sposobie ich używania, podejrzewam,że na rzeczy jest coś brzydkiegp.Netzel jest adwokatem i na bezdurno takich oświadczeń by nie składał.A co do wredoty wyglądu, to chyba kpina , co ma do prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
jesuitx No ładnie... 07.04.09, 12:03 Pan Netzel stał się bohaterem Gazety Wyborczej i PO. Nie sądziłem, że dożyję tej chwili. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Netzel oskarża Jacka Kurskiego 07.04.09, 12:13 Czy Jarek nie może, nieudanemu bratu, strzelić w pysk? Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Netzel oskarża Jacka Kurskiego 07.04.09, 17:06 Pan poseł Kurski jest w tej sprawie niewiny jak niemowlę. Jak przy kupnie leśniczówki. Odpowiedz Link Zgłoś