jerjar 28.04.09, 12:55 3 obciachy w jednym koncercie: piosenkarski, bankowy i prezydencki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jachay Śpiewa Rosiewicz, sponsoruje SKOK, patronuje Mi... 28.04.09, 12:55 SKOK Stefczyka, analfabeto z GW. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ==pis to tandeta, wstyd, żal i choroba:))))== 28.04.09, 16:33 widowisko, pseudoartyści z pijakiem rosiewiczem na czele i zaproszeniem gazetowym autorstwa redachtora z ksenofobicznej gazetki - wszystko świetnie pasuje do imprezy robionej dla kandydatów szmiry jaką jest pis. boże jaka to jest wiocha... szok:) jak bym miał na nich głosować, to bym się wstydził przed rodziną. mniejszym obciachem jest publiczne dłubanie w nosie od popierania pisowskiej tandety. kto w ogóle na to towarzystwo chce głosować? Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Kaczynski mówi "bankowy"... 28.04.09, 13:01 starzec z demencja, Rosiewicz, daje ciała jak tirówka.... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper No a kto to ten "Stewczyk"? Tewje Mleczarz? 28.04.09, 14:06 co do reszty to niech sobie śpiewa, ma małe dzieci na utrzymaniu. a kto chce oglądać "bożyszcze" z kancelarii to tez jego wybór, wolę popływać albo pojeździć w terenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
grenzik Śpiewa Rosiewicz, sponsoruje SKOK, patronuje Mi... 28.04.09, 13:08 Ostro... A tak w ogóle to SKOK'i dziwne są jakieś. Na osiedlu mam SKOK Rafineria, pięknie nazywający się SKOK R. przy parafi (tu nazwa parafi), który jak na "parafialny" to raczej maksymalnie ciężkie warunki spłaty kredytów oferuje. Z kolei w Stefczyku ankieta do wypełnienia przed pobraniem kredytu to kwalifikuje się chyba do prokuratury, tak daleko idą z zadawaniem pytań o każdy szczegół dot. klienta. (To drugie jakieś trzy lata temu - może się zmieniło) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Śpiewał dla Gorbaczowa zaśpiewa i dla PiSu. 28.04.09, 13:08 Wyrazy współczucia dla Rosiewicza. Ja go rozumiem, facet chce żyć. Jednak są jakieś granice. A co do meritum - to identyczne naciągnięcie prawa jak PO ze Kongresem. Mogli by się nie wygłupiac. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa_beta1 Rosiewicza słucha juz tylko ciemny lud PiSuaru 28.04.09, 13:11 kolejny stukniety po Migalskim Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Rosiewicza słucha juz tylko ciemny lud PiSuar 28.04.09, 13:28 To nie to samo. Migalski miał wybór. Mógł zostać cenionym, lub choć średnim naukowcem. Z Rosiewiczem gorzej. Po upadku komuny znalazł się w prózni. Nikt nie chciał go słuchać. PiS dopiero dał mu szansę zaistnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa_beta1 Kwaśniewski tez nieźle stał 28.04.09, 14:09 to skumał sie z Kaczyńskim, wydaje mi się on nie rozumie ze Kaczyńscy chcą go wykorzystać próbując przeciągnąć zwolenników Kwaśniewskiego na swoją stronę, znani są z tego, tak samo zrobili z Lepperem i Giertychem a później kop o ile wcześniej nie naślą na niego CBA. Natomiast Migalski? zrobił to dla stołka i forsy a teraz stał się reżyserem dennych spotów dla chwili pójdzie na dno wraz z Kaczyńskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo Re: Rosiewicza słucha juz tylko ciemny lud PiSuar 28.04.09, 14:35 Migalski miał wybór. Mógł zostać cenionym, lub choć > średnim naukowcem. ciekawe na jakiej podstawie ciemna maso oceniasz, że średnim naukowcem???? Mas ku temu jakieś podstawy czy tylko tak jazgoczesz :?:P Odpowiedz Link Zgłoś
pantau07 Re: Rosiewicza słucha juz tylko ciemny lud PiSuar 28.04.09, 15:13 jasna to ty ?jakos o jasnej masie nic i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Rosiewicza słucha juz tylko ciemny lud PiSuar 28.04.09, 15:50 Hmmm spójnik "lub" - CENIONYM LUB CHOĆ ŚREDNIM. Jakbyś nie rozumiał spójnik "lub" dopuszcza możliwiość że mógł by być i "cenionym", choć i dopuszczam że tylko "średnim". Rany.... naprawdę by zostać fanem PiSu trzeba być bardzo często skończonym idiotą. Ja się tu staram by Migalskiego nie obrazić.. a tu pretensje. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Rosiewicza słucha juz tylko ciemny lud PiSuar 28.04.09, 16:15 Masz rację, ten tępak nie mógłby zostać nawet dennym naukowcem... żadna uczelnia go nie chciała. tepicpo napisał: > Migalski miał wybór. Mógł zostać cenionym, lub choć > > średnim naukowcem. > > ciekawe na jakiej podstawie ciemna maso oceniasz, że średnim naukowcem???? Mas > ku temu jakieś podstawy czy tylko tak jazgoczesz :?:P Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Śpiewa Rosiewicz, sponsoruje SKOK, patronuje 28.04.09, 13:18 "bo wszyscy artyści to prostytutki..." Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Śpiewa Rosiewicz, sponsoruje SKOK, patronuje Mi.. 28.04.09, 13:23 I wszystko cacy. Ale PO za kongres podali do prokuratury. Nie ma to jak mentalność Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Co wspólnego mają ze sobą Gorbaczow i Jarosław K., 28.04.09, 13:23 skoro obydwóm udało się uwieść upadłą gwiazdę Andrzeja Rosiewicza? No i jeszcze apropo SKOKów. Chyba nikt nie ma wątpliwości że te parabanki napędzają PiS-owi kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Rosiewisz? Typowy elektorat PiSu :D 28.04.09, 13:26 Wystarczy jeden Jarek i jesteśmy w D* Odpowiedz Link Zgłoś
wolnapolka1 I ja śpiewałam z nimi... 28.04.09, 13:30 Kiedy dwa lata temu, 3 maja udałam się na Plac Teatralny , spodziewałam sie zastać tam grupke emerytów. Długi, czterodniowy weekend nie dawał wiekszych nadziei, że będzie inaczej. Pogoda była świetna i każdy, kto żyw, ruszał za miasto. O wspólnym śpiewaniu pieśni patriotycznych, z okazji 3 Maja, dowiedziałam się z TVP3, która była współorganizatorką. Spodziewano sie tysiąca osób i tyle przygotowano śpiewników. To co wtedy tam zobaczyłam sprawiło, że odzyskałam wiarę w swój Naród. Dziesięciotysięczna rzesza ludzi w różnym wieku, śpiewała z całych sił. Jedni drugim zerkali przez ramię do nielicznych egzemplarzy wydrukowanych przez organizatorów śpiewników. Wyczuwalna była silna więź między ludźmi. Pierwszy raz w życiu doświadczyłam tego uczucia. Czy to, że najbliższy 3 Maja poprzedza wybory i wielu przeciwników takich manifestacji obawia się, że wpłynie na nastroje społeczne, a co za tym idzie, przełoży się na wyniki glosowania, ma znaczyć, że należy przenieść "Rocznicę" w czasie, bądź zabronić jej obchodzenia? Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, pójde tam i w tym roku, i zachęcam Polaków do brania udziału w podobnych imprezach, ktokolwiek by ich nie organizował. Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Re: I ja śpiewałam z nimi... 28.04.09, 13:36 Impreza może będzie fajna, tylko po co tam Rosiewicz. Przecież Gorbaczowa tam nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnapolka1 Re: I ja śpiewałam z nimi... 28.04.09, 13:47 toksol napisał: > Impreza może będzie fajna, tylko po co tam Rosiewicz. Przecież > Gorbaczowa tam nie będzie. Rosiewicz z mikrofonem w jednej ręce, a śpiewnikiem w drugiej intonował kolejne pieśni. Ludzie dzięki temu utrzymywali rytm. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman bo umie śpiewać 28.04.09, 14:57 a nie jak niektóre przebrzmiałe gwiazdy judzić Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: I ja śpiewałam z nimi... 28.04.09, 16:22 Ale będzie pisbolszewik kaczyński, nowy pan Rosiewicza. toksol napisał: > Impreza może będzie fajna, tylko po co tam Rosiewicz. Przecież > Gorbaczowa tam nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnapolka1 Re: I ja śpiewałam z nimi... 28.04.09, 16:22 Wolna Polka w Polsce ! Wolność to pojęcie bardzo szerokie i znaczyć może wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnapolka1 Re: I ja śpiewałam z nimi... 28.04.09, 17:11 "pantau07 napisał: > Wolna Polka w polsce?" Znasz to pantau07? ...a kto chce być sługą, niechaj sobie żyje... Odpowiedz Link Zgłoś
e-adam2009 Lubię słuchac Rosiewicza i nie tylko ja! 28.04.09, 13:35 Lubię Rosiewicza - jest naprawdę super. Niektórzy wypisują tu brednie bo go nie znają. Proszę sprawdzić : mms://www.wrzuta.pl/aud/%66%69%6C%65/g9Y74Mvbqd Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Re: Lubię słuchac Rosiewicza i nie tylko ja! 28.04.09, 13:37 e-adam2009 to chyba Rosiewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
zylioner SteFczyka a nie SteWczyka 28.04.09, 13:43 litości kto to pisze? kto to koryguje? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Śpiewa Rosiewicz, sponsoruje SKOK, patronuje Mi... 28.04.09, 13:47 A patronuje SKOK - ten SKOK,który obecnie ma tyle problemów??? Ciekawa sprawa dla ciułaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
bobeniek Bawcie sie razem z nami, bedzie super. 28.04.09, 13:54 Nareszcie po zimie powiew wiosennego wiatru. Bedzie czym oddychac. Rosiewicz to ma klase i nie kryje swoich przekonan. Odpowiedz Link Zgłoś
dziodu Re: Bawcie sie razem z nami, bedzie super. 28.04.09, 14:20 może byłeś za młody i nie pamiętasz innych występów pana Rosiewicza- ja pamiętam - wtedy też nie krył swoich przekonań i były one o 180 stopnie odmienne od traźniejszych :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.saint Śpiewa Rosiewicz, sponsoruje SKOK, patronuje Mi... 28.04.09, 13:56 Śpiewa taki, sponsoruje taki, patronuje taki a pisze znowu... ... jakiś nieuk albo analfabeta. Stefczyk ten przez "f" żył, był postacią realną i miał nazwisko. Wystarczy poszukać. Dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Śpiewa Rosiewicz 28.04.09, 13:56 kiedyś to był Andrzej Rosiewicz - a najwięcej witaminy, miały polskie dziewczyny, i.... rusz się Feluś, śnieg na dworze...............itd.itp a teraz ? co ta kasa robi z porządnych kiedyś ludzi. i dlatego najlepiej jest nie wpadać do PiS-uaru. A co będzie kiedy spuścimy wodę ? No co ? Odpowiedz Link Zgłoś
lexgm No super imprezka, 28.04.09, 13:59 jak za dawnego PRL. Sekretarz OOP PZPR w TVP poprowadzi konferansjerkę (Marcin Wolski)- brawo. Brakuje tylko Janka Pietrzaka, Pospieszalskiego i kilku innych równie fajnych. Miłej zabawy. P.S.1. A co się Kamiński tak dystansuje, poziom mu nie odpowiada ? P.S.2. Skoro imprezka na swieżym powietrzu, to może poseł Palikot wpadnie z jakimiś "małpeczkami" - z pewnością znajdą się estradowcy, którzy nie wyleją za kołnierz. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re:Może my odwiedzimy-z jajkami i pomidorami? 29.04.09, 00:03 Może być też kapusta, którą rzucano w złych aktorów w Oświeceniowej Francji. Nalegam. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta ,,Spot'' i cały program pt. majewski show... 28.04.09, 14:14 a dziś,jak dwa razy dwa cztery, ,,powiatowy show'' to propagadna anty-pis i za PO. IM WOLNO :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: ,,Spot'' i cały program pt. majewski show... 28.04.09, 14:18 Dlaczego za PO a nie Libertas czy SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Rosiewicz to psychol !. 28.04.09, 14:15 I niech sobie wyśpiewuje tym durnym doktorom ktorzy nie dla dobra Nas - Polaków, a dla swojego koryta chcą tłuste dupska posadzić na fotelach znienawidzonej przez nich Unii Europejskiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quintus Śpiewa Rosiewicz, sponsoruje SKOK, patronuje Mi... 28.04.09, 14:21 Mógłbym powiedzieć złośliwie, podsumowując ostatni akapit, że tak PiS pokazuje, jak można obejść Prawo. Czy pokaże też, jak obejść Sprawiedliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
buk-humor-dziczyzna Lokajczyk Rosiewicz upadla się coraz bardziej !!!! 28.04.09, 14:23 Lokajczyk Rosiewicz upadla się coraz bardziej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Michał-Pinochet Kamiński patronem?chyba ryngrafem! 28.04.09, 14:37 faszystowski spaśny kaszalot zabawia sie z Rosiewiczem.Rosiewicz kiedyś pełnił rolę jak na czas komuny jajcarza ale lubianego.Po tych "czterech ziobrach" skapcaniał.No...nie wyszło mu.I po co tu dalej bleblać.Jako nadworny śpiewak u kaczynskich rydzyka to napewno się spełnia piejąć hymn wolski prawie jak Górniak w koreji.Michał ty naprawde durny i swołocz! Odpowiedz Link Zgłoś
krzynio_s Śpiewa Rosiewicz, sponsoruje SKOK, patronuje Mi.. 28.04.09, 14:55 jest to w pewnym sensie fascynujące ze taka szmata jak Kaminski (klękający przed Pinochetem w 1999) mógł zajść tak wysoko w polityce. hańba dla wszystkich Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś