kaczy_mozdzek To nieładne, ale zrozumiałe! 31.05.09, 13:30 Sami się Kaczory wykluczają z europejskiego towarzystwa i się głupio dziwią?! Niedługo nikt już nie będzie chcał z nim rozmawiać. Nawet Saakaszwili. No i dobrze!! Odpowiedz Link Zgłoś
kacper31 Przecież Prezydent dostał zaproszenie do Falaise. 31.05.09, 13:31 Kancelaria poinformowała, że prezydent otrzymał zaproszenie od władz miasta Falaise i kombatantów do udziału w uroczystościach upamiętniających udział dywizji gen. Maczka w bitwie pod Falaise Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Przecież Prezydent dostał zaproszenie do Fala 31.05.09, 13:33 w proteście przeciw zmanipulowanej ordynacji wyborczej nie idźcie na wybory kogo mamy wybierać jak już jest po wyborach !?!?!? prezesi partii już wybrali swoich przydupasów na 1-sze miejsca list i co z tego ze zagłosujesz na X-ińskiego z Łodzi , Katowic ,Gdańska czy Poznania jeśli i tak mandat dostanie Y-owski z Warszawy -kolega prezesa Jesteś uczciwym ,nie chcesz wspierać partyjnych mafii -zostań w domu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
calli Re: Przecież Prezydent dostał zaproszenie do Fala 31.05.09, 19:52 święte słowa, m.in. właśnie z powodu bandyckiej ordynacji mam zamiar po raz pierwszy od 1989 roku nie iść na żadne złodziejskie wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Masz na myśli tych trzech kombatantów, co to już 31.05.09, 13:57 sklerozę mają? kacper31 napisał: > Kancelaria poinformowała, że prezydent otrzymał zaproszenie od władz miasta > Falaise i kombatantów do udziału w uroczystościach upamiętniających udział > dywizji gen. Maczka w bitwie pod Falaise Odpowiedz Link Zgłoś
supellus Politycy: Przykro, że prezydent nie został zapr... 31.05.09, 13:36 Jeśli nie zapraszano na te uroczystości głów innych państw, poza Stanami Zjedn. i Wielką Brytanią - które, praktycznie rzecz biorąc same dokonały inwazji 6 czerwca '44, to nie ma co się znowu srożyć i wyrzekać; a Dywizja Gen.Maczka lądowała we Francji od 29 lipca do 4 sierpnia 1944 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Fakt. To już było po inwazji 31.05.09, 13:52 supellus napisał: > Jeśli nie zapraszano na te uroczystości głów innych państw, poza Stanami > Zjedn. i Wielką Brytanią - które, praktycznie rzecz biorąc same dokonały > inwazji 6 czerwca '44, to nie ma co się znowu srożyć i wyrzekać; a Dywizja > Gen.Maczka lądowała we Francji od 29 lipca do 4 sierpnia 1944 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
republika-jednojajowa Skąd Szczygło wziął 50 tys. partyzantów we Francji 31.05.09, 13:36 Nieuk czy ignorant? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Sam jest partyzantem prezydenckim, więc wie 31.05.09, 13:42 republika-jednojajowa napisał: > Nieuk czy ignorant? Odpowiedz Link Zgłoś
ar-jot62 Politycy: Przykro, że prezydent nie został zapr... 31.05.09, 13:36 Kłóćmy się dalej i miejmy pretensje do siebie. Mam nadzieję, że bliźniaki nie będą z tego powodu zaczynać następnej wojny??. A i tak zwalą na PO, że nikt o Polakach nie pamięta. Co dobre to lesiu i jaruś a co złego to premier Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Kaczyńskiego nikt we Francji nie lubi 31.05.09, 13:38 Po co go zapraszać? Odpowiedz Link Zgłoś
kist22 Re: Kaczyńskiego nikt we Francji nie lubi 31.05.09, 13:42 Tak to jest gdy ciężkie POwieki przysłaniają oczy-przecież to nie o Kaczyńskiego winien być spór a o Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Kaczyńskiego nikt we Francji nie lubi 31.05.09, 13:45 Kaczyński przynosi Polsce tylko wstyd. Dla naszego kraju najlepiej jest, jak siedzi sobie na tronie w pałacu i pachnie:D To jest nasza racja stanu:D kist22 napisał: > Tak to jest gdy ciężkie POwieki przysłaniają oczy-przecież to nie o Kaczyńskieg > o > winien być spór a o Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Kaczyńskiego nikt we Francji nie lubi 31.05.09, 14:26 Nie tylko we Francji.W całej Europie i Stanach też. leszekes napisał: > Po co go zapraszać? Odpowiedz Link Zgłoś
republika-jednojajowa P. Kaczyński jedź do Falaise i wstydu oszczędź 31.05.09, 13:41 Kancelaria poinformowała, że prezydent otrzymał zaproszenie od władz miasta Falaise i kombatantów do udziału w uroczystościach upamiętniających udział dywizji gen. Maczka w bitwie pod Falaise. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Niech już siedzi w Polsce i pachnie:D 31.05.09, 13:48 Razem z tą jego pożal się Boże kancelarią pełną wyłudzaczy pieniędzy podatników (np. Fotyga) republika-jednojajowa napisał: > Kancelaria poinformowała, że prezydent otrzymał zaproszenie od władz miasta > Falaise i kombatantów do udziału w uroczystościach upamiętniających udział > dywizji gen. Maczka w bitwie pod Falaise. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Jak Kuba Bogu... 31.05.09, 13:41 Przypomnę, że pan Kaczyński - prezydent PiS-u, był łaskaw zlekceważyć prezydenta Francji w grudniu ubiegłego roku. Miast spotkać się z nim podczas wizyty Sarkoziego w Polsce, pojechał na dalece "udaną" wycieczkę na równie Daleki Wschód. Byle dalej od Europy, od Traktatu Lisbońskiego, polskiej racji stanu...Jego wybór, a nasz za ponad 500 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
roterro Re: Jak Kuba Bogu... 31.05.09, 13:51 Wiem ze to przykre dla Polakow, ale z punktu widzenia kogos kto nie jest Polakiem, Niemcow pokonaly Stany Zjednoczone i Zwiazek Radziecki. Z tego punktu widzenia spoza Polski, to co sie liczy to zwycieskie bitwy, zwyciestwa. Nie liczba zabitych. Nie liczba 'bioracych udzial'. My tak nie bylismy wychowywani, ale swiat kieruje sie inna logika. Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Jak Kuba Bogu... 31.05.09, 14:16 Masz rację.Zupełnie o tym zapomniałam.Bardzo dobrze zrobił Sarkozy.Gdzie będzie zapraszał takiego ignoranta.On myśli,że jest pępkiem Europy i Świata.Niech sobie jeszcze myśliJeszcze rok a właściwie aż rok.Ile jeszcze w tym czasie zrobi złego i ile My jako naród w oczach Europy i Świata stracimy? Strach pomyśleć. mela_1 napisała: > Przypomnę, że pan Kaczyński - prezydent PiS-u, był łaskaw > zlekceważyć prezydenta Francji w grudniu ubiegłego roku. Miast > spotkać się z nim podczas wizyty Sarkoziego w Polsce, pojechał na > dalece "udaną" wycieczkę na równie Daleki Wschód. Byle dalej od > Europy, od Traktatu Lisbońskiego, polskiej racji stanu...Jego wybór, > a nasz za ponad 500 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
zegmarek Re: Jak Kuba Bogu... 31.05.09, 15:25 Prezydent Francji zrobił afront nie prezydentowi Kaczyńskiemu a Polakom. Kto tego nie rozumie lepiej niech nie zabiera głosu , kryjąc się za nickiem. Marek Obtułowicz www.doradca-rynku.pl Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Kaczyński każdego dnia robi Polakom afront samą 31.05.09, 15:48 swoją obecnością w pałacu prezydenckim. I co? Ano nic. Wstyd dalej trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis Po co komu ten nawidzony konus dyzma 31.05.09, 13:44 pośmiewisko świata Odpowiedz Link Zgłoś
pumpernik Od czego jest spadochron? 31.05.09, 13:44 Trzeba Lecha zdesantować na głowę Sarkozemu. Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik Politycy: Przykro, że prezydent nie został zapr... 31.05.09, 13:46 KTO ZAGLOSUJE NA PO I SLD NIE JEST POLAKIEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Szkoda, że głupcy mienią się być polakami głośno 31.05.09, 13:50 Gdyby tego nie robili naród nasz byłby uważany za mądrzejszy lightcik napisał: > KTO ZAGLOSUJE NA PO I SLD NIE JEST POLAKIEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Politycy: Przykro, że prezydent nie został za 31.05.09, 14:07 lightcik napisał: > KTO ZAGLOSUJE NA PO I SLD NIE JEST POLAKIEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Przykro, ze prezydent ... 31.05.09, 13:52 Zabojady okazuja nam taka sama "wdziecznosc" jak angole, ktorzy po 2WS nie zaprosili Polakow na parade zwyciestwa. Malo tego, ze nas nie zaprosili, to na dodatek oddali nas w niewole sowiecka. Zreszta tak samo zachowali sie po ataku Hitlera na Polske. Sa po prostu niczym innym jak patentowanymi wieprzami bez krzty honoru i godnosci osobistej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Zapomniałeś jak Kaczyński uciekał przed Sarkozy'm? 31.05.09, 13:55 Kiedy ten był w Polsce. Na wschód leciał, aż się za nim kurzyło. Tylko nam wstydu narobił. Sarkozy teraz mu się odwdzięczył i pokazał, że w Europie to on się nie liczy. wet3 napisał: > Zabojady okazuja nam taka sama "wdziecznosc" jak angole, ktorzy po > 2WS nie zaprosili Polakow na parade zwyciestwa. Malo tego, ze nas > nie zaprosili, to na dodatek oddali nas w niewole sowiecka. Zreszta > tak samo zachowali sie po ataku Hitlera na Polske. Sa po prostu > niczym innym jak patentowanymi wieprzami bez krzty honoru i godnosci > osobistej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: leszekes 31.05.09, 14:28 Slepa nienawisc do PiSu zabija ci zdolnosc do normalnego myslenia. Sens mojej wypowiedzi tkwi w powtarzaniu sie historii, a z Kaczynskim nie ma nic wspolnego. PS - Nie jestem zwolennikiem PiSu. W porownaniu z PO traktuje PiS mniejsze zlo. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: leszekes 31.05.09, 14:38 Nie nienawidzę PiS-u. Po prostu uważam tą partię za szkodliwą dla Polski a jej przywódcę i jego braciszka za wyjątkowych "oszołomów", którzy naszemu krajowi tylko wstyd przynoszą. Nic więcej. Straszą oni polaków kryzysem, wywołują duchy przeszłości zamiast tworzyć przyszłość. Wyciągają z szaf "stare trupy", zamiast skupić się na budowaniu jedności narodowej wokół celu, jakim jest dostatnia, silna i bogata Polska. wet3 napisał: > Slepa nienawisc do PiSu zabija ci zdolnosc do normalnego myslenia. > Sens mojej wypowiedzi tkwi w powtarzaniu sie historii, a z > Kaczynskim nie ma nic wspolnego. > PS - Nie jestem zwolennikiem PiSu. W porownaniu z PO traktuje PiS > mniejsze zlo. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: leszekes 31.05.09, 14:57 W porownaniu z PO postrzegam PiS jako zdecydowanie mniejsze zlo i niebezpieczenstwo dla Polski. Kaczynski i PiS obok niefortunnych posuniec (przerwanie ekshumacji w Jedwabnem) mial tez takie, ktore mozna pod katem interesow Polski ocenic pozytywnie. Tusk i PO w moim osadzie nie zrobily do tej pory nic pozytywnego. Zachowuja sie jak lennicy Angeli. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: leszekes 31.05.09, 15:02 Masz prawo do swojego zdania. Ja mam inne. Polsce potrzebna jest współpraca a nie wojenka z Europą. Czy mógłbyś napisać o co tobie chodzi z tą ekshumacją w Jedwabnem? Z tego co wiem to było za prezydenta Kwaśniewskiego. wet3 napisał: > W porownaniu z PO postrzegam PiS jako zdecydowanie mniejsze zlo i > niebezpieczenstwo dla Polski. Kaczynski i PiS obok niefortunnych > posuniec (przerwanie ekshumacji w Jedwabnem) mial tez takie, ktore > mozna pod katem interesow Polski ocenic pozytywnie. Tusk i PO w moim > osadzie nie zrobily do tej pory nic pozytywnego. Zachowuja sie jak > lennicy Angeli. Odpowiedz Link Zgłoś
yeelonek bardzo dobra i skuteczna polityka PiS 31.05.09, 13:55 izolowania i marginalizacji Polski celem jest "IV Republika Wolska" Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna PiS rządzi(ł) też w Kanadzie, Belgii, Norwegii ??? 31.05.09, 14:03 yeelonek napisał: > izolowania i marginalizacji Polski > celem jest "IV Republika Wolska" Odpowiedz Link Zgłoś
rzewucki maczek, maczek, maczek... 31.05.09, 13:57 czy to aby nie ten polski zbrodniarz wojenny, ktory rostrzelal setki bezbronnych niemieckich jencow?.... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes To jest dokładnie ten dowódca, który pozwolił 31.05.09, 14:03 na rozstrzeliwanie złapanych jeńców niemieckich. Przykre to dla nas, ale prawdziwe, niestety. rzewucki napisała: > czy to aby nie ten polski zbrodniarz wojenny, ktory rostrzelal setki > bezbronnych niemieckich jencow?.... Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna dziwne, że "widział" to tylko jeden człwiek 31.05.09, 14:11 leszekes napisał: > na rozstrzeliwanie złapanych jeńców niemieckich. Przykre to dla nas, > ale prawdziwe, niestety. tak samo prawdziwe, jak to, że w Katyniu strzelali Niemcy, a nie Sowieci Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Wiele osób widziało jak Polscy żołnierze mordowali 31.05.09, 14:25 złapanych jeńców niemieckich. Wiem, dla niektórych prawda historyczna bywa niewygodna. Dla mnie również, ale prawdzie w oczy spojrzeć trzeba i należy. Niby dlaczego nasi żołnierze mieliby być inni jak niemieccy? Każda armia ma swoich zbrodniarzy. sralimuchibedziewiosna napisał: > leszekes napisał: > > > na rozstrzeliwanie złapanych jeńców niemieckich. Przykre to dla nas, > > ale prawdziwe, niestety. > > > tak samo prawdziwe, jak to, że w Katyniu strzelali Niemcy, a nie Sowieci Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna po prostu kłamiesz chłopcze 31.05.09, 16:21 relację o rzekomej egzekucji podaje JEDEN z amerykańskich oficerów, który z kolei twierdzi, że słyszał ją od innego JEDNEGO oficera. żadne inne źródła tego nie potwierdzają - niemieckie także. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Szukaj dalej a znajdziesz prawdę, 31.05.09, 16:32 ale proszę nie szukaj jej w kieliszku:D Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Francja walczyła z Niemcami gł. syfilisem 31.05.09, 13:58 którym zarażały niemieckich żołnierzy masowo bohaterki francuskiego "ruchu oporu". Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna przodkowie Sarko byli zaś sojusznikami Adolfa 31.05.09, 14:03 może więc dla Sarko ten dzień to żałoba a nie święto Odpowiedz Link Zgłoś
patryjotka Politycy: Przykro, że prezydent nie został zapr... 31.05.09, 14:02 przykro zeprezydent nie zostal zaproszony przez malego kaprala na obchody do normandii BOG HONOR OJCZYZNA Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes J?a uważam, że dobrze się stało, bo Kaczyński 31.05.09, 14:05 Polsce tylko wstyd przynosi. Traktatu Lizbońskiego nie podpisał, więc nie ma co szukać wśród poważnych przywódców Europy. patryjotka napisała: > przykro zeprezydent nie zostal zaproszony przez malego kaprala > na obchody do normandii > BOG HONOR OJCZYZNA Odpowiedz Link Zgłoś
patryjotka Re: J?a uważam, że dobrze się stało, bo Kaczyński 31.05.09, 14:20 traktat lizbonski to traktat masonski szkodliwym dla katolickiej POLSKI ktory glosi"nowy POrzadek swiata" BOG HONOR OJCZYZNA Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Ja uważam, że dobrze się stało, bo Kaczyński 31.05.09, 14:31 Pierdu, pierdu... Czy ty chociaż wiesz, kto to byli masoni? Nie sądzę. A tak na marginesie... Polska wcale katolicka być nie musi. Wystarczy, jak będzie bogata bogactwem swoich obywateli, silna ich siłą i mądrością oraz sprawiedliwa dla wszystkich. Sprawiedliwa dla katolików, gejów, mańkutów, kobiet, innowierców, dzieci, przestępców, obcokrajowców, pracowników, pracodawców, chorych i zdrowych... itd. Każdemu to, co się mu należy... bez szukania swoich i oszukiwania innych. patryjotka napisała: > traktat lizbonski to traktat masonski > szkodliwym dla katolickiej POLSKI > ktory glosi"nowy POrzadek swiata" > BOG HONOR OJCZYZNA Odpowiedz Link Zgłoś
patryjotka Re: Ja uważam, że dobrze się stało, bo Kaczyński 31.05.09, 14:49 widze ze masz problemy niszosci juz jedna ruwnosc bez BOga mielismy a pozatym dluzej zyje w demokracji jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Równość pisze się przez "u" zamknięte. 31.05.09, 14:54 a "patriotka" przez "i" a nie "y". Słowo "niższości" pisze się przez "ż" a nie "sz". Widzę, że masz problemy z ortografią. Na szkołę nigdy nie jest za późno. A w demokracji żyję od samego początku i dużo, dużo wcześniej:D patryjotka napisała: > widze ze masz problemy niszosci > juz jedna ruwnosc bez BOga mielismy > a pozatym dluzej zyje w demokracji jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
patryjotka Re: Równość pisze się przez "u" zamknięte. 31.05.09, 15:01 jednak masz problemy Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Ja nie mam na ogół problemów z ortografią. 31.05.09, 15:03 Podobnie jak z wiedzą, co udokumentować mogę odpowiednimi dyplomami:DDD patryjotka napisała: > jednak masz problemy Odpowiedz Link Zgłoś
patryjotka Re: Ja nie mam na ogół problemów z ortografią. 31.05.09, 15:11 jednak masz problemy gdzie twoja sprawiedliwosc do analfabety Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Ja nie mam na ogół problemów z ortografią. 31.05.09, 15:50 Ależ życzę tobie, żebyś poszła do szkoły i skończyła ją z ocenami celującymi. Poza tym to nie ja mam być sprawiedliwy dla analfabetów, ale państwo:D ma być sprawiedliwe dla wszystkich. patryjotka napisała: > jednak masz problemy > gdzie twoja sprawiedliwosc do analfabety Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna ciemne POspólstwo nie umie czytać LOL 31.05.09, 14:15 POspólstwu więc wyjaśniam , choć nie wiem czy to ma sens, bo przeciez z czytaniem POspólstwo ma problem, nie mówiąc już o zrozumieniu czytanego tekstu: Sarkozy zaprosił tylko prezydenta USA, pominął głowy wszystkich innych państw biorących udział w wyzwoleniu Francji. Nie chodzi tylko o Kaczyńskiego ciemna tłuszczo :) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: sralim ... 31.05.09, 14:34 sralimuchibedziewiosna napisał: > POspólstwu więc wyjaśniam , choć nie wiem czy to ma sens, bo przeciez z > czytaniem POspólstwo ma problem, nie mówiąc już o zrozumieniu czytanego tekstu: > Sarkozy zaprosił tylko prezydenta USA, pominął głowy wszystkich innych państw > biorących udział w wyzwoleniu Francji. Nie chodzi tylko o Kaczyńskiego ciemna tłuszczo :) Nie zmienia to wcale postaci rzeczy. To nie jest byle co. To jest rocznica wyzwalania Francji oraz Europy. Inwazja miala miejsce na terenie Frac=bcji. Sarkozy zachowal sie jak prawdziwy francuski cochon! Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman czy cochon odwiedzi Drancy 31 lipca 31.05.09, 17:56 aby przeprosić za deportację żydów francuskich już po inwazji w Normandii, a później jeszcze 11 i 17 sierpnia /Lyon i Drancy/ Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Zapominasz o jeszcze ciemniejszym PiSpospólstwie 31.05.09, 14:44 sralimuchibedziewiosna napisał: > POspólstwu więc wyjaśniam , choć nie wiem czy to ma sens, bo przeciez z > czytaniem POspólstwo ma problem, nie mówiąc już o zrozumieniu czytanego tekstu: > > Sarkozy zaprosił tylko prezydenta USA, pominął głowy wszystkich innych państw > biorących udział w wyzwoleniu Francji. Nie chodzi tylko o Kaczyńskiego ciemna > tłuszczo :) Odpowiedz Link Zgłoś
viole-ta73 Politycy: Przykro, że prezydent nie został zapr... 31.05.09, 14:30 wygralismy wojne dla niemcw i anglikow a teraz sie wypinaja na nas - jak zwykle :/ tak to jest jak sie Polacy sami nie szanuja Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Politycy: Przykro, że prezydent nie został za 31.05.09, 14:46 Trudno szanować ten brzydko "pachnący" i głupiejący dzień za dniem twór na tronie w pałacu prezydenckim. Przykro więc nie jest, że sobie siedzi i pachnie:D w kraju. viole-ta73 napisała: > wygralismy wojne dla niemcw i anglikow a teraz sie wypinaja na nas - > jak zwykle :/ tak to jest jak sie Polacy sami nie szanuja Odpowiedz Link Zgłoś
yesname Sam sobie winien 31.05.09, 14:33 A kto tak naprawdę by chciał naszego prezydenta na jakiejkolwiek uroczystości. Zapraszają go tam gdzie muszą. Gdzie nie muszą już nie. Szkoda wielka dla kraju. No ale sami wybraliśmy takiego cudaka to teraz mamy za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Sam sobie winien 31.05.09, 14:35 kto wybrał,to wybrał.Ja NIE yesname napisał: > A kto tak naprawdę by chciał naszego prezydenta na jakiejkolwiek > uroczystości. Zapraszają go tam gdzie muszą. Gdzie nie muszą już nie. > Szkoda wielka dla kraju. > No ale sami wybraliśmy takiego cudaka to teraz mamy za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
yesname Re: Sam sobie winien 31.05.09, 14:55 Dobra, dobra Irenko. Dzisiaj nikt się nie przyznaje, bo to wstyd. Ale przecież ktoś musiał na niego głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Nowa konstytucja powinna uwzględniać odwołanie 31.05.09, 14:42 prezydenta, jeżeli nie jest w stanie sprostać oczekiwaniom narodu. Może jakieś referendum odwoławcze? yesname napisał: > A kto tak naprawdę by chciał naszego prezydenta na jakiejkolwiek > uroczystości. Zapraszają go tam gdzie muszą. Gdzie nie muszą już nie. > Szkoda wielka dla kraju. > No ale sami wybraliśmy takiego cudaka to teraz mamy za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
patryjotka Re: Nowa konstytucja powinna uwzględniać odwołani 31.05.09, 15:29 jednak masz problemy Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Nowa konstytucja powinna uwzględniać odwołani 31.05.09, 15:52 Problemów nie mam. Mam zdanie. Widzisz różnicę? Nie przypuszczam, ale spróbować zobaczyć nie zaszkodzi:D patryjotka napisała: > jednak masz problemy Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Nie zaproszono nawet Krolowej brytyjskiej....... 31.05.09, 14:35 Coz.Francuzi uznali ze wygrali II wojne swiatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Jak mi cholernie wstyd za tego idiotę! 31.05.09, 14:36 To jest mój Prezydent ? Co za obciach !! Ten karłowaty, zakompleksiony idiota. Jest mi wstyd, przykro. Boże, co za obciachowiec !! Ja bym mu nigdy nie dał wejść do swojej toalety. DUREŃ! Do Normandii? A dlaczego ? Po co ? Jeszcze aby jakoś wyglądał, ale on wygląda tak jak jego psychika: skarłowaciały, zażlepiony złością, niedouczony ( profesor prawa ;))) IDIOTA !! lek.med.Maciej Kozłowski-psychiatra Odpowiedz Link Zgłoś
rejms Re: Jak mi cholernie wstyd za tego idiotę! 31.05.09, 15:56 o sobie piszesz chyba-idiota co oznacza debila z PO Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Jak mi cholernie wstyd za tego idiotę! 31.05.09, 15:59 Znacznie bardziej "szkodliwi" są idioci z PiS. Może dlatego, że poza własnym zdaniem innych nie dostrzegają? rejms napisał: > o sobie piszesz chyba-idiota co oznacza debila z PO Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Ci co pluja na polskiego Prezydenta......... 31.05.09, 14:38 Nie za^proszono kanadyjczykow, nie zaproszono brytyjczykow.Nie zaproszono takze Premiera Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie podlizuj się esbeku, bo to i tak nie zmieni 31.05.09, 14:56 twojego statusu szpicla:) Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Politycy: Przykro, że prezydent nie został zapr... 31.05.09, 14:39 kartofel nie wylądował w Normandii,..... stocznia mu wystarczy żeby Polsce szkodzić! Odpowiedz Link Zgłoś