Dodaj do ulubionych

Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "...

• zegrz Może ktoś mi wytłumaczy, co jest 16.07.09, 09:45
      obraźliwego (rasistowskiego wręcz?) w tym wierszyku"
      "Murzynek Bambo w Afryce mieszka, czarną ma skórę ten nasz koleżka. Uczy się
      pilnie przez całe ranki Ze swej murzyńskiej pierwszej czytanki. A gdy do domu ze
      szkoły wraca , Psoci, figluje - to jego praca. Aż mama krzyczy: "Bambo,
      łobuzie!' A Bambo czarną nadyma buzię. Mama powiada: "Napij się mleka" A on na
      drzewo mamie ucieka. Mama powiada :"Chodź do kąpieli", A on się boi że się
      wybieli. Lecz mama kocha swojego synka. Bo dobry chłopak z tego murzynka. Szkoda
      że Bambo czarny, wesoły nie chodzi razem z nami do szkoły."
      Wiersz ten poznawały dzieci które jeszcze nie rozumiały pojęć - rasa, rasizm
      itp. W tym wieku dzieciom nie przeszkadza kolor skóry, wzrost czy brak urody.
      Różnicowanie ludzi na podstawie tych pojęć następuje później, oczywiście
      "dzięki" poglądom dorosłych.
      PS. T.Rydzyka nie trawię w żadnej postaci.
      • rsv4mille Re: Może ktoś mi wytłumaczy, co jest 16.07.09, 10:24
        Gdyby nie było rasizmu,nie byłoby problemu.Ale rasizm istnieje
        i jakiekolwiek aluzje do koloru skóry moga byc wykorzystane.
        Kibole udaja odgłosy małp,łysi wydzieraja sie widząc na ulicy Murzyna :asfalt,asfalt.Jeśli ksiądz który z racji zawodu powinien być wyjatkowo delikatny tego nie rozumie to znaczy ze na księdza się nie nadaje.Amen
      • mcguirre Re: Może ktoś mi wytłumaczy, co jest 16.07.09, 11:45
        Ale tu nie chodzi o wierszyk ale słowa dyrektora Rydzyka że
        ciemnoskóry zakonnik się "nie mył".
    • bnch Re: Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się 16.07.09, 09:45
      Chyba i tak nikt nie miał złudzeń, że ta gnida, przydupas Zbyszka Ziobry nie będzie włazić w zadek biznesmenowi z Torunia. Swoją drogą współczuję Mularczykowi poczucia humoru, chociaż kto tego pana oglądał kiedykolwiek również i w tym względzie nie miał złudzeń. Jak większa część PiSdy jest to antypatyczne i sztywne niczym Breżniew indywiduum.
    • ko_menta_tors Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 09:46
      rczyk w ogóle nie widzi nic niewłaściwego: ani w swoich kłamstwach
      przed Trybunałem Konstytucyjnym, ani w nocnym przegrzebywaniu akt u
      kumpla w IPN-ie, ani w "żarcie" (chyba świńskie żarcie)Rydzyka, ani
      w komiwojażerostwie Kaczorka... No, wprost wyjatkowo tolerancyjny
      człowiek (moze nawet relatywista?)
    • a_l_e_x ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 09:46
      Zamiast niego wprowadzić zmodyfikowaną bajke o Pawle i Gawle co nie tylko "w
      jednym domu stali" ale także mnóstwo dzieci adoptowali i wychowywali. Poza tym w
      zwiazku nieformalnym pozostawali!!!
      Po co dzieciakow uczyc rasizmu i ksenofobii?! Lepiej uczyc ich życ nowoczesnie -
      zwiazki gejowskie, zamiast leczenia (np. grypy) - eutanazja i inne mądrości
      lewackie!!!
      • cillian1 Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 09:51
        katolików pod sąd ostateczny.... przyspieszony. To co wyprawiają, tylko ci
        oszołomy i wazeliniarze rydzykowi, woła o pomstę!!!!!

Mularczyka to chyba poza kolejnością :)))) Idiota
        a ty a_l_e_x, zaraz za nim :)))) idiota, boisz się gejów?! Czy ksiądz cię tak
        urządził, że teraz boisz się męskiego towarzystwa?!
        • a_l_e_x Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 09:56
          Nie boje sie ani Rydzyka ani gejów. Boje sie oszołomów i kretynów pokroju tych
          co sie podniecaja tekstami o niemyjących sie Murzynach.
          Gejostwo to nie styl życia ale choroba. Polecam prace naukowe na ten temat, np.
          "Płeć mózgu" D. Jessil i A. Moir. Tym ludziom należy współczuć i pomagać a nie
          bać się ich.
          • cillian1 Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 10:05
            twoim pisaniem nie pomagasz, a nazywając chorobą gejostwo, to naprawdę robisz z
            siebie wariata. Bo jak nazwiesz człowieka wierzącego w boga, lubiącego żółty ser
            z dżemem itd..... (również odbiega od standardów i logiki, przynajmniej mojej)
            Książki na które się powołujesz.... hmmm może autorzy są tak samo mądrzy jak ty.
            Hitler też coś napisał, i też ma swoich wyznawców i święcie wierzących, że miał
            rację. Ba.... nawet Nowak od rydzyka coś naskrobał.... Jednak dla mnie lepszym
            wzorem jest ich życie, i to co zrobili. Sam dobrze wiesz co i jak zrobili. ;)

Ps. Ja uwielbiam żółty ser z dżemem :))))
            • a_l_e_x Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 10:22
              Porównywanie Nowaka czy Hitlera do naukowców, którzy przez dziesiątki lat badali
              działanie ludzkiego mózgu jest co najmniej niestosowne żeby nie powiedzieć
              żałosne. Nie czytałaś/czytałeś ksiązki to nie snuj dywagacji na jej temat, ale
              skołuj ją sobie i przeczytaj. Nie bądź myślicielem teoretykiem, ale na własne
              oczy sprawdzaj co jest dobre a co złe zamiast polegać na opinii innych - np.
              dziennikarzy gazety.
              Nowaka nie czytałem więc nie wiem co pisze w swoich książkach. Parę razy go
              słyszałem i wiem że jest to mało poważny facet, ale cenie go za dwie cechy -
              pracowitość i dociekliwość.
              Natomiast nienawidzę jak ktoś przyjmuje cudze poglądy zamiast wypracowywać swoje.
              Nienawidzisz Rydzyka za jego rasistowskie teksty? To nie opieraj sie na artykule
              z gazety na ten temat ale sięgnij do źródła - ściagnij skądś relacje z
              pielgrzymki i posłuchaj całości a nie wyrwanego z kontekstu fragmentu! Nie
              znosisz katoli i Radia Maryja?! To wiedz za co - posłuchaj ich zamiast opierać
              się na opiniach dziennikarzy gazety, którzy bardzo często mijają się z prawdą
              • cillian1 Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 10:26
                > Porównywanie Nowaka czy Hitlera do naukowców

jedno zdanie i EOT. Jak można myśleć, że badanie mózgu powie mi co mózg myśli -
                żenada!!!!!

> pracowitość i dociekliwość.

Buhahahhahaha :) Za fanatyzm i nienawiść już nie?! Pracowity psychol.... ładne
                wartości cenisz :))))

EOT
                • a_l_e_x Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 10:36
                  Czytaj co napisałem! Nie zachowuj sie jak dziennikarz gazety niskich lotów!
                  Zadne EOT tylko zacznij myslec! Jak na wszystko odpowiadasz EOT to jestes
                  niemyslacym ignorantem i tyle. A jak chcesz sie dowiedziec JAK mozg wplywa na to
                  co czujesz i robisz to przeczytaj ksiazke ktora polecilem.

Mozesz podac przyklad fanatycznego i nienawistnego zachowania Nowaka? Tylko bez
                  ogolnikow prosze
                  • cillian1 Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 10:42
                    nie kolego, to ty czytaj co się pisze.... Napisałem: jak można badając mózg
                    (materię - żebyś pojął) stwierdzić co myśli i po jakiej myśli myśli.

> Nie zachowuj sie jak dziennikarz gazety niskich lotów!

Wiesz, niskie loty, często chronią człowieka przed manipulacją. Lubię chłopów za
                    ich prostotę. Nie ubierają faktów w zbędne słowa, jak coś jest złe, to mówią że
                    jest złe.... I dają po pysku ;)

Znasz znaczenie słowa EOT? :)))) Tego nie było w audycji Nowaka? :)))))
                    • a_l_e_x Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 10:46
                      Widze ze to ty nie znasz znaczenia slowa EOT. Piszesz EOT po czym dalej
                      dopisujesz cos do mojego watku.
                      Wydawalo mi sie na poczatku ze jestes myslacym czlowiekiem, ale teraz widze ze
                      jestes pokroju dziennikarzyn z gazety - zawistni, niemyslacy i bezdennie glupi.
                      Audycji Nowaka nie slucham, nie wiem czy tam mowia o znaczeniach slowa EOT,
                      natomiast wiem, ze na moje pytanie o to dlaczego on jest fanatykiem, ty nie
                      potrafisz powiedziec nic.
                      Jaki z teog wniosek? Powtarzasz cudze opinie zamiast wyrabiac wlasne! Wspolczuje...
                      • cillian1 Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 11:01
                        ty odpisałeś to i ja musiałem ;) Myślący... raczej nie tobie to oceniać ;)

> natomiast wiem, ze na moje pytanie o to dlaczego on jest fanatykiem,

myślę, że tego nie trzeba wyjaśniać... ale mogę się mylić ;) Jest masa dowodów
                        na to, że jest fanatykiem... ale nie będę cię wyręczał w grzebaniu w necie...
                        Może kiedyś, jak wrócę z wyjazdu to wygooglam ;)

> Jaki z teog wniosek? Powtarzasz cudze opinie zamiast wyrabiac wlasne!

dlaczego jest mus błyśnięcia swoimi opiniami, jeśli i ja i ty zgadzamy się z
                        opiniami innych? Lubisz być błyskotliwy i inny? Z tą innością uważaj, bo możesz
                        skończyć jak geje i cała reszta innych ludzików ;)
                        • a_l_e_x Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 12:42
                          Co masz do gejów? Boisz sie ich? Jakis ksiadz albo dziennikarz pedofil cie w
                          dziecinstwie pokarał?
                          Dlaczego zostawiasz na PÓŹNIEJ szukanie informacji, ktore ugruntują twoja
                          opienie? Pozniej znaczy nigdy, nie wiesz o tym?
                          • cillian1 Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 14:14
                            ładne poplątanie pisanego słowa ;)

> Pozniej znaczy nigdy, nie wiesz o tym?

jak masz iść za potrzebą, i coś masz pilnego do zrobienia, mówisz sobie później,
                            to też oznacza, że już nigdy nie pójdziesz? :)))))))))
                            • a_l_e_x Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 14:51
                              Widze ze starasz sie za wszelka cene sprowadzic te dyskusje do poziomu
                              szaletowo-kloacznego.
                              W tego typu dyskusjach nie biore udzialu.

Dla mnie EOT.
            • stanislaw_ziaja Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 11:37
              a co to jest logika
              • cillian1 Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 11:49
                sjp.pwn.pl/lista.php?co=logika
                ;)
                • a_l_e_x Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 12:43
                  Dlaczego wysililes sie na znalezienie tego linka, skoro dwa posty wyzej
                  napisales ze teraz nie masz czasu i jak wrocisz z wyjazdu to moze poszukasz? A
                  moze tutaj latwo bylo znalezc a na moje pytanie ciezko bylo znalezc cokolwiek
                  innego niz oszczercze artykuly w gazecie??
                  • cillian1 Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 14:17
                    > Dlaczego wysililes sie na znalezienie tego linka

Bo kolega głośno się zastanawiał....

widzę, że się uczepiłeś jak cholera. Nie jestem teraz na wyjeździe, napisałem,
                    że jak wrócę, a nie, że jestem ;) Czytaj ze.... sam wiesz co mam na myśli :)))))
        • ideefiks Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 11:10
          cillian1 napisał:

> katolików pod sąd ostateczny.... przyspieszony.

e tam.. za wrodzoną głupotę chcesz sądzić? :)
          • cillian1 Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 11:14
            głupi nie są, bo jakoś zarabiają kasę i dają na rydzyka... ale za zawiść,
            fanatyzm (oczywiście nie wszyscy), na pewno :))))
            • a_l_e_x Re: ZaKaZaĆ wierszyka Murzynek Bambo!!! 16.07.09, 12:43
              Podaj przyklad tego fanatyzmu i zawisci, tylko nie pisz znowu ze jestes na
              wyjezdzie i nie masz czasu bo w to juz chyba nikt nie uwierzy
    • bronimir Potem się w PiS dziwią. 16.07.09, 09:50
      Przekonał się Kamiński, za takie wypowiedzi wywalają na spasiony ryj ze struktur PE.
    • simpson0107 Ludzie, Rydzyk!!! Zatkajcie nosy, bo smierdzi. 16.07.09, 09:51
      RASIZMEM
    • grba Burza… w szklance 16.07.09, 09:52
      Ojciec Ryzyk będzie miał, ale ojciec Ryzyk będzie miał… reklamę.
      Nikt w ojczyźnie naszej mu nie podskoczy, całe to antyrydzykostwo
      pójdzie tam gdzie zwykle, czyli w gwizdek. Politycy z wrogiego obozu
      poodmrażają się w licznych wypowiedziach, które ugarniruje się
      zatroskanymi głosami ludzi sztuki i kultury, urośnie cała masa
      bezproduktywnej gadaniny, a administracja naszego państwa nadal ojca
      Ryzyka boi się.

Nasi postępowcy tym razem złapali go na prymitywnym i infantylnym
      postrzeganiu ludzi odmiennego koloru skóry i twierdzą, że to z jego
      strony język nienawiści, o czym świetnie wiedzą z doświadczenia, bo
      używają takich „czułych” stwierdzeń jak mohery, katole, czarni.

Paradoksem jest, że wielki kontynent Afryka, zamieszkały przez wiele
      narodów, tłumy ludzi, a szczególnie jego „czarna” część jest
      nieobecny w polityce naszego kraju oprócz Kościoła. Pokażcie mi
      organizację polityczną „postępową” gromadzącą „światłych” ludzi
      mającą jakikolwiek kontakt z Afryką i Afrykańczykami.
    • ciepielaszek Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 09:53
      hahaha, Murzynki się nie myją, Żydki pachną - to ich do gazu. Ten
      scenariusz już przerabialiśmy. Polecam scenę z filmu "Karol -
      człowiek który został papieżem" : obiad u gubernatora Franka z
      udziałem kilkorga Niemców oraz wymuszonym udziałem księdza Tomasza.
      I podobne żarciki o czystości dzieci żydowskich. Oczywiście żarciki
      autorstwa Franka. Frank został uznany za zbrodniarza. Wnioski ?
    • jerjar Wydarzenia medialne 16.07.09, 09:53
      Technika Moniki Olejnik i portalu nie polega na informowaniu, ale na tworzeniu pozornych wydarzeń. Wiadomo było, że Mularczyk nic innego nie powie, bo to jeden z gwardzistów toruńskiego antypapieża. Prawdziwym wydarzeniem byłoby, gdyby nazwał żart Rydzyka za społecznie szkodliwy i niewłaściwy z punktu widzenia ewangelii. A tak, nic nowego. Oni w PiS-e wszyscy tańczą jak im ten cwany klecha zagra, bo to ostatnia ich muzyka.
    • angrusz1 Nastrój 16.07.09, 09:53
      podczas pielgrzymki był bardzo podniosły i religijny , nie widziałem
      żadnych nieprzyjemnych incydentów ,oprócz żebrających Cyganów .
      A po Mszy ojciec Rydzyk pozwolił sobie na żart i więcej luzu . Ot
      co .
      Złośliwcy zawsze doszukają się czegoś niewłaściwego .
      • jerjar Re: Nastrój 16.07.09, 10:07
        angrusz1 napisał:

> A po Mszy ojciec Rydzyk pozwolił sobie na żart i więcej luzu . Ot
        > co .
        > Złośliwcy zawsze doszukają się czegoś niewłaściwego .

Właśnie, nastrój i luz. Rozbawieni wierni wrócą do swoich parafii i już od poniedziałku powtarzać będą swoim wnukom dowcipy pierwszego kabareciarza IV RP. I tylko, gdyby nie ci Cyganie ...
      • guru133 Podczas palenia czarownic na stosie też panował 16.07.09, 10:30
        uroczysty, podniosły bnastrój a kiedy stosy dopalały się mistrzowie
        ceremonii żartowali z ofiar. Jak widać sekta Rydzyka kultywuje te
        tradycje.
    • konikdrewniany07 Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 09:55
      Oto Polska właśnie - pogarda, rasizm, czyli WC - czyli Wartości
      Chrześcijańskie pojmowane po polsku - żałosne...
    • brodeek Antychryst! 16.07.09, 09:55
      - Gdzie jest murzyn? Przecież wychodził z tego domu!
      – Z antychrystem? Pod jednym dachem!?
    • eeemalia WC - Wartości Chrześcijańskie w polskim kościele 16.07.09, 09:58
      i to by było na tyle
    • mista_onanista mularczyk - przymularczyk - to taki mój żarcik 16.07.09, 09:58
    • sw.stefan Mularczyk,zamulony mule :d 16.07.09, 09:59
      i jak tam pedale z rumieńcami jak rumcajs sie miewasz ?
      • sirseb Re: Mularczyk,zamulony mule :d 16.07.09, 12:38
        hahaha, swietny zart! alez wysmietnia zartobilwa wypowiedz!
        pzdr
    • zdzichu_bhp Zarty, zarciki... 16.07.09, 10:00
      Pan Tadeusz to szman i gnom, jst tez takze brudasem bo ma taka pobrudzona na
      czarno sukienke!!! A poza tym biedny on bo ma brudne okulary bo sie mu
      zakurzyly i sa takie brazowe bo sie w blocie taplal caly dzien i nie zdazyl
      sie umyc i ma takie zawsze wiec jest brudasem.

HaHaHa ale zart sobie zrobilem, normalnie kulam sie po ziemi :)

O ironio - zenada.
      • sharn.1 SB-PIS, nazywa rasizm "żarcikiem", a swoje afery i 16.07.09, 10:03
        złodziejstwa Rydzyka, "dziełami "...To jest dopiero ,ku...kie zakłamanie !
    • studioz Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 10:01
      Proponuję ogłosić o. Dyrektora królem Polski, tylko kto będzie robił za błazna?
      • miauman Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się 16.07.09, 11:04
        Oczywiście poseł Mularczyk, przy stosownych warunkach będziemy mogli się
        doczekać pastiżu Rejtanady...
    • london13 Mularczyk to gnida 16.07.09, 10:01
      taka mala rydzykowa. Placa mu, to gada. Jak trzeba bedzie to powie ze 2+2=5.
      Amen
    • andrew9 Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 10:01
      w tych dwóch przypadkach nawet trepanacja czaszki nie
      pomoże,przeszczep nowych szarych komórek zostanie odrzucony to jest
      więcej niż pewne!.Wywiad w tv.czy też radiowy z tymi ludzmi umacnia
      człowieka w przekonaniu o nicości i ułomności ludzkiej natury.
    • ou811 Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 10:01
      Mularczyk to też brudas, dureń i do tego siano mu z butów wystaje.
      Ale niech się na mnie nie obraża za to co napisałem, ja w szkole
      czytałem chłopców z placu broni a oni byli biali i czasami miewali
      durne pomysły a więc chyba oczywiste, że z tym sianem, durniem i
      brudasem to taki żart, prawda?
    • jasiecki Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 10:02
      A wiecie że Rydzyk to też murzyn? Tylko że on Ace używa! Wybiela mu
      nie tylko skórę ale wchłania się do środka i wybiela także zawartość
      mózgu ;-P
    • ontos2 Polityczny abnegat Mularczyk 16.07.09, 10:02
      Żałosne jak daleko w muł nieczystych intencji zabrnął piewca pisowskiego fałszu
      Mularczyk. Nieformalny rzecznik prasowy kacyka Rydzyka , az dostaje wypieków na
      twarzy z emocji ,by służyc jego emanacji świętosci.Brudna gra w klasy polityczne
      braci małych prowadzi do skarlenia ich i ich apologetów.Amen.
    • maestro Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się ".. 16.07.09, 10:03
      Powiem tylko jedno: gdybym spotkała Murzyna, gdybym pracowała z
      Murzynem, gdyby był aptekarzem, lekarzem, do którego był chodziła,
      czy też po prostu mieszakałby w sąsiedztwie, nigdy, przenigdy nie
      powiedziałabym do niego czegoś takiego, nawet w żartach. Na
      Murzynach ciąży piętno wielowiekowych prześladowań i dyskryminacji:
      określenia typu "czarnuch", "brudas" są określeniami uwłaczającymi,
      a są przecież tak bliskie stwierdzeniu, że "Murzyn się nie umył".
      Ojciec Rydzyk zażartował w kiepskim stylu, po prostu palnął,
      powinien się zastanowić, co mówi, powinien w ogóle zacząć myśleć, co
      mówi. A Mularczyk broni go w ciemno, niczym adwokat. Nie musi
      potępiać ojca Rydzyka, lecz to, co on powiedział. Myślę, że wiele
      osób mogło to stwierdzenie źle odebrać, także wielu ciemnoskórych.
      Może oni powinni się wypowiedzieć, co sądzą o żartach w stylu: że
      się nie myli. Papież Jan Paweł II nigdy by czegoś takiego nie
      powiedział.
      • sharn.1 Rydzyk, to antysemita i rasista..taki żarcik.... 16.07.09, 10:04
        dziadostwo.blox.pl/resource/rydzyk3.jpg
        • dzialkowiec27 Re: Rydzyk, to największy problem Kościoła i PiS 16.07.09, 16:00
          Myślę, że problem jest poważniejszy. Rydzyk to antysemita, rasista, bezczelny oszust, zgoda, ale to są tematy poboczne. Rydzyk takim i innymi zachowaniami testuje, na ile może sobie pozwolić
          Przede wszystkim jest osobą nietykalną. Episkopat, politycy, tacy jak Kaczyńscy et consortes, wiele osób publicznych drży przed Rydzykiem. Tu musi być pies pogrzebany, gdyż każdy inny niepokorny ksiądz byłby już przywołany do porządku tysiąc razy.
          On natomiast musi mieć pierwszorzędne dojście do haków zbieranych na polski kościół i opozycję wraz z tak zwaną opozycją narodowo-patriotyczną gdzieś daleko, powiedzmy nad Newą.
          Tamtych archiwów nigdy nikt nie palił, niszczył ani nie dekompletował.
          Wiem, że Mularczyk to bydlę. Ale nawet jemu sformułowanie "ksiądz Rydzyk to największy patriota" przechodzi z trudem przez gardło, chociaż był akurat nieobecny, jak na retoryce omawiano oksymorony.
          Robaczki - prawda was wyzwoli! Nie lękajcie się zasobów archiwalnych Rydzyka!
    • kaczynksi Mularczyk sam jest Bambo. 16.07.09, 10:03
      • po_strach A moze to byl agent z Gabonu? Inwazja? 16.07.09, 10:05
        • brat_anzelm Serdeczne pozdrowienia dla Pana Posła Mularczyka 16.07.09, 10:10
          Jakże na me serce miód leje myśl, że taki młody człowiek, a zgadza się ze mną w
          całej rozciągłości. Trochę szkoda, że wygląda jak dziewczynka, ale może to z
          wiekiem minie i zmarszczki i siwizna dodadzą nieco powagi obliczu tak mądrego
          człowieka.
    • tomesio Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 10:04
      Wraz z postepujacym wiekiem sluchachy RM czeka powolna agonia. a klechy
      pokroju Rudzyka w annalach zapisze sie jako relikt zacofania, ksenofobii i
      buty godnej kacyka rodem z Czaarnego Ladu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka