3miastoorg a ja się pytam - gdzie wtedy byli rodzice???? 12.07.09, 17:52 sugerujecie, że trzeba w lasach stawiać więcej elementów betonowych? Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_koniuszko Re: a ja się pytam - gdzie wtedy byli rodzice???? 12.07.09, 19:32 Nie przestać leczyć bachory takie jak twoje :))))))))) wiecej pieniedzy w nfzcie zostanie dla ludzi z bogatszym materiałem genetcznym niż mogłeś przekazać Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: a ja się pytam - gdzie wtedy byli rodzice???? 12.07.09, 21:52 To ty się na tą dodatkową pulę kasy nie załapiesz. Materiał masz ubożuchny. Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak te mury sa zdradliwe 12.07.09, 17:56 wyskoczy taki jeden i wypdek gwarantowany Odpowiedz Link Zgłoś
tts-tomi Kierowca quada wjechał w mur. Nie żyje 12.07.09, 17:56 A mi szkoda gościa który zginął. Nie mam nic do quadów, nie rozumiem tego, że większość z was jest zadowolona z tej tragedii... Odpowiedz Link Zgłoś
sniegbielszy Re: Kierowca quada wjechał w mur. Nie żyje 12.07.09, 17:59 tts-tomi napisał: Nie mam nic do quadów, nie rozumiem tego, że większość z was jest zadowolona z tej tragedii... > to idz i mysl, moze zrozumiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Kierowca quada wjechał w mur. Nie żyje 13.07.09, 00:18 Do normalnych ludzi nic nie mam,ale quadowcy i motocyklisci typu "ninja" odgrywajacy cwaniakow i jezdzacych na jednym kole po publicznych drogach - niech sie zabija jak najwiecej. Oby bez ofiar postronnych. To plaga i sa to przesmiewcy prawa. "Naskocz mi" - to sa slowa motocyklisty,ktory zajezdzal mi droge w korku przez 20 minut az wreszcie wkurzony zaczalem trabic bez pamieci. Tak mnie zirytowal swoimi zaczepkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Następny idiota przeniósł się do piachu. 12.07.09, 19:11 I raczej mało kto po nim będzie płakał, bo quadowcy to jednostki zdegenerowane i ułomne. ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_koniuszko Re: Następny idiota przeniósł się do piachu. 12.07.09, 19:37 ciesz się zdrowiem swojego dzieciaka, matki i ojca jak zachoruje i zejdzie napisz a będziemy moli odpowiedzieć ci dokładnie pieknym za nadobne xD jak to dobrze, że możemy liczyćna służbe zdrowia skuteczną jak żadna inna xD Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Rzeczywiście, tym razem choroba psychiczna 12.07.09, 23:47 okazała się chorobą śmiertelną. Wyrazy współczucia uquadnym kierowcom. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_w Kierowca quada wjechał w mur. Nie żyje 12.07.09, 19:24 w Afryce lwy pożarły w nocy buszmena. Odpowiedz Link Zgłoś
baraqs Kierowca quada wjechał w mur. Nie żyje 12.07.09, 21:02 Poczytajcie sobie prawdziwe słowa bydlaki chcący zabić kierujących quadami www.atvpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=24&t=13667 Odpowiedz Link Zgłoś
fichtel1 Re: baraqs 12.07.09, 22:03 mam wrażenie ze posidanie quada to pewien styl zycia objawiajacy sie absolutnym brakiem poszanowania dla odczuc i praw innych. Nic dziwnego ze ludzie palaja taka niewiscia dla warzywa ktore postanawia z rezerwaty lub ostoi lesnej zrobic wlasny folwark. Nie interesuje mnie wasze zabawki oraz fakt braku torów dla w/w pojazdów. Nie chce aby moje podatki szły na takie cele. Predziej tobie baraqs rozepne like w lesie i bedzie po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman czy to czasami nie był mur 12.07.09, 21:11 odgradzający królestwo redemptorystów od wścibskich oczu reporterów Gazety Wyborczej usiłujących wyśledzić niecne knowania ojca dyrektora, kierowca quada poświęcił się aby zrobić wyłom w murze którzy umożliwiłby stały monitoring posiadłości radiomaryjnych - cześć i chwała bohaterowi walki z wszetecznym księdzem Rydzykiem u jego diabelskim przedsięwzięciem Odpowiedz Link Zgłoś
buk-humor-dziczyzna [...] 12.07.09, 21:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Kierowca quada wjechał w mur. Nie żyje 12.07.09, 22:19 Czy mur został poważnie uszkodzony? Odpowiedz Link Zgłoś
dickers Szacun dla murka!!! kawał solidnej roboty :) 12.07.09, 22:35 wygląda na to że nie musi to być linka wystarczy fajny murek :) Odpowiedz Link Zgłoś
drupal Kierowca quada wjechał w mur. Nie żyje 12.07.09, 23:05 jakiś czas temu jakaś Niemka wjechała quadem we frytkownię i poparzyła gorącym olejem zdaje się jakieś dziecko. do końca tego lata pewnie jeszcze wiele tragedii się wydarzy spowodowanych używaniem quadów. Sam osobiście nienawidzę ludzi używających tych maszyn bo wszyscy bez wyjątku, których do tej pory spotkałem to bezmyślne, debilne, tępe kreatury niszczące przyrodę ( dewastujące lasy), zagrażające życiu dzieci (na dróżkach działkowych ) czy stwarzające niebezpieczeństwo na drogach (nagle wypada z leśnej drogi na raz pięć takich maszyn niemal wprost przed maskę samochodu). Chociaż właściwie... tylko takich mogłem spotkać. Rozsądnych ludzi nie mógłbym spotkać bo albo jeździliby quadami po swoim prywatnym obejściu albo po jakimś specjalnym torze, na którym nie bywam. Głupota to choroba śmiertelna. Niestety, często głupiec na quadzie robi krzywdę osobom postronnym. Całe szczęście, że tym razem nikt więcej nie zginął. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 To jest normalna selekcja naturalna eliminująca 12.07.09, 23:42 genialnych inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_gw Re: To jest normalna selekcja naturalna eliminują 12.07.09, 23:52 Aż przykro czytać te komentarze. Wielu tutaj życzy śmierci nieznanej osobie nie znając przyczyny wypadku. miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,6813721,Jechal_quadem__Wjechal_w_plot__Zmarl.html?utm_source=RSS&utm_medium=RSS&utm_campaign=?utm_source=RSS&utm_medium=RSS&utm_campaign=4810123 Też nie podoba mi się 'rozjeżdżanie' lasów itp. quadami, ale wierzę, że są także pasjonaci tych maszyn, wiek zmarłego może tutaj akurat na to wskazywać, którzy używają tych maszyn w rozsądny sposób. Daleki jestem od osądzania kogokolwiek nie znając dobrze okoliczności, a co dopiero nie znając ich wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko Kierowca quada wjechał w mur. Nie żyje 13.07.09, 03:03 dosyć debli na quadach, to coś powinno sie poruszać tylko i wylącznie na wyznaczonych zamkniętych torach Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszki1985 Kierowca quada wjechał w mur. Nie żyje 13.07.09, 07:31 zastanówcie się co wy piszecie i że jego rodzina może to czytać...nie był pojebem ogarnijcie się i pomyślcie ,że to ktoś z waszej rodziny... Odpowiedz Link Zgłoś