doldama 21.07.09, 07:14 Może to i dobrze że po urlopie już nie zobaczymy tego parszywego pyszczydłą przy Pałacowym Karzełku. Widać był zmęczony Piotruś tą prymitywna robotą i sam wypisał się ze składu pałącowych ministerków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolnorynkowy Kownacki na urlop 21.07.09, 07:16 Prezydent woli się spotykać z mieszkańcami wsi bo już prowadzi kampanię wyborczą. Tylko, że zaniedbywanie obowiązków chyba odbierze mu więcej głosów niż wycieczki po wsi dodają. ======================================================================= Franki szwajcarskie po 2,7998zł kliknij, kup i płać niższą ratę swojego kredytu Odpowiedz Link Zgłoś
tomeeeek Prawda jest taka, że mamy prezydenta lenia 21.07.09, 08:26 Bycie prezydentem to ciężka praca każdego dnia i służba dla kraju. To nie tylko pitolenie o patriotyzmie, ale wprowadzanie słów w życie i poświęcenie dla ojczyzny. A nasz pieszczoszek by latał tylko do Juraty na odpoczynek. Szkoda, szkoda.... jakoś się musimy przemęczyć ten rok z kawałkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Kownacki na urlop 21.07.09, 07:36 No to czekamy teraz na kolejną szumowinę w otoczeniu pisprezydenta zaprogramowaną przez wielkiego stratega, króra będzie zaczarowywała rzeczywistość. Strategia robienia polityki poprzez kłamstwo prowadzona przez pis, powoduje że rząd Tuska nie jest właściwie oceniany. Większość z nas przymyka oko na niedostateczne działania rządu, bo ten jest skoncentrowany na ochronie swoich nogawek przed szczekającymi i podgryzającymi je pisowskimi kundlami. I tym jest głównie zajęty rząd, a pora na KRUS, ochronę zdrowia i inne..... Odpowiedz Link Zgłoś
wlekawa Kownacki na urlop 21.07.09, 07:38 Najdroższy mimister IV Rzeczpospolitej znowu bierze kasę za niepracowanie. Tak było, kiedy opuścił Orlen i tak jest, kiedy opuszcza Prezydenta. Niech żyje PiSia nomenklatura. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Pisałem wczoraj 21.07.09, 07:47 że sprawa Kownackiego zaraz zniknie, jak mały prezydent coś powie, i powiedział. Nie będzie kary dla Kownackiego, teraz się okazuje, co warte są słowa naszego małego prezydenta! Nasz milioner z kancelarii idzie na przymusowy urlop, potem dostanie milionową odprawę (za 6 mc pracy?) i wyjedzie z Polski śmiejąc się z reszty Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
ssteffan Re: Pisałem wczoraj 21.07.09, 12:46 Kurna, ja co roku mam problem żeby dostać urlop w lecie, strasznie dużo zawsze wtedy jest roboty w firmie. Ide nawrzucać szefowi, pewnie dostanę zaraz w nagrodę urlop. Cały, nie w kawałkach :) I jeszcze w mediach firmę opluję że bajzel, sobiepaństwo i zaległości z robotą. Pewnie dostanę parę miesięcy extra płatnego urlopu!!! Ze też ja głupi nie wiedziałem, że teraz w Polsce takie zwyczaje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz Ile milionów odprawy dla Kownackiego ? 21.07.09, 08:17 żeby tych kaczorów szlag trafił ! Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano Kownacki na urlop 21.07.09, 08:17 No cóż, kancelaria prezydenta przypomina mętną wodę,w której pływają nieczystości... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp Kownacki na urlop 21.07.09, 08:23 Zupelnie nie wiem co sie dzieje w kancelarii? To w koncu maja "kontakt z baza" (czyt. pomiedzy soba) czy trwa tam jakas mala wojenka personalna o wplywy? Zapewne sie nie dowiemy bo komunikat bedzie taki ze wszystko jest dobrze i prezydent wszystko wie i wszystko kontroluje. Jest jeszcze cos takiego jak odbior spoleczny. Cos musi byc nie tak skoro poparcie dla dzialan Lecha Aleksandra sa tak niszowe. Jak szef humorzasty i ludzie niekompetentni dookola to jak ma ten mechanizm dobrze dzialac? Sie pytam sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <---------------=- 21.07.09, 08:43 Zaraz okaże się że Kownacki to szpieg z ramienia PO :P Jak Marcinkiewicz, Kaczmarek i Dorn. Odpowiedz Link Zgłoś
nik-jednorazowy ...czyli jakiś katolibski, podejrzliwy zakalec 21.07.09, 08:55 rządzi częścią polityki tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
janina38 Re: pałac nawiedzonych 21.07.09, 16:57 A w pałacu król Maciuś bawi się małpkami, nie przeszkadzajcie, bo znowu czegos nie podpisze. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Ale magiel!Ludzie bez klasy!U steru władzy chamówa 21.07.09, 08:54 Idź palancie i nie głosuj!Zagłosuje za ciebie Polska b.Wynik oczywisty."Gdzies ty sie nie mył!" Telefon do rydzyka 666 ;)Ten ci powie na kogo głosować! Odpowiedz Link Zgłoś
lukas.wsb Kownacki na urlop 21.07.09, 08:54 artykul o kartoflach pojawil sie w "tageszeitung" a nie w "Tagesspiegel"! przydaloby sie troche wiecej starannosci! Odpowiedz Link Zgłoś
12345janka Kownacki na urlop 21.07.09, 09:02 Obserwujac obecna prezydenture p. Kaczynskiego stwierdzic mozna jedno wielkie szambo w szambie. Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Kownacki na urlop 21.07.09, 09:06 czyli to prawda BALAGAN I lenistwo pana prezydenta,tam potrzeba Rydzyka to nawet kancelaria prezydencka bedzie dochodowa ha,ha ha aleto juz tylko 17-scie miesiecy i JUZ. Odpowiedz Link Zgłoś
4piter Prezydent najlepiej czuje się w Juracie z dala od 21.07.09, 09:14 ludzi i ich niewygodnych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher .Prawdziwe slupki PO........... 21.07.09, 09:23 Oto pełna lista największych leserów wśród ministrów, którzy są jednocześnie posłami (nie brał udziału w głosowaniach - brał udział w głosowaniach): Waldemar Pawlak, PSL 1165 - 92 Donald Tusk, PO 824 - 433 Aleksander Grad, PO 698 - 559 Radosław Sikorski, PO 611 - 646 Marek Sawicki, PSL 449 - 808 Bogdan Zdrojewski, PO 429 - 828 Grzegorz Schetyna, PO 427 - 830 Mirosław Drzewiecki, PO 373 - 884 Andrzej Czuma, PO 175 - 1082 Ewa Kopacz, PO 159 - 1098 Cezary Grabarczyk, PO 5 - 1252 Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Witamy szerokim uśmiechem 21.07.09, 09:38 Witamy naszego milusińskiego moherka, piewcę prezesowego dziewictwa, miłośnika prezydenckiego uśmiechu, hojnego sponsora ojca Tadeusza, no i oczywiście oczytanego znawcy 5 języków. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz prawdziwy-moher..słup ogłoszeniowy PIS-komuny... 21.07.09, 09:50 modelowy przykład jełopa... Odpowiedz Link Zgłoś
janina38 Re: .Prawdziwe slupki PO........... 21.07.09, 16:53 jeżeli tak dobrze znasz się na rachunkach, to podaj liczby odnoszące się do Jarusia i Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
antykkk Dom wariatów, tak jak chcieli wyborcy 21.07.09, 09:36 którzy oddali głos na takich ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 Kownacki na urlop 21.07.09, 09:46 Wassermann (ten od wanny), tlumaczy Kownackiego po pisowsku. Przemeczenie i upal. O deszczach nie wspomina. Z kolei, stwierdzenie Adama Glapinskiego, ze kancelaria chodzi jak szwajcarski zegarek, oraz stanowi zgrany ideowo zespol, jest ogromnym klamstwem. W Szwajcarii, nie produkuja popsutych zegarkow. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Kownacki na urlop 21.07.09, 10:01 Szkoda, że następny kłamczuszek odchodzi od prezydencika. A bałagan? Tam ten bałagan cały czas istnieje od kiedy pan lechu się tam sprowadził ze swoją ekipą. Tak zawsze jest z ludziskami, jak się porywają z motyką na słońce - o przepraszam - na księżyc i bierze się ze sobą takiego babsztyla dyletanta jak bochenek. Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten Kownacki na urlop 21.07.09, 10:53 A ja tak to sobie tlumacze : dni kartofla sa policzone PIC sorry PIS jest partia upadajaca za rok bedzie sporo ludzi bez pracy wiec lepiej dzisiaj dac noge niz zostac do konca na tonacym okrecie a tak mozna sie dzisiaj gdzies wcisnac na dluzsza mete , zwlaszcza majac " wazne informacje " np o malpkach he he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
apik36 Kownacki na urlop 21.07.09, 12:49 Banita Wkurzył się Kownacki na swego mentora/ Że bałaganiarz i działa bez planu/ W odwecie usłyszał:"fora mi ze dwora!/ Kogoś innego uczynię "sekretarzem stanu/ Odpowiedz Link Zgłoś