cillian1 Re: Ależ ta Cukier Kotka pasuje do PiS-u!:)))) 10.08.09, 16:24 czy tej pani przybył siny nosek, że rozmazują zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A może jest podobna do którejś z PiS działaczek i 10.08.09, 16:27 stąd ten kamuflaż;) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ależ ta Cukier Kotka pasuje do PiS-u!:)))) 10.08.09, 21:38 guru133 napisał: > . Do PiSu i SLD, PiSiego najnowszego brata, koalicjanta...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Chociaz w okresie rzadu Belki, PiS z SLD juz mieli braterska koalicje parlamentarna...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wulwul1 Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 16:23 Ja bym napisałem PO i PiS. Ale gdzie tam uczciwość dziennikarska. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 16:25 ty byś chyba słabo "napisałem" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 16:31 a może by ktoś postawił zarzuty niecudacznemu prokuratorowi niedowidzącemu śledztwo w sprawie zabójstwa gen. Papały za nieudolność, a być może i za "hamowanie" śledztwa. Wielka rzecz- powiedzenia kilka słów gliniarzowi !!! I co z tego??? On i tak z tego wniosków nie wyciągnie. Za głupi jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 17:31 Hej, "oservattore", popieprzyło ci się coś, kotku. To się nazywa "osservatore" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 18:18 zyks napisał: > Hej, "oservattore", popieprzyło ci się coś, kotku. To się nazywa "osservatore" Wiem, wiem debilku. To celowo.... Zbyt dosłowny jesteś, a to nie świadczy o inteligencji > :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 16:32 POwcy to takie chłopaki na posyłki sponsorowani przez sbeckomafijny układ Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 16:36 a pisiakowi dają jarkowi i rydzykowi - i co gorsze???? czy ty tak zawsze paralela1 błyskasz? Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 16:34 Polska-państwo POlicyjne Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 16:40 Dużo jest słów zaczynających się na "po". Daje to wielkie możliwości do popisów językowych, niemniej należy zadbać również o sens. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir C-K jest ofiarą... swojej głupoty. 10.08.09, 16:37 Pani "tragedia" naprawdę mnie nie rusza. Mam nadzieję, że takich jak Pani będzie jak najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: C-K jest ofiarą... swojej głupoty. 10.08.09, 16:39 dobrze jej, zdradziła PO, żaden już nie zdradzi Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: C-K jest ofiarą... swojej głupoty. 10.08.09, 16:42 hej, zdecyduj się, cieszysz się z jej głupoty, czy litujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: C-K jest ofiarą... swojej głupoty. 10.08.09, 16:43 Wcale nie zdradziła. Jest aktorką i może grać w reklamówkach i spotach partyjnych dowolnego ugrupowania. Generalnie problem jest jednak z tym, że próbowała do spóły z Kurskim robić czarny pijar a to już nie jest aktorstwo. Tego typu postępowanie określa się wyrazem kończącym się ównież na "stwo" ale oznacza on inna profesję. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 16:38 wzorowo spacyfikowana kobieta, nikt już nie podskoczy jedynie demokratycznie słusznej partii Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 16:45 "I nikt nas nie przekona że białe jest białe a czarne jest czarne..." AmenD Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 16:46 tu muszę się zgodzić, bo i ona i pisiarnia pokazała swoją głupotę i umiejętność łatwego kłamania. Oba te przypadki są skończone Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 16:47 nocna zmiana trzyma się mocno Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 16:48 Że co? Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 16:50 prosta rzecz wykończyć taką słabą kobietę, wystarczy zastraszyć anonimami, na widok byle oprycha taka kobieta wymięka, zrobić z niej wariatkę to pestka dla starych cwaniaków Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 16:52 Dowody. Krótko i rzeczowo poproszę o dowody na takie działanie. Jeżeli PISzesz tak sobie aby zaklinać rzeczywistość rozumiem, że nie odpowiedz na tą prośbę. Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 19:27 paralela1 napisała: > prosta rzecz wykończyć taką słabą kobietę, wystarczy zastraszyć anonimami, na > widok byle oprycha taka kobieta wymięka, zrobić z niej wariatkę to pestka dla starych cwaniaków Cugier-Kotka to ostrzeżenie dla innych co by się im głupie myśli w głowie nie lęgły. Co ciekawe jeśli uważnie poczytać posty akolitów PO obecnych na tym forum to i oni tak to podświadomie odbierają. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 16:53 anonimy, grożenie śmiercią,oprych przed domem, sprawa sądowa, nagonka w mediach-proste sprawdzone metody, proponuję dla zabawy zamknać ją w psychiatryku, będzie POspólstwo miało radochę Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 16:57 zaraz, czy to media plątały się w zeznaniach czy ta idiotka-kotka? Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 19:32 cillian1 napisał: > zaraz, czy to media plątały się w zeznaniach czy ta idiotka-kotka? Założenie iż polskie media są obiektywne jest albo zgoła wyrachowanym działaniem lub też dziecięcą naiwnością. Tym bardziej jeśli jeszcze nie dawno ten aparat przez zgoła pół wieku trenował tą sztukę na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 21:17 wiem, późno odpowiadam, ale rozśmieszyłeś mnie, uczestniczysz (bierzesz udział) w jednym z nich, pisząc na forum. Faktycznie, cześć z forumowiczów może być z tej grupy, do której części się zaliczasz? Nieważne!!!! każdy ma swój mózg i swoje przemyślenia (stąd takie poparcie dla PiS) :( Można powtarzać coś, co kiedyś krzyczeli (włącznie ze mną) popierający PO (zaznaczam nie opłacani przez PO) Bawisz się za nasze pieniądze kolego - ale rób to inteligentnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 22:40 cillian1 napisał: > wiem, późno odpowiadam, ale rozśmieszyłeś mnie, uczestniczysz (bierzesz udział) > w jednym z nich, pisząc na forum. Faktycznie, cześć z forumowiczów może być z > tej grupy, do której części się zaliczasz? Nieważne!!!! każdy ma swój mózg i > swoje przemyślenia (stąd takie poparcie dla PiS) :( Można powtarzać coś, co > kiedyś krzyczeli (włącznie ze mną) popierający PO (zaznaczam nie opłacani przez > PO) Bawisz się za nasze pieniądze kolego - ale rób to inteligentnie ;) Hmm, szczerze to nie do końca rozumiem Twojej wypowiedzi. Zaś tej aluzji do zabawy za Wasze pieniądze to już kompletnie. Zaś zabawna to jest wiara w niezależne media, zapytaj jakiegokolwiek szczerego dziennikarza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 22:59 > Hmm, szczerze to nie do końca rozumiem Twojej wypowiedzi. jutro ci odpowiem dodam sobie do ulubionych ;) Mam nadzieję, że jutro i ja i ty będziemy bardziej zrozumiali i rozumiejący ;) > Zaś zabawna to jest wiara w niezależne media, sam sobie zaprzeczasz, jeśli nie ma wiarygodnych mediów to i nie może być dziennikarzy ;) ale to jutro... miłego wieczoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 23:23 cillian1 napisał: Mam nadzieję, że jutro i ja i ty > będziemy bardziej zrozumiali i rozumiejący ;) Ach, rozumieć i być rozumianym - to naprawdę piękna sprawa :) > ale to jutro... miłego wieczoru:) Pozdrawiam i również życzę dobrej nocy ! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Ponowię prośbę....:)))) 10.08.09, 16:58 forum.gazeta.pl/forum/w,902,98836951,98841278,Re_Aktorka_ze_spotow_PiS_i_PO_Anna_C_K_uslysz.html Odpowiedz Link Zgłoś
jagopa Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 16:57 W tej glupiej Polsce utajnia sie nazwiska osob bedacych przedmiotem sledztwa. Mysle, ze powinnismy isc dalej i calkowicie zabronic publikacji wiadomosci doryczacych LUDZI. Tylko zwierzaki, przyroda, technologie itp. Ludzie powinni byc wylaczeni ze swiata informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw_ziaja Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 17:04 a na jakiej podstawie bada się wolnych obywateli alkomatem Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 17:07 na tej samej co kierowców, też są wolni, aż za wolni Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Dziwne.................. 10.08.09, 17:05 Gdy pracowala dla PO, nie bylo problemow.Zaczela dla PiS falanga zaczyna problemy.Oczywiscie jestem za prawnym osadzeniem tej osoby.I to szybko.Loze w podobnym terminie osadzi sie bojowki PO.Te z Warszawy.Gdzie PO zlamalo prawo i konstytucje.Poczekamy-zobaczymy.Zreszta UE juz zainteresowala sie dzialaniem bojowek PO. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Nie ma w tym nic dziwnego preze... 10.08.09, 17:08 Zwróć uwagnę na to że PiS to klub, którego nazwa rozwija się na Pijemy i Spirytus. www.dziennik.pl/wydarzenia/article414493/Cugier_Kotka_wypila_trzy_butelki_szampana_.html Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: ..Dziwne.................. 10.08.09, 17:09 to PO ma bojówki, a pisiarnia mohery. To jakieś nowe nazwy? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Dziwne.................. 10.08.09, 17:17 Moj wniosek jest w Strasburgu.Z duzym poparciem.Pozniej wystapie do Trybunalu.PO to antydemokratyczna partia w UE.Lamia wszystko.Prawo polskie, polska konstytucje i prawo UE.Nie sa to zarty. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Dziwne.................. 10.08.09, 17:19 Czy po pijaku robila dla PO?.Nie .Bo pracowala dla bandy nalogowych alkocholikow, bandy przestepcow i oszustow. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Dziwne.................. 10.08.09, 17:20 prawdziwy-moher napisał: >...Nie sa to zarty. Być może i nie są ale zapewniam Cię że Twoje projekcje są na tyle przezabawne że czytając je z traktujemy je jako żart. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: ..Dziwne.................. 10.08.09, 17:21 żarty się skończą, jak UE uzna, że dopuściłeś się pomówień. Ale dobrze, że są tacy jak ty, przynajmniej PO będzie się pilnować ;) I będzie mądrze działać :))) W zasadzie to będzie też twoja zasługa, że pisiarnia dostanie kolejnego kopa w dooooopę. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Dziwne.................. 10.08.09, 17:13 Jestem znieszmacony.Czym?.Sprawy tocza sie latami.Gdy dotyczy przeciwnikow politycznych PO, bardzo krotko.Komisarze z PO , zalatwiaja procesy szybko.Jak za komuny.Szybko PO chcialo procesu Ziobro czy nawet PiS.Do dzis przegrali wszystkie procesy.Cale szczescie ze mamy chociaz troche demokracji, bo PO wygralo by wszystkie procesy jak PPR w powojennej historii.Dzisiaj sa zli ze nie ma kary smierci dla przeciwnikow politycznych, wiec szczuja poprze swoje media-mordujjcie.Masa Polakow na Zachodzie uwaza ze dzis Polska top kraj z czasow PRL.I masa Polakow ma wplywy zeby pojechano z PPR po calosci.PPR to dzis PO. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: ..Dziwne.................. 10.08.09, 17:17 moher, nie rób z niej wroga politycznego. Wróg polityczny ma poparcie i jest w sejmie. Przeginasz z tą idiotką-kotką ;) Bądź rozsądny, czasami ci się to udaje! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Dziwne.................. 10.08.09, 17:21 Ja do tej kobiety nic nie mal.zy byla aktorka dla PiS czy PO.W tej chwili toczy sie walka -dlaczego byla za PiS?.I PO chce zeby poniosla konsekwencje.Szybko i sprawnie.Mozliwy proces polityczny.SMIESZNE. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Dziwne.................. 10.08.09, 17:23 i jeszcze cos.To bedzie proces kapturowy.Za kare ze poparla inna opcje.Nawet PRL nie mial takiego tempa. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Dziwne.................. 10.08.09, 17:26 A tysiace mordercow czeka n procesy, tysiace pedofili, zboczencow.Im juz nic nie grozi.Zlapano przestepce i osadza.Bedzie to kara dla innych.Uwazajcie-spotka Was podobny los.Albo z nami-przeciwko to smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Presentation, nick zmieniłeś ale pod moherowym 10.08.09, 17:30 berecikiem jak nie było szarych komórek, tak nadal nie ma.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Masz racje, to rzeczywiscie ten debil presentation 10.08.09, 17:55 A to ci bydlak dopiero.... dobrze ze tego flejtucha namierzyles. Trzeba go ustawicznie biczowac dobrym slowem, niech cham zna swoje miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Masz racje, to rzeczywiscie ten debil present 10.08.09, 21:19 pogromca_gamonia napisała: > A to ci bydlak dopiero.... dobrze ze tego flejtucha namierzyles. > Trzeba go ustawicznie biczowac dobrym slowem, niech cham zna swoje > miejsce! Mozliwe, że to ten sam. Ale chyba zaczął więcej pić, bo ostatnio pisze jakoś tak bez ładu i składu, niby to do rzeczy, a jednak niedorzecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: ..Dziwne.................. 10.08.09, 17:26 jeszcze się nie określiła, że jest za PO czy PiS. A przynajmniej ja nie słyszałem tego z jej ust. Na to pytanie zawsze odpowiadała wymijająco, więc to: > sie walka -dlaczego byla za PiS?. jest fałszem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Dziwne.................. 10.08.09, 17:32 Przyznajesz mi wiec racje?.Gdy byla za PO byla nietykalna.Powiem ci inna historie.Bojkotowano wielu aktorow za to ze grali role esesmanow..Ona jest aktorka.Zagrala tu i tam.Zabijcie wiec ja ze nie jest z Wami?.Czy to swiadczy o deùmokracji,a moze to swiadczy o totalitaryzmie jednej partii?Tej wlasciwej?.Jestes przeciw, giniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Dziwne.................. 10.08.09, 17:37 A ja jestem przeciw.Nie boje sie ze zgine.Bylby problem.Mawet syn szukal by siepaczy PO w Polsce.Jestem przeciwny antydekratycznemu rzadzie w Polsce.Niech Tusk nie przyjezdza do Francji , zy USA.Dyktatura bedzie kosztowac. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Dziwne.................. 10.08.09, 17:41 Anty demokratycznemu-sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: ..Dziwne.................. 10.08.09, 20:48 Ej moher chyba mozg ci sie zfilcowal Odpowiedz Link Zgłoś
offal Masz odlot ? 10.08.09, 17:21 >prawdziwy-moher napisał: Co ty ćpasz świrze ? Odstaw to bo ci mózg obumiera. Gdzie znalazłeś taki fajny generator mowy-trawy o niczym ? Odpowiedz Link Zgłoś
halina87 Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 17:09 chyba sobie jaja robicie z tym zdjęciem:) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 17:13 Przed: www.dziennik.pl/foto/article396014/Anna_Cugier_Kotka.html Po: www.dziennik.pl/foto/article429059/Anna_Cugier_Kotka.html Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 17:24 A może by tak oskarżyć jej mocodawców? Odpowiedz Link Zgłoś
joslqecko Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 17:27 C...r-K...a klasyczna idiotka mocno chce zaistnieć w polskich mediach rzygać się chce Odpowiedz Link Zgłoś
trevik To juz przechodzi ludzkie pojecie... 10.08.09, 17:41 Jestem ciekaw, co nastepnego wymysli ta pani. Po czyms takim to nawet i PiS powinien dac jej spokoj ;-), T. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: To juz przechodzi ludzkie pojecie... 10.08.09, 17:42 To nie ta Pani, ale wymiar sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Za Po tq Pqni m jest prwestepcq,,,,,,,,, 10.08.09, 17:47 I wq PO zswystkie ;endy spolecwnem jqk Grqs cwy Pqlikot nie bedq sqdweni,Cwy chcecie wyc z pqnstzie rode; w,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..I sedlug PO.. 10.08.09, 17:51 Dziwne, ze gdy pisze krytycznie dzialaja sily nadprzyrodzone Wyborczej.Wiec napisze to co kombinowano.Kim jest PO? Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 Można znieważać hymn i prezydenta, ale... 10.08.09, 17:51 ...policjanta nie wolno! Można autorów biblii wyzywać od ćpunów i pijaków,ale o "artystce" mówić 'blachara' już nie wolno... Jak ja to wyjasnię dzieciom..? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Można znieważać hymn i prezydenta, ale... 10.08.09, 21:33 > o "artystce" mówić 'blachara' już nie wolno... Jak ja to wyjasnię normalnie!!!!! człowiek ważniejszy od instytucji i fikcji, zabobonu (nie ma dowodów, że oni istnieli). Pozostaje wiara w człowieka i jego godność, ni więcej się nie liczy w tych czasach - godność człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Pani C.-K!80 zl do Berlina.Spokoj zachowac . 10.08.09, 17:52 Pani nie ma szans w Polsce.Wiele kobiet,dzieci znalazlo pomoc w Berlinie.Niech Pani nie tworzy iluzji.Jesli jest Pani wykszalcona aktorka to niech Pani udziela lekcji dzieciom w ...Berlinie. Wiem ze po tym moim komentarzu otrzymam szybkie "reakcje". Prawdopodbnie z Berlina. Odpowiedz Link Zgłoś
rumcyk_cyk Re: Pani C.-K!80 zl do Berlina.Spokoj zachowac . 10.08.09, 18:06 A do ciebie Lipski nadal nic nie dociera. Przeczytales poczte? Odnosnie Cugier-Kotki: Berlin juz dosc scierwa przyjal pod swoje skrzydla. Nie potrzeba ich wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Re: Pani C.-K!80 zl do Berlina.Spokoj zachowac . 10.08.09, 18:44 Pani Liliano Woznicka,pseudonim lila.stokrotka czy rumcyk_cyk czy inne Pani nazwiska w gazeta.pl.Pani pisze z Berlina,kilka ulic od mojego IP.Berlin-Reinickendorf.Propozycje dla Pani C.-K podalem aby ta wlasnie pani ratowala swoje zycie,gdyz moze w Polsce byc zlikwidowana,zastrzelona,otruta narkotykami,zlym jedzeniem,ulec wypadkowi lub po prostu zamknieta w wiezieniu.Te metody sa znane.Nie wazne jaka partia rzadzi od 20 lat.W Polsce mamy niewolnictwo placowe,medycyne platna dla dzieci, mamy dyktature polityczna ktora jest przeciw kobietom i dzieciom. To nawet nie jest faszyzm.To jest dyktatura.Pani zarzuty ze jestem lewicowy,socjalista,zydkiem niemieckim itd.sa mi znane.Czy nie stac Pania z pani refleksjami na strony internetowe,blog w Polsce,Slupcy, czy Berlinie?Rozumiem ze Pani jako mezatka z mezem w Slupcy,probuje Pani ratowac swojego meza przed prawnymi konsekwencjami ale uzywanie takiego slownictwa nie przekonuje nikogo. ___ Podaje pani cytat: rumcyk_cyk napisał: A do ciebie Lipski nadal nic nie dociera. Przeczytales poczte? Odnosnie Cugier-Kotki: Berlin juz dosc scierwa przyjal pod swoje skrzydla. Nie potrzeba ich wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
rumcyk_cyk do Lipskiego. 10.08.09, 19:01 To sie wlasnie nazywa: PSYCHOPATIA, panie Lipski z Berlina. Czy przeszly juz panu podejrzenia, ze panska, 32-letnia corka, chce pana otruc kurdyjskim jedzeniem? To dlatego pan nigdy u niej nie jadl? Setki razy twierdziles czlowieku, ze ona dosypuje do jedzenia trucizne, co jest bzdura!!! Wg pana Polacy mieszkajacy w Berlinie niczym innym sie nie zajmuja, tylko handlowaniem haszyszem, innymi narkotykami, dziewczynami, bronia. No i tym swoim pierd----niem straciles pan szanse na ujrzenie swoich corek. Idz czlowieku lepiej zabrac sie do jakiejs konkretnej roboty, a nie zajmowac sie tylko dzieciorobstwem. Jak ktos plodzi dzieci, to powinien miec srodki na ich utrzymanie, a nie ciagle bez sensu w internecie siedziec i psuc ludziom klimat tym swoim pierdzeniem przy monitorze. Niemiecki JobCenter oplacil ci czynsz na sierpien? Moze nie i stad takie zle samopoczucie??? Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 17:56 Krótka medialna sława tej pseudo aktorki zakończyła się wielka niesławą. Bardzo nisko upadła i sięgnęła dna . Odpowiedz Link Zgłoś
estees Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 17:56 żanujący spektalk Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Nie używajcie sobie na niej. Ona jest ofiarą, ale 10.08.09, 18:02 kogoś innego - to widać jak na dłoni. Żal mi jej, potrzebuje pomocy: jest w krytycznym wieku, kariera i życie jakoś nie wyszło, próbuje zaistnieć w mediach, problem alkoholowy no i może faktycznie do tego jeszcze w ciąży. Po zupełnie już zapomnianym i banalnym występie w spocie PO jakieś bydlę z PiS (chyba się domyślacie, kto) postanowiło zrobić "genialny" numer medialny i pzekręcić ją przeciw PO. Naopowiadał obietnic i miraży, zawrócił biedaczce w głowie i dała się wykorzystać do kontr-spotu, do idiotycznego wystąpienia na kongresie PiS i paru równie kiepskich w tv. Potem ta mętna sprawa z rzekomym pobiciem. Znowu mieli okazję powrzeszczeć. Ona biedna nie zdawała sobie sprawy, w co się pcha: w walkę polityczną, która jest twarda i wymaga grubej skóry. Po jej mentorach (cynicznych łobuzach) spływa to wszystko, jak woda po kaczce a Kotka wygląda na coraz bardziej zdołowaną - teraz, po tych promilach w sądzie i po różnych niezbornych, niezręcznych wypowiedziach, jej PiSowscy przyjaciele mają ją gdzieś. Ona widzi, że jest w ślepym zaułku, jest skompromitowana, jest z nią kiepsko i nikt jej nie pomoże. Te hieny tylko rączki zacierają i czekają, żeby sobie np.coś złego zrobiła, to wtedy zawyją: winna jest nagonka PO!! Ona potrzebuje pomocy, mówię wam... Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Nie używajcie sobie na niej. Ona jest ofiarą, 10.08.09, 19:24 zyks napisał: > kogoś innego - to widać jak na dłoni. Żal mi jej, potrzebuje pomocy: jest w > krytycznym wieku, kariera i życie jakoś nie wyszło, próbuje zaistnieć w > mediach, problem alkoholowy no i może faktycznie do tego jeszcze w ciąży. Nic dodać, nic ująć! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Kotka uciekla z PO...... 10.08.09, 18:14 Platforma tonie.Kazdy ucieka z plonacego okretu.Chece ZYC. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Kotka uciekla z PO...... 10.08.09, 18:17 Szczury nie uciekna.Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Kotka uciekla z PO...... 10.08.09, 21:22 prawdziwy-moher napisał: > Szczury nie uciekna.Gdzie? Nie wiesz, że szczury umieją doskonale pływać? Jeśli tylko okręt zatonie niezbyt daleko od brzegu a w morzu nie ma rekinów, to szczury maja duże szanse na ratunek. Zreszta widac to w naszej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Kotka uciekla z PO...... 10.08.09, 19:21 prawdziwy-moher napisał: Kotka uciekla z PO...... > Platforma tonie.Kazdy ucieka z plonacego okretu.Chece ZYC. No i co? Chciała żyć a wpadła z deszczu pod rynnę uciekając do PiS- u. Ona już utonęła, PiS nie może się wygrzebać z toni w którą wpadł niecałe dwa lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
mari-ka50 Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 18:25 Pisanie o Pani per"aktorka",uważam za duże naduzycie !!Co najwyżej mozna napisac Pani A.C-K..Teraz dopiero PiS będzie mogło "walczyć" o "dobre" imie tej kobiety..Ma cel i pretekst !! Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłyszał... 10.08.09, 18:27 To ta Kotka jeszcze jest w Polsce? A miała wyjechać za granicę. Może szuka nowej partii do reklamowania? Kto da więcej. Ciekawe. Jakoś PiS-owcy na czele z prezesem umilkli i przestali jej bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Aktorka ze spotów PiS i PO, Anna C.-K. usłysz 10.08.09, 21:23 omidas napisał: > To ta Kotka jeszcze jest w Polsce? A miała wyjechać za granicę. > Może szuka nowej partii do reklamowania? Kto da więcej. Ciekawe. > Jakoś PiS-owcy na czele z prezesem umilkli i przestali jej bronić. "Murzyn zrobił swoje, Murzyn może odejść" Odpowiedz Link Zgłoś