maciekzy 06.08.09, 12:33 Ta Polka ma wiszący brzuch. Nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hetmanwiechu wiecej zdjec Polki prosze 06.08.09, 13:34 miss dolnej tajgi mnie nie interesuje. prosze wiecej swoich. reklamowac swoich trzeba. Wczoraj bylo 10+ zdjec miss israela, a dzis Polki tylko 1. Odpowiedz Link Zgłoś
mardel Polka w konkursie Miss Universe 06.08.09, 13:49 Oj, bedzie trudny wybor. Dziewczyny z Ameryki Srodkowej i Poludniowej sa pewnie po operacjach plastycznych (jak to tam w zwyczaju). Oprocz Polki najbardziej podoba mi sie Norwezka (wyglada b. naturalnie). Odpowiedz Link Zgłoś
cahirmawrdyffrynaepcellach Re: Polka w konkursie Miss Universe 06.08.09, 15:52 nie wiszący, tylko krągły i bardzo dobrze- jako jedna z niewielu wygląda jak człowiek, a nie manekin. Odpowiedz Link Zgłoś
michak-is-me Re: Polka w konkursie Miss Universe 06.08.09, 17:05 Polka niczego sobie, a aż taka chuda przecież nie może być, bynajmniej według mnie to przesada gdy kobiecie widać same kości. Ładna jest też miss Jamajki i Kostaryki Odpowiedz Link Zgłoś
bobeniek Miss Islandii jest super!!! 06.08.09, 17:59 Polka mogla by porobic troche cwiczen na brzuch bo buzie ma ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: Miss Islandii jest super!!! 06.08.09, 18:41 Ma nie tylko defect "brzuszny". Nogi tez do korekty. Na rowerek dziewczyno szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
troophel Re: Polka w konkursie Miss Universe 07.08.09, 01:07 Póki co północ - Islandia i Irlandia rox Odpowiedz Link Zgłoś