Dodaj do ulubionych

Jedna osoba zginęła w bójce z udziałem policjan...

15.05.09, 16:36
Ziobro do dymisji
Obserwuj wątek
    • 3cik Jedna osoba zginęła w bójce z udziałem policjan.. 15.05.09, 16:58
      Nic nowego: poniżej film na którym gość sam się pobił, podeptał, złoił pałką po
      twarzy będąc unieruchomionym.
      WINNYCH NIE MA !:
      video.interia.pl/obejrzyj,film,58749
      • locutus77 Re: Jedna osoba zginęła w bójce z udziałem policj 16.05.09, 08:57
        Po co Policja ma sobie brudzić ręce takim ścierwem, według mnie problem
        rozwiązał by się sam. Powinno się zalegalizować ustawki. Na miejsce proponuję
        jakiś duży stadion, chłopaki powinni mieć do dyspozycji noże, kastety, pałki i
        co tylko wyobraźnia im podpowiada. Aby podtrzymać ducha walki nie żałujmy młodym
        kibicom alkoholu i wszelakich dopalaczy (nie chcemy przecież by w trakcie walki
        opadli nam z sił). Gwarantuję że po roku zarówno na stadionach jak i na naszych
        ulicach byłoby bezpieczniej, czego wszystkim życzę.
    • sar11 Śmierć w lokalu. Bójka czy sprzeczka z udziałem... 15.05.09, 16:59
      Co kogo obchodzi jaki kto ma jaki zawód ,jeżeli przebywa w lokalu i po pracy?
      A gdyby był tam ksiądz, to co? Przestańcie szukać wszędzie sensacji.
      • megasceptyk skończyła się ochrona :) i pieniążki 15.05.09, 17:07
        terefere
    • sar11 Jedna osoba zginęła w bójce z udziałem policjan.. 15.05.09, 17:00
      Zapytam jeszcze, jaki udział policjantów?
    • dms11 Stop milicyjnym mordercom 15.05.09, 17:30
      Jakby pracowali gdziekolwiek indziej, byłby udział w bójce. W tym
      wypatku jest udział w sprzeczce. Oskarzenia nie ma, winnych nie
      będzie. Facet nie żyje. Wszystko ok.
      • dms11 Re: Stop milicyjnym mordercom 15.05.09, 17:35
        No dobra wypadku...
      • bogdan331 Re: Stop milicyjnym mordercom 15.05.09, 19:44
        W tym "wypatku" jesteś "tupek".Zabierz się za orto!Świadectwo ubóstwa już masz.Brakuje świadectwa z podstawówki.8>
    • tomekk46 Re: Jedna osoba zginęła w bójce z udziałem policj 15.05.09, 17:36
      policjant z powolania smieciem bez honoru!
    • wilhelm4 Śmierć w lokalu. Bójka czy sprzeczka z udziałem... 15.05.09, 18:34
      A ci policjanci w tej knajpie,
      to sluzbowo czy prywatnie ?
    • tymus_ool Bójka czy sprzeczka z udziałem... ??? morderstwo!! 15.05.09, 18:51
      Zwykłe, bandyckie morderstwo, już od pierwszej wzmianki o tym starają sie
      ukręcić łeb sprawie - pewnie w tym lokalu ci panowie nie byli przypadkiem, a
      ten którego zabili też z przypadku tam zapewne nie był. Od kiedy to policja
      bierze udział w bójkach? I od kiedy to pobicie kogoś na śmierć, to utrata
      przytomności?!
      Jakiś ignorant pisał, że byli po pracy - co z tego?! Tym tokiem rozumowania
      nie ma nic złego w tym, jeśli strażak po swojej zmianie będzie podpalaczem. JP
      NA 100%, nie dajcie ukręcić tej sprawie łba!!!
    • milu100 Śmierć w lokalu. Bójka czy sprzeczka z udziałem... 15.05.09, 19:02
      "
      Według radia w bójce uczestniczyli szef wydziału kryminalnego Komendy
      Miejskiej Policji w Gdańsku i jego zastępca. Policja nie chce potwierdzić tych
      informacji."

jeśli policjant bierze udział w bójkach to nie nadaje się na policjanta, a już
      na pewno nie na wysokie stanowiska

mam nadzieję, że już jutro te gnoje nie będą służyć w policji
      • athel_von_loren Lodz w Gdansku ? 15.05.09, 19:19
        Big Johny jest synonimem korupcji, powiazanie grup przestepczych z politykami i
        urzednikami, strenczycielstwa, niewolnictwa, morderstw i gwaltow.

Do tego dochodza bijatyka szefa kryminalnego KMG i jego zastepcy, ale ja juz sie
        niczemu nie dziwje po tym jak wymiar sprawiedliwosci w Gdansku przeprowadzal
        spraw bandyty Tygrysa, ktory w Sopocie pobil nastolatka i funkcjonarjuszy
        Policji.
    • mario-z Śmierć w lokalu. Bójka czy sprzeczka z udziałem... 15.05.09, 19:26
      Jeśli w bójce uczestniczyli szef wydziału kryminalnego Komendy Miejskiej
      Policji w Gdańsku i jego zastępca to sekcja zwłok ujawni zaskakujące wyniki,
      na korzyść policjantów oczywiście.
    • j.an Śmierć w lokalu. Bójka czy sprzeczka z udziałem... 15.05.09, 19:54
      Jakby była sprawa odwrotna to już cywil by siedział a prasa by trąbiła ,że
      bandzior zabił niewinnego policjanta.
    • zbyszko Śmierć w lokalu. Bójka czy sprzeczka z udziałem... 15.05.09, 20:07
      kolejna ofiara bezkarnych bandytów w mundurach, teraz zatuszują i owiną w
      bawełnę, mundurowa mafia na naszym utrzymaniu
      • locutus77 Re: Śmierć w lokalu. Bójka czy sprzeczka z udział 16.05.09, 08:37
        Co ciekawe najczęściej o płaceniu podatków na służby mundurowe wypowiadają się
        ludzie którzy nie przepracowali w swoim życiu uczciwie nawet jednego dnia.
        Ludzie którzy młodość spędzili na popełnianiu przestępstw i pobytach w zakładach
        karnych, a na starość wyciągają rękę do opieki społecznej. W socjologi na
        określenie takich osób powstał termin "ludność niepotrzebna".
    • carpaccio4 ożeszku ty mój 15.05.09, 22:38
      nic nie napiszę bo się boję.
    • locutus77 Śmierć w lokalu. Bójka czy sprzeczka z udziałem... 16.05.09, 08:26
      Policjant jest tylko człowiekiem i jak każdy popełnia błędy, za które zresztą
      ponosi odpowiedzialność. Nie chcę się wypowiadać na temat opisanego zajścia
      gdyż mnie tam nie było. Drażni mnie jednak gdy pospolite bydło, niedorozwoje z
      patologicznych rodzin gdzie mama trudni się prostytucją, a ojciec nigdy nie
      trzeźwieje nazywają tych dwóch podejrzanych mężczyzn mordercami. Śmieci
      wypisujące na murach "hwdp" czy "jp" nie powinny mieć prawa głosu gdyż ich
      miejsce jest w obozach pracy przymusowej a nie przed klawiaturą komputera.
    • gogg Śmierć w lokalu. Bójka czy sprzeczka z udziałem... 16.05.09, 12:36
      Szkoda, że zwykle są tak bezkarni.
      --
      ogrodypamieci.pl/profil/ayrton-senna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka