Dodaj do ulubionych

Jak Play z Plusem

• tomold Jak Play z Plusem 09.06.09, 13:34
      A mi tam nie żal Plusa cały czas rekalmują swój niby szybki internet
      a w rzeczywistosci to wielkie G miałem przez 2 lata i to lipa na
      całego.Musiałem kupić sobie modem na allego zeby to jakoś
      chodziło.Mam o nich złe zdanie.Nawet teraz jak przekladam kartę z
      tel plusa do modemu i internetu to mam 1 kreskę zasięgu czyli dalej
      wielkie G.
    • needmoney A gdzie państwo prawa ??? 09.06.09, 13:36
      Cytat z artykułu :
      "Na ugodę poszedł jedynie Polkomtel. Wycofał się z zapisów, które budziły
      zastrzeżenia UOKiK." Inne sieci olały UOKiK i zostaną nagrodzone bo w polsce jak
      zwykle "zaradni" górą a uczciwi to frajerzy ...
      ps. Co do oferty dupnej trojki w porównaniu z play-em to szkoda gadać tylko
      spadać do play ... może jak stracą z 25% klientów na rzecz play to się ockną i
      poskromią swą pazerność ...
      • 13xm zobacz jaka niesprawiedliwość klienta.. 09.06.09, 13:47
        ..jedyny Plus poszedł na rękę UOKiK i klientowi i zmienił
        regulamin..inni nas zwyczajnie olali. Ale to teraz od Plusa się
        odwracamy. Nie opłaca się być dobrym w tym kraju.
    • mammcia Prawdziwy powód: 09.06.09, 13:46
      Oto prawdziwy powód, dla którego ja również rozważam odstąpienie od
      umowy: Wraz z ostatnim rachunkiem dostałam informację o wniesieniu
      dodatkowych opłat: 1,95 zł za każde połączenie z Biurem Obsługi
      Klienta (a po dodzwonieniu się tam automat zawsze sugeruje aby
      zadzwonić ponownie, bo wszyscy operatorzy zajęci, he he, i 1,95 za
      każdy tel.) oraz 5 zł za każdy rachunek. I wszystko byłoby OK, gdyby
      uzasadnili to jakoś po ludzku. A oni napisali, że te zmiany
      wprowadzili na skutek SUGESTII KLIENTÓW!! I cały list w takim
      optymistycznym tonie. Czuję się oszukana. Czy ktoś z Was sugerował
      im podwyżki???
      • 13xm Re: Prawdziwy powód: 09.06.09, 13:54
        A czy traktujesz telefon do BOKu jako telefon do koleżanki z którą
        plotkujesz? Ja jak raz na 6 miesięcy zadzwonię to święcto jest a ty
        biedna tyle tracisz na dzwonieniu...ojej. Ile razy dzwonisz tam i po
        co skoro aż tak ci to przeszkadza? Teraz się nie dziwię, jak podobni
        do ciebie dzwonią z każdą pierdołą i zajmują byle g*wnem kolejnego
        konsultanta..przez ciebie właśnie człwiek z poważnym problemem musi
        tyle czekać.
        A rachunek weź sobie w wersji elektronicznej skoro z sieci
        korzystasz..
        • des4 sam nie wiem co mysleć 09.06.09, 14:09
          mam abonament w Plusie od 11 lat, co dwa lata zmieniam telefon, ale
          nie jestem gadżeciarzem, więc nie interesują mnie wypasione modele z
          tysiącem niepotrzebnych bajerów...jak do tej pory zawsze byłem
          zadowolony z oferty przedstawianej mi przy przedluzaniu
          umowy...miesiąc temu odnawialem kolejny raz i kupilem SE 905 z navi
          za niecale 200 zl przy abonamencie 75 zł i darmowych 150 minut...

po co mam zmieniać operatora???
        • manini Re: Prawdziwy powód: 09.06.09, 16:10
          przecież konsultanci są od tego .może dla Ciebie dwa złote to pikuś dla mnie to
          pół chleba
        • mammcia do 13xm 11.06.09, 00:51
          Czytaj ze zrozumieniem, ok? Nie dzwonię do boku, ale może powtórzę:
          nie odpowiada mi oszukiwanie mnie w liście, który otrzymałam, że
          zmiany (czyli m.in. wspomniane podwyżki) spowodowane są sugestiami
          klientów. Jawna bezczelność.
    • nina84-6 była klientka PLUS-a 09.06.09, 14:09
      Byłam w salonie Plusa by rozwiązać umowę i jednocześnie podpisać nową bo nie
      byłam zadowolona z dotychczasowych warunków. W planach było pierwotnie
      pozostanie w Plusie. Jednak gdy powiedziałam Pani, że rozwiązuję umowę ona się
      na mnie obraziła i powiedział że nie mogę zachować dotychczasowego numeru
      (jest to ciekawe bo przechodząc do innego operatora mogę zachować numer w
      swojej macierzystej sieci NIE), dodatkowo wypowiedzenie jest w 2 miesięcznym
      terminem, a jak teraz podpiszę nową umowę to będę płacić dwa rachunki. I z
      czym do ludu? Nie dziwię się że tracą klientów. Sama odeszłam mimo że nie
      miałam takiego nawet zamiaru, niestety wystarczyło tylko odrobinę dobrej woli
      i chęci. WSTYD! Ps: jest to także dowód że obsługa w punkcie to 80% sukcesu, a
      reklama w Panem Sołtysik to tylko głupie tłumaczenia to powód tak wielu odejść
      jest kompletnie inny. Pozdrawiam Tofik
    • szuwarek44 Jak Play z Plusem 09.06.09, 14:09
      Nierozumiem dlaczego ja mam płacić za rozmowy z play więcej jak z
      innymi operatorami.Polkomtel zlewa klientów oferując Iplusa który
      praktycznie nie funkcjonuje, na reklamacje nie odpowiada i nie ma
      zamiaru wywiązywać się z umowy dostarczenia usługi a klient idiota i
      tak płaci.
    • jazzman1979 Re: Jak Play z Plusem 09.06.09, 14:36
      W ogóle nie spodziewajmy się cudów po quasi-państwowej firmie ... Do piachu z
      nimi :)
    • limciu Najpierw niech UOKiK sprawdzi PLUSA 09.06.09, 15:03
      W salonach PLUSa od dwóch tygodni nie działa system informatyczny - więc nie
      ma możliwości rozwiązania umowy. Oświadczeń na papierze też nie przyjmują -
      nie mają niby takiego prawa. Zostaje poczta i list polecony. Oczywiście, jak
      klient upierdliwy i się upiera, to da się rozwiązać umowę, ale większość da
      sobie spokój - i na to liczą. Przy okazji zmiany regulaminu PLUS wprowadził
      podwyżki i nowe opłaty, więc wcale nie są tacy święci jak siebie
      przedstawiają. Mogliby utrzymać klientów wykazując dobrą wolę i oferując
      jakieś istotne poprawienie jakości usług, ale wolą jak zwykle - utrudniając i
      strasząc. Jak to dobrze, że ich pożegnam po 8 latach niezbyt udanej
      koegzystencji !
    • 123rbr Jak Play z Plusem 09.06.09, 15:33
      A swoją drogą ciekawe, kto zgodził się ( i dlaczego ) na wyjątkowe
      uprzywilejowanie Playa? To, że każdy dzwoniący z innych sieci do Playa płaci
      dużo więcej niż do sieci pozostałych, to czysty bandytyzm. Ktoś na taką
      sytuację się zgodził. Pozostaje tylko pytanie dlaczego? Sprawa wyjątkowo
      śmierdzi i powinna tym się zająć CBA.
      • asp420 Re: Jak Play z Plusem 09.06.09, 16:49
        Tak to jest jak dyletanci zabierają się do komentowania. Stawki MTR (Mobile Termination Late www.hottelecom.com/mobile-termination.html) są wyższe bo dotychczas W3 doiła i doi wszystkich klientów sieci stacjonarnych i właśnie na tym latami budowała swoją pozycję. Po prostu do dzwoniąc ze stacjonarki subsydiowało się m.in. Polkomtela (Plus). Obecnie wygląda to analogicznie w stosunku Play - W3. Notabene wyższe stawki są nie tylko w przypadku Playa - podobnie jest z Cyfrowym Polsatem i Centernetem. Notabene to własnie Play chciał zniesienia stawek MTR news.pasjagsm.pl/play-chce-zniesienia-stawek-mtr-4665.html na co W3 nie chciała przystać - bo woi z jednej strony cały czas doić stacjonarnych a z drugiej drzeć gębę jak im źle. Czysta hipokryzja!
        • pro.publico.bono Re: Jak Play z Plusem 09.06.09, 23:02
          Tylko, kiedy dzwonię ze stacjonarnego na komórkę, to o tym wiem. Natomiast,
          kiedy dzwonię do kogoś, kto od innego operatora przeniósł sobie numer do Play,
          już nie. Trochę niefajnie.
    • jasieeek86 Jak Play z Plusem 09.06.09, 15:34
      prawda jest taka że play trochę nieetycznie zagrał bo nie bezpośrednio ale
      wszyscy wiedzieli że atakuje plusa. Każdy może zrezygnować bo sam plus
      poinformował swoich klientów o tym, nie potrzebna była akcja pleja. Odszedłem z
      plusa i wszedłem w ofertę tylko sim orange bez telefonu bo przez rok mogę
      posiedzieć na stawkach 20groszy, może coś się zmieni przez ten czas.
    • jasiu676 czy rozwiazalem skutecznie umowe? 09.06.09, 15:39
      Witam, mialem fakture platna do 1 czerwca i - zgodnie z tym, co tu piszecie -
      moglem umowe rozwiazac do 9 czerwca, czyli do dzis. ALe rozwiazalem ja przed
      terminem, czyli 30 maja. Czy skutecznie rozwiazalem umowe?
      • 77qwerty Re: czy rozwiazalem skutecznie umowe? 09.06.09, 16:02
        >1,5 tys. dziennie to niecałe 50 tysiecy miesięcznie. Wystarczy
        >porównać z 4-5 milionami abonentów, żeby ocenić, jaka to skala. Nie
        >wiem, komu zależy na robieniu takiej sensacji i czy Plus ma z tego
        >bardziej reklamę czy antyreklamę?
        50 tys miesiecznie to koło 500 tys za10 miesiecy .....
    • monko dziadoski play mnie wkurza 09.06.09, 16:19
      PLAY jest do niczego. byłam testerem playa potem miałam przez 2 lata
      abonament. po skończeniu abonamentu chciałam przejśc do systemu na
      kartę. i co? figa! powiedzieli że się nie da bo nie mają takich
      procedur. beznadzieja.
    • falco2009 Plus w czarnej dziurze Bauca ... 09.06.09, 16:43
      Rozpieprzył budżet państwa , nawet nie wiedział skad mu się nagle wzięła potężna dziura budżetowa.Teraz rozwali Plusa albo przynajmniej osłabi i nie warto nad tym płakać . Dzięki Play rynek komunikacyjny drgnął z zastoju w który wprowadziła go Święta Trójca . Można operatora zmieniac lub zostać przy straym ,ale wszyscy nagle zauważyli klienta i to ,że on chciałby dzownić taniej. A ten żalący się gościu jest po prostu smieszny. Pewnie wyleci i znowu partyjni koledzy będą musieli mu szukać czegoś do spieprzenia
    • staooor na kartę lepiej 09.06.09, 17:00
      Po co płacić abo? Więcej wolności daje karta: www.karciarz.pl/ceny
    • pacta Zostają w Plusie 09.06.09, 17:43
      Ja zostaję Plusie. Raz już z całą firmą przechodziłem do innego
      operatora przez 2 lata nie mogliśmy się doprosić deklarowanej
      poprawy zasięgu. Porażka na całej linii. Ok. 30% naszych klientów
      przeszło do konkurencji z powodu chronicznych kłopotów z siecią
      konkurenta.
      • mammcia Re: Zostają w Plusie 11.06.09, 00:46
        Waszych klientów??? Czyżbyś Ty - podobnie jak parę osób w tym wątku -
        jesteś klikaczem Plusa? Aaaa, rozumiem chwalcie, chwalcie, za to
        Wam płacą :)
    • niuniawroc Jak Play z Plusem 09.06.09, 18:08
      Już za 4 m-ce kończy mi się abonament w Play i nie mogę się doczekać rozwiązania
      umowy. Beznadziejny zasięg, beznadziejna obsługa. Kiedy zapomniałam hasła do
      konta online nie potrafili mi go nawet zresetować. Bardzo rzadko udaje mi się
      przeprowadzić rozmowę bez zakłóceń czy rozłączeń. I w d*** mogą sobie wsadzić
      dodatkowe minuty skoro i tak nie można normalnie rozmawiać a to raczej PODSTAWA
      usługi telekomunikacyjnej. Zresztą wszyscy operatorzy są tacy sami, wcześniej
      byłam w Plusie i w Erze i też nie było wesoło, ale nie aż tak :-/
    • maciejkozlowski No to super- Plusowi na pohybel !!! 09.06.09, 18:42
      Niech sukinsyny giną. Drenowali mnie z 5 lat. Wykańcza ich nie Play , ale
      wolna konkurencja. Niech zdechną !!
    • gresiek Re: Jak Play z Plusem 09.06.09, 19:03
      ghettosoldier napisał:

> no jak miło słyszeć jak plus zaczyna sr... ze strachu..
      >
      > pamiętam jeszcze rozmowy za 1,60 za minutę jak nie było playa,

to slaba masz pamiec ;-)
      ja pamietam rozmowy w simplusie za bezmala 3zl za minute... no ale
      to bylo dawno i nieprawda :-)
    • gmbajb jednego nie rozumiem 09.06.09, 19:13
      zamiast wylewać swoje żale w mediach może po prostu stworzyć lepszą/bardziej konkurencyjną ofertę. to odnośnie wypowiedzi p. bauca
    • grzegorz.kasprzyk Jak Play z Plusem 09.06.09, 19:50
      PLUS sam jest sobie winny - niestety. To logiczne, że świadomy konsument
      pójdzie tam gdzie zyska więcej za jak najmniej. Prawo rynku polega na
      kierowaniu się ZYSKIEM. Poza znaną marką Polkomtel na dzień dzisiejszy nie ma
      nic konkurencyjnego do zaoferowania. Przez 8 lat byłem abonentem Plusa, na
      dzień dzisiejszy posiadam u nich trzy numery w abonamencie, które... są
      właśnie w trakcie przenoszenia do P4 w związku ze zmianą regulaminu.
      U konkurencji otrzymałem trzy nowoczesne aparaty za symboliczne grosze (w
      Plusie kilkaset złotych kosztują w abonamencie), opłatę abonamentową nie
      wyższą aniżeli u dotychczasowego operatora a ponadto ponad 3 razy tyle minut
      do wszystkich sieci co oferuje mi obecnie Plus. A co ma Plus do zaoferowania
      dla klienta z długim stażem i kilkoma aktywacjami??? NIC. Zupełnie NIC, nie
      licząc kilku dodatkowych minut wewnątrz sieci. Ponadto jeszcze wprowadza
      opłatę za szczegółowy rachunek i podnosi koszt połączeń z BOK. Żenada. Panowie
      w Polkomtelu: Wasze "utrzymanie" działa beznadziejnie, na dzień dzisiejszy nie
      macie z czym iść na tę wojnę. Taka jest przykra prawda. Co do P4 to dodatkową
      ich zaletą jest bogata infrastruktura UMTS. A wadą??? Tylko to, że są
      stosunkowo młodym operatorem i przez to mają problemy ze wzbudzaniem zaufania
      wśród potencjalnych klientów. Ale to się z czasem zmieni.
      Pozdrawiam
    • wojtek33 Jak Play z Plusem 09.06.09, 19:53
      Przeczytałem połowę i dalej mi się nie chce więc możliwe, że już ktoś o tym
      pisał - Plus nigdy nie był siecią dla biednych studenciaków czy fryzjerek (tę
      rolę pełniła kiedyś Era). Telefon w Plusie mam od 99r w różnych firmach i nigdy
      nie narzekałem, za to często pełniłem rolę jedynego, który ma zasięg, nigdy nie
      miałem problemów z zerwanymi połączeniami, jako jeden z pierwszych wygodnie
      korzystałem z GPRS. Nie rozumiem też co chcecie od obsługi klienta, zawsze
      mieliśmy swojego opiekuna, który zawsze był do dyspozycji, potrafił załatwić
      najnowsze aparaty do testów, telefony spoza oferty, do tego mamy 40% zniżki na
      akcesoria, dłuższą listę mógłby zrobić pewnie pracownik odpowiedzialny w firmie
      za telefony.
      A co to jest Play? Ja ich widzę tak samo jak mbanki itp. - dobre do założenia
      rachunku, na który wpływa 1500 zł miesięcznie.
      • wycie_auu Re: Jak Play z Plusem 09.06.09, 20:50
        Byłem przez bardzo długi czas z plusem. Prywatnie i firmowo. Jako jeden z
        pierwszych korzystałem z HSCSD, była to jedyna usługa w Polsce, która dawała
        rozsądny transfer plików jeszcze przed wprowadzeniem GPRS. Byłem wśród pierwszej
        setki, dla których przygotowano ryczałt GPRS z limitem 1GB miesięcznie
        (kosztowało to dwie stówy netto). Teraz głównie rozmawiam, za to znacznie
        więcej, niz wtedy. Pożegnałem Plusa bez żalu, gdy okazało się, że Play proponuje
        usługi porównywalnej jakości (bo na infrastrukturze Plusa tam, gdzie nie ma
        swojej) za znacznie mniejsze pieniądze.
      • darek_1765 Re: Jak Play z Plusem 09.06.09, 20:57
        To znaczy, że "normalni" ludzie dla Plusa nie istnieją? Firma dla tych z
        "lepszej" półki? Z zasięgiem to nie przesadzaj jest ok (zwłaszcza w miastach), a
        za 2-3 lata nie będzie różnicy w zasięgu wszystkich sieci.
        wojtek33 napisał:

> Przeczytałem połowę i dalej mi się nie chce więc możliwe, że już ktoś o tym
        > pisał - Plus nigdy nie był siecią dla biednych studenciaków czy fryzjerek (tę
        > rolę pełniła kiedyś Era). Telefon w Plusie mam od 99r w różnych firmach i nigdy
        > nie narzekałem, za to często pełniłem rolę jedynego, który ma zasięg, nigdy nie
        > miałem problemów z zerwanymi połączeniami, jako jeden z pierwszych wygodnie
        > korzystałem z GPRS. Nie rozumiem też co chcecie od obsługi klienta, zawsze
        > mieliśmy swojego opiekuna, który zawsze był do dyspozycji, potrafił załatwić
        > najnowsze aparaty do testów, telefony spoza oferty, do tego mamy 40% zniżki na
        > akcesoria, dłuższą listę mógłby zrobić pewnie pracownik odpowiedzialny w firmie
        > za telefony.
        > A co to jest Play? Ja ich widzę tak samo jak mbanki itp. - dobre do założenia
        > rachunku, na który wpływa 1500 zł miesięcznie.
    • soliera Re: Jak Play z Plusem 09.06.09, 20:01
      niuniawroc, piszesz, że:

Już za 4 m-ce kończy mi się abonament w Play i nie mogę się doczekać rozwiązania umowy. Beznadziejny zasięg, beznadziejna obsługa. Kiedy zapomniałam hasła do konta online nie potrafili mi go nawet zresetować. Bardzo rzadko udaje mi się przeprowadzić rozmowę bez zakłóceń czy rozłączeń. I w d*** mogą sobie wsadzić dodatkowe minuty skoro i tak nie można normalnie rozmawiać a to raczej PODSTAWA usługi telekomunikacyjnej. Zresztą wszyscy operatorzy są tacy sami, wcześniej byłam w Plusie i w Erze i też nie było wesoło, ale nie aż tak :-/

Ciekawe!!
      Od 3 miesięcy mam kartę PLAY'a i jakoś nie mogę stwierdzić, żeby były problemy z zasięgiem i żeby połączenie były przerywane!
      Wręcz odwrotnie, zasięg i jakość połączeń jest IDENTYCZNA jak tam która oferuje ERA!
      Druga sprawa, ja byłem jeszcze w IDEII, teraz jestem w Erze i wszędzie jest/było na tyle OK, żeby nie mieć podstaw do narzekania.
      OK, Ci z IDEII byli nadgorliwi i po tygodniu spóźnienia z opłatą abonamentu odłączyli mi możliwość wykonywania połączeń. Po "awanturze" wszystko wróciło do normy.
      Z Erą nie miałem dosłownie ŻADNYCH problemów zarówno w Polsce jak i za granicą.
      Teraz tylko cena za usługi określa, któremu operatorowi będę płacił.

Wiesz, ja po prostu myślę, że jesteś pracownikiem Plusa/Ery/Orange, krórego zadaniem jest agitacja na forach internetowych
      • olek_01 Re: Jak Play z Plusem 10.06.09, 08:46
        soliera masz rację - ja mam 6 miesięcy do końca umowy z Playem i nie miałem problemów z połączeniami - ten gość faktycznie albo jest pracownikiem konkurencji,albo pospolitym Trollem :/
    • darek_1765 Jak Play z Plusem 09.06.09, 20:43
      Mam (miałem) w Plusie dwa numery telefonów. Nie były to duże abonamenty, ale
      ładnych parę lat siedziałem u nich. Chciałem teraz przedłużyć te dwa + wziąć
      mix i co? Olali mnie! ICH NIE INTERESUJĄ "LESZCZE" Z ABONAMENTEM PONIŻEJ
      100zł! Dla nich tylko klient "biznesowy" się liczy, więc niech nie pieprzą
      głodnych kawałków, że są "okradani" z klientów! Sami tego chcą. Po tej wizycie
      w salonie przechodzę z numerem do Play'a. Coś za bardzo obrośli w piórka -
      zachowują się jak monopoliści, których nikt nie ruszy! Olać ich!
    • savage4 Jak Play z Plusem 09.06.09, 21:48
      8 lat w ERZE i zero problemów, 2 lata z plusem i...same problemy !!! Nigdy
      wiecej ! Począwszy od infolinii, na która zadko kiedy mozna sie dodzwonic, po
      przez obsluge klienta, po jakosc usług ! iPlus to totalny bubel, za który
      musialam placic przez caly rok, w koncu zdecydowalam sie zaerwac umowe i
      zaplacic kare umowna 1000zl - i tak sie oplacilo. Co do uslug telefonicznych -
      przyklad z ostatnich paru dni, sms dotarl do znajomego z 40 minutowym
      opoznieniem, to byl wazny sms...No commends, jeszcze niecały miesiąc i...by,by
      Plusie...
      • business3 Jak "No commends" to no service... 09.06.09, 23:27
        Jak "No commends" to no service...

savage4 napisała:

> 8 lat w ERZE i zero problemów, 2 lata z plusem i...same problemy !!! Nigdy
        > wiecej ! Począwszy od infolinii, na która zadko kiedy mozna sie dodzwonic, po
        > przez obsluge klienta, po jakosc usług ! iPlus to totalny bubel, za który
        > musialam placic przez caly rok, w koncu zdecydowalam sie zaerwac umowe i
        > zaplacic kare umowna 1000zl - i tak sie oplacilo. Co do uslug telefonicznych -
        > przyklad z ostatnich paru dni, sms dotarl do znajomego z 40 minutowym
        > opoznieniem, to byl wazny sms...No commends, jeszcze niecały miesiąc i...by,by
        > Plusie...
    • sid666sid Jak Play z Plusem 09.06.09, 21:50
      mam 4 telefony w plusie (abonament na firme) i w połowie maja poszedłem do
      salonu plusa i zrezygnowałem z ich usług przenosząc jednocześnie numery do
      innego operatora. nie będę mówił dokąd. nieistotne. pan w salonie był ok. system
      działał. nie było problemów. ważne było tylko, aby zgłosić rezygnację do 7 dni
      po upływie terminu płatności.
      Jeżeli macie sytuację, że system nie działa itp miejcie ze sobą pismo i proście
      o pieczątkę z datą, że byliście zrezygnować ale system nie działał. Ewentualnie
      czekajcie, aż im system "zadziała".

takie pismo można znaleźć tutaj:
      www.pasjagsm.pl/plus-zmienia-regulamin-mozesz-zerwac-umowe-z-operatorem.html
      w moim przypadku otrzymałem pismo na miejscu że umowa wygasa 1 lipca. Jakiś
      tydzień temu dostałem potwierdzenie z Plusa, ale numer będzie mógł zostać
      przeniesiony dopiero od 1 sierpnia. Trzeba się z tym liczyć. Plus nie lubi
      przegrywać.

Aha, nie trzeba mieć ze sobą nowego regulaminu, wystarczy się z nim nie zgodzić.
      Potrzebne dokumenty w powyższym linku.

Podaje jeszcze jeden link, gdzie można zapytać i dowiedzieć się wiele ciekawych
      rzeczy:

www.telepolis.pl/news.php?id=14769
      nie dajcie sie zwieść w salonie. oni tam mają bonusy za udaremnienie zerwania umowy.

powodzenia
    • erroid są plusy dodatnie i... 09.06.09, 23:06
      powoli zaczynam rozumieć Wałęsy "są plusy plusy dodatnie i ujemne"... ten Plus
      od GSM ma u mnie dużego minusa i nie dziwie się że 1500 innych osób dziennie
      pokazuje Polkomtelkowi gdzie sobie może wsadzić swoje usługi - traktowanie
      klientów w tej sieci pozostawia wiele do życzenia... brawo dla play za
      uświadamianie klientów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka