funny5 25.07.09, 19:02 Trzeba sprawdzac co sie pisze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedruch Dziennikarz idiota? 25.07.09, 19:04 "(...) nie mając pojęcia o tym, że z niewiadomego powodu doszło do przestawienia liter w nazwie. Wszystko wskazuje na to, że to urządzenie zrobiło im psikusa." Chyba sami zle wstukali nazwe, nie przeceniajmy mozliwosci urzadzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: Dziennikarz idiota? 25.07.09, 20:14 > Chyba sami zle wstukali nazwe, nie przeceniajmy mozliwosci urzadzenia... Może spell-checker ich "poprawił". Tak czy inaczej - gniot nie news. Jak to w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Komentator debil? 25.07.09, 20:30 > Może spell-checker ich "poprawił". Tak czy inaczej - gniot nie news. Jak to w GW. Tak czy inaczej - debil nie komentator. Co ten artykuł ma wspólnego GW? Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Re: Ofiara zawsze padnie ofiarą 25.07.09, 21:41 Urządzenie "sprawiło psikusa", akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Ofiara zawsze padnie ofiarą 25.07.09, 23:32 a co jest winne urządzenie? to niewiarygodne jakim trzeba być debilem, żeby przez kilkaset kilometrów nie zauważyć, że coś nie halo z trasą. co najmniej jak by byli z rodziny kłamczynskich. niewiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Ofiara zawsze padnie ofiarą 26.07.09, 13:31 > a co jest winne urządzenie? No właśnie - nic. Tacy debile, a tacy nieomylni:) Ja robię kilka takich literówek dziennie, a oni niby genialni, bezbłędni debile:) Akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
tuptek_z_eire Re: Ofiara zawsze padnie ofiarą 26.07.09, 14:19 Ludzie, co z wami?!?!! Nigdy nie byliście w innym państwie, nie zgubiliście drogi wg GPS-u, który wprowadził was w błąd? Tacy jesteście nieomylni? Jeśli pierwszy raz w życiu jedziecie drogą w obcym kraju - wszystko może się zdarzyć, zwłaszcza, że to byli 50-latkowie, nie młodzież obeznana z techniką. Plujecie jadem tak, że już nie chce mi się was czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny-duch Jak chcesz same poważne newsy 25.07.09, 20:30 to udaj się na cmentarz i poczytaj klepsydry Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Czekam na jedną klepsydrę... 26.07.09, 07:45 Czekam na jedną klepsydrę dla której warto mi przegladać codziennie newsy. Za rok i parę miesięcy stanie mi się ona (ta klepsydra na którą czekam) kompletnie obojętna. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny-duch Napisłaem na cmentarzu, cieżko zrozumiec? 26.07.09, 08:15 życie nie zaczyna i nie kończy się na ku...wskiej polityce, marne i płytkie jest twoje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
spam_box Re: Czekam na jedną klepsydrę... 26.07.09, 08:47 Byłbym wniebowzięty, gdyby media zlałby kompletnie tę wiadomość i zamiast klepsydry dały na pierwszej stronie, że znowu pojawił się Nessie. Odpowiedz Link Zgłoś
assam Polska - Alaska 26.07.09, 12:30 a moj znajomy z Wloch chcial pojechac do Polski i zamiast Polska wpisalo mu sie Polaska - a glupie GPS pomylilo to z "Alaska" i zmiast do Polski dojechali na Alaske. Nie zdziwilo ich nawet, ze musieli jechac przez Rosję, a potem plynac przez ciesnine... i że tak daleko ta Polska. A gdy powitala ich Sarah Palin, to zdziwilo ich, że na powitanie "dzin dobri" odpowiedziala "ja ne rozumecz po polszku". Dobry nius, co? Odpowiedz Link Zgłoś
gadolinn Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS-ie... 25.07.09, 19:04 Tylko kompletny debil nie zorientuje sie przez kilkaset kilometrow, ze jedzie w zlym kierunku. Szwedzi, he? A mowia, ze to taki madry narod. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS- 25.07.09, 19:19 gadolinn napisała: > Tylko kompletny debil nie zorientuje sie przez kilkaset kilometrow, ze > jedzie w zlym kierunku. Kuerwa, wydawałoby się, że taka pomyłka nie może się zdarzyć. ROTFL. Odpowiedz Link Zgłoś
spam_box [...] 25.07.09, 19:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Pięknie powiedziane :)) 25.07.09, 20:16 > mam to samo z moimi strunami głosowymi: chcę powiedzieć > "pan prezydent", a samo wychodzi jakoś "..ebany sku..ysyn". A to ciekawe, mam to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Przecież to po drodze 25.07.09, 20:08 gadolinn napisała: > Tylko kompletny debil nie zorientuje sie przez kilkaset kilometrow, ze > jedzie w zlym kierunku. > > Szwedzi, he? A mowia, ze to taki madry narod. ************************** Tak po prawdzie, to jechali w dobrym kierunku. Carpi leży prawie po drodze z Wenecji do Neapolu i część roadplannerów preferuje właśnie tę trasę, bo tamtędy przebiegają autostrady, a krótsza droga przez Ferrarę prowadzi drogą ekspresową. Głupota Szwedów objawia się raczej w podejściu do czasu podróży względem mapy Włoch: Carpi osiąga się po dwóch godzinach jazdy z Wenecji, a Capri po 10. Odpowiedz Link Zgłoś
crame Wyluzuj pieniaczu 25.07.09, 21:04 Zanim obrazisz miliony Szwedow, a urzadzenia GPS kazesz zniszczyc, upewnij sie na 100 %, ze powyzszy artykul opisuje prawdziwe zdarzenie. Z pieniacza wyjdziesz na idiote. Odpowiedz Link Zgłoś
tw52 Re: Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS- 26.07.09, 12:35 gadolinn napisała: > Tylko kompletny debil nie zorientuje sie przez kilkaset kilometrow, ze jedzie w zlym kierunku. takie przypadki bywaly, ale ten akurat nie jest tego przykladem. jesli wyruszyli z Wenecji, to do Emilii Romanii (Bologna, Parma) jechali moze godzine zamiast kilkuset kilometrow do Neapolu. w sumie nie nadlozyli zbyt wiele drogi, jesli potem faktycznie pojechali na poludnie. tyle, ze moze zrobili sobie plany czasowe na podstawie GPS. Odpowiedz Link Zgłoś
mateo Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS-ie... 25.07.09, 19:06 No prawdziwa odyseja. Marzyli o Capri a dotarli ... Co za bzdurny artykuł.No odyseja, koszmar, kataklizm. Do restauracji ich chcieli wysłac. No trauma do końca życia. A na koniec tak po prostu pojechali dalej. No ja przepraszam ... ODYSEJA ... PRAWDZIWA ODYSEJA ... Odpowiedz Link Zgłoś
bart8777 Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS-ie... 25.07.09, 19:23 .. Bo oprócz GPS należy jeszcze używać mózgu... Ta chałowa przygoda pokazuje skalę zdebilenia ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
crame Spokojniej pieniacze 25.07.09, 21:10 Nastepny sedzia sie znalazl! Wszyscy zdebileni! Caly swiat debile! Tylko bart8777 wielki geniusz. Jezeli za dwa dni nastepny artykul opisze ze wpuscili cie w kanal nazwiesz siebie zapienionym-debilem? Lato ma to do siebie, ze pisze sie artykuliki na podpuche. Musisz starac sie tez myslec przy czytaniu. Rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
muczacza7 Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS-ie... 25.07.09, 19:24 Co za durny artykul o szwedach idiotach. Patrzyl ktos w ogole na mape? Gdzie lezy Capri, a gdzie Carpi? I jak droga prowadzi z Wenecji do tych miejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
crame Re: Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS- 25.07.09, 21:22 SR 11, A4/E70 pozniej A13, A14. Patrzyl kiedy na mape? Czy tylko w telewizor? Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy A autor notki to ktoś sprawny umysłowo inaczej? 25.07.09, 19:33 "podali cel podróży nie mając pojęcia o tym, że z niewiadomego powodu doszło do przestawienia liter w nazwie." Tak, jasne, niewiadomy powód. Duchy im wpisywały nazwę, prawda? ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS-ie... 25.07.09, 19:40 Co za glupie stwierdzenie, ze "urzadzenie zrobilo im psikusa"? Glupi Szwedzi zle wklepali nazwe i juz. Dla nich zreszta to i tak wszystko jedno, bo oni nic nie kojarza. Maja to gluptactwo genetycznie i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
crame Re: Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS- 26.07.09, 00:17 No tak, juz teraz wiem dlaczego nasi inzynierowie musza pracowac przy zbiorze jagod w Szwecji! Odpowiedz Link Zgłoś
soso_soso Re: Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS- 26.07.09, 17:45 kroliklesny napisał: > Co za glupie stwierdzenie > Maja to gluptactwo genetycznie i juz! Glupi genetycznie to jest krolik lesny. Jestes mala sfrustrowana gnida, ktora rznie anonimowo bohatera na forum. 'Jestem lepszy do Szwedow!' Zalosne, naprawde zalosne. Wspolczuje ludziom, ktorzy maja z toba do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
elek984 Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS-ie... 25.07.09, 19:53 Coraz częściej pojawiają się newsy o debiliźmie niektórych używających gps. A to jeden wjechał do wody, a to drugi ulicą "pod prąd". Teraz ci Szwedzi. Niestety niektórym się wydaje że gps myśli i działa jak autopilot. Co zwykle skutkuje tym, że jak włączają gps to wyłączają mózg. Niestety cierpi na tym wizerunek technologii gps, coraz częściej utożsamianej z takimi półgłówkami. Odpowiedz Link Zgłoś
elpooho Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS-ie... 25.07.09, 19:59 Przynajmniej mieli (mniej więcej) po drodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
sqwind Re: Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS- 25.07.09, 20:20 To jeszcze można przeżyć,byli we dwoje,prawie u celu podróży.W tamtym roku czytałem o młodym Niemcu,który się umówił,że przyjedzie do ukochanej do Australii.Bilecik zakupił poprzez internet.Był troszkę zdziwiony trasą-Nowy Jork-Denver- i w końcu cel podróży.Zdziwiony też był,ze przesiada się do coraz mniejszego samolotu.Towarzyszy podróży też zdziwiło,że przebiera się w krótkie spodnie i koszulkę z krótkim rękawkiem w środku zimy,ale wiadomo,na półkuli południowej panuje lato,gdy u nas szaleje sroga zima.W końcu wylądował.W Sidney,na zapyziałym lotnisku w stanie Montana,na dwudziestokilkustopniowym mrozie.A narzeczona oczkiwała w Sydney.... Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: Za to mają tańsze prostytutki i cool girls. 25.07.09, 20:30 Ja tam wolę hot girls ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Za to mają tańsze prostytutki i cool girls. 26.07.09, 00:00 A ja lubię KUL-girls. Są naprawdę dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Re: Za to mają tańsze prostytutki i cool girls. 26.07.09, 00:58 zigzaur napisał: > A ja lubię KUL-girls. Są naprawdę dobre. KULwy naprawde nie sa zle, potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
errorfree Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS-ie... 25.07.09, 20:37 bez sensowny artykuł kogo obchodzą debilni szwedzi nie umiejący nawet obsługiwać GPS Odpowiedz Link Zgłoś
crame Madry, bardzo madry Polak 25.07.09, 21:15 nigdy nie zgubi drogi, co wiecej Polak lepiej wie, wszedzie, zawsze i swiat powinien zaczac uczyc sie od Polakow! Wszystkiego, robienia kielbasy, zbijania palet, suszenia grzybow. Jakies GPS powymyslali bo mozgu nie majo. Ech jestem taki dumny z przynaleznosci do najmondrzejszego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
weston4 Szwedzi jak Szwedzi 25.07.09, 21:37 ale jaki debil to podal do gazety,a jeszcze wiekszy napisal o tym artykul? bo ten co przedrukowal,to przypuszczam,ze z nudow... Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Madry, bardzo madry Polak 26.07.09, 00:30 crame napisał: > Ech jestem taki dumny z przynaleznosci do najmondrzejszego > narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
crame Re: Madry, bardzo madry Polak 26.07.09, 02:20 Widzisz gosciu, gdybys sie jeszcze chwilke dluzej zastanowil, napewno zrozumialbys, co poeta mial na mysli; (σαρκασμός)(εἰρωνεία ) Odpowiedz Link Zgłoś
anarchoateo Re: Madry, bardzo madry Polak 26.07.09, 11:26 Nie ma co go uświadamiać - to jeden z forumowych poprawiaczy błędów - zero zrozumienia tekstu, ale ą,ę i ó zauważy i poprawi. To taka forma samo-dowartościowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
observer1983 Re: Madry, bardzo madry Polak 26.07.09, 11:54 jak już to "samodowartościowania" - bez myślnika Odpowiedz Link Zgłoś
lefort Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS-ie... 25.07.09, 21:43 Ale nie ma czego żałować! Carpi to naprawdę świetne miasteczko, fajnie się tam wypoczywa - niedaleko Modeny. Odpowiedz Link Zgłoś
stefek_burczymucha1 Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS-ie... 25.07.09, 22:41 a nie dojechali do IKEA?? Odpowiedz Link Zgłoś
jorek Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS-ie... 25.07.09, 23:30 News dnia. Szokujące. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_satyr Lato w mieście 25.07.09, 23:56 Akcja w pełni. Pot kapie na klawiaturę, palce ślizgają się, łącza przeciążone. I jak tu ścigać się o odbitą palmę pierwszeństwa, oryginalność, kreatywność, podejmowanie nowych wyzwań... Nie jest łatwo nic nie robić. Nikt nie ocalał. Szwedzi do żłobka, gps na złom, komentatorzy na odwyk, redaktorzy... już nawet nie wiadomo co z nimi trzeba zrobić! Istna Pandora Turystyczna się otwarła! A tymczasem news wcale ciekawy i pouczający. Szczególnie w dobie klawiaturowych form ekspresji. Czyli: sprawdź co napisałeś. Bo inaczej: Capri diem! Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor W sumie niewiele zboczyli z drogi 26.07.09, 00:10 Na moje oko to ledwie kilkadziesiąt km od trasy Wenecja-Capri. Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS-ie... 26.07.09, 00:24 Chciałbym napisać w GPS Poland, a za sprawą psikusa urządzenia obudzić się w Holand... Ten Holand to całkiem inny kraj-cywilzowany, dbający o swoich obywateli, przyjazny dla nich, czego nie można powiedzieć o Poland. :) Gorzej byłoby gyby gdyby GPS zaprowadził mnie do RUSLAND...:) GPS-ie, gdy tylko będziesz miał okazję wyprowadź mnie na zawsze z tego zawszałego Poland - kraju burków. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS-ie... 26.07.09, 01:28 Dwoje 50-latków wyruszyło na wyspę marzeń z Wenecji. A jaka to wyspa "z Wenecji"? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS-ie... 26.07.09, 04:05 capri to piękna wyspa (tam wypiłem mojego pierwszego guinnessa) (ale sentyment mam do masa lubrence) (to miejscość na lądzie najbliżej capri) Odpowiedz Link Zgłoś
new_jerry Re: Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS- 26.07.09, 06:04 Nie pisali w tej samej GW z pół roku temu, o tym jak mądry Polak posługując się GPS wjechał w jezioro. Nie pomyślałbym że bezmyślność to narodowa cecha. Ale może jednak tak jest, sądząc z większości komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Niechcący naumyslnie 26.07.09, 08:50 Mozna tez omyłkowo wprowadzic do nawigatorow USAF IraN zamiast IraK. Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Marzyli o Capri, ale zrobili literówkę w GPS-ie... 26.07.09, 11:01 "z niewiadomego powodu doszło do przestawienia liter w nazwie. Wszystko wskazuje na to, że to urządzenie zrobiło im psikusa." z niewiadomego powodu dziennikarze GW to idioci... Odpowiedz Link Zgłoś
bbsbb GPS ma pomagać a nie wyłączać myślenie 26.07.09, 11:17 jak widać kretynizm niektórych przechodzi ludzkie pojęcie... Odpowiedz Link Zgłoś