kapitan_stopczyk Salon bluzga na Kaczyńskich. Dlaczego? 10.06.09, 22:19 Własnie. Dlaczego? Skąd ta furia w SB-ckich mediach? Odpowiedź jest jedna: Kaczory chcieli rozbić UKŁAD (doskonale widoczny w TVN - Tusk Vision Network, SBSatach i tak dalej.....) Chcieli ROZBIĆ UKŁAD - ale chcieli go rozbić i zastąpic SWOIM UKŁADEM. I to właśnie wprawiło we wściekłość salonowych czynowników (lewactwo post-Germemkowskie i post-Kuroniowskie). UKŁAD musi trwać - ale musi byc NASZ. Wtedy jest OK. Jeśli UKŁAD chce stworzyć ktos taki jak Kaczor (Kaczory), to musimy zmobilizować cały SALON, by Kaczorów opluć i znienawidzić..... Taką "moralność" zaszczepił narodowi MICHNIK i jego pretorianie. A wszystko inne jest już tylko kononsekwencją te co napisano wyżej.......................... ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Re: Salon bluzga na Kaczyńskich. Dlaczego? 10.06.09, 22:21 Ja nie dyskutuje już bo nie ma sensu XD WIEŻA RADOŚCI, WIEŻA SAMOTNOŚCI Mieszkam w wysokiej wieży otoczonej fosą Mam parasol, który chroni mnie przed nocą Oddycham głęboko, stawiam piedestały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Mieszkam w wysokiej wieży, ona mnie obroni Nie walczę już z nikim, nie walczę już o nic Palą się na stosie moje ideały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Salon bluzga na Kaczyńskich. Dlaczego? 10.06.09, 22:50 Wolę układ pod wodzą Tuska niż układ pod wodzą Kaczyńskich, Leppera i Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1naj J. Kaczyński: Naczelnego "Dziennika" zmieniono,.. 10.06.09, 22:30 Brzydkie, małe, obślinione, durne i zarozumiałe...( ma na imię Jaruś) Kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Re: J. Kaczyński: Naczelnego "Dziennika" zmienion 10.06.09, 22:31 :P :P:PWIEŻA RADOŚCI, WIEŻA SAMOTNOŚCI Mieszkam w wysokiej wieży otoczonej fosą Mam parasol, który chroni mnie przed nocą Oddycham głęboko, stawiam piedestały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Mieszkam w wysokiej wieży, ona mnie obroni Nie walczę już z nikim, nie walczę już o nic Palą się na stosie moje ideały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Re: J. Kaczyński: Naczelnego "Dziennika" zmienion 10.06.09, 22:36 znamy znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Salon pchnął do boju "ludzi rozumnych" 10.06.09, 22:42 ....czyli ludzi ogłupionych propagandą Michnika , Pacewicza, Żakowskiego i innych takich salonowców.... Trzeba zniszczyć Kaczorów, bo Kaczory to endecka prawica, która nam przeszkodzi w dojściu do lewackiej Europy. G.... prawda (PIS to też lewica, ale taka pobożna), ale motłoch uwierzy w to co się mówi w SBckich mediach i zagłosuje jak należy........... Tak właśnie wygląda Polska po 20 latach "niepodległości"........ Dziękujemy ci Gazeto Wyborcza..................... ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Re: Salon pchnął do boju "ludzi rozumnych" 10.06.09, 22:49 WIEŻA RADOŚCI, WIEŻA SAMOTNOŚCI Mieszkam w wysokiej wieży otoczonej fosą Mam parasol, który chroni mnie przed nocą Oddycham głęboko, stawiam piedestały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Mieszkam w wysokiej wieży, ona mnie obroni Nie walczę już z nikim, nie walczę już o nic Palą się na stosie moje ideały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Odpowiedz Link Zgłoś
krakower J. Kaczyński: Naczelnego "Dziennika" zmieniono,... 10.06.09, 22:41 A co na to wice Stremecka, była korektorka "Gazety Krakowskiej" - dziennika KW PZPR w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Re: J. Kaczyński: Naczelnego "Dziennika" zmienion 10.06.09, 22:51 Sztywny Pal AzjiWIEŻA RADOŚCI, WIEŻA SAMOTNOŚCI Mieszkam w wysokiej wieży otoczonej fosą Mam parasol, który chroni mnie przed nocą Oddycham głęboko, stawiam piedestały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Mieszkam w wysokiej wieży, ona mnie obroni Nie walczę już z nikim, nie walczę już o nic Palą się na stosie moje ideały Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Stawiam świat na głowie do góry nogami Na odwrót i wspak bawię się słowami Na białym czarnym kreślę jakieś plamy Jutro będę duży, dzisiaj jestem mały Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 POrażka PiSu ma znajomą twarz...... 10.06.09, 23:21 tnij.org/cz2j i co tu szukać winnych w ZETce, Dzienniku...itp... Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 "media" przyjazne Kaczyńskiemu: gaz, prąd, woda ;) 10.06.09, 23:25 tnij.org/dkiv prezesie ... uśmiechnij się od czasu do czasu... a pokochasz innych ludzi....:)))____i być może ciebie pokochają___to naprawdę działa...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dibadzio Coś jest na rzeczy 10.06.09, 23:39 Niech odezwą się autorzy- dziennikarze śledczy a nie Kobosko. Niech powiedzą czy milczenie Dziennika spowodowane jest brakiem dalszych matriałow nt. Palikota czy czymś innym.W każdym bź razie to dość dziwny zbieg okoliczności: przychodzi Kobosko i... cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Przyjmuję do akceptującej informacji, postuluję Dz 10.06.09, 23:44 Przyjmuję do akceptującej informacji, postuluję Dziennik i Naszcz Siennik od tryka ojca Redyka! Tylko PiS dzielnie wspiera interesy układu Radyja Maryja! Dobry dziennikarz źle o Palikocie w niepokalanej prawdy cnocie. Tylko Naszcz Siennik nie jakaś Gó Wniana, zaleca Kac Czyński swoim do czytania. Wobec Wyborczej on ma jakąś fobię, kto czyta publicznie, to nie wiem co zrobię! Zamiast napisać tylko rządy Kac Czyńskich, co nie używają władzy sztuczek świńskich tylko przytyki, krzyk o zawłaszczaniu, a to trzeba z kościołem i o zmartwychwstaniu. Nie ma sznurówek, a inny rozumu, wszystko oddadzą dla biednego tłumu. Tylko do Prawa i Sprawiedliwości, może tak do komuny dla przyzwoitości? Tylko do darczyńcy ojczulka Ryzdyka, czepcie się lepiej jakiegoś Mychnika. Jego dziennikarze są zbyt łagodni, a my ciała i krwi wiecznie głodni. Na przykład podają zamknęli Pęczaka, wiadomo, że tylko nie dla niego paka. Naszykowana nie tylko dla niego, ale dla tego, ich najważniejszego. Albo podaje zginęło Niemców dwóch, pisze zaledwie dwóch, to jest pismak zuch. Albo pisze, liberał widzi wiele dróg, napisać on ma, drogą tylko jest Bóg. Groźne zatopienie Amsterdamowi, tylko w całości przemiłe ludkowi. Wyjdzie Łokita, to dobra nowina, zostanie przy Toośku tylko Szetyna. Tylko ma u nich aż takie znaczenie, że tylko ileś wybrało przesiedlenie. A tylko to jest aż dwa miliony, każdy zaradny, każdy wykształcony. I tylko „dureń” krytykuje nasz rząd, „najmądrzejsi” nigdy nie wyjadą stąd. Głupiego pogonić należy za płot. „A ten najgłupszy to ten pan Likot”. Bez wysiłku, z kaczką w tyłku gdy pod deklem nierówno, by nazywać ją G-óWno! Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Naczelny Insynuator IV RP nie da nam 11.06.09, 00:22 spokoju, dopóki nie wyślemy go, wraz z bratem, na emeryturę polityczną, a Z. Ziobro na rentę polityczą. Ciekawe, jak długo jeszcze PiS będzie zatruwał atmosfrę polityczną w Polsce? Może pomóżmy im skrócić ten okres do jednej kadencji L. Kaczyńskiego, bo Polska nie wytrzyma tego morza kłamstwa i działania w złej woli? 15 mandatów w PE dla tych gangsterów politycznych, to piętnaście mandatów za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs J. Kaczyński: Naczelnego "Dziennika" zmieniono,... 11.06.09, 01:35 Kobosko leci w ciula,dyspozycyjnosc to jego specjalnosc.- Temat Palikot,zejdzie z lam Dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
aazz91060 J. Kaczyński: Naczelnego "Dziennika" zmieniono,.. 11.06.09, 04:01 szkoda pradu na kaczora! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Na kaczora najlepszy jest drewniany tluczek. 11.06.09, 05:55 Raz w leb i raz w kuper. Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Pora kończyć z Kaczyńskimi 11.06.09, 06:24 Raz i nieodwracalnie.PR nie zasługuje na takich oszołomów Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Skoro duża gazeta boi się 11.06.09, 06:29 bogatych ludzi, to co ma zrobić skromny Kowalski na prowincji wobec przekrętów bogacza na prowincji . Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...I Wyborcza i Dziennik i inne media milcza...... 11.06.09, 06:31 Gdzie komentarze na temat........... Co sie dzieje?Kompletnie brak komentarzy na temat wyborow.Przyczyna jest prosta.Matematyka.I wychodzi z niej jedno.PO otrzymalo w tych wyborach o ponad polowe mniej glosow anizeli w 2007 roku.W 2007 roku 6701010 osób, w 2009 roku 3271852 osób.W mediach cisza.Boja sie matematyki.Głosów ważnych oddano 7497296 , a uprawnionych do glosowania bylo 30565272 osób.Oszust zawsze boi sie matematyki.Bo ona jest nieublagalna. Odpowiedz Link Zgłoś
ciriacz Jasne, a on byl zawsze swiety, P. Kotecka sie nie 11.06.09, 06:36 zdarzyla i KRRiT za rzadow PIS byla politycznie czysta jak lza...:))Bajki to sobie na dobranoc opowiadaj! A w ogole zostawilby Palikota i zajal sie swoim naczelnym oszolomem i nalogowym klamca: jak to jest, ze takie zero jak Kurski za pieniadze podatnika grzeje tylek na stolku juz ktorys rok??? Wylecial po `dziadku Tuska`, ale juz mu wtedy prezes obiecal, ze jak sie uspokoi to wroci...oportunista i histeryk. Odpowiedz Link Zgłoś
free3gawr-on J. Kaczyński: Naczelnego "Dziennika" zmieniono,... 11.06.09, 08:11 Przecież nie od dziś wiadomo że PO jest poza prawem i jest zagrożeniem dla demokracji oraz państwa prawa w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.24 A jednak leczenie wskazane... 11.06.09, 09:09 Pan prezes goni w piętkę i szuka poklasku. Mały schorowany człowieczek bojący się o władzę, która z rąk mu się wysuwa. Smutne, że takich polityków mamy, bo źle świadczy o nas, że takich ludzi wybieramy i dopuszczamy do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 J. Kaczyński: Naczelnego "Dziennika" zmieniono,... 11.06.09, 09:22 Gdyby głupota umiała fruwać, mielibyśmy jak nic latającego prezesa, Jarosława Przemądrzałego,Zarozumiałego I-go i daj Boże ostatniego. Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 J. Kaczyński: Naczelnego "Dziennika" zmieniono,... 11.06.09, 09:35 Czy za takie paplanie, głupoty wypowiadane publicznie nie należy się kilka lat zesłania? Prawnicy do dzieła, czas uwolnić naród od nikczemników! Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 J.Kaczynski "Lojalka" powinien być izolowany... 11.06.09, 10:09 Tworki, to dobre miejsce odosobnienia dla tego kretyna... Piszę to z całą powaga ! Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Fanatyk premierem 11.06.09, 11:19 Naprawdę przerażające jest, że człowiek, dla którego spisek jest głównym motorem historii, był kiedyś premierem. Oby już nigdy nie dawano temu fanatykowi żadnych funkcji państwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 J. Kaczyński: Naczelnego "Dziennika" zmieniono,.. 11.06.09, 14:00 Czyli "tuskowej wolnosci slowa" ciag dalszy. Nie wolno krytykowac, lub pisac prawde o swietych krowch POpaprancowej POkomuny. Podobnie jak nie wolno pisac prawdy o Bolku i Zydach. O nich mozna pisac tylko dobrze. Inaczej redaktora wywala. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: J. Kaczyński: Naczelnego "Dziennika" zmienion 11.06.09, 15:46 A teraz napisz, czego nie zrozumiałeś, to że Jarek nie rozumie, to nic nowego, ale Ty matole, mógłbyś się trochę przyłożyć do czytania ze zrozumieniem, ale czego ja wymagam od PiSdzielca... Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Kiedy rozliczą afery J.Kaczynskiego i jego kumpli? 11.06.09, 19:35 Od czasów PC !!!! wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/news/swiadek-ws-lipca-mowili-ze-to-fundusz-bielana,1128382 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok od kiedy interesuje cie wolność słowo w Polsce 11.06.09, 20:10 ty bolszewicki łachmaniarzu???? Odpowiedz Link Zgłoś
luskah J. Kaczyński: Naczelnego "Dziennika" zmieniono,... 12.06.09, 08:36 Tak jest .Media chcą zniszczyć PIS .Obojętnie czy Polikotem ,Niesiołowskim czy innym politykiem z PO, byle by odnosił się do PIS-su po chamsku.I taki język odpowiada szefom gazet. Im prymitywny język ten lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lopez3172 J. Kaczyński: Naczelnego "Dziennika" zmieniono,.. 12.06.09, 10:52 Kaczor wszędzie widzi wrogów,szpiegów i spiski przeciw PIS.To się chyba nazywa mania prześladowcza.......i nie zawsze daję się to leczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 J. Kaczyński: Naczelnego "Dziennika" zmieniono,... 13.06.09, 09:33 Nie tylko o Panu Palikocie ale i o tobie młocie. Odpowiedz Link Zgłoś