adamalysz Policja w gangu 24.04.09, 08:05 Jakoś dziwnym trafem nie jestem zaskoczony. Powinienem? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis A jak jest w innych miastach? 24.04.09, 08:10 moze sie okarze, ze w Polsce wszyscy gangsterzy to wyszkoleni w Policji "antyterrorysci".... Odpowiedz Link Zgłoś
jazmig Nie tylko policja 24.04.09, 09:28 także sędziowie i prokuratorzy. Najlepszym dowodem jest to, że nie zawiadomili policji o wyroku, bo rzekomo nie ma takiego obowiązku. I ten sam pacan ma pretensje do zwyczajnych ludzi, że nie udzielają pomocy napadniętym. Ludzie mają ryzykować, a on bez ryzyka nic nie zrobi, czego mu ewidentnie prawo nie nakazuje. A wiele wyroków sądowych, umorzeń śledztw, zaginionych dokumentów i podobnych cudownych zjawisk wskazuje na to, że cały polski aparat ścigania i sprawiedliwości jest przekupiony przez mafie. Odpowiedz Link Zgłoś
marber7 Re: Policja w gangu 25.04.09, 12:53 Ja też, choc długo myślałam, że takie rzeczy dzieją się tylko w Juesej, czyli tej pięknej Ameryce, skąd czerpiemy wzorce - ale nie te najlepsze...Choć z pozycji gangsterów - oczywiście ze bardzo dobre. A dlaczego to możliwe - odpowiedzieli rzecznicy prasowi prokuratury i ministerstwa. Przy okazji - mam propozycję dla antyterorystów - w ramach zajęc praktycznych wpuścić ich patrole na osiedla opanowane przez blokersów, będa mieli okazję do pogoni, skoków i obezwładniania tej zdemoralizowanej watachy Odpowiedz Link Zgłoś
herbapol Policja w gangu 24.04.09, 10:00 Łódź zawsze w czołówce!Postępowa i nowatorska!Najlepszy prezydent,najlepsi handlarze skór,najlepsi złodzieje samochodów,a kiedyś najbardziej czerwona.Największe kumoterstwo i łapownictwo.Chwała i sława! Odpowiedz Link Zgłoś
wincenty.wardowski Policja w gangu 24.04.09, 10:28 Oficer: - Mają umiejętności, ale nikt ich nie wykorzystuje. A sfrustrowany antyterrorysta to idealny materiał na gangstera, na chłopca od przyp..., na ochroniarza. =================================================== Rozumujmy dalej w ten sposób. Czołgiści i piloci wojskowych odrzutowców również ćwiczą całymi dniami. Mają umiejętności, ale nikt ich nie wykorzystuje. A sfrustrowany pancerniak albo pilot myśliwski to… Kto temu panu dał gwiazdki oficerskie? Jeżeli taką postawę przyjmują dowódcy, to czego można się spodziewać po ich podwładnych? Chyba trzeba zacząć się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
10svb Policja w dwóch gangach 24.04.09, 10:44 W czym problem, jakby przyszedł do mnie bandyta z Urzędu Skarbowego bo nie zapłaciłem haraczu, też bym się nie wykpił odmową. Żeber może by nie połamali, ale zabraliby majątek, zakuli w kajdany a jakbym stawiał czynny opór to nawet zastrzelili. A, że jakieś opryszki pracują dla dwóch mafii na raz no to już problem mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
blagam_nie_podwazajcie_sojuszy Ale za to w pracy wykazywali się zaangażowaniem... 24.04.09, 11:07 Przypominam sobie komentarze kiedy ujawniono, że niektórzy żołnierze elitarnego batalionu desantowo-szturmowego z Bielska Białej mieli na koncie wyroki. Większość opinni na forum pochodzących od naszych "patriotów" była utrzymana w tonie: Komandosi nie mogą być aniołkami, nawet lepiej że z nich tacy twardziele, a w ogóle to po co się czepiać skoro służą ojczyżnie itp... Chory kraj, ale w brew pozorom to nie politycy są najbardziej chorzy, ale szczuci przez media szarzy konsumenci chleba oraz innych przetworów zbożowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
casperec Policja w gangu 24.04.09, 15:27 wcale mnie to nie dziwi tak ciezka praca za takie grosze? kompromitacja naszego rzadu ktory ma na wszystko a nie nabezpieczenstwo,mysle ze tak naprawde to duzo wieksza liczba funk.policji wspolpracuje z przestepcami Odpowiedz Link Zgłoś
ryste Policja w gangu 24.04.09, 16:17 Łódzkie spotkania baletowe - antyterroryści na usługach gangsterów Odpowiedz Link Zgłoś
irekur Policja w gangu 24.04.09, 16:28 Sokołowski pewnie jak zwykle mija się z prawdą, też mi afera, zamknęli kilku policjantów co dorabiali za ochroniarzy na dyskotekach bo ich konkurencja pewnie wysypała, podgrzali temat narkotykami i ja pierdziu jaki mamy gang. A poza tym, panie Sokołowski, jak czyścisz swoje środowisko z brudów, to nie opowiadasz o tym na prawo i lewo, bo wręcz przeciwne są wtedy rezultaty od oczekiwanych, ale żeby to wiedzieć, to trzeba coś więcej ukończyć niż kursy policyjne w przyzakładowej zawodówce w Szczytnie Odpowiedz Link Zgłoś
uht200 Policja w gangu 24.04.09, 20:13 ale to jest od dawna wiadome że na każdej bramce siedzi ktos z policji i najczęściej jest to właśnie ktoś z AT, no bo jak chłopcy maja zyc za 1500zł????? Odpowiedz Link Zgłoś
marek69szamotuly Policja w gangu 24.04.09, 21:08 po czyms takim w każdym cywilizowanym kraju minister spraw wewnętrznych oraz szefostwo policji natychmiast podali by się do dymisji Odpowiedz Link Zgłoś
gran Policja w gangu 25.04.09, 06:25 Niektórym właścicielom klubów taka ochrona bardzo odpowiada. Na przykład w HEAVEN na Piłsudzkiego, gdzie na bramce stoją antyterroryści i inni policjanci lub osoby powiązane z policją - można kupić wszelkie narkotyki. Stąd frekwencja w klubie, olbrzymia kasa za bilety, doskonałe obroty za konsumpcję. Zobaczcie, że odkąd powstało HEAVEN, padają inne kluby /:tu nazwy/, bo w HEAVEN można kupić wszystko i zaopatrzyć się na cały tydzień. Gdyby w HEAVEN zlikwidować narkotyki /przy okazji - zaraz mniej małolatek dupodajek za 10 złotych by tu przyłaziło/ klub przestałby istnieć. To jest bardzo przeciętne miejsce, organizacyjnie się niczym nie wyróżnia, jest wiele bardziej ciekawych dyskotek i klubów z lepszymi imprezami, a ludziska walą do HEAVEN, jak do kościoła w najlepszych czasach chreścijaństwa Odpowiedz Link Zgłoś