adamowski1 Kancelaria Prezydenta będzie monitorować gazety... 10.08.09, 18:46 Wystarczy aby "szacowny" prezydent poczytał sobie komentarze internautów na temat własnej osoby,a będzie wiedział co sądzi o nim społeczeństwo.Po co wydawać publiczne,czyli i moje pieniądze,wystarczy że za stronkę internetową zapłacił 300 000 zł,w ten sposób nie poprawi swego wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Kancelaria Prezydenta będzie monitorować gaze 10.08.09, 19:15 adamowski1 napisał: > Wystarczy aby "szacowny" prezydent poczytał sobie komentarze internautów na > temat własnej osoby,a będzie wiedział co sądzi o nim społeczeństwo.Po co > wydawać publiczne,czyli i moje pieniądze,wystarczy że za stronkę internetową > zapłacił 300 000 zł,w ten sposób nie poprawi swego wizerunku. ------------------------- no właśnie dostałeś sygnał z ukochanej partii pis, że ta bierze się w pierwszej kolejności za internautów..... a następnie za der Dziennik, der Gazeta,..... a pominie ojdyr Nasz Dziennik Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kancelaria Prezydenta będzie monitorować gaze 11.08.09, 09:04 tadjan napisał: > no właśnie dostałeś sygnał z ukochanej partii pis, że ta bierze się > w pierwszej kolejności za internautów..... a następnie za der > Dziennik, der Gazeta,..... a pominie ojdyr Nasz Dziennik A po co miałaby się brać za Nasz Dziennik? Niby co tam można "wymonitorować"? Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz NAU / NWO rodzi się na naszych oczach 10.08.09, 19:03 na CNN leci wlasnie relacja na zywo ze spotkania prezydentów Meksyku, Kanady i USA. ktos nadal uwaza ze NWO i unia polnocnoamerykanska to bzdura ? jeszcze troche, bedą i czipy pod skórą. ostatnio sprawy mocno przyspieszyly... Odpowiedz Link Zgłoś
scetyczny_malkon pieniadze podatnikow w czasie kryzysu ??? 10.08.09, 19:10 maja isc na takie glupoty, lepiej od razu zlikwidowac urzad prezydenta, szczegolnie..../opinia nieprzychylna/ Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: pieniadze podatnikow w czasie kryzysu ??? 11.08.09, 09:06 scetyczny_malkon napisał: > maja isc na takie glupoty, > lepiej od razu zlikwidowac urzad prezydenta, Jestem ZA! Odpowiedz Link Zgłoś
dziki_dziki Kancelaria Prezydenta będzie monitorować gazety... 10.08.09, 19:15 A ja jakbym był adminem jakiegoś portalu zablokował bym dostep do portalu z tej domeny z której program albo człowiek przeglądałby mój portal. Wiadomo kto wygrałby przetarg dalej każdy potrafi. Poza tym zawsze można powiedzieć jakby dzwonili że u nich nie działa "... to dziwne u mnie wszystko w porządku..."(typowa odpowiedź admina). Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Kancelaria Prezydenta będzie monitorować gaze 10.08.09, 19:26 ja tam kometarze będę zaczynał następującym tekstem: Jak donosi gazeta ojdyr Nasz Dziennik, Jerzy Robert Nowak znowu ciepło wyraził się o prezydencie państwa, a dyrektor jedynego całkowicie polskiego radia Maryja posłał wczoraj małżonce pana prezydenta bukiet pięknych kwiatów....z życzeniem miłego dnia. Gorzej sprawują się inne media, np. der Dziennik i der Gazeta, cierpliwy pan prezydent czeka na właściwą i propaństwową postawę tych gazet..... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kancelaria Prezydenta będzie monitorować gaze 11.08.09, 09:13 tadjan napisał: > ja tam kometarze będę zaczynał następującym tekstem: > Jak donosi (...) Ty, Tadjan, nie rżnij głupa! Znają Cię (i znajdą Cię), nawet bez monitoringu. O! Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Kancelaria Prezydenta i Newton Media?Security?O.K? 11.08.09, 02:59 Firma Newton Media wspolpracuje rowniez z prasa w Polsce. W tym z GW,Rzeczpospolita,gazeta prawna,wprost,super express,Nie, Zycie Warszawy,gazeta finasowa,metro,dziennik polski,infor itd www.newtonmedia.pl/mediasearch-wydawcy Rowniez w Czechach,Slowacji.Gratuluje.Miejsca pracy.Bravo.Ale... Z portalami to rozumiem ale z Kancelaria Prezydenta Lecha Kaczyńskiego?Zamiast firmy panstwowej,urzedowej ktora ma inne obowiazki i zobowiazania? Czy to prawnie jest mozliwe?Czy to jest bezpieczne? Nie rozumiem dlaczego polski wywiad ktory ochrania Prezydenta czy tez sluzby bezpieczenstwa ochraniajace Prezydenta nie wspolpracuja lub dlaczego im tego nie wolno? Przeciez firmy prywatne z tej branzy IT a nie publiczne sa niebezpieczne,nawet jesli maja odpowiednie,swietne referencje,ktore ma firma Newton Media.Niestety pomimo referencji osobiscie mam wielkie watpliwosci wlasnie do tej firmy. Nie podobaja mi sie wasze otwarte kody stron ale to jest subjektywne. Nie podobaja mi sie u was otwarte,odczytalne javascript,module itd. Osobiscie preferuje szczegolnie panstwowych,urzednikow-informatykow, ktorzy maja specjalne umowy.Tak jest w wielu panstwach EU ale i USA. Wyobrazmy sobie ze CIA,NSA zleca tworzenie monitoringu czy tworzenia stron przez prywatne firmy,z finansami od mafii czy od terrorystow co jest naturalnie absurdem.Szpiegostwo zagwarantowane!!Rzad USA ma na etatach swoich urzednikow- informatykow.Tak jak Policja czy inne instytucje.Bardzo dobrze. Dlaczego tego nie ma w Polsce? Co sie dzieje?Moze ktos mi wytlumaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kancelaria Prezydenta i Newton Media?Security 11.08.09, 09:21 marek.lipski napisał: > Wyobrazmy sobie ze CIA,NSA zleca tworzenie monitoringu czy > tworzenia stron przez prywatne firmy,z finansami od mafii czy > od terrorystow co jest naturalnie absurdem.Szpiegostwo > zagwarantowane!!Rzad USA ma na etatach swoich urzednikow- > informatykow.Tak jak Policja czy inne instytucje.Bardzo dobrze. > Dlaczego tego nie ma w Polsce? > Co sie dzieje?Moze ktos mi wytlumaczy? Może dlatego, że my som - wprawdzie - wielkie i wspaniałe, ale do USA trochę nam brakuje. Ogólnie biorąc. I z mafią czy terrorystami jakoś u nas cienko... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko045 a jednak we krwi zostalo z tatusia partyjniaka 11.08.09, 06:18 partyjniactwo w calej krasie.I po co to komu.Wywala pieniądz na takie zachciewajki.Za niedlugo przyniosa mu w lektyce bardzo piękna cesarzową.Chocby jak najwiecej bracia odcinali sie od ojca partyjniaka jednak we krwi zostało komunistyczne dzialania ojczulka. Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 Kancelaria Prezydenta będzie monitorować gazety... 11.08.09, 07:07 W łbach się im przewraca, a my za te wszystkie idiotyczne pomysły płacimy, a oni się bawią i mówią o kryzysie. Boże, że tego nie widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit To przynajmniej pidęcik dowie się, że się do pałac 11.08.09, 08:32 To przynajmniej pidęcik dowie się, że się do pałacyku na ciecia swego szefuńcia zupełnie nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: To przynajmniej pidęcik dowie się, że się do 11.08.09, 09:23 incipit napisał: > To przynajmniej pidęcik dowie się, że się do pałacyku na ciecia swego > szefuńcia zupełnie nie nadaje. Myślisz, że on, biedaczek, tego nie wie? Ale co ma robić, skoro Brat każe trwać na posterunku? Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Kancelaria Prezydenta będzie monitorować gazety... 11.08.09, 10:44 Polecam www.SpieprzajDziadu.com Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Kancelaria Prezydenta będzie monitorować gazety... 11.08.09, 18:13 tiaaa,monitoring,monity i skagi i protesty i fochy ochy,he,he a prezydent Putin jeżdzi konno po polach i stepach,ryby łowi,baaa Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Czy ktos zadał pytanie ile to kosztuje 11.08.09, 20:07 nie łatwiej dobrze wykonywać swoje obowiązki Panie j....y nierobie? Teraz zapłacisz z naszej kasy i myślisz, że wygrasz bo masz informacje. W tym przypadku: "kto ma informację, ma przewagę" nie zadziała Mam nadzieję, tfu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Pan Prezydent będzie się zajmował Panem Prezydente 11.08.09, 21:42 Pan Prezydent wreszcie wziął prawy Pana Prezydenta we własne rączęta. Kto lepiej zrobi dobrze Panu Prezydentowi niż sam Pan Prezydent? Odpowiedz Link Zgłoś
balsamlomzynski Monitoring -- Dzien I 12.08.09, 12:38 Prezydent wstaje o świcie i stwierdza, że mu się w nocy genitalia przemieściły na twarz. Goli się więc nadzwyczaj ostrożnie, nie nucąc nawet pieśni z ostatniej fazy Powstania. Ma pewne trudności z oddaniem moczu. Wchodzi Szczygło: Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista A nie mógłby sobie po porostu całej tej informacji 12.08.09, 13:58 wygooglować? No może nie Prezydent tylko któryś z jego urzędników, w ramach obowiązków służbowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kielecki_scyzoryk Przygotówka do drugiej kadencji - za naszą kasę. 17.08.09, 08:35 Może Polacy i są głupi, ale mimo wszystko nie aż tak jak sądzi Prezydent. Jeśli po czymś takim Polacy Go wybiorą to zjem swój kapelusz. Biorąc pod uwagę kompleksy Prezydenta może to prowadzić do zalewu sądów pozwami o zniesławienie głowy państwa :D . Odpowiedz Link Zgłoś