dixxi Watzowa na taczki za zbrodnie przeciw ludzkosci 22.07.09, 15:35 za ciezkie olaleczenia kobiet, dzieci i mezczyzn pod PKINem. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec walec olaleczał ludzkość????? 22.07.09, 15:47 co za straszne rzeczy opowiadasz? pewno ciebie też ktoś olaleczył (cokolwiek to oznacza) Odpowiedz Link Zgłoś
anal-fa-beta Re: Watzowa na taczki za zbrodnie przeciw ludzkos 22.07.09, 18:23 Czy ty wiesz, co to jest zbrodnia? Jeśli nie, to nie jest problemem się dowiedzieć, zanim się użyje słów, których znaczenia się nie rozumie. To po pierwsze. Po drugie: ile tam było ciężko okaleczonych dzieci? O mężczyzn i kobiety nawet nie pytam. Myśl zanim coś napiszesz. to naprawdę nie boli. Spróbuj kiedyś. Będziesz zaskoczona. dixxi napisała: > za ciezkie olaleczenia kobiet, dzieci i mezczyzn pod PKINem. Odpowiedz Link Zgłoś
anal-fa-beta Re: Watzowa na taczki za zbrodnie przeciw ludzkos 22.07.09, 18:26 I zapomniałem zapytać, jeśli było tam tyle ciężko, według Ciebie okaleczonych dzieci, to co te dzieci tam robiły? Wzięłabyś swoje dzieci ze sobą idąc na taką akcję? Jeśli było tak jakiekolwiek dziecko, to rodziców należałoby pociągnąć do odpowiedzialności za narażanie zdrowia i życia dziecka. dixxi napisała: > za ciezkie olaleczenia kobiet, dzieci i mezczyzn pod PKINem. Odpowiedz Link Zgłoś
olala_29 Połeć o kibolach: Jesteśmy wdzięczni "młodym lu... 22.07.09, 15:38 Za tą wypowiedź powinien zostać pociągnięty do odpowiedzialności. SZCZYT! Zero tolerancji dla chuliganów! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec Kaczyński da jakiś medal tym dzielnym młodzieńcom? 22.07.09, 15:44 skoro ta dzielna młodzież tak wspaniale współpracowała z posłanką Pis Anna Sikorą - to prezydent z Pisu też ich chba doceni Odpowiedz Link Zgłoś
yayetchco No jak tam kadrowy pracowniku PO ? 22.07.09, 16:06 Ile dzisiaj ukradłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jak ja się ciesze że cie widze moher 22.07.09, 16:20 co kibolu zlała ci d... policja? Odpowiedz Link Zgłoś
mzyo [...] 22.07.09, 15:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio-szpikulec Połeć o kibolach: Jesteśmy wdzięczni "młodym lu... 22.07.09, 15:52 No coz, jakie nazwisko, taki poziom. Polec??? Pamietacie jeszcze, co to znaczy? Slyszeliscie kiedys np. "polec wieprzowiny". No i coz w tej sytuacji wymagac od kawalka wieprzowiny, czy innego miesa? Odpowiedz Link Zgłoś
mar_or Jesteśmy wdzięczni "młodym ludziom" za pomoc 22.07.09, 15:55 W podzięce będą mogli im przesyłać paczki z chińskimi majtkami do więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik Połeć o kibolach: Jesteśmy wdzięczni "młodym lu... 22.07.09, 16:05 KIBICE ZAWSZE RAZEM Z NARODEM POLSKIM!!!JP100% Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik Re: Połeć o kibolach: Jesteśmy wdzięczni "młodym 22.07.09, 16:10 FUNNY ALE JESTES CIOTA!KIBCE ZAWSZE RAZEM PRZECIW PSOM!ZAWSZE I WSZEDZIE POLICJA J... BEDZIE! Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik Połeć o kibolach: Jesteśmy wdzięczni "młodym lu... 22.07.09, 16:12 NIGDY WIECEJ PLATFORMY U WLADZY! MIARKA SIE PRZEBRALA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ale się rozhasałeś moherku ;-) 22.07.09, 16:23 nie podniecaj się tak bo zapomnisz o czopkach Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Połeć o kibolach: Jesteśmy wdzięczni "młodym 22.07.09, 17:05 > NIGDY WIECEJ PLATFORMY U WLADZY! MIARKA SIE PRZEBRALA!!! Tylko PiS rozumie i wspiera kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
powiedz_to_koniowi Zamiast komentarza: 22.07.09, 16:22 Luty 2004 - "Przedłużyliśmy Kupieckim Domom Towarowym dzierżawę na następny rok, gdyż w tym roku nie ma jeszcze potrzeby rozpoczynania prac budowlanych na placu Defilad" - powiedział na konferencji prasowej prezydent Warszawy Lech Kaczyński. "To jest jedynie przesunięcie. Ja wyraźnie powiedziałem kupcom, że w przyszłym roku hale nie będą mogły istnieć" - wyjaśnił Kaczyński." Odpowiedz Link Zgłoś
aplus ale nie palowal i nie gazowal glupi zomowcu ! I cy 22.07.09, 18:47 tuj wszystko a nie tylko najwygodniesze dla ZOMO kawalki ! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Połeć o kibolach: Jesteśmy wdzięczni "młodym lu... 22.07.09, 16:23 łobuzy, zadymiarze - to "młodzi luzie", a broniący się przed tą hołotą ochroniarze, którzy wykonywali swoją pracę - to "rozjuszone zwierzęta"..?! jak widać p. Połeć nie ma tylko problemów z przestrzeganiem prawa, ale generalnie z tzw. zwykłą przyzwoitością... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to pewno młodzieżówka Pisu 22.07.09, 16:33 wczoraj moher piał z zachwytu nad zachowaniem tych kiboli Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: to pewno młodzieżówka Pisu 22.07.09, 16:46 hej, dawno Cię nie widziałam...:) a może p. Sikor ich wynajęła, bez problemu z nimi dogadałaby się, kultura słowa ta sama....;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: to pewno młodzieżówka Pisu 22.07.09, 16:53 witaj , teraz jestem na wakcjach to komentuje tylko jak jestem blisko hot spota ;-) a posłanka Pisu Sikora chyba liczy na jakąś fuchę u prezydenta - teraz zwolnił się stołek po Kownackim a ona taka elokwentna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cichoo Re: Połeć o kibolach: Jesteśmy wdzięczni "młodym 22.07.09, 16:23 Ten Pan niech zdejmie perukę!!! Lizus jeden!... Wstyd przed światem! Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg język władzy to pała i gaz 22.07.09, 16:25 Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem komunistą. Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem związkowcem. Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem Żydem. Kiedy przyszli po katolików, nie protestowałem. Nie byłem katolikiem. Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było. Pastor Martin Niemöller, 1942, Dachau. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Swiete slowa. 22.07.09, 16:42 rezim faszystowski kwitnie w UNI. A owce boja sie psa ogrodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec o, widze że kibol przyszedł 22.07.09, 16:44 i co skopałeś d.. jakiemuś dzielnicowemu? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern świętokradztwo 22.07.09, 16:48 wy, prawi i sprawiedliwi - prawa nigdy nie przestrzegacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Połeć - Ty jesteś odrażający i zły 22.07.09, 16:29 a szczególnie te odrażające są głupoty które wygadujesz. No i nie próbuj sobie wmawiać że tylko władzy się nie podobasz. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco_invades_poland Połeć o kibolach: Jesteśmy wdzięczni "młodym lu... 22.07.09, 16:33 ma fajne farbowane wlosy :D Odpowiedz Link Zgłoś
y_anio Połeć o kibolach: Jesteśmy wdzięczni "młodym lu... 22.07.09, 16:34 Polacy w 1989 r powiedzieli tak dla kapitalizmu czyli własność jest rzeczą święta . I tylko chodzi o to aby Państwo jako takie tak własność respektowało,szanowało, ochraniało itd, itp. I tylko tyle. A wydarzenia w KDT świadczy jedynie o słabości Państwa jako takiego i jego instytucjach. Jeśli Państwo w osobie Prezydenta Warszawy (nie ważne kto jest jego przedstawicielem z nazwiska) czy też KDT w osobie p. Driusza Połeć - Prezesa KDT- wprowadziło w błąd kupców czy też opinię publiczną winno ponieść konsekwencję nie tylko karną ale i finansową. (załóżmy że ewentualni poszczególni prezydenci miasta zakaz zajmowania stanowisk publicznych gdyż się na to nie nadają lub kupcy z własnym wybranym prezesem ich reprezentującym czyli również sądowo-finansową (z naprawieniem poniesionych szkód przez właściciela). A my zwykli oglądacze wydarzeń możliwe że wtedy odczujemy że organy Państwa które wybraliśmy rzeczywiście stoją na straży prawa ale i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
nieprawomyslny Darek, nie tylko dla władzy 22.07.09, 16:40 ale i dla większości mieszkańców Wwy jesteście łobuzami i cwaniakami. Pora skończyć ze świętymi krowami. Myślicie sobie, że wystarczy zrobic zadymę i olać prawo, by reszta pokornie sie na to godziła. Rzeczywiscie, w tym kraju przez ostatnie lata nauczono ludzi, ze państwo jest mocne tylko wobec słabych, a zbyt łatwo ulego krzykaczom i awanturnikom. W kolejce czekaja górnicy, rolnicy.. na nich kiedyś też przyjdzie pora. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Darek, nie tylko dla władzy 22.07.09, 17:54 nieprawomyslny napisał: > ale i dla większości mieszkańców Wwy jesteście łobuzami i cwaniakami Czy Pana/i zdaniem wtorkowa akcja przejęcia hali KDT była przeprowadzona: bardzo dobrze 2% dobrze 30% źle 30% bardzo źle 22% nie wiem, trudno powiedzieć 15% sondaż gfk na zlecenie rp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Mam nadzieję, że miastu uda się zrobić porządek 22.07.09, 17:28 z tą bazarową hołotą, która zagarnęła dla siebie centrum miasta. Pełne poparcie dla władz. Odpowiedz Link Zgłoś
bewup43 polec polec 22.07.09, 17:29 Pamietam jak na tych stronach wiele osób oburzało się i krytykowało protesty taksówkarzy, potem pielęgniarek, budowlańców, drogowców, lekarzy, nauczycieli teraz przyszła pora na handlarzy. Komentarze jak zwykle są , w większości, krytyczne wobec tych ludzi i popierają rządzących. A kiedy przyjdzie czas na pozostałych? np. tramwajarzy kierowców, mzk, maklerów, bankowców, działkowców ? NIE ŁUDŻCIE SIĘ NA KAŻDEGO PRZYJDZIE CZAS ŻE DOSTANIE W DUPĘ OD NASZYCH WŁADZ. Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: polec polec 22.07.09, 18:21 Tak, już widzę jak kulturalni ludzie wychodzą na ulicę i rzucaja cegłami w niczemu nie winnych policjantów, wykrzykują najgorsze wulgaryzmy i demolują miasto. Normalny człowiek co to ma trochę rozumu w głowie zwinie kram i przeniesie się na inne stoisko a nie bedzie wywoływał burd i biajtyk. - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszdeska Upadek... 22.07.09, 17:32 To bardzo smutne, że Policja ma związane ręce... Stoi taki łysy półmózg, pluje pod nogi funkcjonariuszy, kopie w tarczę, a co gorsza znajduje to poklask u części społeczeństwa... Dziękuje tym "młodym ludziom"... Och boże, niech się idiota zastanowi... I jeszcze Ci biedni kupcy... Ludzie nie wzbudzający raczej sympatii... Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna HGWkłamie- to ona wysłała siepaczy a nie komornik 22.07.09, 17:47 HGW publicznie kłamie, gdy mówi, że to komornik wynajął ochroniarzy od Zubrzyckiego do ataku na halę: przetargi.um.warszawa.pl/szczegoly.asp?id=35605 Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Połeć o kibolach: Jesteśmy wdzięczni "młodym lu... 22.07.09, 17:50 No więc kupcy pokazali kim tak naprawdę są..... Odpowiedz Link Zgłoś
grymas50 Połeć o kibolach: Jesteśmy wdzięczni "młodym lu... 22.07.09, 17:58 SLuchaj Poleć. Oni Ciebie nie bronili. Walczyli.GLupie . "Walczyli" o Swoje miejsce . Głupie. "Miejsce" pracy.CHlopie.Ty okradaleś fiskusa a "Oni" Ciebie.. A RAZEM NAS. Mamy "Was" bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Połeć o kibolach: Jesteśmy wdzięczni "młodym lu... 22.07.09, 17:58 margines społeczy dziękuje dariuszowi połciowi (i jego wielbicielom) Odpowiedz Link Zgłoś
bokhen Połeć o kibolach: Jesteśmy wdzięczni "młodym lu... 22.07.09, 18:02 To jest żenujące, że kupcy z KDT chcieli być ponad prawem. Jak ja dostanę wypowiedzenie najmu lokalu, to nie ma gadki, zwijam się, a Ci jak święte krowy, czekają na gotowe. Na dodatek włączają do swojej "wojny" dzieci. Ktoś na prawę powinien im się dobrać do skóry za tą wojnę z komornikiem, za narażanie dzieci, etc. To nie są ludzię, których prawo nie dotyczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś