somatico Plany Wałęsy na 4 czerwca to cios dla premiera 18.05.09, 10:19 Dobry Wałęsa - Zły Wałęsa, Dobry Wałęsa - Zły Wałęsa, Dobry Wałęsa - Zły Wałęsa, Dobry Wałęsa - Zły Wałęsa, Dobry Wałęsa - Zły Wałęsa, Dobry Wałęsa - Zły Wałęsa, Dobry Wałęsa - Zły Wałęsa, Dobry Wałęsa - Zły Wałęsa, Dobry Wałęsa - Zły Wałęsa, Dobry Wałęsa - Zły Wałęsa, Dobry Wałęsa - Zły Wałęsa, Dobry Wałęsa - Zły Wałęsa, Dobry Wałęsa - Zły Wałęsa, Dobry Wałęsa - Zły Wałęsa ... Oj, ja to już się w tej propagandzie pogubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Plany Wałęsy na 4 czerwca to cios dla premier 18.05.09, 10:30 Swoje opinie budujesz w oparciu o propagandę..?! Zdumiewające jak bardzo zmanipulowaną musisz być jednostką...:( Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Re: Plany Wałęsy na 4 czerwca to cios dla premier 18.05.09, 10:33 Oj, coś zagubiłeś się synku chyba. Najpierw pomyśl, potem... pomyśl jeszcze raz... i dopiero potem próbuj tekst napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: Plany Wałęsy na 4 czerwca to cios dla premier 18.05.09, 11:20 Patrząc na obraz Picassa również zakładasz iż się pogubił ? Bo wiesz jest coś takiego jak świadoma prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Plany Wałęsy na 4 czerwca to cios dla premier 18.05.09, 11:22 minusn napisał: > Oj, coś zagubiłeś się synku chyba. Najpierw pomyśl, potem... pomyśl jeszcze > raz... i dopiero potem próbuj tekst napisać. Dzięki tatusiu, będę się starał zastosować do rad, ale pod jednym warunkiem, że Ty je oprócz tego, że będziesz głosił również będziesz je stosował. Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: Plany Wałęsy na 4 czerwca to cios dla premier 18.05.09, 11:25 tw_wielgus napisał: > minusn napisał: > > > Oj, coś zagubiłeś się synku chyba. Najpierw pomyśl, potem... > pomyśl jeszcze > > raz... i dopiero potem próbuj tekst napisać. Wielgus od to chyba pisał do mnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Plany Wałęsy na 4 czerwca to cios dla premier 18.05.09, 11:42 Podpisał się pod moim postem, ale nie ma sprawy przyjmijmy, że masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: Plany Wałęsy na 4 czerwca to cios dla premier 18.05.09, 11:02 Wielgus, przyjacielu ! Ty jak zawsze na posterunku :) Jak zwykle przeceniasz zdolności poznawcze i niezależność myślenia przeciętnej jednostki. Jak powiadał mistrz propagandy Goebbels: "Kłamstwa wielokrotnie powtarzane stają się prawdą". Dobra technicznie propaganda potrafi zdziałać cuda w kreowaniu świadomości i poglądów mas. I please, daj spokój z tymi Argumentum ad personam. To nieładnie gdy osoba światła zniża się do takiego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Plany Wałęsy na 4 czerwca to cios dla premier 18.05.09, 11:34 Ale przeceiż to nie był atak ad personam, to raczej, jak już powyżej zauważyłeś, swiadoma prowokacja. Primo założenie Twojego myślenia było takie: robimy (GW) z Wałęsy bożka a gdy bożek robi coś be..., bezlitośnie obnażamy jego małość. Otóż nie... Wałęsa to postać pomnikowa, niestety nie potrafiąca ustać na cokole, jak wielu by chciało. Polityk z niego żaden, wiec jak sądzę dobrze się dzieje gdy media zwracają mu uwagę w tych momentach gdy zachowuje się delikatnie mówiąc niestosownie. W kwestii skutecznej propagandy jak najbardziej się zgadzam. Wystarczyło popatrzeć jak przygotowane są konferencje prasowe pisowców, jak za każdym razem przy każdej okazji powtarzali w kółko te same tezy. Z tym, że jak widzisz, podatne okazuje się jedynie dwadzieścia parę procent populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
2kbb Jak taki człowiek miał niby sam zmieniać ustrój ? 18.05.09, 10:20 Dzisiaj jakoś nikt nie zadaje sobie pytania w mediach jak nas ocenia zachód kiedy rzekomy lider zmian demokratycznych w Europie Środkowej i Wschodniej brata się ze skrajnymi nacjonalistycznymi partiami europejskimi typu Libertas ? Przecież Wałęsa który dostał Nobla (bo nie mógł go dostać cały naród) swoimi obecnymi działaniami ośmiesza Polskę dużo bardziej niż kilku letnie ksenofobiczne rządy PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Wychodzi z ciebie parobek Zachodu. 18.05.09, 10:34 Zachod ma i zawsze bedzie mial POLSKE i Polakow w dupie.Pamietaj,przed sku...synami nie mozna sie osmieszyc,ich trzeba olewac cieplym moczem i ciagnac za jaja, zeby sie posikaly sku...syny. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .Ciemna przeszlosc Walesy a dzisiaj......... 18.05.09, 10:26 Walesa byl tw Bolek.Ale nawet ci co sa o tym przekonani, tak z lewa i prawa, nie zabieraja Walesie dokonan.Dzisiaj Walesa obral inna droge, anizeli chcieli by poprawni politycznie.Przeciez UE nie moze byc odbiciem bylego systemu komunistycznego.Z decyzjami w Moskwie.Dzis w Brukseli.A niestety UE to zywy obraz tego co Polska przezyla.Trzeba wiec szukac rozwiazan na tak skostniamy, zbiurokratyzowany system. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Bladzisz troche myslicielu. 18.05.09, 10:54 To nie tak bylo i dzisiaj tak nie jest. Ci ze wschodu nas mordowali i zafundowali nam ustroj nie do odrzucenia, ktorego zmieniac nam nie bylo wolno.Ci z zachodu nas takze mordowali, wykorzystywali i olewali, dzisiaj to tylko kontynuacja tego , co robili dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a informacja o nabywcach stoczni 18.05.09, 10:46 marucha.wordpress.com/2009/05/17/mosad-wykupuje-polskie-stocznie/ Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Wałęsa: Prasa kłamie. Przysięgam na wszystkie ś... 18.05.09, 10:53 Kaczyński miał rację co do tego pana, a wy jesteście durniami. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda491 Wałęsa: Prasa kłamie. Przysięgam na wszystkie ś... 18.05.09, 10:54 Do niedawna stałam murem za Wałęsą. Ale odkąd skumał się z Libertasem, wierzę nawet w to,że był Bolkiem. Wszak już nam pokazał,że dla kasy jest gotów sprzedać siebie. To może i wcześniej chciał zarobić na koszulę i donosił SB? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Nie dla kasy a dla "wazności" i nie zrobić 18.05.09, 11:11 wszystko. Wałęsa ma dość pokręcony sposób myślenia. Przypomnij sobie jak popierał "lewą nogę". Wiele osób tego nie rozumiało. Dziś postanowił poprzeć "nogę antyunijną" prócz "nogi prounijnej". No i ma to co najbardziej lubi "waznośc". Dla tej "ważności" był gotów rozwalić Solidarność po 1989 roku i współpracę różnych środowisk w jej ramach - "wojna na górze". Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkoi Re: Wałęsa: Prasa kłamie. Przysięgam na wszystkie 18.05.09, 18:22 Ja tez troche czuje sprawe jak ty, ale pamietaj ze Lechu ma pogmatwana logike i sposob wypowiedzi: raz jest za a nawet przeciw, innym razem stawia na lewa noge choc prawa nadal popiera. Dzis jest przeciwko libertasowi ale sciska reke Ganleyowi. Ot taki Lechu: niby sztandar, ale choc troche upaprany, to jednak nasz sztandar wiec nie bede go opluwal Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman męczące to są raczej te wszystkie wyrostki 18.05.09, 10:55 które jednego dnia wynoszą Wałęsę na cokół, poszukiwaczy prawdy murując w najgłębszych lochach, a następnego dnia wieszają na Wałęsie psy wszyscy Ci którzy historie próbują zawłaszczyć dla siebie i własnych celów komu sprzedano stocznie gdyńską i szczecińską - marucha.wordpress.com/2009/05/17/mosad-wykupuje-polskie-stocznie/ Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Wałęsa: Prasa kłamie. Przysięgam na wszystkie ś... 18.05.09, 11:02 Panie Walesa!Pan u mnie ma kreche za te spotkania z Libertasem. Rozumiem,ze trzeba zarabiac pieniadze,ale nie kosztem swojej opinii. Teraz juz Pan sam stracil sie piedestalu na ktorym osadzili Pana Polacy za 1980 rok.Pozniej to juz Pan mial pod gorke,ktorej ukoronowaniem byla panska prezydentura z Kaczynskimi w tle..... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Wałęsa dziekuje Polakom za to osadzenie. 18.05.09, 11:07 DOBRZE,ZE NIE OSADZILISCIE GO W KIBLU,bo to do was bardziej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_dziunia Panie Walesa! ............. 18.05.09, 11:06 ........ Pan tez ma u mnie <--------------------> nawet dluzsza ale nie cche mi sie jej malowac. Za Ganleya i spolke. Trudno bedzie ja panu zmniejszyc Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nie przejmuj sie , bolek... 18.05.09, 11:19 a swoja kreche, to mozesz sobie wsadzic gleboko w...Walesa nie potrzebuje juz takich bolkow.Polskie bolki kiedys chcialy zrobic bolka z Tadeusza Kosciuszki, pozniej z PILSUDSKIEGO, W NASZYCH CZASACH z Walesy,za kazdym razem dupa blada, choc to bolkowanie to juz tradycja narodowa tego zawistnego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_dziunia Naucz sie czytac .... 18.05.09, 12:39 ... ze zrozumieniem bo zalicze Cie do grona tych 70%, ktorzy nie rozumieja co czytaja. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikowiec Włóżcie Wałęsę do ramki i oglądajcie go sobie 18.05.09, 11:10 Włóżcie Wałęsę do ramki i oglądajcie go sobie do woli. Byleby już nic nie gadał Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Odpieprzcie się pętaki! 18.05.09, 11:13 Odpieprzcie się pętaki od Wałęsy. Pętak wierzy, że wszystko jest grą w walce o władzę; że ludzie nigdy nie kierują się wartościami i zasadami, a rządzi nimi jedynie interesowna większość. Jak tam michnik? Zdewaluowały się słowa już? Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikowiec No masz rację. Głupota też rządzi! 18.05.09, 19:56 Ech... fanatycy.. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 Wałęsa: Prasa kłamie. Przysięgam na wszystkie ś... 18.05.09, 11:18 u mnie wszyscy macie krechę ! takiej żenady jaką mamy od 3 lat to ja nigdy bym w najgorszych snach ... ja chcę normalnych rządów i odpowiedzialnych polityków , a nie buców i baranów już nie mówiąc o palikotach cholernych chcę prowadzenia Polski , a nie rozpiepania Polski ... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Wałęsa wielkim wodzem był 18.05.09, 11:19 był przywódcą do roku 1989 i za to Go szanuję, natomiast od roku 1990 to jedna wielka porażka Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Walesa jaki byl taki byl... 18.05.09, 11:24 ale duzo lepszy od 'przechrzty' Kwacha,CZY OD KACZEGO KARTOFLA MLASKACZA. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec osobiscie wolałem Kwacha 18.05.09, 11:31 o Kaczyńskim nie mówię bo to kompletna porażka, wstyd i żenada. A Wałęsa? cóż, zawsze robił po swojemu, wyhodował Kaczyńskich, doprowadzil do tego że teraz Solidarność zmieniła się w Pisolidarność, miał tez plusy -> odwołanie rządu Olszewskiego. Ale prawdę mówiąc lepiej by było gdyby pozostal przywodcą zwiazkowym, zamiast pchać się na stanowisko prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: osobiscie wolałem Kwacha 18.05.09, 11:35 :) Albo prawo Parkinsona albo Pitera. Nie pamiętam. Kazdy się wspiera na szczeblach swojej kariery aż dostanie się do szczebla na którym jest nie kompetentny. Wałęsa był kompetentnym przywódcą robotniczym ale nie kompetentnym prezydentem. Niestety ocena Kaczyńskiego i Kwasniewskiego w moich oczach jest identyczna. Jak to mówią - Kwasniewski umiał wytrzeźwieć. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: osobiscie wolałem Kwacha 18.05.09, 11:39 maaac napisał: > Niestety ocena Kaczyńskiego i Kwasniewskiego w moich oczach jest > identyczna. Jak to mówią - Kwasniewski umiał wytrzeźwieć. i to jest piekne w demokracji że każdy może miec swoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: osobiscie wolałem Kwacha 18.05.09, 11:48 maaac napisał: > Niestety ocena Kaczyńskiego i Kwasniewskiego w moich oczach jest > identyczna. Jak to mówią - Kwasniewski umiał wytrzeźwieć. Sugerujesz, że Kaczyński nie...?!? Mój Boże... ale i tak się o niebo lepiej trzyma od Kwaśniewskiego. Może to sprawa techniki... mało a często. Kwaśniewskiego to nawet bp. flaszka nie potrafił dobrze przygotować na sparingi z sowietami, a Kaczyński (tu ukłon w jego stronę) całkiem nieźle radzi sobi nawet w Gruzji. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: osobiscie wolałem Kwacha 18.05.09, 12:00 Kwachu nie mial głowy, bo nie molestował go brat bliźniak, a Lechu juz od wczesnej młodości musiał w czyms topic smutki - stąd jego duża wprawa Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: osobiscie wolałem Kwacha 18.05.09, 12:05 ....okupiona dolegliwościami gastrycznymi... A może to jedynie wina zakąsek? Pamiętam jak prez. Kaczyński się okropnie zatruł po przegranych przez brata wyborach, aż zaniemówił. Podobno Fotyga już wzywała spowiednika. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: osobiscie wolałem Kwacha 18.05.09, 12:09 tak wtedy (po tych przegranych wyborach)rzeczywiście zaniemógł - podobno od tego czasu poprzysiagł sobie że przenigdy nie spozyje malpki przed otwarciem butelki Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: osobiscie wolałem Kwacha 18.05.09, 12:17 To było nie pierwsza obietnica, której nie dotrzymał... Widać nie zawsze udaje się pokonać ten układ, który mocuje nakrętki. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Protestuje 18.05.09, 13:19 Wobec "przygody" Kataryny weolę się nie "odważać" na sugerowanie czegokolwiek wobec Pana Prezydenta. Może Palikot ma rację może nie, nie wiem, brak mi wiedzy. Wiem tylko że były prezydent Kwaśniewski jak był trzeźwy potrafił podejmować dobre decyzje. U Kaczyńskiego pamiętam jedną, objechał jakiegoś swojego wysłannika na kongres prawników, że zbyt bardzo w jego imieniu usniósł się honorem. Więcej nie pamietam. Jaka jest przyczyna tego typu zachopwania nie wnikam. Jednak wolałbym prezydenta który choć czasem podejmuje dobre decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Informuję, że Twój porotest 18.05.09, 13:25 wpłynął do naszej kancelarii. Zgodnie z postanowieniami KPA mamy miesiąc na jego rozpatrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Informuję, że Twój porotest 18.05.09, 13:41 Bardzo dziękuje licząc na pozytywne rozpatrzenie mojego pisma. PS. Wdzięczność jak zwykle zrealizowana na parapecie. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Sa gusta i gusciki... 18.05.09, 11:55 Z NIMI SIE NIE DYSKUTUJE.Walesa mial duzo gorsza sytuacje gospodarczo- polityczna w POLSCE, NIZ CI DWAJ PO NIM.Problemy przerastaly go na kazdym kroku.Jego najwiekszym bledem bylo wypromowanie pudernicy Jaroslawy i jego uposledzonego braciszka mlaskacza.Zbyt pozno sie na nich poznal. KWACHOWI NIE MOGE WYBACZYC jego zachowania nad grobami zolnierzy polskich w Katyniu, a o mlaskaczu lepiej nie mowic , to totalna kompromitacja pod kazdym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec są też biusty i biuściki 18.05.09, 11:57 więc nie ma co się licytowac który był lepszy. Najważniejsze że zgadzamy sie co do oceny tego który nam aktualnie panuje Odpowiedz Link Zgłoś
gangaseiro Problemem nie jest Walesa-problem to kundlizm 18.05.09, 11:40 Nie dbam o Walese,czy innego polityka.Bo jako obywatel gardze cala polska klasa polityczna.Mam duzo czasu i bacznie sledze caly ten cyrk w kraju,w ktorym - niestety - sie urodzilem i do ktorego - niestety - wrocilem po latach emigracji,gdyz serce kwililo z tesknoty. I zastalem bantustan.Zastalem brzydkie miasta i wioski.Totalnie skundlone spoleczenstwo,myslace jedynie o kasie i najblizszej rodzinie.Wszeogarniajace mnie chamstwo,zalosne media,najgorsze programy tv w Europie,uczelnie,ktore sprzedaja sie jak prostytutki,za minimalne czesne,brak drog,hoteli na normalna kieszen,rozmemlany transport,zarazaona rakiem panne Solidarnosc,prezydenta kraju-analfabete i manierach oborowego,premiera panstwa w Europie,ktory blaga gangsterow o spotkanie,aby wreczyc im kolejny haracz z moich i twoich,forumowiczu,pieniedzy,brudne szpitale,totalne biede na ulicach i w dyskontach,najgorsze banki na swiecie/w moim banku nie moge wziac 500 zl kredytu na pare godzin,mimo ze daje w zastaw na ten czas jeden z najdrozszych samochodow w historii motoryzacji plus zlotego Rolexa z certyfikatem/,organizacje przestepcza,ktora od 2000 lat uprawia najlepsza plantacje na swiecie,dajac utrzymanie stu tysiacom leni i oszustow,organizacje karmiona obficie przez moje,kochane,ale bardzo biedne panstwo,organizacje,ktorej urzednicy zyja w bizantyjskim przepychu,w palacach,gdy obok,tuz obok,tysiace nie ma na bochenek chleba,gdy sady,prokuratury i policja jest totalnie skorumpowane nie tylko pieniedzmi,ale glownie procedurami wyklaczajacymi rozsadek,myslenie i dbalosc o obywatela,urzednikow zalosnie niekompetentnych,ktorzy produkuja wylacznie buble prane i nie potrafia wziac z Brukseli naleznych nam,jak psu zupa,miliardow euro... W parlamencie nie znam zadnej inteligentnej osoby,poza paroma staruszkami.w palacu namiestnikowskim trwa spektakl pod tytulem"Jak zostalem przez przypadek Krolem Polski". No rece opadaja i stale chce wyjechac ponownie na Malediwy.Ale tu i syn i corka i Mama i Tato. Ech!Przeciez kraj potrzebuje desynsekcji.Swolocz odsunac od rzadzenia.Przywrocic wartosci.Robic swoje,bo jestesmy jednym z najzdolniejszych narodow na swiecie.I nie chodzic na zadne wybory.Niech wybieraja sie sami... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ja tego tak nie odbieram 18.05.09, 11:55 namalowałeś bardzo czarny obraz zycia w Polsce, i zapewne masz racje patrząc na to co się tu dzieje z perspektywy jakiegoś zachodniego kraju, ale ja tego tak nie widzę, może dla tego że za granice jeżdziłem wypoczywać, a na codzień pracuje i żyje tylko tutaj. tutaj mozna całkiem nieźle zyc - tylko nie można się tym wszystkim przejmować - zauwaz Polacy mają coraz więcej kasy -poprawiają się warunki zycia, miasta pieknieją buduje się nowe drogi(oczywiście dzieki kasie z UE, ale zawsze). różnica między tym co było za komuny jest ogromna, ba nawet przez ostatnie 5 lat zmieniło się mnóstwo na lepsze jak się chce tytyaj zyc to trzeba być optymista Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Ja nic nie odbieram... 18.05.09, 12:27 obraz Polski mam jakis zamazany,bo dawno w Polsce nie bylem,ALE JAK POSLUCHAM polskiego radia,TO SZLAG MNIE TRAFIA i tesknota za ojczyzna mija. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Ja nic nie odbieram... 18.05.09, 12:40 skluchaj radia eskarock - humor ci się poprawi Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-rr Re: Problemem nie jest Walesa-problem to kundlizm 18.05.09, 12:52 Nie ważne gdzie balujesz ,ważne w jakim towarzystwie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Wałęsa wielkim wodzem był 18.05.09, 20:51 a jak Pakulcu oceniasz postępowanie Wałęsy w latach 70-tych? Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: Wałęsa: Prasa kłamie. Przysięgam na wszystkie 18.05.09, 11:25 i wciąż tylko grozi ale nikogo nie pozywa. Czyżby bał się, że prawda wypłynie na wierzch? Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Plany Wałęsy ## postępowanie godne Pajaca. 18.05.09, 11:31 Wałęsa ponownie, nie wiadomo który już raz robi z Siebie nierozważnego Pajaca. Jest to tym gorsze, że za pieniądze różnych nawiedzonych "mędrców". Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_aniol_saskiej_kepy Lechu - badzmy szczerzy... nie rob nam tego! 18.05.09, 11:33 Ubranie, ktore swego czasu skrojono ci w Polsce na miare, dzis zaczyna cie uwierac? Nie dlatego zostalo ci uszyte, ze je zamowiles, ale dlatego, ze to mysmy chcieli - miec legende i w dodatku dobrze ubrana! Milczenie i dyskrecja twojego pozniejszego postepowania, moglyby wzmocnic twoja legende! Ty jednak tego nie doceniles! I dzis pozbawiony samokrytyki i instynktu samozachowawczego robisz z nas durni... a z siebie idiote. Lechu, miales szanse za zycia stac sie pomnikiem! Ale twoje roznego rodzaju braki spowodowaly, ze z mitu - przeobraziles sie w mitomana! Lechu, dlaczego nam to robisz? Dlaczego dazysz, zeby twoj pomnik za zycia, trafil na zlomowisko naszej swiadomosci? Lechu, nie rozdzieraj szat, ktore spoleczenstwo ci skroilo? Bo obnazysz jedynie swoje nagie ulomnosci i nawet Matka Boska na twojej nedznej nagiej posturze bedzie sie z ciebie smiala! Lechu - nie rob nam tego! Juz nawet nie o ciebie chodzi glupcze - ale o NAS! Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_dziunia Re: Lechu - badzmy szczerzy... nie rob nam tego! 18.05.09, 12:42 Za pozno! jak wdepniesz w gowno to smrod sie ciagnie za Toba. Fakt! mozna umyc, uprac ale fason i faktura sie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
olgierd127 Tuska nie lubię, ale Wałesa przesadza 18.05.09, 11:40 on sobie w ogóle nie zdaje sprawy co, gdzie i kiedy można i trzeba mowić. jest jak roanielony berbec, ktory za nic nie odpowieda. Mysle, że mam go dosyć Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw88 Wałęsa: Prasa kłamie. Przysięgam na wszystkie ś... 18.05.09, 11:45 Uś strach! Oj strach! Krecha o Walesy! To koniec! "Wodzuś Narodu" dla ubogich, Sancho Pansa polskiej polityki raczyl dać krechę! Ratuj się kto może! Odpowiedz Link Zgłoś
davee walesa 18.05.09, 11:49 pan Wałęsa to jedzie tam gdzie dadzą najwięcej kasy!!deb..... Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Wałęsa: Prasa kłamie. Przysięgam na wszystkie ś... 18.05.09, 11:53 Skąd to się nagle wzięły te wypierdki mamuta. Do wora z nimi i do studni! Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Wałęsa: Prasa kłamie. Przysięgam na wszystkie ś... 18.05.09, 12:06 Nich sobie pan LW zostaje gdzie chce. Śmieszny jest i tyle. Wysoko opłacany błano-mędrzec. Zawsze starałem się jakoś sobie jego wybryki wytłumaczyc - ale teraz nic oprócz kasy jako wytłumaczenie mi do głowy nie przychodzi. Uczepił sie cycka milinera i ssie ile się da. Na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczuroburek Plany Wałęsy na 4 czerwca to cios dla premiera 18.05.09, 12:14 Kupił go Ganley mogła kupić ubecja.Wniosek jest jeden.Za kasę zrobi wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Plany Wałęsy na 4 czerwca to cios dla premier 18.05.09, 12:27 Sugerujesz, że Libertas kolaboruje z ubekami...?!!? No dajże pokój... tam sam kwiat rydzykowego rycerstwa, nie skundlą się do poziomu sisiania do chrzcielnicy, a może...?! szczuroburek napisała: > Kupił go Ganley mogła kupić ubecja.Wniosek jest jeden.Za kasę zrobi wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Plany Wałęsy na 4 czerwca to cios dla premier 18.05.09, 20:57 To że Libertas służy ruskim sugerował jeden z "mózgów" oświeconej Polski niejaki J. Żakowski..... Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 Wałęsa: Prasa kłamie. Przysięgam na wszystkie ś... 18.05.09, 12:21 nikt nie jest doskonaly, nawet matka i ojciec, a co dopiero ten ktoremu mamy tak duzo do zawdzieczenia. Bertrand Russell zauważył, że demokracja jest ustrojem, w którym poseł nigdy nie może być głupszy od swego wyborcy. Im głupszy jest bowiem poseł, tym głupszy jest wyborca, który na niego głosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie_dziunia Monte Cassino 18.05.09, 12:37 Pal licho Walese .... 65 lat dzisiaj mija jak Polacy zdobyli wzgorze Monte Cassino. Chwala BOHATEROM. Odpowiedz Link Zgłoś
kig7276 Wałęsa: Prasa kłamie. Przysięgam na wszystkie ś... 18.05.09, 12:44 Uwazam donalda Tuska za jednego z madrzejszych ludzi, a wdaje sie w zabawe z takim niepowaznym czlowiekiem jak Walesa.Przeciez jak sie slucha wypowiedzi tego niby wielkiego medrca to robi sie slabo nie mowiac juz o wstydzie za wypowiadany przez niego bezsensowny belkot i brednie.Dziwie sie jak on mogl pracowac w stoczni jak elektryk,skoro u niego sa plusy dodatnie i plusy ujemne. Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: Wałęsa: Prasa kłamie. Przysięgam na wszystkie 18.05.09, 13:03 kig7276 napisał: > Uwazam donalda Tuska za jednego z madrzejszych ludzi, a wdaje sie w zabawe z > takim niepowaznym czlowiekiem jak Walesa.Przeciez jak sie slucha wypowiedzi > tego niby wielkiego medrca to robi sie slabo nie mowiac juz o wstydzie za > wypowiadany przez niego bezsensowny belkot i brednie.Dziwie sie jak on mogl > pracowac w stoczni jak elektryk,skoro u niego sa plusy dodatnie i plusy ujemne. To w jaki sposób się w autował z obchodow 20 lecia w Gdansku świadczy o jego małym rozumku. "Oddał święto Kaczyńskim bez jednego wystrzału" , a ty mi tu o jego mądrości piszesz. Wałęsa "obalił komunę" , a Tusk nie potrafi nawet tego uczcić. Dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: stolat3 18.05.09, 13:59 stolat3 napisał: > To w jaki sposób się w autował z obchodow 20 lecia w Gdansku > świadczy o jego małym rozumku. "Oddał święto Kaczyńskim bez jednego wystrzału" , a ty mi tu o jego mądrości piszesz. Wałęsa "obalił komunę" , a Tusk nie potrafi nawet tego uczcić. Dziecinada. Uwazam, ze Tusk nie jest glupi. Jest jednak zawodowym klamca i swiadomie dziala na szkode Polski. Tym razem rudy oddal scene Kaczorom bo tchorzem go podszylo. Mas strach przed prawdziwa Solidarnoscia. Dobre i to! PS - Walesa komuny nie obalil. - Wrecz przeciwnie - wzmocnil ja i utrzymal przy wladzy poprzez machlojki okraglostolowe oraz nocna zmiane w ktorej bardzo aktywnie uczestniczyl rowniez niejaki Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: stolat3 18.05.09, 14:13 Antykomunizm to u Wet3 to samo co dla innych komunizm i na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś