fantom55 10.06.09, 17:20 A kimże jest ta pani, że policjanci musieli fatygować się do niej? Nie mogła sama iść na komisariat? Aż tak ciężko pobita? Bo czytałem, że klapsa w pupę dostała :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pereiro Re: Cugier-Kotka złożyła zawiadomienie ws. pobici 10.06.09, 17:29 To skandal i kpina z demokracji. Czy pani Kotka płaci na policję więcej, niż inni obywatele? Skąd większe prawa i specjalne traktowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Mam nadzieję że beknie za składanie fałszywych zez 10.06.09, 17:52 Mam nadzieję że beknie za składanie fałszywych zeznań. Będzie to kolejny test prawdomówności Jacka Kurskiego i jego marionetki. Odpowiedz Link Zgłoś
ojcieckierownik Re: Ciekawe jak jest jej mężowi, Kotek? 10.06.09, 21:09 Nie,mężowi też jest Kotka Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Ciekawe jak jest bandytom, TW Bolek, Owsiak ? 11.06.09, 05:12 ojcieckierownik napisał: > Nie,mężowi też jest Kotka M: ciekawosc was na manowce zaprowadzi kiedy dowiemy sie nazwisk bandytow - damskich bokserow. Ja mam dwoch na oku... Lech Wałęsa wzywa do rękoczynów www.dziennik.pl/polityka/article373405/Lech_Walesa_wzywa_do_rekoczynow.html Lech Wałęsa proponuje premierowi radykalne rozwiązanie problemu z demonstrantami, którzy chcą zakłócić obchody rocznicy wyborów 4 czerwca. "Organizujemy się przeciwko tym szaleńcom, tym anarchistom, druga strona też się bierze za kamienie i kto przeżyje, ten żyw będzie" - mówi Wałęsa. Uważa, że za anarchię odpowiadają Lech Kaczyński i ojciec Rydzyk. Rowniez Organizator orgietek na Przystanku Woodstock nijaki Owsiak w liscie do TW Bolka oswiadcza, ze bedzie sklonny "przyłożyć z baśki" kazdemu, kto sie z Bolkiem nie zgadza.... “mimo swoich absolutnie pacyfistycznych przekonań, mogę przyłożyć z baśki, jak Boga kocham, pierwszemu czy kolejnemu napotkanemu wariatowi..” www.wosp.org.pl/jurek/index.php/36/2/2/1238488665 Odpowiedz Link Zgłoś
johanna_haase Słuchali jej KILKA GODZIN? 10.06.09, 17:41 Hold on - rzekome "pobicie" trwało kilka minut, a ona potem zeznawała kilka godzin? Rozumiem, że każda sekunda była wiecznością, ale że aż tak dosłownie? :-) PiS nie ma szczęścia do kobiet, no ale ryba się psuje od głowy. Trzeba było Kempę wziąć do tego spektaklu. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Czy to pomoze w odzyskaniu twarzy? 10.06.09, 19:29 Bardzo prawdopodobne że ktos tam jej pare ciepłych słów powiedział ale wątpię by próbowano pobić, zbyt deta to sprawa. Wydaje mi się że ktoś tej pani źle doradził, lepiej było sprawe pominac milczeniem, teraz dopiero może zebrać żniwo. Ta partia już niejednego człowieka poświęciła dla swoich zagrywek, co prawda niektórzy zasłuzyli na Brukselę ale tez dali nie tylko twarz w ważniejszych sprawach. Pustka miedzy uszami u niektórych ludzi jest zdumiewająca:) Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Re: Słuchali j 10.06.09, 21:52 WIEŻA RADOŚCI, WIEŻA SAMOTNOŚCI Mieszkam w wysokiej wieży otoczonej fosą Mam parasol, który chroni mnie przed nocą Oddycham głęboko, stawiam piedestały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Mieszkam w wysokiej wieży, ona mnie obroni Nie walczę już z nikim, nie walczę już o nic Palą się na stosie moje ideały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta Re: Cugier-Kotka złożyła zawiadomienie ws. pobici 10.06.09, 17:59 Dobrze że nie napluli jej w twarz, bo musieli by przyjechać strażacy, jaśnie pani była tak zmęczona wywiadami że nie miała siły przyjechać na komisariat, albo przez to bestialskie i ciężkie pobicie nie była w stanie, pewnie ze względu na ciężką kontuzje, pewnie ten czas był potrzebny aby poniedziałkowe siniaki robione przez męża nie wyglądały zbyt świeżo. Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Cugier-Kotka złożyła zawiadomienie ws. pobici 10.06.09, 17:31 Śmieszne jest to ,że z powodów politycznych , policjanci zajmują się pobiciem widmo a nie swoją codzienna pracą (jakakolwiek by ona nie była :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Cugier-Kotka złożyła zawiadomienie ws. pobicia 10.06.09, 17:33 Ile ta pularda otrzymała od PiS za ten kiepski kabaret? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Po 5-ciu dniach zawiadomienie- niezła ta Kotka. 10.06.09, 17:35 Ale jaka to bezczelna zdzira ?!. 5 dni czekała. Ciekawe na co ? Na prikaz prezesika? Co za idiotka ! Odpowiedz Link Zgłoś
2107x Re: Po 5-ciu dniach zawiadomienie- niezła ta Kotk 10.06.09, 17:37 pecunia non olet .a aktoreczka zniej marniutka a papusiac trzeba to się pozwala wylansować nieboże Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Re: Po 5-ciu dniach zawiadomienie- niezła ta Kotk 10.06.09, 19:59 Fakt. Swego czasu łaziła po firmie w której pracuję i napraszała się o zlecenie na odgrywanie Śnieżynki podczas fety gwiazdkowej dla dzieci pracowników. Była tak upierdliwa, ze w końcu dano jej to zlecenie. Jej małżonek robił za Świętego mikołaja. Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Re: Po 5-ciu dniach zawiadomienie- niezła ta Kotk 10.06.09, 21:52 WIEŻA RADOŚCI, WIEŻA SAMOTNOŚCI Mieszkam w wysokiej wieży otoczonej fosą Mam parasol, który chroni mnie przed nocą Oddycham głęboko, stawiam piedestały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Mieszkam w wysokiej wieży, ona mnie obroni Nie walczę już z nikim, nie walczę już o nic Palą się na stosie moje ideały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Mam nadzieje że wie co jej grozi za 10.06.09, 17:51 skłądanie fałszywych zeznań ? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Cugier-Kotka złożyła zawiadomienie ws. pobicia 10.06.09, 17:56 A wielkie g...no mnie obchodzi co zrobila niejaka Cugier-Kotka !!!!!!!! Durne pismaki kazda bzdure puszczona przez PIS musza max naglosnic ... A prezes Jaroslaw sie cieszy . Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 sama się klapsowała i wyzywała? 10.06.09, 18:00 teatrzyk małego aktorka. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Cugier-Kotka złożyła zawiadomienie ws. pobicia 10.06.09, 18:03 dalszy ciąg spektaklu w teatrze jednego widza Odpowiedz Link Zgłoś
jona12 Cugier-Kotka babo oszustko 10.06.09, 18:06 za swoje pieniadze poszukaj tych co cie napadli OSZUSTKA MUSI KLAMAC BO TAK KACZOR NAKAZAL PRZESTEPCOW OSZUSTOW ZLODZIEJI JUZ DOSC..POLICJA MA INNE SPRAWY WAZNIEJSZE NIZ OSZUSTWA I NAKRECANIE PRZEZ PIS KACZKI. DOSC TRZEBA POSTAWIC CZOLO GDZIE RZAD GDZIE P. TUSK CZY NIE DOSC JUZ ZAJMOWANIA SIE SPRAWAMI OSZUSTOW CZY NASZE PIENIADZE MUSZA BYC TAK WYKORZYSTYWANE DOSC TEGO Odpowiedz Link Zgłoś
super_pawelr kotke pobili fachowcy !!! bez śladów !!!!!!!!!!! 10.06.09, 18:20 ma ślad ale moralny TAK SIĘ SKU.... . Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to w Pisie strach 10.06.09, 18:21 pani Kotka ma obolałe kolano - więc policja szybko ustali kto jej kazał klęczeć na grochu za przegrane wybory Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Cugier-Kotka złożyła zawiadomienie ws. pobicia 10.06.09, 18:25 Myślę że sprawa jest dość dęta ale przypominam szanownej Policji, że bardzo trudno jest złożyć zawiadomienie o przestępstwie, ponieważ dyżurka policyjna to jest jak twierdza przeciw obywatelom... tam się robi wszystko żeby obywatela odesłać i nie przyjąć zgłoszenia. Panowie rzecznicy Policji nie powinni udawać że o tym nie wiedzą. Sam musiałem awanturę zrobić żeby taki burak w policyjnym mundurze przyjął (czytaj pokwitował) pisemne zgłoszenie. Musiałem mu przypomnieć kto go utrzymuje, wtedy przyjął ale widziałem że zaraz eksploduje. A wiecie ile leżało moje pismo w oczekiwaniu na jakikolwiek ruch........ 2 miesiące. Im większe miasto tym więcej nierobów na tych posterunkach. Głupota Policji polega również na tym że nie powinna chodzić i prosić aktoreczkę żeby złożyła zeznanie... no chyba że mieli coś za pazurami? Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Re: Cugier-Kotka złożyła zawiadomienie ws. pobici 10.06.09, 18:45 A ja się nie zgodzę :P Mnie kiedyś okradziono i nie miałam problemów zawiadomieniem :P Odpowiedz Link Zgłoś
somatico a może zamiast opluwać tą kobietę trochę faktów 10.06.09, 18:31 Dlaczego policja zlekceważyła informację aktorki Anny Cugier-Kotki o pobiciu i wcześniejsze, publiczne doniesienia o groźbach pod jej adresem? Postępowanie w tej sprawie wszczął rzecznik praw obywatelskich dr Janusz Kochanowski. O tym, że aktorka znana z udziału w spocie wyborczym PiS w miniony piątek stała się ofiara napaści jako pierwsza poinformowała "Rz".Wczoraj w rozmowie z TVN 24 Anna Cugier-Kotka ujawniła, że kilka godzin po napadzie i kilku bezskutecznych próbach połączenia z numerem 997 o tym, że została skopana i znieważona zawiadomiła funkcjonariuszy policji. Policjanci odmówili podjęcia śledztwa i polecili kobiecie stawienie się osobiste na komisariacie policji Wiele wskazuje, że pojawiające się we wtorek rozbieżności w publicznych wypowiedziach policjantów odpowiadających na zarzuty Anny Cugier-Kotki. Według jednej z wersji policyjnych, która pojawiła się we wtorek rano- mowa była o tym, że ustalenia policji wskazują, iż Cugier-Kotce wykręcono palec i klepnięto w pośladek, po południu mówiono już- powołując się również na rzekome notatki służbowe funkcjonariuszy - o kopnięciu Wątpliwości budzi fakt, że choć przed dwoma tygodniami media ujawniły, że aktorka otrzymuje groźby karalne nie wszczęto dochodzenia w tej sprawie. -Trudno zrozumieć dlaczego w sytuacji publicznego doniesienia o grożbach karalnych nie wszczęto postępowania i nie objęto tej pani ochroną policyjną- mówi "Rz" prokurator Małgorzata Bednarek, prezes niezależnego stowarzyszenia prokuratorów "Ad-Vocem". źródło: Rzeczpospolita Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a jak wyjasnisz to: 10.06.09, 18:41 ta pani została podobno poszkodowana w sobotę, ale zawiadomienie o fakcie złozyła dopiero we wtorek co wydarzyło przez te 4 dni? dlaczego dzień przed ujawnieniem "pobicia" pani udzieliła wywiadu w TVN24 w którym nie napomknęła słowem o tak ważnym wydarzeniu z przed 3 dni? i wreszcie dlaczego nie dokonała obdukcji odrazu? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 dlaczego klamiesz " 11.06.09, 05:18 pakulec naklamał: > ta pani została podobno poszkodowana w sobotę, ale zawiadomienie o fakcie złozyła dopiero we wtorek co wydarzyło przez te 4 dni? > dlaczego dzień przed ujawnieniem "pobicia" pani udzieliła wywiadu w TVN24 w którym nie napomknęła słowem o tak ważnym wydarzeniu z przed 3 dni? M; sluchalem wywiadu w TVN wielokrotnie. Cugier-Kotka wyraznie powiedziala - zaatakowano mnie osobiscie. To TVN nie bylo zainteresowane w szczegolach a nikt pobity nie bedzie sie rozpisywal we wrogich mediach o szczegolach. Odpowiedz Link Zgłoś
jotemm Re: a może zamiast opluwać tą kobietę trochę fak 10.06.09, 19:27 "źródło Rzeczpospolita" - i wszystko jasne :) Tego szmatławca czyta tylko KC PiS i dziennikarze TVPiS. Ta mierna gazecina jest gorsza niż SE i nie nadaje się nawet do podtarcia doopy. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki "Rz" łże... 10.06.09, 19:35 > źródło: Rzeczpospolita Ta sama "Rz" w poniedziałek pisała, że Pani Cugier-Kotka została "brutalnie pobita", "trafiła do szpitala" i że miało to miejsce w piątek. Ta gadzinówa PiS już niech się lepiej nie kompromituje... A RPO i policja niech robią swoje - wyjaśnienie tej sprawy nikomu nie zaszkodzi. Jestem pewien, że Pani Cugier-Kotka to sku...ała politycznie mitomanka. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: a może zamiast opluwać tą kobietę trochę fak 10.06.09, 21:55 > O tym, że aktorka znana z udziału w spocie wyborczym PiS w miniony piątek > stała się ofiara napaści jako pierwsza poinformowała "Rz". ANTYCYPOWALI! Jak Boga kocham, normalnie antycypowali! Cugier-Kotka co prawda nie pobita, a zelżona, i nie w piątek, tylko w sobotę Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Jaką obdukcję można przedstawić po kopnięciu w 10.06.09, 18:44 Jaką obdukcję można przedstawić po kopnięciu w kolano i szturchaniu? Chyba sobie PO i GW żarty stroją odwracając uwagę od meritum. Tu nie chodzi o siłę rażenia tylko o to , że sam taki fakt nie miał prawa nastąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec powstaje siniec 10.06.09, 18:46 który po około 3-4 dniach znika - więc dlatego obdukcji nie było a sprawę zgłoszono po tak długim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Re: powstaje siniec 10.06.09, 18:52 e tam u mnie sińce są długo :) Dla mnie kobieta to została obrażona przez jakiś pijaczków, chciała sobie reklamę darmową zrobić. A Prezesik jak zwykle zrobił aferę polityczną :P pakulec napisał: > który po około 3-4 dniach znika - więc dlatego obdukcji nie było a > sprawę zgłoszono po tak długim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a ja myślę że to było celowe zagranie 10.06.09, 18:55 pewno Pis chciał przywalić w Po w czasie ciszy wyborczej, tylko coś nie wypaliło, ewentualnie sprawę skręcili we wtorek aby przykryć bunt Ziobry - Jacek Kurski jako dobry kolega pani Kotki napewno coś wymyślił Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 powstaje siniec, chyba na twoim ciele 10.06.09, 18:53 Siniec powstaje dopiero przy mocnym uderzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec uważasz że pani Kotka jet gruboskórna? 10.06.09, 18:57 ja bym tak nie obrażał kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
prochmarny nie smiejcie sie ta Pani walczy o byt 10.06.09, 18:55 może wróci do aktorstwa....jednak, ale to takie trudne, znacznie trudniejsze niż rzetelna praca w zawodzie, jak ktoś już zazna smaku łatwizny , trudno jest wrócić do codzienności....to zmora polityków i politykierów, oni na co dzień zmagają sie z tą pokusą, Pani kotek życzymy siły ducha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: nie smiejcie sie ta Pani walczy o byt 10.06.09, 19:03 A ja tylko z ciekawości zapytam, gdzie są towarzysze: junkier, presentation1 i ich nowa koleżanka małgoska_k? Bo jakoś nudnawo, a zawsze to radość czytać ich zapiekłe wypowiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
prochmarny pewnie wyjechali na weekend ... 10.06.09, 19:09 maja farta , ja mam duzo pracy, i dlatego zostaję do piątku, Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Re: Ma swoje 5 minut w mediach? Ma. I o to chodzi 10.06.09, 21:54 WIEŻA RADOŚCI, WIEŻA SAMOTNOŚCI Mieszkam w wysokiej wieży otoczonej fosą Mam parasol, który chroni mnie przed nocą Oddycham głęboko, stawiam piedestały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Mieszkam w wysokiej wieży, ona mnie obroni Nie walczę już z nikim, nie walczę już o nic Palą się na stosie moje ideały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 Wizyta domowa w pakiecie... 10.06.09, 19:01 "Policjanci byli w mieszkaniu aktorki i przez kilka godzin słuchali jej zeznań." Pizzę ze sobą chociaż przywieźli ? Bo w rozszerzonym planie taryfowym 'PiS Supreme' to przysługują wizyty domowe i dostawa gratis, nieprawdaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
papcio-wp Cugier-Kotka zawiadomiła o pobiciu, ale nie prz... 10.06.09, 19:02 Bardzo naciągane to pobicie,a może ta pani po prostu kłamie bo chce medialnie zaistnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Cugier-Kotka złożyła zawiadomienie ws. pobicia 10.06.09, 19:07 teraz chyba zrobi już karierę :) Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Cugier-Kotka zawiadomiła o pobiciu, ale nie prz... 10.06.09, 19:10 Bardzo się wszyscy cieszymy, że nareszcie!!!! Zapewne tak się poddani cieszą, gdy królowa powije następcę tronu. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzo44 sprawa Jaruckiej... 10.06.09, 19:20 ...Sawickiej, Blidy, teraz Sugar-Pussy, etc. etc... wszystko montowane przez wyjątkowo oślizgłych gnojków... do których w ich bezczelności nie dociera że Naród jednak nie wszystko kupi - są pewne granice hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Panie Ministrze Czumo 10.06.09, 19:20 Wierzę,że Pan podobnie jak mnin.Ziobro ma ambicje wprowadzić porządki w pożal się Boże - Policji:). Proponuje aby Pan wypuscił swoich urzędników na posterunki policji celem sprawdzenia jak przyjmowane są zgłoszenia. Propnuje rozpocząć od Dworca Centralnego. Byłem świadkiem krzyku i wyzwisk zatrudnionych tam posterunkowych którzy wydzierali się na gości, którzy usiłowali zgłosić kradzieże.Podobnie było na drugim i trzecim posterunku. TO SKANDAL... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec myślisz że panią Kotkę pokarał Palikot???? 10.06.09, 19:31 czy wy macie obsesję Palikota? niedługo napiszesz że ukradł Jarkowi laptopa Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec powiedzmy że "pobił" 10.06.09, 19:45 jeżeli pobil to oburzające- ale za duzo tu kręcenia więc nie daje wiary tłumaczeniu pani Kotki Odpowiedz Link Zgłoś
ulk22 W marcu Cugier-Kotka chciała się zabić! 10.06.09, 19:36 Super Express" dowiedział się, iż w marcu policja odebrała zawiadomienie, że Cugier-Kotka chce popełnić samobójstwo. www.se.pl/wydarzenia/kraj/aktorka-pis-chciaa-popenic-samobojstwo_99534.html Odpowiedz Link Zgłoś
ulk22 Re: W marcu Cugier-Kotka chciała się zabić! 10.06.09, 19:37 Cień na całą sprawę rzucają sensacyjne informacje, do których dotarł "Super Express". Otóż okazuje się, że w marcu policja otrzymała telefoniczne zawiadomienie (od koleżanki aktorki z Częstochowy), że Cugier-Kotka straciła pracę, ma problemy i chce targnąć się na swoje życie. Policjanci udali się pod wskazany adres, gdzie zastali aktorkę. Była pod wpływem alkoholu i w fatalnym stanie psychicznym. Na poczatku kwietnia policja postanowiła o odmowie wszczęcia śledztwa w sprawie usiłowania targnięcia się na własne życie (aktorka ani razu nie stawiła się na komendę). Czy aktorka ma depresję? Czy rzeczywiście chciała popełnić samobójstwo czy tylko gra? - Nie odpowiem na to pytanie - powiedziała reporterowi "Super Expressu". www.se.pl/wydarzenia/kraj/aktorka-pis-chciaa-popenic-samobojstwo_99534.html Odpowiedz Link Zgłoś