tepetoja a nie za stara na ciąże? może urojona? 09.07.09, 18:22 pogubiła sie kobiecina zupełnie...ale tak to jest z tymi co spijają wiedze z ust kurdupli. Jest śmieszna, żałosna, niewiarygodna - że też chce sie babie takie pośmiewisko z siebie robić to sie dziwie. Żadna kasa nie jest tego warta... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec Pis będzie chronić każdego pijaka 09.07.09, 18:22 w imię tzw. chronienia narodowych wartości Odpowiedz Link Zgłoś
1andy_b Bez przesady! 09.07.09, 18:55 Jedna małpka do obiadu to jeszcze nie pijaństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
maria20 Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 18:22 Pijana ciężarna a ojcem dziecka może jest Alik bo kto mógły mieć ochotę na tą panią. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh A kto jest ojcem?! 09.07.09, 18:24 Junkier? Jarosław K.? Zbigniew Z.? Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja jak sie jest w ciąży to sie nie pije alkoholu 09.07.09, 18:24 a ta nawaliła sie jak furman i domaga sie szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
lonelyboy1989 Wyznania Anny Cugier-Kotki: Wyjeżdżam z kraju 09.07.09, 18:24 Wyznania forumowicza: A wyp****alaj. Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Re: Wyznania Anny Cugier-Kotki: Wyjeżdżam z kraju 09.07.09, 18:30 Jaki kotek zapłodnił tę PiSdę ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec idź się użalać do izby wytrzeźwień 09.07.09, 18:26 tam znajdziesz więcej takich obietów do ochrony Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec najwięcej UBowców siedzi w Pisie 09.07.09, 18:27 na czele z zydoubekiem Olszewskim Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_kaniecki najwięcej UBowców siedzi w Pisie ???? 09.07.09, 18:30 ja_pakulec napisał: > na czele z zydoubekiem Olszewskim - nie rozumie ? - mow dalej i powied czy sie dobrze czujesz ? a tak poza tym - to wszystko w porzadku u ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec zapytaj sędziego Kryże 09.07.09, 18:31 kogo wsadzał do więzienia i komu służył Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_kaniecki Re: zapytaj sędziego Kryże ????????????????? 09.07.09, 18:37 ja_pakulec napisał: > kogo wsadzał do więzienia i komu służył - a ja akurat znam sedziow -mlodych..i zareczam,ze to kanalie i lotry pomagajace sparwcowm przestepstwa- a dzialajace przeciwko pokrzywdzonym ....i to jest ZBRODNIA przeciwko Wymiarowi Sprawiedliwosci Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec uważaj bo ci miejsca braknie na pytajniki 09.07.09, 18:41 ja wiem co robil sędzia Kryże i wiem też w czyim byl rządzie Odpowiedz Link Zgłoś
polololo.ltd Cugier-Kotka: Jest w ciąży, a świadomie pije alkohol! 09.07.09, 18:29 Cugier-Kotka: Jest w ciąży, a świadomie pije alkohol! Ta "kotka" jest albo kompletnie niewiarygodna lub po prostu głupia! Chciała zaistnieć medialnie za wszelką cenę. A teraz się dziwi, że wszyscy łącznie z Jarkiem mają Ją w D#PIE! Niech wyjeżdża - krzyż na drogę... Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd O! to już wiemy, dlaczego zmieniła wspieraną opcję 09.07.09, 18:29 Małe fikumiku z Jacusiem i... ups! W dodatku będąc w pierwszym trymestrze ciąży, okresie największej wrażliwości płodu, ten babsztyl pijąc alkohol dobrze pokazał, że warto by ją porządnie sklepać po ryjsku. Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Żegnamy piskotkę. 09.07.09, 18:38 Zapała się pi...cami to ma.Sama się wmanewrowała - piskotka jedna. A swoją drogą jest tak samo wiarygodna jak Górniakówna, która obiecywała, że nie będzie już śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
krebs06 Cugier 2 kotka prezesa 09.07.09, 18:30 he, he ale Alik nie pije no i w ciaze nie zaszedl Jarek bron Kotke druga Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Upijanie niewinnej nienarodzonej istoty 09.07.09, 18:30 Upijanie niewinnej nienarodzonej istoty - to chyba jest ścigane z pisowsko-grzybowego wykazu sprawiedliwego prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
wariata-sen w ciazy? z kim? ...z Kurskim? 09.07.09, 18:31 Ta kobicina jest po prostu zenującą miernotą. Niech jedzie w pierony i nawet smrod niech po niej nie zostanie. Tak koncza wszyscy zadajacy sie z knypowska partyjka. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 18:32 Po prostu ŻAŁOSNA persona z tej baby... Że też macherzy od wizerunku nie znaleźli lepszej - to świadczy o tym,jakie z nich miernoty: wybrali do spotu miernotę, która swoim zachowaniem kompromitując siebie kompromituje tych, których była ryjem. Niech wypier... z kraju Cugier, niech jej miot tu się panoszy! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec skoro tak cierpisz to walnij małpkę 09.07.09, 18:32 jak każdy rasowy Pisdzielec nie powinieneś być trzeźwy o tej porze Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Nie dziwie sie...... 09.07.09, 18:33 Za Tuska mieli wracac, ale Tusk wprowadzil rezim jak za komuny.Ludzie sa przesladowani za poglady inne nie slonca Peru. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Nie dziwie sie...... 09.07.09, 18:34 i jak za komuny musza uciekac z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
wariata-sen Re: ..Nie dziwie sie...... 09.07.09, 18:34 prawdziwy-moher napisał: > Za Tuska mieli wracac, ale Tusk wprowadzil rezim jak za komuny.Ludzie sa przesl > adowani za poglady inne nie slonca Peru. patrz kurde...ja mam zupełnie inne poglady niz PO i jakos nikt mnie nie przesladuje. I nie pisz co bylo za komuny debilu bo srałes w pampersa jak upadała matole . Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Nie dziwie sie...... 09.07.09, 18:36 Masz poglady SLD lub PO.A to jedno.I PZPR i PO zakladaly sluzby specjalne.Co do pampersow.Pieluszki moge zalozyc tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
wariata-sen Re: ..Nie dziwie sie...... 09.07.09, 18:39 prawdziwy-moher napisał: > Masz poglady SLD lub PO.A to jedno.I PZPR i PO zakladaly sluzby specjalne.Co do > pampersow.Pieluszki moge zalozyc tobie. załozyc to ty sobie mozesz kondona na głowe -i stul ryj smieciu jak do mnie mówisz :P Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Nie dziwie sie...... 09.07.09, 18:40 Odpowiedz godna wyznawcy PO lub lewicy.Ale powtarzam-to jest to samo Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: ..Nie dziwie sie...... 09.07.09, 18:41 1. Może tak kulturalniej? Nawet do tego osobnika jakim jest Presentation? 2. Pres może JUŻ robić w pampersy. Jak komuna upadała to on raczej starał się być jak najdalej od Polski. Takich jak on większość Polaków nie lubi, a i byli towarzysze pracy mu już nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
wariata-sen Re: ..Nie dziwie sie...... 09.07.09, 18:43 maaac napisał: > > 1. Może tak kulturalniej? Nawet do tego osobnika jakim jest > Presentation? z wajdzikiem nie jestem w stanie rozmawiac kulturalniej.. niech sie cieszy ze w ogole ktos z nim chce gadac :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: ..Nie dziwie sie...... 09.07.09, 18:46 Powinno się. Schodzenie do jego poziomu to dla niego zwycięstwo moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Nie dziwie sie...... 09.07.09, 18:44 Maac.To smieszne.Majac media, PO bezlitosnie zaatakowalo byla sympatyczke swojej partii.Podobnie jak zaczynaja sie ataki na Olechowskiego.Narazie powoli poniewaz Olechowski to nie aktorka, ale pracownik bylych sluzb PRLu, ktorych w PO pelno. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Nie dziwie sie...... 09.07.09, 18:45 A ta Pani jest tylko aktorka.I nic wiecej.Natomiast Olechowski moze rozlozyc Platforme na lopatki. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: ..Nie dziwie sie...... 09.07.09, 18:47 Wiesz Pres. Czasy kiedy fakty można było rozstrzeliwać dawno minęły. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec nie dziw się 09.07.09, 18:35 powinienes się cieszyć może wyjedzie do ciebie będziecie mogli się razem nawalić Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: ..Nie dziwie sie...... 09.07.09, 22:24 ech, Wajdzik, Wajdzik... Ty wiesz najlepiej, jak było za komuny, w końcu byłeś wśród tych, którzy prześladowali za poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 18:36 Ciekawe ile jeszcze róznych wersji poda ta Kotka. A może wyjawi z kim jest w ciąży? Drżyjcie PiS-acy!!! Czy znowu będzie się ktoś z PiS-uarczyków wykręcał od alimentów? Cuiekawe dlaczego ta Kotka tak śmiało kładła swoje nogi na kolana J. Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Służby specjalne a spódnice. 09.07.09, 18:36 Który to już raz w politycznej historii Polski pojawia się tajemnicza dama znikąd. Najpierw Anastazja P. przeleciała cały Sejm. Potem jakaś cizia udupia Cimoszewicza przez lewe zeznania majątkowe. Potem cała Samoobrona sypia z jedną babą o ojcostwo zostaje posadzony Lepper. A teraz Cugier-Kotka. Choćbym nie wiem jak kombinował nie wygląda mi to na przypadkowe zbiegi okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Służby specjalne a spódnice. 09.07.09, 18:37 Przeciez to byla twarz PO. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Służby specjalne a spódnice. 09.07.09, 18:43 ROTFL "twarz"... Wynajęta aktorka do jednego filmiku i od razu "twarz". Pres nie przeginaj. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Służby specjalne a spódnice. 09.07.09, 19:02 prawdziwy-moher napisał: > Przeciez to byla twarz PO. ---------------------- no przestań, czyżbyś sugerował że PO podstawia aktoreczkę strategowi wszechczasów? Wykluczone! To nie jest możliwe. Platforma wie że wielki strateg najpewniej legnie potykając się o własne nogi i na niego nie trzeba się nawet troszkę wysilać. Trzeba tylko czekać.... Odpowiedz Link Zgłoś
bezy2008 Do obrońców... 09.07.09, 18:37 ... żeby bronić tej całej żenady, farsy i Kotka też chyba trzeba mieć 1,5 promila we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
silk67 Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 18:38 współczuję jej, ona jest baaaaardzo chora .. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec zamiast tu płakać pomyśl o nienarodzonym 09.07.09, 18:39 biedna dwumiesięczna istotka zanurzona w alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż.. 09.07.09, 18:40 Jest też rada, żeby PiS-uarczycy nie przyznawali się kto ma kota. O jednym już wiemy, ale może jeszcze inni mają. Trzeba zrobić dochodzenie, bo kotka ucieknie za granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
1andy_b Pijana jak cugier-kotka w ciązy... 09.07.09, 18:42 niedługo tak się będzie mówić. A na bank upili ją zwolennicy platformy, bo któżby inny! Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Ona wyjeżdża służbowo, żeby... 10.07.09, 01:48 nie zasypać Jacka Kurskiego - gey-bombera, autora dwóch prowokacji. Ciekawe dlaczego Policja struga głupa w obu sprawach? Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż.. 09.07.09, 18:43 Z dnia na dzień, po kolejnych rewelacjach w wykonaniu p. C-K umacniam się w przekonaniu, że jest to modelowy wprost przypadek idiotki. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Podstępne PO 09.07.09, 18:47 Najpierw wykorzystali, potem pobili, na koniec POdrzucili długoPIS i zrobili dziecko. I to wszystko ta mafia libertynów. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-polit1 Przyłączam się do żałoby narodowej! 09.07.09, 18:48 Czekam niecierpliwie na ogłoszenie żałoby narodowej przez "Prezydęta" z powodu emigracji Kotki. Ten wyjazd byłby nieodżałowaną stratą dla IV Rzeczpospolitej! Ciężko będzie udźwignąć żal po tej hist(o)erycznej aktorce. Odpowiedz Link Zgłoś
wariata-sen Uroczyscie oswiadczam!!!! 09.07.09, 18:50 Bede stał na *dworcu,hali odlotów,przystani zeglugi (*niepotrzebne skreslić)i machał biała chusteczka zucker katzen na pozegnanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Uroczyscie oswiadczam!!!! 09.07.09, 22:27 Ja od siebie jeszcze kilo jabłek dorzucę. Odpowiedz Link Zgłoś