lucekmas 08.04.09, 15:51 Czy Marcin Kwintkiewicz z GW w Łodzi nie napisał tego już w południe? Czemu nie jest podpisany pod tekstem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna.pati Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 15:57 Bardzo dobra decyzja.W ślad za nią powinny pójść wszystkie inne urzędy.To dziennik, który już od dawna nie jest dziennikiem rzetelnym, obiektywnym choć, niestety, nadal dla debilnych półgłówków, opiniotwórczy.Polecam wywiad z byłym przyjacielem Michnika-wieloletnim dziennikarzem GW (poniżej). Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:03 Nawet jeśli miałabyś rację (chociaż jej nie masz), to telewizja publiczna powinna prenumerować GW ze względu na jej zasięg i grupę docelową. Skoro bawimy się w TV publiczną, a więc skierowaną do ogółu narodu, to warto byłoby znać różne jego oblicza. A wychodząc poza sferę wartości: GW to główny polski dziennik (Fuckt to szmata nie zasługująca na miano dziennika), a zatem rezygnowanie z jej prenumeraty to totalne gó...arstwo. No ale czego się spodziewać po pieprzonych neonazistach. Odpowiedz Link Zgłoś
scibor3 Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:17 No cóż, GW obrała prostą drogę w stronę Fucktu. Wystarczy popatrzeć na tytuły artykułów. Dno, dna. Może zatrudnili redaktorów z F czy SE? A GW nigdy nie reprezentowała oblicza narodu (co najwyżej tzw. elity i to jednej tylko opcji) W odpowiednim momencie wbiła się w rynek i jedzie dalej na zasadzie rozpędu. Na szczęście jest coś takiego jak tarcie i za pewien czas skończy się jej quasimonopol. Nie to, żebym miał jakieś osobiste pretensje do GW ale nie lubię monopoli. Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:55 Jaki ogół społeczenstwa. Abonament płacą już prawie tylko emeryci i renciści, a to na pewno nie jest grupa docelowa GW. Starsi ludzie rzadko dają się nabierać na prostą ściemę. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:04 a co w zamian czarna.pati? Nasz dziennik, słowo na niedzielę? :D Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:26 czarna.pati napisała: > Bardzo dobra decyzja.W ślad za nią powinny pójść wszystkie inne urzędy.To > dziennik, który już od dawna nie jest dziennikiem rzetelnym, obiektywnym choć, > niestety, nadal dla debilnych półgłówków, opiniotwórczy.Polecam wywiad z byłym > przyjacielem Michnika-wieloletnim dziennikarzem GW (poniżej). urzędy są zobowiązane do abonamentu liczących się dzienników, nie ze względu na treść, tylko ze względu na wyważenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:00 Największym wrogiem tego kraju jest tępa postawa, którą reprezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Po co prenumerować kiepską Wyborczą? 08.04.09, 16:03 Po co prenumerować kiepską Gazetę Wyborczą? To wyrzucanie kasy w błoto - po co płacić za czytanie propagandy. Uważam, że NIK powinien się zająć Prezesami TVP którzy pozwalali na to marnotrastwo pieniedzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_biedronka_pstra Może zmądrzeją w TVP bez tego gniota? 08.04.09, 16:20 Bo ostatnio poziom TVP się znacząco poprawił. Wraz z mniejszym czytelnictwem tabloidalnej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek o a tu mogę się wypowiadać 08.04.09, 16:26 jakie zasady regulaminu złamałem? używam wulgaryzmów? (prosze o cytaty) robię błedy? - no cóż nie jestem "intelygentem" a zwykłym mgr. inż i to bez prawa do wykonywania zawodu (uprawnień), po 2 kierunkach podyplomowych i 15 latach na swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Nareszcie wolny rynek ! 08.04.09, 16:34 Jak oni nas tak ,to my ich tak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek Wolny rynek jest wtewdy, gdy kazdy może 08.04.09, 17:29 spróbować i nie ma monopoli. w Polsce w mediach jest monopol Agory. GW, Gazety kolorowe, AMS, Rozgłośnie radiowe, i co tam jeszcze ale nie zauwazyłem. W normalnych czasach (przed neokonami - patrz nawróconymi na konserwatyzm żydowskimi w większości, rewolucjonistami) było prawo antymonopolowe - chroniace rynki przed dominacja jednego lub kilku współpracujących podmiotów. W Polsce była juz kiedyś RSW "RUCH" wydająca wówczas większość prasy. Mnóstwo tytułów tylko treść jedna i ta sama. Dziś wróciliśmy do punktu wyjścia. Tytułów mnóstwo tylko tresć ta sama. To po co prenumerować tyle tytułów. A że wybrano tylko wtórne a nie główny - cóż taki gust Bosaka Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Po co prenumerować kiepską Wyborczą? 08.04.09, 16:22 palestrina2005 napisał: > Po co prenumerować kiepską Gazetę Wyborczą? > To wyrzucanie kasy w błoto - po co płacić za czytanie propagandy. > > Uważam, że NIK powinien się zająć Prezesami TVP którzy pozwalali na > to marnotrastwo pieniedzy.... > Dlaczego więc wspierasz Gazetę Wyborczą swoimi wpisami? Im więcej czytelników, tym więcej reklam, władzy, 2indoktrynacji" itp. :-) alem się uśmiał Odpowiedz Link Zgłoś
alcabin Re: Po co prenumerować kiepską Wyborczą? 08.04.09, 17:54 Jak ktoś jest głupi i wydaj pieniądze na reklamę w wybiorczej, która i tak się nie wyświetli to już jest problem tego frajera. Adblock Plus i po kłopocie Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek Bojkot boli? a jak GW wzywało do bojkotu innych 08.04.09, 16:07 pism i robiło skandal z prtenumeraty do bibliotek miejskich (nie pamietam juz gdzie) Naszego Dziennika to było ok.. Kto mieczem wojuje od miecza ginie. Coraz częściej GW bedzie musiała bronić się przed bojkotami. Było nie niszczyć innych a nie niszczono by GW. Dziś są tacy co oddaliby majątek za bankructwo agory. Ale nie będą musieli oddawać, Agora sama się wykończy ciagłymi wojnami i niszczeniem wiarygodności. A "intelektualiści" z forum GW jak zawsze mają super argumenty - inwektywy (patrz powyżej). Odpowiedz Link Zgłoś
util Pfff, strasznie zaboli :) 08.04.09, 16:23 Kilkadziesiąt egzemplarzy robi Agorze ogroooomną różnicę. > Dziś są tacy co oddaliby majątek za bankructwo agory. Ale kto? Jacyś mali zawistnicy i zazdrośnicy chyba. > Ale nie będą musieli oddawać, Agora sama się wykończy ciagłymi > wojnami i niszczeniem wiarygodności. Możesz pomarzyć. Prędzej prezes PiS dokona comming out'u. Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek chyba jednak boli bo zostałem zablokowany 08.04.09, 16:32 na innych wątkach. Prenumerata jest podstawą sprzedazy powierzchni reklamowych w gazetach "opiniotwórczych". Nie nakład, nie sprzedaż, a właśnie prenumerata (najbardziej sprawdzalne i stabilne dane) W dodatku wycięcie GW z porannych serwisów prasowych w TVP znaczaco wpłynie na sprzedaż (darmowa dotychczas reklama). To wszystko w sumie zaboli - zobacz notowania Agory - nie wczorajsze ale trend od afery rywina. Katastrofa dla akcjonariuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
util Aha, zabolało i cie zablokowali :) 08.04.09, 16:48 Gratuluję ego i umiejętnosci wyciągania wniosków. Prenumerata jednego tytułu przez jedną firmę nie będzie miała wpływu na kondycję spółki - uwierz mi. A póki co trzeci (SE) i czwarty (Rz) w rankingach sprzedaży tytuł liczone łącznie przegrywają z wynikiem Gazety. Katastrofa dla akcjonariuszy trwa już 2 lata - i dotyczy to ogromnej więszkosci spółek GPW. Poza tym wszechpolak Bosak w TVP jest tymczasowo. Każdy człowiek z rozumem zmieni tę idiotyczno-ideologiczną decyzję dyletanta Bosaka. Nie z myślą o Agorze, tylko o tvp. Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek Ech - oczywiście, że cenzura szkodzi najbardziej 08.04.09, 17:21 cenzurującemu. Ale pierwszym cenzorem w Polsce jest GW. Moje ego jest malutkie i podłe - takie zawistne itd itp. - nie pamiętam tych epitetów z którymi musza się zmierzyć ludzie o innych pogladach niż GW. Bosak jak wszyscy tu na ziemi jest chwilowo. Pytanie czy naprawdę Bosak (czy ktoś o jego poglądach) nie może pracować w TVP. Mógł Kwiatkowski i spółka - może Farfał, Bosak i spółka. Że miało być inaczej? Ale za Kaczyńskich (pominę czy się udało) a później ludzie "wybrali normalność". To mają co wybrali. Wolę zarząd TVP który nie ma zaplecza politycznego, niż nachalną propagandę pro lub anty (pamiętasz TVP Kwiatkowskiego i płatne reklamy informacyjne o reformach emerytalnych i innych Buzka). a może mazs 20 lat i uważasz się za "intelektualistę" jak Frasyniuk. a świat zaczą sie wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
halibutt Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:02 Zgadzam się w całej rozciągłości. GW popiera dewiacje, marsjańską agenturę w kościele, parówkowych skrytożerców i wrogów Tolka Banana. Zakazać! Zderatyzować! Zdezawuować! Aaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kryzys" 08.04.09, 16:05 czyżby żałosna próba poprawy wyników sprzedaży? a może wasza "jakość" sięgnęła bruku i chcecie wymóc na ludziach, żeby kupowali szmelc który wydajecie? ja wam to wytłumacze: jak nie lubie jogurtu truskawkowego to go nie kupuje, a wy jesteście truskawkowi do wyrzygania. nie piszcie więc o bojkocie gw przez tvp, bo równie dobrze możecie pisać o bojkocie "niedzieli" przez gejów... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:09 > czyżby żałosna próba poprawy wyników sprzedaży? a może Wiesz, mają lepszych speców od reklamy. Ty na pewno nim nie jesteś i nigdy nie będziesz ;) Przejście przez elementarz to nie jest w twóim przypadku sukces :D Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:19 cillian1 napisał: > > czyżby żałosna próba poprawy wyników sprzedaży? a może > > Wiesz, mają lepszych speców od reklamy. Ty na pewno nim nie jesteś i nigdy nie > będziesz ;) Przejście przez elementarz to nie jest w twóim przypadku sukces :D to kim jestem, nie jest w stanie zmieścić się w twoim malutkim rozumku :) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:26 > to kim jestem, nie jest w stanie zmieścić się w twoim malutkim hehe i miał o sobie wysokie mniemanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:36 tow.stalin napisała: > > czyżby żałosna próba poprawy wyników sprzedaży? a może > wasza "jakość" sięgnęła bruku i chcecie wymóc na ludziach, żeby > kupowali szmelc który wydajecie? ja wam to wytłumacze: jak nie lubie > jogurtu truskawkowego to go nie kupuje, a wy jesteście truskawkowi > do wyrzygania. nie piszcie więc o bojkocie gw przez tvp, bo równie > dobrze możecie pisać o bojkocie "niedzieli" przez gejów... > Ależ Stalinie, jak widać przeczysz sam sobie wchodząc na to forum. Jogurt truskawkowy smakuje Ci w najlepsze. GW powinna osobiście podziękować za wsparcie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:42 feurig59 napisał: > tow.stalin napisała: > > > > > czyżby żałosna próba poprawy wyników sprzedaży? a może > > wasza "jakość" sięgnęła bruku i chcecie wymóc na ludziach, żeby > > kupowali szmelc który wydajecie? ja wam to wytłumacze: jak nie > lubie > > jogurtu truskawkowego to go nie kupuje, a wy jesteście truskawkowi > > do wyrzygania. nie piszcie więc o bojkocie gw przez tvp, bo równie > > dobrze możecie pisać o bojkocie "niedzieli" przez gejów... > > > Ależ Stalinie, jak widać przeczysz sam sobie wchodząc na to forum. > Jogurt truskawkowy smakuje Ci w najlepsze. GW powinna osobiście > podziękować za wsparcie! :-) ależ nie :) ja wchodze na forum producenta jogurtu truskawkowego i w twarz mu rzucam, że jego jogurt smakuje jak gó..., mimo że w nazwie ma "truskawkowy" :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 17:35 ależ w tych kategoriach zupełnie nie liczy się treść moich i Twoich wypocin, tylko ilość wejścia na stronę, mój biedny buntowniku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alcabin Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 17:59 Naprawdę zapominasz o Adblock Plus Bardzo dobry dodatek do ff jeśli ktoś nie wie co to jest. Blokuje reklamy i można swobodnie surfować. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 23:22 a Ty co sam robisz, jak nie reklamę dzidziuś? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 22:13 buntowniku??? pomyliłeś mnie chyba z tą zgrają z gazwybu, z wiecznymi partyzantami, przemykającymi chyłkiem po ulicach, w ciągłym strachu przed czarnymi sotniami katonazistów i innych wytworów swej wyobraźni... Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Ajajajajaj, to co beda czytac nasze ludzie w TVP? 08.04.09, 16:08 Ajajajajaj, to TV nie rzadzi nasze czlowiek i jeszcze nasze gazeta ma miec nizszy naklad? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaw Re: Ajajajajaj, to co beda czytac nasze ludzie w 08.04.09, 17:29 Czy jakieś glisty antysemickie zalęgły ci się w móżdżku? Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Wszyscy się na siebie po obrażali. 08.04.09, 16:10 Cuda i dziwy w tym naszym pięknym kraju. Kiedyś PiS bojkotował TVN, teraz TVP bojkotuje GW ... Tną wydatki żeby było na na gwiazdy na ludzie czy cóś tam ... warto teraz będzie zerknąć na przegląd prasy w TVP :) Odpowiedz Link Zgłoś
cli-ff GW to dzisiaj peerelowska TL 08.04.09, 16:11 W PRL-u też był obowiązek czytania, a w urzędach pronumeraty Trybuny Ludu. I tak za długo utrzymała się w prenumeracie w TVP propagandowa, nieojektywna Gazeta. Ja nie kupuję jej już od połowy lat 90'. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: GW to dzisiaj peerelowska TL 08.04.09, 16:15 to co ty czytasz cli-ff, oprócz świerszczyków? Odpowiedz Link Zgłoś
preta Re: GW to dzisiaj peerelowska TL 08.04.09, 16:20 cli-ff! Chlopie! To co robisz na forum Gazety? Pojawiasz sie tu tylko po to, zeby siac nienawisc??? Odpowiedz Link Zgłoś
jantar15 Re: GW to dzisiaj peerelowska TL 08.04.09, 16:22 ...no bo i po co masz kupować, kiedy w necie jest za friko....a i jeszcze jakąś (niekoniecznie mądrą) uwagę można wpisać... Odpowiedz Link Zgłoś
util A może nieco dystansu? 08.04.09, 16:27 W III RP obowiązku czytania nie ma i dlatego Bosak zdecydował, że FAKT, SE i Nasz Dziennik cenniejszą lekturą dla pracowników TVP niż Gazeta. Gratulacje dla głąba. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: GW to dzisiaj peerelowska TL 08.04.09, 16:48 cli-ff napisał: > W PRL-u też był obowiązek czytania, a w urzędach pronumeraty Trybuny > Ludu. I tak za długo utrzymała się w prenumeracie w TVP > propagandowa, nieojektywna Gazeta. Ja nie kupuję jej już od połowy > lat 90'.Nie kupujesz bo cię niestac,prawicowy Zebraku. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski właśnie za to uwielbiam GW :) 08.04.09, 16:12 piotrek20074 napisała: > GW to antypolska szmata popierająca dewiacje. ----------------------------------------------- piotrek napisała? to chyba dewiacja Odpowiedz Link Zgłoś
aliasqbek TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kryzys 08.04.09, 16:16 "...bojkot "Niedzieli" przez gejow..." ,qfa,tygodnik moglby sie nie utrzymac! Interesuje mnie dlaczego pensja Pana Bosaka jest zastrzezona (taki komentarz jest pod zdjeciem)? TVP to przedsiebiorstwo panstwowe. Nikt temgo Pana nie przypalal zelazem chyba zeby tam pracowal. Ciekawi mnie ile zarabia czlowiek,ktory poprzez takie a nie inne uzasadnienie omawianej decyzji obraza inteligencje sporej ilosci osob. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.europa Narodowo-katolickie barany przechodzą same siebie. 08.04.09, 16:17 Skąd w tych ludziach taki brak samokrytycyzmu czy przynajmniej odrobiny przyzwoitości?! Banda klęczących oczustów w tvp - czy staliśmy się juz w pełni państwem fundamentalistów katolickich? Granica jest bardzo cienka. Odpowiedz Link Zgłoś
noone13 Re: Narodowo-katolickie barany przechodzą same si 08.04.09, 17:33 taaa, bo przecież prenumerata gazwybu to obowiązek. Nie kupujesz wyborczej jesteś fundamentalistą katolickim! Wyborcza w każdym polskim i innym domu!!! puknij się czółko dr.europo... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.europa Re: Narodowo-katolickie barany przechodzą same si 08.04.09, 18:16 Prostota twojego myślenia powala... Czy ci sie to podoba czy nie GW jest jednym z największych dzienników i nie jest rzeczą normalną kiedy państwowa tv bojkotuje dziennik z powodu nieprzychylnych na jej temat opinii. Dla mnie to republika bananowa smierdzi, ale tacy jak ty i tak tego nie są w stanie pojąć. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Czyli przestaniecie czytać "wrogów" 08.04.09, 16:19 , żeby poznać ich postawy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Brunatni 08.04.09, 16:25 To już nie te czasy, ale gdyby mogli, już by wam brunatni pokazali. Nie jest zresztą ich tak wiele, jak wynikałoby z obecności na forum. Prawdopodobnie źródłem ich frustracji jest życiowe nieprzydatność i lenistwo, stąd duża ilość wolnego czasu i ta nadreprezentacja. Ale jak to bywa z robactwem, żywot jego krótki. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 TVP musi zaprenumerować koniecznie Gazetę Polską! 08.04.09, 16:25 To wspaniały tygodnik piszący prawdę o Polsce i świecie. Związana z nim witryna internetowa www.niezalezna.pl jest także znakomitym źródłem informacji. GW ma szansę stać się w przyszłości wiarygodnym dziennikiem, pod warunkiem odejścia Adama Michnika i radykalnej zmiany linii gazety. Pozdrawiam Były czytelnik Gazety Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kryzys" 08.04.09, 16:27 Taki bojkot to promocja. Potępienie przez łajdaka to jak pochwała świętego. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:31 Wystarczy że dołączą płytkę CD i już nadgonią sprzedaż.GW wlasnie tak winduje swoją "poczytność".Gratisami Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kryzys 08.04.09, 16:27 Tak, jaaaasne, na pewno kierownictwo GW umiera z rozpaczy, że TVP przestało ją prenumerować. Co oni biedni zrobią, taaaki spadek nakładu! Toż to w skali Polski jakieś 50 egzemplarzy dziennie, czyli (O, mój Boże!!!) prawie 100 zł mniej przychodu! Luuuudzie, jacy wy zabawni jesteście :-) Palestrna - Ty jesteś głupszy, niż ustawy przewidują. Już Ci kiedyś mówiłem - poziom Twoich wypowiedzi sugeruje, że Twój nick powinien raczej brzmieć DiscoPolo. Można nie lubić GW, można się nie zgadzać z GW - ale rezygnacja z prenumeraty jednego z największych polskich dzienników w przypadku "publicznej" TVP jest po prostu śmieszna. I to mówienie o oszczędnościach, kiedy prrnumeruje się takie szmatławce jak "Fakt"... No cóż, widać panom z LPR bliżej do poziomu "Faktu" z gołą d... na ostatniej stronie. "GW jest polskojęzyczna", pisze jakiś matołek. No, coś w tym jest. Szkoda, że tego samego nie da sie powiedzieć o "Naszym Dzienniku", jakże patriotycznym, w którym polszczyzna pozostawia wiele do życzenia... Ja w każdym razie grosza abonamentu na TV(L)P(R) nie zapłacę. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kryzys 08.04.09, 16:29 Do wszystkich pie...tów z młodzieżówek LPR i PiS wykonujących partyjne polecenie pisania (czy raczej skrobania) na Forum GW! Prenumerata dla TVP to łącznie ze wszystkimi ośrodkami jakieś 50-80 egz. "GW" to nie obejdzie, a zyska doskonały "hak" na TVP - brak obiektywizmu. Bo rzeczywiście robić prasówki i olać GW to tak jakby iść przez sawannę i olewać słonie, twierdząc, że ich nie ma. Oczywiście, można sądzić, Gazeta jest beee a są "lepsiejsze i łobiektywniejsze" a przede wszystkim "naaasze". Jak tak, to sugeruję prenumeratę i prasówki "Naszej Legii". Naprawdę obiektywna i przedstawia rzeczywistość z wielu punktów widzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
robert.poznan Zamiast radia,pracownicy będą słuchali Mein Kampf 08.04.09, 16:30 GW to tylko początek chorej schizy Farfała, wkrótce pracownicy nie będą mogli słuchać radia w czasie pracy, zamiast tego jakiś przydupas z LPR-u czy Wszech-Pajaców będzie codziennie czytał Mein Kampf przez radiowęzeł. Tusku, widzisz i nie grzmisz? Zlikwiduj tą neonazistowską hołotę, która urzęduje za nasze pieniądze w TVP !! Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:41 Kto to jest Bosak? czy to ten chłoptaś co wali 10 razy dziennie konia? Biedny maślak. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.bella Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:50 cz27 napisał: > Kto to jest Bosak? czy to ten chłoptaś co wali 10 razy dziennie > konia? nie, ten chłoptaś co wali konia 10 razy dziennie to ty Odpowiedz Link Zgłoś
2107x Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 18:26 bellu wiesz bo sama bosakowi ....... Odpowiedz Link Zgłoś
hooknose Zaprzestanie prenumeraty, to ogromna 08.04.09, 16:44 strata intelektualna.TVP powinna teraz, łatając tą dziurę zaprenumerować NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Zadna porzadna firma nie reklamuje sie w GW :) 08.04.09, 16:49 Tylko patrzec jak padna na twarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kryzys 08.04.09, 16:47 No nie. Dlaczego Gazeta Wyborcza jest finansowana z pieniędzy podatnika??? W tym kraju tego bajzlu nikt juz nie posprząta. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Taniej jak papier toaletowy :) 08.04.09, 16:52 hurdy-gurdy napisał: > to kupią do kibli. ---------------- To przejdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kryzys 08.04.09, 16:50 "Wojciech Bosak - członek rady politycznej LPR,wiceminister budownictwa w rządzie PiS w TVP szef biura zarządu. Pensja zastrzeżona" I oni chcą żeby ludzie płacili abonament? Żeby jakiś "yntelygentny" inaczej mógł sobie zastrzec pensję? Z pieniędzy telewidzów, czyli z podatków? Dla mnie mogą całą ekipę TVP rozpirzyć na cztery wiatry i przestać w ogóle nadawać. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_i_sceptyk Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:59 zgadzam się zupełnie.. skończyły się czasy komuny, czas całkowicie wyzbyć się tej komunistycznej firmy i dać wolną drogę prywatnym stacjom telewizyjnym jak to jest w stanach. www.freelogic.pl/thumbnailer/ Odpowiedz Link Zgłoś
loppe TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kryzys" 08.04.09, 16:55 Agora od 10 IV podwyższa cenę "Gazety Wyborczej" do 2,0 zł i 2,5 zł w weekend DM BZ WBK - Biznes 8 Kwi 2009, 11:00 "Gazeta" w prenumeracie teczkowej będzie kosztowała 1,60 zł. To już druga podwyżka cen w tym roku, która pokazuje, że spółka desperacko poszukuje dodatkowych przychodów, pomimo ciągłego spadku sprzedaży dziennika. W okresie styczeń-luty 2009 sprzedaż "Gazety Wyborczej" spadła o 8,5%. Szacujemy, że wspomniana wyżej zmiana cen spowoduje wzrost przychodów w 2009 roku o 22 mln zł, jednakże zakładając ok. 10% spadek sprzedaży "Gazety", powyższa kwota winna być bliższa 20 mln zł. Obie podwyżki z tego roku powinny dodać ok. 40 mln zł do pozycji przychodów spółki. W 2008 roku przychody ze sprzedaży "Gazety" sięgnęły 152 mln zł. (DM BZ WBK SA) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:56 można więc tu mwić o klasycznej reakcji popytu na podwyżkę ceny Odpowiedz Link Zgłoś
panna.bella Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 16:58 loppe napisał: > sprzedaży dziennika. W okresie styczeń-luty 2009 sprzedaż "Gazety > Wyborczej" spadła o 8,5% a po co kupowac papierową gazete jak to samo jest za darmo w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: TVP bojkotuje "Gazetę Wyborczą". "To przez kr 08.04.09, 17:06 przede wszytkim - jest kryzys, wszystkie pisma mniej sprzedają Odpowiedz Link Zgłoś