kroliklesny 28.07.09, 12:15 Pragmatyczni Brytyjczycy przygotowuja wycofanie z Afganistanu. Bohaterscy Polacy beda walczyc. Do ostatniej kropli krwi oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieprzowinapozydowsku 52 proc. Brytyjczyków za wyjściem z Afganistanu 28.07.09, 12:36 "52 proc. Brytyjczyków za wyjściem z Afganistanu" Oczywiscie w wlk. brytanii panuje tzw. "demokracja" wiec... wola wiekszosci sie nie liczy. Slyszalem, ze podobno i w Afganistanie okupantom chodzi o zaprowadzenie tej tzw. "demokracji"... Odpowiedz Link Zgłoś
mangusta3 "demokracja" w Afganistanie to watażkowie i opium 28.07.09, 13:31 pod okiem Amerykanów...według większości bacznych obserwatorów to nie jest żadna wojna z terroryzmem ani mająca na celu zaprowadzenie demokracji czy poprawę losu żyjących w większości w skrajnej biedzie ludzi...to wojna o kontrolę strategicznie położonego kraju w Azji Środkowej Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: "demokracja" w Afganistanie to watażkowie i o 28.07.09, 14:33 Nie zaprowadzono tam demokracji?Pewnie,że nie takiej jaka jest w Europie bo na taką trzeba wysiłku pokoleń.Ale nawet ta "większość żyjąca w skrajnej biedzie" to wątpliwa informacja.Otóż klany,sitwy i jeszcze tam jakie struktury społeczne potrafią nieźle zarabiać pieniądze.W tradycyjnych społeczeństwach jest mnóstwo kanałów załatwiania,kombinowania,przemycania. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 "demokracja" today 28.07.09, 17:03 mangusta3 napisał: > pod okiem Amerykanów...według większości bacznych obserwatorów to nie jest żadn > a > wojna z terroryzmem ani mająca na celu zaprowadzenie demokracji czy poprawę los > u > żyjących w większości w skrajnej biedzie ludzi...to wojna o kontrolę > strategicznie położonego kraju w Azji Środkowej Bez ich opium już się nie da rządzić tele-baranami... Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: 52 proc. Brytyjczyków za wyjściem z Afganista 28.07.09, 14:21 Ciekawe ilu Brytyjczyków było za układami z Hitlerem.Znów większość? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Brytole, po swoich porażkach, nie chcą wygranej 28.07.09, 13:01 Amerykanów, zazdrość zżera pociotków Chamberlaina Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo 100% Brytyjczyków za zniesieniem podatków 28.07.09, 13:04 Bo są pragmatyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Czy juz mnie zakapowales do Sluzby Bezpieczenstwa? 28.07.09, 15:45 "komarowo" wczoraj po jednej dyskusji na forum grozil mi... Sluzba Bezpieczenstwa! Pogielo gostka do imentu! W dodatku plasowal Szwecje w NATO... Mnie tez przesiedlil do Szwecji, pewnie dlatego, ze mialem szwedzka pacjentke? Niedlugo mnie do Azerbejdzanu przesiedli, tam tez mam pacjentow... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Czy juz mnie zakapowales do Sluzby Bezpieczen 28.07.09, 15:49 a ci pacjenci jeszcze żyją ???? www.allthingsbeautiful.com/all_things_beautiful/images/milosevic.jpg -- Według osłów, demokracja, to rządy hien. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Czy juz mnie zakapowales do Sluzby Bezpieczen 28.07.09, 16:32 Zyja i w dodatku placa! Abhaodzie, ty jestes niczym w porownaniu do tego ubola co na mnie wskoczyl wczoraj, porabaniec! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Czy juz mnie zakapowales do Sluzby Bezpieczen 28.07.09, 16:42 kroliklesny napisał: > Zyja i w dodatku placa! nie będą teraz wygrzebywał kurac twoich "kwiatków" z archiwum, podeślij tych prochów trochę, jest jeszcze paru pacjentów hahaku.blox.pl/resource/lenin_mini.jpg-- Według osłów, demokracja, to rządy hien. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Czy juz mnie zakapowales do Sluzby Bezpieczen 28.07.09, 16:43 hahaku.blox.pl/resource/lenin_mini.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Czy juz mnie zakapowales do Sluzby Bezpieczen 28.07.09, 16:44 www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/kni/lowres/knin180l.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok bjeloruso-lakuszenko-filu nie twoj biznes, 28.07.09, 13:43 nie toje małpy, podobnie jak z komendami po rosyjsku w armii republiki bjalurusji. Ponjatna? Togda poszoł von! Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: 52 proc. Brytyjczyków za wyjściem z Afganista 28.07.09, 14:26 kroliklesny napisał: > Pragmatyczni Brytyjczycy przygotowuja wycofanie z Afganistanu. > Bohaterscy Polacy beda walczyc. Do ostatniej kropli krwi oczywiscie. Pragmatycznie postąpili też w 1939 r.Niestety historia ich oszczędziła.Parę obozów pod Londynem.A jakże by to popamiętali. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki 52 proc. Brytyjczyków za wyjściem z Afganistanu 28.07.09, 14:46 To oznacza, że aż 48% Brytyjczyków popiera pomoc udzielaną Afganistanowi. To bardzo dużo!! Nie sądziłem, że pomimo ofiar pomoc niesiona Afganistanowi będzie tak masowo poparta w Wlk. Brytanii. W tej sytuacji przy akceptacji opinii publicznej pomoc będzie udzielana długo aż do ostatecznego zwycięstwa. Brawo Brytyjczycy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieprzowinapozydowsku Re: 52 proc. Brytyjczyków za wyjściem z Afganista 28.07.09, 15:14 przyjacielameryki napisał: > To oznacza, że aż 48% Brytyjczyków popiera pomoc udzielaną Afganistanowi. To > bardzo dużo!! Nie sądziłem, że pomimo ofiar pomoc niesiona Afganistanowi > będzie tak masowo poparta w Wlk. Brytanii. W tej sytuacji przy akceptacji > opinii publicznej pomoc będzie udzielana długo aż do ostatecznego zwycięstwa. > Brawo Brytyjczycy!!! Ale mi zaimponowales umiejetnoscia dodawania i odejmowania w zakresie stu. Jezusicku! To teraz uwaga, bedzie zagadka logiczna (co to dla takiego "geniusza" jak ty, nie?) Czysto hipotetycznie wyobrazamy sobie sytuacje, ze mamy druga ture wyborow prezydenckich w jakims tam cyrkowym kraju - startuje dwoch pajacow, jeden uzyskuje poparcie powiedzmy 27,5% uprawnionych do glosowania. Czy to automatycznie oznacza, ze drugi pajac wygrywa wybory z poparciem 72,5%?!? ___________________________________ Wybory przedenckie 2005 kaczyński: 54 proc. przy 51 proc. frekwencji... co daje razem 27,54% ogółu uprawnionych. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Wieprzowinka!!! 28.07.09, 16:16 Przejdż lepiej na wołowinę, mniej cholesterolu, zdrowsza! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Wieprzowinka!!! 28.07.09, 16:34 przyjacielameryki napisał: > Przejdż lepiej na wołowinę, mniej cholesterolu, zdrowsza! A pierozki z kapusta i grzybkami? Wbijasz jajeczko, popijasz kwasnym mleczkiem? Albo (sorki!) ruskie pierogi? Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Marsjanie są w 200% za zaatakowaniem Ziemi 28.07.09, 17:42 www.trollske.se/butik/images/Troll-Father-Pappa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś